Een hete vakantie ervaring DEEL4
Categorie: Incest / Familiesex | dinsdag 15 oktober 2013 03:21

DEEL 4 - Hij legde zijn hand op haar been en streelde haar over haar nylonkous in de richting van haar kutje. Hij masseerde haar dijen, waarbij zijn vingers elke keer tegen haar kutje aankwamen. Hij voelde dat ze nat was, haar opgezwollen klitje was duidelijk te voelen. Jannie legde haar hand op de rits van zijn broek en masseerde zijn lul. Ze keek de man aan met een intense blik in haar ogen. Deze wist zich geen houding te geven, maar ze zag dat hij moeite moest doen om haar te negeren. De vrouw zat met grote ogen naar haar te kijken, ze wist niet wat ze moest doen. Jannie ging met haar hand naar haar kutje en begon haar klitje te strelen, terwijl ze de man bleef aankijken. Ze zag dat de man een rood hoofd kreeg en even later klaarkwam in zijn broek. Ze deed haar benen weer bij elkaar en draaide zich om naar haar man. “Heb je gezien dat die vent klaarkwam? Die heeft wat uit te leggen! Ik hoop dat ik niet te ver ben gegaan, maar ik vond het hartstikke geil om eens een keertje zoiets te doen, jij ook?” Hij keek haar aan en zei dat zijn stoutste droom was uitgekomen. “Ik vind dit zo geil! Jouw gezicht te zien toen je die vent zover kreeg dat hij klaarkwam! Meisje, wat gebeurt er allemaal met ons!” het stelletje stond op en verliet het terras. Jannie bleef doorgaan met het uitdagen van de voorbijgangers, totdat hij zei dat ze verder gingen met shoppen.

Toen ze verder het centrum inliepen kwamen ze langs een erotica shop. In de etalage stonden een paar paspoppen, de ene had een rood lakjurkje aan, de andere een rood rubberen jurkje. Ze bleef staan, en vroeg; “wat vind jij van dat rubberen jurkje? Hoe zou me die staan?” Hij keek haar aan en zei; “als ik het aan mij ligt ga je het gewoon passen, dan zie je wel hoe het staat. Ik vind het in elk geval een geil jurkje, ik denk dat je lijf er perfect in uitkomt.” Ze liepen naar binnen en keken hun ogen uit, zoveel hing er. Jannie pakte een hangertje waar het jurkje aan hing en liep door naar de paskamer achter in de shop. Het meisje achter de kassa zei dat ze maar even moest roepen als ze hulp nodig had. Ze stapte de paskamer in en trok haar jurkje uit. Ook haat BH tje deed ze af, zodat ze met alleen haar gordeltje, nylons en haar hakjes in het kamertje stond. Ze pakte het jurkje van de hanger om het aan te trekken. Omdat het jurkje nieuw was, lukte het niet zo goed. Ze vroeg haar man om het meisje even te roepen. Die kwam de paskamer inlopen en zag direct wat het probleem was. “U transpireert een beetje, waardoor het wat moeilijker is om het aan te trekken. Ik zal een beetje talkpoeder pakken, en dat over uw lijf wrijven, dan wordt het een stuk makkelijker. Ze strooide talkpoeder op haar handen en begon het lijf van Jannie daarmee in te wrijven. Het kon niet uitblijven, ook haar borsten en buik werden ingewreven. Het was voor haar de eerste keer dat een vrouw haar aanraakte, en dat was een hele aparte, maar ook opwindende ervaring. Haar tepels werden hard, toen het meisje erover wreef, ze voelde dat haar kutje begon te lekken van opwinding. Ook Henk zag dat het haar niet onberoerd liet, maar hij zei niets omdat hij zag dat zijn vrouw opgewonden werd door de strelingen van het meisje. Deze pakte het jurkje op, en hielp haar bij het aantrekken. Ze trok aan de onderkant van het korte jurkje om dit goed over het gordeltje te krijgen. Om het geheel af te maken schoof ze een hand achter het bovenstukje, om de harde borsten van zijn vrouw op de juiste plaats te krijgen. Hij zag dat ze het heerlijk vond om door het meisje aangeraakt te worden, ze kreunde zachtjes. Ze kwamen de paskamer uitlopen, Jannie ging voor hem staan op haar hakjes, de benen een beetje uit elkaar. “hoe staat dit, vroeg ze. Vind je het iets voor mij? Volgens mij vind je het schitterend, of niet?” Hij zei met een beetje schorre stem; “meisje, je bent geboren voor dit jurkje, het is vrouwelijk, het is uitdagend, zelfs wel een beetje hoerig, als ik dat zo mag zeggen. Je ziet er geweldig uit!” het meisje deed er nog een schepje bij; “mevrouw, het staat u perfect, wat het nog mooier maakt zijn de nylonkousen en het gordeltje. De knopjes van uw jarretelles komen heel goed naar voren, en dat accentueert het jurkje nog meer.

Als ik u een advies mag geven dan zou een paar rode laklaarzen of lakpumps het af maken. Dat, in combinatie met een paar donkere nylonkousen, maakt het af. Maar dat is mijn bescheiden mening, ik hoop niet dat het te opdringerig is.” “Integendeel, ik ben heel blij met je hulp. Moet ik nu elke keer talkpoeder gebruiken als ik het jurkje wil aantrekken?” “ Als u dat doet kunt u langer van dit jurkje genieten. Wanneer u de glans op het jurkje wilt houden dan adviseer ik u om een busje spray erbij te kopen en dat regelmatig op te spuiten. Het is ook beter voor het rubber.” Henk vroeg het meisje of ze het leuk vond om dit werk te doen. Ze knikte van ja en zei dat ze zelf ook liefhebber was van aparte kleding, met name rubber en lakkleding hadden haar voorkeur. Met nylonkousen had ze nog geen ervaring, en de lingerie die in de shop te koop hing was van een hele andere kwaliteit als was Jannie aanhad. “Ik heb wel behoorlijk veel pumps, de meeste met een hakje maar een paar met hele hoge,, maar ook een stuk goedkoper dan die van u. Ik heb wel een schoenentic, ik kan heel moeilijk nee zeggen als ik weer een paar pumps zie staan, daarom loop ik meestal om als ik ga shoppen.” Jannie zei dat ze zich dat heel goed kon voorstellen, ook zij had nooit genoeg pumps, maar zij droeg elke dag pumps, vooral ook omdat haar man dit heel mooi vond om te zien. “Heb je het wel eens geprobeerd om nylons te dragen? Het is gewoon super vrouwelijk om ze te dragen. Ik kan je zeggen dat succes is verzekerd als jij nylons draagt als je met je vriend gaat stappen, want neem van mij aan, elke man geniet hiervan, die van mij kan dat beamen.” Het meisje begon te blozen toen ze zei; “ik heb het nog nooit gedaan, maar zou het best eens willen proberen.” Jannie keek haar man eventjes vragend aan, en zag dat hij knikte.

Toen zei ze;”ik wil je graag op weg helpen als jij dat wilt. Ik heb meer dan genoeg leuke spulletjes, en zou het best wel leuk vinden om jou in te wijden in het dragen van nylons. Wij zijn de komende uurtjes nog wel bezig in de stad, maar als je wilt en kunt ben je vanavond welkom bij ons thuis. Mijn man vindt dit niet erg, toch?” Deze knikte en zei dat hij ben geen enkel bezwaar had, maar dan wel wilde weten hoe ze heette, enz. “Ik heet Romie, ben 18 jaar, woon nog gewoon thuis, en nee, ik heb geen vriend op dit moment. Ik vind het heel fijn dat jullie me dit aanbieden, en ga graag in op het voorstel.” Jannie kneep eventjes in haar wang en zei dat ze wel iets leuks en uitdagend moest aantrekken, zij zou dan voor de rest zorgen. Romie kreeg het adres en telefoonnummer van haar man, en Jannie besloot het jurkje te kopen. Ze trok het jurkje uit en kleedde zich weer aan. Haar string liet ze uit, wel deed ze haar BHJ tje aan. Ze spande haar nylons nog even. Na afgerekend te hebben, en een tot vanavond te hebben geroepen, liepen ze de shop uit, richting schoenenwinkel. Toen ze daar binnen liepen zagen ze dat de jongen die haar eerder ook had geholpen achter de kassa stond. Deze keek haar aan en begon te blozen. Jannie liep naar hem toe en vroeg of hij haar wilde helpen. “Ik heb hier eerder al een paar mooie lange laklaarzen gekocht, maar ben nog op zoek naar een paar zwarte laklaarzen, het liefst zo lang mogelijk, met een hele smalle naaldhak. Wat ik verder nog zou willen passen is een paar slingback pumps, als je hebt in leer en lak. Zou jij me hierbij willen helpen?” de jongen knikt enthousiast van ja en nam haar mee naar een bankje achter in de winkel. “Gaat u hier maar zitten, dan loop ik even naar het magazijn om alles te pakken. Ze keek haar man vragend aan. Deze zei; “laat de jongen lekker genieten, ik weet dat je hier opgewonden van word, en jij weet dat je me hiermee ook een groot plezier doet. Hij mag kijken, daar heb ik geen enkel bezwaar tegen.” Ze was blij met zijn antwoord, dat zag hij in haar ogen. Toen de jongen een paar minuten met een aantal dozen kwam aanlopen, zei ze dat ze eerst de slingbacks wilde passen, hij had een paar zwart leren en zwarte lak meegenomen, en pakte ze uit de doos. Als eerste paste ze de leren pumps, dat ging heel makkelijk. Ze stond op en liep even heen en weer, waarna ze de lakpumps pakte. Het aantrekken ging iets moeilijker, omdat de lak nog een beetje stug was. De jongen knielde en verstelde de riempjes een stukje. Daarna hielp hij haar met het aantrekken. Zijn handen gleden over haar nylonvoetjes, zijn handen trilden een beetje. Ze stond op, liep een stukje en bleef staan voor de spiegel. “Welke vind je mooier,” vroeg ze aan haar man.

Deze zei dat hij ze allebei mooi vond staan. “welke zou jij kiezen als je het mocht beslissen?”vroeg ze aan de jongen. Die begon te stotteren en zei dat hij zonder meer voor de lakpumps zou gaan. Op haar vraag waarom, antwoordde hij dat hij lak veel mooier vond dan gewoon leer, vooral omdat lak veel meer glans had dan leer. “Heb je deze ook nog met een hogere hak?”vroeg ze, waarop hij bevestigend antwoordde. Hij liep naar het magazijn en kwam even later met een doos terug. Hij pakte een paar slingbacks met een hele dunne hak van zeker dertien centimeter! Ze bood hem haar nylonvoetjes aan, en hij hielp haar bij het aantrekken. Ze had haar benen een beetje gespreid, zodat hij zag dat ze nylons droeg. Aan zijn reactie was te merken dat hij dat gezien had, zijn handen trilden behoorlijk. Ze stond op en liep naar de grote passpiegel. Ze zag dat een van haar nylonkousen een beetje te los zat. Ze trok haar jurkje op en, goed zichtbaar voor zowel haar man als de jongen spande ze haar jarretelles, zodat haar kousen weer strak om haar benen zat. Ze kreeg een beetje medelijden met de jongen, maar werd zelf behoorlijk opgewonden. “ ik vind deze mooier dan de vorge, wat vind jij ervan? Welke zou je nu aanbevelen?” de jongen aarzelde niet lang, hij zei; “als ik u was zou ik voor het laatste paar kiezen.” Op haar vraag waarom antwoordde hij dat hij een hogere hak veel liever zag dan een “normale”. “U ziet er compleet anders uit met die hele hoge hakken. Ik zou het wel weten, ik denk dat uw man hetzelfde denkt als ik.”

Deze knikte van ja. “Dan wil ik nu graag de laarzen passen, wil je me daarbij helpen?” Hij pakte ze uit de doos en haalde het papier uit de voet. Er zat een rits in over de hele lengte van de laars. Deze was beduidend langer en hoger dan de rode die ze had gekocht. Onder aan de dunne hak zat een stalen punt. Hij trok de rits naar beneden zodat ze haar voetje erin kon stoppen. Ze deed haar benen opnieuw een stukje uit elkaar om hem op te winden. Dat had succes, hij keek nu ongegeneerd naar haar benen, maar had nog niet gezien dat ze geen string droeg. Hij streelde haar zachtjes over haar enkels. Daarna trok hij beide ritsen een stukje omhoog, zodat ze kon gaan staan, haar benen uit elkaar gezet. Hij trok de rits naar boven, waarbij zijn hand over haar nylons gleed om te voorkomen dat de rits haar kousen zou beschadigen. De laars liep bijna tot haar liezen, zo lang was deze. Ze trok haar jurkje op om het voor hem makkelijker te maken de rits helemaal dicht te maken. Op het moment dat hij naar boven keek, zag hij dat ze geen string aan had, en dat haar kutje duidelijk zichtbaar was! Hij kreunde zachtjes, maar boog zich weer voorover om ook de tweede laars dicht te maken, met hetzelfde resultaat, maar nu bleven zijn handen wat langer aan de bovenkant van de laarzen steken. Ze voelde dat hij over de boorden van haar nylons ging, waarop ze haar benen nog wat verder uit elkaar deed. “Vind je het mooi?’vroeg ze zachtjes. “Word je hier opgewonden van? Ik vind het heerlijk als je met je handen over mijn nylons streelt. Ik heb speciaal voor jou geen string aangetrokken, omdat ik de vorige keer al had gezien hoe je naar me keek. Voel maar hoe nat ik nu ben, dat komt door jou. Je maakt me gewoon geil door de manier waarop je me helpt bij het passen. Of durf je het niet?” zonder zijn antwoord af te wachten zette ze een laars op het bankje, waardoor haar jurkje verder omhoog ging en haar kut naar voren werd gedrukt. Hij streelde over haar laarzen, opgewonden door haar reactie. Ze pakte zijn hand en drukte die tegen haar kut aan. Hij was hier niet op voorbereid, en voelde hoe nat ze was. Ze hielp hem door zijn vingers in haar kut te steken, en begon zelf mat haar klitje te spelen. Ondertussen keek ze haar man aan, die met grote ogen naar het schouwspel stond te kijken. Ze vroeg met haar ogen of ze verder mocht gaan, en hij knikte van ja. Ze trok de jongen overeind en tegen zich aan, terwijl ze haar armen om hem heen sloeg. Hij had haar klitje nu ook te pakken en kneep er zachtjes in, ze vond dit heerlijk, en kreunde zachtjes. Ze liet zich op haar hurken zakken en trok de rits van zijn broek naar beneden, om zijn jonge, maar behoorlijk stevige lul uit zijn slip te halen. Ze sloot haar rode lippen om de eikel en likte erover met haar tong, daarna zoog ze aan zijn lul. Hij kreunde van genot, en voor ze het wist, spoot hij zijn sperma in haar keel. Ze slikte alles door, ze genoot van het moment. Ze zag dat haar man net zo had genoten van het schouwspel als zij.

Ze likte de lul van de jongen helemaal schoon en stopte hem weer in zijn broek. Nadat ze de laarzen had uitgetrokken, zei ze dat ze de laarzen en de slingbacks met die extreme hak wilde hebben. Samen liepen ze naar de kassa, waar Henk afrekende. Met een knipoog naar de jongen en een “tot de volgende keer” liepen ze de winkel uit. Het eerste wat Henk zei was dat hij toe was aan een drankje. In het kroegje iets verderop zaten ze allebei aan een drankje. Henk zei; “wat ik net gezien heb had ik in mijn stoutste dromen niet verwacht. Ik was zo geil, dat het me niets had uitgemaakt als hij je ter plekke had geneukt! Meisje, wat ben jij veranderd de laatste tijd! Ik ben altijd al geil op je geweest, maar dit was schitterend! Jij hebt die jongen de dag van zijn leven gegeven, dit is voor hem een fantastische ervaring geweest. Als we thuis zijn kom ik er nog op terug.” Ze schoof dicht tegen hem aan, legde haar hand op zijn broek en voelde aan de dikke bult dat hij opgewonden was. “Ik maak het goed met je vanavond. Ik ben heel blij dat je me de vrijheid hebt gegeven in die winkel, ik wilde gewoon kijken of ik op mijn leeftijd nog wel interessant genoeg was voor de jeugd, en dat is bevestigd. Ik ben helemaal van jou, maar ik geniet met volle teugen van de aandacht van iedereen, ik heb vooral genoten van het meisje in die erotica shop. Ze is heel erg aantrekkelijk, ze heeft een slank figuurtje, waardoor haar lijf mooi uitkomt, en voor zover ik dat kon zien een paar stevige borsten. Je mag best weten, dat ik hoop dat ze op onze uitnodiging ingaat vanavond. Ik merk in elk geval dat jij me nog steeds heel aantrekkelijk vind, en dat vind ik heel fijn. Als we straks naar het lingerie zaakje gaan, wil ik graag dat jij iets aparts voor me uitzoekt, iets waar jij opgewonden van wordt als ik dat aantrek. Is dat oke?” Hij rekende af en ze liepen gearmd naar het lingerie zaakje. Toen ze binnen kwamen zagen ze dat er twee vrouwen bij de kassa stonden.

Beide waren gekleed naar de laatste mode, beide droegen hakken. De oudste van de twee groette hartelijk en vroeg aan mij of ik iets specifieks zocht, waarop ik zei dat mijn man de gelukkige was, die iets voor mij mocht uitzoeken. Ze begon te lachen en zei dat het echt niet de eerste keer was dat een man hier kwam om iets leuks te kopen voor zijn vrouw of partner. “Wat zoekt u iets chiques of iets gewoons? Of bent u o zoek naar iets aparts, daar hebben we meer dan genoeg voorbeeldjes van. Loopt u maar met me mee, dan zal ik u een aantal setjes laten zien.” Henk zei dat hij op zoek was naar iets dat niet door elke vrouw gedragen werd; “ik zoek iets waar het figuurtje van mijn vrouw op bijzondere wijze wordt getoond, en het moet in combinatie zijn met een jarretelle gordeltje, omdat ik graag zie dat ze nylons draagt, en zij, omdat ze het dragen niet alleen normaal vind, maar ook omdat ze weet dat ik het super vrouwelijk vindt als ze nylons draagt.” “Ik denk, dat ik aan uw wensen kan voldoen, maar wat ik u laat zien is nogal prijzig. Dat zal wel de reden zijn dat ik het niet dagelijks verkoop.” Hij antwoordde dat dit niet het probleem zou zijn. Ze trok een laatje open en haalde daar een korsetje uit van ragfijne, zwarte nylonstof met kanten accenten, samen met een minuscuul kleine string, die bestond uit een lapje nylonstof met kant afgezet en twee dunne touwtjes. Het zou haar kutje amper kunnen bedekken. Aan het korsetje zaten acht jarretelles, op elke jarretelle zat een rood geborduurd roosje. Uit een andere la pakte ze een gordeltje van dezelfde stof met tien jarretelles. Ze legde alles op de toonbank, en zei; “wat vindt u hiervan? U kunt het korsetje dragen met de bijpassende string, en de jarretelles gebruiken om uw nylons aan vast te gespen. Maar u kunt deze ook verwijderen als u lieven apart een gordeltje wilt dragen. Beide combinaties zijn heel goed mogelijk. Ik keek haar aan, en zei dat ik het schitterend vond. “Heb je dit ook nog in andere kleuren?” vroeg ik haar. Ze zei dat het setje ook nog in felroze binnen was gekomen. Ze pakte alles op en nam Jannie me naar de paskamer, deze was ruim en voorzien van twee stoeltjes. “We weten dat de partner graag van dichtbij wil zien wat er gepast wordt, daarom hebben we twee stoeltjes in elke paskamer.” Jannie liet haar kurkje vallen, zodat de vrouw kon zien dat ze alleen maar een BH tje en haar nylons onder het jurkje aanhad. Ze reageerde ad rem en zei; “mag ik zeggen dat u een heel mooi figuurtje heeft? Ik begrijp nu nog beter wat u bedoelde toen uw man zei dat hij iets echt speciaals wilde hebben. Als u uw BH even uitdoet dan zal ik het korsetje even voor u openen, want er zitten een aantal haakjes aan.” Jannie deed haar BH tje af en stond met haar benen een beetje gespreid in de paskamer. “U heeft een paar stevige borsten, deze zullen heel mooi uitkomen in het korsetje. Draait u zich maar even om, dan help ik u met het aantrekken. Wilt u uw kousen aan het korsetje gespen, of wilt u ze nog aan het gordeltje laten zitten? Als ik u een advies mag geven, dan zou ik een paar zwarte nylons met een naad aantrekken, die combinatie maakt alles nog veel aantrekkelijker, en ik denk dat dat de bedoeling is, of niet?”“Ik denk, dat het inderdaad mooier is om zwarte nylons erbij te dragen, heeft u een paar hele dunne nylons? En ik ben het met u eens dat het beter is om ze aan het korsetje vast te gespen, dan kan ik zien hoe het staat.”

De vrouw haakte alles vast, pakte een paar ragfijne zwarte naadnylons uit een laatje, en knielde om deze aan het korsetje te bevestigen. Daarna ging ze staan en wees naar de grote spiegel.”Ik vind dat het u geweldig staat. Uw figuur wordt door alles benadrukt, en de nylons maken het geheel af. Wat ik nog niet heb verteld is, dat het BH tje van dit korsetje op verschillende manieren gebruikt kan worden. Zoals u het nu heeft bedekt de stof uw borsten voor tweederde. Als u het kanten gedeelte inklapt, dan komen uw borsten volledig vrij, en ondersteund het korsetje uw borsten aan, de onderkant, waardoor deze een stukje groter lijken. Ik zal het even voordoen.´ En inderdaad, door de aanpassing zag ze er ineens anders uit. Ze keek haar man aan en vroeg wat hij er van vond. “Ik vind het geweldig, je ziet eruit om op te eten, dus heb ik nog iets voor later. Wil je dat roze dingetje ook even passen,en dan in combinatie met die zwarte nylons?” de verkoopster hielp haar met het uittrekken en aantrekken. Ze klapte het kant naar binnen, waardoor haar borsten op de stof kwamen te liggen, en gespte de nylonkousen aan de jarretelles vast. Het was een plaatje! Henk slikte een paar keer, en zei toen; dat zwarte setje was al schitterend, maar dit slaat alles! Heerlijk, wat zie je er heerlijk uit! Wat vind u ervan,” vroeg hij aan de verkoopster. Deze zei dat beide setjes heel mooi stonden, maar dat haar voorkeur uitging naar het zwarte setje. “Mag ik een onbescheiden vraag stellen?, vroeg ze. Draagt u altijd nylonkousen, of doet u dat af en toe? Ik vraag dit omdat wij allebei zelf ook graag kousen dragen, maar het best wel moeilijk is om de jongere vrouw zover te krijgen, dat ook zij kousen gaan dragen. En aan de manier te zien waarop u nylons draagt, constateer ik dat u een liefhebber bent.” Jannie zei dat ze al van jongs af aan nylons had gedragen, en dat ze ze elke dag weer met plezier aantrok, ook omdat haar man dit heel graag zag.

“Dan bent u een bevoorrechte man, dat uw vrouw dit ook doet om u te plezieren. Mijn eigen voorkeur gaat uit naar grijs en zwart, maar hier dragen we bij voorkeur lichte kousen, al dan niet met naad, dat is het beleid van deze zaak.” “Zal ik maar vast betalen? Ik neem aan dat je ze allebei wilt hebben. Moet je er nog een paar extra kousen bij hebben?” Terwijl Henk naar de kassa liep zei Jannie tegen de verkoopster;”ik heb een jonge dochter, die heeft een paar weken geleden voor de eerste keer nylons gedragen tijdens haar vakantie in het Buitenland. Toen ze thuiskwam zag ik direct dat ze nylons droeg, en toen ik haar vroeg waarom, zei ze dat daar heel veel jonge meisjes en vrouwen nylons droegen, en dat ook zij door zou gaan met het dragen van kousen. Je ziet dus, in ons geval valt de appel niet ver van de boom, en mijn man heeft er geen enkel probleem mee dat ze dat doet. Dank je wel voor de hulp en het advies, ik kom zeker nog weer terug, waarschijnlijk met mijn dochter, of mijn man en mijn dochter komen samen, dat heeft hij haar beloofd.” Ze liep naar de kassa, waar Henk al had betaald, stak haar arm door de zijne en liep de winkel uit, naar de auto. Hij hield de deur voor haar open en liet haar instappen. Hij kon het niet laten om zijn hand onder haarjurkje te steken en over haar billen te strelen. “We gaan naar huis, dan hebben we nog een mooie avond voor de boeg,”zei hij tegen haar.