Het nichtje van mijn vrouw
Categorie: Incest / Familiesex | maandag 25 november 2013 05:00

Sinds een jaar of drie komt het nichtje van mijn vrouw elke zomervakantie drie weken logeren bij ons aan de Zeeuwse kust, zij zelf komt uit Eindhoven. Door de jaren heen heb ik haar zien worden tot de mooie vrouw die ze nu is. Evelien is een echte stoot, lang golvend blond haar tot aan haar lekkere kont, mooie grote diepblauwe ogen waar je, als ze je recht in je ogen kijkt, hopeloos in verdrinkt. 1,63m lang grote b- kleine c-cup. En een mooi slank lichaam door de jarenlange turn en twirlinglessen. Een lekker geil wijf om naar te kijken. Doordat mijn vrouw parttime werkt en ik in ploegendienst gebeurt het wel eens dat we alleen zijn met zín tweeŽn. Zo ook deze ontzettend warme zomerdag.

Ik heb net mijn laatste nachtdienst gedraaid, maar wordt na twee uur slapen alweer wakker vanwege de tropische temperaturen. Dus ik besluit uit mín bed te komen. Met mijn half duffe kop loop ik in mín boxershort naar beneden, compleet met ochtenderectie. Ik loop naar de keuken om koffie te zetten, ondertussen een beetje met mín stijve te spelen, dan voel ik een paar ogen naar me kijken. Ik kijk van de keuken de woonkamer in en zie Evelien met grote ogen en een rood hoofd op de bank zitten terwijl ze mijn handelingen gade slaat. Sorry! Roep ik terwijl ik de trap opvlieg om een korte broek aan te trekken. Eenmaal beneden zegt Evelien; geeft niks hoor. Ik was even vergeten dat je er was, zeg ik. Die ellendige ploegendienst in combinatie met slaap tekort is niet goed voor me. We zitten buiten op het terras van de ochtend te genieten, van de toch al aardig hoge temperatuur. Evelien loopt in een badjas rond, maar omdat het zo warm is heeft ze hem losjes dicht geknoopt, waardoor ik zo af en toe een blik op haar lekkere lichaam kan werpen. Ik zie haar strakke blote buik als ze naast me kom zitten en haar badjas wat open valt. Ze let er niet op en langzaam glijd haar badjas van haar benen af. Hier door komen haar mooie lange benen tevoorschijn, ik neem ze van onder naar boven op. Ze zijn al gebruind en ik zie dat ze haar benen al ingesmeerd heeft. Geil glimmen ze in het zonnetje. Als ik haar knieŽn passeer en haar heerlijke dijbenen zie en deze volg kom ik bij haar slipje uit. Haar badjas hangt vanaf haar heupen recht naar beneden, waardoor ik mooi zicht hebt op haar slipje waar ik haar kutje mooi in afgetekend zie.

Net als ik mijn stijve pik wat meer bewegingsruimte geef draait ze haar hoofd naar me toe. Dat is de tweede keer dat ik je met piemel bezig zie, zegt ze. Met een rood hoofd zeg ik dat het door het weer komt. Ik wordt altijd heel erg geil van warm weer. Hormonen! Zegt ze. Precies!!! Antwoord ik. Ik ga ff douchen en mijn bikini aantrekken zegt ze. Prima hoor. En terwijl ze opstaat valt haar badjas open, snel probeert ze hem dicht te doen. Maar het is te laat, ik heb haar borsten al gezien. Mooi perfecte roze tepelhoven met lekkere tepeltjes sieren haar mooie stevige borsten. En als ik me niet vergis waren haar tepeltjes stijf. Met een rood hoofd vliegt ze naar boven de douche in. Tien minuten later loop ik naar boven om een paar strandlakens te pakken, als ik uit de douche zacht gekreun hoor. Ik probeer stilletjes de deur te openen, die ze niet op slot had gedaan. Ik zie haar op de rand van het bad zitten, haar benen gespreid. Met twee vingers spreid ze haar kutje open, terwijl ze met haar wijs- en ringvinger over haar kutje laat draaien. Ik zie haar kutje steeds natter worden en af en toe verdwijnen dan ook haar vingers in haar grotje. Dan begint ze ongecontroleerd over de rand van het bad te bewegen, en dan zie ik dat ze probeert stilletjes klaar te komen, haar lippen stijf gesloten. Maar ondanks de moeite hoor ik haar geil kreunen. En met dat ze al kreunend en kronkelend van geilheid klaar komt zie ik het geil uit haar grotje stromen. Versuft laat ze zich tegen de muur zakken.

Ik sta mijzelf af te rukken terwijl ik Evelien begluur.

Ik voel mijn ballen zich opmaken om een lading zaad af te stoten. Maar ik kan een klein kreuntje niet stoppen als het zover is, verschrikt kijk ik de douche in, en zie dat Evelien nog teveel van de planeet is om me te horen. Snel loop ik naar beneden de tuin in, om daar de badlakens neer te leggen.

Ik ga er op liggen. Ik dommel een beetje weg als er iemand het zonlicht blokkeert, Ik doe langzaam mijn ogen open en zie Evelien voor me staan, door het zonlicht dat me tegemoet komt, kan ik hoor mooie lipjes ontwaren in haar strak opgetrokken bikinibroekje. Lekker gedouched? Vraag ik onschuldig. Heerlijk zegt ze. Ik ga ook even snel douchen zeg ik. En met vijf minuten sta ik weer beneden. Net genoeg om het zaad van me af te spoelen. Terwijl ik de tuin in loop, vraagt ze of ik haar rug en benen wil insmeren. Nou dat laat ik me geen tweede keer vragen. Ik ga op haar benen zitten en begin haar rug in te smeren. Van haar rug zak ik naar haar billen, die ik uitvoerig behandel met een instemmend gekreun als gevolg. Dit alles laat mij ook niet onberoerd en mijn piemel begint ook te groeien. Zo af en toe ga ik terug naar haar rug, waardoor mijn piemel tussen haar billen komt, en ik haar zachtjes berijd. Ik houdt het bijna niet meer. Dan begin ik aan haar benen, eerst haar enkels en zo omhoog naar haar billen. Terwijl ik het ene been doe laat ik het andere been op mijn bovenbeen steunen. Waar deze snel mijn been afglijd mijn schoot in. En zo ligt haar voet onder mijn zaakje. Aangekomen bij haar bovenbenen laat ik mijn vingers tussen haar benen glijden, waar ik af en toe haar kutje aanraak. Ik voel het zachte vlees van haar lipjes langs mijn vingers glijden. Langzaam doe ik haar benen wat meer uit elkaar en zie tot mijn verbazing dat het stofje tussen haar benen, donkerder is geworden van de geiligheid.

Als ik klaar ben laat ik mij op mijn rug naast haar vallen. Dank je wel! Zegt ze met een hese stem en blosjes op haar wangen. Zal ik jou insmeren? Vraagt ze me. Is goed zeg ik. En ga demonstratief nog meer op mijn rug liggen, zodat mijn erectie volop in beeld is. Ze komt op me zitten, met haar kontje net op het puntje van mijn eikel. En met elke beweging die ze maakt voel ik hem tussen haar billen verdwijnen. Langzaam wordt ik bereden. Dan voel ik wat op mijn gezicht vallen, ze heeft haar bikini uitgetrokken. Ze zegt uit het niets; ja die moeten ook eens bij bruinen en hier ziet niemand ons. En ze gaat verder met mij insmeren en berijden. Plots laat ze zich van mij afglijden en trekt mijn korte broek uit.

Mijn stijve pik zwiept tegen mijn buik aan. Drie keer is scheepsrecht, zegt ze tegen me. Ik weet even gauw niks uit te brengen. Dan laat Evelien zich over mijn heen vallen. Ze fluistert in mijn oor, dat ze hier al een poosje op had gewacht. Ik wil dat je me verwend en me heerlijk neukt, maar wel voorzichtig want ik ben nog maagd. Ik geloof mijn oren niet en spontaan kom ik van de geiligheid klaar. Tot groot genoegen van Evelien, die het zaad eens nader bestudeerd en proeft. Dat is wel lekker zegt ze. Dan kruipt ze op me, en begint mijn verslappende piemel met succes plagend te berijden. Zachtjes protesteer ik nog dat ik met haar nicht getrouwd ben. Maar als ze haar borsten in mijn gezicht duwt, is het protest snel voorbij. Ik sabel, bijt en draai aan haar tepels en kneed haar mooie volle borsten, tot groot plezier van Evelien die nu met haar onderlichaam rondjes over mijn pik aan het draaien is.

Ik duw haar van me af zodat ze op haar buik komt te liggen, ik kus en streel haar rug tot ik bij haar billen kom. Evelien kreunt nog eens geil als ik mijn tong langs haar bilnaad laat gaan. Ik duw haar benen uit elkaar zodat ik ook langs haar lipjes kan gaan, met als reactie dat ze haar kontje uitdagend een stukje de lucht in duwt. En met een ruk trek ik haar bikinibroekje van haar heupen af. Ik plant mijn tong tussen haar billen en verken haar sterretje. Evelien begint met haar heupen te draaien. Ik zie dat ze ondertussen ook haar kutje aan het bespelen is. Vingers glijden uit, in en over haar kletsnatte kut. Ik snuif haar geur op, wat ruik je lekker zeg ik. En met dat ik het zeg laat ik mijn tong over en tussen haar opgezwollen lipjes gaan. Kreunend beroert Evelien klitje, die ook aardig gegroeid is. Na nog een ereronde over haar lippen duw ik mijn tong haar grotje in. Ik lepel haar sappen naar binnen alsof het de laatste vrouw op aarde is. Ze smaakt nog lekkerder dan dat ze ruikt, ik wordt gek van geiligheid en trek haar kutje tegen mijn mond aan. Dan draai ik haar op haar buik, onmiddellijk gaan haar vingers weer over haar kutje. Ik ben zo geil zegt ze, dat ik gewoon niet van mezelf af kan blijven en ze steekt een vinger in haar kutje. Ik begin haar clitje te likken en te beroeren, nou heeft Evelien het helemaal niet meer. En ze laat als een gek haar vinger door haar kutje roeren, dan zet ik mijn tanden speels bijtend in haar clitje, schokkend en kreunend AAAAAHHHH kondigt ze haar orgasme aan. En met dat ze klaar komt duw ik een vinger in haar kontje en kutje en beroer ik met mijn mond haar clit. Evelien heeft het niet meer en blijft maar komen, na vijf minuten laat ze zich uitgeput op het bed vallen.

Dan komt ze overeind en begint mijn pik af te trekken, ze spant en ontspant afwisselend haar hand terwijl ze op en neer gaat. En terwijl ze mijn pik aftrekt steekt ze hem in een keer haar mond in, langzaam verdwijnt hij al zuigend en trekkend in haar geile warme mondje. Kreunend pak ik haar hoofd vast en begin haar mondje te neuken. Er komt geen protest, dus ik besluit vervolgens om mijn keiharde pik in een keer haar keel in te rammen. Grote slijmdraden verschijnen en ze probeert haar kokhalsreflex tegen te gaan. Ik voel mijn orgasme komen, terwijl ze grote bellen slijm uitspuugt, pak ik haar hoofd goed vast en ram mijn pik zover mogelijk naar binnen. Mijn buik kletst tegen haar hoofd aan. Ik verstevig mijn grip om vervolgens diepgrommend haar mond en keel vol te spuiten. Ik laat niet eerder los voordat ik uitgespoten ben en Evelien alles verwerkt heeft. Hijgend ligt ze naast me en zegt; zo dat was wel heel erg geil zeg!! Ik knik en laat mijn vingers over haar kutje gaan, plagend laat ik mijn vingers tussen haar kleine- en grote schaamlippen gaan. OOOOOOOOOOOOOHHHHHHH kreunt ze het uit, ik pak haar clitje tussen twee vingers en begin te draaien terwijl ik twee vinger haar grotje in laat duiken. Ze gilt en schreeuwt alles bij elkaar. Mijn vingers in haar laat ik haar G-spot opzoeken, om vervolgens Evelien in twee minuten hevig schreeuwend de boel onder te laten spuiten. Dan besluit ik haar nog eens goed te beffen terwijl ik haar G=spot nog steeds beroer, met als gevolg dat ze hevig kronkelend, schreeuwend en kreunend in mijn gezicht klaar komt.

Half van de wereld likt ze haar eigen geil van me af.

Terwijl ze zichzelf weer aan het plezieren is laat ik haar op handen en voeten voor mij plaats nemen. En terwijl ik mijn pik in haar laat verdwijnen, steek ik nog een vinger in haar kontje, bij wijze van afleiding als ik haar maagdenvliesje doorboor. Ze roept het uit OOOOOHHHH JJJAAAAAAA NEUK ME!! HARDER, HARDER!!! Ik pak haar rond haar middel vast en begin als een dolle in haar te stoten, OOOOOOHHHHHHHHH JJJJJJJAAAAAAAAAAAA en komt dusdanig klaar, dat ze gewoon even knock-out gaat. Ik blijf haar neuken en haar orgasme duurt maar en duurt maar. Evelien spant dan haar kutje dusdanig aan, dat het lijkt of ik uitwringt wordt. Ik pak haar benen vast en trek ze langs me heen. Ik voel het druipend kutje van Evelien tegen mijn buik aan komen, ik duw mijn ballen in haar kutje, Evelien heeft het niet meer. En met samengetrokken kutje neukt ze mij en zichzelf naar een spetterend hoogtepunt. Ik spuit haar kutje vol en haal mijn pik uit haar kutje en duw hem in haar mond. Ze proeft onze smaken tegelijk, wat haar goed bevalt. Ze krijgt het voor elkaar om mijn pik stijf te houden, en dan draait ze zich om. Ze houdt mijn pik voor haar sterretje. Ze duwt langzaam haar kontje rond mijn piemel. En begint zichzelf tegen mij aan te rijden. Ondertussen steek ik twee vingers in haar overheerlijke kutje. Ze verhoogd haar tempo en begint te schreeuwen en te kreunen, ik voel een straal tegen mijn zaak spuiten, voor mij genoeg om ook klaar te komen in haar geile kont. Als ik mijn pik uit haar kontje haal, zie ik mijn zaad tussen haar lekkere geile billen lopen.

Uitgeput liggen we naast elkaar op het grasveld. Naakt en onder het zaad en andere sappen. Dan zegt ze tegen me; dit was nog lekkerder en geiler dan ik me had voorgesteld. Ik wil dat je me zo vaak mogelijk neukt deze vakantie. En het liefst daarna ook nogÖÖÖ..en het bleef nog lang geil en onrustig aan de Zeeuwse kust.