Sekslessen van mijn oma
Categorie: Incest / Familiesex | dinsdag 15 oktober 2013 02:05

Ik was vierentwintig toen mijn oma bij mij kwam voor mijn verjaardag, normaal was zij er altijd op de dag. Deze keer kwam zij in het weekend, mijn verjaardag was op donderdag en omdat ik de volgende morgen al heel vroeg moest beginnen had zij gezegd dat zij het weekend wel langs zou komen. Gelijk vroeg zij wat ik wilde hebben, na even aarzelen had ik gezegd dat ik genoeg had aan haar aanwezigheid, helemaal zou het mooi zijn als zij bij mij, in mijn bed bleef slapen. Ik had haar horen lachen en nadat de verbinding verbroken was liep ik angstig door mijn flatje. Had ik oma beledigd was mijn vraag die ik mij iedere keer stelde.

Mijn oma was toen nog steeds een mooie en heel vlotte vrouw, vijf jaar eerder was opa overleden. Na een jaar van treuren en volgens mijn ouders, klagen en maar in het verleden blijven hangen, ging het beter met haar. Vanaf het moment dat opa was overleden ben ik iedere week twee maal naar haar toe gegaan om een beetje troost en steun te brengen. Oma was negenenzestig toen opa overleed, een jaar na de dood van opa begon zij zich, op aandringen van mij, anders te kleden. Soms vroeg zij wel eens of er nog mannen waren die haar de moeite waard zouden vinden, ik heb toen wel eens gezegd dat er nog veel jonge mannen waren die haar wel wilde. Toen keek zij mij aan en vroeg, terwijl zij mij strak aan keek, of ik daar ook onder viel. Slikkend en stotterend had ik toen bekend dat zij mij heel erg aantrok, daarna hadden wij het er niet meer over gehad. Oma was een heel mooie vrouw, een beetje breder op haar heupen maar verder beslist niet dik. Soms vergeleek ik haar wel eens met mijn moeder, haar dochter, ik wilde dan liever met oma naar bed dan met mijn moeder. Oma zorgde goed voor haar uiterlijk en was ook begonnen met sporten, drie maal in de week ging zij naar een fitnessruimte. Meestal droeg zij vlotte kleding, in de zomer dunnen jurkjes en topjes waar haar borsten goed in uit kwamen. Mijn vader heeft wel eens tegen haar gezegd dat zij steeds meer op een hoer ging lijken, vanaf dat moment is oma niet meer bij mijn ouders over de vloer gekomen. Voor mij werd zij een steeds grotere obsessie, iedere keer als ik bij haar was probeerde ik dingen te zien die ik graag wilde zien. Ik ben iedere week bij haar blijven komen, soms twee maal in de week. Oma veranderde, zij was vroeger een stugge ‘oma’ en zij werd een vlotte oma. Iedere keer vroeg zij of ik even met haar mee wilde naar de stad, of wij gingen samen zwemmen. Ook zijn wij vaak gaan wandelen in de bossen of duinen, twee maal ben ik met haar een lang weekend weg geweest. In die weekenden wilde ik graag bij haar in bed kruipen maar durfde het niet. Als ik na het weekend weer thuis in bed lag was ik kwaad op mezelf.

Oma kwam op zaterdagmorgen, ik kreeg een paar zoenen van haar en eentje plaatste zij op mijn lippen. Voor ik kon reageren waren haar vochtige lippen alweer weg, zij liet zich op de bank vallen en keek mij strak aan. Toen stond zij weer op en draaide even op haar voeten rond, daarna kwam zij naar mij toe en vroeg of zij iets van mij aan had. Hakkelend zei ik dat zij er geweldig uit zag, en dat ik haar graag als vriendin wilde hebben. Lachend vroeg zij of zij iets van mij aanhad, ik keek haar aan en fluisterde dat het slipje en de nylons misschien wel van mij waren. Met een geheimzinnige blik streelde zij met haar tong langs haar lippen en zei, dat zij het uit zou doen als ik het aandeed en er niets overheen zou aan trekken ook al zou er iemand op visite komen. Met die woorden bracht zij mij helemaal van slag, ik kon er niet op antwoorden en liep snel de keuken in om voor koffie te zorgen. Toen ik terug in de kamer kwam zat oma op de bank, zij keek mij glimlachend aan en vroeg nog een keer of zij het uit moest doen. Trillend zette ik de kopjes op tafel en vroeg toen of ik wel iets aan mocht trekken als er bekende kwamen. Resoluut zij ze dat ik dat niet mocht. Ik heb toen gezegd dat ik het graag wilde maar erg bang was omdat ik nog een paar kennissen verwachten. Lachend had zij het schoteltje met het gebakje gepakt en had dat op gegeten, nog even had zij gezegd dat het nu de kans van mijn leven was die misschien wel nooit meer terug zou komen. Verward door haar stem en de zinnen had ik mezelf heel klein gemaakt, wilde ik dit? Heel graag zelfs maar ik was als de dood dat mijn kennissen zouden komen, als die mij dan zo gekleed zouden zien wist een poosje later de hele stad het waarschijnlijk. Oma bleef mij glimmend aan kijken en op dat moment nam ik een besluit, mijn auto staat onder de flat in een garagebox. Als ik niet open doe als er gebeld wordt weet niemand dat ik thuis ben, ineens stond oma op en kwam voor mij staan.

“De laatste keer schatje, moet ik het uittrekken zodat jij het aan kan doen?”

“Heel graag oma.”


Zonder zich ergens om te bekommeren schopte zij haar schoenen uit en tilde haar rok een stukje omhoog en trok de panty met het slipje tegelijk van haar billen. Zij gooide het naar mij en keek mij aan. Ik stond op en wilde de kamer uit lopen, ik hoorde oma zeggen dat ik mezelf best in de kamer kon verkleden. Ik bleef staan en ging naar de tafel en trok mijn lange broek uit en liet mijn slip gelijk mee gaan. Ik zag oma met bewondering naar mijn keiharde paal kijken, met veel moeite trok ik de panty aan. Eindelijk zat deze helemaal goed en toen trok ik het slipje erover heen, de druk die de panty gaf op mijn paal zorgde voor een gevoel dat ik nog nooit heb gehad. In de keuken heb ik de lamellen gesloten zodat er niemand naar binnen kan kijken, ik kom terug met het tweede kopje koffie en zie dat oma haar benen een heel klein stukje uit elkaar heeft gezet. Als ik tegenover haar ga zitten schuift mijn pik langs het nylon wat mij bijna laat klaar komen. Ik kijk naar oma en die lacht alleen maar, dan open haar benen zich iets verder omdat zij naar voren schuift om het kopje te pakken, ik zie gelijk haar kale poesje en natte lipjes en dat is voor mij genoeg door de strelingen van het nylon en het geweldige uitzicht om mijn zaad hevig schokkend in de panty te spuiten. Ik weet niet hoe ik mezelf een houding moet geven, oma lacht en blijft mij aankijken terwijl zij met haar tong langs haar lippen streelt.

“Wat is er jongen? Zit je verkeerd of is er iets anders? Vertel het maar tegen oma.”

“Oma het gevoel van de panty en het zien van uw kale kutje hebben er voor gezorgd dat ik ben klaar gekomen, sorry oma maar het was zo heerlijk.” “Lieverd dat was mijn bedoeling, ik vindt het heerlijk dat jij zo geil op je oma bent. Ga je maar even douche en was de panty en het slipje. Je mag het beide houden dan kan je nog vaak aan oma denken.”

Snel sta ik op en loop naar de badkamer, na een snelle en frissen douche is de opwinding een beetje gezakt. In de slaapkamer trek ik mijn kleren weer aan en loop dan terug de kamer in. Oma kijkt mij vreemd en teleurgesteld aan.

“Mocht jij weer een broek aan trekken? Volgens mij had ik daar niets van gezegd.”

Snel sta ik op en trek mijn broek en slip weer uit, samen met de andere kleding stukken breng ik het terug naar de slaapkamer en voel gelijk mijn opwinding weer groeien. Oma zit nog steeds op de bank met over elkaar geslagen benen waardoor haar rok een heel stuk aan de zijkant omhoog is getrokken. De rest van de morgen doe ik alles voor oma, het lijkt wel of zij helemaal veranderd is. Zij was al een geweldige oma geworden, ondertussen is zij bijna vijfenzeventig jaar maar de meeste mensen geven haar niet ouder dan rond de zestig. Als je oma naast mijn moeder zou zetten dan heb je het idee dat mijn moeder ouder zou zijn. Voor de lunch heb ik een eitje voor haar gebakken en ervoor gezorgd dat zij aan niets tekort komt, ik zit tegenover haar en voel iedere keer haar voet langs mijn been strelen. Als ik haar dan aankijk zie ik een gemene en opgewonden lach in haar ogen, na het eten doen wij de afwas en voel ik oma iedere keer met haar hand of been tegen mij aan komen. Na de afwas lopen wij de kamer weer in en zegt oma dat zij even naar het toilet moet. Ik vraag gelijk aan haar of ik moet helpen, oma kijkt mij aan en vraagt dan hoe ik dat had gedacht. Trillend zeg ik haar dat zij mij mag gebruiken voor haar toilet en dat mijn tong dan het toilet papiertje kan zijn. Lachend pakt zij mijn hand en trekt mij achter haar aan, in de badkamer moet ik mij volledig uit kleden. Dan moet ik op de grond gaan liggen en kijkt oma hoog boven mij, mij strak aan. Zij trekt haar rok iets verder omhoog en bukt zich dan zodat zij met haar kutje op mijn mond komt. Ik hoor haar met opgewonden stem zeggen dat ik alles moet opdrinken en het niet mag uitspugen. Dan open haar lipjes zich en komt er een dikke gele straal naar buiten, ik open mijn mond en probeer zoveel mogelijk van haar gouden nectar in te slikken. Het is zoveel dat het langs mijn gezicht loopt en op de grond een plasje vormt, dan wordt de straal minder en zakt oma helemaal op mijn mond. Ik steek mijn tong uit en lik haar lipjes. Als ik het klitje raak begint dat groter te worden, met lange strelen van mijn tong lik ik haar klitje en bewerk haar lipjes. Het duurt even voor ik oma vreemde geluiden hoor maken, zij pakt mijn hoofd beet en fluistert dat zij gaat klaar komen. Mijn mond wordt stevig tegen haar lipjes gedrukt, zij komt ineens hevig schokkend tot een geweldig orgasme. Ik proef haar sappen die rijkelijk in mijn keel stromen en heerlijk smaken. Aan haar orgasme lijkt geen einde te komen, mijn gezicht wordt ruw langs haar kutje gewreven.

Een poosje later laat zij mij los en gaat weer rechtop staan, haar ogen boort zij diep in die van mij en vraagt of het een mooi zicht is om zo onder haar rok te kunnen kijken. Ik kan alleen maar kreunen en knikken, oma doet een stap naar achteren en laat zich zakken terwijl zij haar rok weer iets optrekt. Mijn pik glijdt vanzelf in haar warme en natte kutje, oma gaat op mijn buik zitten zodat mijn harde en kloppende paal helemaal in haar begraven is. Tergend langzaam gaat zij omhoog om zich dan weer snel te laten zakken, ik voel al snel dat deze behandeling mij snel teveel zal worden. Ik kijk oma aan en kreun dat ik mijn orgasme voel aan komen, oma brengt haar hand tussen ons in en knijpt ineens hard in mijn pik. Met haar vinger drukt zij op mijn zaad buisje, ik voel het genot zich langzaam iets terug trekken. Oma kijkt mij aan en gaat gelijk verder met mij neuken, haar kutje knijpt zalig in mijn pik en aan de ogen van oma zie ik dat zij ook heel intens geniet. Met haar vingers streelt zij zichzelf, ik kan mij niet langer inhouden en roep dat ik ga komen. Met een zucht laat oma zich ook gaan en haar sappen stromen samen met mijn zaad haar kutje uit. Oma laat zich voorover vallen en drukt haar lippen op die van mij, er ontstaat een lange en hevige tongzoen. Er zijn in mijn leven maar weinig meisjes geweest die beter konden zoen dan oma, mijn genot glijdt langzaam uit mijn lichaam net als mijn pik uit oma glijdt. Doordat oma zich voorover liet vallen en haar rok nog aan had is deze heel erg nat geworden van onze sappen. Lachend staat oma op en trekt haar rokje uit en gelijk verdwijnt haar bloes, de beha gaat ook uit en dan zie ik oma voor de eerste keer echt helemaal naakt. Met een ingehouden kreun geniet ik van haar geweldig strakke lichaam, er zijn meisjes bij mij geweest die een minder mooi en strak lichaam hadden. Na een uitgebreide douche lopen wij naakt de kamer in, oma pakt een tas en loopt dan samen met mij de slaapkamer in. Uit de tas haalt zij andere kleding, het enige wat zij aantrekt als lingerie is een beha. Ik kijk haar naakt aan en zie in haar ogen dat zij geniet van mij. Ik mag mij niet aan kleden en moet beschikbaar zijn als haar toilet.

In de kamer vraagt oma of dit de bedoeling was van het blijven slapen, ik knik en zeg haar dat het veel mooier en beter en lekkerder was dan alles wat ik in gedachten al zo vaak met haar heb gedaan. Lachend klopt zij op de bank naast zich, ik sta op en ga naast haar zitten, haar lippen vinden die van mij en weer krijg ik een wilde en opwindende zoen van haar. Ik moet daarna een glas wijn voor haar halen, de hele middag hebben wij het heerlijk gezellig. Er word veel gesproken over van alles maar ook over de seks, oma vraagt mij wat mijn fantasieën zijn en verteld haar eigen fantasieën. Ooit deden opa en zij alles maar op een gegeven moment had opa nergens zin meer in, als zij zich dan heel sexy kleden of deed dan werd opa er nog niet warm van. Het was voor de dood van opa al vele jaren geleden dat zij nog seks had gehad, na de dood van opa veranderde dat niet. Vandaag was de eerste keer in een hele lange tijd dat zij eindelijk weer seks had. Zij wist dat ik vaak naar haar keek en ook naar haar verlangde, verschillende malen had zij allerlei dingen gedaan maar ik had nooit erop gereageerd. Nu wist zij dat ik dat wel had gewild maar haar wenken niet had gezien. Tijdens het diner in het begin van de avond mocht ik haar weer bedienen, zowel met eten als met genieten. De rest van de avond hebben wij alleen maar genoten van elkaar, ik wist niet dat oma zo geweldig kon genieten en zoveel over seks wist. Verschillende fantasieën hebben wij gedaan. Na die zaterdag waren oma en ik bijna iedere dag bij elkaar, zij heeft mij geleerd om te genieten en een vrouw te laten genieten. Tot de dag van vandaag heb ik nog nooit een meisje of vrouw ontmoet die mijn oma kan evenaren, klinkt misschien vreemd, maar oma was een vrouw die meer vrouw was dan de meeste vrouwen.

Mijn geluk met haar heeft nog bijna vijftien jaar geduurd, in die tijd heb ik nooit met een andere vrouw seks gehad. Ik heb er ook helemaal geen spijt van, het waren de mooiste jaren van mijn leven en vaak denk ik terug aan haar.