Vijftig jaar getrouwd
Categorie: Incest / Familiesex | maandag 5 september 2016

Vijftig jaar getrouwd! Dat moest gevierd worden, en dat werd het ook! Mijn schoonouders hadden deze kaap gehaald. Zij droomden er van om hun trouwfeest nog eens over te doen, maar dan in een moderne versie. Om alles in goede banen te leiden hadden mijn schoonouders aan hun twee dochters en hun partners (waarvan ik dus één) gevraagd dit te organiseren. Het werd een groot feest. Alles ging door in een feestzaal van een groot hotel. Met heel veel gasten. Familie, vrienden, buren, ... Met heel veel plezier, met dans, met eten en natuurlijk de nodige drank. Om de gasten die dat wilden de kans te geven om veilig te kunnen mee feesten en ook een glaasje konden drinken werden er een aantal hotelkamers gereserveerd, waaronder voor het feestpaar en de kinderen. Het werd een geweldig feest. Mijn schoonouders, zij 72 en hij 74 jaar oud, straalden van geluk. Ze dansten zoals ik dat nog nooit had gezien van hen. Voor hun leeftijd zijn zij erg modern ingesteld en blaken ze gelukkig nog van goede gezondheid, met hier af en toe wel eens een ouderdomskwaaltje.

Zelf ben ik ondertussen 8 jaar getrouwd met een van hun dochters. Samen hebben wij geen kinderen, mijn vrouw heeft wel een zoontje uit een vorige relatie. Mijn enige schoonzus is niet getrouwd, maar ze is al met haar vriend samen sinds haar twintigste en hebben 2 kinderen. Trouwen is er gewoonweg nog niet van gekomen zeggen ze. Mijn vrouw is 44 jaar, ik ben er 46. Mijn schoonzus en haar vriend zijn beide 43 jaar. De kinderen zijn allen tieners, mijn stiefzoon is de jongste, hij is 10 jaar.

Terug naar het feest. Het was fijn om te zien hoe mijn schoonouders van alle aandacht genoten. Het was rond 01:00 's nachts als de eerste gasten begonnen huiswaarts te keren. Natuurlijk lag de gemiddelde leeftijd van de gasten ook al wat hoger. Er waren, naast die voor ons, nog 5 andere hotelkamers gereserveerd. Helaas had één koppel op de dag zelf door ziekte hun komst geannuleerd. We hadden deze kamer op overschot nog aangeboden aan andere gasten, maar geen van hen zag dat zitten deze te gebruiken omdat ze daar niet op voorzien waren.

Rond die tijd vroeg mijn vrouw me om even met haar zoon mee te gaan, want die was moe en wilde gaan slapen. Mijn vrouw zelf vond het jammer als ze nu even weg moest net als er gasten waren die wilden vertrekken en goedendag kwamen zeggen. Ik ging naar boven, naar de hotelkamer en zag, als wij bijna aan onze kamer waren, dat er een andere deur op een kier stond. Toen het zoontje zijn tanden aan het poetsen was keek ik even op de papieren die in mijn binnenzak staken met daarop alle gegeven. De deur van de kamer die op een kier stond was die kamer die door ons gereserveerd was maar niet zou gebruikt worden. Dat was vreemd. Ik ging terug op de gang en zag nog net iemand snel die kamer binnen gaan. Mijn eerste gedacht was dat het de vriend van mijn schoonzus was. Dat was ook vreemd, maar ik was ook helemaal niet zeker dat hij dat was.

Ik ging terug onze kamer op en kort erna stopte ik het zoontje in bed. Hij had er geen probleem mee daar alleen te zijn, hij wist waar wij waren. Ik verliet de kamer en passeerde terug de kamer waarvan de deur nog steeds op een kier stond. Ik gaf voorzichtig een duw en zag dat de deur niet helemaal dicht kon omdat er iets was gelegd om dat te voorkomen. Ik zag dat er licht was en hoorde geluiden vanuit de badkamer. Ik stapte voorzichtig binnen en probeerde door de openstaande badkamerdeur binnen te kijken. Mijn hart sloeg twintig maal over! Ik zag de vriend van mijn schoonzus, met zijn hemd openhangend, tongzoenend met de zus van mijn schoonmoeder.

Haar bovenlichaam was helemaal ontbloot en ik zag dat ze een enorme stijve lul in haar handen had en er aan trok. Ik kon mijn ogen niet geloven. Mijn hart sloeg tegen de 200 slagen per minuut bij het zien van dit tafereel. Ik zette terug een stap achteruit maar om zeker te zijn dat mijn ogen me niet bedrogen zette die stap toch terug voorwaarts. Net op dat moment zag ik dat de tante van mijn vrouw zich liet zakken en de enorme leuter van de vriend van mijn schoonzus in haar mond nam. Ik hoorde hem een zucht slaken. Pas dan zag ik dat de tante helemaal geen kleren meer aan had. Ook dan pas viel het me op dat zij voor haar leeftijd erg mooie borsten had, ik zag dat haar kutje zeer mooi was geschoren. En ik zag ook dat de vriend van mijn schoonzus enorm was geschapen. Pas dan viel het me op dat dit tafereel me enorm opwond, ik besefte niet dat ik al heel snel zelf een erectie had en ik kneep eens in mijn kruis om dat te bevestigen.

Plots hoorde ik de vriend hijgend vragen om naar het bed te gaan. Ik moest plots maken dat ik een meter of 3 achteruit kon, terug de gang op en de deur terug toe, zonder dat ze iets zouden merken. Ik stond zwetend en trillend op de gang, met een paal in mijn broek. Wat had ik nu gezien zeg, dat kon ik niet geloven. Maar het naakte lichaam van de oude tante zag er echt nog wel behoorlijk uit. Of was het de geilheid die al mijn realiteitszin had uitgewist? Ik hoorde niets meer en duwde terug zachtjes tegen de deur. Waarschijnlijk was de vriend vergeten dat kleine blokje er tussenuit te halen dat de tante ertussen had gestoken om de deur voor hem niet te sluiten. Ik hoorde een echt gekreun, daarna een soppend geluidje. Voor ik terug binnen stapte controleerde ik even of het geluid van mijn gym wel stil stond, je weet maar nooit.

Ik stapte terug naar de plaats waar ik zojuist stond. De korte gang tussen de deur en de kamer zelf, waar ook de deur naar de badkamer zich bevind. Daar was nu het licht uit, maar de nachtlampjes waren aan. ik liet voorzichtig de deur weer dicht vallen tot tegen dat blokje en bleef in dat gangetje staan. Via de spiegel kon ik alles perfect zien en zag hoe de oude tante door de vriend van mijn schoonzus langs achteren "op z'n hondjes" werd genomen. Ik zag haar borsten heen en weer wiegen, ik zag hoe ze af en toe met één hand naar de ballen van de vriend probeerde te grijpen. De tante liet zich opeens vallen en duwde de vriend daarna op zijn rug op bed waarna ze in 69-stand over hem kwam zitten. Daardoor zag ik nu haar blote kont en kut. Wat een heerlijk zicht. De vriend en de oude tante gaven serieus van jetje. Ik hield het niet meer en voelde dat ik bijna, door mezelf gewoon in mijn kruis te knijpen, zou klaar komen in mijn broek. Ik opende mijn broek snel en haalde mijn stijve lul er uit en trok me klaar terwijl ik de vriend die heerlijk mooie oude kut zag likken en de oude tante de vriend heerlijk zag pijpen. Ik spoot mijn zaad en liet het gewoon op de vloer druipen. Daarna stak ik mijn spel weer weg en verliet ik de kamer. Ik had niet door dat ik een deel van mijn zaad op mijn broek, ter hoogte van mijn knie had gemorst.

Hier moest ik toch even van bijkomen. Aangekomen in de feestzaal zette ik me dan ook even aan de kant op een stoel. Het was inmiddels net geen 02:00 en er waren intussen al heel wat gasten naar huis. Ik zat er nog maar net toen mijn vrouw langs kwam en vroeg of alles goed gegaan was. Ja hoor, zeker en vast, maar niet zoals zij dat bedoelde natuurlijk. Kort erna kwam mijn schoonmoeder naast me zitten en ze zucht. Ze had pijn in haar voeten van de hele avond te staan en te dansen, en dat op haar leeftijd. Maar ze was toch zo blij met haar feest en benadrukte dat door haar hand op mijn been te leggen. Ik keek er naar en zag toen pas de spermaplek op mijn broek. Haar hand was er slechts enkele centimeters van verwijderd. Vrijwel tegelijkertijd zag zij de plek ook. "Oei, heb je met iets gemorst op uw kleren?" vroeg ze me terwijl ze er met haar wijsvinger over wreef. Mijn hart sloeg bijna uit mijn lijf, zij moest eens weten. Maar het werd erger toe ze zei: "Het is plakkerig, zal wel iets van het dessert zijn." waarna ze haar vinger zowaar aflikte. Ze keek me aan en moest gezien hebben dat ik zowat alle kleuren van de regenboog uit sloeg. Ze stond op, lachte eens en vertrok weer. Mijn fantasie sloeg op hol en was dringend toe aan een drankje of twee. Wat later begaf ik me stilaan weer onder de gasten.

Het werd even na 03:00 toen alles gasten naar huis of naar de hotelkamer waren. De enige overblijvende waren mijn schoonouders, mijn vrouw en ik, mijn schoonzus en haar vriend en de tante van mijn vrouw. Haar man bleek al lang slapen te zijn. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden en kon nog steeds niet geloven wat ik van haar en van de vriend van mijn schoonzus had gezien. Het idee wond me opnieuw op. Aan hen was er absoluut niets te merken. Dit zou een grote bom zijn in het schone leventje van mijn aangetrouwde familie moest dit ooit uitkomen.

Een half uurtje later waren we allemaal op onze slaapkamer en gingen we slapen. Hoewel ik enorm veel zin had in sex was dat nu niet mogelijk, omdat ook het zoontje op onze kamer sliep. Ik kon echter de slaap niet vatten en lag ruim drie kwartier later nog te woelen, tot ergernis van mijn vrouw. Ik fluisterde haar dat dit waarschijnlijk door de koffie is die ik te laat op de avond nog gedronken had en zei haar dat ik even mijn kleren terug aan zou doen en een wandelingetje naar buiten zou maken. In werkelijkheid was het natuurlijk wat ik had gezien wat me uit mijn slaap hield. Toen ik beneden door de gangen kort bij de feestzaal wandelde zag ik grote bedrijvigheid van het kuispersoneel. Iemand van hen, die eerder die nacht ook al hielp in de bediening sprak me aan. Er was een sleutelkaart blijven liggen in de feestzaal. Het was de kaart van de kamer die niet in gebruik was. Tenminste, niet om te overnachten. Ik stak die in mijn zakken en wandelde naar buiten. Het was inmiddels 04:00 voorbij en ik besefte dat het een slapeloze nacht zou worden. Om 09:30 hadden we immers alweer afgesproken om samen te gaan ontbijten. Buiten tegen de muur van het hotel stond er een bank, het was koud maar die frisse lucht deed wel deugd. Ik zette me neer en was heel even in gedachte verzonken tot ik werd opgeschrikt door iemand die mijn naam noemde.

Mijn schoonmoeder!

Zij zette zich naast mij. Ook zij kon de slaap niet vatten door al de indrukken van de dag, al was ze wel erg moe zei ze. Daarom dacht ze even een luchtje te komen scheppen. Ze keek me aan en dan naar mijn broek. "Die plek is er niet helemaal uit" merkte ze op. Die was inderdaad nog te zien, maar viel niet meer zo op als ervoor. Het stof was wat hard geworden door de opgedroogde sperma. Mijn schoonmoeder voelde er aan. "Wat zou dat geweest zijn? Hopelijk gaat dat er nog uit." ze ze terwijl ze haar hand weer op mijn bovenbeen liet rusten. Ik probeerde niet aan haar zus te denken, niet aan wat ik had gezien. Maar dat lukte me niet. Na een korte stilte vroeg mijn schoonmoeder aan wat ik dacht. Ik loog dat ik het eigenlijk zelf niet wist. Maar de adrenaline raasde door mijn lijf.

De gedachte van de nacht én haar hand op mijn bovenbeen lokte een nieuwe erectie uit. Uit angst dat die op zou vallen stond ik op en zette een paar stappen vooruit het donker in. Mijn schoonmoeder kwam naast me staan en vroeg of het te donker zou zijn om in de tuin van het hotel te wandelen. Ik vond van wel, maar zij wou het toch proberen. Na een tiental meter stond in het maanlicht een ander bankje. We zetten ons daar neer terwijl mijn schoonmoeder vertelde over wie er wat allemaal had verteld. Ze kroop iets dichter tegen me aan want ze zei dat ze kou had. Het was ook koud. Ze zat rechts van mij en ze trok mijn arm over haar heen en ze hield met één hand mijn hand vast en haar ander hand lag weer op mijn bovenbeen terwijl ze maar bleef babbelen. Ik hoorde amper wat ze zei maar probeerde mijn gedachten elders op te focussen dan de zaken die nu door mijn hoofd spookten. Ik besefte dat mijn hand, van de arm die om haar hals was heen geslagen vlakbij haar borst hing. Heel langzaam,opende ik mijn hand en naderde ik haar borst. Het moest lijken alsof het per ongeluk was dat ik haar borst raakte. Haar tepel priemde bijna door haar kleren heen, ook het dunne vestje dat ze aan had hield het niet tegen.

"Wat ga je doen" hoorde ik mijn schoonmoeder plots vragen. Ik antwoorden stamelend: "Hoe? Wat?" om me dan te excuseren en nog harder mijn best te doen om te laten blijken dat het per ongeluk was. "Geeft niet hoor" zei ze en met haar hand drukte ze mijn hand terug tegen haar borst terwijl ze bleef door babbelen alsof er niets aan de hand was. Voor mij was er veel aan de hand. Ik zat met een enorme erectie en een broek vol goesting. Mijn vrouw lag te slapen en ik kon met haar niet vrijen terwijl ik buiten in de kou zat met een zeventigjarige borst in mijn hand. Voorzichtig kneep ik heel erg zachtjes in de borst. Mijn schoonmoeder reageerde er op door stil te worden. Ze zei niets meer en sloot haar ogen. Ze keek terug op en fluisterde" Heerlijk. Maar verwaarloos mijn andere niet." Ik wist niet meer waar ik het had. Al het bloed in mijn lijf stroomde naar mijn hard kloppende pik waardoor het verstand werd uitgeschakeld. Langzaam legde ik mijn andere hand op haar andere borst. Mijn rechterhand had zij nog steeds vast en drukte die harder tegen haar borst en ze gaf aan hoe hard ze erin wilde geknepen worden. Haar tepel stak door het stof tussen mijn wijs en middelvinger. Haar andere hand lag nog steeds op mijn bovenbeen maar ze wreef nu heen en weer tot net niet tegen mijn kruis.

Ik stond op om dit te stoppen en zei haar dat we beter gingen gaan slapen. Ze kwam voor me staan en keek me recht in de ogen aan. "Je hebt gelijk" zei ze "maar één ding moet je me beloven." Ik zei niets en wachten tot ze vanzelf verder ging. "Je mag nooit iets tegen iemand vertellen over deze nacht." Ik knikte en zei haar dat er toch helemaal niets gebeurd is en dat ik zelfs dit moment inderdaad tegen niemand zou zeggen. "Nee nee" onderbrak ze me. "Mijn zus heeft me gesproken" zei ze, terwijl ze me bleef aankijken. Ik moet ongeveer alle kleuren hebben uitgestaan op dat moment. Gelukkig was het donker genoeg zodat ze dat niet zag. Het was koud buiten, maar het zweet brak me uit. Ik zei niets, totdat mijn schoonmoeder weer het initiatief nam. "Ze zou het me nooit verteld hebben, moest ze niet betrapt geweest zijn. Dus daar ben ik wel blij om, dat jij hen betrapt hebt." Ik dacht nu wel dat er een preek zou komen, maar die kwam er niet. "Ze heeft me verteld dat jij er ook van hebt genoten?" Ik wist niet hoe het kwam dat de oude tante mij gezien zou hebben, zonder dat ik dat door had. "Het was een vraag." onderbrak mijn schoonmoeder mijn paniekerige gedachte. Ik stamelde "Euh ... ja zeker?" waarop zei dan weer: "En ik die dacht dat je dessert gemorst had. Achteraf wist ik wel beter wat dat glibberig goedje op uw broek was, of heb ik het mis?"

"Beloof je me dat hier nooit iets over gezegd zal worden?

Ik wil niet dat dit ooit uit komt. Versta je me?" zei ze iets luider dan normaal zo midden in de koude stilte van de nacht. "Ja" fluisterde ik. "Ja" herhaalde ik nu iets luider. "Ook hiervan" ze ze weer en greep naar mijn kruis. Ik schrok terug. Mijn erectie was gelukkig al een tijdje weg. Ze greep een tweede keer naar mijn kruis en had nu wel alles beet. "Zonder dat ik het wist heb ik een beetje van u geproefd denk ik." Ik stamelde een sorry. "Zie je wel. Maar ... ik wil meer." Ik keek haar aan terwijl zij mijn zwellend kruis masseerde. "Laat me zien wat je hebt" beval mijn schoonmoeder me. "Hier?" vroeg ik enigszins verbaasd. "Ja, hier. Waar anders?" "Ik heb de sleutel van de kamer waar ik hen betrapt heb" zei ik. "Daar slaapt niemand".

Verbaasd keek ze op. "Wat ben je met me van plan?" vroeg ze. Ik wil alleen maar zien wat je daar hebt." Opnieuw stamelde ik een sorry en zei haar dat ik dat absoluut niet zo bedoelde. Ik geraakte amper uit mijn woorden. "Kom mee" ze ze, en we wandelend terug het hotel binnen. "Waar is die kamer" vroeg ze me, eens we binnen waren en de warmte me deugd deed. Ik begeleide haar naar het verdiep waar ook onze kamers gelegen waren en opende de lege kamer. Mijn schoonmoeder ging binnen, ik stak het kaartje in de daarvoor voorziene houder om licht te kunnen maken. Toen ik de deur dicht deed en verder de kamer binnen ging zat zij op de rand van het bed. "Hier hebben zij het gedaan?" Ik antwoord bevestigend, maar dat was ook te zien aan het bed dat ze niet hadden opgemaakt als ze vertrokken. "Laat nu eens zien wat je hebt" herhaalde mijn schoonmoeder haar eerdere vraag. Ik werkte echter niet meteen mee.

Mijn schoonmoeder stond op, maakte mijn broek los en haalde mijn slappe lul tevoorschijn. "Dus jij geraakt opgewonden van mijn zus bezig te zien? Maar van mij niet?" zocht ze achter een verklaring van mijn slappe lul. Ik zei haar dat ik heel erg op mijn ongemak was, dat dit niet kon en dat we misschien beter zouden gaan slapen. Maar ze negeerde me. "Zou ik je kunnen opwinden?" vroeg ze me terwijl ze haar hemdje los knoopte. Ik voelde inderdaad al snel wat beweging onderaan. "Hoe hebben zij het gedaan?" vroeg ze me dan. Ik stamelde eerst een beetje, zei haar daarna hoe het gegaan was. Dat ik hen eerst had zien staan tongzoenen in de badkamer, en daarna op bed eerst op z'n hondjes en daarna een 69. En dat ik daarna ben weg gegaan. Door het te vertellen stond mijn piemel opnieuw recht overeind. Mijn schoonmoeder keek er naar en zei dan: "Ik wil dat ook". We stapelen dichter naar elkaar, zij nam meteen mijn harde paal in haar hand en trok er aan wat me al meteen een eerste geile schok gaf. Ik kwam voorover en drukte mijn lippen voorzichtig op die van haar.

Ze stak haar tong uit en die raakte de mijne .. en toen was het hek van de dam. In geen tijd was mijn broek helemaal uit en had ze ook mijn hemd opengeknoopt. Ik had haar hemd dat al open hing uitgekregen en haar BH los gemaakt. Haar middelgrote borsten sprongen er bijna uit. Zo heerlijk mooie borsten had ik allerminst van haar verwacht. Beetje bij beetje trok ik haar rok omhoog, terwijl we hevig en nat bleven tongzoenen. Tot ik met mijn hand er onder kon en ik naar haar kruis pakte. Haar onderbroek was zo nat, dat het wel leek alsof ze er mee in een zwembad was gesprongen. Ik ging achter de onderbroek en voelt ook hier een bijna onbehaarde kletsnatte kut. In no time verdwenen twee vingers zo diep als ik kon in haar. Ze kreunde, maar ook ik hield het bijna niet meer door haar getrek aan mijn keiharde paal. En ik zei haar dat. Ze ging terug op de rand van het bed zitten terwijl ik voor haar stond. Ze trok me af met twee handen tegelijk. Ik voelde een lading komen en met haar mond wijd opengesperd ving ze een beetje van het eerste zaadschot op. De rest kletste tegen haar gezicht. Een tweede spoot recht in haar mond, diep de keel in. Nog een derde schotje werd afgevuurd maar dat zaad liep over haar handen en haar vingers. Waarna ze voorover kwam en het zaad eerst van haar handen likte en dan mijn eikel in haar mond nam. Ongelooflijk geil was dit, en om eerlijk te zijn, beter dan de orale seks met mijn vrouw.

"Neuk mij alstublieft" smeekte ze al hijgend, met haar gezicht nog vol zaad.

Ik haalde snel een handdoek uit de badkamer en zag er een gebruikte handdoek liggen, waarschijnlijk van de tante en de vriend. Ik nam die ook mee de kamer op en zei haar dat. Ze nam niet de verse handdoek, maar de gebruikte om haar gezicht in te begraven en het zaad van haar gezicht te vegen. Ondertussen legde ik me op mijn rug naast haar op bed. Vrijwel onmiddellijk kam ze op me zitten en voelde ik de kletsnatte kut op mijn lul waardoor die zonder problemen snel weer paraat stond. Ze bereed me nu, mijn pik zo diep mogelijk in haar. Daarna stapte ze van me af en kwam ze naast me op haar hondjes zitten. "Neem me langs achteren" ze ze. Ik gehoorzaamde en drukte mijn pik meteen weer diep in haar. Aan haar ademhaling hoorde ik dat ze ging klaar komen, en dat bleek ook zo. Ook ik kon het bijna niet meer houden, en ook zij moet dat gemerkt hebben, want ze vroeg me om niet in haar klaar te komen.

Ze rolde zich op haar rug, ik trok mezelf verder af en spoot dan een nieuwe lading zaad over haar buik en haar borsten. Alsof het om een zonnecrème ging wreef ze alles open. Af en toe likte ze een druppel op. Daarna kwam ze terug rechtop zitten en nam ze nog eens mijn slappe lul, die nu afgepeigerd was en waarschijnlijk niet meer omhoog zou komen, in haar mond en likte deze helemaal proper. Dan nam ze de verse handdoek en wreef ze zichzelf schoon alvorens haar kleren aan te doen. "Tot morgen?" fluisterde ze en ze verliet de kamer, waar ik nog naakt op het bed lag. Nu moest ik opletten dat ik niet hier in slaap zou vallen. Ik ging naar de badkamer, verfriste mezelf een beetje en ruimde de kamer op. Daarna ging ik naar mijn kamer en kroop bij mijn slapende vrouw in bed. Het was inmiddels bijna 6 uur in de ochtend.

Na amper geslapen te hebben werden we gewekt door de wekker. Er werden totaal geen vragen gesteld over mijn "wandeling" en na een douche trokken we naar de ontbijtzaal. Op mijn schoonouders na was iedereen er al, ook de tante. Ze keek me aan en het leek wel op een andere manier dan anders. Ik wist nu wel dat zij mij moet gezien hebben, maar ik had er geen flauw idee van of zij ervan wist dat mijn schoonmoeder mij daarmee geconfronteerd had.

Beetje later kwamen ook mijn schoonouders binnen. Vooral mijn schoonmoeder nog heel erg moe. Ik kon mijn ogen niet van mijn schoonmoeder en haar zus houden. En toen ik ze op een bepaald moment samen naar het ontbijtbuffet zag gaan, zonder dat daar iemand anders bij was, en ik zag dat ze met elkaar babbelden, voelde ik me daar heel ongemakkelijk bij. Ik stond op met mijn bord en ging ook nog eens naar het buffet. Maar ik kwam de tante al tegen. Terwijl we elkaar kruiste lachte ze vriendelijk en ze ze "Jullie zijn toppertjes". Ik had geen idee wat ze ermee bedoelde, maar kon me er wel iets bij voorstellen.

Hoe mijn schoonmoeder dat al die jaren heeft kunnen wegsteken dat zij zo'n heerlijke vrouw is om seks mee te hebben is mij een raadsel. Ofwel leidt ze al jarenlang een dubbel leven, ofwel is mijn schoonvader een heel erg gelukkige kerel.

Ondertussen bijna een jaar verder, en er is helemaal niets meer gebeurd of gezegd. Ik zou echt wel nog graag want ik fantaseer er nog vaak over. Ik kan me dan niet houden om mezelf tot een hoogtepunt te trekken. Helaas ziet het er niet naar uit dat dit avontuur nog een vervolg krijgt. Maar ik ben zo dankbaar dat ik het heb mogen meemaken. En de vriend van mijn schoonzus? Ook daar is niets aan te merken. Ik weet ook nog steeds niet of ook hij me toen heeft gezien, of dat hij misschien zelfs op de hoogtes van meer. Al bij al een vreemde maar spannende situatie.