Met moeder en dochter in de sauna
Categorie: Incest / Familiesex | donderdag 16 januari 2014 05:03

Het duurde een paar minuten voordat ik in staat was om de behandelkamer te verlaten. Gek genoeg voelde ik me volledig ontspannen en vol energie, er was niets meer te merken van mijn zware weekend. Ik besloot in de lounge een frisse salade te eten en te genieten van een drankje. Het was nog steeds rustig, maar ik leek niet meer de enige gast. Af en toe ving ik een glimp op van Natasja die voorbij liep, of ergens bezig was, een keer kreeg ik zelfs een knipoog en een glimlach. Na de lunch besloot nog een keer een rondje sauna te doen. De 3 verschillende type sauna’s en geen van alle waren echt groot, maximaal 4 personen. Terwijl ik net met mijn ogen gesloten in een Finse sauna zat en mijn gedacht afdwaalde naar de behandeling van deze morgen, ging de deur open. Een prachtige vrouw van een jaar of 25 kwam het de sauna binnenlopen. “Goedemiddag, vindt je het oke als ik erbij kom zitten?”, vroeg ze vriendelijk, ondertussen liet ze ongegeneerd haar ogen over mijn lijf gaan, heel even bleven haar ogen hangen bij mijn kruis. “Maar natuurlijk, gezellig. “ antwoordde ik, wat zij kan, kan ik ook dacht ik en ook ik bekeek haar van top tot teen. Ze had lang natuurlijk rood haar, een blanke huid, heldere groene ogen. Haar handdoek bleef prima hangen op, voor zover als ik in kon schatten, volle borsten. Onder haar handdoek die nog met net haar billen bedekte staken 2 lange slanke benen en zowel haar vingers als haar tenen waren fel rood gelakt.

Ze ging op dezelfde bank zitten in de andere hoek van de sauna. “Vind je het erg als ik ga liggen en mijn voeten op de bank zet?”, vroeg ze. “Geen probleem, doe maar alsof je thuis bent” , zei ik lachend. “Oke daar houd ik je aan.”, zei ze terwijl ze haar voeten slechts enkele centimeters naast mij neer zette en haar ogen sloot. Terwijl zij met haar ogen dicht genoot van de warmte bekeer ik haar stiekem nog een keer van top tot teen. Gefascineerd keek ik hoe haar borstkas rustig op en neer bewoog en ik fantaseerde hoe haar borsten eruit zouden zien. Vast twee prachtige roomwitte bollen met harde oranje tepels. Vanuit mijn positie kon ik voorzichtig een blik werpen onder haar handdoek, maar ik kon net niet ver genoeg kijken om haar kutje te zien. Ik was nieuwsgierig, kaal of een prachtige rode bos? Strak of open? Grote schaamlippen of kleine? Ik zat ongegeneerd te fantaseren. Ik merkte dat dit ook in mijn kruis voor de nodige reactie zorgde en al snel zat ik met een geweldige paal onder mijn handdoek. Dit kon toch niet, snel sloot ik mijn ogen en probeerde ik mijn gedachte te verzetten. Dit lukte maar moeilijk steeds dacht ik aan de dame naast mij en wanneer ik haar eindelijk uit mijn gedacht had verdreven, gingen mijn gedachte als vanzelf terug naar vanochtend.

Net toen ik de hoop had opgegeven en had besloten dat de enige remedie voor mijn opwinding een koud dompelbad was werd ik opgeschrikt door iets dat over mijn bovenbeen streelde. Ik opende mijn ogen en zag hoe de rood gelakte teen nagels van de dame naast mij langzaam heen een weer ging over mijn bovenbeen. Ik keek naar opzij en zag dat de vrouw haar ogen nog steeds gesloten had. Ik besloot toch nog maar even te blijven zitten en sloot mijn ogen weer. Langzaam gleed de voet naar de bobbel onder mijn handdoek en streelde mijn erectie door de handdoek heen. Met steeds meer kracht gleed de voet over mijn paal, net toen ik echt begon te genieten verdween de voet. Net toen ik dacht dat het voorbij was voelde ik hoe de voet de handdoek van mijn schoot trok en al snel voelde ik de voetzool op mijn snaar stijve lul die tegen mijn onderbuik klopte. Ik kreunde en opende mijn ogen en keek naar mijn buurvrouw.

Ik keek direct in haar mysterieuze groene ogen.

“Dit zou ik doen als ik thuis was.”, lachte ze naar mij. Terwijl zij bezig was om mij met een voet te masseren had ik nu wel een blik op haar prachtige poesje. Ik keek recht naar twee kale schaamlippen waar tussen haar kleine schaamlippen voorzichtig naar buiten piepte. Ik kon mij vergissen maar volgens mij glinsterde haar kutje al van opwinding, of was het gewoon transpiratie van de sauna? Boven haar poesje had ze een smalle strook met kort fel rood schaamhaar. Met mijn hand gleed ik langzaam over haar been wat nog stil op de sauna bank stond, van haar enkel tot aan haar dijen. Ik echter net niet bij haar kutje komen. “Wacht even” zei ze. Ze stond op en draaide zich een halve slag. Nu lag ze met haar hoofd in mijn schoot, “wellicht kan je er zo beter bij?”. Mijn hand gleed direct over haar handdoek over haar borsten, ik voelde twee harde tepels door de stof van de dikke handdoek drukken. Dit zorgde ervoor dat zij nu zacht moest kreunen. Ze draaide haar hoofd weg en begon zachtjes met haar tong mijn ballen te likken. Het leek haar helemaal niet te deren dat we in een openbare sauna waren, ongegeneerd likte ze mijn ballen en de onderkant van mijn stam. Ik schoof ondertussen mijn hand onder haar handdoek die als vanzelf op de grond gleed. Ik had nu voor het eerst zicht op haar inderdaad roomwitte bollen, ik schatte een grote cup C met twee parmantige oranje tepels er op.

Mijn hand gleed over haar rechter borst en ik pakte haar tepel zacht tussen mijn duim en wijsvinger en masseerde deze zacht. Ze begon sneller te ademen en ze kreunde nu wat harder. “Lekker, harder”, zuchtte ze. Ik kneep harder en trok er even aan, weer een kreun nu liet ik haar borst voor wat het was en boog iets naar rechts zodat ik mijn hand tussen haar benen kon duwen. Ik sloot mijn hand om haar kutje en voelde hoe een intense hitte zich een weg naar buiten drong. Met mijn vingers draaide ik rondjes over haar schaamlippen en ik voelde dat ze drijfnat was en niet van het zweet. Ondertussen had zij mijn paal in haar mond genomen en draaide ze met haar tong rondjes rond mijn eikel. Voor die tweede keer die dag kon ik niet geloven wat er gebeurde. Zachtjes duwde ik een vinger tussen haar schaamlippen en voelde de warmte van haar kutje dat zich als een handschoen om mijn vinger sloot. Net toen ik een tweede vinger bij haar naar binnen wilde duwen, schrok ik mij wezenloos van de saunadeur die open ging. Het leek haar echter niet te deren. “Zo ga je lekker schat” zei de vrouw die binnenkwam. Ik schatte haar een jaar of 35, ze had hoog blond haar, blauwe ogen en egaal gebruinde huid. “Ja hoor Mam, het gaat heerlijk, net alsof ik thuis ben” zei de vrouw in mijn schoot. Meteen sloten haar lippen zich weer om mijn paal en ze zoog deze nu diep naar binnen. Ik was nog steeds verbouwereerd en deed even helemaal niets meer. Mam, dat kon toch niet? Blijkbaar had ik de vrouw die binnenkwam veel te jong ingeschat. De blonde vrouw keek me aan en waarschijnlijk keek ik als een dom rund uit mijn ogen, want ze zei:

“Stoor je maar niet aan mij hoor, ga rustig verder”.

De blonde vrouw ging in de hoek van de sauna zitten en keek naar de verrichtingen van haar dochter dit haar uiterste best deed om mij oraal te bevredigen. Ik moest toegeven het voelde heerlijk. Ik dacht bij mezelf dit moet mijn geluksdag zijn, dus laat ik er maar van genieten zo lang het kan. Ik voelde hoe de dame in mijn schoot ongeduldig haar poesje tegen mijn hand aan drukte en besloot om nu twee vingers in haar kutje te schuiven, terwijl ik met mijn duim haar klitje bewerkte. Ik hoorde haar goedkeurend kreunen met mijn paal diep in haar mond. Terwijl wij zo bezig waren keek ik recht naar de blonde vrouw in de hoek van de sauna. Zij had haar handdoek opengeslagen en streelde met een hand haar volle borsten. Beide tepels van de egaal bruine borsten werden opgesierd door een zilveren tepelpiercing, deze staafjes waren duidelijk zichtbaar door haar harde tepels. Met haar andere hand streelde ze haar volledig gladgeschoren kutje, waarbij door beide kleine schaamlippen ook een sierlijk zilveren ringetje zat. Ik kon het niet goed zien aangezien haar eigen hand er voor zat, maar volgens mij had ze ook nog een piercing door haar clitoris.

Ondanks dat ik voor mijn gevoel vanochtend al liters zaad gespoten had, voelde ik al weer een orgasme opkomen. Ik kreunde zachtjes dat ik klaar zou komen, de enige reactie was dat ze nog harder aan mijn paal begon te zuigen en haar kutje nog steviger tegen mijn hand drukte. Ik voelde hoe haar spieren zich begonnen aan te spannen en ze steeds sneller begon te ademen. Nog voor mijn orgasme, kneep haar kutje zich strak samen om mijn vingers , kreunde ze luid en spoot ze haar geil langs mijn vingers uit haar kutje op de bovenbenen van haar moeder. Haar moeder wreef het geil op de vingers van een hand en stopte deze in haar mond terwijl ze met haar andere hand haar kutje bleef verwennen. Ik vond dit zo geil dat ik mijn vingers zachtjes uit het kutje van haar dochter haalde en voor haar gezicht aanbod. Ze bedacht zich geen moment en sloot haar mond om mijn vingers en zocht het geil van haar dochter naar binnen. Op dat moment hield ik het niet meer en kreunde luid terwijl ik mijn sperma diep in de mond van haar dochter spoot. Deze hield haar lippen strak gesloten om mijn eikel en lied geen druppel van mijn sperma verloren gaan. Nadat ik de laatste straal gespoten had, zakte ik achterover. Zonder een druppel te morsen kwam de prachtige roodharige los uit mijn schoot en drukte haar lippen op de mond van haar moeder. Terwijl ze vrijwel direct verwikkeld waren in een heftige tongzoen werd mijn sperma tussen moeder en dochter verdeeld. Moeder en dochter stopte pas met zoenen nadat moeder zichzelf naar een orgasme had gevingerd. Bezweet, uitgeput en voldaan zaten we met ons drieën op de bank van de sauna. “Ik ben trouwens Merel en dit is mijn moeder Karin”, zei Merel terwijl ze haar hand uitstak. “Floris, aangenaam” zei ik terwijl ik haar hand lachend schudde.