Ik word geneukt door mijn zoon
Categorie: Incest / Familiesex | dinsdag 20 mei 2014 01:26

Nadat mijn man in 2013 overleden is, viel ik in een diep donker gat. Ik heb mijn man de laatste jaren na een lang ziekbed thuis verzorgd en had vrede met zijn overlijden, omdat hem verder lijden bespaard is gebleven, maar toen werd het wel heel stil in huis. Ik heb één zoon, Mike die drie jaar geleden getrouwd was, maar eind december 2013 weer is gescheiden. Hun huis staat in de verkoop en zijn ex met hun kleine van net 1 jaar woont daar op dit moment nog tot het huis verkocht is. Mike is nu 28 jaar, ik vond het vanzelfsprekend dat hij voorlopig weer bij mij kwam wonen tot dat hij weer een eigen huis heb gevonden. Het betekende voor mij ook weer een beetje leven en aanspraak in huis en zo hebben wij samen de kerstdagen gevierd en het nieuwe jaar 2014 ingeluid.

Het was voor Mike voorlopig even een tijdelijke oplossing, ik had ook weer aanspraak, en zat ook s ‘avond niet meer alleen aan de eettafel. Overdag heb Mike zijn werk en doe ik het huishouden, en s ‘avonds stond zijn warme hap klaar als hij uit zijn werk kwam. Er was in ieder geval weer leven in huis, daarbij is hij altijd ook heel zorgzaam geweest voor mij en heeft hij mij altijd bijgestaan tijdens de verzorging van zijn vader. Het enige verschil was dat je met elkaars privacy een beetje rekening moest houden. Mike had zijn eigen oude kamer, maar zit in de avonden bijna altijd samen met mij televisie te kijken. De eerste drie weken verliepen normaal, de feestdagen hadden wij achter de rug, maar begin januari 2014 veranderde dat. Mike was eerder die avond naar zijn kamer gegaan, ik keek nog even beneden in de woonkamer Paul en Witteman af, en ging toen ook naar mijn slaapkamer.

Ik kom dan eerst langs zijn slaapkamer waarvan zijn deur nog openstond en het licht nog branden. Zoals ik wel meer deed, liep ik nog even bij hem naar binnen om hem welterusten te wensen. Die avond verliep het anders, ik zag Mike helemaal naakt op zijn bed liggen, hij lag zichzelf op dat moment te masturberen, beide schrokken wij hier natuurlijk van. Hij keek mij met grote ogen aan, ik wist ook niet waar ik kijken moest, maar zag wel even zijn grote stijve in zijn hand. O sorry stamelde ik en draaide mij gelijk weer om, sorry mam hoorde ik hem zeggen toen ik naar mijn kamer ging. Pfff hier was ik van geschrokken, ik kon er niet van in slaap komen. Ik begreep het natuurlijk wel, Mike is een jonge gezonde man en heb ook zijn behoefte, maar toch was dit heel confronterend voor ons beide. Ik vond het lullig voor hem. Zelf had ik al jaren geen seks meer met mijn man gehad sinds hij ziek werd in 2006, kon dat niet meer. Ik wordt dit jaar vijftig, en heb mezelf nooit kunnen of willen bevredigen. Ik heb het weleens geprobeerd maar vond er niets aan, het bevredigde mij niet echt meer. Ik heb mij er voor afgesloten, ik dacht nooit na over seks, maar vind het nog steeds leuk mezelf een beetje sexy te kleden. Ik draag nog korte rokjes in de zomer, en hou ook van mooie lingerie.

Door Mike dacht ik die nacht bewust terug aan de fijne jaren die ik ook met mijn man had gehad. Onze seksuele relatie is altijd goed geweest, daar genoot ik echt van. Ik probeerde mij te herinneren wanneer ik voor de laatste een goede erectie in mijn vagina had gehad? Dat moest ergens rond mijn 42ste jaar zijn geweest. In deze gedachtegang zag ik mijn zoons erectie ook weer voor ogen, die was behoorlijk fors geschapen zo had ik wel vluchtig gezien. Gek vond ik het van mezelf, dat ik zo over zijn erectie dacht op dat moment. Uiteindelijk ben ik toch in slaap gevallen. De volgende morgen was Mike al naar zijn werk toen ik opstond, ik moest er toch weer even aan denken toen ik naar het toilet ging. In het verloop van de dag kwam het beeld zoals Mike naakt op zijn bed lag een paar keer terug.Die avond onder het eten vond ik Mike stil, meestal had hij wel wat te zeggen, of had iets over zijn werk te vertellen, maar hij zei amper iets. Pas nadat wij koffie hadden gedronken en zwijgend naar het journaal hadden gekeken, begon hij te praten. Mam sorry hé van gisteren zei hij.

Joh daar hoef jij je niet voor te verontschuldigen hoor Mike zei ik oprecht, ik zag aan hem dat hij er mee zat. Je ben een gezonde jonge vent en je hoef aan mij geen verantwoording meer af te leggen over wat jij wel of niet doe in jou leven zei ik. Nee oké, maar hij vond het klote voor mij zei hij. Ik wilde er eigenlijk maar een grapje van maken, en zei dan ook spontaan, ja dat je klote heb, heb ik wel gezien. Wij moeste er allebei om lachen, maar hij bleef wel bij het onderwerp. Hadden jij en pa nog seks toen hij ziek werd vroeg hij? Ik keek hem even aan, en al vond ik eigenlijk dat hem dat niets aanging, zei ik toch eerlijk en openhartig naar mijn zoon toe, dat dit niet meer kon vanaf dat zijn vader ziek was geworden. Hij rekende gelijk even terug, zoals ik de nacht hiervoor zelf ook had gedaan, dus vanaf je 42ste jaar heb je geen seks meer gehad? Ja dat klopt kon ik alleen maar beamen.

Zo dat is ook al een lange tijd dan, hoe bevredig jij je eigen dan vroeg hij? Nou Mike begon ik er nerveus een beetje van te lachen, zoiets vraag je toch niet aan je moeder. Waarom niet vroeg hij, ieder gezond mens denkt toch dagelijks aan seks en heb zijn of haar lichamelijke bevrediging nodig? Ik haalde zo nonchalant mogelijk mijn schouders op, daar denk ik gewoon niet aan zei ik. Mike geloofde mij niet, je wil mij nu toch niet zeggen dat jij je eigen soms niet bevredigd hé mam lachte hij mij uit. ja toch is het echt zo Mike, ik doe dat niet, daar kan een vrouw zich voor afsluiten zei ik. Ineens waren wij in een gesprek over seks beland, hij ging er ook over door. Je ben nog geen vijftig mam, je zie er goed uit, je ben toch geen non, want dan moet je echt naar het klooster lachte hij. Ik wist gewoon even niet meer wat ik moest zeggen, ik vind dat je altijd overal over moet kunnen praten, maar om nou over seks met je eigen volwassen zoon te praten, vond ik ongemakkelijk.

Mike had er geen enkele moeite mee, hij zei zichzelf bij gebrek aan een vrouw, relatie, een paar keer per week af te moeten trekken, anders kon hij niet functioneren zei hij! Ik zal het je nog sterke zeggen, toen ik jou binnen zag komen werd ik nog een stuk geile en hoopte dat jij het over zou nemen. Toen jij weer weg liep was ik bloedgeil, en spoot een minuut later mijn lul leeg. Nou Mike, doe normaal, zoiets zeg je toch niet zei ik. Waarom niet mam zei hij serieus, ik fantaseer wel eens over jou sinds ik hier weer woon, jou lichaam ziet er beter en slanker uit dan van mijn ex. Ik wist niet meer wat ik hoorde toen hij dat zomaar tegen mij zei, het raakte mij echt. Zo kon ik Mike echt niet, hij was ineens zo anders tegen mij, het maakte mij nog nerveuse. Ik meen het hoor mam lachte hij, en tot mijn schrik begon hij zijn jeans open te maken, ik was zo overvallen door wat hij allemaal tegen mij zei, dat ik niets meer kon uitbrengen toen hij opstond en zijn onderbroekje ook naar beneden deed.

Plotseling stond Mike voor mij met een hele grote erectie, die hij in zijn hand nam.

Kijk mam zei hij met ineens wat rode ogen, ik wordt echt geil van je. Ik was in shock op dat moment, hij kwam op mij aflopen en duwde zijn erectie in mijn gezicht, wat doe je riep ik. Het was al te laat, ik had mijn mond nog open van mijn reactie, toen hij zomaar zonder enige schaamte zijn stijve in mijn mond duwde. Pijp mij mam dat is geil hoorde ik hem zeggen. Ik moet in trans geraakt zijn toen ik zijn eikel al een stukje in mijn mond voelde, dit had ik jaren niet meer gedaan, maar begon mijn eigen zoon echt te pijpen. Mmm lekker begon hij al snel te kreunen, zoiets verleer je niet mam zei hij. Ik deed maar wat, zat nog steeds op mijn stoel en bewoog mijn mond over zijn grote apparaat, ik begon er van te trillen als een rietje. Mike zag dit natuurlijk ook, rustig mam, laten wij naar jou slaapkamer gaan stelde hij voor en trok zich terug uit mijn mond. Ik liep zonder tegenspeurteren mee met Mike.Niet dat ik het zelf wilde of opgewonden was, maar ik had op dat moment totaal geen controle meer over mezelf. Zo begon Mike mij uit te kleden in mijn slaapkamer, ik stond er bij en keek er naar!

Wij zijn naakt naast elkaar gaan liggen, Mike begon mij overal te strelen, over mijn borsten, mijn buik en door mijn schaamhaar. Hij trok een paar keer aan de plukjes haar, deze pruiken zijn al jaren uit de mode ma lachte hij, ik had er geen antwoord op. langzaam begon het te prikkelen in mij lichaam, kriebels kreeg ik er van in mijn buik toen Mike zachtjes op mijn tepels begon te zuigen. Hij pakte mijn hand vast en samen met zijn hand, begonnen wij over zijn harde, stijve grote lul en ballen te strelen. Doe maar zei hij toen hij zijn eigen hand weg haalde, en ik zijn vingers gelijk over mijn intiemste plekje voelde strelen. Ik was nog te geblokkeerd om er opgewonden van te raken, ik zei dan ook tegen hem, ik kan dit niet Mike. Hij deed net of hij het niet gehoord had, bleef op mijn tepels zuigen die daar toch op reageerde, en hard van werden. Ik hield zij stijve wel vast in mijn hand, maar bewoog mijn hand niet. Hij begon zelf met zijn onderlichaam te bewegen, kwam omhoog en probeerde mij intiem te zoenen, Mike ik kan dit niet zei ik nogmaals. Ik liet zijn lul los, maar hij ging door met zijn hand tussen mijn benen, toen ik zijn vinger een stukje mijn kutje in voelde komen begon ik echt helemaal te shaken. Ik werd er emotioneel van en begon te huilen, toen stopte hij.

Doe rustig mam zei hij zelf ook op een rustige toon, als je het niet wilt, stoppen wij er mee. Ik werd op dat moment zelf ook weer wat rustige, ik kan dit echt niet herhaalde ik weer. Mag ik wel bij je blijven slapen vannacht vroeg hij? Ja dat mag zei ik, maar ging wel gelijk op mij zijde liggen met mijn ogen dicht en mijn rug naar hem toe. Toen hij daarna het bedlampje uitdeed, zei ik nog wel, welterusten. Ik hield mij muisstil, maar kon niet in slaapkomen, dit kon natuurlijk absoluut niet. Dat Mike die avond zulke intieme dingen met mij had gedaan, althans zeker veel verder in was gegaan als ik daaraan toe had gegeven, begreep ik gewoon. Uiteindelijk toen ik er overtuigd van was dat mijn zoon sliep, ben ik ook in slaap gevallen. Midden in de nacht schrok ik wakker, ik had het vreselijk warm, ik had liggen dromen. Ik zag mezelf bovenop mijn zoon zitten, hij had mij toch zover gekregen om seks met hem te hebben. Ik had ook het gevoel dat ik moest plassen, ik draaide mij op mijn rug en zag dat Mike in een diepe slaap lag. Ik voelde met mijn hand tussen mijn benen, ik was daar drijf nat.

Voor de zekerheid voelde ik nog wel even aan het onderlaken of ik echt niet in mijn bed had geplast, maar dat was niet het geval. Ik lag met mijn ogen open in de duisternis te kijken, mijn hand ging terug tussen mijn benen, ik kreeg drang om mezelf aan te raken, ik vond dat warme gevoel, mijn vochtigheid, ineens weer een lekker gevoel. Ik kon gewoon niet meer van mijn kut afblijven, begon mezelf te strelen en werd op dat moment wel na lange tijd weer opgewonden toen ik met mijn vinger naar binnen ging. Ik was bij volle bewustzijn, klaar wakker en keek naar Mike die nog steeds zachtjes lag te snurken. Langzaam begon ik mezelf te vingeren, ik kreeg er een aangename spanning van in mijn lichaam en werd lichter in mijn hoofd, mijn lichaam begon er van te schokken. Het voelde goed, mijn verlangens werkte nog, ik was niet meer geblokkeerd, ik ging dieper met mijn vinger, mijn ademhaling ging sneller, mijn hart ging sneller kloppen. Ik keek weer naar mijn zoon, die plotseling zijn ogen open deed, ik schrok toen hij vroeg wat ik aan het doen was. Ik trok snel mijn vinger terug.

Mike was opslag wakker, sloeg het dekbed van ons af en keek tussen mijn benen. Zijn volgende daad was dat hij met zijn hand ” mijn benen waren nog gespreid “ aan mijn kut voelde, je lig met jezelf te spelen zei hij. Ik voelde mij betrapt, maar ondanks dat, bleef mijn opwinding door mij lichaam gaan. Mike kwam bovenop mij liggen, ik verzetten mij niet meer toen ik bij hem ook zijn opwinding voelde toenemen tussen mijn benen. Ik voelde zijn erectie opkomen tegen mijn schaamlippen aan, hij gaat het doen flitste het door mijn hoofd. Mike deed het “hij bewoog, ik voelde zijn lul bij mij naar binnen komen”. Ik kon niet meer terug, ik wilde het ook niet meer tegenhouden, toen hij in mijn kutje begon te stoten met zijn grote lul, die heel diep mijn kut in ging. Vind je dit lekker vroeg hij toen hij mijn gezicht begon t kussen, ja kreunde ik zachtjes, ga meer door. Mike ging door, ik begon met hem mee te bewegen. Hij kuste mij op mijn mond, ik opende mijn mond voor hem en wij begonnen elkaar intiem te tongzoenen. Ik werd geneukt, ik liet mezelf gaan en begon er echt van te genieten, dit had ik zolang moeten missen, het opwindende gevoel nam alleen maar toe, sneller smeekte ik.

Ik werd goed en diep genomen door Mike, ik voelde de kriebels in mijn buik, hij neukte mij in een krachtig orgasme, die ik schaamteloos tot mij nam. O Mike wat lekker hijgde ik het uit, het werd hem ook te machtig, ik kom, ik kom hijgde hij het ook uit. ik voelde mijn kut nog warme worden, zijn sperma vulde mijn kut, ik kreeg gelijk weer een orgasme. Mike rolde van mijn lichaam af, min of meer verdwaasd lagen wij naast elkaar uit te puffen, alles bij elkaar had dit nog geen vijf minuten geduurd. Ik voelde zijn sperma uit mijn kut vloeien, het kwam tussen mij billen terecht. Ik ga even naar de badkamer zei ik. Op het moment dat ik mezelf stond te wassen kwam Mike ook binnen, hij pakte een washandje en vroeg of ik het lekker had gevonden? Ja het was lekker zei ik eerlijk. Fris gewassen zijn wij weer terug naar bed gegaan, zwijgzaam zijn wij naast elkaar weer in slaap gevallen.

De volgende ochtend moest Mike weer naar zijn werk, wij reageerde gevoelsmatig anders dan normaal op elkaar, wij gaven elkaar ook een innige zoen toen hij de deur uitging. Ik voelde weer nieuwe energie in mij, heb mij bed verschoond en hoopte dat Mike die nacht weer bij mij zou slapen. Nee ik moet het eerlijk opschrijven, ik dacht heel de dag in vurig verlangen aan mijn zoon en hoopte dat hij zich niet bezwaard ging voelen. Terug van zijn werk vrijdagavond, had ik mezelf misschien wel een beetje te overdreven opgetut. Ik had weer eens een mini rokje aangedaan, mijn uitgroei middags opnieuw geblondeerd en bewust een mooi sexy lingeriesetje uitgekozen nadat ik uit een lekker warm bad was gekomen, voor Mike thuis kwam. Je zie er super uit mam begroeten hij mij met een lange tongzoen, ik had het avondeten al klaar, onder het eten zei Mike dat hij zich na het eten ging douchen, hij had een verrassing voor mij! Ik ben benieuwd lachte ik ontspannen.

Ik had net de afwas gedaan toen Mike, helemaal naakt, bij mij in de keuken kwam.

Wat ruik je lekker was mijn eerste reactie, maar keek ook naar zijn slap naar beneden hangende lul, hij zag er anders uit? Hij had ook een grote witte kom gevuld met dampend water in zijn ene hand, wat is dat vroeg ik? Jou verrassing lachte hij, mmm wat wil je daarmee dacht ik. Mam die pruik van jou kan echt niet meer zei hij, ik ga je scheren. Jij mag kiezen waar, hier in de kamer of op jou bed. Nou doe maar hier, maar dan doe ik wel even de gordijnen dicht glimlachte ik tegen mijn zoon, ik vond het echt een grote verrassing. Mike zette de kom met warm water op de salontafel neer, liep nog een keer naar boven en kwam terug met twee schone handdoeken, een scheermesje en zijn scheerschuim. Ik moest op de zitbank gaan zitten, nog mijn mini rokje aanhouden, maar hij deed zelf mijn slipje uit waar hij met bewondering naar keek, mooi mam zei hij. Ik ging onderuit op de bank liggen, met gespreide benen. Met mijn beide enkels op de salon tafel ging hij tussen mijn benen op de grond zitten en spoot scheerschuim op mijn schaamheuvel. Ik werd helemaal warm toen hij het schuim over mijn schaamlippen uitsmeerde en ik zijn vinger daar weer voelden.

Ik zag zijn lul in kleine schokjes omhoog komen, op dat moment zag ik ook wat mij in de keuken al bezig hield, hij had ook al zijn schaamhaar weg geschoren. Zijn lul kwam in een volledige erectie, hij leek nog groter dan ik in de duisternis van mijn slaapkamer al had gezien. Mike begon mijn schaamhaar voorzichtig maar wel efficiënt te scheren, ik zag steeds meer haartjes verdwijnen. Hij nam zorgvuldig mijn schaamlippen tussen zijn vingers, ik voelde mijn kut daarbij een stukje opengaan. Mijn seksuele gevoelens waren weer helemaal terug in mijn lichaam en geest, ik voelde mij steeds geile worden. Het was ook spannend, ik zat naar mezelf, maar ook naar zijn stijve grote lul te kijken, ik vond het heel opwindend om een man te zien, zonder schaamhaar, zelfs zijn ballen waren glad geschoren. Het warme mesje wat hij steeds weer spoelde in de kom water, de aanrakingen van mijn schaamlippen, maar ook van mijn klitje, wekte nog meer mijn verlangen op om seks met mijn zoon te hebben. Eenmaal helemaal glad geschoren, ook tussen mijn bilspleet, waar ik mijn benen voor over zijn schouder heb moeten leggen, voelde ik mij weer een meisje uit mijn tienerjaren. Mike begon mij kleine kusjes te geven over mijn kale schaamheuvel en schaamlippen.

Hij wond mij daarmee enorm op, helemaal toen hij met zijn tong mijn kut in ging, en mij echt heel goed begon te likken. Mijn klitje nam hij te pakken, net als mijn anus, zoiets heerlijks had ik nog nooit gevoeld. Het was dan ook niet meer verwonderlijk voor mezelf, dat ik daarvan een heerlijk orgasme kreeg. Zo ma lachte hij toen hij tussen mijn benen weer omhoog kwam, dat gaan wij elke week doen, ik ben bij deze je kut kapper geworden. Ik schoot er ook van in de lach, maar wilde hem toen toch ook wel even lekker verwennen. Kom op de bank zitten vroeg ik hem, en ging er zelf languit bij liggen. Vol bewondering keek ik naar zijn grote stijve lul, hij is echt groot geschapen. Ik begon voorzichtig, gaf hem kleine likjes met mijn tong over zijn eikel, zijn lul en ballen, dit bleef ik op en neer doen. Het maakte hem gek, wat geil kreunde hij, neem hem lekker in je mond vroeg hij ongeduldig. Hier had ik nee gewacht, ik vond het geil om hem het te horen uit smeken. Daarna vulde ik mijn mond met zijn warm kloppende lul. Ik pijpte hem diep en goed, zoals ik het ooit geleerd had.

Mike kon zich goed beheersen merkte ik wel, hij gaf niet snel gewonnen. Ik trok hem af, pijpte mijn mond daarbij over zijn eikel en speelde met mijn hand met zijn ballen. Het duurde en duurde, ik vond het heerlijk en had er genoeg energie voor om het goed vol te houden, ik wist zeker dat het moment kwam, dat hij het niet meer kon houden. Zo gebeurde hij ook, ik voelde de onrust in hem toenemen, ik ga komen riep hij hard uit. Kom maar lekker dacht ik bij mezelf, ik was er ook klaar voor. Hij kwam, ik kreeg golven warm sperma in mijn mond gespoten en slikte het zonder weerzin allemaal van hem in. Ik vond het een enorme overwinning van mezelf, mijn lichaam was vol passie en lust. Ik moest hem even los laten, zijn ademhaling ging nog steeds heel snel, en hij zag er ook verhit uit. Ik wist dat ik het goed had gedaan. Een paar minuten rust gunde ik Mike, maar pakte zijn iets verslapte lul toen weer vast, ik wil je in mij voelen Mike smeekte ik hem, zoals hij mij ook gedaan. Hij werd gelijk weer heel hard en stijf. Ik ben bovenop zijn gespierde grote lichaam gekropen, zijn harde lul zoog ik met mijn kut naar binnen, ik begon hem snel te neuken.

Hij begon mij hard terug te stoten.

Kom maar daagde ik hem uit, neuk me maar zo hard je kan, ik kan je hebben riep ik opgewonden. Het effect dat wij beide geen schaamharen meer hadden, verhoogde mijn lust nog meer, maar zeker ook zijn keiharde lul heel diep in mijn kut te voelen, maakte mij gek van genot, ik ging er helemaal voor. Zijn fysiek kracht nam toe, Mike pakte mij stevig vast en stond in één beweging op van de bank. Ik hing met mijn volle gewicht van 65 kg om zijn lichaam, of eigenlijk moet ik zeggen, ik zat met mijn geile kut met mijn volle gewicht op zijn staaf. Mike begon mij door heel de kamer en de keuken te neuken met felle harde stoten, liep hij met mij daar doorheen. Weer terug in de keuken, wipte ik mezelf in een super orgasme. Hij werd daarna nog wilder, hij had mijn billen van elkaar en zocht steun tegen het keukenblad. Toen wij daar stil stonden begon hij mijn kut weer vol te pompen, maar dit weer iets heel opwindends, hij duwde zijn vinger erbij in mijn kont, o Mike gilde ik. Dit vond ik ook super, alles vond ik super wat hij deed, en zoals hij het deed. Hij neukte mij heel bedreven, die ervaring had hij waarschijnlijk veel meer dan ik opgedaan. Heerlijk om zijn vinger erbij in mijn kont te voelen, ik hield het weer niet en kwam wederom heftig klaar, ik begon mij er bijna van te schamen.

Jij ben echt heel geil mam lachte hij toen hij dat natuurlijk ook weer voelde, je maak mij gek met die geile kut van je kreeg ik te horen. Hou op om zo tegen mijn te praten giechelde ik, daar maak je mij alleen maar geile van, nog geile lachte hij ook en gaf mij gelijk weer een paar krachtige diepe stoten in mijn kut. Ik vond het heerlijk, maar ik kon hem bijna niet meer vasthouden, mijn orgasmes waren heftig, ik verloor steeds meer krachten. Stop even Mike smeekte ik hem, ik kan je bijna niet meer vasthouden. Mike bleek daar gelijk een oplossing voor te hebben, hij liep met zijn stijve lul nog steeds diep in mijn kut naar de keukentafel, maar haalde toen wel snel zijn vinger weer uit mijn kontgaatje. Ik werd met mijn billen op de keukentafel gezet, steunde met mijn armen achterwaarts op de tafel en kreeg zijn lul weer diep in mijn kut. Hij neukte mij zo goed, met zoveel kracht had ik dit nog nooit meegemaakt, het gaf ons allebei vleugels. Ik bijna weer in trans, hij bedreven en precies wetend wat hij deed, neukte hij zijn lul net zolang door mijn kut heen, tot hij ook voor de tweede keer deze avond klaar kwam. Dit keer voelde ik zijn warme zaad op mijn kale schaamheuvel komen en op mijn schaamlippen. Ja dit is seks dacht ik, zo moet het, dit bevredigde mijn lusten en geilste gevoelens!

Ik kwam langzaam weer terug op aarden toen wij even rustig bij elkaar op de zitbank gingen zitten, en een glaasje dronken. Ik werd er heel rustig van in mijn hoofd, niet in mijn lichaam, maar dat kwam omdat ik seksueel mijn opwinding terug had, na jaren onthouding. Warm, bloot tegen elkaar aan zei ik dat ook eerlijk tegen Mike. Het is lang geleden dat ik mij zo geil gevoeld heb als vannacht en op dit moment bekende ik. Mike zei dat het bij hem ook goed aanvoelde, je bent echt vrouwelijke en een stuk geile dan Sonja ( zijn ex) zei hij met een ondeugende lach. Wij hebben nog een uur gezellig zo met elkaar gepraat beneden in de woonkamer, maar het moment van douchen brak aan, wij hadden beide wel behoefte aan een goede nachtrust na onze uren lange super geile scheer en neukbeurt.Als een blok viel ik na het douchen in slaap, mijn bed was niet meer kil en koud, met mijn geile zoon naast mij in bed. Het is misschien niet netjes in vele ogen om seks te hebben met je eigen zoon, daar ook mee in je eigen bed te slapen, maar ik kreeg er weer kracht en energie van. Ik voelde mij veilig, beschermd, en bevredigd in de afgelopen maanden toen Mike bij mij woonden.