Sukkelige buurjongen neukt zijn Spaanse buurvrouw
Categorie: Incest / Familiesex | maandag 13 januari 2014 03:32

Mercedes, een kleine mooie vrouw van Spaanse afkomst, was een dertiger met een lieve dochter Conchita en een fijne man. Ronald, haar man, was veel in het buitenland voor zaken. Mercedes stond er dus vaak alleen voor. Nu was dat niet echt een probleem. Ronald verdiende veel geld en ze hadden een leven vol luxe dus Mercedes verveelde zich nooit! Mercedes ging regelmatig naar de tennisclub en liet zich vaak verwennen in de schoonheidssalon in de buurt. Ze hadden thuis hun eigen fitnessruimte en daar trainde ze haar gebruinde lijf vaak en soms trainde ze er samen met Ronald of Conchita. Ze had een hulp in de huishouding en een tuinman voor de grote voor- en achtertuin. Sinds kort had ze nieuwe buren. De buren, die net als het gezin van Mercedes eigenlijk wel rijk waren en minstens net zo`n mooi huis hadden, hadden na een lange verbouwing eindelijk de woning betrokken. Kleine maar charmante Mercedes wilde dat hun nieuwe buren zich welkom zouden voelen. Daarom ging ze samen met haar dochter Conchita zich voorstellen en een praatje maken. De buurvrouw was vriendelijk en haar naam was Laura. Tussen Mercedes en Laura klikte het gelijk.

Alleen de zoon! Je zag gelijk dat het een nerd was. Mercedes had gelijk medelijden met hem. Toen Laura haar zoon aan haar voorstelde, had de jongen alleen maar kwijlend en met een glazige uitdrukking in zijn ogen naar haar flinke borsten staan kijken! Hij kwijlde niet alleen toen hij door zijn grote bril en met openstaande mond naar haar borsten staarde maar ook als hij sprak liep het kwijl uit zijn mondhoeken, De arme jongen was gezegend met een paar flinke voortanden en had duidelijk moeite om zijn mond te sluiten, hij stotterde ook nog eens flink. Mercedes dacht eerst dat de jongen niet helemaal goed snik was. Na aan elkaar voorgesteld te zijn was de nerd naar zijn kamer gegaan en had Laura uitgelegd dat Ted, zo heette de jongen, een probleem had met te ijverige hormonen. Ted had een te grote testosteron productie waardoor hij een te groot verlangen naar seks had. Vandaar ook dat Ted een wat zware stem had voor zijn leeftijd. Volgens de dokter zou het waarschijnlijk vanzelf overgaan na de puberteit.

Echt gek was hij dus niet, hij was vijftien, mager, lang en praatte vrij normaal voor iemand met zulke voortanden. Ted bewoog zich wat onhandig, slungelig en zag er dom uit maar op zijn op hol geslagen hormonen na was hij normaal. God, wat moest die jongen eenzaam zijn had Mercedes toen gedacht.

Mercedes had de blik in zijn ogen wel gezien toen zij haar dochter Conchita aan hem voorstelde. Zij had de opgewonden en geile blik in zijn ogen onmiddellijk herkend. De arme jongen had ongegeneerd naar haar en haar dochters borsten staan staren. Conchita had tegen Mercedes gezegd, toen ze weer naar hun eigen huis liepen, dat ze het een vreselijke engerd vond. Mercedes had het voor die arme Ted opgenomen en gezegd dat hij er weinig aan kon doen dat hij zo was en dat ze voor die zielige jongen wel een beetje begrip en mededogen kon tonen. Ze waren tenslotte zijn buren en moesten die jongen het gevoel geven dat ze hem accepteerde zoals hij was.

Na die eerste kennismaking deden Mercedes en Laura vaak samen boodschappen en dronken dagelijks een kopje thee met elkaar daarom zag Mercedes Ted vaak. Ted bleef maar naar haar staren en zat soms ongegeneerd met een hand in zijn broek. Hij maakte met zijn hand in zijn broek zelfs op en neer gaande bewegingen. Mercedes begreep wel wat hij aan het doen was! Ook Laura had het wel gezien en had zich voor zijn schaamteloze blikken en gedrag verontschuldigd. `Ted is een lieve jongen, maar heeft zijn driften niet onder controle. Als klein kind is het nooit een probleem geweest maar sinds hij in de puberteit zat en seksueel actief was geworden was zijn gedrag vaak meer dan gênant vertelde ze tegen Mercedes.

Ted had in hun vorige huis regelmatig naakt en zichzelf aftrekkend voor het woonkamerraam gestaan terwijl hij naar een buurvrouw keek die langsliep of in de tuin naast die van hun bezig was en Laura meer dan eens meegemaakt dat hij in een winkel een vrouw zomaar bij haar borsten had gepakt. De vrouwen waren boos en verontwaardigd geweest maar hadden wel begrip en medelijden met Laura en de jongen gehad en geen aangifte bij de politie gedaan.

Laura schaamde zich meer dan eens voor Ted maar om die jongen altijd alleen thuis te laten vond ze geen optie, Ted maakte al zo weinig mee, hij had geen vriendjes om mee te spelen en op school werd hij vaak gepest en uitgelachen. Een school voor bijzonder onderwijs was ook niet mogelijk omdat Ted niet dom was, hij kon heel goed leren en haalde vaak erg goede cijfers en was wat leren betreft de beste van de klas!

Hij had zichzelf alleen niet goed onder controle en viel in het begin de meisjes op school lastig en probeerde ze te betasten of tot seksuele handelingen te dwingen. De meisjes stuurden dan hun vriendjes op hem af. Nu had Ted op school na wat klappen zijn lesje wel geleerd en bleef bij de meisjes uit de buurt. Maar in het openbaar wilde Ted zich nog steeds wel eens onvoorspelbaar gedragen. Zelfs zijn moeder was voor hem niet veilig zo waarschuwde Laura, Mercedes. Ze was gewaarschuwd!

Ze hadden er wat om gelachen en Mercedes had gezegd dat ze echt niet bang was voor zo`n knulletje en dat ze hem wel de baas kon. Laura was blij met de dappere houding van Mercedes maar tot nu toe was het nooit echt uit de hand gelopen. Omdat Laura Ted niet te lang alleen wilde laten vroeg ze aan Mercedes of ze af en toe op hem kon passen zodat ze ook eens ergens heen kon zonder zich om Ted te bekommeren.

Zoals op deze zonnige vrijdag, Laura had afgesproken met een vriendin om een gezamenlijke kennis eens met een bezoekje te vereren en had Mercedes gevraagd om Ted als hij uit school kwam op te vangen. Dit zou de eerste keer zijn dat Ted en Mercedes alleen met elkaar zouden zijn. Ondanks de luchtige houding van Mercedes tegenover Laura maakte ze zich eigenlijk wel een beetje zorgen. Ted was zeventien en misschien wel sterker dan Mercedes. Ze vond het geen prettige gedachte om de hele middag door een kwijlende nerd begluurd en misschien zelfs wel lastig gevallen te worden. In haar gedachte zag ze de kwijlende Ted al staan, met zijn broek op zijn knieën aan zijn stijve pik trekkend terwijl hij zich aan haar opgeilde. Ze rilde bij de gedachte! Maar goed, beloofd is beloofd en Mercedes was vastbesloten deze middag gladjes te laten verlopen. Speciaal voor Ted had ze besloten zich zo onaantrekkelijk mogelijk te kleden. Ze had een zwarte boxer en sport Bh aan met daaroverheen een lekker wijd zittend roze trainingspak van een heerlijke zachte stof. Haar heerlijke rondingen waren niet helemaal te verbergen maar dit moest genoeg zijn om het hoofd van de lange Ted niet op hol te doen slaan. Mercedes voelde zich in ieder geval niet sexy of aantrekkelijk in deze vormeloze outfit!

“Ding Dong” schalde de deurbel. Mercedes schrok. O, God daar heb je hem! Dacht ze. Mercedes spoedde zich naar de deur. “Hhhhh halo Halo Mmmercedes, daar bbbben ik dan!” zei een vriendelijk kwijlende Ted.” “kom binnen jongen, is het goed gegaan op school?”zei Mercedes die meer gespannen was dan ze had gedacht. Mercedes was niet groot en moest omhoog kijken, de lange jongen torende boven haar uit. Mercedes voelde zich klein en kwetsbaar. “Ja hhhoor, Mmmmakie”zei Ted die ondanks de speciale kleding zijn ogen op haar borsten liet rusten. Mercedes voelde een rilling over haar rug lopen, een onrustig gevoel bekroop haar en haar lichaam liet haar in de steek. De rilling van afschuw zorgde ervoor dat haar tepels hard werden en ondanks haar sport Bh priemde ze door haar roze trainingspak. Ted`s ogen werden groot en een kwijlsliert liep uit zijn mond. “Mmmmooi Mooi!”zei kwijlende Ted die een hand naar een borst uitstak. “Ted! Gedraag je!”zei Mercedes boos. Vlug trok Ted zijn hand terug. Mercedes draaide zich om en liep de gang in. Ze voelde de ogen van Ted op haar lekkere kont branden. O, God wat heb ik mij op de hals gehaald ging door haar hoofd.

In gedachte zag ze hoe ze door Ted gedwongen werd tot seks.

Ze rilde weer van afschuw en haar tepels deden pijn bij de gedachte dat ze overmeesterd werd door deze nerd. Mercedes liep de kamer in en zorgde ervoor dat de tafel tussen hen in stond. “Kom Ted ga lekker zitten dan schenk ik je wat te drinken in”zei Mercedes vriendelijk. Haar stem trilde even. “Dddank je! Llekker ik heb echt erge dddorst”zei Ted terwijl hij op de bank ging zitten. In de keuken herpakte Mercedes zich, Kom meid laat je niet gek maken, keep your Cool vertelde ze zichzelf. Ze schonk een groot glas fris met veel ijs in voor Ted en zichzelf en nam dit mee de woonkamer in.

Ted zat nog op de bank en had zijn hand in zijn broek gestopt en bewoog hem langzaam op en neer toen ze de kamer in liep en op hem afkwam. “Kijk eens Ted, een lekker koud drankje. Op zo`n warme dag moet je veel drinken!” zei Mercedes terwijl ze op Ted af liep zag ze waar hij mee bezig was. Normaal zou Laura Ted terechtwijzen met een boos “Ted laat dat!” maar Mercedes aarzelde. Hoe zou hij op haar berisping reageren? Terwijl Mercedes haar hand met een drankje naar hem uitstak zei ze:”kom op Ted dat kan echt niet hoor!”. Mercedes zag hoe Ted zijn hand uit zijn broek haalde en met de hand waarmee hij zich zat af te trekken het drankje van haar aanpakte. Mercedes voelde hoe Ted bij het aanpakken van het glas onopzettelijk iets kleverigs van zijn hand aan die van haar smeerde. “Dddank je wwel! Lekker wwijf ben jjij!” zei Ted die zijn drankje in zijn andere hand nam. Ted stopte zijn vrije hand gewoon weer in zijn broek en begon weer met de op en neer gaande beweging.

‘’wwat zei jij?”vroeg Mercedes onthutst. Gedachteloos bracht ze haar hand naar haar neus en rook aan het kleverige spul op haar hand. Ze herkende de opwindende geur onmiddellijk als die van geil, voorvocht. Mercedes stond verbouwereerd naar Ted te kijken. Hij zat zich gewoon af te trekken! Hij speelde openlijk met zijn stijve lul! Ze had het natuurlijk wel vermoed maar nu werd ze er mee geconfronteerd. “Jezus, Ted je zit met jezelf te spelen! Laat dat! Je kunt jezelf toch niet aftrekken terwijl je bij mij op bezoek bent!” zei Mercedes boos. “Jjjij bbent mooi! Erg mooi! Iik ddroom over je!”zei Ted terwijl hij een droevige blik in zijn ogen kreeg. “Ted! Dit kan echt niet hoor! Houd hier onmiddellijk mee op en gedraag je! Ik vertel het tegen je moeder hoor! zei Mercedes nu op een gespeelde Boze toon, ze had wel te doen met deze arme eenzame jongen.

Mercedes was ervan overtuigd dat deze arme jongen nog nooit intiem contact met een meisje gehad had. Ted ging ondertussen gewoon door met aftrekken. Toen Mercedes besefte dat Ted niet van plan was ermee op te houden liep ze maar naar de keuken, in gedachte verzonken likte ze gedachteloos aan haar hand. De opwindende geur en de bekende smaak brachten haar weer terug naar de werkelijkheid. Geschrokken van haar domme en gedachteloze actie liep ze naar de gootsteen en draaide de kraan open. Voordat ze haar handen onder het stromende water stak rook ze toch nog eens aan haar hand. De geur wond haar op! Ze likte nog eens aan het geil van Ted dat op haar hand zat en heel even dacht ze er aan om seks met de arme jongen te hebben.

Ze schudde de idiote en perverse gedachte uit haar hoofd en waste haar handen.

Plots voelde ze de erectie van Ted tegen haar heerlijke billen drukken. Hij had in de woonkamer zijn broek en onderbroek uitgedaan en was stilletjes achter haar aan geslopen en stond nu achter Mercedes en drukte zijn stijve lul tegen haar billen. Ted pakte Mercedes vast bij haar heupen en duwde zijn onderlijf tegen haar kontje aan. Zachtjes wreef hij met zijn harde lul tussen de bilspleet van Mercedes. Mercedes kon door de zachte maar dunne stof van het roze trainingspak goed de harde lul van Ted voelen. Ronald had ook wel eens zo achter haar gestaan en met zijn stijve leuter tegen haar kont staan rijden Mercedes voelde wel dat Ted een heel wat flinkere pik had dan Ronald! Snel ritste Ted met een handige beweging haat trainingsjack open. “Verdomme! Ted! Laat dat in godsnaam! Wat denk je wel niet! Ben je gek geworden! Riep Mercedes terwijl ze zich boos losrukte en de gang in naar de woonkamer vluchtte.

“iiik heb zzin in je! Ik ga je nnnneuken! Ja! Mercedes ik ga je nneuken!” riep Ted als antwoord en rende achter haar aan. In paniek rende Mercedes de woonkamer in. O! God, nee laat het niet waar zijn! Alstublieft niet! Dacht Mercedes en ze realiseerde zich ook dat ze al heel lang de pil niet meer slikte omdat Ronald onvruchtbaar was geworden na een verkeerde kuur in het buitenland te hebben gehad. Als Ted haar zou neuken en vol spuiten met zijn zaad kon ze wel eens zwanger van hem worden! O! God nee laat het niet waar zijn! Omdat Mercedes in paniek de woonkamer in rende en achterom keek of Ted niet al vlak achter haar zat. Zag ze de bank over het hoofd en liep er tegen op.

Bijna buitelde ze er overheen!

Ted zat inderdaad vlak achter haar en greep haar bij de rand van haar jogging broek en boxer waardoor hij deze beide in een keer naar beneden trok en de mooi gebruinde billen van Mercedes ontblote en voorkwam dat ze daadwerkelijk over de bank heen zou vallen. Mercedes gilde in paniek! “Nee, Ted nee, niet doen! Laat mij los! Mercedes probeerde overeind te komen maar Ted hield haar met een hand stevig vast op de rugleuning van de bank. Mercedes voelde hoe Ted met zijn andere hand zijn grote stijve lul tussen haar blote billen duwde en langzaam haar bilspleet neukte. Het was een grote Amerikaanse bank met een hoge rugleuning waardoor Mercedes net niet met haar voeten op grond kwam. Ze spartelde wild met haar benen en smeekte hem om haar los te laten maar Ted hield haar stevig op haar plaats, machteloos hangend over de rugleuning. “Lllekker, mmmooie billen. Ik ga je lekker nnneuken! Nneuken! Eindelijk lekker nneuken! zei Ted die goed zicht had op het heerlijke glad geschoren kutje van Mercedes omdat hij tussen haar gespreide benen stond waardoor ze hem niet kon raken en hij vrij spel had.

Mercedes voelde hoe dikke druppels kwijl op haar billen terechtkwamen en zich een weg naar beneden zochten precies tussen haar billen door naar beneden. “Oh God, Nee Ted nee! Doe dit niet! Oh God!”riep Mercedes hulpeloos. Ted`s kwijl droop precies tussen haar bilspleet en smeerde zo ongewild het kutje van Mercedes. Mercedes voelde hoe de flinke lul soepel tussen haar billen heen en weer gleed. Ze rilde! Het was een lekker en opwindend gevoel en heel even gaf ze zich over aan de strelende harde lul tussen haar mooie bruine billen. Ze kreunde zacht en hield op met spartelen tot ze voelde hoe Ted zijn stijve lul vast pakte en op zoek ging naar haar gaatje. “Oh God! Ted! Denk na! Gebruik je verstand! Ted! Nee! Doe het niet! Ik ben toch veel te oud voor je! Oh God, Ted! Ik had je moeder kunnen zijn! Alsjeblieft doe het niet! Oh, god! Nee! Ted! Nee! Neeehh!”riep Mercedes luid spartelend in de hoop dat Ted weer bij zijn verstand zou komen en haar niet met zijn harde lul zou penetreren. Mercedes kreunde luid toen Ted het goede gaatje had gevonden en zijn harde eikel bij haar naar binnen drong. Mercedes voelde de stijve van Ted langzaam haar kutje vullen en kreunde steeds luider bij elke centimeter dat de dikke paal haar kutje binnendrong en oprekte.

Als Ronald haar neukte moest ze haar aandacht er altijd bij houden anders voelde ze zijn lul niet heen en weer gaan in haar toch wel strakke kutje. Bij deze lul was het niet nodig zich te concentreren! De dikke lange lul vulde haar kutje en rekte het op zodat ze elke ribbel op de harde pik haar gevoelige kutje voelde strelen. Rillingen van genot golfden door haar lijf. Ze voelde zich geil op deze lekkere dikke piemel worden. Ze sidderde toen ze voelde hoe haar kutje zich gewillig overgaf aan de harde neukstaaf en zich samenkneep om de pik te melken. Mercedes staakte haar verweer en gaf zich over aan het ongekende genot dat de dikke lul van Ted haar gaf.

Mercedes had altijd genoten van de seks met Ronald al was het meer de intimiteit die haar bij hem deed klaarkomen en dan nog alleen als hij haar kutje likte. Ronald was de eerste en enige man met wie Mercedes seks had gehad en dit nieuwe genot maakte haar weerloos. Mercedes liet haar hoofd hangen en onderging de heerlijke beurt die ze van Ted kreeg. Rillingen trokken door heel haar lijf en ze kreunde luid toen voor het eerst in haar leven klaarkwam terwijl ze geneukt werd. Ze voelde haar kutje knijpen in de harde stijve piemel, ze voelde haar hart in haar gezwollen klitje kloppen. Ze hoorde de soppende geluiden die de stijve lul en haar nauwe kutje samen maakten.

“Oh god! Je neukt mij Ted, Oh nee, je neukt mij echt!

Oh god wat neuk je mij lekkerrrr!” kreunde de zevenendertig jarige moeder die nog na trilde van haar eerste echte orgasme.

Ted was niet meer te stoppen als in trance neukte hij zijn oppas. Hij verlangde al naar Mercedes vanaf de eerste keer dat hij haar had gezien. Ted verlangde ernaar om haar vol te spuiten met zijn zaad, niets maar dan ook niets kon hem nog tegen houden. Grommend en kwijlend stootte hij zijn lul die naar zijn gevoel wel leek te blijven groeien keer op keer in en uit de strakke kut van de Mercedes. “Raaahh! Raaahh!”brulde Ted toen hij zijn lul voelde exploderen. Mercedes werd uit haar trance gehaald door de brul van Ted, ze besefte plots dat hij ging spuiten! Ted kwam klaar!

“Nee! Oh God nee! Nee! Spuit je zaad niet in mij!

Kom niet in mij klaar!” smeekte Mercedes in paniek. Ze worstelde en probeerde de lange lul uit haar kutje te krijgen maar Ted klemde zijn handen om haar heupen en trok haar stevig tegen zich aan. Mercedes besefte dat het te laat was en voelde hoe haar kutje zich vulde met het sperma van Ted. Bij elke brul van Ted spoot hij een straal van zijn opgespaarde zaadjes diep in het lekkere strakke kutje van Mercedes. Ze voelde hoe de eikel van Ted tegen haar baarmoedermond aangeperst werd elke keer als hij brullend zijn zaad diep in haar spoot. Ze wist dat hij raak schoot, ze voelde gewoon dat hij haar bevruchtte!

Mercedes wilde naar haar badkamer rennen en zich snel van het zaad in haar kutje ontdoen met de vaginale douche in de hoop te voorkomen dat Ted haar daadwerkelijk bevrucht had. Ze was van Ronald gewend dat het vuur geblust was zodra hij zijn zaad had geloosd, maar Ted was nog niet klaar! Nauwelijks had hij zijn zaad diep in haar kutje gespoten of hij voerde het tempo weer op. Ted merkte niet dat Mercedes spartelde om los te komen en hem smeekte om haar los te laten. Ted hield Mercedes stevig vastgepind op de rugleuning van de grote bank en neukte haar strakke kutje. Steeds harder en wilder stootte hij zijn stijve lul in haar kutje. “Oh God! Ted laat mij alsjeblieft los! Ik wil niet zwanger van je worden, ik moet naar de badkamer! Snel!”smeekte Mercedes die al gauw merkte dat Ted niet van plan was om met neuken te stoppen. Al snel voelde ze het genot in haar lichaam het overnemen van haar verstand. De heerlijke paal in haar kut verwende haar lust grotje en al snel hijgde en kreunde Mercedes op het ritme waarin ze door Ted de nerd heerlijk werd geneukt. Het geile gevoel om door deze geweldige harde pik geneukt te worden zorgde er al snel voor dat de rillingen weer door haar lijfje gierden en haar luid kreunend klaar lieten komen.

Haar kutje masseerde de pik van Ted terwijl ze klaar geneukt werd. Mercedes was vergeten dat ze misschien wel bevrucht was en kreunde en sidderde van ongeremd genot. Het mooie, van Spaanse afkomst, vrouwtje voelde hoe al haar remmingen van haar afgevallen waren en ze wild en passievol de harde neukstaaf toe liet in haar gretige kutje. Oh God Ted, neuk mij klaar! Neuk mij met die heerlijke pik van je! Neuk mij klaar! Harder! Harder! Spoorde de nu bloedgeile hete Spaanse furie Ted aan. Mercedes genoot en kwam luid kreunend klaar op de lul van Ted die haar steeds harder en dieper neukte aangespoord door de hitsige taal van Mercedes.

Mercedes gooide haar hoofd achterover, haar lange zwarte haar dat voorover had gehangen vloog door de lucht en streelde het gezicht van Ted. Ja! Ja! Ja! Ik kom, ik kom klaar! Oh! God ja, ik kom klaar! Ze brulde van genot toen ze een ongekend hoogtepunt bereikte. Haar lichaam leek te gloeien en Ted voelde de warmte door haar trainingjack heen. Voor Ted was dit teveel, ook hij kwam klaar en loosde zijn sperma voor de tweede keer in het nauwe kutje van de Spaanse furie. Ted liet zich na zijn zaadlozing voorover vallen en zuchtte onbeheerst in de nek van Mercedes. Ted was uitgeput. Mercedes kroop nu naar voren en onder hem vandaan. Ze kwam op de bank terecht en keek naar Ted die met een gelukzalige blik naar haar keek. “Mmercedes, Mmercedes”was het enige dat hij zei. “Jezus Ted! Oh God! Wat heb je gedaan! Je hebt mij volgespoten met je zaad! Je hebt mij geneukt! Oh God! Wat heb je mij geneukt!”zei Mercedes die langzaam begon te beseffen wat er gebeurd was.

Ze was verbaasd dat ze het allemaal had laten gebeuren al begreep ze wel dat ze niet veel keus had gehad en dat ze eigenlijk gewoon door Ted was verkracht! Maar God wat was dit lekker geweest! Ze betrapte zichzelf op de gedachte dat ze wel vaker door Ted gepakt wilde worden! “Ik ben zo terug, even naar de Wc” zei Mercedes terwijl ze van de bank opstond en naar de kamerdeur liep. Mercedes ging de trap op naar haar badkamer waar zich uitkleedde en onder de douche stapte. Ze probeerde met de vaginale douche zo veel mogelijk zaad van Ted uit haar kutje te spoelen. Ze besefte dat ze om een ongewenste zwangerschap te voorkomen naar de huisarts moest. Mercedes vroeg zich af hoe die zou reageren, de huisarts wist van Ronald`s onvruchtbaarheid af! Hij zou gelijk doorhebben dat ze vreemd was gegaan! Oh! God stel je voor dat hij haar ontrouw aan Ronald zou vertellen! Dat zou haar dan wel eens haar huwelijk kunnen kosten. Arme Ronald, dat nooit! Ze hield van Ronald en wilde hem niet kwijt! Ze kon Ted natuurlijk van verkrachting beschuldigen en dan zou ze niet eens liegen! Maar die arme jongen dat wilde ze hem niet aandoen! Ergens kon hij er niets aan doen. Mercedes stapte uit de douche en droogde zich af.

Ted kwam de badkamer binnen nog steeds zonder zijn broek aan. “Mmooi! Erg mmooi ben je Mmercedes!”zei Ted die haar nu voor het eerst helemaal naakt zag. Mercedes keek naar de lange slungel en bedekte haar mooie lijf met de grote handdoek. Ze keek naar de nu slappe piemel die haar zoeven nog had laten kreunen van genot. God, wat was ze stom geweest!

“Ted, je begrijpt dat dit ons geheim is hé! Ik wil niet dat je het tegen iemand verteld! Mijn man mag het nooit te weten komen! Als Ronald erachter komt weet ik niet wat hij zal doen! Je hebt mij gewoon verkracht! Dat is strafbaar begrijp je dat? vroeg Mercedes aan Ted. “Bbben je nu boos op mmij? Hheb je nu een hhekel aan mmij?”zei Ted. “Nee jongen, ik heb geen hekel aan je maar je had mij niet zomaar mogen neuken! Je kan een vrouw niet zomaar pakken omdat je er zin in hebt! Maar om problemen te voorkomen mag je het aan niemand vertellen! Dit is ons geheim! Oké?”. “O, oké, dat is bbelooft, mmaar vond je het niet lekker dan?”vroeg Ted aan Mercedes. “Ja, dat wel. Je hebt een lekkere pik, maar ik wilde het niet! Toen ik nee tegen je zei had je moeten luisteren! Ted, je vertelt het aan niemand! Hoor je mij!”. Ted begreep het niet helemaal, dat kon Mercedes aan zijn gezicht zien. Als hij zijn mond maar zou houden! “” Ga maar naar beneden en trek je kleren aan, ik kom er zo aan”.

Ted ging de badkamer uit en toen Mercedes beneden kwam zat Ted met een schuldig gezicht op de bank. “Sssorry, je bent ook zo mmmooi!”zei Ted. Mercedes ging naast hem op de bank zitten en haalde heel even haar hand door zijn haren. “Zit er maar niet meer over in, het is ons geheim. Het is goed zo!”stelde Mercedes hem gerust.

Ted maakte zijn huiswerk en was poeslief terwijl Mercedes het avondeten bereidde. Conchita kwam thuis en Ted nam zijn oude gewoonte weer op. Zijn ogen lieten de mooie Conchita niet los. Conchita en Mercedes negeerden de blikken van Ted en tijdens het eten was het echt gezellig. Er werden grapjes gemaakt en toen Laura hem na het eten kwam halen had ze niet in de gaten dat er die middag wat was gebeurd.

Is Mercedes zwanger? Wie is het volgende slachtoffer van Ted? Neukt hij Mercedes nog eens? Of pakt hij zijn moeder? Misschien wel de zestienjarige Conchita?