John neukt zijn kleine zusje
Categorie: Incest / Familiesex | donderdag 1 mei 2014 03:37

"Ooooh jaaaa, duw je lul zo diep mogelijk in me!" riep Linda tegen haar hijgende broer die bovenop haar lag. John neukte zijn n jaar jongere zus nu al een dikke maand of zes. Hij was zelf achttien jaar oud. Dit was eigenlijk begonnen naar aanleiding van een misstap waar zijn zusje dus behoorlijk gebruik van maakte. Chantage noemen wij dat. Ze had namelijk al eens gezien dat hij geld uit zijn moeder haar portemonnee had gepikt. En hoe bizar het ook klinkt, van dat feit had ze gebruik van gemaakt om haar seksuele gevoelens mee te bevredigen.

Linda was altijd al een heel geil meisje geweest. Haar moeder die haar dochter steeds rijper zag worden, had haar met een vooruitziende blik op wat komen ging, haar op haar zestiende al de pil laten slikken. Beter voorkomen dan genezen had haar moeder gezegd. Linda had alleen een probleem, ze was heel verlegen en kon moeilijk contact maken met anderen, tenminste in de zin van een vriendje krijgen dan. Aan de andere kant, had ze wel van jongs af aan een zeer hechte band met haar oudere broer John, en andersom. Het enigste verschil was wel dat hij wel heel makkelijk contact kon maken met anderen. Hij had dus wel eens een vriendinnetje gehad waar hij intiem mee was geweest.

Het was dus zes maanden geleden begonnen. Op een dag toen hij thuis kwam van school, was er niemand thuis. Allebei zijn ouders waren nog aan het werk. Toen hij boven kwam zag hij de slaapkamer deur open staan van Linda's kamer. Hij hoorde haar zacht kreunen. Nieuwsgierig keek hij om de hoek van de deur, en zag zijn zusje spiernaakt op bed liggen met haar benen wijd. Ze lag zachtjes met haar ogen dicht over haar kutje te wrijven. John stapte haar kamer in en zei "wat ben jij dan aan het doen?" Hij vroeg natuurlijk naar de bekende weg, hij wist heus wel wat zijn zusje daar aan het doen was.

Linda hield van schrik haar hand voor haar kutje en haar tietjes. "Kan jij niet kloppen voor je mijn kamer binnenkomt," zei ze. John lachte. "Je hoeft het nu niet meer te verbergen hoor! Ik heb het nu toch al gezien!" Linda slikte even. "Als je het wil weten, ik was opgewonden en ik dacht weet je wat? Ik ga even lekker met mijn kut spelen. Heb je daar problemen mee?" John haalde zijn schouders op. "Moet jij weten," zei hij. "Maar waarom neem je eigenlijk geen vriendje? Dat is toch veel lekkerder?" "Hoe bedoel je lekkerder?" "Je kent Cindy toch uit mijn klas? Die heb ik daar wel eens gelikt, en ze vond het heeeeerlijk!! En dan overdrijf ik niet!" Linda keek haar broer aan. De manier waarop hij het vertelde overtuigde haar wel. Ze geloofde het gelijk. "Ik heb geen vriendje, niemand wil mij hebben," zei ze een beetje zielig. Dat antwoord verbaasde John een beetje. Zijn zusje zag er prachtig uit.

"Wil jij misschien even?" Ze spreidde haar benen en deed haar handen weg. "Ik wil dat ook wel eens voelen." "Wat?" zei John verbaasd. Hij zag haar mooi geschoren kutje, en het was nog steeds een beetje nat zo te zien. "Ik kan toch niet zomaar jou poesje likken? Je bent mijn eigen zusje! Nee, broer en zus doen zulke dingen niet met elkaar." "Ja maar ik vraag toch niet of je verkering met me wil? Gewoon n keertje. Dan zeg ik niet tegen mama en papa dat jij die vijftig euro uit hun portemonnee heb gejat." "Hoe weet jij dat?" vroeg John geschrokken. "Dat heb ik gezien," zei Linda triomfantelijk. Ze zag wel aan het gezicht van haar broer dat ze een gevoelige snaar had geraakt. Nu stond hij in tweestrijd. Als zijn ouders daar achter zouden komen had hij een groot probleem. Hij had geen andere keus dan zijn geile zusje even een handje te helpen. "Goed, maar op een voorwaarde, ik doe het maar n keer. n, ik trek mezelf af als ik je kutje uit ga likken, ik ben door jou zelf ook best wel geil geworden nu ik je zo zie liggen!"

Linda haalde haar schouders op.

Ze had nog nooit een lul gezien en was eigenlijk wel benieuwd. Het kon haast niet beter vond ze, dat de eerste die ze in het echt zou zien van haar broer was, want die zou geen rare dingen met haar doen. Ze wist dat ze hem wel kon vertrouwen! John kleedde zich uit, en ging naast haar liggen. Linda lag met haar handen langs haar lichaam te wachten op wat hij ging doen. Ze keek met grote ogen naar zijn stijve pik. "Als jij nou met je kutje boven mijn gezicht komt zitten dan kan ik mezelf wel aftrekken." Dat vond ze een prima idee, ze wilde wel eens zien hoe hij dat ging doen. Ze nam haar positie in en voelde hoe John zijn tong tegen haar gleufje aanduwde. Hij proefde haar geil. Nu was het dan wel zijn eigen zus, maar ze smaakte heerlijk vond hij. Hij begon zichzelf rustig af te trekken. Linda kreunde, ze genoot van de zachte tong die tussen haar schaamlipjes heen en weer bewoog. Dat voelde een stuk beter dan haar vingers! John begon steeds sneller aan haar natte geile kutje te likken, en Linda zag ook dat zijn hand steeds wilder rond zijn stijve op een neer bewoog. Linda vond het zo een lekker gevoel dat ze nu zelfs een beetje over zijn gezicht begon te wrijven met haar kut. John zelf ook. Dat heerlijke zachte kutje van Linda liet hem ook niet onberoerd. Hij werd er zo geil van als wat, van haar geur en de sapjes die in zijn mond terecht kwamen. Hard aan zijn pik trekkend voelde hij dat hij zo ging spuiten. En Linda begon nu zelf ook steeds harder te schreeuwen. Met zijn vrije hand kneep hij in haar stevige billen. Dat was genoeg voor haar om klaar te komen. John spoot zelf met zijn mond vol kut, zijn zaad in dikke klodders op zijn buik.

Linda liet zich buiten adem van hem af rollen, ze keek met ontzag naar zijn stijve lul. "Wauw," zei ze. "Dat was net zoals je al zei, in n woord geweldig! Zo lekker ben ik nog nooit klaar gekomen! Ik kan niet wachten tot je die mooie stijve pik in me gaat steken!" John stond op een maakte zich schoon. "Nou dat kan je wel vergeten zusje, dat gaat mij te ver. We hadden afgesproken dat we het maar n keer zouden doen, en daar blijft het ook bij." Hij trok zijn broek aan en liet zijn zusje achter op haar kamer. De daar opvolgende dagen bleef het nog rustig. Linda leek er in te berusten dat John haar niet meer zou verwennen. 'Gelukkig maar,' dacht hij. Hij had vorige week een heel leuk meisje ontmoet op het sportveld. Ze heette Carola. Hij had haar al eens meer ontmoet en toen hij haar voor de tweede keer zag, had hij zijn kans waargenomen. Hij trok de stoute schoenen aan en vroeg of ze misschien zin had om met hem mee te gaan naar de film. Een ze had zelfs ja gezegd! John was helemaal in zijn nopjes. Ze hadden op vrijdagavond afgesproken.

De avond daarvoor zaten John, Linda en hun ouders te eten, toen hun vader vroeg wat ze dit weekend gingen doen. Toen John vertelde dat hij een afspraakje had, keek Linda hem jaloers aan. "Heb jij dan wel geld om dat te betalen?" vroeg ze terwijl ze ook haar ouders aan keek. John kreeg het een beetje benauwd toen ze hem die vraag stelde. Licht aanslagen vertelde hij dat ze zich daar niet mee hoefde te bemoeien. Linda keek hem aan. Ze legde haar hand onder de tafel op zijn been en wreef er over richting zijn kruis. "Misschien niet," zei ze zacht. Hun ouders sloegen verder geen acht op haar vraag. Alleen moeder vroeg aan haar man of hij misschien vijftig euro uit haar portemonnee had geleend. Die keek haar verbaast aan, en zei dat hij niet wist wat ze het over had.

Na het eten gingen Linda en John ieder naar hun kamer om nog wat schoolwerk te doen. Toen John en tijdje bezig was met zijn huiswerk kwam Linda zijn kamer binnen. "Wat was dat nou daarnet aan tafel," vroeg John kwaad. "Oo niks hoor, ik wilde alleen nog eens even voelen aan dat lekkere ding van je. Je weet wel, die stijve lul die je straks in m'n kutje gaat stoppen. Ik slik toch niet voor niks die pil elke dag?" Ze knielde bij hem neer en legde haar hand op zijn kruis. "Weet jij niet meer wat we hadden afgesproken?" "Ja hoor," zei Linda terwijl ze pogingen deed om zijn gulp open te krijgen. "We zouden het niet meer doen, maar weet je...ik ben zo bang dat ik misschien mijn mond voorbij ga praten. Jij niet?" Zonder dat John zijn zusje tegen hield haalde ze zijn inmiddels keiharde lul uit zijn broek, ze begon er langzaam aan te trekken. "En waarom zou je een vreemde meid neuken, als je zo'n lief zusje hebt zoal ik?"

John had het niet meer. Die stevige hand die ze rond zijn pik klemde voelde heerlijk geil aan. Linda stond op. "Kijk," zei ze terwijl ze haar borsten aan hem liet zien. "Ik heb toch ook twee mooie?" Ze duwde haar tietjes tegen zijn gezicht. Haar tepels waren keihard. Linda was ook hartstikke geil geworden. Hij nam een tepel in zijn mond en begon er wild op te zuigen. "Oooooh jaaah," kreunde zijn zusje. "Zie je wel dat je me wilt? Nu ben jij toch ook geil van me geworden?"

John wist heel goed wat hij wilde, als ze nu toch te grazen genomen wilde worden, zou ze het krijgen ook! Wat maakte die ene keer dan nog uit! Hij duwde haar op zijn bed en trok haar broek uit, geholpen door Linda die nu niks liever meer wilde dan zijn stijve pik in zich voelen. Hij was zo geil geworden dat hij niet eens de tijd nam om zijn eigen broek helemaal uit te trekken. Trek je benen op! zei hij. Hij ging tussen haar benen liggen en duwde zijn pik tegen haar kutje. Hij keek zijn zus aan en vroeg haar of ze er klaar voor was. Linda knikte. John legde zijn hand op haar mond. Hij verwachte min of meer dat als hij zijn stijve lul in n keer in haar zou duwen dat ze, omdat hij dacht dat ze nog maagd was, en harde schreeuw zou geven. In n keer duwde hij zijn pik in haar kut. Tot zijn verbazing gleed hij bijna vanzelf makkelijk tot aan zijn ballen bij haar naar binnen. Hij wachtte even, en vroeg aan Linda hoe het kwam dat hij zo gemakkelijk zonder weerstand naar binnen kon. Linda glimlachte, "ik heb een haarborstel met een hele mooie ronde steel!, kom neuk me alsjeblieft!!" John begon zijn zus vol te pompen. Ze gaf kleine gilletjes toen hij haar met iedere stoot vol duwde. John likte terwijl hij haar neukte aan haar stijve tepels. "Oooooh," kreunde Linda. "Jaaah lekker zeg, wat is dit een geil gevoel als je diep in me stoot, doe maar wat sneller," hijgde ze. John verhoogd het tempo, en voelde dat hij ging klaarkomen in haar nauwe kutje. Linda zette haar voeten naast zich neer om zijn stoten nog beter om te kunnen vangen.

Allebei kwamen ze tegelijk klaar.

Linda lag te trillen onder zijn lijf, en gaf hem en kus. "Het was geweldig," ze sloeg haar benen om zijn onderlichaam, om nog even te genieten van zijn pik die langzaam in haar kut verslapte.

John ging van haar af en bekeek haar spleetje. Hij zag zijn sperma er langzaam uitdruppelen. "Je bent geweldig," zei hij. "Wat heb jij een lekker kutje." Hij was al vergeten dat hij haar gewaarschuwd had dat hij dit helemaal niet wilde. "Jij mag dit elke dag wel met doen," zei Linda. John zei niks. Hij had geen zin meer om te gaan discussiren wat nu goed of fout was. Hij vond het wel goed zo. Hij kuste Linda op haar stevige borstjes en kleedde zich weer aan....

Het was best een spannende film. John zat met Carola in de bios. Af en toe keek hij naar haar terwijl ze gespannen naar het filmdoek keek. Hij vond haar best wel een knap meisje. Hij was benieuwd wat er na de film ging gebeuren als hij haar thuis zou brengen. Carola zat achter op zijn scooter en wees hem de weg. Ze stopte bij een verlaten speelplaats in de buurt van haar huis. Hij parkeerde zijn scooter bij een bankje en ze gingen naast elkaar zitten. "Mag ik je kussen," vroeg John en beetje zenuwachtig. Carola keek hem verlegen aan. Ze knikte en John drukte een zachte kus op haar lippen. Hij probeerde zijn tong tussen haar lippen te duwen, maar het meisje hield haar mond stijf dicht. John liet haar los. "Heb je nog nooit gekust? Ik bedoel met je tong?"

Carola schudde van nee. "Jij bent mijn eerste vriendje, ik hoop dat je het niet erg vind?" John sloeg zijn arm om haar heen. "Natuurlijk niet schatje, tuurlijk vind ik dat niet erg. Ik vind het juist geweldig om je eerste vriendje te zijn!" Hij kuste Carola zachtjes in haar nek. "Zal ik je dan leren hoe je met je tong kust? Het is echt niet moeilijk hoor!" Ze duwde elkaars lippen tegen elkaar en hun tongen elkaar en raakten verstrengeld in een verliefde tongzoen. John zijn handen streelde haar bovenlijf. Voorzichtig bewoog hij met zijn hand naar n van haar borsten. Het voelde heerlijk aan. Carola kreunde zacht toen hij er in kneep. Haar kus werd nog intenser. John voelde aan haar reactie dat ze het helemaal niet erg vond dat hij aan haar tietjes zat. Na een paar minuten over haar borsten gewreven te hebben durfde hij een stapje verder. Hij liet zijn hand afdalen tussen haar benen. Carola, hield haar benen stijf tegen elkaar, en ze maakte zich los uit hun omhelzing. "Dat wil ik nog niet," zei ze. "Nu nog niet...."

Een beetje teleurgesteld liet hij haar los. Carola zag aan het gezicht van John dat hij het niet leuk vond dat hij niet aan haar kutje mocht zitten. "Ik wil het niet hier in het park, goed?" John knikte. Hij begreep wel dat als ze echt wat met elkaar wilde dat, dat ook wel een keer kwam. Hij kuste Carola. "Zie ik je morgen?" vroeg hij. Carola lachte opgelucht. Ze was eerst bang dat hij haar niet meer wilde nu ze geweigerd had om hem tussen haar benen aan te laten raken. "Dat is goed, heb je zin om morgenmiddag te gaan zwemmen?" Daar had John wel oren naar. Strand en zwemmen, was de perfecte combinatie om haar nog beter te leren kennen. Hij kon niet wachten om zijn nieuwe verovering in haar bikini te zien!!

De volgende morgen werd hij al vroeg wakker gemaakt door Linda. Ze kroop naakt naast hem in bed. "Kom snel," zei ze. Pa en ma zijn om boodschappen, dat duurt minstens drie uur voor ze weer terug zijn. Ze kneep hard in zijn ochtend erectie. John keek haar half slapend aan. Hij voelde hoe ze haar borsten tegen zijn arm aan duwde. "Kom word nou wakker man! Nu kunnen we net zo hard neuken als weer willen! We hoeven ons voor niemand in te houden!, en mijn kutje is nu al nat, voel maar."

Ze nam zijn hand en duwde die tussen haar benen. John draaide zich om. "Toe laat me met rust," zei hij. Daar liet Linda het niet bij zitten. Ze trok de dekens van hem af, en zag dat zijn lul nog steeds spijkerhard was. "Toe nou heel even maar," zei ze. Ze nam zijn pik weer in haar hand en boog voorover naar hem toe. Ze keek hem geil aan. "Zal ik hem een kusje geven?" vroeg ze lief. Ze wachtte zijn antwoord niet af en nam de top van zijn lul in haar mond. Ze begon langzaam haar hoofd op een neer te bewegen. 'Ooooh mijn God,' dacht John, 'wat is mijn zusje toch geil!' Hier kon hij geen weerstand aanbieden. Hij voelde hoe ze met haar tong rondjes draaide rond zijn gezwollen eikel. Hij ging op zijn rug liggen zodat Linda er nog beter bij kon. Ze begon steeds feller aan zijn pik te zuigen. Toen Linda merkte dat hij bijna klaar kwam hield ze op. "Je mag niet in mijn mond spuiten hoor" zei ze. Ze richtte zich op en ze ging op hem zitten. Ze keek hem strak aan. "Kom laat me hem voelen," zei ze geil. Ze hield zijn lul rechtop en richtte hem op haar kutje. Ze sloot haar ogen en liet zich zakken. John voelde hoe ze zijn pik met haar nauwe geile kutje opslokte. Ze boog voorover en kuste hem. "Kom neem mijn billen in je handen," zei ze geil. "Laat me je sterke handen voelen." John kneep in haar stevige kontje. Hij voelde hoe ze haar kut spiertjes samen trok rond zijn pik die diep in haar zat. John begon te bewegen. Linda lag nu bovenop hem met haar tietjes plat op zijn borst, haar keiharde tepels schuurde over zijn bovenlijf. Linda hijgde. Ze voelde hoe zijn schaambeen bij elke beweging die hij maakte over haar stijve klitje bewoog. Haar kutje werd steeds natter. Hij begon zijn geile zus steeds sneller te neuken. Linda begon schokkende bewegingen te maken. "Ooooooh jaaah, ooooh ik koooom!!" schreeuwde ze luid. Ze kneep hard in zijn armen. John die haar heerlijke nauwe kutje steeds harder in zijn lul voelde knijpen door het orgasme dat ze kreeg, spoot haar kut vol met een harde schreeuw. "Ooo ja ik ook, ik spuit je slettekut vooool!!" schreeuwde hij. Samen lagen ze bij te komen. Linda lag nog steeds bovenop hem. John streelde haar heerlijke billen. "Dit kan echt niet zo doorgaan hoor," zei hij. Ik heb sinds gisteren avond weer verkering.

Dat werd Linda toch even stil van. "Neuk je haar ook?" vroeg ze nieuwsgierig. "Nee nog niet maar met een beetje geluk, gaat dat vanmiddag gebeuren."

John ging voor hij Carola op ging halen even snel naar de super om cola en chips. Ze konden dat tenslotte niet op een droogje zitten. Toen hij haar op haalde op zo'n scooter reed hij naar zijn favoriete plekje aan de zeedijk. Hij wist een spot waar bijna nooit iemand kwam. Er stond daar riet wat manshoog was. Een perfecte plek om niet gezien te worden. Carola had haar bikini wat bestond uit een tanga en een minuscuul bovenstukje thuis al aangetrokken. John spreidde de handdoeken uit op de grond en ze gingen liggen. Ze kusten elkaar. Hij voelde in de kus hetzelfde vuur als gisteravond. Carola kuste hem vol overgave, en ze liet hem rustig haar stevige zachte borsten strelen. Hij ontblootte haar borsten en voelde haar stijve tepels. Het meisje vond het heerlijk om zijn vingers te voelen, hij kneep zacht in de lichtbruine puntjes. Onder het kussen ging hij steeds verder. Nu duwde ze zijn hand niet weg, toen hij over haar benen streelde. Carola kreunde zacht en ze deed ze zelfs een beetje uit elkaar. John duwde de stof van het tangaslipje een beetje opzij en wreef over haar bolle venusheuvel. Toen hij met zijn vinger tussen haar schaamlipjes gleed kuste hij haar borsten. Hij nam terwijl hij haar begon te vingeren n voor n haar tepels in zijn mond. Carola lag nu ontspannen te genieten van de dingen die hij met haar deed.

Toen hij haar klitje dat nog een beetje verborgen zat tussen haar kleine strakke lipjes aanraakte, duwde ze geil haar bekken omhoog. Carola's kutje werd steeds natter. Voorzichtig drukte hij zijn vinger in haar gleufje. Carola kreunde, ze was nog best wel nauw daar binnen. Haar gaatje liet hij verder nog even met rust en hij trok zijn vinger uit haar kutje. Hij begon het hijgende meisje nu steeds sneller over haar klitje te wrijven. Hij kuste Carola op haar knappe gezicht, en drukte zijn harde pik tegen haar lichaam. Heerlijk, het voelde even als hun dag, alsof ze even alleen op de wereld waren. Carola begon steeds harder te kreunen. Ze slaakte en klein gilletje toen ze door zijn vingers klaarkwam.

Carola lag met haar ogen na te genieten. Vond je het lekker? vroeg John. Ze knikte, en keek in het rond. Ze zag zijn stijve die bijna uit zijn zwembroek barstte. Ze legde haar hand op zijn harde bobbel. Zal ik? vroeg ze. Nu kreunde John van verlangen om de hand van zijn nieuwe meisje rond zijn pik te voelen. Het zou wel even duren voor hij klaar zou komen dacht hij, hij had immers Linda vanmorgen nog geneukt. Hij trok zijn zwembroek naar beneden zodat Carola er goed bij kon, en ging op zijn rug liggen. Ze kwam overeind en bekeek zijn lul die van geilheid lag te kloppen op zijn buik. Carola nam hem in haar hand en kneep er zachtjes in. Ze zag er een druppeltje helder voorvocht uit komen toen ze de huid rond zijn pik naar beneden trok.

"Ik moet je wat bekennen John," zei ze. "Jij bent de eerste niet, vind je dat erg?" "Nee, waarom?" "Ik was bang dat jij me misschien niet wilde, maar ik heb 'het' nog nooit gedaan hoor! Jij?" "Ja ik heb het wel eens gedaan," bekend hij eerlijk. Dat het vanmorgen nog met zijn zusje was gebeurt vertelde hij maar niet. Hij kreunde. De hand van Carola ging steeds sneller op een neer. "Heb jij al veel meisjes gehad?" Carola nam nu zijn ballen in haar andere hand en begon ze zachtjes te masseren. "Oooo heerlijk, zoals je dat met me doet," zei hij. Hij had helemaal geen zin om over zijn vorige vriendinnen te praten.

Hij genoot nu alleen maar van de stevige hand rond de stam van zijn pik. Hij voelde dat hij klaar ging komen, en begon nog harder te kreunen. "Oooooh jaaah liefje ik kooooom," riep hij. Carola trok hard aan zijn pik en zijn zaad spoot over haar hand.

Ze lachte en maakte haar hand schoon. "Wat een klieder boel," zei ze toen haar hand af veegde aan haar handdoek. Ze trok haar bovenstukje uit. Tenslotte van rekening zat iedereen tegenwoordig topless aan het strand. Carola ging naast John liggen en kuste hem. "Zullen we even zwemmen?" vroeg ze. Samen doken ze in de zee. Zelfs in het water komen ze niet van elkaar afblijven. Tot over hun oren verliefd brachten ze de rest van de middag met elkaar door.

Linda was jaloers maar ook hartstikke benieuwd, wat John met zijn nieuwe vriendin had gedaan. Die zelfde avond waren John en Linda's ouders naar familie op bezoek, ze zouden pas laat terug komen. John zat beneden op de bank naar tv te kijken toen Linda naast hem zitten. Er was niet echt veel op tv wat hem boeide. "30 zenders en allemaal herhalingen!" zei John verveeld. 'Ik wou dat Carola hier was,' dacht hij.

Linda keek hem aan. "Vertel nou eens wat je vanmiddag hebt gedaan. Heeft ze net zo'n lekker geil kutje als ik?" "Gaat je niks aan," bromde John. "Weet je het zeker," vroeg Linda. Ze stond op een trok haar slipje uit. "Heb jij dan nooit genoeg," vroeg John. Linda ging voor hem staan en trok haar schaamlipjes uit elkaar. "Is haar klitje net zo groot als het mijne?, en haar tieten? Zijn die net zo lekker als die van mij?" John zuchtte, wat moest hij nou aan met dat geile zusje van hem? Hij verlangde meer naar het knappe vriendinnetje van hem. Hij zag dat Linda over haar kutje begon te wrijven. "Zal ik je even afzuigen, net zo lang tot je, je zaad in mijn mond spuit? Mag best hoor!! Ooooh ik ben zo geil, wil jij het even bij me doen? Dan ga ik even zitten, en dan kun je aan m'n spleetje likken!"

Linda wist wel hoe ze haar broer geil moest maken.

Ze draaide zich om en bukte voorover. John zag hoe ze met haar heerlijke stevige kontje naar hem toe stond, en haar kutje begon te vingeren. Hij kreeg een idee. Hij zou nu eens proberen om haar dat geile gedoe tegenover hem eens af te leren. "Ik lik je kut op n voorwaarde," zei hij. "Ooh jaaah," kreunde Linda die zo geil was dat ze bijna op haar eigen vingers klaarkwam. "En wat is dat dan?"

"Als ik je in je kont mag neuken!"

Linda stopte gelijk met hem uit te dagen. "In m'n kontje? Meen je dat nou?" "Ja," zei John. "Het lijkt me ontzettend geil om je eens in je reet te neuken, heb jij nog nooit wat in je kontje gevoeld, dan?" Linda ging zitten en spreidde haar benen. "Kom maar lik me eerst maar klaar. Dan mag je me daarna neuken." Ze was zo geil, dat ze dat er wel voorover had. John ging tussen de benen van Linda zitten. Hij was wel een beetje verbaast dat ze akkoord ging met zijn voorstel. Hij maakte zijn vinger nat met haar geil. "Even proberen," zei hij. Hij duwde zijn vinger diep in het sterretje van zo'n zusje. "Aaauww," kreunde Linda, "rustig joh, het is zo nauw!!" John trok zich niks aan van haar protest. "Niet janken hoor!, als je er aan gewend ben vind je het straks best lekker. Trek je billen eens uit elkaar!"

Linda zette haar handen onder haar kontje en deed wat hij vroeg. Nu kon hij overal goed bij! John drukte zijn tong tegen haar nauwste gaatje en drong met zijn tong naar binnen. "Oooooh ja," riep Linda. Ze had niet verwacht dat dit zo'n lekker geil gevoel zou zijn. John raakte met zijn neus haar kutje aan. Hij snoof haar geile geurtjes op. Daardoor begon hij nog wilder aan haar intiemste delen te likken. Hij maakte zijn vinger goed nat en duwde nu wat rustiger dan daarnet zijn vinger weer in haar kontgaat je. Nu kreunde Linda weer, maar nu niet van pijn, omdat ze nu aan het gevoel gewend was vond ze het een heerlijk!

John begon zijn zusje haar kontgaatje te vingeren, en likte elk plekje van haar kutje. "Oooooh wat is dit geil," kreunde Linda. "Kan je ook nog een vinger in me kut stoppen? Vinger allebei m'n gaatjes!! Vul ze allebei!!" Linda raakte bijna buiten zinnen, zo geil was ze geworden. Ze lag te kronkelen op de bank. 'Oooh,' dacht ze. 'Wat weet mijn broer een geile spelletjes!' Ze voelde haar buik verstrakken, het leek wel of alle energie dat ze in haar lichaam had naar haar klitje trok. Niet alleen naar haar klitje, het leek wel of nu heel haar kut in de brand stond. Ze kreeg een geweldige ontlading. De hete tong op haar kut en de twee stotende vingers in haar gaatjes lieten haar ontploffen in een eindeloos orgasme. Zo was het meisje nog nooit klaargekomen. Met tranen in haar ogen van het heerlijke orgasme dat ze net beleeft had lag ze half bewusteloos op de bank.

John keek naar zijn zus. Met haar blonde krullen door de war, en haar mond half open naar adem snakkend, ging er toch wat door hem heen. 'Wat was ze toch geil,' dacht hij. 'Ik begin te geloven dat er niet veel meisjes waren die zo zijn als Linda.' Hij kreeg er bijna spijt van dat dit zijn zus was, en niet zijn vriendin. "Gaat het een beetje," vroeg hij. Linda lachte. "Oooja zg, wat was dat heerlijk! Jij bent geweldig!" "Nou dan mag je nu op handen en knien op de grond gaan zitten."

"Ga je me echt in mijn kont neuken?" vroeg Linda ongerust.

"Ja dat ga ik echt met je doen," zei John. "Als het echt niet gaat duw ik hem in je kut." John streelde Linda's rug en kuste haar mooie ronde billen. Billen, dat vond hij zowat het mooiste lichaamsdeel van een vrouw. En vooral die van zijn zusje. Hij zou er bijna verliefd op worden. Zo mooi vond hij haar kontje. John maakte zijn stijve lul goed stijf en duwde hem tussen die twee heerlijke billen, waarvan hij altijd al diep van onder de indruk was geweest. Als het aan hem lag zou hij die twee zachte bollen de hele dag strelen en kussen. Heel voorzichtig duwde hij zijn eikel in het kleinste gaatje van Linda. "Ontspan meisje, dan doet het minder pijn de eerste keer," zei hij op een lieve toon tegen haar. Toen hij de top van zijn lul langs haar kringspier naar binnen had gedrukt, ging zijn pik die gelukkig voor Linda, niet zo heel dik was wat makkelijker naar binnen. Linda kermde dat hij zo lang was, toen hij er helemaal in zat. "Oooooh heel mijn kontje zit voool...!!" kreunde ze. John liet zijn pik even diep in haar zitten en streelde haar overal waar hij maar raken kon. Toen nam hij haar borstjes in zijn handen en begon haar zacht te neuken. Af en toe leek het of Linda met haar kontje in zijn pik kneep. Zo nauw was haar kontgaatje. Het ging steeds beter en hij begon haar wat feller te neuken. Hij voelde zijn ballen tegen haar kut aan slaan als hij zijn lul diep in haar kont duwde. Het duurde niet lang voor hij zijn ballen voor de derde keer vandaag voelde borrelen. Met een luidde schreeuw spoot hij haar darmen vol met zijn zaad.....

Uitgeput liet hij zich op de bank vallen. Hij keek naar zijn zusje die haar kontje schoonmaakte met een papieren zakdoekje. "Kom eens bij me zitten," zei hij. Hij sloeg zijn armen om haar heen en gaf haar een kus op haar lippen. "Wat doe jij nu," vroeg Linda een beetje verbouwereerd. "Gewoon ik hou van je of zoiets" zei hij. "We moeten samen wat bedenken want dit is niet normaal." Linda knikte, ze wist wat hij bedoeld. Ze hadden het gevoel dat John bedoelde dat het nu niet meer alleen om sex draaide. Zo voelde ze het zelf ook zo. ","Ja zei ze, "we moeten wat bedenken dat het voor niemand opvalt." "Juist," zei John. "Je slaat de spijker op z'n kop." Ze nam zijn pik in haar hand en maakte hem weer stijf. "Ik kan niet meer klaarkomen hoor, zei hij. De rek is er een eind uit!" Geeft niet, ik wil hem alleen nog maar even in me voelen. John protesteerde niet toen ze op hem kwam zitten en zich over zijn lul liet zakken. Hij verdween tot de wortel in haar kutje.

"Misschien moet jij toch gewoon verkering zoeken met Carola en voor de rest aan niemand wat zeggen," zei Linda terwijl ze hem kuste. "Wij kunnen toch niet neuken in het openbaar." "En wij dan," vroeg John. "Wij doen het gewoon hier, je zal het met twee meisjes moeten doen jongen," lachte Linda. Of op een plek waar ze ons niet kennen, zoveel lijken we toch niet op elkaar. Misschien wil die Carola het wel en keer met ons allebei tegelijk doen." "Of met jou alleen glimlachte John, terwijl ik toe kijk!" Linda begon zachtjes op en neer te bewegen. Ze keek hem ondeugend aan. Misschien wel zei ze. "Denk je dat zij het met een meisje zou doen?" "Wie weet kreunde John, Hij begon zijn zusje weer overal te strelen. Wie weet...."

"Mmm," zei Carola toen ze John kuste. "Kunnen we ergens naar toe?" John en Carola liepen door de stad. Ze zochten een plekje om even met zijn tween alleen te zijn. Allebei waren ze van elkaar opgewonden geworden en wilde het liefst even aan elkaar zitten. Aan elkaar zitten aan plekjes die je niet in het openbaar doet. Ze konden zo snel niks vinden. John stelde voor om dan maar even naar zijn huis te gaan. "De enigste die thuis is, is mijn zusje. En als we rustig doen hoort die toch niks." "Weet je dat zeker?" vroeg Carola. "Ja hoor! Wees maar niet ongerust, dat zit wel goed."

Toen ze bij John's huis aan kwamen stond Linda net wat te drinken in de keuken. "Hee Linda," zei John. "Hoi," zei ze. Ze bekeek Carola. Is dit je nieuwe vriendin? Gaan jullie boven vrijen nu pa en ma niet thuis zijn? Ze lachte, en zei tegen Carola, "gelijk heb je. John kan heel goed neuken." John en Carola kregen allebei een rood hoofd. John omdat hij kwaad werd en Carola werd verlegen van de vrijpostigheid van John's zusje. "Kom," zei hij snel tegen Carola , "dan gaan we naar boven."

John kuste zijn vriendin en opende haar jeans. "Wat een rare zus heb jij zeg," zei Carola. "Doet ze altijd zo tegen je vriendinnen? En hoe komt ze er bij dat jij zo goed kunt neuken?" John trok haar broek en haar slipje naar beneden. "Je moet maar niet op haar letten schat, ze is jaloers. Ze kan zelf geen vriendje krijgen." Hij duwde Carola op het bed en kleedde zichzelf ook uit. Hij kuste haar toen hij naast haar ging liggen. "Zou ze nu aan de andere kant van de deur staan luisteren, naar wat we aan het doen zijn, denk je?" vroeg Carola ongerust. John legde zijn hand op haar kutje en begon er langzaam over te wrijven. Carola nam zijn pik in haar hand en begon er zachtjes aan te trekken. "Wel zielig voor haar dat ze geen vriendje kan krijgen zeg," zuchtte Carola, "jouw zus is best een knap meisje."

Het begon John knap te irriteren dat Carola over zijn zus bleef praten. Hij wilde Carola neuken, hij was hartstikke geil. "Zal ik haar soms roepen? Dan kan ze zien wat we aan het doen zijn, en dan hoef jij ook niet ongerust te zijn!!" Hij zei dit min of meer om van het gezeur af te zijn. "Denk je dat ze dat zou willen?" vroeg Carola verrast. John stond op van het bed en trok zijn slaapkamer deur open. "Linda!!!" riep hij. "Kom eens hier, Carola wil je wat vragen!!" Linda kwam er aan gerend, die was onrust dat er wat gebeurt was. Toen ze in John's kamer kwam zag ze Carola naakt op het bed liggen, en John stond er naast. Ze zag dat hij een slappe had gekregen. Zo te zien was de lust er een eind af. "Lukt het niet?" vroeg ze lachend. Linda dook op het bed en ging naast Carola liggen. "Wat is er aan de hand?"

"Ik vroeg me af of jij misschien wilde toekijken als wij met z'n tween aan het vrijen zijn," zei Carola. Ze streelde Linda haar wang. "John vertelde dat jij geen vriendje kan krijgen, en dat vond ik zo zielig voor je." Linda keek haar vreemd aan. "Denk jij dat ik dan wel een vriendje kan krijgen als ik zie hoe jullie het met elkaar doen?" "Nee dat niet, maar misschien gaat het wel makkelijker voor je als je ziet hoe lekker het is om met een jongen te vrijen!" "Oooh je wilt een demonstratie geven!" Nu snapte Linda wat Carola van plan was.

John stond er bij een keek er naar. Zonder dat Carola het wist kwam ze zelf al met de oplossing voor hem en zijn zusje. Carola deed precies datgene wat Linda en hij hadden afgesproken, zonder het zelf te weten.

"Nou ik wil dat wel eens zien hoor, als jij denkt dat het helpt! Ga je gang!" Linda ging in een stoel zitten en wachtte rustig af. "John, wil jij mijn kutje nog eens zo heerlijk likken," vroeg Carola. "Dat kan hij zo lekker," zei ze tegen Linda. "Is dat niet vies?" vroeg Linda onnozel. Carola spreidde haar benen en ging klaar liggen. "Vies? Meisje je weet niet wat je mist! Het is heerlijk, en John kan dat erg goed!" 'Mmmm, vertel mij wat' dacht Linda.

John ging tussen de benen van Carola liggen en kuste haar kut. Carola kreunde toen hij met zijn tong over haar schaamlipjes likte. Ze trok haar kutlipjes uit elkaar zodat hij haar klitje beter kon vinden. Linda zag de lul van haar broer weer keihard worden. Zo te zien werd hij behoorlijk geil van het kutje van Carola. "Oooooh jaaa," hijgde Carola. "Ooo wat lekker. Je mag er wel beter bij komen zitten hoor," zei Carola. "Dan kan je goed zien wat John met me doet!" Linda die zelf ook geil was geworden van die twee liet zich dat geen twee keer zeggen. "Zal ik me dan ook maar uitkleden?" vroeg ze. John stopte even met het likken aan Carola haar kutje. "Als je broer dat geen problemen mee heeft, vind ik het best," zei Carola. Ze vond het wel een geil idee om ook dat mooie meisje naakt te zien. Linda kleedde zich uit. Carola bewonderde even het lichaam van Linda.

Er was iets wat ze nog nooit aan John haar verteld, en dat was dat ze al eens eerder met een meisje intiem was geweest. En dat had ze geweldig gevonden. John was eigenlijk haar eerste vriendje. Daarvoor had ze een heftige verkering gehad met een vriendin.

John begon, gadegeslagen dat Linda, weer aan het kutje van Carola te likken. Carola kon het niet laten en streelde de borstjes van Linda die haar rustig haar gang liet gaan. Ze voelde haar tepels hard worden door de strelende vingers van Carola. Carola kreunde geil. John likte haar kut en beet zacht op het harde klitje van het meisje. Er kwam steeds meer geil uit haar lekkende kutje. Heerlijk! Hij kon er geen genoeg van krijgen van het warme meidengeil en dronk het bijna allemaal op. "Hou haar benen omhoog," hijgde John tegen zijn zus. Linda pakte Carola's voeten vast en trok haar benen omhoog. Ze vond het best een geil gezicht om te zien hoe het spleetje van het meisje en beetje open stond. John duwde zijn tong in het kutje van zijn kreunende vriendin. Linda duwde zonder na te denken, haar vinger op het klitje van Carola haar kutje en begon er over te wrijven. Met z'n tween verwende ze Carola tot ze bijna gillend klaar kwam.

"Oooooh jullie zijn geweldig samen," hijgde Carola.

"Dank je wel, ik heb een heerlijk orgasme gekregen! Ze keek naar Linda. Nu ben jij aan de beurt!" "Ja maar....." zei John. "Ik kan mijn eigen zusje toch niet likken?!" Carola glimlachte, "maar ik wel!" Linda kon bijna niet wachten en ging met haar benen wijd liggen. Ze wilde de tong van dat meisje wel even tegen haar kutje aan voelen. "Ga je gang maar, lik mijn poesje maar helemaal uit," zei ze geil. Nu was het de beurt van Carola. Voor haar kon het niet beter. Een vriend en een vriendin tegelijk! Ze ging op haar knien tussen de benen van Linda zitten met haar billen omhoog. Zo nodigde ze gelijk John uit om aan haar te zitten. Ze voelde zijn handen haar billen strelen toen ze haar mond tegen het natte kutje van Linda aan duwde. "Oooh jaah," kreunde Linda toen ze voelde hoe Carola met haar tong aan haar kut begon te likken. Ze raakte elk gevoelig plekje. 'Wat kan dat meisje heerlijk likken,' dacht ze. 'Dat heeft ze vast al eens eerder gedaan.' John ging achter zijn vriendin, die met haar kontje omhoog zat. Hij duwde zijn pik tegen haar zachte kut, en wreef met zijn eikel tussen haar natte schaamlipjes op een neer. Hij was supergeil geworden van de twee meisjes. Voorzichtig duwde hij zijn pik in het kutje van Carola. Niet te ver want hij wist dat ze nog maagd was.

Carola kreunde toen ze voelde dat hij zijn eikel in haar gleufje duwde. John hield zijn stijve pik vast en begon hem in een uit haar kutje te duwen. Verder dan de helft van zijn pik ging hij niet. Hij streelde Carola haar billen en haar rug. Hij liet haar eerst Linda klaar likken. Hij kon nog wel heel even wachten. Hij was al blij dat hij zijn pik in haar kon duwen. Carola die geil was van het likken aan Linda's spleetje, wilde toch wel wat meer voelen van zijn lul. Ze duwde zacht haar billen naar achteren, tot ze voelde dat hij er niet verder in ging. Linda duwde haar bekken omhoog. Carola ondersteunde haar door haar handen onder haar billen te houden. Carola proefde Linda's geil. Linda begon steeds harder te kreunen, ze voelde de ervaren tong van Carola, die steeds sneller aan haar kut begon te likken. Kreunend kwam ze klaar op de mond van John's vriendin.

Carola bleef zitten ze voelde nog steeds de lul van John in haar kut zitten. Ze vond dat nu de tijd was gekomen om eens van dat lastige vliesje af te komen. Ze deed haar tanden op elkaar en met een gil duwde ze haar billen in n keer tegen zijn onderbuik en bleef zo even zitten. John begon haar te neuken. Linda die inmiddels was bijgekomen kuste Carola. "Gaat het een beetje," vroeg ze bezorgd. Ze was wat ongerust geworden van de schreeuw die Carola gaf toen ze John zijn stijve helemaal in haar kut duwde. "Ooooh jaaah," hijgde ze. "Dit is mijn eerste keer, maar nu is het heerlijk!" Ze was er inmiddels al aan gewend om John zijn lul in zich te voelen. John begon zijn vriendin steeds sneller te neuken, en net voor hij klaarkwam trok hij zijn pik uit haar kut en spoot zijn zaad met een schreeuw over haar billen.

Het is nu zes maanden later. John is Linda aan het neuken terwijl Carola kreunend op het gezicht van Linda zit. Carola was er al snel achter gekomen dat John zijn zusje regelmatig neukte, en ze vond het prima. Carola en Linda vrijde ook met elkaar, ook als John er niet bij was. En John? Die vond alles allang best. Zolang hij allebei die twee heerlijke kutje mocht vullen. Wat dat betreft kwam hij niks te kort.