Een hete vakantie ervaring DEEL3
Categorie: Incest / Familiesex | dinsdag 15 oktober 2013 02:42

DEEL 3 - Toen Lucien en ik thuis kwamen zaten Julie en Valerie al op ons te wachten. Ze keken vreemd op toen ik in mijn nieuwe jasje binnenkwam. Ik zag aan het gezicht van Valerie dat zij wist dat ik dit nooit zelf had kunnen betalen, na alles dat ik al gekocht had. Het was maar goed dat ik ondanks het aandringen van Lucien mijn nieuwe spulletjes niet aan had getrokken. Die lagen nog mooi in de kofferbak van de auto. Het viel allemaal al meer dan genoeg op en het zou Valerie zijn die alles aan het licht zou brengen. Toen we even later alleen waren wilde ze mijn nieuwe jasje eens beter bekijken en proberen. Vervolgens ook het zwarte rokje waarin ze mij voor het eerst zag. "Wat zacht!"zei ze. "Dat voelt zeker lekker aan"?" Ze trok mijn rokje een beetje omhoog. "Het moet zeker lekker aanvoelen aan je blote billen!"Toen ze dat zei trok ze mijn rokje nog wat verder omhoog, zodat ze nu ook de boord van mijn nylons, de jarretelles en zelfs mijn slipje kon zien. Ze schoof het rokje omhoog totdat ze mijn jarretellegordeltje kon zien. Ze gaf me niet de tijd om iets te zeggen maar verdween naar haar kamer en deed de deur op slot. Ik had even tijd nodig om bij te komen van de schrik, daarna liep ik naar Lucien om te vertellen wat ik had meegemaakt. Hij begreep direct dat ik moeite had mat dat wat Valerie had gedaan door mijn rokje omhoog te trekken en zo mijn in nylons gehulde benen te zien, maar daarmee had ze ook een groot probleem voor ons opgelost. We hoefden niet langer verstoppertje te spelen, want Valerie zou Julie direct vertellen wat ze bij mij had gezien, en ik wist dat er zeker nog wel een paar opmerkingen gemaakt zouden worden over het feit dat ik nylons droeg.

"Ja, je zult er mee moeten leven dat zij nog meisjes zijn en jij al een mooie jonge vrouw. En ze zullen ook in de toekomst opmerkingen maken als ze zien dat jij je als een echte vrouw kleedt, en nylonkousen en mooie vrouwelijke lingerie draagt. Ja, want ik wil heel graag dat je dit voor mij draagt". Zonder het eigenlijk te begrijpen knikte ik van ja. We hoefden nu geen verstoppertje meer te spelen en dus zaten Lucien en ik die avond voor het eerst echt dicht bij elkaar aan tafel. Na het eten gingen we dicht naast elkaar op de bank zitten en kon Lucien rustig zijn hand op mijn been leggen en onder mijn rokje over mijn nylons, mijn jarretelles en mijn blote dijen strelen. Ik hoefde mijn rokje niet elke keer weer naar beneden te trekken in het bijzijn van de beide meisjes. Die nacht sliepen Lucien en ik ook voor het eerst echt samen, en natuurlijk vrijden we die avond, nacht en ochtend meer dan anders. s'morgens ging Lucien met de beide meisjes in gesprek terwijl ik me heerlijk waste en aankleedde. Ik trok een nieuw paar nylons aan, ditmaal hele dunne lichtbruine met een donkere naad en stapte in mijn nieuwe schoentjes. Toen ik beneden kwam begreep ik iets beter wat Lucien had bedoeld met zijn uitspraak over het feit dat zij nog meisjes waren en ik er als een echte jonge vrouw uitzag. Het verschil was heel duidelijk te zien, hoewel we qua leeftijd hetzelfde waren. Ik zou daar vanaf nu mee om moeten gaan. Zowel Valerie als Julie dachten aan hele andere dingen dan ik en omgekerd was dat ook het geval. Misschien zou dat alles makkelijker maken voor de dagen die we nog hadden. Zij zouden doen wat ze wilden, terwijl ik me helemal aan Lucien kon wijden. Ik zou de ruimte hebben om me elke keer weer mooi te maken voor Lucien om hem te behagen. Het gebeurde dan ook meerdere keren op een dag dat ik me aan- en uit moest kleden.

Als Lucien met me wilde vrijen of me heel kort en fel wilde neuken, dan hoefde ik niet volledig uit de kleren. Lucien was gek op een vluggerje in mijn heerlijke kontje en daarvoor hoefde ik enkel mijn rokje omhoog te doen en mijn slipje naar beneden. Ook als ik hem in mijn mondje nam en mijn rode lippen om zijn lul heen sloot vond hij het erg fijn. Maar het was niet altijd zo en voor een lange, uitgebreide vrijpartij wilde hij heel graag dat ik me voor hem staande uitkleedde, en met mijn in nylons gehulde benen tegen hem aan kwam staan. Hij drukte zijn stijve lul dan tussen een jarretelle en mijn nylonkous en probeerde zijn lul dan achter de boord te krijgen. Hierna reed hij over mijn dijbeen op en neer. Op het moment van klaarkomen stopte hij even om daarna weer van voren af aan te beginnen. Het gevoel van de nylons om zijn lul maakte hem steeds geiler. Na afloop hielp hij me met het aankleden, waarbij hij het niet kon laten om over mijn heerlijke borsten te strelen.Zo gingen de laatste dagen voorbij tot de dag aanbrak dat we weer naar huis gingen. In de auto nam Lucien alle tijd om mij over mijn benen te strelen en tot twee keer toe stopte hij ergens en trok hij me uit de auto waarna we snel een vluggertje maakten omdat hij alweer geil en opgewonden was geworden. We kwamen s'nachts laat thuis dus had ik de kans om nog een nachtje bij Lucien te blijven slapen. Lucien bracht me later op die dag naar huis. Ik heb hem gezegd dat ik alles wilde doen om hem te behagen, en wel op de manier die hij het liefste heeft. En dat is door elke keer dat we samen zijn nylons te dragen en fijne en opwindende lingerie. Lucien zei;"Denk eraan, ze zullen je plagen over de wijze waarop je je kleedt met je mooie kleren, hoge hakken en nylons". "Zien we elkaar vrijdagavond?" Ik begreep nu echt pas wat hij eerder die week bedoelde, hij wil heel graag dat ik elke dag zo gekleed naar school ga, op mijn hakken en mijn lingerie en nylons onder de kleding die ik van hem heb gekregen. Lucien zei dat we zaterdag weer samen zouden gaan shoppen zodat mijn klerenkast thuis met mooie, opwindende en uitdagende kleding wordt gevuld. Hij wil dat heel graag en ik ben nu zover dat ik hem daarin nooit zal teleurstellen.

De volgende morgen werden ze langzaam wakker. Henk lag tegen haar aan, en had zijn hand om haar borst liggen. Hij gaf haar een zoen in haar nek en begon een beetje met haar tepel te spelen. Ze draaide zich om en zei; “zullen we dat voor vanavond bewaren? Ik ga zo lekker douchen en me aankleden. Wat wil je dat ik aantrek?” Hij antwoordde dat ze maar een doorknoop jurkje moest aantrekken, omdat er waarschijnlijk het nodige gepast zou worden en het dan makkelijker was bij het aan en uitkleden. Jannie liep na het douchen naar de slaapkamer om zich aan te kleden. Ze had zich heel licht opgemaakt, met een paar accenten in haar gezicht. Uit haar laatje pakte ze een taille gordel met zes jarretelles die haar heupen niet alleen accentueerde maar ook slanker maakte. Daarbij een doorzichtig BHtje met een halve cup, die de bovenkant van haar tepels liet zien, maar alles ook mooi ondersteunde, en een string. Ze pakte een paar dunne, lichtbruine nylons, trok deze over haar benen en bevestigde deze aan haar gordel. Alleen een kenner zou kunnen zien dat ze nylonkousen droeg. Ze besloot om een paar open schoentjes met een hakje aan te trekken. Als laatste pakte ze een jurkje uit de kast, het was een jurkje met verschillende laagjes dunne, doorzichtige stof over elkaar heen, met kleien knoopjes aan de voorkant. Er zat een mooie plooi aan de voorkant waardoor haar borsten geaccentueerd werden. Toen ze aangekleed was ging ze met haar handen over haar lijf, ze voelde onderhuids een erotische prikkeling die door haar hele lijf ging. Dat beloofde veel voor de rest van de dag. Henk kwam even later ook beneden, hij had zijn leren broek weer aangetrokken om haar een plezier te doen, en keek wat ze had aangetrokken. “Meisje, wat zie je er geweldig uit! Je bent een plaatje om te zien, dit wordt een hele leuke dag.” Hij liep naar haar toe, pakte haar stevig vast en gaf haar een zoen. Ze speelde eventjes met zijn tong, maar trok zich los en zei dat ze na het ontbijt weg wilde om zo lang mogelijk van de dag te kunnen genieten. Ze stapten in de auto en reden naar het centrum. Daar aangekomen parkeerde hij de auto, en liepen ze innig gearmd het centrum in. “Waar wil je gaan kijken?”vroeg hij. Ze antwoordde dat ze graag nog eens naar die winkel wilde waar ze dat metallic jurkje had gekocht, ze wilde ook nog naar een paar schoenen of laarzen gaan kijken, en verder zou ze alles op zijn beloop laten. “Maar ik wil ook heel graag dat ook jij iets nieuws zoekt, want ik wil ook graag van een mooi geklede man genieten. Onder het lopen liet hij zijn hand over haar rug naar beneden glijden, totdat hij de knopjes van haar jarretelles voelde. “Meisje, ik voel me bijna een jonge vent, het lijkt wel of ik net verkering heb. Heb jij dat ook?”

Ze draaide zich naar hem toe en gaf hem een intense zoen op zijn lippen. Ze drukte haar tongetje zijn mond binnen en zocht tot ze vond wat ze wilde. “Dat bedoelde ik vanmorgen met genieten,”zei ze zacht in zijn oor. Even later liepen ze de bewuste winkel in, opnieuw leek het alsof ze in een snoepwinkel terecht was gekomen. Ze zei; “Henk, als jij iets ziet wat je mooi vind, zeg het dan. Het mag ook uitdagend, ja zelfs ordinair zijn. Ik kan nu nog alles aantrekken, zonder dat men zegt dat ik daar te oud voor ben. Ik pas alles wat jij mooi en opwindend vind, omdat we allebei hetzelfde gevoel moeten hebben.” Hij knikte en zei; “dus alles wat ik aanwijs pas je ook echt?” Ja, zei ze. Het eerste dat hij zag was een heel kort geel doorzichtig jurkje met plooitjes, zodat niet alles onder het jurkje direct te zien was. Ze pakte het uit het rek en gaf het aan hem. Aan een ander rekje hing een combinatie van een jack en een rokje in felrood imitatie leer. `Dat vind ik te gek! Die wil ik ook graag passen.` Hij zag een jurkje hangen van hele strakke stretch stof met een grote rits over de hele lengte van het jurkje. Hij pakte dit van het rek af, en liep achter haar aan. Op een plank boven een rek zag hij leren shorts liggen, hij pakte er een af en zag dat het net een hotpants was. Jannie was al een stukje verder gelopen, en had een kort jasje van wit imitatie bont in haar handen, ze drukte haar gezicht in de stof, het voelde zalig aan. Ook dit ging mee naar de paskamer. Hij kon aan haar gezicht zien dat ze genoot. Achter in de winkel stonden een paar rekjes waar lak kleding was opgehangen. Ze pakte een rood lakjurkje met een rits over de hele lengte en een aantal kleine ritsjes. Het was mouwloos, met een diepe uitsnijding aan de voorkant, en een grote kraag die opgeslagen kon worden. Hij pakte als laatste een extreem kort rokje van stretch, met kleine zakjes aan de voorkant. Ze wenkte hem en liep naar de paskamer. Ze hing alles op en vroeg aan hem wat ze als eerste moest passen.

`Doe als eerste maar het bontjasje met het stretch rokje, dan in plaats van het rokje de short, dan het rode lakjurkje, dan het gele jurkje, en als laatste het rode jack en het rokje.` ze liep de paskamer in en liet het gordijn een stuk open staan, zodat hij kon zien wat ze deed. Ze knoopte het jurkje open, trok het uit en hing het op een haakje. Hij genoot van wat hij zag, een mooie opwindende vrouw, slechts gekleed in haar lingerie met die dunne nylons eronder. Ze trok het korte rokje en het bontjasje aan, het laatste liet ze gewoon open hangen. Ze kwam ze de paskamer uit, met haar handen in het jasje, de voorkant over elkaar heen geslagen. `Wat vind je ervan? Hoe staat dit?` ze draaide zich om, en ging weer voor hem staan. `Geweldig, `zei hij` `En nu dan?`zei ze terwijl ze met haar handen het jasje wijd open trok, zodat haar BH tje zichtbaar werd. Hij werd echt verrast door deze reactie en kon even geen woord uitbrengen, hij vond het schitterend. `Wacht maar, er komt nog veel meer,`zei ze, en liep de paskamer weer in om de leren short aan te trekken. Toen ze weer naar buiten kwam, was duidelijk te zien welke reactie dit opleverde, er ontstond een stevige bult in zijn broek. Maar het was dan ook een plaatje, het jasje met de short eronder, onder de pijpjes waren de jarretelles duidelijk te zien, het was werkelijk een geil gezicht om te zien. Ze ging met haar benen uit elkaar voor hem staan, door haar hakjes stond haar onderlichaam iets naar voren. Ze bukte zich voorover en streelde van haar enkels naar boven over haar nylons terwijl ze overeind kwam. Het bontjasje stond open, ze drukte haar handen in haar zij, en keek hem met en intense blik aan. `In een woord, geweldig!` zei hij. Ze genoot van het plezier dat ze hem gaf, en kuste hem even op zijn mond, voordat ze de paskamer weer inliep. Nadat ze het jasje en de short had uitgetrokken, pakte ze het lakjurkje, en trok dat aan. Ze liet de rits een stukje open staan zodat de bovenkant van haar volle borsten volledig te zien was. Toen ze de paskamer uitkwam ging ze voor hem staan.

“ Wat vind je van het jurkje? Zou ik zo naast je kunnen lopen? Voel de stof een.: Ik ben wel een beetje opgewonden, ik kan er niets aan doen, hopelijk vind je dat niet erg? Hij zei dat hij daar alleen maar blij van werd, en ging met zijn handen over het jurkje. Hij trok de rits naar beneden tot aan haar navel, waardoor haar borsten bijna uit het jurkje vielen. Hij tilde haar borsten uit haar BH tje, zodat haar tepels helemaal te zien waren, deze staken strak vooruit, zo geil was ze geworden. Hij genoot van haar, zoals ze daar stond, zijn lul stond op knappen. Ze zag het, wist hoe hij zich voelde, en trok hem mee naar de paskamer. Terwijl hij bij het gordijn stond dat voor de paskamer hing, knielde ze voor hem neer, trok de rits van zijn broek naar beneden, en haalde ze zijn lul uit zijn benarde positie. “Je hebt geen slip aangetrokken, dat vind ik enorm geil!” ze sloot haar lippen om de dikke eikel en zoog zachtjes op zijn lul. “Even tot rust komen, de dag is nog lang,”zei ze, en likte zachtjes over de eikel. Daarna stopte ze zijn lul weer in zijn broek, na een tikje op de gulp ging ze weer staan. “Zal ik verdergaan met passen?”vroeg ze schalks. Ze liep de paskamer weer in om het gele jurkje te passen. Omdat het een echt doorkijk jurkje was, besloot ze om het BH tje uit te trekken. Het jurkje zat als gegoten, de zoom kwam tot net over de boorden van haar nylons, het rok gedeelte zwierde om haar benen. De stof prikkelde haar tepels die fier naar voren stonden. Zo kwam ze de paskamer uit en zag ze aan het gezicht van haar man wat deze ervan vond. “Hoe vind je dit jurkje? Ik heb mijn BH tje maar even uitgedaan om het jurkje beter tot zijn recht te laten komen. Voel eens aan deze stof, het prikkelt mijn tepels behoorlijk.” Hij keek haar aan en zei; “meisje, dit jurkje staat je gigantisch goed, ik heb de neiging om je ter plekke een lekkere neukbeurt te geven. Schitterend, in een woord.” “Dan is het goed,”zei ze en liep terug om het rode nepleren jack en het rokje te passen. Ze trok haar BH tje weer aan, maar zorgde er voor dat haar borsten op de stof bleven liggen, zodat deze volledig te zien waren. Haar string trok ze wel uit, om te kijken hoe hij hierop zou reageren. Daarna het rokje en het jack, waarbij ze de rits tot halverwege haar buik open liet staan zodat haar borsten voor iedereen te zien waren. Voordat ze de paskamer uitliep spande ze haar jarretelles even, waardoor haar nylons strak om haar benen bleven zitten. Ze liep de paskamer uit en ging, uitdagend met haar benen uit elkaar voor haar man staan, en zei verder niets. Hij keek haar zwijgend aan, en zuchtte diep.

“Wat is dit geil! Wat is dit mega geil!

Meid, je ziet er uit om op te eten!” Hij liep naar haar toe, legde zijn armen om haar heen, en trok haar tegen zich aan. “Voel eens onder het rokje,”zei ze zachtjes in zijn oor. Hij liet zijn hand naar beneden gaan, over haar nylonkousen naar boven, om te ontdekken dat ze haar string had uitgelaten. Zijn reactie was duidelijk, zijn lul zat gewoon bekneld achter de rits van zijn broek, en drukte tegen haar heuveltje aan. “Dit is zo geil, dit is zo opwindend,”zei hij terwijl zijn vingers over haar klitje streelden. “Je ziet er gewoon uit om op te vreten!” “Dan weet ik wat vanavond aan moet trekken,” zei ze. Ze trok haar jurkje weer aan, en besloot haar string uit te laten. Ze wilde weten of hij dit zou opmerken, maar vooral hoe hij zou reageren. Samen liepen ze naar de kassa om te betalen. Ze zag dat hij zat te genieten. “Zullen we eerste een kopje koffie gaan drinken? Het is lekker weer, en we kunnen mooi op het terras gaan zitten.” Ze namen een tafeltje aan de rand, waar ze lekker naar het voorbij lopende publiek konden kijken. Jannie ging schuin tegenover hem zitten. Nadat de koffie gebracht was, liet ze zich een beetje onderuit zakken en spreidde ze haar benen een beetje. Haar jurkje schoof iets omhoog waardoor de boord van haar nylonkousen zichtbaar werden. Hij zag dit en wilde haar net vertellen dat haar jurkje was opgekropen toen hij zag dat ze haar string had uitgetrokken. “Waarom heb je je string uitgetrokken?” Ze zei; “ik wilde je verrassen, en zie dat ik daar volledig in ben geslaagd. Vind je het geil, of moet ik hem weer aantrekken?” Hij kuchte even en zei dat hij het geweldig vond. “Trek je jurkje maar een beetje omhoog, en houd je benen een beetje gespreid. Ik wil de reactie van de voorbijgangers graag zien als die merken dat je geen slipje aan hebt.” De eerste mensen die langs liepen reageerden nauwelijks, totdat er een stel van hun leeftijd kwam aanlopen. Jannie deed haar benen een beetje verder uit elkaar. Als gebiologeerd staarde de man haar aan, het was duidelijk merkbaar dat hij haar gezien had, hij trok aan zijn broek waar een dikke bult ontstaan was. Iets verderop kon je aan de reactie van zijn vrouw merken dat hij haar verteld had wat hij had gezien. Ze draaiden zich om, en kwamen het terras oplopen om een tafeltje te pakken, vanwaar ze alles goed konden bekijken. “ik heb sjans, geloof ik. Dat stelletje dat net voorbij liep is weer terug gekomen en zit daar op het terras. Ze zien er best wel leuk uit. Wat zal ik doen?” Henk schoof zijn stoel een beetje dichterbij, zodat hij naast haar kwam zitten.