Gevallen met mountenbiken
Categorie: Incest / Familiesex | donderdag 28 juli 2016

Deze geschiedenis is van afgelopen zomervakantie van 1999. Mijn ouders hebben een van mijn nichtjes, Sietske, in huis genomen toen haar ouders, dat waren de broer van mijn vader en zijn vrouw, bij een vliegtuigongeluk waren omgekomen. Mijn nichtje en ik hebben de zelfde leeftijd, 18 jaar, en ze heeft de afgelopen drie jaar op een meisjeskostschool in Engeland gezeten. Ze was geslaagd voor haar studie en kwam nu naar haar nieuwe thuis voor een lange vakantie. Voor die tijd zagen we elkaar ook wel eens en wist ik later wel hoe het met haar en haar ouders in elkaar zat, maar had haar daarna toch nog maar een keer gezien, vlak na het ongeluk, toen ze nog net 14 jaar was en ze een spichtig en hoekig ding was zonder veel borsten en met schonkige heupen. Nu zag ze er heel wat aantrekkelijker uit, met een flink stel borsten en een paar billen waar je wee van in je maag werd.

Onze ouders waren naar het werk, en Sietske en ik waren net klaar met ontbijten en Sietske was de vaatwasmachine aan het inruimen. Ik kan het niet helpen, ik bleef maar naar haar kijken, ze is een schatje en ziet er nog lekker uit ook! Ze is 1.68, lang blond haar en een paar mooie billen en borsten, ik denk zo 90B.. Ik ben lang, 1.80 en donkerblond. Ze droeg een korte stretchende sportbroek en een navelbloot Tshirtje, kennelijk had ze er geen BH onderaan en ik genoot van het kijken naar het door haar bewegen heen en weer wiegelende borsten. Mooie gebruinde benen, je snapt het plaatje wel, he?

Ik voelde dat ik bloedgeil aan het worden was, dus om alle mogelijke ellende te voorkomen besloot ik een stuk offroad op mijn mountainbike te gaan rijden. Ik haalde mijn fiets uit de garage, liep alles even na, zette mijn helm op en ging op weg. Ik had al een dik uur gereden toen ik op een gedeelte van het bos kwam waar nogal wat grind lag, en ik kwam na een steile afdaling veel te hard aanrijden en toen ik voor een bocht zou remmen ging ik hard onderuit, en mijn fiets stuiterde achter me aan de heuvel af. Ik stond met pijnlijke plekken op en strompelde naar mijn fiets, waarvan het voorwiel krom haaks op de vork stond, dus rijden was er niet meer bij. Ja en toen kwam ik tot de ontdekking dat mijn GSM de smak ook niet overleefd had, ik zou dus lopend naar huis terug moeten.

Na een stuk gelopen te hebben voelde ik iets warms over mijn voorhoofd, en toen ik mijn hand daar langs haalde bleek dat ik een flinke snee in mijn voorhoofd had.

Ik kwam thuis in smerige zweterige en bebloede kleding en trof het huis ogenschijnlijk leeg aan, ik kwakte mijn fiets in de garage en strompelde de trap op naar mijn kamer. Ik wou eerst dringend een warme douchen om mijn gemartelde spieren wat te kalmeren. De badkamer op deze etage lag tussen mijn slaapkamer en de logeerkamer in, die logeerkamer die nu door Sietske gebruikt werd. Ik ging rechtdoor naar mijn kamer en zag dat de badkamerdeur openstond, dat is niet ongewoon daar ik gewend ben hem als enigste te gebruiken. Ik kon mijn ogen niet geloven, Sietske was poedelnaakt, voorover gebukt haar kleren aan het oprapen en gaf me een schitterend uitzicht op haar fantastische billen een glimp van haar mooie roze kutspleetje.

Ze hoorde me door het klikken van de plaatjes mijn wielerschoenen aankomen en draaide zich op haar gemak om, om me aan te kijken en gedag te zeggen. Haar bezorgdheid over het bloederige tafereel deed haar meteen vergeten dat ze spiernaakt was, en ik genoot van het uitzicht, ondanks dat ik me geradbraakt voelde. Perfecte volle tieten, platte buik, en perfect welvende heupen, en een mooi getrimd stukje schaamhaar dat in een punt uitliep in de richting van haar sneetje. Na wat leek een minuut, maar in werkelijkheid enkele seconden, kon ik niets anders uitbrengen dan...

"Heej, Sietske, je hebt geen witte bikinilijnen!" ( Dom he?)

Ze schrok wakker uit haar verdoving en zei: "Wat ter wereld is er met jou gebeurd?" Ik vertelde haar het verhaal. Ze liet haar kledingspullen uit haar handen vallen en stapte op me af. Ze zei "Laat mij je maar even verzorgen" Ik was verrast dat ze geen enkele moeite deed zichzelf te bedekken, en ze vroeg of ze me moest helpen mijn sportkleding uit te trekken. Stom knikte ik van Ja, en ze haakte haar duimen achter het elastiek van mijn wielrenbroek en trok voorovergebogen in een ruk de hele boel, sportbroek en onderbroek naar mijn enkels, haar gezicht op enkele centimeters van mijn piemel.

Hier hield ze even stil en keek er even naar.

Ze ging rechtop staan, nog steeds kijkend naar mijn piep. Ze schudde haar hoofd en zei "Okee, laten we je onder de douche zetten." Ze stapte bij me in de douche en begon voorzichtig mijn rug te wassen, naar beneden mijn benen, heel voorzichtig om mijn bulten en blauwe plekken heen, en dan weer omhoog het badschuim afspoelend. Telkens als ze naar de badschuim greep voelde ik haar harde tepels in mijn nek en op mijn rug prikken. Na de derde keer kon ik het niet meer inhouden en kreeg een keiharde erectie die trillend en uitdagend omhoog stond. Ze zei me mezelf om te draaien en dat deed ik. Ze begon met mijn schouders en armen en ging zo op weg naar de lagere regionen. Het naar haar kijken wond me zo ontzettend op, ik verwachtte dat mijn piemel nooit meer zacht zou worden.

Ze keek me glimlachend en begrijpend aan en ging verder met in haar handen een flinke dot schuim op te bouwen en begon mijn gestrekte Jantje te wassen. Ik voelde aankomen dat ik onmiddellijk in haar handen klaar zou komen maar met alle macht in me wist ik het in te houden. Toen ze echter onder het wassen van mijn eikel mijn ballen in haar hand nam voelde ik dat het niet meer te stoppen was en ik kreunde: "Sietske, kijk uit, ik kom klaar!" Ze zei "Okee, ga ervoor", ze ging op haar knieen zitten, trok vrolijk verder en mompelde: "Kom op, spuit op mijn tieten, geef het me, laat me zien wat voor kerel je bent, schatje." Ik kwam, en schoot de grootste lading die ik ooit geschoten had, ze zat onder, van haar hals tot haar borsten.

Met slappe krachteloze knieŽn wankelde ik achteruit, en ze kon me nog net opvangen en vroeg me of alles in orde was. Alles wat ik uit kon brengen was ja knikken met mijn hoofd. Toen zei ze " Ik zal je afdrogen en je wonden verzorgen." Toen ze daarmee klaar was, was ik alweer aardig opgewonden geraakt en kwam mijn piemel alweer aarzelend omhoog om te eindigen in zijn volle glorie. Ze mompelde "Jeetje, zo snel al weer?" Ze sloeg haar hand om mijn eikel, keek me recht in mijn ogen, sloeg haar arm om mijn hals en we versmolten in een heerlijke lange tongzoen. Ze draaide zich om, nam me bij de hand en trok me mee haar kamer in, en zei zachtjes, glimlachend: "Het ziet ernaar uit dat die ook weer verzorging nodig heeft!"

We eindigden, liggend op haar bed, met elkaar knuffelend, strelen, tongzoenend. Ik streelde haar borsten en zij mijn piemel, ik draaide aan haar tepels en voelde haar huiveren. Ik streelde haar buitenste lipjes en voelde hoe warm en opgezet en vochtig ze waren. Ik drukte twee vingers voorzichtig naar binnen en liefkoosde met mijn duim de huidplooi rond haar harde en gezwollen klitje. Vrijwel direct begon ze met haar heupen te stoten en kwam ze zo krachtig klaar dat ze mijn vingers overspoelde met haar sappen. Toen ze weer wat bijgekomen was, rolde ze op haar buik en zei me dat het al heel lang geleden was dat ze zo intens en lekker was klaargekomen.

Verlegen geworden kuste ik haar.

De rest van de dag bleven we op haar bed liggen, elkaar strelend en onderzoekend wat we lekker vonden, en aan het eind van de dag streelde ik haar schaamheuvel en vroeg ze of ik haar nog een keer zo lekker wou laten klaarkomen. Onze liefdesrelatie heeft de hele zomer geduurd, maar omdat een blijvende relatie tussen neef en nicht verkeerd af kan lopen, zijn we uiteindelijk uit elkaar gegaan toen ze graag weer naar Engeland terug wou. Zo af en toe zien we elkaar, en wisselen dan tedere jeugdherinneringen uit.