Weekend met mijn nicht
Categorie: Incest / Familiesex | maandag 22 augustus 2016

Hallo, ik ben Vincent, en ik ben 20 jaar. Het was een vrijdagavond, en er was buiten mij niemand anders thuis. Mijn ouders waren naar Batavia-stad, de factory-outlet in Lelystad, ze zouden het hele weekend wegblijven en zouden bij kennissen in Lelystad blijven slapen. Het was lekker eens alleen thuis te zijn, ik kon naakt rondklooien in het huis, en mezelf aftrekken terwijl ik naar een lekkere film met naakte meisjes was die zonder enige gene hun benen voor me spreidde en me naar hun vagina lieten kijken. Ik trok mijn shorts uit en zat op de bank, genietend van mijn naakt-zijn. Ik lag op de bank, en keek naar een late film met een goddelijke jonge goedgevormde blondine die een gozer aan het trekken was. Ik sukkelde in slaap, liggend op de bank, mijn piemel in mijn hand.

Ik ontwaakte vroeg de volgende ochtend en klom de trap op omhoog en ik ging naar mijn kamer en sprong op mijn bed, en sliep nog een paar uur. Ik werd wakker en nam een verfrissende douche en droogde mezelf af en liep de trap af naar beneden, naakt als een pas geboren baby. Ik zapte wat op de TV, en speelde wat met mijn piemel, en dan belde er iemand aan. "Iemand thuis?" hoorde ik roepen, en ik herkende de stem van mijn nicht Dounja. Dounja was een nakomertje, en ze was niet eens zoveel ouder dan ik. I hoorde het slot van de voordeur ratelen, ze had kennelijk nog de sleutel die mijn moeder haar een tijd terug had gegeven toen ze het thuis niet meer kon uithouden en een paar weken bij ons kwam logeren. Ze kwam de kamer binnen lopen en zag mijn boxershort op de vloer liggen, waar ik het gisteravond had laten liggen. Haastig trok ik mijn boxer weer aan.

"Goed, je deed niet voor me open dus ik dacht dat er niemand thuis was!" en ze zag me op de bank zitten, en ik probeerde de bult van mijn harde piemel te bedekken. Ze kwam binnen en zat in de leunstoel tegenover me, en haar blikken gingen meteen naar mijn kruis. Ik ha rode vlekken op mijn wangen en op mijn borst, de seksuele blos die je krijgt als je opgewonden bent. Ik keek naar beneden en volgde haar blikken en ik realiseerde me dat mijn ballen buiten mijn broek en in het volle zicht hingen. "Ik was nog maar net beneden" loog ik. Ik voelde de frisse luchtstroom van de openstaande hordeur langs mijn ballen gaan. Ik had geen idee hoeveel van mijn edele delen zichtbaar waren. Haar aandacht had mijn kruis niet verlaten sinds ze tegenover me was gaan zitten. Mijn nicht was een mooi meisje, helder rood haar en mooie volle borsten. "Waarom hangt je stijve piemel uit je broek? Zat je soms jezelf af te trekken? Niet doen, er zijn nog zoveel meisjes met dezelfde behoeftes die je graag willen helpen!" Ik keek naar beneden, mijn harde piemel duwde de stof van mijn boxer opzij. Ze stond op en ging naast me zitten. Ze stak haar arm naar me uit, en opeens voelde ik mijn piemel in haar greep, haar hand rond mijn piemel, en ze zond golven van genot door mijn lichaam. Haar andere hand ging rond mijn ballen, en ik leunde achterover en drukte mijn heupen naar voren.

Ze bewoog haar tedere hand rond mijn ballen, en ik kreunde ongecontroleerd van genot.

Ik reikte naar haar Tshirt en begon die omhoog te trekken, en ze stopte net lang genoeg om haar Tshirt over haar hoofd te trekken. Ze stond op en maakte haar jeans los, liet die naar haar enkels glijden en stapte eruit. Daarna volgde haar BH en haar slipje, en wierp die op de stapel kleren naast de bank. Ik stond ook op en trok mijn boxer uit. Zonder verder iets te zeggen ging ik weer zitten en leunde achterover, met mijn piemel recht omhoog wijzen.

Ze ging schrijlings over me heen zitten met haar knieŽn op de bank. Ze reikte naar mijn hevig verlangende piemel en richtte die op haar kutje en ze zakte door haar knieŽn en liet hem diep in haar knijpende kutje naar binnen glijden. Ze leunde voorover en mijn hele blikveld was gevuld met haar borsten. Ik stak mijn tong uit en begon haar tepels te sabbelen. Ze liet zichzelf over mijn piemel zakken, en die was verzwolgen in haar strakke vochtige kutje, haar neukgleufje was glad, vochtig, heet en strak. "Oh, mijn hemel" kreunde ik. Ik sabbelde met mijn lippen aan de tepel in mijn mond, en ging er met mijn tong over. "Aaaah!" Kreunde Dounja, en ik voelde hoe ze begon met haar heupen begon te stoten en te wiegelen, haar lichaam bewoog opeens onregelmatig en spastisch.

Ze kwam klaar, haar ogen gesloten, haar kutje bonkend over mijn piemel.

Mijn piemel was diep begraven in haar natte, strakke kutje en ik voelde keer op keer mijn eikel tegen haar baarmoedermond stoten. Het was in haar neukgleufje extreem heet, en het was er door en door nat. Ik voelde het punt waarvan geen terugkeer meer mogelijk was omhoog komen, mijn ballen kwamen omhoog en verstrakten. Ik schoot een ongelofelijke serie heet, kleverig sperma in haar knellende kutje. Schot na schot volgde, en ik greep haar bij de heupen en beukte haar schede neer over mijn ineen schrompelende piemel.

We zaten daar, met haar kutje rond mijn piemel, haar hoofd op mijn schouders, haar borsten tegen mijn borst gedrukt, haar keiharde tepels prikkend in mijn huid, en mijn naschokkende ineen geschrompelde piemel tussen haar schaamlippen. Hierna hadden we een heerlijk naakt weekend!