Schoonmoeder gekoppeld aan schoonvader DEEL2
Categorie: Incest / Familiesex | donderdag 21 november 2013 05:28

DEEL 2 - Els stond te genieten van de handen van Deb en ze kon een kreun niet onder drukken. Als ze thuis was en ze was zich aan het bevredigen kneep ze ook altijd in haar tepels. Deb zei vind je het zo lekker dat ik met je tieten speel en in je tepels knijp. Ja zei Els, als je zo doorgaat zou ik zo klaar kunnen komen. Mooi zei Deb, dan heb ik je lekker geil gemaakt en kunnen we nu naar Henk toe om eens lekker te sexen. Ze liepen samen door de lange gang naar de salon waar Henk zat en liepen zonder te kloppen naar binnen. Henk keek toch wel een beetje vreemd op toen hij twee sexy bekleden dames in eens in zijn salon zag staan. Maar dit is fantastisch zei Henk om mij zo te komen verwennen. Ik vind dit er wel heel erg geil uit zien. we zijn ook heel erg geil zei Deb, en stak een vinger in de kut van haar moeder en haalde hem een paar keer heen en weer tot je het soppen van haar kut kon horen. toen Deb haar vinger weer uit de kut van Els haalde bood ze deze aan Henk aan om hem af te likken die dit dan ook gretig deed. Ja ik proef dat Els geil is, maar hoe zit dat met jou Deb. Ik zal wel even voelen zei Els en stak haar hand onder het rokje van Deb die haar benen al een beetje gespreid had zodat Els makkelijk bij haar druipende kut kon komen. Els deed de string een beetje opzij en gleed zo met twee vingers in de kut van Deb waar ze deze even flink heen en weer haalden en toen ook door Henk liet aflikken. Zo dat is me wat zei Henk die met een kneiter harde pik in zijn broek zat hier wil ik me wel een mee vermaken. Hoe had je dat dan gedacht vroeg DEb. Nou ten eerste heb ik een onwijs harde pik in mijn broek zitten en die zou ik graag bij jullie willen parkeren. Kan je dat wel aan Henk Vroeg Deb twee super geile vrouwen.

Ik denk het wel zei Henk, met mijn vrouw kon ik soms wel een hele nacht doorgaan. Henk keek naar Els en vroeg aan haar, wanneer heb jij voor het laatst een echte pik gezien. O, dat weet ik al niet meer zei Els al een hele tijd geleden. Henk zei als je mijn broek nu open maakt dan zal je weer eens een echt pik zien. Henk stond op en liep naar Els toe en vroeg haar op haar knieŽn te gaan zitten. Henk pakte de hand van Els en liet deze over zijn broek zijn harde pik voelen. O, wat voelt hij groot, zo groot was die van mijn ex niet. Maak maar open zei Henk dan zul je eens zien hoe groot hij is. Els deed langzaam de rits omlaag en maakte daarna de knoop los. De broek gleed langzaam naar beneden en toen was er allen nog maar een boxershort die de pik verborgen hield. Els pakte de bovenkant van de boxer en begon deze naar beneden te trekken. Toen de pik vrij kwam zwiepte hij door zijn stijfheid zo in het gezicht van Els die een gilletje slaakte van schrik. Maar de schrik was snel voorbij, vooral ook omdat Deb naast haar was komen zitten. Wat is hij mooi en groot hť mam zei DEb. Mam zei Deb, heb je wel eens een pik in je mond gehad. Nee joh dat was er niet bij, bij je vader, zijn pikkie heb ik alleen maar gevoeld in mijn kut want het moest altijd onder de dekens gebeuren. Wil je het eens proberen om een pik te pijpen, want zo noemen ze dat als je een pik met je mond gaat verwennen.

Ik wil het wel proberen zei Els, maar is dat niet vies, daar komt toch zijn plas uit. Nee mam dat is niet vies en zeker niet als je eerst zijn pik even wast zei Deb. Maar hoe moet ik dat dan doen vroeg Els? Deb zei ik zal het wel voor doen en dan doe jij het straks na. Als je een vreemde pik voor het eerst wil pijpen dan kijk je altijd eerst of hij schoon is en anders word er niet gepijpt . Als de pik schoon is pak je hem met een hand vast en ga je over de hele pik kusjes geven en pas als je dat gedaan heb gaan we beginnen met pijpen. Deb pakte de pik van Henk vast en begon de hele pik te overladen met kussen, terwijl ze dit deed hield ze de pik met haar ene hand vast en met de andere hand kneden ze zijn ballen. Toen was ze klaar met zoenen en wilde ze gaan pijpen. Ze zei tegen Els, voordat je de pik in je mond gaat stoppen begin je eerst met het aflikken van de eikel en vooral het randje net onder de eikel is erg gevoelig dat zal je straks wel merken als je er met je tong langs gaat. Deb pakte de pik weer vast en begon langzaam aan de eikel te likken terwijl Els aandachtig toe keek. Je kan de andere kant van de eikel wel likken hij is groot zat zei Deb tegen Els. Els stak voorzichtig haar tong uit en gaf de eikel een lik en toen ze geen vieze smaak op haar tong proefde wilde ze al snel meer van de pik proeven, dus begon ze met lange halen langs de hele pik te gaan. Deb zei nu ga ik echt pijpen let op. je doet je mond wijd open en je laat langzaam de pik in je mond gaan probeer om niet met je tanden langs de pik te gaan dat is niet zo fijn voor de man. Langzaam deed Deb de pik in haar mond en begon er aan te zuigen als een lolly. Na een tijdje zei Deb nu moet jij mam.

Els pakte de pik en liet hem langzaam in haar mond zakken.

Toen hij achter in haar keel zat begon ze langzaam op en neer te gaan over de pik. Els vond het lekker zo'n pik in haar mond en wilde eigenlijk niet stoppen. Deb vroeg in haar oor mam zou je zo'n pik niet eens in je kut willen voelen. Els liet de pik uit haar mond gaan, maar hield hem wel vast en zei tegen Deb denk je dat zo'n grote pik in mijn kut kan? Deb zei, mam ik ben toch ook uit jou gekomen en mijn hoofd was toen een stuk dikker dan deze pik. Oke zei Els maar doe wel voorzichtig. Henk zei tegen Els ga maar hier op deze sofa liggen dan ga ik eerst je kutje even verwennen met mijn tong en daarna zal ik je laten genieten van mijn pik. Els ging op de sofa liggen en spreiden haar benen zodat Henk zo haar kale natte kut zag glinsteren van het vocht. Hij begon met het geven van kusjes rond haar schaamstreek en ging zo steeds dichter naar haar klitje toe. Els kon niet stil blijven liggen vooral niet toen Deb begon met haar tepels te verwennen. Op eens zei Deb, schuif die dikke leuter in die natte scheur Henk ze is er helemaal klaar voor om eens lekker uitgewoond te worden. Henk ging op zijn knieen tussen de benen van Els zitten en legde zijn pik boven op haar klitje en gleed een paar keer zo heen en weer. toen deed hij zijn heupen een stukje verder naar achter zodat zijn pik precies voor de ingang van kaar kut kwam te liggen. Deb keek naar Henk, terwijl ze nog steeds met de tieten van haar moeder aan het spelen was, en knikte naar Henk dat hij zijn gang kon gaan. Henk begon zijn pik langzaam bij Els naar binnen te schuiven, die daar door begon te kreunen van o wat is hij dik, dit gaat echt niet passen, ik scheur uit.

Deb zei mam je scheurt niet uit hij zit al voor de helft in je kut. Els deed verschrikt haar ogen open en zei pas voor de helft, voor mijn gevoel ben ik nu al helemaal gevuld. Niet zeuren mam zei Deb je kan best nog wel wat meer hebben. toen Deb dit gezegd had ging ze weer door met het zuigen aan de tepels van Els en begon ze met een vinger haar klitje te strelen, waardoor ze nog meer begon te kreunen. Toen Henk zijn pik eindelijk helemaal naar binnen had geduwd liet hij hem daar even zitten zodat Els kon wennen aan zijn pik. Na even gewacht te hebben begon hij langzaam in en uit te bewegen. Els Had het niet meer en kwam voor de eerste keer klaar op een andere pik dan die van haar ex. Het klaarkomen was zo heftig dat ze bijna van de sofa viel. Maar Henk en Deb hielden haar goed vast en lieten haar even bij komen met de pik van Henk nog steeds in haar kut. Henk voelde dat Els aan het knijpen was met haar kut en zei was dat lekker dat klaarkomen. Els kon alleen maar knikken. toen ging Henk verder met het neuken van Els, eerst langzaam, maar daarna steeds sneller. Henk voelde dat hij ook bijna moest komen maar wilde dit samen met Els doen. Els keek Henk aan en zei ik denk dat ik weer ga komen. Dan kom ik samen met jou zei Henk en hij begon nog iets sneller de kut van Els te neuken. Het klaarkomen van die twee was zo heftig dat ze beide uitgeput op de grond vielen en zo een paar minuten bleven liggen. Deb was tijdens het neuken van Henk en Els even snel naar haar kamer gelopen om haar dikke dildo te halen en zat daar nu mee in haar kut te raggen op de bank tegenover het stel wat daar nu uitgeteld op de grond lag.

Met haar ene hand stopte ze de dildo keer op keer in haar druipende kut terwijl ze met haar andere hand wisselend haar tieten en haar klit beroerde. Henk was de eerste die bij kwam en keek even verdwaasd om zich heen, maar toen hij Els naast zich zag liggen wist hij weer wat er allemaal gebeurd was. zijn pik was nu niet meer zo hard en was uit de kut van Els gegleden. Toen hij om hoog kwam om op zijn stoel te gaan zitten zag hij Deb met haar benen wijd en met haar voeten op de salon tafel zich zelf aan het verwennen met een dikke dildo. Hij liep om de salontafel heen en knielden naast haar en boog zich voorover zodat hij goed kon zien hoe die dildo in en uit de kut van Deb ging. Deb die voelde dat er iemand naast haar zat deed haar ogen open en toen ze Henk zag zei ze, vind je het geil om je schoondochter zo bezig te zien. Je moest eens weten hoe geil ik dit vind. Vroeger toen mijn vrouw nog leefde geilde ze mij altijd op door sexy gekleed zoals jij op de bank tegenover me te gaan zitten en ze begon zich dan altijd eerst haar borsten te strelen totdat ze kei harde tepels had, daarna ging ze verder over haar hele lichaam totdat ze bij haar schaamstreek kwam. dan zetten ze net als jij nu haar voeten op de salontafel en begon zich dan vaak te vingeren. Ook nam ze vaak een vibrator of een dildo mee en ging ze zich daarmee heerlijk verwennen, en ik mocht er dan altijd naar kijken totdat ze zei, kom lik mijn klit terwijl ik die dildo in mijn kut stop.

Dan kroop ik langzaam neer haar toe en om haar dan een beetje te pesten ging ik niet gelijk haar klit likken maar gaf ik haar eerst een lekkere tongzoen, daarna ging ik via haar tieten die ook altijd zo graag mocht verwennen naar haar klit. Ik deed het in het begin zachtjes zodat haar klit bijna niet raakte of ik blies even over haar klit, totdat ze het was en mijn mond boven op haar klit drukte zodat wel aan haar klit moest gaan likken. Deb die door wat Henk net verteld had was als maar geiler geworden en zei een beetje hortend en stotend wil je mijn klit ook likken ik kom al bijna. Henk die hier op gewacht had bedacht zich nu geen moment en pakte de Klit van Deb tussen zijn lippen en zoog er hard aan. Dit was voor Deb al voldoende om een daverend orgasme te krijgen waarbij ze zelfs een beetje sap uit haar kut spoot. Henk die net met zijn mond open voor haar zat ving alles op en liet het zich heerlijk smaken. Els die net bij was gekomen zag dit alles met grote ogen aan. Ze stond op en liep naar Deb toe om te kijken wat ze in haar kut had zitten. Deb ontspande zich een beetje en de dildo gleed langzaam uit haar kut. Els vroeg wat is dat nu weer. Deb zei, mam dit noemen ze een dildo, hiermee kan je je zelf neuken als je geen pik bij de hand heb en jij was zo lekker bezig met die pik van Henk dat ik maar even mijn speeltje ben gaan halen om mij zelf ermee te neuken en toen Henk mij zo bezig zag heb ik gevraagd of hij mijn klit wilde likken terwijl die dildo in mijn kut zat en toen kwam ik klaar waarbij ik een beetje geil in zijn mond spoot. Henk zei, het is heerlijk als een vrouw spuitend klaarkomt mijn vrouw deed dat ook altijd. Kan ik dat ook vroeg Els. Ik denk het wel zei Henk je moet je G-spot stimuleren en dat kan je dus doen met zo,n dildo. Els vroeg wat is nu weer een G-spot. Deb zei mam dat is een sponsachtig kussentje wat zich in je kut bevind en wat dus heel gevoelig is. Ga maar eens liggen dan zal ik proberen of ik erbij kan komen met mijn vingers. Els ging liggen en deed haar benen wijd.

Deb deed haar wijsvinger in de kut van Els en probeerde de G-spot van Els te vinden.

Na even gevoeld te hebben schoot Els ineens de lucht in en zei jezus wat was dat ik kreeg een elektrische schok. Dat is nu je G-spot en als je deze maar lang genoeg stimuleert dan heb je kans dat je spuitend klaar komt. Henk die dit zo bekeek had door dat gevinger weer een stijve pik gekregen en was achter Deb gaan zitten en pakte onder haar oksels door haar tieten en begon deze te kneden. Deb deed haar benen een beetje wijd en pakte de pik van Henk vast en leiden deze zo haar kut in. toen Henk zijn pik helemaal in haar kut had zitten pakte hij haar heupen vast en begon hij Deb te neuken. Deb die wel wat gewend was genoot van de dikke pik van Henk. Els die lag dit allemaal te bekijken en Deb zei mam vind je het geil als je je eigen dochter ziet neuken met haar schoonvader. Ja zei Els mijn kut begint alweer te kriebelen. Deb zei blijf liggen dan ga ik je verwennen en Deb pakte de dildo en schoof deze zo bij Els naar binnen. O zei Els dit is ook lekker zeg toen Deb de dildo heen en weer in haar kut begon te bewegen. O ja ga door zei Els die nu met haar ogen dicht lag te genieten. Ondertussen werd Henk steeds geiler van zijn schoondochter die haar moeder met een dildo neukte. Deb die voelde dat Henk het niet zo heel lang meer ging volhouden ging nu harder terug stoten en voelde zijn pik ontploffen in haar kut. Zelf kwam ze niet klaar maar dat vond ze niet zo erg want ze wilde eigenlijk zo meteen door haar moeder worden klaar gebeft. Els lag te kreunen en te kronkelen met die dildo in haar kut en Deb boog voorover om haar klit te gaan likken. Ze stak haar tong uit en likte over de klit van Els, die daar door nog harder begon te kreunen en voor de derde dag klaar kwam. Deb liet Els even bij komen met de dildo nog in haar kut. Na een paar minuten deed Els haar ogen weer open en zei dit is een goed altenatief voor als je geen pik in de buurt heb. Els ging recht op zitten en keek naar Deb en Henk, die op hun beurt weer naar Els zaten te kijken. Henk vroeg willen jullie wat drinken want al dat gesex heeft mij wel dorstig gemaakt.

Ja dat is goed zeiden beide dames doe maar iets koels met ijsklontjes. Henk liep weg en Deb ging naast Els op de bank zitten. Deb zei, lekker is dit he mam. Ja zei Els ik heb dit allemaal nooit geweten, maar nu ik dit allemaal mee maak smaakt het naar meer. Mam er is nog veel meer te ontdekken zei Deb. Deb ging verder met, mam heb jij wel eens een kutje gelikt, zoals ik bij jou heb gedaan na het scheren. Els keek haar aan en zei nee joh ik heb dat nog nooit gedaan. Heb je wel eens het gevoel gehad dat je een vrouw zou willen zoenen zoals je een man zoent. Nu je het zo vraagt moet ik je bekennen dat toen ik laatst een keer boodschappen aan het doen was liep er een vrouw voor me in de winkel. Ze liep daar in een mantelpakje, waarvan het rokje toch wel vrij kort was tot halverwege haar dijen, en daar onder had ze denk ik een panty met een mooie naad aan de achterkant die in een paar pumps met hele hoge haken waren gestoken. Ze liep voor me en haar billen draaiden voor mijn ogen heen en weer. Ik kon mijn ogen er niet van afhouden. Plotseling draaide zij zich om en vroeg aan mij met een zwoele stem of ik wist waar de eieren stonden. Ik keek naar een heel mooi gezicht met mooie blauwe ogen donkerblond krullend haar een klein neusje en mooie volle lippen die iets waren aan gezet met een lipstick. Ik voelde mijn gezicht rood worden om dat ik dacht dat ik betrapt was, maar ze stelde me gerust door te zeggen, ik liet je toch niet schrikken hoop ik, zei ze, ik heet trouwens Mieke.

ik gaf haar een hand en noemde mijn naam. we raakte een beetje aan de praat en ze vertelde dat ze pas hier was komen wonen en dat ze daarom nog niet precies wist waar alles in de supermarkt ligt. na nog even wat met elkaar gesproken te hebben zei ik dat de eieren in het volgende pad lagen en dat ik door ging met mijn rondje boodschappen doen. dat is goed zei ze maar als je wil moeten we maar eens een keer koffie of thee met elkaar gaan drinken. Hier is mijn kaartje met mijn 06 nummer bel maar als het gelegen komt. ik was wel een beetje onder de indruk van deze vrouw en op weg naar huis moest ik steeds aan haar denken. en nu terug naar je vraag, ja ik denk wel dat ik deze vrouw zou willen zoenen zoals ik een man zou zoenen. Deb ging met haar mond naar die van haar moeder en drukte haar lippen op die van haar moeder. Els begon haar lippen een beetje te openen en duwde haar tong in de mond van Deb, die hierop haar tong rond die van haar moeder liet kronkelen. Tijdens het zoenen ging Deb met haar handen over het lichaam van Els en streelde haar tepels die hierdoor weer keihard werden. Ook ging ze naar de kut van Els en duwde zomaar twee vingers in de alweer zeiknatte kut van Els. Deb die stopte met zoenen en keek naar Els die met gesloten ogen op de bank zat te genieten. Vind je dit lekker mam. Oh ja, ga door met het vingeren van mijn kut ik kom alweer bijna. Deb die nu nog harder de kut van Els ging vingeren pakt met haar andere hand dit klit van Els en kneep hier hard in waardoor Els weer klaar kwam. Zo ze heeft de smaak wel goed te pakken zei Henk die net op het moment van klaarkomen binnen kwam met het drinken.

Ze heeft voor het eerst een andere vrouw intiem gezoend en toen begon ik haar daarbij te strelen en te vingeren en toen kwam ze klaar. het is allemaal wel spannend voor haar de omslag in haar leven, zo van grijze huismuis naar een op sex beluste vrouw. Els die weer een beetje bij was gekomen van haar orgasme nam graag het drinken aan wat Henk haar aanbood en dronk haar glas in een teug leeg. Zo daar was ik wel even aan toe zei Els. Deb die naar haar moeder keek zei, mam zou je nu een keer mijn kut willen likken als henk het voor doet dan kan jij het zo van hem leren en het daarna van hem overnemen. Henk keek Deb aan en zei meen je nu echt wat je zegt. Ja dat meen ik echt zei Deb. Wil je leren beffen zei Henk tegen Els. Ja ik wil het echt leren Deb heeft mij na het scheren ook gebeft en het voelde zo lekker dat ik haar dat gevoel wil terug geven. Nou goed dan zei Henk, en ging op zijn kieen tussen de wijd gespreide benen van Deb zitten en streek even met zijn vinger over de nu al uitstulpende klit van Deb die dit met een licht kreun begroete. Els kom eens naast me zitten dat zal ik je eerst eens wijze waar het meest gevoelige plekje van de vrouw zit, kijk hier dit is de kitelaar of ook wel klit genaamd. Als je er met het topje van je vinger over heen wrijft dan geeft dat bij de vrouw een heerlijk gevoel. Nu kan je dat ook met je tong doen kijk zo doe je dat, en henk stak zijn tong uit en drukte het puntje van zijn tong op de klit van Deb die hierdoor iets harder begon te kreunen ook al omdat ze verschrikkelijk geil was en niets liever wilde dan dat haar moeder haar natte kut zou gaan likken. Henk ging verder met de uitleg en zei je kan ook met je tong de hele schaamlippen aflikken kijk zo en hij begon vlak bij de anus en likte zo omhoog naar haar klit. Je zal merken als je dit doet als je net begint met beffen dat er steeds meer kutsap uit de kut komt, bij Deb loopt het er als het waren zo uit zo geil als ze is.

Een vrouw vind het ook heel lekker als je met je tong in de kut gaat en daar een beetje met je tong heen en weer gaat net als je een tongzoen geeft. Henk deed het een keer voor en zei toen tegen Els dat zei het moest proberen. Doe het eerst maar zachtjes en als je het lekker vind en je geliefde of partner geeft dat aan kan je de druk opvoeren en dan ga je door net zo lang totdat ze klaarkomt. Els ging nu recht voor de kut van Deb zitten en stak haar tong uit om als eerste haar klit te likken. Els had goed opgelet en had de smaak al snel te pakken en DEb moedigde haar ook aan en hoe ze het wilde. Deb riep o heerlijk je tong in mijn kut en op mijn klit ga door ga door. Henk die door dit gebeuren ook weer een stijve pik had gekregen ging achter Els op zijn knieen zitten en zetten zijn pik tegen de kut van Els en begon hem langzaam naar binnen te schuiven. Deb die dit zag pakte het hoofd van haar moeder en drukte deze strakker op haar kut. Terwijl Els de kut van Deb befte werd ze door Henk heerlijk geneukt waarbij Deb hen allebei aanmoedigden om elkaar heerlijk klaar te laten komen. Henk boog zich iets voorover zodat hij met een hand de tieten van Els kon strelen terwijl hij met zijn andere hand af en toe de klit op zocht. Deb begon nu echt hard te kreunen en riep dat ze bijna klaarkwam waarop Henk het tempo in de kut van Els begon op te voeren zodat ze na ongeveer een halve minuut tegelijk klaar kwamen. Ze zakten over elkaar uitgeput op de grond en na een paar minuten was Deb de eerste die weer een beetje bij haar positieve kwam. Wauw zei ze is me dat even geil om door je moeder gebeft te worden terwijl zij door je schoonvader van achter word geneukt. Als ik dit tegen Wim zegt zal hij mij nooit geloven, maar daar kunnen we altijd nog verandering in brengen.