Ik ben zo geil op mijn jongere broertje
Categorie: Incest / Familiesex | zondag 2 maart 2014 04:52

Ik liep een nog beetje suf van het slapen naar de douche. Gisteravond had ik met een paar vriendinnen een feestje gebouwd. Mijn ouwelui waren een week weg op vakantie, en ze hadden m'n broertje en mij hier gelaten. Er můet toch iemand op het huis passen, hadden ze gezegd. Jullie gaan toch niet meer met ons mee. Daar vinden jullie jezelf toch al te oud voor. Mijn broertje, net zestien en ik al zeventien jaar oud, vonden natuurlijk dat ze groot gelijk hadden, en ik had gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt door er een een klein feestje van te maken samen met m'n vriendinnen. Met een duf hoofd stapte ik de douche in. Toen ik mijn hoofd om de deur van de badkamer stak, zag ik mijn broertje, hij stond spiernaakt met zijn rug naar me toe, en zijn rechterarm maakte een snelle regelmatige beweging. Ik wachtte even voor ik wat tegen hem zei, hij was zo druk bezig, dat hij helemaal niet in de gaten had dat ik achter hem stond. In de spiegel boven de wastafel zag ik dat hij zijn ogen dicht had. Zijn hand ging steeds sneller op en neer. Hij begon te hard te kreunen. Zijn strakke billen trokken samen en met een schreeuw kreeg hij zijn orgasme. "Zo Niels, als jij klaar bent kan ik dan even douchen?" Hij schrok zich natuurlijk rot, "kan je niet kloppen?" riep hij kwaad. Hij draaide zich om, met zijn verslapte penis nog in zijn hand. Er hing nog een druppeltje sperma aan zijn pik. Met een rood hoofd vluchtte hij de douche uit. "Hee," riep ik hem nog na, "kan jij je troep niet opruimen?" Maar hij was al weg. Ik hoorde zijn slaapkamerdeur dicht slaan. Ik bekeek wat hij had achtergelaten, zo te zien, een behoorlijke hoeveelheid, zaad. Mijn broertje was ook al een grote jongen aan het worden. Ik douchte me snel, en best wel wat opgewonden, liep ik met mijn badjas nog aan, naar beneden, om ontbijt te maken.

Niels zat aan de keukentafel met een kom cornflakes en keek nauwelijks op toen ik tegenover hem ging zitten. "Wat was dat nou daarnet boven in de douche," vroeg ik. "O niks," bromde hij, "heb jij nog geen vriendinnetje?" Een meisje die dat voor je doet?" "Nee" antwoordde hij en hij staarde naar mijn borsten die ik doordat ik mijn badjas half open had gelaten, bijna kon zien. "Wat zit je te kijken," plaagde ik hem, "zit naar de tietjes van je zus, te loeren? Ik wed, dat je alweer een stijve hebt of niet soms?" Een beetje plagerig, trok ik mijn badjas nog verder open zodat hij mijn borstjes nog beter kon zien. Ik voelde nu zelf ook wat kriebelen tussen mijn benen. "Vind je me mooi," vroeg ik, "zou je niet mijn tieten even in je handen willen nemen?" Ik schrok zelf eigenlijk een beetje van de vraag die ik aan mijn broertje stelde.

"Gewoon even willen strelen? Of er zachtjes in knijpen?" Ik voelde mijn tepels hard worden in de badstof van mijn jas. Niels keek me ongelovig aan, was dat mijn zus die dat daar tegen me zegt? Mijn lekkere zus die ik al misschien wel meer dan honderd keer stiekem heb bespioneerd, en begluurd? Ik begreep dat mijn broertje een extra zetje nodig had, en ik was zo geil, geworden door dit spel dat ik zelf was begonnen, dat ik op opstond en naast hem ging staan. "Bekijk me eerst maar eens" zei ik, terwijl ik langzaam mijn badjas van mijn schouders liet glijden. Nu stond ik met mijn naakte lijf voor hem. Ik weet niet wat me bezielde maar nu was er geen weg terug, "je mag alles met me doen," fluisterde ik geil.

"Kom kleed je uit, ik wil je stijve pik zien."

Binnen drie seconden stond nu ook Niels naakt in de keuken. Ik deed een stap voorruit en sloeg mijn armen om hem heen, ik drukte mijn naakte lijf tegen dat van hem, en ik voelde zijn stijve tegen mijn onderbuik kloppen. Onze lippen vonden elkaar, we tongden als een pas verliefd stel. Mijn harde tepels drukte tegen zijn brede borst. Mijn broertje was voor zijn leeftijd best wel stevig gebouwd. Zijn handen streelden mijn rug, en gingen langzaam naar beneden, hij begon mijn billen te kneden, dit maakte mij nog geiler dan ik al was, ik luisterde nu alleen nog maar naar mijn eigen lichaam, het feit dat ik nu ontzettend geil was geworden door de jongen die me vasthield, en die mijn jongere broertje was, kon me op dit moment niets schelen.

"Hou mijn kutje vast," zei ik zachtjes in zijn oor, "ik ben zo nat van je geworden!!" Ik deed een stapje achteruit zodat hij beter bij mijn natte gleufje kon, met twee vingers wreef hij over mijn glibberige poesje, "lik mijn tepels," zei ik, terwijl ik zijn staalharde pik in mijn hand nam. "Oooo ja," kreunde ik, Niels bewoog steeds sneller met zijn vingers over mijn geile spleetje. "Jaaa," hijgde ik, "jaaah maak me klaar!!!!" Hij begon steeds sneller over m'n kut te wrijven. Het duurde niet lang of mijn broertje bezorgde me een wereldorgasme, ik liet zijn penis los en hield hem vast, met mijn armen om hem heen stond ik uit te hijgen. Niels kuste me, "vond je het lekker" vroeg hij lief. "Deed ik het goed?" "O, heerlijk" hijgde ik, ik liet me langzaam zakken en nam zijn harde lul in mijn hand, "zal ik jouw nu eens lekker verwennen?" "Als je wilt," zei Niels een beetje schor van opwinding. Ondanks zijn leeftijd, was hij al stevig geschapen, ik schatte zijn stijve zeker op ongeveer twintig centimeter, warm hard geil vlees. Ik trok het velletje van zijn pik naar achter en nam zijn dieprode eikel in mijn mond. Ik proefde, zijn natte geil dat ik uit zijn pik zoog. Langzaam rukte ik hem af, en maakte hem gek door snel met mijn tong rond de dikke eikel, te draaien, Oo dacht ik, wat zal dat een heerlijk gevoel zijn als hij die mooie pik in mijn kut zal rammen. Ik streelde hem onderaan zijn stevige ballen, Niels begon te schokken, hij kreunde, en ik voelde zijn eikel opzwellen in mijn mond. Met kracht, spoot hij, mijn mond vol met zijn zoetig, smakend zaad. Ik verslikte me bijna in de volle lading, die hij in mijn mondje liet lopen. Ik kwam naar boven en drukte mijn mond op de zijne, onze tongen speelde met het warme vocht dat hij net bij mij in mijn mond had gelost. "Volgende keer mag je hem, in mijn kutje stoppen" beloofde ik hem, terwijl ik zijn heerlijke pik streelde. "Echt," vroeg hij, "mag ik je poesje neuken?" "Vanavond beloofde ik hem, maar nu gaan we eerst nog een keer douchen."

Toen ik uit de douche kwam trok ik mijn mooiste bikini aan, ik was toch niet van plan om die dag weg te gaan, en het eerste wat ik deed was de vriendinnen waar ik mee had afgesproken afbellen, vandaag wilde ik alleen zijn met mijn broer. Niels liep rond in zijn short. Samen ruimde we de sporen op van het feestje dat ik de avond hiervoor had gevierd. "Zeg eens Inge, heb jij geen verkering," vroeg Niels aan me? "Nee op het moment niet en trouwens wat moet ik met een vriendje, terwijl ik zo'n mooi broertje heb?" Ik nam zijn pik in mijn hand en kneep erin, ik voelde hem groeien door het stof van zijn short. Het was mijn bedoeling om hem af en toe geil te maken, zodat hij me vanavond goed kon neuken, het leek wel of hij niet meer verslapte, de arme jongen liep bijna de hele dag met een stijve lul in zijn broek. "Als hij" zei, dat hij naar de toilet ging, ging ik met hem mee, om te voorkomen dat hij zich even snel af ging rukken. Ik wilde alles wat er in zat voor mezelf!! Het is trouwens best een geil gezicht zo'n plassende jongen. Ik mocht zijn stijve plasser vast houden als hij zijn vocht in de toiletpot spoot. En als hij klaar was likte ik hem natuurlijk even schoon.

Eindelijk na het avond eten, dat we hadden gemaakt plofte we samen op de bank, we hadden half de middag, onze kleren al uit getrokken, Niels kon het toch niet laten om af en toe, even zijn hand in mijn broekje te stoppen en aan mijn kale kutje te voelen. Ik was zo geil dat mijn spleetje ook de hele dag nat was geweest van opwinding. Ik lag met mijn benen wijd op de bank met Niels naast me, zijn pik stond stijf rechtop. "Wil jij me eerst even likken voor dat je, die stijve pik erin stopt" vroeg ik geil. Hij ging op zijn knieŽn voor me zitten en bekeek mijn kut. Er liep een straaltje vocht van tussen mijn schaamlipjes wat hij voorzichtig met zijn tong oplikte. "Mmmm wat smaak je lekker zeg," lachte hij, hij kuste mijn kutheuveltje, en likte om mijn kutje heen. Voorzichtig, alsof hij mijn spleetje niet wilde aanraken. Dit hield hij even vol. "Kom" zei ik, "plaag me nu niet, lik me, alsjeblieft, ik ben zo geil," ik smeekte hem bijna om zijn tong. Zelf vond hij het geloof ik ook tijd om me mijn warme kutje te verwennen, hij drukte zijn gezicht tegen mijn spleetje aan, ik voelde hoe hij met zijn neus over mijn klitje wreef, en met zijn tong probeerde hij zo diep mogelijk in mijn hete kutje te komen. Toen hij mijn stijve klitje tussen zijn lippen nam en het in zijn mond zoog, ontplofte ik in zijn gezicht, alle spanning die ik de hele dag had opgebouwd verloor ik in het orgasme dat ik kreeg doordat hij me nu smakkend als een jonge hond aan mijn kut likte. Ik trilde helemaal toen ik klaarkwam, ik schreeuwde geloof ik, maar Niels ging gewoon door, hij wist van geen ophouden, ik wilde zijn hoofd wegduwen, omdat ik nu extra gevoelig was, maar hij hield me stevig vast, en likte gewoon door, tot ik nog een keer klaarkwam.

"Ooooooh" riep ik jaaaah," ik kwam nu nog intenser, klaar, mijn vocht spoot in zijn mond, ik verloor bijna mijn bewustzijn. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo ben klaargekomen. Hijgend van inspanning liet Niels me los, ik lag met mijn benen wijd op de bank, Niels keek naar mijn kut, die van verlangen een beetje open stond. Ik wilde hem niet langer laten wachten, "kom naast me zitten" zei ik, ik kroop boven op hem en hield zijn lul vast, ik plantte zijn stijve diep in mijn kut en bleef even op hem zitten. Hij nam mijn tieten in zijn handen, en kneep in mijn gevoelige tepels, "kom neuk me" zei hij. Ik kneep met mijn kutspieren in zijn pik en kwam een beetje omhoog. "Oo, wat is dat heerlijk nauw, zus," zei hij. Ik begon nu wat sneller op en neer te bewegen. Niels kreunde, en begon steeds harder in mijn tieten te knijpen. Ik zag aan zijn reactie dat het niet lang meer ging duren voordat hij klaar ging komen. Tot nu toe had ik met mijn hele gewicht op hem gezeten. Ik deed mijn onderlijf wat omhoog om hem ruimte te geven zodat hij nu het tempo kon bepalen. Hij stootte zijn bekken omhoog, en dreef zijn pik diep in mijn onderlichaam. "Ooooooh ja," kreunde ik, ik voelde nu dat ik ook niet ver van klaarkomen was, kom hitste ik hem op, kom spuit je kloten in me leeg!!! Briesend als een paard, neukte Niels mijn kut. "Jaaah" riep hij, "ik koooom!!!!" Ik voelde zijn warme zaad diep in me, ik kwam zelf ook met mijn knijpende kut klaar op zijn spuitende pik. Zijn zaad gutste langs zijn penis uit mijn mishandelde poes, en sijpelde over zijn ballen. Moe van het neuken, lagen we in elkaars armen uit te hijgen. Nadat we een beetje bij waren gekomen, namen we uit mijn vader's wijnkelder een lekker flesje wijn en dronken een stevig glas om wat op krachten te komen voor de volgende ronde.

"Is het de eerste keer dat je de liefde bedrijft" vroeg ik aan Niels?

Hij had zijn hand alweer op m'n poesje gelegd, ik genoot, zelfs zonder dat hij zijn vingers bewoog was het een heerlijk gevoel, die warme hand op m'n kutje. "Ja" zei hij, "jij bent de eerste," "goh, dan ben ik nu al jaloers op het meisje wat je later gaat krijgen." "Mmm, dat is niet nodig hoor zus, jij mag met me vrijen, zoveel je wilt!!" Ik nam zijn pik in mijn hand die al weer op sterkte was gekomen, ik trok hem langzaam af. "Hij is mooi," zei ik, "ik wil je nog een keer heel diep in me voelen." Ik liet hem los en ging op handen en knieŽn voor hem zitten. Kom duw je pik in me en neuk me!!! Om hem wat extra aan te sporen, hield ik mijn billen uit elkaar. Niels kwam achter me zitten, hij duwde mijn handen weg en spreidde mijn billen zelf, in plaats dat hij zijn eikel, tussen mijn schaamlippen duwde, voelde ik zijn tong op mijn strakke nauwste gaatje, och, wat een verrassing om het puntje van zijn tong tegen m'n kontgaatje aan te voelen. Hij duwde het puntje van zijn tong bij me naar binnen, ik kreunde, dit had nog nooit iemand bij me gedaan, het gevoel maakt me zo geil, dat ik mijn kutje zelf begin te vingeren. Niels ziet dat en in plaats van zijn tong verdwijnt er nu een vinger in mijn bruine strakke gaatje. Ik kreun als hij dat bij me doet, zo weet hij dat ik ervan geniet.

Hij begint me steeds dieper te vingeren, als hij merkt dat ik door zijn massage wat wijder word duwt hij er nog een vinger bij, hij kust mijn billen, en ik vinger zelf mijn klit nu nog sneller, dan daarnet. Ik voel zijn vingers diep in me, en kom heerlijk hijgend klaar op mijn eigen vingers. Niels drukt zijn stijve tussen mijn schaamlippen en als hij er zeker van is dat zijn pik nat is van mijn geil duwt hij zijn dikke eikel tegen mijn kontgaatje, ik kreun en krijg in de gaten wat hij van plan is. "Doe je voorzichtig" vraag ik, "dit is mijn eerste keer." "Ja meisje, dat is goed" zei hij, langzaam duwde hij zijn eikel naar binnen. Mijn kringspier voelde eerst wat pijnlijk aan doordat hij zijn lid, bij me naar binnen schoof. Toen hij er voor de helft inzat, liet de lieverd me even wennen. Heerlijk. Ik hou van jongens die niet gelijk te keer gaan als ze bij een meisje binnenkomen. "Kan ik," vroeg hij na een tijdje. Zijn pik was zo massief dat ik zijn lul in me voelde opzwellen. "Ja doe maar," zei ik, langzaam begon Niels me te neuken, hij trok zich terug tot zijn staaf bijna uit mijn gaatje glipte, en daarna duwde hij zijn twintig centimeter puur genot, weer diep in m'n nauwe kontje. Hij kneedde mijn billen en maakte me weer geil, ik wilde me weer vingeren, maar hij duwde mijn hand weg bij m'n kut, "wacht" hijgde hij, "ik lik je straks nog een keer." Hij begon me nu wat sneller te neuken, steeds sneller, ramde hij zijn pik in mijn gaatje, Niels kreunde,"ooooooh jaaaah ik spuit," hijgde hij, ik voelde hoe zijn lul mijn darmen vulde met zijn sperma. Niels trok zijn pik uit mijn kont, en draaide me op mijn rug. Hij dook met zijn gezicht tussen mijn benen, zichzelf geen rust gunnende, likte hij me naar een ongekend hoogtepunt terwijl ik zijn vocht uit mijn kontje voelde lopen.