Claudia moet het opknappen voor haar vader DEEL1
Categorie: Incest / Familiesex | maandag 25 november 2013 05:02

DEEL 1 - Cloudio Juventino een rijke zakenman van Italiaanse afkomst 50 jaar een stoere strak in het pak zittende knappe man. Zijn vrouw was al tien jaar geleden overleden en hij had nu alleen nog zijn dochter Claudia een mooie meid met lang zwart haar en een cup B 16 jaartjes jong. Ze woonde in een riante villa in Wassenaar. Cloudio had een imperium twaalf garage bedrijven die super goed liepen, hij investeerde veel geld in uitbreidingen en toen sloeg de krediet crisis toe, de hele auto verkoop lag in een paar maanden tijd opeens op ze gat. De investeringen die normaal heel goede resultaat zouden opleveren waren nu opeens de molensteen om zijn nek, hij had geleend bij banken en kon nu met geen mogelijkheid aan zijn betaling verplichtingen voldoen, tot overmaat van ramp ging de importeur failliet, dus kon hij daarvan geen hulp verwachten. Natuurlijk modderde hij nog een tijdje door en nam een hypotheek op zijn dure villa in de hoop dat het tij zou keren. Maar wij weten nu allemaal dat die crisis nog steeds niet echt voorbij is.

Cloudio kwam op een dag thuis, het huilen stond hem nader dan het lachen, zijn dochter zag gelijk aan hem dat er iets ernstigs aan de hand was. ‘’Wat is er papa!’’, vroeg ze dan ook. Cloudio kwam net van de rechtbank, het duurde nog even voor dat hij spraakzaam werd, ‘’Claudia, ik ben failliet en we zijn ook het huis kwijt!!’’ Het duurde even voordat het tot haar door drong, de ernst van de situatie, hun huis kwijt?, hoezo, waar moesten ze dan wonen. De bank was onverbiddelijk, al na twee maand werd het huis leeggehaald en verhuisden ze tijdelijk naar een oudere broer van Cloudio. Pantelli was 57 jaar en zat goed in de slappe was, maar hij wilde zijn broer financieel niet bij springen, de auto branche was ten dode opgeschreven volgens hem.

Ze mochten wel tijdelijk een caravan in zijn tuin zetten en verder moesten ze het maar uit zoeken. Claudia zag dat er een mooi zwembad in de tuin was en ze vroeg aan haar oom of ze daar in mocht zwemmen. Pantelli vond dat geen enkel probleem, dat dochtertje van zijn broer dat mocht er best wel wezen, een lekker ding, hij viel wel een beetje op die tiener meisjes, ze verscheen dan ook in bikini en hij vond dat wel aangenaam dat hij haar nu in zijn zwembad zag springen. Hij ging er is goed voor zitten, dat zag er best wel lekker uit, een paar stevige benen, een mooi rond kontje en toen ze een keer een duik nam kwam ze boven en was haar boven stukje verschoven, hij zag een paar stevige pronte tiener tietjes( jam jam). Claudia trok het snel weer goed, maar hij had genoeg gezien, zijn pik werd stijf, als dat zijn dochter was geweest nou dan…..! Zijn broer probeerde intussen bij verschillende banken geld voor een door start te lenen. De Cardif bank die wilde wel een half miljoen lenen, maar wilde wel een garantie, nou en dat was nu juist het probleem, die kon hij niet geven. Bank directeur Gerard 60 jaar, een gezette kalende man gaf hem een maand de tijd om ergens een garantie vandaan te halen.

Claudia vermaakte zich intussen in het zwembad, haar oom bleef naar haar kijken, ze voelde zijn blikken op haar gezicht, op haar tietjes, op haar kontje en op haar dijen. Hij gaf haar complimentjes,’’Je bent een mooi meisje Claudia!’’ Ze was uitgezwommen, ging naar de caravan droogde zich af en trok een T-shirt aan een kort rokje en een slip en kwam weer naar buiten, haar oom zag haar en riep,’’wil je wat drinken?’’, dat wilde ze wel, ze ging naast haar oom zitten, die haalde twee glazen fris en zette zich weer neer. Hij was nogal brutaal en legde zijn hand op haar dij, ze reageerde niet.

Ik vind jou best een lekker ding!, zei hij.

Claudia nam dat maar aan als een complimentje, zijn hand schoof echter omhoog, dat ging haar wat te ver en ze duwde zijn hand weg. ‘’Ik kan jou best wel veel zakgeld geven, als ik aan jouw mag zitten!’’, bood hij haar plotseling aan. ‘’Nee, dank je, ik ben geen hoer!’’, zei ze, resoluut. ‘’Nou ik zeg toch ook niet dat je een hoer bent?’’, pareerde hij haar antwoord. Zijn pik klopte als een gek, hij had echt zin in haar. ‘’Niemand hoeft het te weten!, honderd euro per keer!’’, probeerde hij nog is, dat was best wel veel geld vond Claudia,’’Nee doe maar niet!’’, was echter haar antwoord en ze stond op en liep weg. Hier had ze geen zin in. Pantelli bleef achter met een enorme stijve en riep nog,’’Dan niet trutje, dan niet!’’, hij was best wel boos. Claudia hoorde dat nog wel maar besteed er verder geen aandacht aan, wat dacht hij wel, ouwe zak.

De volgende dag was zijn broer weer terug die had tevergeefs diverse banken bezocht. ‘’Hoe is het afgelopen?’’, vroeg Pantelli. ‘’Beroert!’’, was het antwoord. ‘’Ik kan een lening krijgen, maar er moet iemand garant staan!’’ ‘’Om wat voor een bedrag gaat het?’’ ‘’Half miljoen!’’ ‘’Dat is wel erg veel!’’ ‘’Kan jij niet garant voor mij staan, je krijgt een ton als de zaak weer loopt!’’ ‘’Die zaak is ten dode opgeschreven, het komt nooit meer goed met de auto industrie!’’ Hij was niet van plan om zijn hachje er aan te wagen, hij hoopte zelfs dat zijn broer en dochter zo gauw mogelijk opsodemieterde, na dat blauwtje wat hij gisteren bij Claudia liep. ‘’Waarom doe je zo stug?’’, vroeg Cloudio, hij vond dat zijn broer erg stug tegen hem reageerde. ‘’Is er wat gebeurd soms?’’ Daar ging zijn broer natuurlijk niet op in! ‘’Wanneer denk je elders onderdak te vinden!’’, vroeg hij er overheen. Cloudio voelde dat er gewoon iets niet goed zat maar wat het was wist hij niet.

Later in de caravan vertelde hij aan zijn dochter, dat de rondreis langs diverse banken weinig tot niets had opgeleverd. ‘’Helemaal niets pa?’’ ‘’Na ja ik kan een lening van een half miljoen krijgen maar, maar er moet iemand garant staan!’’ ‘’Dat kan je broer toch wel doen, die heeft geld zat?’’ ‘’Hij wil dat niet, het is dus over en uit!’’ Claudia keek hem aan, een broer die geld zat had en niet eens garant wilde staan, zij wist waarom hij dat deed, ze wist direct waarom hij dat deed, omdat ze gisteren weigerde op zijn aanbod in te gaan, die viespeuk pakt daarom haar vader zijn broer terug. ‘’Vuile klootzak is het!!!, ik weet waarom hij jou niet wil helpen, VIEZE VUILE KLOOTZAK!!’’ Cloudio keek zijn dochter verbaasd aan, ‘’Hoe zo?’’ ‘’Dat ga ik jou niet zeggen!’’ ‘’Ik wil het weten Claudia!’’ ‘’Njente capito!!’’, regeerde ze, en daarbij bleef het.

De volgende dag was Cloudio weer op pad, een aller laatste poging. Claudia beende het huis van Pantelli binnen om verhaal te halen,’’waarom wil JIJ mijn vader niet helpen!’’ ‘’Dat heeft zakelijk geen zin!’’, kreeg ze als antwoord. ‘’Heeft het niets te maken met eergisteren!, viezerik dat je er bent, vuile klootzak, etterbak!!!’’, ging ze te keer. ‘’JIJ moet wel uitkijken wat je zegt, He, Capito!!’’ Claudia bond wat in, ‘’hij gaat helemaal kapot als jij hem niet helpt!’’ ‘’Mijn probleem niet, echt mijn probleem niet!’’ Claudia zag toen nog maar een uitweg, haar lichaam, het ging immers niet alleen over haar vader maar ook over haar, ook zij zou zwaar lijden als de zaak niet gered zou worden.

‘’Als ik doe wat JIJ WIL, ik krijg honderd euro per keer + dat je mijn vader helpt, DUS garant gaat staan!!’’ Ze besefte maar al te goed de reikwijdte van wat ze net aanbood. ‘’Jij was toch geen hoer??’’ ‘’Ik ben ook geen hoer, ik vind jou een nare man, jij maakt misbruik van de situatie!’’ ‘’Maar geef nou is antwoord op mijn zakelijke vraag!!’’, vroeg Claudia. ‘’DEAL!!’’, reageerde hij, vrij snel. Claudia had nu haar lichaam in gezet om haar vader te redden. ‘’Ik wil jou nu meteen!’’, zei hij. ‘’Nee, pas nadat je garant staat, officieel garant staat!’’ ‘’Ja, dat zal wel en dan trek jij je terug, mooi niet, ik wil jou nu!!’’ Hij greep haar,’’kleed je uit, NU!’’ Claudia had weinig keus meer,’’doe je wel rustig aan, ik ben nog maagd hoor!!’’ Zijn pik werd bij het horen van die woorden extra dik en hard, ze was nog maagd, daar had hij niet opgerekend. Claudia trok haar spijkerbroek uit en haar T-shirt en stond nu in haar slipje en BH,’’dat, dat ook!’’, riep hij hees van geilheid terwijl het kwijl van begeerte hem al uit de mond liep. Zij voldeed aan zijn verzoek, zij had nog geen seks gehad totaal niet, ze was dus overgeleverd aan wat hij ging doen. Pantelli had snel zijn pantalon uit en zij slip ook, Claudia zag een behoorlijk stuk hard vlees, moest dat nu bij haar naar binnen?, dacht ze verward, maar er was geen weg meer terug. ‘’Kom geil ding!’’, riep hij ‘’Op je knieλn en mondje iets los!’’ ‘’Wat gaat er gebeuren dan??’’ ‘’Ga maar op je knieλn liggen dan merk je het vanzelf wel, doe je handen maar op je rug!!’’ Claudia zakte door haar benen en zag de man met zijn schokkende pik op haar af komen, hij pakte haar achter het hoofd vast en zette zijn harde pik tegen haar lippen.

Claudia had dat nog nooit gedaan, was dit eigenlijk wel normaal, dacht ze. Zijn harde lul drong haar mond in en hij begon te stoten, zijn lul drong al vrij snel dieper en dieper naar binnen. Ze vond het twee keer niks, dit, maar ja als ze daarmee haar vader kon helpen moest het maar. Ze vond dat hij stonk, die smerige lucht drong haar neusgaten binnen. Claudia begon te kokken,’’euk .. Euk!’’, de man zijn harde pik drong haar keel binnen, ze probeerde met haar handen hem tegen te houden maar de man was te sterk, hij hield haar hoofd in een ijzeren greep en zijn lul ging er tot aan de ballen naar binnen, ze voelde zijn ballen bij elke stoot tegen haar kin aan kletsen.

Ze ademde onzeker door haar neusgaten en hoorde hem kreunen. Pantelli genoot zijn pik zat lekker strak in haar strot te rammen, hij voelde zijn pik op zwellen en hij waarschuwde haar niet en zijn geil schoot pulserend uit zijn lul haar keel in,’’Aagggg najaag.. Aaag o o o aaagghh!’’ Claudia begon te hoesten met die pik diep in haar keel en werd misselijk. Toen de pik er eindelijk uitgleed kotste ze het uit, ze voelde zich ziek, wat was dit smerig, de man lachte, ‘’dit is nog maar het begin, je kan nog terug!’’

Claudia dacht, bekijk het viezerik, je gaat mijn vader helpen, ook al vond ze dit echt erg smerig en vreesde ze het ergste, er was gewoon geen weg terug, geen andere mogelijkheid. ‘’Als paps thuis komt maak je gelijk een contract met hem op, dat eis ik!’’, zei ze. ‘’Is goed meisje, maar jij komt vannacht bij mij in bed!!’’, ze knikte van ja, de misselijkheid zakte al wat af, ze ging naar de badkamer om haar mond te spoelen, de zure kots smaak had ze nog.

Claudio kwam laat thuis, weer zonder succes ‘’EN’’, vroeg zijn broer, hij schudde zijn hoofd van nee. ‘’Nou ik heb er nog eens over na gedacht, hier heb je het contract!’’, en hij gooide het op tafel. Cloudio keek verbaasd op, waarom nu deze plotselinge verandering van mening, hij pakte de papieren en las het door, ja het stond er toch echt, hij ondertekende het en hield een kopie voor zichzelf, toch best wel opgelucht liep hij naar de caravan. ‘’Hoi pa!’’,zei Claudia. ‘’Wat kijk je blij?, is het toch nog gelukt?’’ ‘’De banken niet maar broer lief is helemaal bijgedraaid!’’, en hij zwaaide met de papieren, ‘’waarom hij er nu opeens anders overdenkt?, heb geen enkel idee!’’

Je moest eens weten wat voor een hoge prijs ik er voor betaal, dacht Claudia, ze kon het hem natuurlijk niet zeggen, want daar zou hij niet mee akkoord gaan, sterker nog hij zou met zijn broer op de vuist gaan. ‘’Ik ga nu gauw slapen!’’, zei hij, ‘’moet morgen erg vroeg bij de bank directeur zijn!’’ Claudia wachtte tot ze meende dat haar vader sliep, toen verliet ze de caravan en liep naar de villa van zijn broer, ‘’kom binnen, kom binnen!’’, zei hij grijnzend, zijn pik was duidelijk alweer keihard. Claudia moest zich om kleden, toen ze de slaapkamer in kwam stond hij al in zijn blote reet kwijlend te wachten, zijn harde lul stak schuin omhoog.

‘’Wat zie je er lekker uit!’’

Ja, dat zal best wel viespeuk, dacht ze, ze had een kort zwart doorzichtig jurkje aan met een gouden bies in het midden, dat achter haar nek in een strik eindigde, een zwart doorzichtig slipje met ook een gouden bies, zwarte jarretel gordeltje met rode versieringen en daaraan zwarte net kousen, hij vond dat ze er nu hoerig uitzag. Haar tietjes schemerde geil door de stof heen, het voorvocht parelde al op zijn glimmende eikel. ‘’Je ziet er uit als een hoertje, lekkere pijp slet!’’ Claudia reageerde er maar niet op, wat hate ze die vent. Begerig klauwde hij door de dunne stof in haar tietjes,’’je bent zo lekker, Claudia’’, mompelde hij. Zijn pik schokte van opgekropte lust, hij dacht nog aan vanmorgen toen hij zijn lul tot in haar keel bracht en dat sletje ervan moest kotsen. Zijn handen bleven venijnig in haar tietjes knijpen, het slijm liep hem uit zijn gore bek. Zijn handen gleden naar beneden, hij greep haar eerst ruw in haar kruis en daarna begon hij in haar billen te knijpen. Claudia liet hem begaan, ze kreeg zo dadelijk toch al wel weer haar tweede honderd euro, ze zette het op de bank voor het geval het toch mis zou gaan wilde ze zoveel mogelijk binnen halen van die arrogante kwast. Ze voelde dat hij haar slipje naar beneden trok en zijn handen zaten aan haar kutje, hij probeerde een vinger naar binnen te brengen, dat was erg gevoelig, ze is erg strak merkte hij, dat kon leuk worden, hij zou dat sletje is flink laten gillen. Claudia voelde die vinger al als pijnlijk en dan moest dat harde stuk vlees er wel in kunnen?, ze zag het niet zitten en vreesde het moment van penetratie. Ze hoopte wel dat hij een condoom om zou doen want zij was niet aan de pil of zo. Pantelli bleef nog een tijdje in haar geile vlees knijpen.

‘’Jij bent zo enorm lekker, geil sletje, ik ga je neuken!’’, sprak hij hees van opperste lust.

Het slipje ging nu helemaal uit, ze moest op haar rug gaan liggen in bed, eerst begon hij haar te likken, zijn ruwe tong gleed tussen haar spleetje, dat voelde best lekker vond Claudia, alleen liet ze dat niet merken ze gunde het hem niet. Zij bleef stug naar het plafond kijken, een klein spinnetje wiebelde aan een draadje en eind boven haar, toch knap dat die beestjes dat allemaal zelf konden maken.

Het lekkere gevoel werd erger toen hij haar klitje beroerde, maar ze beet op haar lip om te voorkomen dat ze ging kreunen. Ze werd wel nat dat kon ze niet voorkomen, zijn tong lebberde nu het geil uit haar spleet. De man kroop even later omhoog op haar en beet in haar tepels, ze voelde zijn harde lul langs een van haar dijen glijden en een slijmerig spoor achter latend, net zoals een slak, gadverdamme. Opeens voelde ze zijn harde op haar vagina drukken, nu zou het dan gebeuren, hij had geen condoom om gedaan. De dikke glimmende eikel perste zich tussen haar lipjes en zocht de diepte een paar cm kreeg hij door hard te persen naar binnen, dat deed zeer, ze beet op haar tong, ze gunde hem niet dat hij zou kunnen horen dat het pijn deed. De kop floepte er in,’’AAHHH!’’, reageerde ze. Hij had er nu 4 cm inzitten, dat voelde al hemels, zijn kop zat echt strak in haar, hij voelde de druk. Nu begon hij heel langzaam te stoten. Claudia voelde het aan alsof ze werd open gespleten, ze beet op haar tong tot bloedens toe, Pantelli haalde zijn leuter omhoog en sloeg toen verwoestend toe, hij boorde haar vliesje aan diggelen en schoot diep door naar binnen,’’Au AU Aahhhh au aa neeee neee au, PIJNNNNN.. !’’, gilde ze en de tranen sprongen haar in de ogen.

Dit was het dus, haar ontmaagding, dat had ze zich wel iets anders voor gesteld en zeker niet nu al en met een ouwe vent. Ze werd dus nu geneukt, met diepe halen werd ze genomen, zijn handen graaide in haar tietjes, hij kreunde van genot, wat was dit wicht lekker strak, alles aan zijn stotende lul werd geraakt, het voor het eerst neuken van zo een mokkeltje was toch wel het geilst wat een man kon meemaken. Hij hoorde haar zachtjes snikken, dit was zo GEIL! Er werd flink door gestoten, hij had zijn pik van te voren ingesmeerd met een middel waardoor hij niet al te snel zou klaar komen, nu kon hij nog lekker een tijdje in haar stoten.