Mam leerde me hoe ik me moest aftrekken
Categorie: Incest / Familiesex | vrijdag 10 januari 2014 05:05

Ik zal een jaar of 16 zijn geweest dat mijn moeder aan mij vroeg of ik al een vriendinnetje had. Nee, dat had ik niet en erg veel belangstelling voor de meisjes had ik ook niet. Mam vond dat vreemd ze vertelde me dat ik als kleine peuter al aan de meisjes zat te wriemelen. Ook had de kleuterjuf mam er op aangesproken dat ik aan de meisjes zat. Ook op de wat toen nog lagere school genoemd werd zat was er bij haar geklaagd over mijn gedrag met de meisjes. Mijn ouders waren niet preuts, mijn moeder heeft mij verteld over het hoe en wat van de seks. Samen douchen was niet ongebruikelijk zowel met min moeder als met mijn vader. Regelmatig ontbeten we in de weekeinde in ons blootje. Eigenlijk was bij ons “Bloot gewoon”. Ma zei dan als ik een odol had: “ Ga je eerst maar even aftrekken Sjef, dat is zo ook geen gezicht”. Mam leerde me hoe ik me moest aftrekken.

Zij werkt 3 dagen als doktersassistente en pa praat nooit over zijn werk. Maar misschien moet ik jullie ons eerst even voorstellen. Ik ben Stef en goed geschapen. Heb geen broer en ook geen zus. Mijn vriendinnetje had het net uitgemaakt omdat ze er nog niet aan toe was om verder te gaan dan een zoentje en een aai. Ik had, als 16 jarige, niet alleen een volle krullenkop maar ook al borsthaar en een behoorlijke bos schaamhaar. Dat haar heb ik van mijn moeder. Zij luistert alleen niet als ik haar Thea noem, maar zo heet ze wel. Ze is 34 jaar heeft lekkere grote tieten en scheert haar schaamstreek helemaal kaal. Mam is een lieverd. Maar mijn pa, Peter, is al 42 en een chagrijn. Misschien omdat hij al ouder is en een kleine en dunne pik heeft. Hij heeft het niet zo op zijn werk, dat blijkbaar wel erg goed betaald wordt. Wellicht vanwege de vele overuren. Hij houdt alleen de tuin bij. Verder doet hij geen moer in huis. Hij bemoeit zich ook bijna niet met mijn opvoeding. Hij is om de 2 weken 3 dagen op zakenreis in het land. Pa en ma houden denk ik wel veel van elkaar want ze neuken soms wel 4x in de week en houden zich zeker niet in voor mij. Een keer heb ik ze bespied toen ze bezig waren. Sindsdien trek ik me dan lekker af en zie voor me hoe ik in plaats van pa in mam haar kutje rij. Op een, wat later wel bleek, zeer goede dag zegt pa dat hij de komende vrijdag voor zijn werk een maand naar het buitenland moet. Bij het afscheid op Schiphol zegt mijn vader: “Pas je goed op je ma en wees een beetje extra lief voor haar”. “Ja, hoor Peet, hij gaat mij lekker verwennen” zegt ma als ik niet direct reageer.

Zaterdag sta ik me in de douchecabine net lekker af te trekken om van mijn odol af te komen als mijn moeder binnen komt. “Gaat het lekker jongen, mis je Frida?” Ik brom wat. “Mocht je al wat met haar?” “Nee, ze wilde niks, ik mocht haar borsten nog niet eens aanraken. De stomme trut”. “Joh, jammer voor je”. Maar door het geklets en misschien wel haar aanwezigheid lukte het me niet om klaar te komen. Mijn odol verdween gelukkig wel. Het beloofde een warme zonnige dag te worden en gaan dan ook in de tuin aan de koffie. Dan vraagt ma: ”Lukte het vanmorgen niet omdat ik bij je kwam Stef?” “Weet niet, hoezo”? “Nou je raakte je kwakki niet kwijt. Komt dat vaker voor?” “Nou nee, dat lukt altijd wel hoor”. Ze neemt een slok en vervolgt dan: “Stef als je je aftrekt denk je dan aan iemand?” Dan krijg ik een rode kop want de laatste tijd fantaseer ik nog al eens dat ik met mijn moeder aan het klooien ben. “Nou nee.” Maar zo makkelijk kom ik daar niet af. “Nou misschien helpt het als je aan iemand denkt die je lief of alleen maar lekker geil vindt. Dat helpt best wel hoor. Nu pap zo lang weg is denk ik maar dat ik met hem aan het vrijen ben en dan kom ik best nog wel lekker klaar”? “Ja mam, dat hoorde ik gisteravond je kreunde het nogal uit.” “Oh sorry jongen, ik zal er volgende keer op letten.” “Nou ma dat hoeft niet hoor want als jullie vrijen hoor ik je ook altijd kreunen en gillen als je klaarkomt”. Waar ik het lef vandaan haalde weet ik niet maar mam gaat gewoon verder.“ Wordt je daar dan ook geil van? Trek je jezelf dan lekker klaar?” Mijn kop wordt steeds roder “Je hoeft je toch niet te schamen jongen. Het is normaal hoor dat je er geil van wordt als je ons hoort neuken. Als je ons hoort denk je dan aan mij als je je aftrekt of aan een vriendinnetje?” Poeh, die vraag is wel heel direct. Die rode kop wordt er niet beter op en voor ik antwoord kan geven krijg ik een zoen van mam. “Fantaseer maar lekker over mij hoor. Je hoeft je voor mij niet in te houden”. ”Heb je al eens met een meisje mogen neuken? Nu heb ik niet alleen een rode kop maar krijg nu ook een hele harde paal in mijn broek. Ik moet bekennen dat het zover nog niet is gekomen. Mam wil dan weten wat ik allemaal heb mogen doen bij mijn vriendinnetjes. Ik vertel dat ik weleens borsten heb gestreeld en één keer bij een vriendinnetje in haar slipje heb mogen voelen. Maar een kutje heb ik nog nooit gezien biecht ik bij haar op.

Dan ziet ze mijn stijve piemel in mijn broek.

”Word je lekker geil als we zo zitten te praten”? Ik knik: “Nou ik ook wel hoor. Pa is weg en dat gevingerd is ook niet je dat.” Ze aait me over mijn been en geeft me een zoen op mijn wang. ”Ik maak het je veel te moeilijk hé? Ik heb zelf ook een nat kutje”. Ze kijkt me heel doordringend aan met een vreemde blik in haar ogen. Dan tuit ze haar lippen en kust me op de mond. “Geef mij ook eens een kusje”. Als onze lippen elkaar raken voel ik dat zij haar tong naar mijn lippen brengt en probeert in mijn mond te komen. Als ik haar toelaat tongen we even. Er gaat van alles door mij heen. Wat wil ze? We tongen weer. Ik voel haar hand naar mijn stijve gaan. Ik waag het er op en ga met een hand naar haar mooie tieten. “Lekker” zegt ze, “pak ze maar stevig hoor.” Dan trekt ze me om en gaat op haar rug op de tuinbank liggen en trekt mij op haar. We tongen weer haar handen gaan onder mijn shirt en ze streelt mijn rug. “Vind je dit ook fijn Steffie? Net zo fijn als ik?” “Ja ma“en ik geef haar weer een zoen. “Zullen we naar boven gaan”? Als ik ja knik sta ik op en trek mam overeind. Mam rent de trap op en ik kan haar maar net bijhouden. Ze gaat haar slaapkamer in en draait zich om. We botsen op elkaar en onze tongen vechten in onze monden een innig spel. Mam trekt mijn shirt uit en ik maak haar bloes los en trek die uit. Haar bh doet ze zelf uit. Onze broeken volgen snel.

Als we naakt tegenover elkaar staan zoenen we weer heerlijk.

Dan trekt mam me op het bed ze legt mijn handen op haar tieten. “Oh, Stef verwen me, speel met me”. Ze pakt mijn lul en gaat die strelen en trekt er zo nu een dan aan. Ik streel haar tieten en als ze vraagt om ze wat harder aan te pakken trek ik ook aan haar grote tepels. Ze trekt mijn hoofd naar haar borsten en ik begrijp dat ik aan haar tieten moet zuigen. Als ik haar tepels een voor een in mijn mond neem en er hard aan zuig kermt ze luid. Dan bijt ik zachtjes in haar tepels. “Oh, Peet lekker”. Ik wil reageren maar realiseer me dat ma fantaseert en nu blijkbaar doet alsof ze met pa bezig is, ik zie mijn kans schoon. Misschien kan ik dan veel verder gaan. Ik zak met mijn hoofd al kussend naar beneden via haar navel kom ik bij haar kale venusheuvel. “Ga je me beffen Stef? Oh lekker jongen verwen je moedertje. Bef me maar lekker klaar.” Ik ga maar door en het maakt me ook niet meer uit of ze al of niet denkt met mij of pa bezig te zijn. Ik wil haar nu alleen nog maar neuken en wel zo snel mogelijk. Mijn tong vindt de ingang van haar spleet en ik haal hem langzaam van onder naar boven. Ik ga niet tot haar klit maar zak weer naar beneden. Dan weer omhoog en ga nu wel door en druk mijn lippen op haar klit. Die is goed gevoelig. “Oh ja, daar! Lik me klaar. Maar ik haal mijn mond van haar grote klit. Nu streel ik met mijn handen haar hele spleet en stop snel 3 vingers naar binnen. Oh ja, lekker doe maar, doe maar, maak me lekker klaar Stef. Help je moeder Stef”. Ik ga nu met mijn tong naar haar klit die nu helemaal als een piemeltje vooruit steekt. Mijn vingers bewerken haar kut en met mijn tong lik ik haar klit zo snel als ik kan. Dan voel ik dat ze verkramt, haar kut knijpt samen. Dat zal haar klaarkomen zijn. “Oh mijn god, ik kom klaar, mijn zoon beft mij helemaal klaar. Oh wat fijn”. Ze komt wat tot rust. “Oh Stef wat doe je dat lekker. Heb ik hard gegild?

We zoenen elkaar en dan ontdekt ze mijn keiharde leuter.

“Stef wat wil je dat ik bij je doe?” Als ik antwoord met: “Alles wat je wilt” spreidt ze haar benen. “Wil je me alsjeblief neuken. Ik wil die mooie paal diep in mij voelen”. Ik ga op haar liggen en zonder dralen pakt ze mijn lul vast en brengt die tussen haar schaamlippen. Langzaam druk ik mijn lul naar binnen. Als ik er helemaal inzit blijf ik even stil liggen. “Hmm, lekker zo een echte lekkere paal in mijn kut” Ik begin haar te neuken en voer het tempo op. “Oh ja, rammen jongen, houd vol hoor, houd vol maak je moeder maar gelukkig” maar onervaren als ik ben kan ik mijn explosie niet uitstellen en spuit haar kut vol met mijn zaadpap. Uitgeput val ik op haar. We zoenen. “Sorry mam, ik kwam te snel klaar hé?” “Ja, jongen maar dat geeft niet hoor dat leer ik je wel. Maar voor een eerste keer dat je een vrouw neukt deed je het hartstikke goed. Je mag blijven hoor. We liggen nog even naast elkaar. Ik begin dan mam haar borsten te strelen en als ik afzak naar haar kut spreidt ze haar benen als vanzelf. Ze spint als een poes op een warme schoot. Dan gaat ook haar hand van mijn borst naar beneden. Als ze hem streelt is hij al niet helemaal slap meer. “Mag ik”vraagt ze. “Jij mag alles” zeg ik.

Ze maakt zich los van me en gaat naast me zitten. Ze buigt naar voren en neemt mijn lul in haar mond. “Hmm, kut- en lulsap. Lekker “ ze hapt mijn lul weer naar binnen en begint er op te zuigen. De gevolgen laten zich raden. Als hij weer helemaal strak staat vraagt mam:”Waar wil je spuiten? Op mijn tieten in mijn kutje of in mijn mond?” “Mag het in je mond Ma”? “Tuurlijk schat, je mag overal in spuiten.” Mam neemt mijn lul diep in haar mond en dan voel ik dat ze mijn eikel inslikt tot achter haar huig. Ze zuigt en bewerkt mijn lul met haar tong. Ik houd het niet lang en spuit stralen kwak zo haar strot in. Ze trek terug en vangt de rest in haar mond op. Dan slikt ze een gedeelte door en laat wat kwak uit haar mond lopen. Dan komt ze omhoog en geeft mij een zoen op de mond. Ze wringt haar tong naar binnen en perst dan mijn eigen zaad mijn mond in. Die moet ik wel doorslikken. Ik heb geen eens tijd om het goed te proeven. Maar erg vies is het geloof ik niet. We gaan naast elkaar op bed liggen. We zoenen. Liggen even naast elkaar. Dan vraagt mam: “Ben je echt nooit eerder met een meisje naar bed geweest”? Als ik dat bevestigt vraagt ze: “Heb je dan soms wat met een oudere vrouw gehad. Je was zo bedreven in het likken en neuken”. “Nee mam echt niet”. “Heb je het dan alleen uit de boekjes die je verstopt hebt?” Ik schrik. “Heb je die dan gevonden”? “Ja jongen, al heel lang geleden ik heb ze ook bekeken en gelezen.” Ik vond ook nogal eens opgedroogde zaadvlekken op je lakens. Pappa vond dat ik het moest laten gaan, volgens hem doen alle jongens dat. Als ik weer eens een leuk boekje had gevonden liet ik het pappa zien. Vaak werden we dan ook lekker geil en neukten dan lekker samen.

We liggen nog even uit te rusten. Dan zegt mam:”Kom we gaan naar beneden een boterhammetje eten”. Ze kleedt zich niet aan en loopt in der nakie naar beneden. Ik volg haar voorbeeld. Beneden gaat ze naar het toilet en doet haar plas zonder de deur te sluiten. Ik zie dat ze haar kut droog veegt met een wc papiertje. “ Zo, die is weer even schoon, anders lek ik al jouw zaad op de vloer. Ze zet de tuindeuren open en gaat in de keuken brood klaar maken. “Wil je lekker 2 gebakken eieren op je brood lieverd”? “Ja lekker Thea”. Ze kijkt me aan en lacht. “Ja hoor, als je me mag neuken mag je me ook wel Thea noemen hoor. Leg jij even handdoeken op de stoelen, dan kunnen we zo eten.” Dan komt ze met 2 borden brood en glazen melk de tuin in. Ik ga zo meteen boodschappen doen. Ga je mee of blijf je thuis om je huiswerk te doen. Heb je nog repetities maandag? Die heb ik de hele week. Dus gaat mam alleen voor de boodschappen.

Ik ben de hele middag met mijn schoolwerk bezig. Mam komt me tussendoor wat te drinken brengen. Als ik om 5 uur naar beneden ga zit mam nog steeds bloot in de tuin een boek te lezen. Ik kleed me ook gauw uit. Ze is blijkbaar al bezig met het eten want het ruikt lekker uit de keuken “Zo ben je daar? Wat wil je drinken? Ik vraag een cola. “Zullen we een fles wijn opentrekken? We moeten tenslotte nog proosten op je ontmaagding. Dan drinken we de fles bij het eten wel uit.” Ik drink niet vaak alcohol. Om mam te plezieren stem ik in. “Schenk jij dan in, de fles staat op de keukentafel”. We proosten. “Op mijn grote zoon en minnaar”. Ik moet even denken en zeg dan: “Op ons en de liefde”. We nippen van ons glas. “Stef wat ik me afvraag ben je niet geschrokken vanmorgen het gebeurde allemaal zo snel en zo vanzelfsprekend? Fantaseerde je weleens dat je met mij in bed bezig was”? “Ja, als ik jullie hoorde neuken vooral nadat ik een keer heb kunnen gluren toen jullie bezig waren. Als ik je dan weer hoorde hijgen en kreunen zag ik dat voor me en trok me dan lekker hard af”.

“Oh, dat heb ik nooit geweten. Heb je maar één keer kunnen gluren?” “Ja, de deur was daarna altijd dicht. Ik zag je ’s morgens ook vaak naakt aan tafel.” “Je hebt nooit geprobeerd me aan te raken.” “Ja, dat durfde ik niet. Je had me immers gezegd dat ik niet aan de meisjes mocht komen.” “Durf je nu wel?”. Ik voel dat mijn lul alweer reageert op onze praat en zie haar vraag als een uitdaging, ik sta op en loop naar haar toe. Ze lacht me toe. Ik doe alsof ik haar een kus wil geven maar grijp eerst met beide handen een tiet en dring dan met mijn tong haar mond in. “Hmm, kreunt ze. Dan gaat de pieper van de oven. “Gered door de bel” lacht ze. Ik ga achteruit en ze staat op. “Dek jij de tafel in de tuin dan maak ik het eten af”.

Ze heeft mijn lievelingsschotel gemaakt van gehakt met ui, wortel en noten. De fles is soldaat gemaakt en het toetjes is ook op. We ruimen af en mam zet de vaat in de machine. Eerst koffie of wil je wat anders? Ik pak haar vast en zet haar tegen het aanrecht. Ik geef haar een zoen op beide wangen en de derde op haar mond. Trek haar stevig tegen me aan. “Ik heb lekker gegeten ma. Zal ik jou nu verwennen”? “ Hmm, lijkt me wel wat. Lekker sterk”. “Komt voor elkaar .“ Ik trek haar nu heel strak tegen me aan en duw mijn kruis tegen haar aan. “Hard is ie al wel. Ik ben benieuwd hoe sterk hij wordt.” Ik ga tussen haar benen staan. Kus haar nu vol op de mond en duw mijn tong naar binnen. Ze mompelt wat maar ik kan er niets van maken. Mijn lul staat nu helemaal klaar om bij haar binnen te dringen. Ik moet even zoeken en dan glijd ik als vanzelf naar binnen, haar heerlijke sappige kut in. Dan begin ik als een wildebras te rijen. Ik moet om voldoende lucht te krijgen haar mond uit. “Oh, wat ben je toch een lekker wild dier. Neuk je moeder maar helemaal geil. Spuit mijn geile kut vol. OHH ja ik ga komen spuit, spuit nou mijn lekkere geile kut vol jongen. Toe maar laat het maar komen. Dan hou ik het ook niet meer en spuit een hele lading bij haar naar binnen. We staan naar adem happend tegen elkaar aan. Als ma weer op adem is gekomen zegt ze: “Zo ben ik nog nooit van mijn leven gepakt. Het leek wel of je me wilde verkrachten”. “Sorry ma. Maar ik moest me de hele tijd inhouden en je bent zo lief en lekker bloot.” “Nou, sorry hoeft echt niet hoor ik vond dat best wel lekker voor een keertje”. Ik krijg een zoen en ze duwt me van haar af.

“Zet jij koffie dan maak ik mijn kut weer even schoon”.

We drinken de koffie en kijken naar het nieuws. Daarna weer koffie. “Wat zullen we vanavond doen. Wil je ergens naar kijken op tv of zo?” Ik heb eigenlijk nog een vraag voor mam. “Ma mag ik je wat vragen”? “Je mag alles vragen jongen, brand maar los”. “Je houdt toch van pa? “Ja hoe zo”? Nou Pa is nog geen dag weg en je verleidt mij en niet zomaar. We neuken gelijk tegen de klippen op”. Weet je nog wat je vader zei toen we afscheid namen op Schiphol en wat ik antwoordde”? “ Ja, ik moest lief voor je zijn en op je passen. “ En wat zei ik”? “Dat ik je zou verwennen bedoel je.” “Ja, en ik wou daar niet lang op wachten. Want ik was bang dat je daar nooit zelf mee zou beginnen.” “Nee, dat zou ik denk ik ook niet gedaan hebben.” “Weet je Stef, je vader en moeder houden ziels veel van elkaar. We zijn allebei flinke seksbeesten. Maar dat wist je al heb ik begrepen. We zijn ook niet zo dat we niet naar anderen kijken. Voor je geboren, ik moet eigenlijk zeggen voor je verwekt werd, hebben we weleens aan partnerruil gedaan. Ook later hebben we weer seksvrienden gemaakt. Je kent tante Leen en oom Karel.

Dat zijn geen echte oom en tante van je.

Als we daar een avondje naar toe gaan dan hebben we seks met elkaar. Heerlijk ongeremd. Vaak doen we het dan thuis nog dunnetjes over. Toen je vader hoorde dat hij zo lang weg moest en ik niet mee kon hadden we er de smoor in. We hebben afgesproken dat we aan onze seks behoefte best mochten toegeven als de kans zich voordeed. Je vader heeft mij toen er op gewezen dat jij al een grote knul bent die vast wel wat zou willen. Ik had je vader ooit eens verteld dat ik dat stijve pikkie best wel eens zou willen gebruiken. Hij heeft zelfs een keer gespeeld dat ik het met jou deed. Dus hij weet ervan en als hij belt kan ik hem vertellen hoe fijn we het hebben. Ik hoop dat hij daar ook een lekkere meid vindt. Er gingen in ieder geval twee dames mee. Dus wie weet houden we van zijn reisje nog kennissen over. Ik ben er even stil van. “Dus tante Leen is geen tante en pa en jij gaan vreemd? “Nee, we gaan niet vreemd, we doen aan partnerruil. Ik kan toch niet iedere vent die ik lekker vind mijn bed in lokken.”