Mijn broertjes piemeltje!
Categorie: Incest / Familiesex | maandag 8 mei 2017

Op een dag lag ik onder de zonnebank te denken aan de piemel van mijn broertje. Het kwam omdat ik hem in zijn nakie in de douche had gezien. Hij had een piemeltje van 7 cm lang en 4 dik. Ik vond het een klein lief piemeltje. Ik voelde iets kriebelen tussen mijn benen als ik hem in mijn gedachten voor me haalde. Ik besloot om me te verwennen onder de zonnebank. Ik was klaar met mij te vingeren en inmiddels waren de blauwe lampen ook uit gegaan, dus trok terug mijn slipje aan en ging naar beneden om wat te drinken te halen omdat het zo warm was geworden. Toe ik mijn drinken op had ging ik naar boven wat op de computer spelen. Voor dat ik het wist was het al 9 uur 's avonds geworden. Ik besloot om een film te zien op tv. Ik klaar met film kijken en besloot om naar mijn slaapkamer te gaan. Plots zag ik dat mijn broertje zijn kamer deur openstond en dat hij daar naakt lag en zag zijn piemeltje...

Ik sloop stiekem naar hem toe en kon hem nu goed bekijken. Het maakte me gek dat ik zo dicht bij hem kon zijn. Zou ik het durven om hem aan te raken? Ik durfde het bijna niet. Ik was er nu 1 cm vanaf maar deed het toch. Het voelde een beetje aan als rubber... Ik dacht dat broertje er wakker zou van worden, maar hij deed dat niet. Ik wou zijn velletje achteruit trekken. Ik deed dat en dat voelde een beetje raar aan. Ik zag zijn piemeltje nu helemaal. Juist op dat moment kreeg hij een natte droom. Zijn sperma spoot over mijn tieten en kin. Ik verschoot mij hard en ik sloop naar de kamer. Ik veegde mij af en ging terug met mijn digitale camera. Daar maakte ik een fotootje van zijn piemeltje en zette die op de computer en printte die uit. Nadat ik die had uit geprint zette ik de computer uit en ging mijn bedje in.

Ik deed mijn slipje uit en ging onder het deken liggen.

Ik legde mijn benen open en hield de foto voor mijn ogen en begon mij te vingeren. Juist op dat moment kwam mijn moeder binnen. Ma zag dat ik met mijn benen open lag en zag ook dat ik een briefje in mijn handen had en rukte dat uit mijn handen en zag de piemel. Ze vroeg van wie die was en ik zei van mijn broertje. Is dat zo? Geil jij dan op je broertje? vroeg ze.... Ik zei ja. Ze vroeg of ze is mocht zien onder mijn deken. Ze zag daar mijn poesje open en bloot daar liggen en deed mijn benen wat verder uit elkaar en keek naar mijn schaamhaartjes.

Ze zei, dat ze net zo blond waren als mijn lange haren.

Dat vond ik wel leuk aan mijn schaamhaartjes. Ze streelde ze en ging ineens mijn grotje binnen en kneep in mijn schaamlipjes en zei: Vind je dat fijn? Ik zei ja en ze ging verder. Toen zat ze aan mijn klitje en kneep erin. Ik slaakte een gilletje en ze hoorde het niet en kneep door. Ik kreeg zo geil gevoel en ik moest direct al mijn geil lossen. Ik kon het niet meer ophouden. Ik spoot in mams haar gezicht. Mams begaf zich toen naar mijn kutje en likte al mijn geil op. Toen ze met mijn kut klaar was zei ze dat ik haar kut moest likken. Ik likte haar kutje en ons mams begon al meteen te kreunen van plezier. Ze spoot bijna meteen al haar geil in mijn gezichtje. Ik vond het niet fijn want dat plakte zo vies.

Zij kuste me en likte mijn gezichtje af. Mams was die avond toen in mijn bedje komen liggen en vingerde mij nog drie keer en ik haar ook. Toen zijn we samen goed in slaap gevallen en sindsdien doen we het nog elke avond.