Ik maakte mijn nichtje zwanger DEEL1
Categorie: Incest / Familiesex | maandag 18 november 2013 06:32

DEEL 1 - Dit verhaal gaat over mijn nicht Corine, zij is een dochter van de jongste zuster van mijn vader en is negenentwintig jaar. Corine is nu drie en een half jaar getrouwd met Mark die uit een streng christelijk gezin komt zo van: “Ga heen en vermenigvuldig u”. Ze wonen in een groot dorp ergens in het midden van het land aan de rand van de Veluwe. Toen Mark met Corine trouwden had hij ook gedacht zich veelvuldig te kunnen vermenigvuldigen maar al gauw bleek dat zij geen kinderen konden krijgen. Maar Mark deed wel elke dag een aantal pogingen om Corine toch zwanger te krijgen. Ook moest zij allerlei geile kleding dragen, behalve op zondag als zij samen naar de kerk gingen, dan droeg ze degelijke kleding met bruine nylonkousen en rokken tot ver over haar knie en natuurlijk ontbrak ook het hoedje niet als zij gingen.

Maar als zij dan weer terug waren moest ze zich snel omkleden en droeg dan dikwijls leren jurkjes en rokjes die maar net haar kruis bedekte en ook droeg ze dan stay-up nylonkousen of kousen die waren vastgemaakt aan de bandjes van een jarretelgordeltje, haar forse tieten, c-cup, puilden dan meestal ook uit haar jurkjes of bloesjes en werden meestal ondersteund door kwartcup behaatjes. Ook door de week liep ze altijd in geile uitdagende kleding, zo moest ze ook boodschappen gaan doen en als hij thuis kwam uit z’n werk en ze stond in de keuken het eten klaar te maken moest ze gebukt gaan staan, deed haar jurkje of rokje omhoog en ramde zijn harde pik dan in haar meestal droge kutje wat dan ontzettend veel pijn deed en schold haar dan vaak uit voor “Koud kutwijf….”. Als hij zijn zak had leeggespoten kon ze weer verder gaan en vaak herhaalde zich dit dan ’s avond nog een keer. Als Mark naar zijn werk was maakte Corine zichzelf vaak klaar met een winterwortel of een komkommer want aan de speeltjes durfde ze niet te komen want ze was bang dat Mark dat zou merken. En als ze dan zo lekker bezig was met zichzelf werd haar kutje lekker vochtig en als ze klaar kwam spoot er zelfs een beetje vocht uit.

Mark bestelde via internet steeds meer speeltjes bij thuiswinkels in seksartikelen en ook sexy kleding zoals hele korte leren rokjes, jurkjes, slipdresses, allerlei soorten nylonkousen en niet te vergeten lingerie. Mark werd steeds dominanter, op straat mocht ze wel kleding dragen die wat minder extreem waren maar als hij uit zijn werk kwam moest ze in ieder geval een rokje of jurkje dragen dat boven haar kruis kwam zodat hij haar gladgeschoren kutje kon zien ook moesten haar tepels boven het jurkje uitsteken want anders werd hij boos. Het werd zo erg dat als hij thuiskwam ze voorover gebukt tegen de tafel moest staan en als hij binnen kwam liet hij zijn broek zakken en ramde zijn lul in één van de twee gaatjes die allebei droog waren. Van de pijn sprongen dan de tranen in de ogen van Corine die geen kik durfde te geven want anders kreeg ze een forse klap te verduren. Het werd zelfs nog erger, als ze zondags uit de kerk kwamen moest ze haar kleding uit trekken behalve de dikke bruine nylonkousen en de bruine jarretelgordel, onder haar jurk droeg ze een bruine open cup beha en die moest ze ook aan houden, ze kreeg dan enkel- en polsbanden om en maakte hij haar met kettingen vast aan ogen die hij in de muur had bevestigd en zodra ze maar even haar mond open deed kreeg ze een mondknevel in. Daarna kleedde hij zichzelf uit en liet haar dan voorover staan tegen de muur en ramde dan zijn harde lul weer in een willekeurig gaatje. Ook perste hij vaak een buttplug in haar sterretje zonder glijmiddel wat dan veel pijn veroorzaakte en hij neukte haar dan in haar droge kutje en trok dan ook weer de buttplug uit haar anus en duwde dan zijn lul naar binnen. Ook werd ze vaak met pols en enkelbanden met gespreide armen en benen op bed vastgebonden met leren banden en dan ging hij boven haar staan en liet zijn blaas over haar leeglopen zelfs in haar gezicht en daarna probeerde hij soms zijn vuist in haar kutje te stoppen maar gelukkig lukte hem dat niet en dan ging opnieuw boven haar staan, trok zich af en spoot zijn sperma dan in haar gezicht en meestal liet hij haar dan een paar uur zo liggen. En als hij dan terug kwam en Corine lag te snikken maakte hij haar uit voor een koud stuk vlees waarop een hond nog niet zou willen klaarkomen waarna hij vervolgens zijn lul in haar kut ramde totdat hij klaarkwam, daarna spuugde hij haar op haar lichaam en maakte haar los omdat ze lag te huilen. “Lig niet te snotteren..”, snauwde hij dan.

Hoe weet je dat allemaal zul je, je als lezer afvragen, maar laat ik voordat ik dat vertel mijzelf eerst even voorstellen. Ik ben Martin, zesenveertig jaar oud, al tien jaar gescheiden en dus een neef van Corine, ik woon heerlijk alleen in een oud grachtenpandje in het centrum van een grote stad in het midden van het land. Ik sport nog elke week een drietal keren waardoor mijn lijf er nog goed uitziet, mijn kleine maat mag er trouwens ook wezen maar daarover later meer.

Het was op een vrijdagochtend dat de bel ging, ik was toevallig vrij die dag en liep nog in mijn te kleine slip in huis, ik liep naar de deur, keek door het spionnetje en herkende mijn nichtje Corine die met een zorgelijk gezicht naar het spionnetje keek. Snel opende ik de deur en voordat ik kon zeggen: “Kom binnen…”, viel ze mij huilend om de nek en snikte: “Snfffff…., ik….., snfff…., ga niet meer terug naar die vent…”. Nadat ze een klein beetje tot rust was gekomen nam ik haar mee naar de woonkamer, schonk snel een bak koffie voor haar in, ging naast haar zitten en sloeg mijn arm om haar heen waarna ze haar verhaal begon. Toen ze klaar was en ik nog steeds naast haar zat met mijn arm om haar heen was al weer een stuk rustiger geworden.

“Ik ga nooit meer naar die vent terug………” zei ze.

Ze keek mij aan met dikke tranen in haar ogen. “Mag ik alsjeblieft bij jou blijven…”, vroeg ze mij bijna smekend. Ik keek haar aan en zag nu pas hoe knap ze was, prachtige bruine ogen, half lang donker bruin haar en toen ik haar kleren zag begon mijn klein maat zich zichtbaar te roeren. Corine droeg een super kort jurkje van zacht nappaleer dat aan de onderkant wijd uitviel en wat een halsuitsnede had waardoor ik haar grote borsten voor een groot deel kon zien en nadat ze was gaan zitten was haar jurkje omhoog geschoven zodat ik de brede boorden van haar zwart glanzende nylonkousen kon zien en ik zag ook nog de clipjes van de jarretelbandjes.

Mijn lul, eenentwintig centimeter lang en vijf en een halve centimeter dik sprong nu uit mijn te kleine slip. Ik stond op en bedekte hem met mijn beide handen. “Ik ga mij even aankleden…”, zei ik tegen Corine en dan praten we straks verder wat we gaan doen. “Als je nog koffie wil.., er staat een espresso machine in de keuken.., druk maar op de knop en de rest gaat vanzelf”, zei ik nog en liep snel naar de badkamer. Ik stond net in de badkamer, had mijn te kleine slip uitgetrokken toen de deur open ging en Corine naar binnen stapte. Ze had haar jurkje uitgedaan en droeg nu nog alleen een zwarte halve cup push-up beha met veel kant, een bijpassende jarretelgordel en haar nylonkousen, ook droeg ze nog haar zwarte schoenen met hakken die zeker tien centimeter waren. In de spiegel zag ik haar mooie gladgeschoren kutje en als ik mij niet vergiste zag ik wat vocht glinsteren in het licht van de badkamer.

Ze kwam achter mij staan, drukte haar lijf tegen dat van mij en pakte mijn snoeiharde paal vast en zei: “Alsjeblieft Martin…, laat mij voelen wat echt neuken is……”, en ik voelde dat ik in mijn nek een zuigzoen kreeg. Ik draaide me om en meteen vonden onze lippen elkaar en stonden we lange tijd heftig te tongen terwijl haar hand langzaam aan mijn pik trok en mijn hand tussen haar nu drijfnatte schaamlippen door gleed. Tegelijk voelde ik dat ze een clit had die overmatig groot was en wel leek op een klein penisje en als ik die beroerde hoorde ik haar zachtjes kreunen: “Hmm………., mmm…….”. Nadat we zeker twintig minuten zo hadden gestaan pakte ik haar hand en nam haar mee naar mijn slaapkamer, het bed was nog niet opgemaakt en ik gooide het dekbed op de grond waarna Corine op bed ging liggen.

Ik spreidde haar benen en ging er tussen liggen, met beide duimen spreidde ik haar dik opgezwollen schaamlippen uiteen en begon haar te likken, vanaf haar sterretje naar haar grote clit en nam haar clit dan tussen mijn lippen en maakte snelle likbewegingen over het harde roze topje. “Ohhhhhjaa………, lekker……., kom Martin….., laat mij je lul voelen….”, kreunde ze. Ik ging op mijn knieën tussen haar benen zitten, zette mijn handen naast haar lichaam en voordat ik mijn lul in haar kut liet glijden likte ik eerst aan de harde tepels van haar stevige grote borsten. “Hmmmja………., kom op met die lul…”, kreunde ze. Mijn lul vond als vanzelf zijn weg in haar zeiknatte neuksleuf en langzaam duwde ik hem tot tegen haar baarmoederwand naar binnen waarbij Corine zachtjes kreunde: “Ohwhoeeeejaaa…., wat heerlijk is dit….., ohhhhhhjaaa….”. Langzaam begon ik haar nu te neuken maar Corine wilde meteen meer, ik voelde hoe ze met haar onderlijf wild begon te bewegen om mij aan te moedigen om sneller te gaan neuken. Ik deed wat ze graag wilde en ramde mijn lange harde en dikke pik hard haar druipende kutje binnen waardoor ze steeds luider kreunde: “Ohwhoeeeiiiiijaaa…., whoeeeeeeiiiijaaa……., lekkerrrr…….., ram die pik keihard in me……..”. Ik ramde zo hard ik kon mijn lul diep in haar kut en voelde steeds weer wat weerstand tegen haar baarmoederwand. “Ik kom……., ohwhoeeeijaa….., ik komm…….”, kreunde ze luid en tegelijkertijd voelde ik een stroom van geil langs mijn lul naar buiten spuiten en spoot ik mijn warme hete zaad tegen haar baarmoederwand waarna ik boven op haar ging liggen en we elkaar heftig en intens begonnen te tongen. “Dit is de eerste keer dat ik seks heb gehad waarbij er liefde en genegenheid was”, fluisterde ze.

Toen we nog zeker een kwartier zo hadden gelegen trok ik mijn inmiddels slappe lul uit haar warme neukgrotje en kwam er een sliert met sperma en geil uit haar kut. “Laten we eerst maar gaan douchen..”, stelde ik voor maar Corine had een ander idee en zei: “We gaan ons alleen opfrissen en blijven dan zoals we nu zijn dan wil ik die lekkere pik van je straks nog een keertje voelen. Met dat voorstel was niets mis dus gingen we naar de badkamer en frissen we onszelf op. Daarna gingen we terug naar de kamer en met een verse bak koffie bespraken we hoe we nu verder moesten. “Hoe ga je dit aan Mark vertellen..”, vroeg ik. “Ik ga hem bellen en zeg dat ik wil scheiden”. “Maar hij zal willen weten waar je nu bent”, antwoordde ik. “Mark heeft jou naam wel eens gehoord maar hij weet niet eens wie je bent laat staan dat hij weet waar je woont.., zelfs ik heb eerst moeten uitzoeken waar je woont, en dan moet hij nog het vermoeden hebben dat ik bij jou ben en die kans is heel klein….”, antwoordde Corine.

“En je kleding dan…”, vroeg ik. “Ik heb gezien dat even verderop een groot bekend warenhuis zit die alle kleding heeft die ik nodig heb van broeken, jurken, bloesjes, lingerie en wat ik al niet meer nodig heb en ik heb al bij vier verschillende banken in ons dorp vijfhonderd euro van zijn rekening gehaald dus kan ik mij even behelpen……”. “Ik ben blij dat je, je ontsnapping goed heb voorbereidt….., dan hebben we even de tijd om ons te beraden wat we moeten doen…”, zei ik. Corine kwam nu op mijn schoot zitten en begon mij wild te tongen waardoor mijn pik alweer meteen zijn grootste formaat begon aan te nemen. Toen hij helemaal stijf was ging ze op haar knieën tussen mijn benen zitten en nadat ze de grote druppel voorvocht van mijn eikel had gelikt zoog ze mijn lul in haar mond. Waar ik niet op had gerekend was dat ze mijn lul helemaal tot diep in haar keelgat naar binnen zoog. Zonder ook maar iets te kokken voelde ik mijn lul haar slokdarm binnenglijden die werd gesmeerd door haar speeksel. Zo lekker geil was ik nog nooit gepijpt en ik moest oppassen dat ik niet meteen klaar kwam en mijn zaad in haar slokdarm zou spuiten. Toen mijn lul begon te trillen en ik bijna klaarkwam stopt Corine. “Vond je dat lekker..”, vroeg ze. Ik antwoordde haar dat ik nog nooit zo lekker was gepijpt en vroeg hoe ze dat had geleerd. “Als ik geil was en alleen thuis dan bevredigde ik mezelf altijd met een winterwortel of een komkommer en als ik soms een lange dunne komkommer had deed ik net of ik pijpte en zoog hem dan zover als ik kon in mijn keel en zat mezelf dan te vingeren of had ik een andere komkommer in mijn kutje..”, vertelde ze. Ik was inmiddels onderuitgezakt en zat met mijn billen op de rand van de bank., Corine was met haar voeten op de bank gekomen en vasthoudend aan de rugleuning liet ze haar druipende kutje over mijn lange stijve en dikke paal zakken totdat ik mijn eikel tegen haar baarmoeder voelde drukken. “Ohhhhhwhoejaaa…..”, kreunde ze toen mijn lul helemaal in haar kut was verdwenen. Corine bleef nu even rustig en met gesloten ogen zitten om te wennen aan de omvang van mijn lul.

“Hmm…, jaaa…., dit is wat anders dan dat kleine pikkie van die klootzak”, zei ze en legde haar handen om mijn nek.

Nadat ze even had genoten van mijn neukstaaf die diep in haar kut zat begon ze langzaam op en neer te bewegen wat ik natuurlijk ook heel lekker vond. Al snel spande ze haar kutspieren aan strak aan waardoor het leek alsof ze mij aan het melken was, ik werd hierdoor geil en niet gewoon geil maar bloedgeil en ik kreunde: “Hmmm…, jaaa.., lekker…., geil meisje van me…”, waardoor Corine snelle begon te neuken en ik haar ook zwaarder hoorde ademen. “Hmmmjaaaa……., ik ga zo komen……”, kreunde ze. Ik moest mij beheersen om niet meteen mijn zaad in haar te spuiten en klemde mijn zaadleider af en ik was blij dat even later wild schokkend en luid kreunend Corine tot een heftig orgasme kwam en ik mijn zaad met kracht tegen haar baarmoederwand spoot. “Ohwhoeiiiiiiiiijaaa…….”, kreunde ze en gelijkertijd spoot er langs mijn lul een golf van geil uit haar kutje en liep langs mijn ballen.

Nog lang bleef ze op mijn schoot zitten met mijn slapper wordende lul nog in haar kutje en lag tegen mij aan en we zoenden elkaar intens en met gevoel. Na bijna een half uur zei ze dat ze stijve benen kreeg van die houding en ging van mij af, dikke slierten sperma vermengd met haar geil kwamen uit haar kut en vielen op mijn buik. “Laten we eerst maar even gaan douchen..”, stelde ik voor, Corine liep met me mee en in de badkamer ontdeed ze zich van haar laatste kledingstukken. Nu ze helemaal naakt voor me stond zag ik pas echt hoe knap ze eigenlijk was en zo’n prachtig figuur als ze had, ik ging voor haar staan en voordat we samen onder de warme douche stapten zoenden we elkaar nog even heftig.