Betrapt met mijn favoriete dildo door mijn zoon
Categorie: Incest / Familiesex | donderdag 1 mei 2014 03:50

Begin maart ben ik betrapt door mijn zoon, op een avond dat ik mezelf seksueel aan het verwennen was, met tot op de dag van vandaag het gevolg (…) dat er een seksuele relatie tussen ons is ontstaan! Nadat ik uit mijn werk was thuisgekomen had ik een hapje gegeten en daarna een heerlijk warm bad genomen om een beetje te ontspannen. Ik was al een paar dagen geil, dat komt meer voor. Ik ben dan wel al meer dan een jaar gescheiden en heb daarna geen (vaste) relatie meer gehad, maar ik kan gelukkig zonder vent, mezelf ook goed vermaken en seksueel bevredigen. Op mijn werk heb de laatste tijd wat meer te maken met Ellen, een lieve collega waar ik het goed mee kan vinden. Niet dat wij privé ook met elkaar optrekken of bij elkaar over de vloer komen, maar op ons werk hebben wij dagelijks contact. Door een project wat wij samen moeten begeleiden is dat intensieve geworden. Wij hadden zakelijk een behoorlijk financieel voordeel voor onze baas behaald waar wij trots op waren. Euforisch was dat een moment voor Ellen geweest om mij spontaan te omhelzen in ons kantoor, en ik een knuffel van haar kreeg. Die knuffel monden uit in een lange tongzoen, een nooit eerder voorgekomen intiem moment tussen ons, wat bij mij fysiek bleef hangen.

Toen ik die avond alleen thuis bij de televisie zat dacht ik daaraan terug. Ellen is een getrouwde vrouw, moeder van twee kinderen en 32 jaar. Zoiets had ik van haar helemaal niet verwacht, maar ook van mezelf niet. Ik val helemaal niet op vrouwen, heb er ook nooit iets seksueels mee gehad of vrouwelijke fantasieën over gehad. Toch had onze tongzoen mij opgewonden, ik had er daarna kriebels van in mijn buik, en hield er een geil gevoel aan over. Ik kon dan ook die avond niet van mijn kutje afblijven en heb mezelf klaar liggen vingeren op mijn zitbank. Het was onbekend voor mij, ik kon het ook niet echt bevatten, dat wij elkaar zo maar hadden gezoend. Ik ben ook nog eens 14 jaar ouder dan Ellen, heb een zoon van 26 jaar, en ben altijd puur heteroseksueel geweest.

De dagen daarna op mijn werk verliepen normaal, Ellen sprak nergens verder over, ik ook niet. Toch bleef het bij mij hangen, ik ging die avond nadat ik uit bad was gekomen, naakt achter mijn laptop zitten om op internet verhalen te lezen over biseksuele vrouwen, sommige van die seksverhalen wonden mij op. Ik woon alleen en kan doen en laten in mijn eigen huis wat ik wil, of waar ik in momenten zo maar zin in heb. Zo had ik een uurtje zitten lezen en voelde ik mij bloedgeil toen ik halverwege in een verhaal zat van twee getrouwde schoonzussen, die stiekeme seks met elkaar hadden. Dit was al een poosje aan de gang tussen die twee, zonder dat hun mannen hiervan wisten. Op een gegeven moment werden zij betrapt door een jonge buurjongen, die hun begon te chanteren als hij niet met hun mee mocht doen! Ik voelde het kut vocht tussen mijn schaamlippen plakken, er was een nat plekje op mijn leren stoel ontstaan. Tijd voor een goed infuus Bianca dacht ik bij mezelf.

In mijn slaapkamer pakte ik een favoriete dildo uit mijn linnenkast, een lekkere dikke vriend die ik overal kan inzetten, waar ik wil! Hij heeft altijd zin, behoud altijd de zelfde dikte, lengte, en is onvermoeibaar. Hij houd het altijd langer vol dan ik, en die avond had mijn kutje hem, (weer) nodig.

Ik heb mijn grote vriend eerst even op mijn stoel gezet en ben er op gaan zitten. Dit werkte helaas niet, ondanks de sterke zuignap die er aan zit. Het stoelkussen was een te zachte ondergrond, hij bleef wel plakken in mijn kutje, maar niet op mijn stoel. Ik heb hem daarna op mijn stenen salontafel geplakt, een zeer stevig tafel, maar in het begin wel een beetje koud voor mijn billen. Ik was zo warm en geil geworden, dat ik dat al snel niet meer voelde toen ik er lekker diep met mijn natte kutje overheen zat. Alleen de positie zoals ik zat, zag er een beetje vreemd uit met mijn kont op de salontafel, en de laptop voor mij op de zitbank. Niemand kon mij verder zien dus daar dacht ik ook niet over na! Ik las verder en zat al snel lekker met mijn kutje over mij grote vriend te rijen.

Het was een heel geil verhaal, ik stelde mijn orgasme een paar keer uit, om het geile gevoel van de dildo in mijn kutje vast te houden. Plotseling hoorde ik de stem van mijn zoon Hans achter mij, ik schrok mij kapot. Zo jij zit er lekker bij ma hoorde ik hem hardop lachen, ik kon niet anders dan mij op dat moment voorover buigen en van mijn dildo afgaan. Plop hoorde ik toen ik er vanaf ging, maar mijn zoon ook. Vreselijk natuurlijk als je op zo door je zoon wordt betrapt! Daar stond ik, spiernaakt tegenover Hans, met een opgewonden lichamelijke uitstraling van jewelste, maar ook met een volwassen vent, die zag waar ik mee bezig was. Je ben lekker geil bezig ma lachte hij mij weer uit. Hij deed nog een paar stappen naar voren en keek op het scherm van mijn laptop, zo dus jij lees tegenwoordig ook lekkere geile verhaaltjes op internet zei hij. Ik zag hem ook naar mijn nat glimmende dildo op de salontafel kijken, straks vat hij nog kou zei hij met een brullende lach. Hou op joh.. zei ik nog steeds helemaal ontdaan.

Was je zo geil vroeg hij?

Ik wist op dat moment niet wat ik moest doen. Gaan huilen, snel weglopen, ik deed geen van beide zo van slag was ik. Hans kwam naar mij toegelopen, pakte mij vast en trok mij naakt tegen hem aan, zo erg gek is dat toch niet mam dat je met jezelf speelt, en gaf mij een knuffel. Ik kon er geen antwoord opgeven, ik had mijn zoon totaal niet verwacht. Hij heeft een huissleutel, maar kom bijna nooit onaangekondigd langs. Hij draaide mij nog een stukje verder naar hem toe, geef mij eens een goede zoen glimlachte hij met ondeugende ogen. Voor ik er erg in had pakte Hans mij vol op mijn mond, hij duwde zijn tong mijn mond in, in deze gênante situatie en vreemde sfeer, begonnen wij elkaar heftig te zoenen. Even later lag hij bovenop mijn naakte lichaam op de bank, en tongzoende wij elkaar weer.

Ik had niks nodig om hierdoor nog verder opgewonden te raken, ik was al opgewonden en kon mij er niet tegen verzetten. Niemand hoeft mij te zeggen dat dit niet normaal was om zo intiem met mijn eigen zoon te tongzoenen, maar zo begon het wel. De situatie waarin hij mij in aantrof was ook niet normaal. Zijn normale gedrag sloeg volkomen om, hij bekeek mijn lichaam met opgewonden ogen, deed zijn jas en shirt snel uit, en begon zijn jeans open te maken. Wat ga je doen riep ik, want op dat moment begon ik wel te beseffen, dat dit volkomen uit de hand ging lopen. Ik ga je neuken zei hij en ging ook even van mijn lichaam af om zijn jeans en schoenen helemaal uit te doen. Geloof mij, je weet dat zoiets niet kan, en toch laat je het gebeuren. Toen hij zijn onderbroekje ook uitdeed en ik zijn stijve lul zag, heb ik nog één keer gezegd, dit moeten wij niet doen Hans. Maar het was al te laat!

Hans kwam weer bovenop mij liggen, onze warme lichamen vloeide ineen toen wij elkaar weer begonnen te tongen. Toen hij daarna mijn nek, hals en stijve tepels kusten en likte, deed ik mijn benen van elkaar om mijn eigen zoon te ontvangen. Zijn harde stijve drukte toen al even op mijn schaamheuvel, ik liet mijn hand langs mijn lichaam naar beneden gaan, ik leiden zijn dikke lul mijn kutje in. Ik voelde hem goed binnen komen, Hans is niet zo zeer heel groot, maar hij is wel lekker dik. Hij werd er zelf ook heel lyrisch van, kolere wat ben jij nog lekker strak lachte hij en begon mij goed te neuken. Ik ging mee, drukte mijn billen van de bank en ving zijn harde stoten goed op. O wat gebeurt hier dacht ik even, ik was alweer een poosje alleen maar op mijn speeltjes aangewezen, maar dit was echt, warm, nat en super geil. De adrenaline stroomde door heel mijn lichaam, mijn kutje was bloedheet en werd natter over zijn lul, ik steeg zowat op toen ik mijn orgasme kreeg.

Hans voelde dit goed aan, niet zo gek natuurlijk want hij is geen kwajongen meer van een jaar of 16 – 17 jaar. Hij woont al vier jaar samen met een schat van een meid, maar aan haar dacht ik echt niet op dat moment. Dat hij wist waar abraham de mosterd vandaan haalde, was wel duidelijk zoals hij mij neukte, en zichzelf goed onder controle kon houden. Ik kreeg nog een paar goede diepe stoten na van hem in mijn kutje, voor hij zich terug trok. Ik wist gelijk wat hij wilde, toen ik hem tussen mijn benen zag zitten en wij elkaar zwijgend aankeken. Ik kwam overeind, drukte Hans plat op zijn rug op de bank en ging zelf op mijn knieën voor hem zitten, pijpen slet lachte hij toen ik zijn natte lul in mijn mond nam. Alleen die geile woorden al, die mijn zoon eruit gooide, verhoogde extra mijn opwinding.

Dat heeft hij gevoeld ook, ik leek wel een hongerige leeuwin die haar manen om zijn ballen wond. Alleen deed ik het met mijn lange blonde haren, ik vond zijn grote ballen, en mooie dikke stijve lul zo geweldig, dat ik hem er helemaal mee inpakten. Ik draaide mijn haren strak om zijn balzak terwijl ik hem diep en nat bleef pijpen, bij elke beweging die ik met mijn hoofd maakte trok ik zijn ballen steeds een stukje mee omhoog. Waar ik het vandaan haalde weet ik zelf niet, ik heb dit nooit eerder gedaan, en zo weet ik nu, zo was Hans ook nog nooit gepijpt. Het enigste nadeel was dat hij zijn eigen lul niet meer kon zien, en ik het steeds warmer kreeg in mijn gezicht. Dit werd Hans toch ook te veel, hij lag geile draai bewegingen te maken en ik voerde het tempo op dat moment flink op. Plop, plop, plop, grrrr, en slik geluiden kwamen er uit mijn mond toen hij kreunde (…) mam slik het in hé, ik kom klaar. Nou ik kreeg wat te slikken toen hij spoot, super , maar wat had ik het er warm van gekregen.

Ik moest eerst mijn haren los maken voor ik omhoog kon komen, terwijl ik daar mee bezig was, begon Hans te lachen, hoorde ik nou steeds plop, plop vroeg hij? Ja schoot ik ook in de lach, het is raar om te zeggen, maar daarna viel alle spanning van mij af, waardoor ik tegen Hans zei (…) volgens mij ben jij lek, je lul is leeg gelopen. Leeg gezogen brulde hij het uit, geil hoor ma, goed gedaan! In elkaars armen knuffelde en zoende wij elkaar, ons geheim ma glimlachte Hans. Ik wilde er op reageren maar kon het in deze situatie niet, cynische humor hebben wij altijd samen gedeeld, maar zoals hij die avond tegen mij praten, en wat wij hadden gedaan, ging ver, veel te ver en is incest. Ik ben en blijf zijn moeder, natuurlijk is mijn zoon een volwassen man, en heeft hij mij niet tegen mijn wil seksueel benaderd, het gebeurde in een gênante situatie, waarin ik door hem werd betrapt.

Dat hij hierdoor seksueel opgewonden raakte, en daarvoor zijn bevrediging op mij richten kon ik wel inkomen gezien onze confronterende situatie van deze avond. Ik had mijn zoon hier niet bewust toe uitgedaagd, en werd er zelf ook compleet door overvallen. Hans begon zich weer aan te kleden, ik moet gaan, Sofie zit op mij te wachten zei hij. Ik was nog te zeer van slag, ik verkeerde nog steeds in dubbele gevoelens waar ik mij op dat moment ook nog geen raad mee wist, zwijgend liet ik mijn zoon gaan. Toen ik daarna onder de douche stond, wist ik nog geeneens wat hij nou kwam doen? Ik ben naar bed gegaan en heb er nog uren wakker van gelegen. Twee dagen hoorde ik niets van Hans, ik durfde hem ook niet te bellen of een sms ‘je te sturen, ineens was er weer op een donderdag- avond. Ik zat een boekje op de bank in de woonkamer te lezen, ik had gedoucht en alleen mijn badjas aan. Hoi ma zei hij vrolijk, ik kom even een bakkie doen en kijken hoe het met je gaat glimlachte hij.

O goed hoor zei ik stoer. Moei lachte hij weer en kwam naast mij op de bank zitten. Krijg ik geen kusje vroeg hij! Ik denk dat wij even moeten praten Hans zei ik serieus. Praten herhaalde hij, waarover? Ik wist ook niet waar ik moest beginnen, maar om nou net te doen of er niets was gebeurt, kon ik niet. Over wat er is gebeurt begon ik, dat is niet goed Hans. Nou ik vond het heel goed en geil viel hij mij gelijk in de reden, was toch niet verkeerd lachte hij. Ik ben je moeder, dit kunnen wij toch niet maken Hans! Waarom niet vroeg hij? Ik vind er niks mis mee, jij heb ook je gevoelens mam, anders ga je ook niet hier s ‘avonds met een dildo in je kut zitten (…) nou riep ik en gaf hem een por in zijn zijde, zoiets zeg je toch niet. Nee was het anders dan lachte hij weer, je ziet er nog goed uit mam, geniet van het leven en doe niet zo moeilijk. Maar Sofie dan vroeg ik, dit kan toch niet Hans probeerde ik hem toch aan te spreken om hem in te laten zien dat wij dit niet konden maken. Wat ik ook zei, het hielp allemaal niet. Hans pakte mij weer vast en begon te zoenen.

Doe niet zo moeilijk zei hij. Sofie komt hier echt niet achter, als jij je mond hierover houd. Hij ging met zijn hand in mijn badjas, o geil, je heb er niks onderaan zei hij en kneep even in mijn (stijve) tepels. Het was zo, toen hij mij weer vastpakte raakte ik daar weer opgewonden van, ik kon mij er niet tegen verzetten toen hij met zijn hand verder in mijn badjas ging. Hij rook lekker fris, volgens mij had hij zich ook nog niet zolang hiervoor gedoucht, hij wil natuurlijk weer seks schoot het door mij heen. Hans bevestigde mijn gedachtegang, hij zat al weer met zijn hand tussen mijn benen en tongde mij daar intiem bij. Kijk dat bedoel ik nou lachte hij toen hij zijn vinger in mijn kutje duwde, je ben bloedgeil ma. Ik kon alleen mijn benen daarna nog maar verder voor hem open spreiden “ het weer laten gebeuren. Hans had het goed aangevoeld, ik was heet, geil “ hij mocht mij pakken.

Dat deed hij, van enig gesprek was geen spraken meer, hij heeft mij even gevingerd, mijn badjas afgedaan, en daarna mijn benen wijdverspreid over zijn brede schouders gelegen. Zelf had hij behalve zijn jas, al zijn kleding nog aan toen hij mijn kutje begon te kussen, te likken en mijn klit met zijn vingertoppen streelde. Op het moment dat ik zijn tong diep in mijn kutje voelde, werd mijn verlangen en lust naar mijn eigen zoon toe zo groot, dat is gewoon niet normaal meer! Mijn Hansje is een grote man geworden zo besefte ik, hij was in niets meer mijn tiener zoon van 10 jaar geleden. Een krielkipje, mager en vaak, heel verlegen onder de mensen. Hans is groot (1.88 m) 85 kg is heel zelfverzekerd geworden. Hij likte mij heel geil, zoog lekker op mijn harde klit, en likte ook over mijn anus, wat het genot alleen maar verhoogde. Ik begon er met heel mijn lichaam op te reageren, 1.68 m, 65 kg en best wel wat gewent inmiddels, maar dit was groots, heel opwindend om zo met mezelf geconfronteerd te worden.

Ik kreeg er een waanzinnig, spetterend orgasme van, een super gevoel.

Hans deed mijn benen van zijn schouders af, likte zich met zijn tong over mijn buikje, tieten en tepels een weg naar mijn mond. Misschien wilde hij mij, mijn eigen sappen laten proeven, want hij gaf mij een lange tongzoen. Daarbij deed hij nog iets heel geils, onder het zoenen voelde ik zijn vinger mijn anus inkomen, hij vingerde echt mijn anus en duwde daarbij ook zijn duim mijn natte kut in. Ik vond het allemaal lekker, kreunde dat ik geneukt wilde worden en begon vrij wilt zijn blouse los te knopen. Ik verlangde er naar om mijn zoon in mij te voelen. Gek natuurlijk “dat je kennelijk seks ken hebben met je eigen zoon, wij had volwaardige seks met elkaar, wij maakte elkaar geil. Ik heb na mijn scheiding met twee verschillende mannen een paar keer seks gehad het afgelopen jaar, maar raakte bij hun beide daar niet zo opgewonden van, als bij Hans. Ik heb hem verder uitgekleed, toen hij naakt was heb ik even aan zijn erectie staan trekken, daarna heb ik mijn zoon meegenomen naar mijn bed.

Ik was alle schaamte voorbij en begon hem lekker te pijpen, ook ik heb toen mijn vinger in zijn kont naar binnen geduwd en heb op zijn ballen gezogen. Hans gaf zelf aan dat ik moest stoppen, hij wilde mij neuken. Ik ben bovenop hem gaan zitten, ik was super nat en kon zijn lul goed hebben. Hans heeft opwindend met mijn tieten gespeeld en op mijn tepels gezogen, ik vond het allemaal super geil en samen neukte hij mij weer in een heftig orgasme. Ik kon gewoon niet meer stoppen, ik wilde hem ook graag in mijn kutje laten klaarkomen. Op een gegeven moment verhinderde hij dat weer door mij van zich af te duwen, ga op je knieën zitten mam vroeg hij, en nam mij achterlangs, zo lekker. Hij pakte mij stevig aan, iets wat ik best geil vind als ik in zulke sferen verkeerd. Hans trok aan mijn lange haren, hij voelde dat het mij extra opwond en begon op mijn billen te slaan. Lekker hé geile hoer hoorde ik hem zeggen, ik neuk je helemaal gek. Nou dat deed hij zeker, ik kwam weer klaar .

Hij viel even stil, roerde rustig met zijn dikke lul door mijn kutje, en vroeg of ik weleens in mijn kont was geneukt. Ja door je vader hijgde ik, maar verwachte niet dat hij dat ook wilde doen! Wel dus, hij trok zich uit mijn kutje terug, wat ga je doen vroeg ik? Jou ik je geile reet neuken zei hij, en ja hoor hij voegde daad bij woord. Ik moest even op mijn lip bijten toen ik zijn lul mijn kontje in voelde komen, maar ik was zo open en geil naar hem toe, dat het zonder veel moeite lukte. Het lukte vroeger bij mijn ex ook wel als ik er op voorbereid was en goed geil gemaakt was, maar mijn zoon was nog wel een stukje dikke dan zijn vader. Hans deed het gelukkig wel voorzichtig, hij speelde met mijn klitje en neukte mij in mijn kont in een rustig tempo, precies zoals ik het kon verdragen. Na een paar keer even gestopt te zijn, voerde hij he tempo op, ik voelde zijn ballen tegen mijn kutje komen en bijna op het zelfde moment kwamen wij klaar. Ik vond het heerlijk om zijn warme zaad in mijn kont te voelen.

Wat ben jij geil lachte hij tegen mij toen hij daarna met zijn hoofd op mijn tieten kwam liggen, nee jij niet zei ik! Ik kwam langzaam weer een beetje bij mijn positieve, streelde lekker door zijn haren en voelde mij heerlijk bevredigd. Hans was ook relax, wij hebben nog even lekker liggen zoenen en zijn toen samen gaan douchen. Daarna heeft hij zich aangekleed en heb ik mijn badjas aangedaan, in de woonkamer hebben wij samen nog wat gedronken. Hij vroeg of ik een zaterdag thuis was? Sofie ging sporten met een vriendin en dan wilde hij nog even langskomen. Je ben hier altijd welkom glimlachte ik. Na nog een lange tongzoen is hij weer naar huis gegaan en ben ik mijn bed ingegaan. Ik was moe en voldaan, dit had ik nodig, goede seks brengt mij altijd lichamelijk en geestelijk weer even in rust.Ik keek de volgende dag alweer uit naar de zaterdag, mijn verlangen en nieuwsgierigheid wat mij nog meer te wachten stond was groot. Het werd weer een spannende, geile middag toen Hans langs kwam. Ik had ook een verrassing voor hem toen hij mij na een kwartier al begon uit te kleden in mijn woonkamer. Daar over later meer, allemaal een dikke kus voor jullie, een ondeugende moeder!!