Een verjaardag om nooit te vergeten
Categorie: Incest / Familiesex | vrijdag 14 maart 2014 03:39

Vicky viert vandaag haar zestiende verjaardag. Haar moeder achtendertig jaar, heeft een taart voor haar gebakken en paps tweeënveertig jaar, heeft er zestien kaarsjes op gezet. Wilma zeventien jaar haar beste vriendin en Pieter achttien jaar een buurjongen en de buurman zelf vijftig jaar zijn bij haar op visite. Vicky heeft lang donker haar, dat haar moeder voor deze gelegenheid gevlochten heeft, het staat Vicky prima en de twee leuke strikjes er in maken het helemaal af. Vicky is mooi en dat er al volwassen mannen op haar geilen beseft ze nog niet. Papa heeft als wij vanavond gaan slapen een verrassing voor jou,hoorde zij haar moeder zeggen en dat maakte haar natuurlijk erg nieuwsgierig. Maar nu was het tijd om de cadeautjes uit te pakken, nadat ze de kaarsjes had uit geblazen en papa de taart in stukjes heeft gesneden en iedereen aan het gebak zat.

Wilma gaf haar als eerste een pakje met een oranje strik er om heen, voorzichtig peuterde Vicky het pakje los, er zat een Barbie pop in en een paard voor Barbie, rij kleding en een jurkje voor Barbie. Paps keek verbaasd naar dat cadeau want volgens hem was Vicky haar tijd van dat soort speelgoed allang voorbij. Maar dat kon Wilma natuurlijk niet weten. Pieter haar buur jongen was de tweede die haar een cadeautje gaf. Hij wist in eerste instantie niet wat hij voor haar moest kopen, maar de buurman van de overkant had hem een tip gegeven en tot verbazing van Vicky kwam er een stel stalen handboeien uit met bontvacht van een panter er om heen. ‘’Geef de sleuteltjes maar aan jou papa,’’ zei hij en daardoor was Vicky nog verbaasder. Papa pakte maar al te graag de sleuteltjes aan, onderwijl had hij al een behoorlijke erectie gekregen omdat Vicky een erg kort rokje van mama moest aan trekken, zodat papa de hele tijd bijna tegen haar witte slipje aankeek. Het slipje zat zo strak dat hij de contouren van haar bolle kale kutje kon zien, bijna alle meisjes scheren zich tegenwoordig. De buurman gaf nu zijn cadeautje aan haar.

Vicky opende het doosje en wat er in zat begreep ze niet, dus keek ze hem vragend aan. ‘’Papa en mama weten wel wat ze daarmee moeten,’’ zei hij. Er zat iets in wat op een vlinder leek, kleur oranje er zat een puntje op een soort neusje van de vlinder en verder zaten er bandjes aan. Vicky had geen idee wat ze er mee moest en gaf het maar aan haar mama. Kom maar even mee Vicky,’’zei haar moeder poeslief en samen verlieten ze de woonkamer. Beiden liepen de trap op en in de badkamer aangekomen, zei mama,’’ trek je slipje maar even op je knieën.

Moet dat mam?

Vicky deed natuurlijk wat haar moeder zei en die zette het kleine vlindertje op haar kutje, zodanig dat het neusje op haar klitje drukte en de bandjes bond ze strak om Vicky’s lichaam. Ze mocht haar slipje weer omhoog trekken en samen gingen ze weer naar beneden, ‘’bedank de buurman maar.’’ Vicky liep op de man af, die haar even op schoot trok en over zijn harde bobbel schoof, hij knuffelde haar en tongde haar zelf nog even.

Gatver…..buurman?

Nu was paps aan de beurt met zijn cadeau. Vicky had toen ze het pakje open maakte een levens echte kunst lul in haar handen, ze draaide er aan en het ding begon onwijs hard te trillen en zelfs stotende bewegingen te maken.

Wat.. Ww .at is dit pa?

Mama had papa de afstand bediening van het vlindertje gegeven en papa zette die aan, het neusje begon zacht trillend op haar klitje te drukken. De bedoeling van het ding was dat Vicky die bijna altijd op haar kutje moest dulden, zodat ze een erg gevoelig kutje zou krijgen. Cadeautje van mama, was wel heel erg apart er zat een soort vogel maskertje in waar ze wel doorheen kon kijken maar ook zat er zwart masker bij met oogklepjes die dicht konden en een ook zat er een roodballetje in met riempjes. Dat het een mondknevel was, snappen wij wel, maar dat de zestien jarige Vicky het niet wist is natuurlijk wel duidelijk, want ze was al die jaren nogal onwetend gehouden. Wat een rare cadeaus. Zelfs Pieter zat met een stijf pik in zijn broek. Wilma snapte ook niet wat dat allemaal was.

De mannen dronken bier, zelfs Pieter want hij vond zichzelf al een man. Hij nam een slok en vond het eigenlijk maar niks. De meisjes kregen limonade, het leek allebei op sinaasappelsap maar bij Vicky was het Breezer. Vicky moest voor vanavond een beetje losser worden. Mama zette de schaaltjes met chips en nootjes op tafel en nam zelf wijn.

Het was een gezellige avond en om een uur of elf gingen de gasten weer naar huis. Vicky had twee flesjes breezer op en dat kon je wel zien aan haar, ze liep een klein beetje onvast, maar had dat zelf niet in de gaten. Het vlindertje op haar kutje bleef trillen en drukken op haar klitje, af en toe hoorden ze haar ligt kreunen en ze had al gezegd dat het een lekker gevoel was. Mama en papa ruimden de boel op en om half twaalf gingen ze naar boven. Mama en papa begonnen zich uit te kleden en papa kroop onder de lakens. Mama liep naakt naar de kamer van Vicky en hielp haar met uitkleden, ’’mam doe niet zo raar, dat kan ik zelf wel,’’ het vlindertje bleef zitten. Ze stond in haar slipje en mama trok haar een gloednieuw babydolletje aan. De kleur was geel en doorschijnend zodat je haar slipje, haar iets bolle buik en haar tepels er door heen zag schijnen.

Waarom ben je bloot mama?

Mams reageerde niet op de vraag. Vicky wilde in bed stappen, want ze dacht de nieuwe nacht kleding, de verrassing was. Mama pakte haar hand,’’nee kom maar mee, de verrassing waar ik het over had moet je nog krijgen.’’ Vicky liep met haar mee de slaapkamer van haar ouders in. ‘’Jij bent vandaag zestien jaar geworden en vanaf vandaag ben jij papa’s grote meid,’’ zei mama. Vicky snapte natuurlijk niet wat dat inhield. ‘’Nu mag het van de wet Vicky, leuk He?’’ ‘’Papa? Laat haar het cadeautje maar zien.’’ Hij sloeg de lakens van zich af en Vicky keek vol verbazing met grote ogen naar dat enorme grote harde ding wat bij papa omhoog stond en ze zag het trillen. Het leek verdacht veel op een van haar cadeautjes, alleen zat deze aan papa vast, er hing ook nog wat onder zag ze, met haar er op.

Dat is dus de dikke harde pik, van je vader, dat hij zo groot en hard en dik is komt door jou Vicky.

‘’Huh??’’ reageerde ze. ‘’Ja, jij bent zo mooi met je lange vlechten dat papa erg geil geworden is op jou en jij gaat papa afpijpen en leeg zuigen, dat gaan we jou nu leren en dan kan je papa altijd leeg zuigen als zijn pik hard geworden is door jou.’’ ‘’Leuk, He Vicky,’’ zei mama. Haar vader was zo geil als de pest op dat lekkere lichaam van zijn zelf op gekweekte lustobject. ‘’K..kom maar dichter bij,’’ zei haar vader hees van opgekropte lust. Mama ging naast papa zitten, die geil naar zijn dochter bleef kijken. Mama pakte Vicky’s rechterhand en hield die tegen de warme heftig kloppende pik. Ze drukte haar hand er om heen, natuurlijk kon Vicky het vette dikke kloppende ding niet geheel omvatten en mama trok haar hand over de pik heen, zodat Vicky de grote paddenstoel die er op zat steeds onder de huid zag verdwijnen en weer te voorschijn zag komen. De paddenstoel was erg donker en glom, er leek wel een sneetje in te zitten en een piep klein gaatje waar nattigheid uit borrelde. ‘’Dat is voorvocht Vicky, daaraan kan je zien dat papa heel erg geil is en op ontploffen staat, lik het er maar af.’’ ‘’Mam?’’

Mama duwde haar hoofd naar de pik toe, ‘’lik er maar aan, dat vind papa erg fijn en lekker.’’ Papa zag haar mond open gaan en haar tong kwam naar buiten. Voorzichtig raakte ze met haar tong de glimmende eikel, af en toe ligt kreunend doordat het vlindertje haar lekker gevoel in haar onderbuik gaf. ‘’Aaaaaagggggggg. Mmmmmmmmmmmmm,’’ reageerde haar vader, toen haar tong begon te likken.

Laat papa’s lul nu maar in je mond toe en druk je lippen er maar goed stevig op.

Vicky deed dat en proefde nu de smaak van hard mannen vlees en ze kon het nu ook goed ruiken, ‘’zuig er maar aan heerlijk geil sletje,’’ kreunde haar vader en wilde goed en stevig afgezogen worden. Vicky deed haar best, de dikke harde lul kon ze maar net hebben in haar mond. Ze had haar hand nog steeds om de pik. ‘’Doe je hand maar weg Vicky.’’ Papa gaf aanwijzingen aan mama hoe hij het wilde hebben,’’druk haar geile kop maar goed ver er overheen!’’ Mama zette haar handen achter Vicky’s hoofd en duwde haar over de pik heen. Vicky gorgelde en kreeg het benauwd toen de pik wel erg diep in haar mond kwam en mama haar hoofd over de pik heen en weer schoof. Haar speeksel lekte langs de lul naar buiten. Ze wilde met haar handen voorkomen dat de pik te diep ging maar, ‘’handen op je rug Vicky,’’ kreeg ze te horen, ‘’en goed blijven zuigen, He.’’ ‘’Ulk klu ulk ggg… ulk klu gggggg..,’’ geluidjes maakte Vicky en de pik raakte steeds haar huig. ‘’Ze zz . Zuigt erg .. Gggg..goed..oooohhhhhh.’’ ‘’Papa gaat zo klaar komen in je mond Vicky en dan moet jij het zoveel mogelijk door slikken, want er zitten vooral goede eiwitten, mineralen en vitamientjes in.’’

Vicky snapte er niets van, maar ze hoorde haar vader wel steeds harder kreunen en ze voelde haar lippen op rekken en met een diepe brul schoot pulserend het vele sperma met krachtige stralen in haar mond. Vicky begon te hoesten en dat met een harde lul diep in haar mond. Papa begon zijn lul terug te trekken en vulde haar mondje met zijn glibberige ziltige substantie. Echt lekker vond Vicky het niet, als je het vergeleek met de limonade, beetje champignonsoep achtig en daar was ze ook niet zo gek op. Ze slikte al proestend deels de glibberige lauwe kwak door en de rest droop langs haar mondhoeken naar buiten. Papa zat heftig te hijgen van het gigantisch lekker klaar komen in de mond van zijn dochter.

De pik gleed er uit en mama deed haar benen wijd en ze drukte het hoofd van haar dochter waar het sperma nog uit lekte tegen haar natte kut aan. ‘’Mmmmmm ll.. Lik mama’s kut maar uit sletje.’’ Vicky haar neus kwam onder de sappen van haar moeder te zitten toen ze haar tong in de spleet van haar moeder duwde. Haar hoofd werd goed in het kruis geduwd van haar geile mama, ‘’likken s. sletje mmm ll mm likken ooohhhhhhhh,’’ en ze werkte haar heupen omhoog. ‘’Mmmmm ll lik mama .. Mm ..mm aaar klaar.’’ De geile kut sappen spatte in haar gezicht en haar mama begon te trillen en te schokken,’’oooohhhh mmmmmm.. Ooohhhhh lekker hoertje mmmm.’’

Mama kwam heerlijk klaar.

Vicky mocht nu naar haar eigen kamer, ze moest de vlinder op haar kutje laten zitten en ook het geil wat ze in haar gezicht had gekregen en de smaak van sperma in haar mond hield ze nog een hele tijd.

Papa maakte haar ‘s morgens wakker, dat was voordat hij naar zijn werk toe moest. Met slaperige ogen keek ze hem aan. Vicky kreeg nu de handboeien om, zodat ze op haar rug zaten en papa haalde zijn dikke ODOL lul uit de pyjama en zette die op haar mond en begon haar in haar mond te neuken. Vicky moest op haar knieën in de hal en was precies goed om zo in haar mondje geneukt te worden. ‘’Sleuteltjes spelletjes zijn dit Vicky, mama en ik gaan jou heel veel gebruiken, jij ben al zo lekker geil.’’ Hij neukte haar stevig in haar mond. Kwestie van tijd zou het zijn, dat zij de pik in haar keel zou moeten dulden. Hij nam haar zeer diep,’’ik gag..gg ga je geile bek vv .. vol spuiten,’’ kreunde hij hevig. Vicky voelde de stotende lul opzwellen en daar ketsten de eerste stralen sperma al in haar mond. Ze slikte ditmaal het meeste door, er lekte nog wat langs haar kin dat op haar babydoll droop. Zijn pik verslapte en gleed uit haar mond, hij veegde zijn lul schoon aan haar nachtkleedje, daar ging ze lekker van stinken. Vicky mocht weer naar boven en papa smeerde wat boterhammen voor tijdens de pauze op zijn werk en even later vertrok hij.

Vicky werd een uur later door mama gewekt want het was tijd om op te staan, te ontbijten en dan moest zij naar school. Mama waste nu wel het aangekoekte geil van haar gezicht, het vlindertje bleef op haar kutje zitten ook als ze in de schoolbank zat, gelukkig was het trillen niet te horen. ‘’Mam kan dat ding er af?,’’ maar haar moeder vond dat niet nodig. Vicky schoof natuurlijk wel regelmatig op haar stoel, wat de leraar uit lokte te zeggen,’’Vicky blijf eens stil zitten, hittepetit.’’ Ze bleef tijdens de middag pauze over op school, haar vriendin Wilma ook. ‘’Ik moet nodig plassen,’’ piepte Vicky. ‘’Kan jij mij helpen Wilma?’’ ‘’Huh?, dat kan je zelf toch wel.’’ ‘’Nee..nee er is iets, kom nou maar.’’ Wilma ging mee en hielp met het losmaken van de bandjes,’’jou kutje is helemaal nat en wat heb je een rode dikke kut lipjes?’’ zei Wilma verbaasd. ‘’Ja, dat komt door dat ding, dat trilt maar door en door, is best lekker hoor.’’ Vicky was uit geplast en veegde haar kutje af met wc papier,’’huhhu aahh,’’ reageerde ze, zo gevoelig voor aanraking was haar kutje al. Haar klitje keek schalks uit het kapseltje. Wilma hielp haar weer met de bandjes strak aantrekken terwijl Vicky er voor zorgde dat het neusje van de vlinder goed op haar klitje zat.

Ik moet papa thuis al afzuigen, zei ze.

‘’Maar niet verder vertellen hoor?’’ Wilma beloofde dat, ook al wist ze niet wat haar vriendin dan moest afzuigen. Vicky was blij dat de dag er op zat en een ding was zeker, dat ding liet ze op school niet meer er op.

Papa was een uur later ook thuis en Vicky moest hem gelijk weer leeg zuigen. Hij zat op een stoel met de benen wijd en zij moest er tussen knielen. Ze zoog hem goed af en slikte nu zonder te knoeien de lauwe glibberige zooi door, je ging aan de smaak wennen vond ze en het leek dit keer al minder smerig. Het werd nu dagelijkse gewoon dat Vicky ‘s morgens zijn ODOL, om in haar mond geneukt te worden kreeg en dat ze later op de dag hem een of twee maal moest leeg pijpen, in de weekenden was dat soms nog vaker, als hij onverwacht geil op haar werd. Mama wilde af en toe dat ze haar kut likte maar dat was niet zo vaak. Vicky praat er af en toe met haar vriendin over, maar veel snapte ze er nog niet van. Wilma werd wel nieuwsgieriger wat het nou eigenlijk was dat af zuigen.

Ze kwam Pieter de buurjongen tegen op een Woensdagmiddag. ‘’Pieter? Jij weet nog al veel, He.’’ ‘’Ja, natuurlijk,’’ zei hij stoer. ‘’Wat is afzuigen of leegzuigen??’’ ‘’Watte?’’ reageerde hij,’’vraag maar aan de buurman.’’ Pieter ging natuurlijk niet toegeven dat hij het niet wist. Wilma kon aan het lawaai horen dat de buurman in de schuur bezig was, hij lag op zijn knieën naast de bromfiets en allerlei onderdelen er van lagen er naast.

Hij had smerige zwarte handen door het werk. Hij keek op toen het buurmeisje de schuur in kwam, ze had weer zo een lekker kort zomers jurkje aan,’’ik ik wil wat weten.’’ ‘’O, ja? Vraag maar, alleen mijn pincode krijg je niet.’’ ‘’Wat is afzuigen of leegzuigen.’’ ‘’Van wie heb je dat gehoord?’’ vroeg hij verbaasd, maar in zijn overal reageerde er al wel wat op die vraag. De buurman was ook helemaal gek op jonge meisjes en de zeventien jarige Wilma met haar lange blonde haren deed hem wel wat. ‘’Gehoord van Vicky, maar dat mag jij niet verder vertellen hoor?’’ Zo dacht de buurman, die Vicky is dus al ingewijd, wat hem gezien de cadeautjes niet verbaasde, zijn lul was al volledig op oorlog sterkte. ‘’Wil je het alleen maar weten of ook echt meemaken?’’ vroeg hij, met al een hese stem van opwinding. ‘’Kan jij het dan laten zien, of zo?’’ ‘’Jij moet het dan doen, dan weet je pas wat het is,’’ reageerde hij, terwijl de lust gevoelens zo hoog op liepen dat er al voorvocht uit zijn pik lekte. ‘’Oké’’

De buurman stond op en maakte wat knoopjes in zijn overal los en even later zag Wilma de pik van haar buurman, maar wat was dat een groot en dik raar ding. ‘’Wa..wat doet u nn ..nu buurman?’’ Hij stond vlak voor zijn blonde buurmeisje. ‘’Dit moet jij in je mond toe laten en er dan aan zuigen.’’ ‘’Huh??? Moet ik…..’’ ‘’Ja, jij wilde het toch, op je knieën’’ en hij drukte zijn kloppende paal tegen haar mond. Zij opende het iets en hij gleed naar binnen, hij pakte met zijn smerige handen haar hoofd en zei licht kreunend,’’zuigen slet.’’ Wilma begon er toch een beetje geschrokken, maar aan te zuigen. Pieter was eigenlijk wel nieuwsgierig of de buurman het wel wist, hij hoorde de buurman niet meer sleutelen aan zijn brommer, dus liep hij om de schuur heen en trok de deur iets open, daar lag Wilma op haar knieën met de pik van de buurman in haar mond? ‘’Zuigen.. Mmmmmm zzz.. Zuigen aaagghh zuig me af sletje mmmmmm aaaaggggh zz.. Zuig mij ll leeg.’’ De buurman begon in haar mond te stoten, zag Pieter, nu wist hij dus direct wat af zuigen en leegzuigen was en hij voelde dat zijn pik daar hard van werd in zijn broek.

De buurman begon steeds luider te kreunen.

Dat hij klaar kwam in de mond van Wilma begreep Pieter nog niet, maar hij zag dat de buurman zijn grote piemel uit haar mond haalde en dat Wilma sperma in haar gezicht gespoten kreeg. Hij had zichzelf al wel een paar keer afgetrokken, dus hij wist best wat er in Wilma’s gezicht gespoten werd. Hij zag het sperma ook uit haar mondje lopen. De buurman tilde haar jurk op en trok haar onderbroek naar beneden, hij voelde aan Wilma’s kutje zag Pieter. Daarna trok hij haar onderbroekje weer omhoog,’’ ik wil dit wel vaker met jou doen Wilma, dan geef ik je zakgeld en ik wil meer geile dingen met jou gaan doen, maar dan gewoon bij me thuis.’’ Wilma knikte tot haar eigenverbazing van ja. Haar jurk zat onder de zwarte vlekken en ook had ze een veeg over haar gezicht. De buurman gaf haar twintig euro, zag Pieter en hij maakte dat hij weg kwam bij de schuur. Hij had eigenlijk ook wel zin om dat met Wilma te doen.

Vicky was inmiddels een ervaren pijpster geworden na een aantal maanden en ze slikte probleemloos haar vaders sperma door, dat ging nog maanden door en haar volgende verjaardag kwam alras in zicht.

Het was weer een gezellige avond. Mama had een taart voor haar gebakken en papa had er zeventien kaarsjes op gezet. Vicky’s kutje was nu supergevoelig en blijkbaar blijvend. Ze had het vlindertje drie maand lang onafgebroken op haar kutje gehad. De Barbie pop en bij behoren waren direct na de eerste dag vorig jaar al ergens boven in de kast neer gelegd. Papa had haar ook al laten oefenen door met de kunst lul over haar klitje en heel haar kutje te wrijven terwijl die trilde. Vicky vond het heel lekker in haar onderbuik dat gevoel. Vicky haar lange haren, nog langer dan vorig jaar hingen weer als vlechtjes langs haar heerlijke lichaam, zeventien jaar geworden ze had iets vollere billen en dijen en haar tietjes waren ook forser. Natuurlijk had ze weer een zeer kort rokje aan moeten trekken van mama, ze liet zich nog steeds domineren, door haar ouders. ‘’Vanavond gaat papa iets speciaals met jou doen,’’ had ze te horen gekregen. Wilma gaf haar als eerste het cadeautje. Wilma was zelf inmiddels achttien jaar. Vicky peuterde het pakje los en er zaten balletjes in oplopend in grote die met elkaar verbonden waren? ‘’Voor de sleuteltjes spelletjes,’’ zei ze geheimzinnig.

De mannen dronken bier. Pieter ook want die vond zich een man en hij dronk het glas in een teug leeg. De beide meisjes kregen breezer, want ze moesten een beetje losser zijn vanavond. Mama zette de schalen chips en nootjes op tafel en nam zelf wijn. De buurman gaf haar een cadeautje. Vicky trok het los en haar kwamen stalen enkelboeien uit, met zebra bond er om heen, de sleuteltjes gaf hij lachend aan papa. ‘’Voor de sleuteltjes spelletjes.’’ Wilma moest er ook hard om lachen.

Het was inmiddels elf uur en mama en papa begonnen de spullen op te ruimen. Wilma en Vicky hadden beiden drie flessen breezer op gemaakt en liepen behoorlijk onvast rond. Tja, en wat dan op valt? Er ging niemand naar huis.

Mama hielp haar eigen dochter en Wilma in geile sekskleding super korte zwarte rokjes, een jarretel gordeltje waaraan ze bij beiden netkousen aan klikte. Sliploos, Vicky met haar vlechten en strikjes en Wilma twee lange staartjes in haar blonde haren en ook strikjes. Ze kregen een zwart BH-tje aan en beiden werden voor zien van de boeien, want ja enkel boeien kon je natuurlijk ook als handboeien gebruiken. Hun handen op de rug en dus gebruiksklaar. ‘’Zo, jullie zijn nu echt gebruiksklaar,’’ zei mama dan ook. Met zijn drieën liepen ze naar de grote slaapkamer. Papa, de buurman en Pieter waren geheel naakt, voor Pieter was dat een verrassing en hij had dan ook nog een rood hoofd van schaamte, moest wel even wennen, He. Papa en de buurman hun pikken waren al kei en keihard, maar Pieter zijn pik begon omhoog te schokken toen hij de beide meisjes zag binnen komen,’’Jezus wat zien die er lekker uit.’’ Mama kleed zich nu ook uit helemaal en Pieter vergaapte zich aan haar grote kut en dikke tieten.

‘’Pieter mag eerst,’’ zei papa en mama greep hem bij de arm,’’jij gaat mij neuken.’’ Pieter schrok zich een ongeluk, hij had dat nog nooit gedaan en wist dus niet hoe en zo. Mama trok grommend Pieter over zich heen, haar kut lekte. Ze had gewoon zin om deze jonge knaap te ontmaagden, ’’je mag wel aan mijn tieten voelen hoor en knijp er maar in.’’ Pieter graaide in het vele vlees, onder tussen voelde hij dat de vrouw hem bij zijn harde pik pakte en het op haar natte kut zette. ‘’Stoten, zo hard mogelijk in mij stoten,’’ kreunde zij. Ik ga nu echt neuken? Spookte het in Pieter zijn hoofd, wie had dat nu kunnen bedenken. Hij gleed heel gemakkelijk in haar zeik natte kut en begon te stoten zoals zij vroeg, ‘’HARDER!!’’ riep ze. Pieter deed zijn best, het voelde wel lekker, ze had stevige grote tieten vond hij en de kut voelde ook wel lekker aan. ‘’Jij bent nu een echte man Pieter, jij bent geen maagd meer, neuk haar af Pieter, neuk haar klaar,’’ moedigde papa en de buurman hem aan. Pieter zijn zweet spatte van hem af, zo een hoog tempo hield hij aan en de vrouw begon steeds harder te kreunen, hij hoorde en voelde zijn piemel soppen in haar kut. Het gevoel werd steeds lekkerder, heel anders dan wanneer je met je eigen hand aan je piem zat te rukken. ‘’Ik.. Ik g gakomen…..,’’ kreunde Pieter. De vrouw sloeg haar benen om hem heen en hield zo zijn pik diep in haar, ze voelde hem spuiten en dat was voor haar voldoende om een orgasme te krijgen. Pieter voelde dat haar kut zijn best deed om zijn pik af te knijpen en ze kwam schokkend onder hem klaar. Pieter voelde zijn sperma door zijn buis heen in haar kut schieten, nadat ze allebei uitgehijgd waren, duwde ze hem van haar af.

‘’Ga daar maar zitten dan kan je zien hoe de mannen de beide meisjes gaan gebruiken.’’ Dat liet Pieter zich geen 2x zeggen. Wilma werd door papa bij haar schouder gepakt en Vicky voelde de hand van de buurman op haar schouder. ‘’Zo geile sletjes,’’ zei mama. ‘’Jullie worden eerst aan jullie geile kale kutjes gelikt en daarna geneukt, wordt de hoogste tijd dat jullie twee een harde pik in jullie geile neukbare lichamen krijgen.’’

Papa had best zin in Wilma, dat lekkere blondje zag er echt heerlijk geil uit en zijn eigen dochter kon hij nog vaak genoeg neuken. De beide meisjes gingen op bed liggen en werden door de mannen naar voren getrokken zodat ze met hun kontje op de rand van het bed lagen, hun dijen werden zover mogelijk uit elkaar getrokken zodat hun kutjes al iets open gingen staan. De buurman zag het klitje van Vicky al uit het kapseltje komen, dat kwam natuurlijk door de lange werking van het vlindertje. De mannen knielden tussen hun dijen en roken de frisse geile geur van de kutjes vermengd met wat urine lucht. Wilma voelde als eerste een tong haar kutje binnendringen en papa begon driftig te likken de geur van haar kutje trok goed zijn neusgaten in en deed zijn pik extra hard worden.

Vicky kreeg ook een tong in haar spleetje, ‘’Huhu aahh huhu….,’’ reageerde ze. De beide sletjes begonnen vocht aan te maken wat de mannen gulzig met hun tongen oplepelde. Ze merkte beiden wel dat ze erg strak waren, dat werd zo dadelijk nog wat als ze hun eerste volwassen harde mannen lul in hun lichaam kregen. Hun dikke kut lipjes zwollen wat op door het gelik. Mama drukte bij Vicky een rood balletje op haar mond, die ze gewillig opende zodat mama het balletje goed tussen haar lippen kreeg en ze trok het riempje goed strak achter haar hoofd. Wilma kreeg een strook sport tape over haar mond.

De buurman trok Vicky van het bed en zette haar tegen een nachtkastje aan en drukte haar voor over en spreidde haar benen. Papa trok Wilma nu over de lengte van het bed en spreidde haar benen, hij kroop over haar heen en zette zijn vette dikke pik op haar iets open staande kutje. De buurman drukte zijn lul tegen het natte gevoelige spleetje van Vicky. Pieter zat met grote ogen te kijken en zijn pik was al weer hard. ‘’Eeuwwww vvv VVV ….,’’ reageerde Wilma, haar kreet gesmoord door de tape, toen ze de harde pik naar binnen voelde dringen. God o god dat deed verrekte pijn, maar die vent op haar drukte door en leek haar uiteen te splijten en al snel begon hij te stoten steeds dieper, de weerstand werd met een snelle diepe haal vernietigd, ‘’whheeeeee.ffffffffvv mmvvvvvvvv,’’ bracht Wilma uit, een stekende pijn vertelde haar dat ze ontmaagd was, de tranen sprongen haar in de ogen. Toen de buurman het eerste gemurmel van Wilma hoorde, begon hij zijn lul bij Vicky naar binnen te persen, die was al net zo strak waardoor hij veel kracht moest gebruiken, ook zij kreeg het gevoel compleet open te scheuren, ‘’mmmmmmmm rrrmm rrrmmmr,’’ meer kon ze de door de mondknevel niet uit brengen, toen haar vliesje aan barrels werd gejaagd. Beiden werden al snel in hoog tempo genomen en het harde gereedschap van de mannen verdween bij elke stoot dieper in de geile lichamen van de te neuken geile jonge hoertjes, want ze kregen er zakgeld voor en als je het voor geld deed was je een prostituee, of te wel een hoertje! De traantjes vloeide rijkelijk en langzaam, zeer langzaam verdween de snijdende pijn, wat nog een tijdje bleef zeuren maar ook dat verdween. Mama merkte dat en verwijderde de tape bij Wilma en de mondknevel bij haar dochter. Beide meisjes kreunde zachtjes en hun mondjes stonden open om het gekreun de vrijheid te geven, schuimend kwam hun vocht vermengd met bloed langs de stotende pikken naar buiten.

‘’Ooohhhhhhhhhh mmm oooooooo bb .. Buurman oooooooo, vv voelt zz z.. zo lekker in mmme buikje,’’ begon Vicky als eerste geil te kreunen. Haar gevoelige klitje werd bij elke stoot deels naar binnen getrokken. Wilma kreunde wat inhoudende, maar het begon lekker te voelen, alleen wist ze nog niet wat ze er mee aan moest. Wilma had van haar moeder wel is iets gehoord en had daar uit begrepen dat je pas op je zeventiende of zo er op moest rekenen dat mannen je wilde neuken en nu was het dan zover en zat er al een hele dikke grote pik in haar te stoten en waren mannen al geil op haar en werd ze zelfs al hoertje genoemd. ‘’Huhu..mmmmmmmmm,’’ bracht ze dan ook bescheiden uit, maar haar lichaam leek in brand te vliegen, zo een apart lekker gevoel trok er van uit haar onderbuik door haar lichaam.

Vicky kreunde steeds harder en gilde er soms bij van geiligheid. Pieter dacht er opeens aan wat hij de buurman bij Wilma had zien doen en stond op. Hij liep naar het nachtkastje waar Vicky voorover gebogen op leunde en draaide haar hoofd zijn kant op. Vicky zag Pieters pik opeens voor haar ogen zweven en hij douwde die in haar open staande mondje, ‘’grrllll moommffff,’’ kon ze nog maar uit brengen toen hij haar neus dicht drukte. ‘’Druk jou ballen ook maar in haar geile bek,’’ hoorde hij de buurman zeggen. Hij liet haar neus los en perste zijn ballen ook naar binnen, nu raakte hij haar huig en kon iets in haar keel komen, zodat hij bij elke stoot even haar keel penetreerde. Het soppende geluid van de natte kutjes was hoorbaar. Mama zat zichzelf klaar te vingeren, want er was geen man die aandacht voor haar had, ze begreep het wel als er van die gewillige jonge hoertjes beschikbaar waren met hun strakke kutjes. Vicky voelde eerst Pieter in haar mond klaar komen en daarna joeg haar eerste orgasme door haar lichaam, ze verkrampte en haar kutje molk aan de pik die in haar ramde.

Wilma verging het al niet veel anders, haar tweede orgasme was een feit schokkend en trillend onderging ze het fijne gevoel terwijl er hard een pik in haar lichaam op en neer ging. Papa kwam met een zware brul klaar in haar, ze voelde hem spuiten en even later spoot de buurman Vicky’s kutje vol. Die nacht werden ze nog een paar keer genomen en ook Pieter mocht er op.

Pas aan het begin van de middag kwam er weer teken van leven in het huis, de beide meisjes liepen nogal moeilijk. Mama, Pieter, de buurman en Wilma waren al beneden. Mama dekte de tafel voor de lunch. Vicky wilde de trap af, maar papa hield haar tegen. Ze zag aan zijn ogen en zijn enorme harde ODOL, dat hij verschrikkelijk geil was. Ze dacht dat ze hem moest afpijpen, maar hij tilde haar op, drukte haar tegen de muur en perste zijn lul in haar getergde kutje en begon haar loeihard te neuken, daar was ze immers voor op de wereld gezet. Hij wilde klaarkomen, snel klaar komen in dat hoerige kutje van zijn zeventien jarige dochter.