Claudia moet het opknappen voor haar vader DEEL2
Categorie: Incest / Familiesex | maandag 25 november 2013 05:07

DEEL 2 - De broer van haar vader bleef in haar stoten, Claudia snikte, ze was bruut ontmaagd, dit was niet romantisch, niks liefde, dit was brute lust. Zijn lust gevoelens daar ging het om, als het nou een onbekend grietje was geweest, maar nee het was de jonge 16 jarige dochter van zijn broer, hoe geil kon je het krijgen. De pik bleef maar in haar stoten, het zweet van hem spatte op haar lichaam, ze had ook niet verwacht dat zo een oude man het zolang kon volhouden, voor haar idee duurde het uren en uren. In werkelijkheid ramde hij zijn lul nu een dik kwartier in haar strakke geile lichaam en zuchtend en puffend voelde hij zijn geil borrelen, zijn pik verdikte zich. Claudia voelde dat ze werd opgerekt?, wat was dit nu weer dacht ze en even later schoot de oude man zijn geil onbeschermd bij haar naar binnen, dat was veel lekkerder dan het in een condoom lozen. ‘’Aaaggg ggggg ooohhoohooocchoochh oocchh ….!!!’’, schokkend met zijn lichaam verliet de sperma zijn buis. Claudia voelde het lauwe spul naar binnen worden gepompt en besefte dat hij geen condoom om had gedaan. Pantelli haalde na te zijn uitgespoten zijn pik uit haar spleet, er zat bloed op, het wat rozige sperma gulpte uit haar open geboorde kutje.

‘’Schoon likken!’’, riep hij.

Claudia keek hem vies aan, ‘’dat meen je niet?’’ ‘’Schoon likken, zei ik, je bent toch niet doof!’’ Claudia keek naar de onder het bloed en sperma zittende half slappe lul, de rillingen liepen haar over de rug. Ze gruwde er van toen ze met haar tong zijn lul beroerde en haar eigen bloed proefde. De man genoot van zijn sletje dat moest gewoon zijn seks slavin worden! Ze likte hem schoon en slikte het met veel moeite door.

Cloudio vertelde haar na te zijn thuisgekomen honderd uit hoe het hem bij de bank was vergaan, nu zijn broer garant stond kreeg hij probleemloos de lening en gingen alle deuren weer voor hem open. Claudia zag haar vader opbloeien, zijn ogen glansden weer, daar deed ze het voor, daar had ze de vernederende manier waarop ze gebruikt werd door zijn oudere broer voor over. Hij mocht beslist niet weten wat zijn broer met haar uitspookte want dan zou hij hem vermoorden. ‘’Snap nog steeds niet waarom ik nu opeens wel die garant stelling kreeg??’’, zei hij. Nee, dat snapte hij niet en dat moest dan ook maar zo blijven, vond Claudia. Zijn broer kwam nog even langs om te vragen hoe het was gegaan, er hing een enorme spanning tussen Pantelli en Claudia. Cloudio vertelde de gang van zaken, hij had alweer auto’s kunnen bestellen en het meeste personeel kon morgen aan de slag, elke keer als hij even ergens anders heen keek zat Pantelli aan zijn zak te krabben en keek Claudia geil aan. Rot vent, dacht ze. Haar vader die erg vermoeid was lag alweer op tijd in bed er was nog veel werk te verzetten, morgen moest hij officieel de contracten tekenen bij de bank.

Pantelli wist natuurlijk welke bank en wilde achter de rug van zijn broer om nog veel verder gaan met Claudia dan hij nu al deed. Hij belde de bank directeur Gerard op, het was half elf en Gerard wilde net zijn bed in gaan toen de telefoon ging, He wat nu weer, dacht hij en pakte de telefoon op. ‘’Ja, met Pantelli, u weet wel de oudere broer van Cloudio Juventino!’’ ‘’O, ja, u bent de man die garant staat, waar kan ik u mee van dienst zijn?’’ ‘’Heeft u enig idee waarom ik plotseling garant sta?’’ ‘’Nee eerlijk gezegd niet, eerst wilde u dat helemaal niet heb ik begrepen?, u heeft u hand over het hart gestreken!’’ ‘HAHAHAHA, ik hahaha nee hoor, hij weet het niet maar ik neuk zijn dochter de komende maanden een zwangerschap in haar pens, dat sletje!!’’ Eerst was het een tijd stil. Gerard wist dat de dochter 16 was en bloedmooi, ook hij had een stijve staander gekregen toen hij haar zag. ‘’Meent u dat nu, ECHT?????’’ ‘’JA!!’’, zei hij kortaf. ‘’Wauw dat zou ik ook wel willen, zag er verrukkelijk uit dat wicht!’’ ‘’Gewoon opbellen, gewoon dwingen!’’, en de verbinding werd verbroken.

Gerard dacht koortsachtig na, morgenmiddag zouden de contracten getekend worden dus moest hij snel handelen. Hij belde gelijk Claudia op haar mobieltje,’’Claudia?’’ ‘’Ja, met Gerard kun je morgenvroeg bij de bank langs komen het is dringend en heel belangrijk voor je vader dat je komt!’’ Wat nu weer dacht Claudia, ‘’Oké, ik ben er om negen uur, is dat goed?’’ ‘’ja prima!’’

Claudia was er ruim op tijd, ze was nu toch wel benieuwd wat de bankier van haar vader van haar wilde. Bank directeur Gerard een grijzende zestiger oogde als een leuke opa vond Claudia, de secretaresse melde hem dat ene Claudia bij de balie stond, ‘’stuur haar maar naar boven!’’ Claudia nam de trap en boven aangekomen klopte ze op de imposante deur van zijn kantoor, een zoemer ging en de deur klikte open, Claudia liep naar binnen. ‘’Leuk dat je er bent!, wat wil je drinken?’’, vroeg hij. ‘’Nou doe maar een cola!’’ Gerard serveerde het vanuit zijn bar en zette die voor op zijn bureau, ‘’ga zitten!’’, zei hij. Claudia ging zitten, ze wist niet dat er een kleine camera onder het bureau zat, Gerard kon nu op zijn pc scherm haar gewoon tussen de benen kijken, Claudia had een kort rokje aan en zat lekker met haar benen uit elkaar. Gerard zag dat ze een zwart slipje droeg en haar dijen kwamen goed in beeld, hij had al gauw een dikke bult in zijn dure pantalon. ‘’Nou jij weet waarschijnlijk al dat jou vader hier vanmiddag een contract tekent voor een enorme lening?’’, Claudia schudde van ja, maar snapte niet waarom zij daarvoor bij de bank moest komen. ‘’Het is erg belangrijk dat jij hier nu bent want het hangt nu helemaal van jou af of hij die lening krijgt!!’’ ‘’Hoe bedoeld u dat?’’, want ze snapte er werkelijk niets van. ‘’Nou ik heb met zijn broer gesproken en het hangt nu 100% op jou schouders of hij het krijgt, alleen jij en niemand anders kan er nu nog voor zorgen dat hij het NIET krijgt!, snap je?’’

‘’Ja, maar ik ben juist zo blij voor mijn papa?’’ ‘’Ja, dat begrijp ik best, maar het zal echt aan jou liggen!!’’ ‘’Ik heb hier een contract voor jou, lees het maar en als je akkoord gaat onderteken het dan maar, ik laat je nu alleen zodat je het rustig kan door lezen!!, oké?’’ Gerard legde het contract op het bureau, stond moeizaam op en draaide zich gelijk om, om te voorkomen dat ze zijn erectie zag, hij ging even in een kantoortje er naast zitten, waar hij snel de pc aan zette om zo het beeld tussen haar benen opnieuw te krijgen met een beeld in beeld scherm zag hij haar nu ook boven het bureau om zo haar reactie te kunnen zien.

Claudia nam een slok cola en sloeg het eerste blad om, ze begon te lezen, en al gauw zag Gerard haar op de stoel schuiven en zenuwachtig lezen.

CONTRACT

Dezer dag is bij mij ten bureel verschenen Claudia Juventino, belangen behartigster van haar vader Cloudio Juventino.

(Claudia dacht al van, ik belangen behartigster?, maar ze las verder.)

De heer Cloudio Juventino krijgt een lening groot 500.000 zegge vijfhonderdduizend euro. Echter dit gaat alleen door als zijn dochter Claudia het contract tekent. Claudia gaat gedurende een jaar mij Gerard hier op kantoor wekelijks seksueel van dienst zijn!!

Meer stond er niet maar de impact ervan was haar volkomen duidelijk, de zo op het eerste oog aardige grijzende man wilde over de rug van haar vader, misbruik maken van de situatie. Een jaar lang wekelijks, dat is 52 keer, waar haalde hij het recht vandaan. Gerard kwam weer binnen,’’en er over na gedacht??’’, vroeg hij. Claudia had er amper over na gedacht,’’hoe haal je het in jouw hoofd om dit te durven vragen!!’’ ‘’Oke, dan zijn we klaar, dan gaat het niet door, jammer voor jou vader, je kunt gaan, wegwezen hier!’’, Gerard was behoorlijk verbolgen over het feit dat die broer van Cloudio wel mocht en hij niet. Claudia stond op en verliet het kantoor. Claudia was nog maar net thuis toen de telefoon ging, haar vader pakte de hoorn er af, ‘’met Juventino!’’ ‘’Met Gerard, er is onverhoopt een onoverkomelijk probleem opgedoken, u hoeft vanmiddag niet te komen om het contract te onder tekenen, het gaat niet door!’’

‘’Ja, maar, ja maar hoe….??’’, reageerde hij verbijsterd, maar de verbinding werd gewoon verbroken, geschrokken zakte hij terug in zijn stoel, de wereld stortte in, het is 2012!!’ Hij sloeg de handen voor de ogen, zag Claudia,’’wat is er pap??’’ ‘’Het gaat niet door!!!, het gaat niet door, het is gebeurd met mij!!’’, even later grijpt hij naar zijn hart en valt van de stoel, hij heeft opeens enorme pijn in zijn borst. Claudia schrikt enorm, maar grijpt toch de telefoon en belt 112, de ambulance is er binnen tien minuten, haar vader heeft een hart aanval, ze brengen hem snel naar het ziekenhuis. Claudia hoort later dat hij op de hart bewaking licht en het tot nu overleefd heeft, is het nu mijn schuld?, denkt ze, ze krijgt enorme schuldgevoelens. De hele nacht deed ze geen oog dicht, het was haar schuld zo voelde het aan.

De dag erna ging ze naar het ziekenhuis, het ging redelijk met haar vader, ze praten even, hij zag het niet meer zitten en wilde eigenlijk best dood, hij had het personeel valse hoop gegeven dat ze aan het werk konden blijven, dat kon hhij nu niet waar maken. Claudia ging met nog meer schuldgevoelens weer naar huis, ze dubde, pakte de hoorn van de telefoon op, legde hem weer neer en pakte hem even later weer op. Ze belde de bank directeur,’’Met Gerard, wat kan ik voor u doen!’’ ‘’Nou ik, ik pfff ik teken!’’ ‘’Te laat!!’’, reageerde Gerard, wat dacht dat sletje wel. ‘’Meneer Gerard alsjeblieft, please ik doe alles!!’’ ‘’Echt!!!, alles!´´ ´´JA!!´´ ‘’Nou kom dan maar!’’

Claudia was erg snel bij de bank en stoof de trap op naar boven, ze klopte aan,’’Kom maar binnen!’’ Ze liep naar binnen’’ik ben tot u beschikking meneer!’’, en ze keek hem met dode ogen aan. Gerard stond op liep op haar af en betaste door de stof heen haar stevige tietjes, ‘’mmm lekker!’’ Claudia zag in zijn pantalon de pik omhoog schokken. ‘’Ik wil wel dat mijn vader vandaag nog het contract krijgt, anders wordt het zijn dood!’’

‘’Ik stuur de secretaresse wel met het contract naar het ziekenhuis!!’ ‘’Maar trek nu jou T-shirt maar uit!’’, gromde hij. Claudia trok haar T-shirt uit, ze had geen BH aangedaan hij kon er gelijk makkelijk bij, ‘’geile slet!’’, murmelde hij. ‘’Pijp mij eerst maar is lekker, hoertje!’’ ‘’Ik ben geen hoertje??’’ ‘’Pijp mij nu maar HOER en ga niet zitten zeuren, want door jou krijgt je vader 500.000, dus dan ben je gewoon een hoer, en nu op je knieen en geen gedram meer!!’’

Claudia was het met die opmerking dat ze een hoer is niet eens, maar het maakte de man blijkbaar geiler door dit te kunnen zeggen. Gerard opende zijn pantalon en liet het op de enkels zakken, snel gevolgd door zijn onderbroek, Claudia zakte door haar benen en de harde paal stond gelijk trillend en schokkend voor haar mond, dit was nu de zoveelste keer in korte tijd dat ze moest pijpen. ‘’Douw dat geile pijp bekkie maar is lekker over mijn lul!!’’, sprak hij hees van opwinding. Claudia pakte de harde paal en haar warme lippen stulpten er over heen, een zucht van genot ontsnapte uit de mond van Gerard. Wat was er nou lekkerder voor een ouwe grijsaard van zestig dan om zijn pik in een zestien jarig smoeltje te zien glijden. Het was ook alweer meer dan dertig jaar geleden dat hij gepijpt werd. Haar warme lippen gleden over zijn harde paal en glom van het speeksel, zuchtend en kreunend van opperste genot zag hij zijn pik steeds verder haar mond inglijden. Hij had zin om haar bij die geile kop te pakken en zijn lul hard naar binnen te stoten, het geile genot om haar te overheersen sloop langzaam in zijn lichaam.

Claudia pijpte zachtjes, ze rook de geur van zijn mannelijkheid, vorige week nog van niets wetend kreeg ze nu al dagelijks pikken in haar mond, hoe kon het toch zover gekomen zijn? Gerard vond dat ze zijn pik niet diep genoeg nam en niet stevig genoeg, hij begon zich te ergeren, dat grietje probeerde er op een gemakkelijke manier vanaf te komen.

‘’Ja zo is het mooi geweest!!!, handen weg, vuile hoer ik zal je godverdomme ff hard in je bek neuken, SLET!!!’’

Claudia was na zijn zin niet snel genoeg, hij trok zijn stropdas van de hals en bond haar de handen op de rug, gauw drukte hij zijn trillende pik weer in haar mond, greep haar hoofd en raste woest zijn pik diep naar binnen. Hij hoorde haar kokken,’’huglu,kll kkkk!’’, zo hoorde dat ook, die straat sletten moesten maar is harder worden aangepakt. Claudia sprongen de tranen in de ogen, dit was zo smerig die pik die haar keel penetreerde, ze moest bijna overgeven. Moest ze dit nu wekelijks een jaar lang doen?, en ook nog zo dat haar vader niets merkt want dat zou niet goed zijn voor zijn gezondheid. Met woeste stoten dreef hij zijn pik diep naar binnen en hij voelde zijn sperma al borrelen, een enorme brul en zijn geil schoot haar keel in,’’Uuuugggggggggggggggggggggggg uuugggggggggg!!’’ Claudia voelde het glibberige kwakje rechtstreeks haar keel in schieten, ze moest hoesten en dat ging erg moeilijk met die pik in haar strot. Gerard genoot, hij stond te trillen op zijn benen, wat een enorm orgasme was dat, wat een explosie, zijn geil schoot met kracht uit zijn pik.