Alcoholistische moeder verkoopt haar dochters voor drank
Categorie: Incest / Familiesex | maandag 17 februari 2014 03:44

Tatjana tweeëndertig jaar, langharige blonde, zit in de bijstand en is alcoholist, moeder van 2 dochters, Barbie met lang zwart haar is zestien jaar en de langharige blonde Esmee zeventien jaar. Tatjana ziet er afgewerkt uit, deels door de alcohol en verder omdat ze zich laat afneuken voor geld om alcohol van te kunnen kopen. Esmee en Barbie hebben verschillende vaders en hun moeder heeft geen idee wie dat zijn, oorzaak daarvan is de drank waardoor ze regelmatig in verschillende bedden beland. Ze ontvangt officieel nog wat extra, maar de instantie die daar over gaat heeft op een deel beslag laten leggen om haar schulden af te betalen en het andere deel is in handen van de zesenzestig jarige buurvrouw Ada, die met dat geld ervoor zorgt dat de beide meisjes goed gekleed rondlopen en op school mee kunnen doen met dingen die nu eenmaal geld kosten.

Tatjana zakt steeds verder in de eindeloze problemen, door haar drankzucht, ze verzorgd zichzelf steeds slechter, waardoor er minder mannen haar nog willen neuken en de mannen die haar nog wel willen voorzien van een stuk hard mannenvlees, steeds minder willen betalen en meer willen. Tatjana belt aan bij haar buurvrouw Ada,die opent de deur en ziet de trillende Tatjana, ‘’Ada..kan..kan je mij wat geld geven van de extra toeslagen?’’ ‘’Sorry daar begin ik niet aan.’’ ‘’Verdomme Ada, is wel mijn geld, He.’’ ‘’Jij wilt er drank voor kopen en ik zorg ervoor dat jou dochters niets te kort komen,’’ trillend door de vraag naar alcohol van haar lichaam, reageert ze woedend, ‘’ach mens val dood!!’’ ‘’Ik kan wel op je dochters passen, als jij maar eens aan het werk gaat,’’ krijgt Tatjana te horen en de deur wordt voor haar neus dicht gegooid.

Peer, een van de mannen die haar nog wel willen neuken, tot nu, wordt een half uur later binnen gelaten door Tatjana. Peer ruikt gewoon dat ze ongewassen is en stinkt, blijkbaar stinkt ze nu ook vanuit haar kut, bedorven vislucht, daar wil hij zijn harde lul niet meer aan wagen. ‘’Sorry, vandaag toch maar even niet, wil geen een of andere enge geslachtsziekte oplopen!’’ Tatjana begint te schreeuwen, ‘’GODVERDOMME MAN, IK..IK HEB GELD NODIG!!!!’’ ‘’Ja, voor drank ik weet het, maar ik wil jou niet meer, sorry.’’ ‘’Peer..Peer..ik heb geld nodig…,’’ piept ze en begint te huilen.

Je hebt leuke, lekkere dochters, probeert Peer, voorzichtig.

‘’HE??, mijn dochters, VUILE ..…opgesodemieterd.’’ Peer verlaat het huis, Tatjana radeloos achterlatend. Tatjana laat zich een uur later in het park neuken door een smerige zwerver, voor een tientje en koopt daar een goedkope fles jenever voor, de sperma loopt langs haar dijen, terwijl ze lopend naar huis de fles aan haar mond zet en haar lichaam rustiger wordt.

Tatjana bekijkt ‘s avonds haar dochters is op een andere manier, zo van hoe kijkt een type man als Peer er na, vooral Esmee zeventien jaar en het evenbeeld van haar op die leeftijd, stevig slank meisje, onschuldig doch daardoor zeer geraffineerd smoelwerk. ‘’Esmee?, ga ff naar je kamer en trek je spijkerbroek uit en doe dan even dat korte rokje aan, je weet wel die geblokte.’’ ‘’Waarom?, mams.’’ ‘’Omdat ik het je zeg,’’ reageerde ze kribbig, zo van wie is er nou eigenlijk de baas in huis. Esmee gaat naar boven en komt even later weer de kamer in. Tatjana kijkt goedkeurend en trekt het rokje nog wat verder omhoog, ‘’ziet er goed uit, meisss.’’ ‘’Doe maar even uit.’’ Esmee doet het en Tatjana pakt een schaar en knipt er een stuk vanaf, zo een stuk van twintig centimeter en laat het Esmee weer aantrekken. ‘’Humm..ziet er goed uit, Esmeetje,’’ haar volle dijen komen zo goed tot hun recht, het rokje bolt vervaarlijk geil over haar kontje en haar pronte tiener tietjes, waarvan de harde tepels in haar T-shirtje prikken. ‘’Denk niet dat buurvrouw dat goed vind,’’ reageert Esmee, die weet dat de buurvrouw haar kleding koopt, omdat haar moeder anders alles aan drank op maakt.

‘’Heeft buurvrouw geen flikker mee te maken, jij bent MIJN dochter en doet wat IK zeg en je houd je mond er over tegen haar.’’ ‘’Trek maar weer uit en geef maar aan mij, als het nodig is dan zeg ik wel wanneer je het weer aan moet en je bewaart dat witte onderbroekje met die konijntjes er op, ook voor speciale gelegenheden!’’ ‘Wat??, dat heb ik al jaren niet meer aan gehad en is te klein,’’ riep ze. Tatjana reageerde daar niet op en dacht zover laat ik het niet komen, kerels die aan me dochters willen zitten, ‘’BAH.’’

Tatjana een week later, er heeft geen vent haar geneukt, geld is op, haar lichaam heeft last van ontwenning verschijnselen. Ze moet drank hebben. Peer staat aan de deur, toeval?, of berekend. ‘’Heb..hhhh..heb je geld voor mij Peer..please..please…??’’ Esmee stond opeens naast haar moeder bij de deur. Peer keek haar aan, god wat zag ze er lekker uit, in gedachten gleed zijn harde lul haar mondje binnen en hij voelde zijn pik in beweging komen. ‘’Ik wil haar,’’ en hij wees naar Esmee, ‘’tweehonderd euro, kan je krijgen, ik wil haar en die broek moet uit, ze zal wel een rokje hebben!’’ ‘’Peer please…?,’’ snikte ze en de traantjes kwamen, haar lichaam trilde door te weinig aan alcohol, ze voelde zich misselijk, haar lichaam moest alcohol hebben.

Peer liet twee biljetten van honderd euro zien, ‘’haar wil ik, NU.’’ ‘’Wacht even Peer,’’ en ze draaide zich om en trok Esmee van de deur weg de kamer in, ‘’Esmee je gaat naar je kamer en trekt daar het rokje aan en dat ene onderbroekje, die meneer komt dan op jou kamertje met jou spelen.’’ ‘’Hallo ma, waar heb je het over?,’’ doe nou maar, schiet wel een beetje op. Esmee, liep vol met vragen en gedachtens naar boven en kleed zich om, was ze nu zo blond?? ‘’Kom maar binnen Peer, geef mij het geld maar, dan kan ik vast drank gaan kopen.’’ ‘’Je bedonderd mij niet, He?, ik wil haar.’’ ‘’Ze is zich boven aan het omkleden, je mag met haar spelen, maar doe je wel voorzichtig?, ze is nog maagd en totaal geen ervaring, He.’’ ‘’Ze ziet er geil uit, Tatjana, ze kan mannen gek maken en een harde lul bezorgen.’’ Peer loopt de trap op en Tatjana loopt het huis uit op weg naar de slijterij.

Peer komt haar slaapkamer binnen, waar Esmee met haar armen over elkaar staat te wachten. ‘’Wauw, dat ziet er ff lekker uit.’’ ‘’Jeetje meid, wat ben jij een lekker ding zeg,’’ en hij voelt onder haar rokje tussen haar benen, het voelt daar broeierig warm aan. ‘’Volgens mij ben jij een geile slet.’’

Trek je slipje, eens op je knieën?, ik wil jou kutje zien.

‘’Waarom stuurt mams jou naar mij toe?, wat is de bedoeling?’’ ‘’Jou moeder heb ik tweehonderd euro gegeven, die is drank halen en ik mag mij met jou vermaken.’’ ‘’Heb ik daar zelf niets over te vertellen?’’ ‘’NEE, slet, ik heb er voor betaald, doe je slipje naar beneden, of moet ik je helpen!!,’’ klonk zijn stem nu dreigend. Esmee, reageerde niet en Peer begon aan haar slipje te trekken en in een ruk knapte het elastiek en scheurde het slipje stuk. ‘’Ik begrijp dat jij niet meewerkt, maar ik heb recht op jou lichaam…sletje.’’ Esmee kreeg een klap in haar gezicht, haar T-shirtje werd stuk getrokken, zodat haar stevige tietjes beschikbaar waren voor zijn grijp grage handen. Peer kneep gemeen hard in het stevige tieten vlees en schold haar uit voor hoer. ‘’Blijf met je poten van me af,’’ schreeuwde ze en stribbelde nog wat tegen, maar een flink gekarteld mes, dat ze opeens op haar keel kreeg, deed haar verlammen en de weerstand brak. Esmee haar tieten werden fijn geknepen. Ze werd tegen de grond gewerkt en zag dat de vent zich begon uit te kleden, voor het eerst zag ze een behoorlijke harde pik, de man trok zijn broek verder uit en schreeuwde, ‘’geile dijen uit elkaar, neukpop!!’’

Het was nu een kwestie van overleven voor Esmee, want als ze hem kwaad maakte kon zomaar het mes haar leven beëindigen. Esmee deed haar benen uit elkaar en de vent plofte op haar neer. Ze had een kaal geschoren kutje, zag hij, zoals al die sletjes, kaal en glad. Peer zette zijn kloppende lul op haar kutlipjes en begon te persen, Esmee was nog kurkdroog, dus er was veel kracht voor nodig, dat het haar pijn deed interesseerde hem niet.

Ze lag er om zijn lusten te kunnen botvieren op dat geile lichaam, want een geil lichaam dat had ze wel, die hoer. Hij perste door, tot hij wat weerstand ondervond, even diep ademhalen, zijn pik iets terug trekken en dan, ‘’AAAAAAAGGGGGGGG…NNNNNEEEEE,’’ Esmee was maagd af en hij begon haar met diepe stoten te nemen. ‘’Oooohhh..hhhhhh, lekker strak ben je…ooooohhhh.’’ Esmee had het idee, dat ze uitscheurde en bleef als een zak aardappelen liggen, ‘’werk eens mee….. Sletje,’’ kreunde hij, want hij verwachte dat ze de stoten op ging vangen en met haar lichaam omhoog na elke stoot, om hem zo nog meer genot te geven. Haar kutje zou zijn pik moeten afknijpen en leeg melken, maar ze deed niets van dat alles, ‘’godverdomme..ijskonijn??’’

‘’Ben je boven?, Esmee,’’ riep Barbie, die net thuis kwam. Barbie, die nog steeds niet snapte waarom ze deze naam gekregen had. ‘’Esmeeeeeeeeeeeeeeeee,’’ schreeuwde ze nog een keer.

Peer kroop van Esmee af, zijn lul keihard en onder het bloed, totaal nog onbevredigd, ‘’ik heb er voor betaald hoertje, jij wil niet?’’ ‘’Ik pak jou zusje wel,’’ snauwde hij, gaf haar een schop en liep de slaapkamer uit, de trap af. Esmee kroop moeizaam overeind, wat nu?

Peer kwam de kamer in en zag niemand, maar hoorde gerammel in de keuken. ‘’Esmeeeeeeeeeeeeeee, ik ga thee zetten, kom je zo naar beneden?,’’ schreeuwde ze weer. Peer liep de keuken in, met het gekartelde grote mes in zijn hand, ‘’kleed je uit, trut,’’ hoorde Barbie opeens vlak achter haar. Ze draaide zich geschrokken om en zag een halfnaakte vent met een groot mes, waar kwam die opeens vandaan?, het leek wel een horror film. Ze zag zijn bebloede penis, die hard schuin omhoog stond. Ze dacht opeens aan Esmee, die had geen antwoord gegeven, ‘’wat..wat heb je met hhh..haar gedaan,’’ stotterde Barbie. ‘’Jou zuster, is een koud ijskonijn, ik heb er voor betaald, dus ben jij aan de beurt, uitkleden en snel wat.’’ ‘’Hoezo, voor betaald?’’ ‘’Om haar te mogen neuken EN VERDOMME SCHIET NOU OP!!,’’ en hij zwaaide gevaarlijk, met het mes voor haar ogen. ‘’Waar is mama?’’ ‘’Die is drank voor het geld aan het kopen,’’ en hij rukte haar truitje stuk en begon haar ruw te betasten, ‘’ik snijd alles van je af, verdomme,’’ en zette het mes in haar jasje. ‘’Stop…stop, ik kleed me wel uit.’’ ‘’Zou eens tijd worden!’’

Barbie begon zich uit te kleden, geile kleine lekkere tietjes had ze, zag hij en zijn lul schokte, ze had wat kort geschoren zwarte haartjes op haar kutje, leek wel een beetje op een Thaise dit sletje, zou zomaar kunnen, een Thaise vader. Barbie stond naakt in de keuken, wachtend op wat er komen ging, dom was ze niet. Peer smeet een hoop rotzooi van het aanrecht, ‘’er tegen aan..snel..snel, en voorover bukken.’’ Barbie volgde zijn bevelen snel op, ‘’benen uit elkaar,’’ en ze voelde een knie en spreid haar benen, de keiharde onder het bloed zittende lul werd tegen haar, harige kutje gezet en naar binnen geperst. Hij voelde geen weerstand? Hij gleed een nauw, strak half Thais kutje binnen, wat behoorlijk vochtig was en begon te stoten, huh hu.. Oooohhh huhhuh…ooohh, ‘’hoorde hij.

Barbie kwam net bij haar vriendje weg en had daar al een goede beurt gekregen en nu drong er alweer een harde pik haar geile natte kutje binnen, met zeer harde diepe stoten werd ze genomen, zijn ballen klotsten tegen haar lichaam, haar nauwe kutje begon direct te reageren en molk hem af, dit was geen ijskonijn, dit was een heet loeder. ‘’Huh…mmmmm…huh..oooo ja..mm ja oohh.’’ ‘’Ik ga jou zo vol spuiten..geile..teeffffff..aaaaghhhhh..gggggg…….ggggggg,’’ scheut na scheut pulseerde met kracht uit zijn pik, diep bij haar naar binnen, beiden kwamen geweldig geil klaar.

Esmee strompelde, de trap af en hoorde, dat ze in de keuken tekeer gingen, haar zusje, haar zusje, flitste het in haar hoofd, die vent VERGREEP zich aan haar zusje. Ze pakte de schaar, die in de kamer lag en liep moeizaam naar de keuken, het gevoel dat ze uitgescheurd was en dat ze door die vent een slet en een hoer genoemd was, haar achterlijke moeder, die voor geld om drank te kunnen kopen. Ze liep de keuken in en zag Barbie voorovergebogen, al haar kleren lagen op de grond, die Peer stond diep in haar te rammen en kwam zo te horen net klaar, in haar zusje, haar kleine half Thaise zusje. Esmee twijfelde geen moment en ramde de schaar in zijn rug……

Peer voelde iets zeer diep zijn rug binnen dringen, liet de half Thaise los, schreeuwde van de pijn, kwam achterover, zijn pik schoot uit het kutje en produceerde nog enkele sperma straaltjes. Hij viel als een blok op zijn rug en zag Esmee. ‘’Zo, viezerik,’’ schreeuwde ze luid, de schaar drong door de val, dieper in zijn rug, het was niet zo een klein huishoud schaartje, maar een flinke waarmee je metaal kon knippen. Peer voelde het leven, uit zich trekken, bloed liep uit zijn mond, ‘’aaahhhh,’’ een laatste diepe zucht.

Tatjana kwam via de voordeur met een flinke tas drank naar binnen, ‘’daar ben ik weer,’’ jubelde ze, onderweg had ze al een fles aan haar mond gezet. Ze liep de keuken in en liet van schrik de tas vallen, overal bloed, Peer op de grond, Esmee waar het bloed langs haar dijen naar beneden kabbelde. Bambi geheel naakt, nog nahijgend op het aanrecht, buurvrouw Ada die nu ook op het lawaai naar binnen stormde en als enigste, de tegenwoordigheid van geest had, om de politie en een Ambulance op te vragen via 112.

Wat waren nu de gevolgen van dit alles, drank maakt meer kapot dan je lief is. Esmee werd vrijgesproken van moord omdat ze haar zusje Barbie meende te redden, van een verkrachter, die haar ook….te pakken had genomen, maar…. Tatjana, die zich melde voor hulp en sindsdien geen drank meer aan raakte, Tatjana die een opleiding ging volgen? Tatjana, die men op een gegeven moment in een politie uniform op straat kon tegen komen, Esmee en Barbie, de beste vriendinnen van haar moeder.