Het vriendje van mijn zoon
Categorie: Incest / Familiesex | woensdag 25 mei 2016

“Hé, mam, mag Jaap dit weekend bij ons logeren, z'n ouders gaan het weekend weg en anders moet hij naar z'n oma en opa?” Thea's zoon Mark stormde de keuken binnen en keek z'n moeder vragend aan. Thea Smit grinnikte toen ze het bezwete gezicht van haar 13-jarige zoon zag. Hij moest het hele stuk vanaf z'n vriendje's huis naar hier hard gelopen hebben dacht ze en dat bij deze hitte. “En vinden z'n ouders dat goed?” vroeg ze. “Ja, mam en anders moet je z'n moeder maar even bellen zei ze”. “Nou, ik vind het goed, maar ik zal straks toch nog even bellen wanneer ze weer terug zijn” antwoordde ze. Ze kende Jaap al jaren, het was een aardige, ietwat verlegen jongen die al jaren bevriend was met Mark. Ze gingen naar dezelfde school en speelden ook in hetzelfde voetbalelftal. Hij kwam regelmatig met haar zoon mee om huiswerk te doen of te computeren. Ze vond het niet erg om een weekendje op hem te passen.

Thea was een 42-jarige alleenstaande vrouw, die haar zoontje alleen had opgevoed, nadat z'n vader had besloten dat hij toch maar liever vrij man bleef. Mark kende z'n vader nauwelijks; hij had hem al 8 jaar niet meer gezien en had daar eigenlijk ook helemaal geen behoefte aan. Hij vond hem maar een klootzak, omdat hij z'n moeder in de steek had gelaten toen ze van hem zwanger bleek. Hij zou niet eens weten waar hij op dit moment woonde. Z'n moeder had in die jaren twee keer een korte relatie gehad, maar deze waren beide op niets uitgedraaid. “We gaan eerst maar even eten, schat, dan zal ik na de afwas even bellen” “Dat is goed, mam, bedankt” en Mark gaf z'n moeder een kus op de wang. “Hij komt zometeen” zei Thea terwijl ze de hoorn van de telefoon op de haak legde, “en hij blijft tot zondagavond.”

“Cool, mam, ik zal het logeerbed klaar maken en dan ga ik internetten”. “Goed, schat, als Jaap komt zal ik hem naar je toe sturen” Mark rende de trap op en Thea ging op de bank zitten en begon in een tijdschrift te lezen. Een kwartiertje later ging de bel en Thea liep naar de voordeur en opende deze. Ze keek in het gezicht van Jaap, die haar begroette met een: “Hallo, mevrouw Smit, bedankt dat ik hier mag logeren”. “Graag gedaan, Jaap, kom binnen. Mark is boven, zet je tas maar op de logeerkamer”. Jaap liep naar boven en Thea liep terug naar de bank en haar tijdschrift. Na ongeveer een uurtje door diverse tijdschriften te hebben gebladerd besloot Thea koffie voor zichzelf te zetten en de jongens een colaatje te brengen.

De koffie was snel genoeg gezet en Thea liep met twee glazen cola naar boven. Op de overloop aangekomen hoorde ze de twee jongens enthousiast met elkaar praten. “Moet je die tieten zien, die zijn enorm”. Dat was Mark, hoorde ze enigszins geschokt. “Ja, en wat een stijve tepels, daar zou ik wel eens op willen zuigen”. Dat was Jaap. De jongens waren vieze plaatjes aan het bekijken op het internet begreep ze en ze zette de twee glazen op de grond en sloop voorzichtig naar de deur van haar zoon's slaapkamer. Ze hurkte neer en keek door het sleutelgat in de kamer. Ze zag het beeldscherm en daarop een foto van een geil kijkende rijpe vrouw die haar inderdaad grote borsten uitnodigend in haar handen hield.

De jongens zaten met de rug naar de deur.

Mark klikte op een volgende foto en dezelfde vrouw verscheen, alleen nu lag ze met opengesperde benen op een bed. “Oh, ja, wat een geile foto en wat een lichaam heeft dat wijf” zei Mark. “Nou” beaamde Jaap, “daar zou ik wel eens op willen liggen”. “Ja, maar jij hebt het nog nooit gedaan” gniffelde Mark. “Nou en, jij ook niet” antwoordde Jaap een beetje beledigd. Thea hoorde het gesprek geamuseerd aan en besloot om naar beneden te gaan. Ze vond de interesse van de twee tieners voor het andere geslacht eigenlijk heel normaal op die leeftijd, al was ze wel een beetje verbaasd over de taal die ze daarbij gebruikten. Ze pakte de glazen cola van de vloer en ging zachtjes naar beneden.

Onder aan de trap aangekomen riep ze naar boven: “Jongens, komen jullie? Ik heb cola ingeschonken!” en ze liep snel door naar de kamer en zette de frisdrank op de tafel. Even later kwamen de twee knapen de kamer binnenlopen en gingen elk op een stoel zitten. “Hebben jullie spelletjes gedaan op de computer?” vroeg Thea zogenaamd nieuwsgierig. “Ja, mam” antwoordde Mark, waarna hij een slok cola nam. “En was het een leuk spelletje Jaap?” vroeg ze, terwijl ze het vriendje van haar zoon aankeek. Het ontging haar niet dat hij bloosde toen hij haar antwoordde: “Ja, mevrouw” en hij keek een beetje schichtig naar Mark. Thea nam de jongen eens wat beter in zich op. Ze had eigenlijk nooit zoveel aandacht aan hem besteed, maar nu ze hem daar zo zag zitten moest ze toegeven dat het een heel aantrekkelijke jongen was.

Hij was ongeveer 10 centimeter groter dan Mark, met lichtblond haar en blauwe ogen en een mooi wit gebit. Hij was gekleed in een wit t-shirt en een korte zwarte broek, waar z'n lange, lichtbehaarde en bruinverbrande benen uitstaken en hij droeg een paar Nike sportschoenen. Ook kon ze het niet nalaten om even een blik op z'n kruis te werpen en ze was benieuwd wat die knul daar verborgen hield. “Mogen we televisie kijken, mam?” vroeg Mark. “Eh, ja, dat is goed” antwoordde z'n moeder en ze keek weer naar het gezicht van Jaap, maar die was nu met Mark meer geďnteresseerd in de TV-gids, zodat hij niks merkte van de aandacht van Mark's moeder.

“Nou, jongens, jullie vermaken je voorlopig wel, hč, ik neem even een bad” zei Thea. “Tuurlijk mam, mogen we zo nog een cola en wat chips?” vroeg Mark. “Tuurlijk, schat. Tot straks, jongens” en ze verliet de kamer om zich eens lekker te ontspannen in een warm bad. Thea liet het bad vollopen met heet water en kleedde zich op haar slaapkamer uit en begaf zich vervolgens op haar slippers en in een badjas weer naar de badkamer. Ze voelde aan het water in het bad of het de goeie temperatuur had en deed er wat badschuim bij. Ze ontdeed zich van haar badjas en stapte uit haar slippers en liet zich langzaam in het hete water zakken. “Heerlijk”, dacht ze, “net wat ik nodig had” en ze begon dat gedeelte van haar lichaam in te zepen dat boven het water uit kwam; haar nek, schouders en borsten. Ze sloot haar ogen en genoot van het warme water en dommelde een beetje weg. “Wil je nog een cola?” vroeg Mark aan z'n vriendje.

“Nee, bedankt, ik zit vol” antwoordde deze. De beide jongens hadden elk al twee glazen op en aangezien er niks bijzonders op televisie was hadden ze besloten om maar weer achter de computer te kruipen. Daar was vast wel iets leukers te zien dachten ze. Ze begaven zich weer naar Mark's slaapkamer en al gauw zaten ze weer te surfen. De één na de andere blote dame trok aan hun geile blikken voorbij, de meeste werden goedkeurend door de jongens becommentarieerd, slechts een enkeling viel niet in de smaak van de twee en werd snel weggeklikt. Zowel Mark als Jaap hadden een aardige erectie in hun korte broek gekregen bij het zien van zoveel moois. “Ik moet even plassen” zei Jaap, hij kon het niet langer meer ophouden, zei hij en begaf zich naar het toilet, dat zich in de badkamer bevond. Hij opende de deur en bleef als aan de grond genageld staan. Mark's moeder stapte net op dat moment uit bad en Jaap zag haar in haar volle glorie; haar grote, ietwat hangende borsten met de roze tepels, haar slanke taille en haar geschoren kut. Wat had ze een mooi lichaam.

Thea keek op en zag Jaap haar aanstaren en in een reflex greep ze een handdoek van het rek en hield het voor haar lichaam. “M-m-maar Jaap, wat doe je nu?” stamelde ze geschrokken. “S-s-sorry, mevrouw, i-i-ik moest plassen en was vergeten dat u in bad was” en hij verliet snel de badkamer. Hij was zo in de war, dat hij niet wist wat hij moest doen en toen Thea 20 seconden later in badjas uit de badkamer kwam stond hij nog op de overloop. “Nogmaals, sorry mevrouw, ik was het echt vergeten” zei hij met een rood hoofd. “Het geeft niet, knul” antwoordde Thea en streek de jongen over z'n bol, “je deed het immers niet expres” en ze wierp wederom een blik op z'n kruis en ze stelde vast dat de jongen een flinke bobbel in z'n broek had. Jaap haastte zich nu naar de badkamer en deed de deur snel achter zich op slot. “Wat een afgang”, dacht hij, “ik hoop maar niet dat ze het aan Mark vertelt”. Het duurde even voordat z'n piemel voldoende slap was geworden om te plassen.

Nadat hij weer uit de badkamer kwam hoorde hij Thea vanuit haar slaapkamer fluisteren: “Psst, Jaap, kom eens hier”. Hij deed wat de vrouw hem vroeg en liep haar slaapkamer binnen. Ze zat, nog gehuld in haar badjas, op het grote twee-persoonsbed. “Kom eens naast me zitten, Jaap” beval ze de jongen en ze sloeg zachtjes met haar rechterhand naast zich op het bed. Jaap liep aarzelend en naar de grond kijkend naar het bed en ging naast Thea zitten. “Jaap, ik weet dat je het per ongeluk hebt gedaan, dus je hoeft niet bang te zijn dat ik boos ben. Bovendien was het ook mijn schuld, omdat ik de deur niet op slot had gedaan ” zei ze vriendelijk, “maar ik wil dat je niet tegen Mark zegt wat er gebeurt is. Beloof je me dat?” “Ja, mevrouw” zei Jaap zachtjes. “Goed zo, ik weet dat ik op je kan vertrouwen” en ze streek door z'n blonde haren. Daarbij opende haar badjas zich enigszins, waardoor Jaap een glimp kon waarnemen van haar linkerborst en hij voelde direct weer beweging in z'n broek. Thea zag de bobbel in z'n broek ook en fluisterde in Jaap z'n oor: “En daar hoef je je ook niet voor te schamen, hoor, dat is heel natuurlijk” en ze streek hem even lichtjes over z'n bovenbeen en gaf hem een zoen op de wang. “Ga nu maar gauw naar Mark toe, hij zal zich wel afvragen waar je blijft.”

“Maar mondje toe hč, het blijft ons geheimpje!”

Jaap liep nu snel de slaapkamer uit met een tent in z'n broek en Thea moest een beetje grinniken en merkte dat ze zelf ook wel een beetje opgewonden was geraakt van het idee dat ze zo'n uitwerking had op die jonge jongen. Jaap voegde zich weer bij Mark, die hem begroette met een: “Waar bleef je nou?”. Jaap mompelde iets van een grote boodschap en probeerde zo normaal mogelijk te doen, maar ondertussen moest hij steeds aan de moeder van Mark denken en aan haar mooie, volwassen lichaam. Na nog een half uurtje gesurft te hebben besloten de jongens maar naar bed te gaan, want ze wilden de volgende morgen fit zijn voor de wekelijkse voetbalwedstrijd. Ze gingen nog even naar beneden om Thea een goede nacht te wensen. Deze zat ondertussen in haar badjas op de bank aan een glaasje wijn te nippen. “Mam, we gaan slapen” zei Mark, “we moeten morgen om 9 uur er uit”. “Oh, ja, jullie moeten morgen een uitwedstrijd spelen, hč, zet je zelf de wekker?”

“Ja, mam, dat is goed, dan kun je uitslapen” antwoordde Mark en hij gaf z'n moeder een kus op haar lippen en wenste haar welterusten en liep de gang in gevolgd door z'n vriendje. Het tweetal begon de trap op te lopen toen ze de stem van Mark's moeder hoorden: “Jaap, kun je nog even terugkomen?” Jaap keek Mark aan, maar die liep door en zei: “Je moeder heeft zeker nog gebeld, of zo, ik ga tandenpoetsen”. Jaap liep aarzelend terug naar de kamer en keek Thea vragend aan. “Je hebt toch niets tegen Mark gezegd, hč” vroeg ze hem. “N-n-nee, mevrouw Smit, helemaal niets” antwoordde Jaap blozend. “Goed zo, nou kom eens hier en geef me een zoen”. De jongen liep naar de bank toe en boog zich naar haar toe om haar een vluchtige nachtzoen op de wang te geven, maar Thea bracht haar mond naar de zijne en kuste hem langdurig op de lippen. “Nou, welterusten en droom lekker” fluisterde ze hees en ze streek hem daarbij nog even lichtjes langs z'n been. “Welterusten, mevrouw” slikte Jaap en verward verliet hij de kamer. Thea schonk zich nog een glaasje wijn in en ging languit op de bank liggen. Haar lange benen kwamen onder de badjas vandaan en ze vond ze er best nog wezen mocht voor haar 42 jaar; slank en zonder een grammetje vet, met grote borsten en een lekker kontje.

Geen wonder dat zo'n jonge, onervaren knaap opgewonden van haar raakte. Ze nam een slok wijn en vroeg zich af hoe hij er naakt uit zou zien. Ze gaapte en haar ogen vielen langzaam dicht. Plotseling schrok Thea wakker. Ze lag nog op de bank en op de televisie was één of andere reclameaanbieding van de grootste hits uit de jaren 60. Ze klikte de tv uit en zag dat het kwart voor twee was. Ze stond op van de bank en pakte de lege glazen en de bijna lege fles wijn en bracht het naar de keuken. Vervolgens controleerde ze of de buitendeur op slot zat en toen dat het geval bleek begaf ze zich naar boven. Ze liep naar de badkamer want ze moest nodig plassen, geen wonder, dacht ze, na al die wijn. Thea deed de wc-deksel naar beneden, liet de badjas van zich afglijden, ging zitten en begon gelijk te plassen. Hč, hč, dat lucht op, dacht ze en op dat moment ging de deur open en een slaperige Jaap verscheen in z'n onderbroek in de deuropening. Hij keek haar twee seconden geschrokken aan en liep toen, zonder een woord te zeggen, snel terug naar de logeerkamer. Thea veegde zich af, trok de wc door en deed haar badjas weer aan.

Ze was ook geschrokken, maar ze was ervan overtuigd dat de jongen het wederom niet met opzet had gedaan. Maar misschien zou ze van de situatie kunnen profiteren, dacht ze en begaf zich naar de logeerkamer. Ze opende de deur, maar Jaap had het licht weer uitgedaan en lag met z'n rug naar de deur op het bed en deed alsof hij alweer sliep. Thea ging de kamer binnen en sloot de deur achter zich. Ze zocht het lichtknopje met haar rechterhand en deed het licht aan. Vervolgens liep ze naar het bed toe, boog zich naar de jongen toe en schudde licht aan z'n schouders. “Ik weet dat je niet slaapt, Jaap, draai je om, ik denk dat we even met elkaar moeten praten” zei ze gemaakt streng. Jaap draaide zich om en knipperde met z'n ogen tegen het felle licht. “Het was echt per ongeluk, mevrouw Smit” stamelde de jongen verlegen. “Nou, dat weet ik zo net nog niet, het is wel erg toevallig dat het twee keer op één avond gebeurt. De eerste keer wil ik nog wel geloven dat het niet opzettelijk was, maar volgens mij heb je nu liggen wachten tot ik naar boven zou komen om me weer bloot te zien” zei Thea nog iets strenger.

“N-n-nee, mevrouw echt niet……..ik sliep al lang, maar ik..ik moest ineens nodig plassen…ik wist echt niet dat u op de wc zat”. Thea kreeg haast een beetje medelijden met de knaap, maar ze wilde het spelletje nog even volhouden. “Nou, ga dan eerst maar even plassen” zei ze en maakte plaats voor de jongen. Jaap haastte zich naar het toilet in de hoop dat de kous hiermee af was, maar toen hij terugkwam in de slaapkamer stond Mark's moeder met de armen over elkaar op hem te wachten. “Ga zitten, Jaap, ik denk dat ik toch je ouders moet inlichten, jongetje” dreigde Thea. “Nee, alstublieft niet, mevrouw Smit….alstublieft” zei Jaap nu bijna huilend. “Nou goed dan, maar ik vind dat je wel straf moet hebben” en Thea ging op de rand van het bed naast Jaap zitten.

“Kom over m'n schoot liggen, dan zal ik je een pak voor je broek geven, dat deed ik vroeger ook bij Mark als hij stout was geweest” loog ze. Jaap aarzelde, maar hij zag aan het gezicht van Mark z'n moeder dat het haar menens was en bovendien wilde hij niet dat z'n ouders het te weten zouden komen. Dan zou hij vast nooit meer bij Mark mogen logeren en dus automatisch naar z'n oma en opa moeten, dus legde hij zich met alleen z'n onderbroek aan over Thea's schoot. Deze was een beetje verbaasd dat haar plannetje zo gemakkelijk werkte, maar ze liet niets aan de jongen merken. “Goed zo, ik zal niet te hard slaan” zei ze nu al iets minder streng. Ze streek eerst even over het broekje van de jongen en deelde daarna een eerste, zachte tik uit. De jongen gaf geen krimp en de tweede tik was al iets harder.

Wederom reageerde Jaap niet en Thea besloot om nog iets harder te slaan. De derde klap was behoorlijk wat harder, maar nog voelde ze geen reactie van de knaap en Thea besloot de stoute schoenen aan te trekken. “Trek je onderbroek uit, want zo voel je er niets van” zei ze gespeeld bars en duwde de jongen van zich af. Jaap durfde niet te protesteren en deed wat de vrouw van hem vroeg. Hij draaide zich om en stroopte z'n broekje naar beneden, waardoor Thea een blik kon werpen op z'n achterwerk.

“Wat een lekker kontje” dacht ze “nog zo strak en jong!”

Jaap hield z'n hand voor z'n geslachtsdeel toen hij zich weer naar Thea toedraaide. “Ga weer liggen” beval Thea en opnieuw gehoorzaamde Jaap. Ook nu streek Thea eerst over het achterwerk, maar nu zat er geen stof meer tussen haar hand en de billen van de jonge jongen. Even aarzelde ze, maar toen sloeg ze hem net zo hard als de laatste keer. Weer bleef een reactie uit en Thea besloot om wat tikken achter elkaar uit te delen. Ze sloeg hem nu 3 keer net zo hard als de vorige keren en ze zag dat z'n achterwerk ietwat rood werd. Ze wreef teder met haar rechterhand over z'n billen, om vervolgens opnieuw 3 keer te slaan. Weer liet ze haar hand op z'n billen rusten, maar nu bewoog ze haar nagel van haar wijsvinger door de bilspleet van de jongen. Dit veroorzaakte een reflexbeweging bij Jaap, hij bewoog even, maar had zich direct weer onder controle.

De hand daalde weer hard neer op z'n kont, maar dit keer bleef het bij één klap. Weer gleed de nagel door z'n bilspleet, allen duurde het nu aanmerkelijk langer. Hij voelde dat Thea nu haar platte hand op z'n billen liet rusten. Ook voelde hij dat hij een erectie had gekregen en hij hoopte maar dat mevrouw Smit het niet zou merken, anders zou hij helemaal nog niet jarig zijn. Maar Thea had het al gemerkt, vandaar dat ze was opgehouden met slaan. Ze overdacht wat ze nu moest doen. Ze voelde de opwinding in haar onderbuik. “Kom naast me zitten”. Het viel Thea op dat haar stem nu hees klonk. Jaap ging naast haar zitten en hij probeerde z'n stijve piemel met z'n handen voor Thea verborgen te houden. Deze kon zich echter niet meer beheersen en duwde z'n handen weg en nam de jongenslul in haar rechterhand. Jaap kreunde en Thea bewoog haar hand op en neer langs z'n harde pik. “Mmmm, wat heb je een mooie lul” fluisterde ze, “heb ik je zo opgewonden, lieve schat?” en ze kneep wat harder.

De onervaren knaap kreunde alleen maar en Thea bewoog haar hoofd naar z'n piemel en likte het topje van z'n eikel met haar tong. Jaap liet zich kreunend achterover zakken op het bed en Thea sloot haar lippen om de eikel en cirkelde met haar tong langs het paarsrode geval. Haar linkerhand gleed onder haar badjas naar haar natte kut. Zo geil was ze in jaren niet geweest, besefte ze zich, en ze begon zich te vingeren. Jaap begon te hijgen en Thea realiseerde zich dat hij snel zou klaarkomen als ze zo doorging. Ze liet de piemel los en Jaap keek haar verbaasd aan. Thea stond op en ontdeed zich langzaam van haar badjas en keek de jongen geil in de ogen. “We doen eerst wat anders” sprak ze “ik wil dat je me likt”. Ze liep op het bed toe en zette zich met haar onderlijf boven het gezicht van Jaap. De tiener wist wat hem te doen stond en stak z'n tong naar haar mooi geschoren vagina uit. Thea opende haar schaamlippen en liet zich nog iets zakken.

“Lik me….laat me genieten” zei ze schor en Jaap volgde haar bevel op door z'n tong door haar spleetje te halen. Thea kreunde luid, “mmmmjjjaaa, lekker….mmmm….lik m'n natte kut ondeugende jongen…lik m'n klitje” en ze wees de jongen haar gezwollen kitelaar. Jaap voldeed aan haar verzoek, wat een siddering door het lichaam van de rijpe vrouw joeg. Ze nam haar grote schommelende borsten in haar handen en kneep er in. Vervolgens pakte ze haar stijve tepels tussen duim en wijsvinger en trok er aan. “Goed zo….jaaaa…..je doet het goed….ooooh” moedigde ze hem aan, terwijl haar kutvocht over de tong van de tiener droop. Opnieuw trok er een siddering door haar lichaam en ze voelde dat ze ging klaarkomen. Ze dook voorover en greep het kussen van Jaap en begroef haar gezicht er in.

Ze wilde vermijden dat Mark wakker zou worden en hen zou betrappen. Jaap bleef doorlikken en stak nu ook brutaal een vinger in de kletsnatte flamoes van Thea. Dit was de spreekwoordelijke druppel voor Thea en ze bereikte gillend haar orgasme. Het was maar goed dat ze het kussen gegrepen had, anders was Mark ongetwijfeld wakker geworden en de hele buurt waarschijnlijk, realiseerde ze zich, nadat ze was uitgehijgt. Jaap lag bewegingsloos onder haar en wist niet wat hij nu moest doen. Thea liet zich van hem afglijden en ging naast hem liggen. Ze legde haar vlakke hand op zijn borst en streelde hem.

“Dat was heerlijk, geile knul…. nu zal ik jou verwennen!”

Ze kuste z'n bovenlichaam. Haar rechterhand gleed naar beneden en pakte z'n nog altijd snoeiharde pik. Langzaam begon ze hem af te trekken, onderwijl z'n tepels likkend. Jaap begon weer te kreunen. Hij wist niet wat hem overkwam. Zo'n mooie, rijpe vrouw bij hem in bed. En dan was het ook nog eens de moeder van z'n beste vriend. Hij voelde hoe ze met haar tong langs z'n piemel likte; wat een heerlijk gevoel was dat. Nu sloot ze haar mond om z'n eikel en ze begon hem te pijpen. Haar handen speelden met z'n ballen. Langzaam ging haar hoofd op en neer, hij voelde haar tong overal en hij kronkelde kreunend van genot. Thea voelde dat Jaap ging komen en ging nu sneller op en neer en keek de jongen daarbij in z'n ogen. Ze was zo heet, ze wilde z'n sperma proeven. Jaap verkrampte en luid kreunend spoot hij z'n zaad diep in haar mond en Thea slikte het gulzig door. Het warme zaad bracht Thea eigenlijk een beetje bij haar positieven. Het drong nu tot haar door wat ze gedaan had. Ze had een jonge puber verleid. Het vriendje van Mark bovendien. Hier mocht niemand achter komen. Thea stond op en pakte haar badjas van de grond. Ze wilde afscheid van Jaap nemen en hem nogmaals op het hart drukken er met niemand over te praten, maar deze stond op en greep haar aan haar arm.

“Kom” zei hij, “ik wil je neuken!”

Hij trok haar in de richting van het bed. Thea verzette zich en antwoordde: “Nee, Jaap, we zijn al te ver gegaan” en ze wilde zich van hem losmaken, maar Jaap hield haar stevig vast en dwong haar naar het bed. Op dat moment realiseerde Thea zich dat Jaap niet alleen een kop groter was dan haar zoon, maar dat hij ook groter en bovendien sterker was dan haar. Ze probeerde zich los te rukken, maar Jaap liet haar niet gaan. Zo verlegen als hij altijd leek, zo brutaal was hij nu. Hij draaide de arm van Thea op haar rug en pakte de badjas van haar af en wierp die naar de hoek van de kamer. “Nee, Jaap, niet doen” protesteerde Thea, maar Jaap liet zich niet van zijn plan afbrengen en duwde haar voorover op haar knieën op het bed. Met haar ronde kont omhoog zat Thea nu voor de jonge knaap.

“Stop, Jaap, anders roep ik Mark” probeerde Thea het nog, maar Jaap antwoordde: “ Dat doe je niet, anders zou alles uitkomen” en hij pakte z'n nog altijd stijve pik en leidde hem naar kutje. Even moest hij zoeken en z'n eikel gleed tussen haar natte schaamlippen door, maar toen stootte hij z'n tienerpiemel diep in haar en begon haar te naaien. Met lange halen ging hij in en bijna uit haar. Het verzet van Thea was gebroken en ze ging hijgend mee in z'n bewegingen. Jaap plantte z'n handen nu op haar billen, want hij hoefde haar niet meer vast te houden, begreep hij. Thea kon het nu allemaal niets meer schelen, ze genoot van de jongenspik diep in haar en geil moedigde ze hem aan: “Oooh, jaaa, stoute jongen, neuk me……..mmmmmm… jaa…zo” en ze begon met haar klitje te spelen.

Heerlijk deed die jongen het.

Ze kon zich haast niet voorstellen dat hij het nog nooit eerder had gedaan, maar dat had hij zelf toegegeven tegen Mark. “Toe maar, knul…ga door…..heerlijk” kreunde ze en ze dacht aan Mark en stelde zich voor dat hij het was die haar zo op z'n hondjes neukte. Ze schrok er van dat ze zo over haar zoon dacht, het was al erg genoeg dat ze zo'n 13-jarige knul had verleid. Ze voelde de ballen van Jaap tegen haar kont kletsen en dat hij nu zelfs een vinger in haar kontgaatje stak. “Ja, stop er nog een vinger in” hijgde ze en Jaap voldeed aan haar verzoek en stopte z'n wijs- en middelvinger in haar poepgaatje. “Mmmmmjjjaaaah” kreunde Thea nu wel erg luid en ze voelde hoe haar kutspieren zich samentrokken en ze kreeg haar tweede orgasme van de avond. Op hetzelfde moment spoot Jaap z'n lading kreunend in haar, waardoor het orgasme van Thea extra lang aanhield.

Thea ging languit op het bed liggen en Jaap ging naast haar liggen en hij staarde een beetje beschaamd naar het plafond. Thea zag het en en draaide zich naar hem toe: “Maak je geen zorgen, Jaap, ik wilde het ook”. “Het was mijn eerste keer” zei Jaap. “Dat zou je niet zeggen, hoor, je was geweldig” en Thea haalde een blonde lok uit het gezicht van de jongen en ze drukte haar lippen op de zijne. Haar tong gleed in de mond van de tiener en de jongen beantwoordde haar kussen met zijn tong.