Seks met twee puberende meisjes
Categorie: Incest / Familiesex | zaterdag 18 januari 2014 05:43

Het feestje in de grote villa was nog lang niet afgelopen, maar ik kon niet wachten tot we naar huis zouden gaan. Mijn vrouw scheen zich prima te vermaken, maar ik was alle standaard praatjes over geld en dure auto's wel zat. Over het algemeen heb ik daar minder problemen mee. Ik heb veel geld verdiend in onroerend goed en in die wereld is het belangrijk om naar feestjes en borrels te gaan voor het onderhouden van je contacten. Dus dat neem ik dan maar op de koop toe. Maar deze keer kon ik me er niet toebrengen om mijn ongemeende glimlach op te zetten en vrolijk mee te doen met het opscheppen over de nieuwe Hummer die ik gekocht had. Ik onderbrak het gesprek met een smoesje en glipte ongemerkt bij het feestje weg. In de hal wachtte ik tot er geen medewerkers van de catering in het zicht waren en liep toen snel de trap op naar boven. Ik vermoedde dat er boven wel ergens een televisie zou staan, zodat ik ongemerkt naar de UEFA Champions League kon kijken. Boven aan de wijde trap liep ik links de gang in en begon de bovenverdieping van het enorme huis te verkennen. De eerste deur die ik opende, leidde naar het kantoor van Bert, de gastheer van het feest en al jarenlang een goede zakenrelatie van me. Hier stond geen teevee en dus sloot ik de deur en sloop verder de gang in. Ik wilde net het volgende vertrek binnengaan, toen de deur van een badkamer opengegooid werd en er twee jonge meiden de gang invlogen. Ze waren slechts gekleed in een topje en een slipje en hadden grote lol, zodat ze me eerst helemaal niet opmerkten.

Toen ze mij een moment later zagen, stonden ze acuut stil en keken me verbaasd aan. "Wat moet jij hier?" vroeg de linker van de twee. Dit moest Aimee zijn, de veertienjarige dochter van Bert. Natuurlijk had ik hem al vaak over zijn dochter horen vertellen, maar ik had haar nog nooit ontmoet. Tijdens zijn feestjes zorgde ze er altijd voor dat ze ver uit de buurt bleef van de gasten van haar vader. "Nou? Wat moet je hier? Het feest is beneden, hoor, " vroeg Aimee nog een keer, toen ik niet snel genoeg antwoordde. Ik was overrompeld door haar directheid en stamelde: "Het uhhh" toilet beneden was bezet en dus keek ik of hier nog een toilet was." Dit moest toch aannemelijk klinken, dacht ik tevreden. "Er zijn drie toiletten beneden, die zijn vast niet allemaal bezet, hoor, " bitste het kreng me toe. "Dus ga maar snel weer naar beneden, anders zeg ik tegen mijn vader dat je door ons huis aan het speuren bent en daar is hij vast niet blij mee." Ik draaide me om en liep naar de trap, want ik had weinig zin in een aanvaring met de dochter van Bert. Achter me hoorde ik het tweetal iets tegen elkaar fluisteren en voordat ik halverwege de gang was riep Aimee me achterna: "Wacht. Je moet wat doen. Je moet beneden een fles Safari voor ons halen." "Ik moet helemaal niks, " antwoordde ik, terwijl ik me omdraaide. Ik had weinig zin om loopjongen te gaan spelen voor dit kreng. "Als je het niet doet, gaan we keihard gillen en leg dan maar eens uit wat je hier doet." Wat een trut! Ze keek me zelfvoldaan aan en haar vriendinnetje keek al even arrogant. Meisjes in de puberteit doen soms rare dingen en ik wilde een scÍne voorkomen. Als ze inderdaad begonnen te gillen, dan had ik inderdaad heel wat uit te leggen aan Bert. "Okay, " zei ik. "Een fles Safari. Komt eraan. Verder nog wat, prinses?" "Nee, alleen de Safari. En breng hem maar naar mijn kamer, da's die deur daar." Ze wees naar een deur even verderop in de gang.

Ik draaide me weer om en liep naar beneden. De drank werd uitgeschonken aan de bar en ik kon moeilijk een hele fles Safari vragen zonder rare blikken te krijgen. En dus liep ik naar de keuken en schoot daar een jongen in een schort aan. Hij geloofde mijn smoesje dat de Safari op was bij de bar direct en ik bood snel aan dat ik wel even een nieuwe fles wilde brengen. Even later sloop ik met de fles drank in mijn ene hand en mijn whisky in de andere hand de trap weer op naar boven. Na een klop op de aangewezen deur deed het vriendinnetje van Aimee de deur voor me open en ik stapte de ruime kamer in. De meisjes hadden niet de moeite genomen om iets anders aan te trekken en liepen nog steeds rond in een slipje en een topje met spaghettibandjes. Ik overhandigde het meisje dat de deur voor me had geopend de fles Safari en stak mijn vrijgekomen hand uit: "Hoi, ik ben Willem, " zei ik. Het meisje keek een beetje verbaasd, maar gaf me toch netjes een hand en zei: "Hallo, ik ben Madelon." "En jij bent zeker Aimee, de dochter van Bert?" zei ik tegen het brutale kreng, dat net met twee glazen aan kwam lopen. Ze verbaasde me door me keurig netjes een hand te geven. "Dat klopt. Bedankt voor de Safari, Willem. Wil je ook een glaasje?" "Nee, dank je, ik heb mijn eigen drank." Ik wees op mijn Single Malt. De meisjes waren ineens de vriendelijkheid zelve en ik vroeg me af of ze iets aan het bekokstoven waren of dat ze gewoon als een blad aan een boom waren omgeslagen. Aimee begon met het mixen van de drankjes. Ze haalde een pak jus uit haar eigen koelkast, schonk dat in de twee glazen en deed er vervolgens een flinke scheut Safari bij. "Proost, " zeiden de meisjes lachend, terwijl ze hun glas heven. "Proost, " antwoordde ik en nipte aan mijn whisky. "Moet je niet terug naar het feest?" vroeg Madelon, terwijl ze op het grote bed ging zitten. "En twee charmante dames als jullie alleen achterlaten?" De meisjes giechelden en namen nog een slok van hun drankje. Ik keek de kamer eens rond en maakte wat opmerkingen over de aanwezige popsterren die aan de muur hingen. De meisjes waren helemaal weg van Robbie Williams en ze begonnen me uit te leggen waarom hij zo geweldig was. Van het felle kreng dat me in de gang op mijn plaats had gezet, was niks meer terug te vinden en ik vermaakte me wel met de twee tieners.

Zittende op de bureaustoel van Aimee genoot ik van mijn whisky, babbelde wat met de schaars geklede meisjes en keek ondertussen eens naar hun lichamen. Het waren twee mooie meiden. Aimee had lang blond haar, blauwe ogen en het gezicht van een engeltje. Hiermee kon ze erg gemeen kijken, had ik op de gang ervaren. Maar als ze lachte dan straalde ze oogverblindend. Ze had een strak figuur met lange benen. Madelon had bruine krullen tot op haar schouder. Haar eveneens bruine ogen keken vrolijk de wereld in. Voor haar lichaam hoefde ze zich al evenmin te schamen als haar vriendin. Het was rond waar het rond moest zijn en vlak op de juiste plaatsen. Haar boezem was wat voller dan die van Aimee, wat haar erg vrouwelijk maakte.

De meisjes hadden hun glas leeg en Aimee sprong op van het bed om een nieuwe mix in te schenken. Ze liep blootsvoets naar de koelkast en boog voorover om de jus te pakken. Hierbij stak ze haar kontje in mijn richting en ik slikte even bij de aanblik van de ronde billen, die slechts omsloten werden door het dunne laagje stof van haar roze slipje. Als een volleerde barvrouw mixte ze twee nieuwe drankjes, gaf er eentje aan haar vriendin en ging weer op het bed zitten. We babbelden gezellig verder en ik vermaakte me een stuk beter dan met de saaie lui die beneden aanwezig waren. Op een gegeven moment ging Madelon op haar buik liggen met haar gezicht naar mij toe. Ze ondersteunde haar bovenlichaam op haar ellebogen en of ze het door had weet ik niet, maar ze had een behoorlijke inkijk. Ik moest moeite doen om niet al te opvallend naar de jonge schoonheid te kijken, maar mijn blik richtte zich regelmatig op haar decolletŤ.

Jammer genoeg duurde het niet lang voordat de dames hun glas leeg hadden en Madelon sprong van het bed om de glazen te vullen. Ook zij boog zich voorover bij de koelkast en ik werd wederom getrakteerd op een heerlijk uitzicht. Madelon ging naast haar vriendin tegen de achterwand van het bed zitten. Ik zat op de bureaustoel aan het voeteneinde en deed net alsof ik het doodnormaal vond om met twee schaars geklede tieners te borrelen. Mijn uiterlijke sereniteit stond echter in schril contrast met de wilde opwinding die ik van binnen voelde. De meisjes zelf oogden ontspannen. Of dit door de gemoedelijke sfeer kwam of door de Safari weet ik niet, maar in het begin hadden ze aardig opgekruld op het bed gezeten, met de knieŽn stijf tegen elkaar aan en nu zakten ze wat onderuit en deden ze een stuk minder moeite om kuis over te komen.

Ik vroeg Aimee waar het toilet was en excuseerde me. Met een half stijf lid is het moeilijk plassen en ik deed mijn uiterste best de boel een beetje netjes en schoon te houden. Dit lukte aardig en even later nam ik weer plaats tegenover de twee meisjes, die zich prima schenen te vermaken, want ze waren uitbundig aan het lachen toen ik binnenkwam. Ik nam nog een slok van mijn Single Malt, die vrijwel op was. Het viel me op dat Madelon haar benen voor zich had gestrekt en iets uit elkaar had liggen, zodat ik vrij zicht had op haar slipje. Zo onopgemerkt mogelijk keek ik tussen haar benen. Het idee dat een laagje felblauw katoen het enige was wat mij scheidde van een vrije blik op haar poesje, deed me het zweet uitbreken. De meisjes hadden niks in de gaten en praatten en lachten gezellig. Op een gegeven moment zette ook Aimee haar voeten wat uit elkaar. Ze had haar knieŽn opgetrokken en tot nu toe tegen elkaar gehouden, maar ook zij gunde me nu gewild of ongewild een blik op de voorkant van haar roze slipje. Mijn opwinding nam nog meer toe en ik voelde mijn lid groeien in mijn shorts. Ik probeerde normaal aan het gesprek deel te nemen, maar had moeite mijn ogen van dat lekkers af te houden. Ondertussen hoopte ik dat ze het niet zouden merken, want anders zouden ze waarschijnlijk direct anders gaan zitten.

Na een tijdje legde Madelon haar linker been nog iets verder opzij en mijn blik werd onbedwingbaar naar haar kruis getrokken. Toen ook Aimee haar benen bewoog en iets verder uit elkaar zette, vlogen mijn ogen naar haar slipje en dit keer hadden de meisjes het overduidelijk in de gaten. "Ik zei toch dat hij zou gaan gluren?" zei Madelon tegen haar vriendinnetje. "Zit je altijd zo naar kleine meisjes te kijken, viespeuk?" vroeg Aimee en keek me boos aan. De blik in haar ogen vertelde me echter dat ze dit niet was en ze deed ook geen moeite haar benen te sluiten. "Tja" Uhh... Nee, natuurlijk niet, " stamelde ik. "Nee, dat zal wel. Volgens mij vind je het maar wat spannend. Of niet?" "Natuurlijk vind hij dat, " antwoordde Madelon voor me, "kijk maar eens naar die bobbel in zijn broek." Ik keek naar beneden en zag tot mijn schrik dat er zich inderdaad een behoorlijke bobbel in mijn kruis bevond. Snel sloeg ik mijn benen over elkaar. "Wil je dit soms zien?" vroeg Madelon en opende haar benen nog verder voor me. Aimee volgde haar voorbeeld en gunde me nu ook een ongehinderde blik op haar kruis. Ik was even overrompeld geweest door de directheid van de meisjes, maar hervond mezelf snel en zei:"ĚNatuurlijk wil ik dat graag zien, dat willen alle mannen wel." De meisjes giechelden en keken me uitdagend aan. Ze bleven wijdbeens voor me zitten en schenen er plezier in te hebben dat ik ongegeneerd naar hun kruis zat te kijken. Mijn adem stokte in mijn keel toen ik zag dat Madelon haar hand over haar buik naar beneden liet glijden en zachtjes over haar slipje begon te wrijven. "Vind je ons opwindend?" vroeg ze. "Ja, natuurlijk zijn jullie opwindend." "Wil je onze borsten zien?" Haar hand draaide nog steeds rondjes over haar slipje. "Graag, " was mijn korte respons. "Okay, tien euro." "Hoe bedoel je?" "Heel simpel, voor tien euro mag je onze borsten zien." De meiden hadden het wederom voor elkaar, ik was te overrompeld om te praten. "En anders ga je maar weer lekker naar beneden." Direct daarop sloten ze hun benen en Madelon trok haar hand terug.

Overrompeld of niet, veel bedenktijd had ik niet nodig. Deze kans liet ik me niet ontgaan! Ik haalde mijn geld uit mijn broekzak en overhandigde Madelon tien euro. "Allebei tien, " zei ze, en wees naar Aimee. Ik overhandigde Aimee ook tien euro en ging weer zitten. De meisje legden hun geld op het nachtkastje en openden hun benen weer voor me. Ze hadden blosjes op hun wangen gekregen."ĚJij eerst, " zei Aimee tegen haar vriendinnetje. Dit keer schoven de handen van het veertienjarige sletje niet van haar buik naar beneden, maar omhoog. Langzaam schoof ze de stof van haar topje omhoog. Toen ik de onderkant van haar borsten kon zien, wachtte ze even en keek me verleidelijk aan. Godverdomme, deze lolita wist hoe ze een man gek kon krijgen! Tergend langzaam schoof ze de stof verder omhoog en ontblootte haar bovenlijf voor me. Ze trok het topje helemaal uit en smeet het in een hoek. Haar borsten waren om van te dromen zo mooi. Vol rond en nog perfect in vorm. Haar tepelhoven slechts lichtjes donkerder dan de huid. Ze lachte en dronk haar glas leeg.

Nu was Aimee aan de beurt, ook zij schoof haar topje langzaam omhoog en even later zat ze topless naast haar vriendinnetje op bed. Haar borsten waren iets kleiner en puntiger, maar zeker niet minder lekker. Haar tepels stonden stijf vooruit. "Wow, " was het enige dat ik uit kon brengen en de meisjes giechelden. Madelon zat al weer lekker over haar slipje te wrijven. Ik had het idee dat ze niet eens zozeer deed om mij op te geilen, als wel omdat ze het zelf gewoon lekker vond. "Wel eens twee meisjes zien zoenen?" vroeg Madelon, die duidelijk het brutaalste van de twee was, na een tijdje. "Nee, twee beeldschone meisjes als jullie heb ik nog nooit zien zoenen." Dit keer hoefde ik niet te betalen, want Aimee boog zich naar haar vriendinnetje toe en drukte haar lippen op de hare. Madelon opende haar mond en begroette de tong van Aimee. Ze kreunde even toen ze heftig begonnen te tongen. Ik keek genietend toe terwijl de twee topless meisjes met elkaar vreeŽn.

Aimee draaide zich van haar vriendinnetje af en dit keer nam zij het woord. "Voor nog een tientje trekken we ons slipje uit." De meisjes hadden al vroeg door hoe het er in de wereld aan toegaat en ik kon hun handelsgeest wel waarderen. Mijn hand gleed dan ook zonder een seconde te twijfelen in mijn broekzak. Ik trok een twintigje uit mijn stapeltje bankbiljetten en gaf dit met een glimlach aan Aimee, die het bij de twee tientjes op het nachtkastje legde. De meisjes hadden het geduld niet meer om de spanning op te bouwen. Snel ontdeden ze zich van hun slipje en gingen wijdbeens voor me liggen. Mijn blik werd direct tussen de benen van Aimee getrokken, want deze had nog een verassing voor me in petto. Haar jonge kutje was namelijk ontdaan van alle haar. Ze had een volledig kaal kutje. Madelon had haar schaamhaar keurig getrimd tot een verticaal streepje op haar schaamheuvel, wat er ook niet verkeerd uitzag. Haar vinger gleed al snel tussen de glinsterende schaamlippen, die net zo kaal waren als die van Aimee en ze begon zich heerlijk voor me te vingeren. Het andere sletje volgde haar voorbeeld en begon ook haar klitje te verwennen. Ik liet de meisjes begaan en genoot van het showtje.

Je krijgt niet iedere dag de kans om toe te kijken hoe twee bloedgeile schoolmeisjes zich voor je liggen te vingeren.

Ik merkte dat Madelon me aan lag te kijken terwijl ze zich vingerde. Haar half gesloten, sensuele ogen zochten de mijne en toen we contact maakten, hijgde ze: "Ik wil hem zien." Eerst snapte ik niet wat ze bedoelde, maar ze maakte zichzelf snel duidelijk. "Wij hebben ons kutje laten zien, nu wil ik je lul zien." Aimee, die zich met haar ogen dicht lag te vingeren, opende nu ook haar ogen. De blikken van beide meisjes richtten zich op de bobbel in mijn broek. "Toe, ik wil hem zien, " hijgde Madelon nog een keer. Meer aanmoediging had ik niet nodig en heel langzaam opende ik mijn riem. Ik knoopte mijn broek los en deed mijn gulp open. Vervolgens stond ik op en duwde mijn pantalon naar beneden, zodat die om mijn enkels viel. Mijn vingers omklemden mijn onderbroek en schoven die aan de voorkant naar beneden. Hierdoor sprong mijn erectie naar voren en stond een klein moment te wiegen. "Oh, ja, " kreunde de kleine Madelon, die met haar heupen begon te draaien en haar ogen strak op mijn pik hield. "Oh, ja. Wat een lekkere lul heb je. Oh" dit is zoooo geil. Hmmmmm"." Ik ontdeed me snel van de rest van mijn kleren en begon mezelf langzaam af te trekken met mijn rechterhand. Het feest beneden was ik volslagen vergeten. Er bestond alleen maar deze kamer, met twee bloedmooie meisjes voor me op bed die met hun kutje lagen te spelen, terwijl ze toekeken hoe ik mezelf bevredigde.

Aimee kwam als eerste klaar. Ze bleef strak naar mij kijken en bereikte kreunend haar hoogtepunt. Niet veel later bereikte haar vriendinnetje haar climax en de meisjes lagen hijgend bij te komen op bed. Ik vroeg of ze nog zin hadden in wat Safari, want ik zag dat hun glazen leeg waren. Ze wilden allebei nog wel wat en ik pakte de inmiddels halflege fles. Ik schonk het echter niet in hun glazen, maar stelde de meisjes voor dat ze het puur zouden drinken en dan wel op een hele bijzondere wijze. Hier hadden ze wel oren naar en ik gaf hen opdracht op hun rug te gaan liggen, met hun hoofd bij de rand van het bed. Opgewonden gingen ze klaar liggen in de gewenste positie en openden hun mond. Ik ging bij hun hoofden staan en richtte mijn pik met mijn linkerhand op de opengesperde mond van Aimee. Vervolgens schonk ik met mijn rechterhand wat Safari op mijn paal en dit stroomde direct naar beneden, haar mond in. Ze slikte. "Ik ook, ik ook, " riep Madelon opgewonden en opende haar mond. Nu richtte ik me op haar en liet wat Safari via mijn pik in haar mond lopen. Ze slikte het door en ik vroeg aan Aimee of ze meer wilde. Dit wilde ze wel en op die manier schonk ik een flinke hoeveelheid Safari bij de meisjes naar binnen. Ik zette de fles weer weg en zei: "En nu mogen jullie hem schoonlikken."Ě

De meisjes draaiden zich snel op hun buik en begonnen direct aan mijn pik te sabbelen. Madelon draaide met haar tong rondjes om mijn strakgespannen eikel, terwijl Aimee de schacht schoon likte. Ze sloegen geen plekje over en waren een behoorlijke tijd bezig voor ze het laatste restje Safari van mijn pik hadden gelikt. Ik had gehoopt dat ze me lekker zouden gaan pijpen, maar de meisjes gingen met een tevreden blik achterover liggen. "Voor nog eens twintig euro doen we wat je maar wilt, " zei Madelon en beet op haar onderlip. Het was wel duidelijk dat deze meisjes geen maagd meer waren en wisten wat hun voorstel betekende. Maar ik vermoedde dat ze ook twijfelden of ze nu niet teveel van me vroegen. "Wat ik maar wil? Hmmm, dat is wel een heel verleidelijk aanbod." Ik liep naar mijn broek en haalde er twee briefjes van twintig uit. Dit keer legde ik ze zelf maar op het nachtkastje, bij de rest van het geld. "Zo, dus nu doen jullie wat ik maar wil." "Ja, " zeiden de meisjes in koor. "Dat is nog eens lekker. Weet je wat mij nou een geil gezicht lijkt? Als jullie elkaars kutje gaan likken. Hebben jullie dat wel eens gedaan?" "Ja, joh, al zo vaak, " antwoordde de geile Madelon. "Okay, ga dan maar eens in standje negenenzestig liggen en lik elkaar." Aimee ging op haar rug liggen en Madelon kroop op handen en knieŽn over haar heen. Ze ging met haar kutje boven het gezicht van haar vriendinnetje zitten en boog zich voorover tussen diens benen. Aimee vouwde haar handen om de billen van Madelon en stak haar tong uit. Ze liet hem langzaam tussen de natte spleet door glijden. Het was te zien dat ze dit inderdaad niet voor het eerst deed. Ik stond mezelf lekker af te trekken, terwijl ik toekeek hoe de meisjes elkaar beften. Madelon trok de schaamlippen van Aimee wat uit elkaar en zocht met haar tong haar klitje. Eerst likte ze er even aan om vervolgens haar mond om het gevoelige plekje te sluiten.

Zo sabbelde ze op het kale kutje van de dochter van mijn collega.

Het idee dat ik met deze tienerhoertjes kon doen wat ik wilde, maakte me gek van lust en ik had dan ook weinig zin om zelf al te lang aan mijn pik te trekken. Ik kroop het bed op en nam plaats achter Madelon. Terwijl Aimee het klitje van het sletje likte, duwde ik mijn pik tegen haar natte pruim en gleed langzaam de warme schede binnen. Ik begon het jonge hoertje met lange, langzame halen te neuken en voelde mijn geschoren ballen over het gezicht haar vriendinnetje glijden. Die wist blijkbaar prima wat mannen lekker vinden, want toen ik even stilhield, mijn pik diep in de kut van Madelon, stopte ze met het klitje te likken en begon ze op mijn ballen te zuigen. Ik stootte mijn pik nu met korte, krachtige halen in de brunette, zodat de blondine mijn ballen in haar mond kon houden.

Na een tijdje zette ik de meisjes in een andere positie. Ze deden inderdaad precies wat ik wilde en gingen op handen en knieŽn naast elkaar op bed zitten. Ze zaten precies tegenovergesteld zodat het hoofd van de ene zich naast het kontje van de ander bevond. Ik ging op mijn knieŽn achter Aimee zitten en wreef mijn eikel even tegen haar kale spleetje. Vervolgens dreef ik hem haar drijfnatte grot in en begon haar te neuken. Eerst langzaam, maar al snel met diepe stoten. Ik greep haar bij haar blonde haren en trok haar hoofd naar achteren. Het jonge meisje kreunde luidkeels. "Precies, laat je maar eens goed neuken, sletje, " zei ik en stootte mijn pik tot aan mijn ballen bij haar naar binnen. "Dit is zeker de eerste keer dat je je door een volwassen man laat neuken, of niet?" "Ja, " hijgde ze. "Lekker, hoor. Ik ben godverdomme ouder dan je vader, maar ik weet zeker dat ik een stuk beter neuk dan die jonge jochies. Ik weet wel hoe ik een sletje als jij moet laten genieten. Heb je je al eens eerder voor seks laten betalen, hoer?" Madelon beantwoordde deze vraag voor haar vriendinnetje. "Ja, hoor, ze heeft laatst vier jongens achter elkaar gepijpt, in ruil voor een nieuw mobieltje." "Jouw vroeg ik niets, sletje, zet jij je mond maar eens op een andere manier aan het werk. Mond open!" Ik trok mijn pik terug. Hij zat onder de witte kutsappen en ik duwde hem direct in de opengesperde mond van Madelon. "Zo, ga jij maar eens de kutsappen van je vriendinnetje van mijn pik afzuigen, hoer." Ze begon braaf op mijn pik te zuigen en toen ik het idee had dat ze hem wel schoon had gezogen, ramde ik hem weer in Aimee's natte, kale kutje.

Vervolgens liet ik hem nog een keer schoon zuigen door Madelon.

Ik verplaatste me naar de andere kant van de meisjes en duwde mijn pik weer in de natte gleuf van Madelon. Ik trok haar hoofd aan haar haren naar achteren en begon haar ruw te neuken. Ze zei direct: "Oh, ja, neuk me! Neem me met die grote pik van je!" Het sletje hield blijkbaar wel van vunzige praat. "Ja? Wil je eens goed geneukt worden? Hier, laat je maar een goed als hoertje neuken.

Want dat ben je, mijn hoertje. Hoe oud ben je?" "Veertien, " kreunde ze. "En wat ben je?" "Ik ben je hoertje." "Pas veertien en nu al een hoertje, " hijgde ik, terwijl ik mijn pik in haar kutje bleef stoten. "Ja, ik ben je veertienjarige hoertje. Oh ja, neuk me harder. Ik wil dat je me neukt."

Ik stootte nog een paar keer diep in het meisje en hield mijn pik vervolgens voor het gezicht van het andere meisje. "Je weet wat je moet doen, slet, ' zei ik. Ze begon me braaf te pijpen en zoog mijn pik schoon. Dit deed ze wonderbaarlijk goed en het verbaasde me niks dat ze al eerder wat had verdient met dat geile pijpbekkie.

Even later verdween mijn pik weer in het warme kutje en zo ging het een paar keer heen en weer. Op een gegeven moment keek ik eens naar beneden, terwijl ik Madelon aan het neuken was. Ze had een superlekker kontje en ik kreeg een idee. Ik stak mijn wijsvinger in de mond van Aimee met de opdracht dat ze hem nat moest maken. Vervolgens duwde ik hem tegen het bruine gaatje van Madelon. Ze schrok zichtbaar. "Ja, ik ga je kontje vingeren, sletje, " zei ik. "Alsjeblieft, voorzichtig, " reageerde ze angstig. "Als je niet tegenwerkt, is er niets aan de hand." Ik duwde mijn vinger voorzichtig een stukje naar binnen, terwijl mijn pik nog steeds in en uit haar zachte kutje gleed. Erg makkelijk gleed mijn vinger nog niet en dus zei ik tegen Aimee: "kom eens hier." Ze gehoorzaamde. "Spuug eens op het kontje van je vriendinnetje." Aimee deed wat haar gevraagd werd. Vervolgens duwde ik mijn vinger met behulp van de spuug in het nauwe kontje van Madelon. Die nog harder dan eerst begon te kreunen. Aimee keek gefascineerd toe hoe mijn vinger in en uit het kontje gleed. Dit ging steeds makkelijker en na een tijdje stopte ik er twee vingers in. Het hoertje kermde en kreunde van genot en ik besloot haar in te wijden in de geneugten van de anale seks. Ik liet Aimee weer op het kontje van Madelon spugen, trok mijn pik uit haar kutje en plaatste hem tegen het bruine sterretje. Madelon had door wat ik met haar van plan was. "Nee, alsjeblieft, niet daar, " kermde ze. "Niet zeuren, sletje, een geil krengetje als jij laat zich ook in haar kontje neuken." "Nee, alsjeblieft, dat doet pijn." "Niks mee te maken. Ben je alweer vergeten dat je mijn hoertje bent? Ik heb voor je betaald en nu doe ik met je wat ik wil. Zo werkt dat, je doet wat je klant wilt. Begrepen?" Bij dit laatste wordt gaf ik een ruk aan haar haren. "Ja, " zei ze zachtjes. "Mooi zo. En nu niet tegenwerken." Ik plaatste mijn eikel weer tegen haar kontgaatje en duwde deze heel langzaam een stukje naar binnen. Ze was echt superstrak, maar het lukte op zich wel. Centimeter na centimeter gleed mijn paal in haar kontje, tot hij er helemaal in zat. Het meisje zei niks meer en zuchtje en kreunde af en toe. Nu begon ik haar met langzame halen te neuken. Al die tijd keek Aimee van dichtbij toe. Ik keek haar aan en zei: "Ja, dat ga ik zo ook bij jouw doen, hoertje." Ze sloeg verlegen haar ogen dicht. Maar ze weigerde niet, net zomin als Madelon, die zich braaf in haar kontje liet neuken. Deze sletjes lieten werkelijk alles met zich doen en ik vroeg me af welke perverse fantasieŽn ik nog meer op ze uit zou kunnen leven.

Ik besloot er meteen eentje te testen en haalde mijn pik uit het kontje van Madelon. Ik hield hem voor de mond van Aimee en zei: "Zuigen, hoer." Ze twijfelde geen seconde en deed het nog ook, godverdomme. Ik hoefde dat onderdanige meisje maar een opdracht te geven en ze deed alles wat ik wilde, geweldig! Ik keek toe hoe het jonge meisje haar lippen om mijn harde paal sloot en me afzoog. "Goed zo, hoertje, zuig maar eens lekker op die pik. Zo uit haar kont en direct in jouw mond. Wat een heerlijk, smerig sletje ben je toch ook." Direct daarop stak ik hem weer in het kontje van Madelon, waar die dit keer een stuk makkelijker ingleed. De jonge brunette kreunde, terwijl ik mijn pik in haar aars pompte. "Precies, dat gaat al een heel stuk beter, sletje.

Laat je maar eens goed in je kontje neuken."Ě

Ik pakte haar stevig vast bij haar heupen en stootte een tijdje ritmisch in haar. Vervolgens liet ik me weer schoon zuigen door het blonde meisje en zo wisselde ik het een paar keer af. Nu was het tijd om Aimee's kontje in te wijden. Ik nam achter haar plaats en duwde mijn pik in haar warme kut. Net als bij Madelon beroerde ik haar nauwe gaatje eerst met mijn vinger. Madelon hielp bereidwillig door me van spuug te voorzien, dat ik als glijmiddel gebruikte. Ik haalde mijn pik uit Aimee haar kale kut en plaatste mijn eikel tegen haar anus. Madelon keek gespannen toe hoe mijn eikel heel langzaam naar binnen gleed. Aimee gaf een kreet van pijn, maar haar vriendinnetje stelde haar gerust. "Het doet alleen de eerste keer pijn, hoor, als hij er eenmaal inzit en hij een tijdje bezig is, neemt dat vanzelf af en wordt het lekker." "Ja, dat kan wel zijn, maar nu doet het gewoon pijn, " reageerde het jonge blondje. Mijn pik was inmiddels geheel in haar kontje verdwenen, ik wachtte even en begon hem toen heen en weer te bewegen. Ondertussen zei ik tegen het meisje naast me: "Ik hoop voor je dat ze een beetje een schoon is van binnen, want jij gaat zo direct mijn pik schoon zuigen als ik hem uit haar kont haal." Madelon wist niet hoe ze hier op moest reageren en bleef rustig toekijken hoe ik Aimee anaal neukte. Na een tijdje haalde ik mijn paal uit haar kontje. Hij was redelijk schoon en ik hield hem voor Madelon haar gezicht. "Doe je werk, hoer." Ze opende haar mond, sloot haar lippen om mijn pik en begon me te pijpen. "Heel goed, je bent al net zo'n vunzig gebruikshoertje als je vriendinnetje. Ik kan nog veel plezier aan jullie beleven. Zo, en nu weer in haar kontje." Net als daarvoor wisselde ik het anale neuken af met pijpbeurten door Madelon.

We waren inmiddels al vrij lang bezig en ik bereikte het moment waarop ik mijn orgasme nauwelijks meer kon uitstellen. Ik zei: "Zo, en nu ga ik jullie eens lekker in jullie gezicht spuiten. Ga maar naast elkaar op je knieŽn op de grond zitten." De meisjes sprongen van het bed en knielden opgewonden naast elkaar. Blijkbaar vonden ze het maar al te lekker om in hun gezicht gespoten te worden. Ik ging voor hen staan met mijn pik boven hun gezicht. "Willen jullie lekker volgespoten worden?" "Ja, geef me je zaad, " zei Madelon. "Spuit me onder." Ik zag dat ze zichzelf ondertussen aan het vingeren was. "Geile hoer die je bent, vind je het echt zo lekker om gebruikt te worden?" "Ja, gebruik me, doe met me wat je wilt." "Nou, ik ben op het moment wel zo'n beetje aan het eind van mijn Latijn, op een orgasme na. Maar als jullie willen, kan ik volgende week wel weer wat regelen. Wat denken jullie ervan om de hoer te spelen voor meerdere mannen tegelijk? Dan kun je goed verdienen." "Jaaaa, dat doen we! Of niet Aimee?" Ze keek haar vriendinnetje vragend aan. Het blondje knikte verlegen. "Volgens mij vind jij het super spannend om door meerder mannen genomen te worden, of niet?" vroeg ik Aimee. Wederom knikte ze verlegen. "Mooi, dan regel ik wel wat. Als jullie zo meteen even je email adres geven, dan komt het helemaal goed. Maar nu ga ik jullie eerst eens lekker onderspuiten. Lik mijn ballen." Ik trok nog aan mijn pik, terwijl de twee veertienjarigen aan mijn ballen begonnen te sabbelen. Mijn orgasme kwam al snel aanrollen en ik duwde hun hoofden naar achteren. De eerste golf sperma vloog in Aimee's gezicht en bedekte haar neus en wang. De tweede golf kwam grotendeels in Madelon's wijd opengesperde mond. De rest van mijn romige zaad kwam verspreid over hun gezichten terecht. Ik duwde hun hoofden naar elkaar toe en zei dat ze elkaar schoon moesten likken. Dit deden ze maar al te graag en vervolgens begonnen ze te tongzoenen met mijn sperma nog in hun mond. Ze slikten alles braaf door en gingen naar de badkamer om zich op te frissen.

Ondertussen kleedde ik me aan en toen ze terugkwamen, kreeg ik hun emailadressen. Ik gaf ze allebei een tongzoen en ging naar beneden. Ik zocht mijn vrouw op, die aangaf dat ze wel zo'n beetje naar huis wilde. Ze had me totaal niet gemist en in de auto naar huis vroeg ze of ik me een beetje vermaakt had. Ik zei dat het het leukste feestje was waar ik in tijden naar toe was geweest.