Mama wist het al
Categorie: Incest / Familiesex | maandag 5 september 2016

Hallo, ik ben van een tweeling, de jongen 16 donker kort haar, 1,89 lang sportief slank. Mijn tweelingzus Lianne is 16 lang donker haar, mooi figuur, slank en een 85 c cup blauwe ogen. Onze moeder kreeg ons toen ze 20 was, onze vader kennen we niet. Ze is een mooie verschijning van 36, lang donker haar, lange benen en slank, sportief en blauwe ogen en een mooie 85 D cup, slanke taille. Ze voorziet haar inkomen door een eigen winkel en inkoop en verkoop. We wonen in een appartement op de 6 , het penthouse met een duur woord, modern ingericht en voorzien van groot terras met hottub en zwembad, geen megabad maar wel redelijk groot. Mijn zus en ik lijken op elkaar in alles, volgen dezelfde opleiding enz. Mijn vorig verhaal ging dus over mijn zus en ik, vanaf dat punt ga ik verder.

De nacht volgde en ik sliep slecht, kon niet slapen want bleef maar denken aan de geweldige daad met me tweelingzus. Tegen 11 uur in de ochtend hoorde ik me moeder koffie zetten, eieren koken en de tafel dekken. Ze wekte ons altijd en dan genoten we met zijn drien aan tafel. Ik zat al aan tafel toen Lianne uit haar kamer kwam, ze zag er brak uit en ik vroeg: slecht geslapen zus? Lianne plofte neer, keek me aan, beetje sip, ja heel slecht, onrustig zei ze en knipoogde naar me. Mam's ging zitten en schonk koffie in, we smeerden broodjes en we kletsten over ditjes en datjes en soms als er iets was, wat er op leek over ons gebeuren te gaan, lagen we dubbel. Wel frustrerend natuurlijk voor onze moeder die er niks van snapt, zoals zo vaak zei ze, tja tweeling h. Lianne haalde haar vinger door de jam en smeerde het aan me neus, dikke klodder jam eraan, ik lachte en grapte, lik je het er ook ff af?

Ze boog naar me toe, zonder aarzelen likte ze de klodder jam van me neus. Mam's begon te lachen en zei: Gekkies. Ben de beroerdste niet zei Lianne en smeerde weer een broodje. Ik was vol en ging achterover leunend zitten en Mam stond op om nog koffie in te schenken, wie nog? Doe maar, lust nog wel kopje koffie zei ik, ze knipoogde en liep naar de keuken met de 2 kopjes. Ineens voel ik Lianne haar voet tegen mijn been, ze keek me aan, pas dinsdag weer zei ze zachtjes. Pfff alsof ik dat niet wist zeg, ze schuift omhoog met haar voet, langs me knie en zachtjes ertussen, ik voelde haar tenen tegen mijn ballen, zachtjes wreef ze erover met haar teentjes.

Mam's kwam terug met koffie en ging zitten, haar kimono van dunne zijde viel iets open, ik zag een tepel en ze nam een slok koffie. Gefascineerd keek ik toe, toen ze haar kopje weg zette keek ze me in de ogen en zei: hallo jongeman, kijk jij even ergens anders naar. Ik schrok niet, eerder dat ik zocht naar antwoord, en ik zei: Tja, kan er ook niks aan doen als uw kimono open valt, ben ook maar een puberale jongen, ik stak als een smiley me tong uit. Me moeder had niet zo snel antwoord hierop, Lianne lachte en zei: ze zien een tiet en meteen zijn ze gehypnotiseerd. Ze trok de kimono weer in fatsoen en nam weer een slok koffie, Lianne meteen: aaah arme jongen, kijkdoosje dicht aaah, en knipoogde.

Hij zou eens op foute gedachte komen grapte Lianne weer en ze schoot in een schaterlach. Wat gaan we doen of ondernemen vandaag zei ons Mam's. Geen idee, luie zondag wordt het denk ik zei ik, beetje gamen, chatten en straks zwembad denk ik. Mijn zusje reageerde met ik ga niks doen, zonnen straks en dan me broer verzuipen in het zwembad. We lachten met zijn drien erom en de dames stonden op en ruimden de tafel af, ik moest wel blijven zitten natuurlijk, haha.

Het zonnetje scheen al heerlijk en en Lianne deed de jaloezien dicht en ging naar haar kamer, trok een bikini aan en kwam weer te voorschijn. Mam's was ook omkleden en kwam in een mooie zwarte bikini terug, ahum, ze zag er mega sexie uit. Lianne zei tegen mij:trek jij een mooie zwembroek aan dan? En stak de tong uit. Echt niet zus, geen haar op me kop die daar aan denkt. Weer lachte ze en zei: flauw hoor. Ik liep me kamer in, keek in me lade, heb wel een zwarte speedo, doe ik hem aan en risico of safe een boxer model, ik pakte de speedo en deed hem aan, voor ik de kamer uit zou gaan, keek ik in de spiegel, hmmm, damn, gevaarlijk, ik deed het toch en liep met een handdoek om naar het terras.

Beide lagen al in een ligstoel dus ging ik met de handdoek op het stukje nep gras. Ik lag op me buik en ineens zegt Lianne, zozo toch gedaan, held hoor. Mam's keek een keer naar me, zei verder niets en sloot haar ogen weer. Lianne sprong het zwembad in, komen jullie ook vroeg ze. Het zwembad is ongeveer 2 meter breed en 5 meter lang, niet mega groot, maar wel lekker verkoelend en een meter diep. Het was behoorlijk heet dus ik stond op, liep naar haar toe, ze fluit een keer en knipoogt weer. Toen ik erin zat likte ze langs haar lippen en deed een zacht kreunend geluidje, onder water aaide ze me been en meteen greep ze in me kruis wat weer meteen resulteerde in een forse groei. Onze moeder had de ogen nog dicht en ik begon ook snel bij Lianne te voelen tussen haar benen. Spannend dit in de buurt van Mama h zei ze zachtjes. Moest toegeven dat het wel zeer spannend was idd, Mam zat nog geen 1,5 meter bij ons vandaan.

Lianne keek me ondeugend aan en fluisterde: wat als h, ik terug, ja wat als pfff. Ik gleed met een vinger achter haar bikini broekje en streelde haar lipjes, zachtjes zei ze, heerlijk broer. Mam's stond ineens op en kwam naar het zwembad toe, ik trok me hand weg, Lianne ook, oef oef uh uh was net op tijd. Ze stapte erbij in en ging een keer kopje onder, heerlijk zei ze, verkoeling en ze bleef met haar hoofd boven het water. Het mobieltje van Lianne ging over, in een snel tempo wilde ze hem pakken, dus half over de rand en in het water, zo zover dat haar kontje boven het water was, ik zag dat haar bikinibroekje scheef zat, ik zei niks, Mam's zag het ook en was ook stil. Met Lianne, blablablaa blablaaa. Het kwam er op neer vriendinnen wilden naar de zwemvijver met stuk of 8 meiden, ze keek oke? en Mam's zuste het van is ok. Kom eraan zei ze en hing op, klom op de kant, droogde zich af en ging omkleden. Tien minuten later was ze ervandoor.

Snelle Jelle zei mijn moeder en lachte, ze repte niks over het voorgeval met Lianne. Schat, wil jij drinken pakken? Mijn lul was weer redelijk normaal, nog wel iets maar dat kon wel, dus ik stond op en klom eruit en haalde drinken, natuurlijk keek ik naar mezelf onder het lopen. Ik liep terug met 2 ijskoude glazen cola, bijna bij de tafel buiten zegt me moeder: heb je wel cola tik gedaan? Ik weer terug en pakte fles bacardi en nam een slok cola uit mijn glas, hevelde over en goot er bacardi bij in: hier ma, cola tik. Ze wenkte dat ik het glas moest aangeven, dus ik met beide glazen naar het zwembad toe en gaf het glas aan haar. Ze proostte een keer naar me en nam een slok: hmmm pittig zei ze en lachte. Inmiddels zat ze op de bank onder water, ik ging ook zitten en de zon bakte hard op onze hoofden. Even de parasol erboven zetten, ze stapte gracieus uit en trok de parasol mee, nu lekker in de schaduw en ze stapte er weer in, en nam plaats naast me: veel beter zo toch.

Door haar zwoele beweging dat ze uit stapte, was ie alweer paraat me jonguh. Ze had al vrij snel haar glas leeg en wilde er nog wel n, ik dacht nog, Ma doe kalm aan daarmee. Toen ze opstond pakte ze ook mijn glas en ze liep naar binnen. Na tien minuutjes kwam ze naar buiten met een koelbox, haar haren wuifden in het briesje en bij elke stap die ze deed. Ze stapte weer zwembad in en pakte de cola, schonk in, pakte de bacardi fles en schonk in beide glazen, ik had het nog nooit gehad. Proost zei ze, het mag wel voor een keertje, ik snoof eraan, nam een slok, hmmm lekker spul zeg. Het was al half twee en het was heerlijk rustig, lekker koel het water. Ik dommelde half in, ineens spettert me moeder water in me gezicht, wakker worden jochie. Uit reflex gooide ik water terug en snel zette ze glas weg en maakte een spetterende beweging en ik was kleddernat weer, wederom spetterde ik ook terug en haar haren waren nu nat. ze wreef het water uit haar gezicht en zei: pauze kappuh niet meer, wel lachend. Ze schonk nog 2 glazen in en whoppaaa ik was al aardig aan het whoozin, aangeschoten dus. Ik ging op de rand zitten, voelde me beetje dizzy, ach arme schat zei me moeder, beter maar stoppen h! Verzekerde haar dat het goed ging en het een lekker drankje vond. Ze tapte me knie en zei: natuurlijk jongen. Al snel was ik weer terug waar ik moest zijn, bleef nog wel op de rand zitten. Kan je mooi mijn nek even masseren zegt ze, en gaat voor me zitten, tegen mijn benen aan, ik doe ze iets wijd en begin haar nek te masseren.

Zachtjes masseer ik.

Ze legde haar hoofd achterover, ik keek over haar heen en zag haar borsten in de bikini, hmmm grandioos uitzicht nu, ik voelde alweer me jonguh groeien, wel irri soms hoor. Haar hoofd lag gevaarlijk dichtbij, 5 cm omhoog en ze kon het met haar hoofd voelen. Kon niet stoppen met staren en als ik haar schouders masseerde dan bewogen ze mee. Ineens roept ze auw en staat op, draait zich om en kijkt naar de rand van het zwembad, probeert op haar rug te kijken, zie je wat, en ze draait naar me toe met haar rug. Zag wel een rode plek, ongeveer 3 cm breed, vast een stukje huid dat dubbel ofzo had gezeten.

Door de snelle reactie van me moeder had ik niet eens aan me stijve gedacht die te bedekken, ze moest het wel gezien hebben toch, dacht ik, wist niet zeker. Ze stond voor me, wreef over de plek in haar nek en bleef kalm, haar borsten deinden mee, ineens kon ik aan haar zien dat ze ontdekt had dat ik een stijve had, ik dacht nu komt de uitbrander want vanochtend mocht ik ook al niet kijken. Wilde wel ergens anders aan denken, maar lukte niet, ze was te dichtbij, te mooi, te seksie. Mam's liet zich in het water zakken, kopje onder, ik gleed snel van de rand af het water in, me kop moet wel vuurrood zijn geweest. Ze kwam boven water en glimlachte een keer: Het is al beter nu zei ze. Mooi Mam antwoordde ik en wachtte nog steeds op de uitbrander. Ze nam een slok van haar drinken en opeens duwde ze me onder water met mijn hoofd, ik durfde niet te reageren, normaal wel, dan vochten we als het ware, het stoeien, onschuldig stoeien waarbij ik ook vaak een stijve had en soms werd aangeraakt door een elleboog ofzo.

Toen ik boven kwam wachtte ze 3 tellen, zwak zei ze en duwde me weer onder. Ze lachte hardop toen ik weer boven kwam, ik kon niks doen toch, voor ik het wist was ik alweer kopje onder. Ik stond weer en ze was snel gaan zitten, haar borsten net boven de waterrand, mijn speedo kwam ook net boven de waterrand, ik zag haar wel kijken naar mijn kruis, zwak af, domme gans, zwak af riep ik innerlijk. Normaal stoei je wel terug, maar je doet niks nu, kom op zeg!

Euh tja, pfff humppfff wat moest ik zeggen dan en voor ik het wist sprong ze op en duwde me onder, terwijl ik omhoog kwam had ik een been van haar te pakken en trok deze mee, ze viel achterover het water in. Ze proeste toen ze boven kwam, meteen vloog ze me om de nek en worstelde me onder water, ik voelde haar borsten in mijn nek, het leek wel of haar tepels knetterhard waren.

Ik kwam boven en wilde adem halen, meteen een tackle en ik was weer onder, ze draaide weg en toen greep ik haar van achteren, om haar buik heen, ze stond met haar billen tegen mijn stijve, ik maalde er niet meer om, ze wist het, had ze maar moeten stoppen. Ze probeerde voorover te buigen, waardoor mijn stijve nog voelbaarder voor haar werd. Mijn lul klopte als een gek, ze gaf over en ik viel achterover en trok haar mee. Wat vroeger dus onschuldig was, elleboog enz, was voorbij, nu gewoon gericht op de plek. Ze greep om zich heen, ik liet beetje los, ze wilde onderdoor los komen, had nu haar borsten omklemd met me armen, weer worstelde ze en ditmaal haakte de bikini top aan mijn horloge zodat haar borsten vrij kwamen. Ze stond proestend op en had nog niks door, of deed alsof, wie zal het zeggen achteraf.

Ik was nog half onderwater en mijn moeder deed er niks aan om haar borsten te verbergen toen ze zag dat haar bikini topje was verschoven, met haar hand ging ze naar haar nek en trok aan het touwtje en haar topje viel naar beneden, draaide het stukje en maakte de achterkant los en wierp het topje op de tegels. Daar stond ze, met haar geweldige borsten, wat een mooie vorm, mooie tepels erop en zeer stevig. Heb je nu je zin? Nu zie je ze helemaal! Wel kwam er een lachje erbij toen ze het had gezegd. Ik stamelde, bleef gehurkt zitten, ik voelde me lul uit mijn speedo glippen, wachten dacht ik. Mijn ogen kon ik niet afwenden van mijn moeder der zeer mooie borsten, vroeger borstvoeding gehad en baalde dat ik me het niet herinnerde ooit aan deze mooie tepels te hebben mogen zuigen. Of ze zelf ook tipsy was, geen idee, in n keer een duik op me en ik gleed achterover, ze gleed mee en hield me vast, voelde hoe mijn stijve verder uit me speedo kwam, damn mama toch.

Ik keek onderwater en zag haar tepels op 10 cm afstand van me, wat moest ik nu doen. Ze wilde opstaan maar gleed uit en kwam op me terecht waarbij haar borsten vol in me gezicht kwamen. Voelde haar kontje tegen mijn buik en dacht pfieuww te hoog, maar toen ze weer trachtte, gleed ze weer weg en ik voelde hoe mijn lul tegen haar kontje kwam.

Ik kreeg de kans om adem te halen, nog steeds priemden haar borsten in mijn gezicht, mijn stijve klopte als een bezetene. Leek het nu alsof ze extra langzaam deed? Of verbeelde ik me dat. Ze redde het op te staan, sorry jonguh zei ze, ik gleed weg, met een rood hoofd zei ze het. Snap het wel hoor schatje, geeft niet, ik had beter moeten weten vanochtend dat je keek en ze lachte naar me. Nam plaats naast haar en me stijve stak er nog fier boven uit. Ik schaamde me niet meer, het is toch gezond dacht ik.

Opeens zegt me moeder: ik weet van jou en Lianne, wat jullie gisteren hebben gedaan. Van wie, hoe kan dat, waarom, huh, nee. Geeft niet schatje, jullie wilden het toch beiden, zonder dwang enz. ze stond op uit het zwembad, pakte de handdoek en gooide die mij toe, ik ging staan en ze ving nog een glimp van mijn stijve op, damn hoorde ik haar zachtjes zeggen. Ze pakte de koeler en liep naar binnen, sluit je de deur even achter je wil je? Ze paradeerde verder zonder topje. Ik kwam binnen, deed de deuren dicht en keek verbaast in de kamer, ze stond daar naar me toe, keek naar haar borsten en zei: je vind ze mooi? En keek me aan.

Ik knikte alleen maar van ja, kon geen woord uitbrengen. Vroeger vond je ze ook mooi zei ze, toen je er nog melk uit dronk en ze lachte. Maar hoe weet u van mij en Lianne vroeg ik opeens, wat weet u van ons, van wie. Toen vertelde ze mij dat Lianne die nacht huilend bij haar kwam, en alles opbiechtte. Het was niet goed Mam's weet ik, zei ik. Nou zei me moeder, liever zo dan dat je ineens met een zwanger meisje aan de deur komt. Whaat, ze veroordeelde het niet, broer en zus die sex hadden, vond ze niet erg? Mijn ogen bleven maar staren naar haar borsten, man man wat was ik gefixeerd zeg. Geeft echt niet zegt ze en ook dat het in mijn bed gebeurde niet, hoop wel dat je de lingerie mooi vond die ze van mij heeft gepakt. Ik wist, het was wel van me moeder de lingerie, damn, wat lekker.heel mooi Mam's antwoordde ik, heel mooi, ze moest eens weten hoe mooi ik dat wel niet vond nu.

Nerveus ging ze zitten op de bank, legde haar hand op de bank en klopte met andere woorden, hier zitten. Voorzichtig ging ik zitten en was eigenlijk best bang, je weet het niet toch. Ik hoorde van Lianne dat je verhaaltjes had gelezen enz enz. Broer en zus enzo, enzo, enzo was met moeder, geil idee, lekker verhaal. Dus nu je mijn borsten ziet, wat denk je dan? En haar gezicht was vriendelijk, euh euh kwam eruit, ze lachte hartelijk erom. Ok, voel maar dan zegt ze ineens, ik durfde niet echt, ze pakt me handen en legt die op haar borsten, net zoals je gister bij je zus deed, toe maar schatje.

Zachtjes kneedde ik, mijn duim rolde over haar harde tepel, ik was in de weet ik hoeveelste hemel beland. Terwijl ik voelde, trok ze langzaam aan de handdoek die ik om had, al snel was deze los en me stijve was goed zichtbaar, zonder aarzeling of vragen, streelde ze erlangs met haar vingers, gleed over me eikel en toen pakte ze hem vast, begon zachtjes naar beneden af te trekken.

Het is goed mijn jonge zegt ze, ze keek me aan, ze kwam naar me toe een beetje, ik naar haar, we kusten, en ik begon als vanzelf mijn tong naar buiten te steken, ze antwoordde erop met haar tong. We tongzoenden innerlijk en ze begon sneller af te trekken, ik gleed met 1 hand van haar borsten naar beneden en voelde haar kruisje al nat zijn, langzaam omhoog en achter haar bikini broekje, ze was glad, geen haartje te vinden. Mijn vingers gleden na twee maal over haar kutje te hebben gewreven naar binnen, was dit werkelijk, wauw. Me moeder kermde een keer, 2 vingers met gemak naar binnen en ik had me toch natte vingers. Hmmm schatje zei ze, dat doe je goed hoor en ze kuste me op de mond en ze keek naar beneden hoe haar hand mijn lul af trok, zachtjes duwde ze me achterover tegen de bank, ze verplaatste zich waardoor ik niet meer bij haar heerlijke natte doos kon, geen wonder dat je zus het zo lekker vond met jou, je hebt een hele mooie lul, en dik.

Ze liet zich op de grond zakken en kuste mijn binnenkant van me dijbeen, likte langs mijn ballen en zoog er zachtjes een keer op, met een lange natte tong gleed ze langs de schacht, tolde met haar tong rondom het gaatje, ze klemde haar lippen om de eikel, en ze zoog heel apart, pulserend, net of er stroom stootjes uit kwamen van genot. Haar mond gleed strak over mijn lul naar beneden, zuigend en pulserend, ze was een meesteres in pijpen dat wist ik wel. Haar vinger gleed over mijn balzak naar onderen, duwde zachtjes met haar duim tussen mijn anus en de zak, een schok van wellust steeg op, ik schreeuwde oooooh mama. Hijgend riep ik, dat ik al zo goed als klaar kwam. Ze zakte helemaal tot diep in haar keel over mijn lul, als ze omhoog ging keek ze me diep in de ogen, even liet ze de lul uit haar mond gaan, is goed jongen, spuit maar lekker hoor en ze knipoogde.

Weer speelde ze met haar duim de schok die kwam deed me klaarkomen, ik spoot met alle kracht die ik had, ze nam afstand met haar gezicht, mond wijd open, ze ving de stralen sperma op met haar mond en tong, op haar wang, tegen haar lippen, op haar neus, dikke stralen zaad vlogen rond, toen mijn lul als een vulkaan nog na gulpte en mijn zaad langzaam uit de eikel kwam, nam ze het puntje in haar mond en zoog mijn lul leeg.

Mijn erectie bleef wederom, knetterhard.

Ze likte haar lippen schoon, leunde achterover, ik nam de stoute schoenen en trok aan haar broekje, ze tilde haar billen op en ik trok hem uit, duwde haar benen wijd en ging er voor op de knien en begon haar zalig te kussen en te likken, zelf hielp ze mee met een vinger over haar clitje, ze begon te sijpelen, niet normaal, wat veel sap stroomde er uit mijn moeder, ik probeerde alles te likken, te slikken, wat proefde ze verdomde lekker, met haar hand tikte ze op haar clitoris, ze begon harder te snuiven, haar adem hevig, sneller ademhalingsritme, ze kwam klaar met een hevig spuitactie, het ging zo hard dat ik bijna niks kon slikken of binnen houden, ze genoot enorm, het leek lang te duren, ze trilde op de bank, enigszins bijgekomen zat ze wijdbeens nog, ik keek vol tegen haar kale kutje en langzaam sijpelde er nog sap uit.

Nog naar adem happen vroeg ze of ik op het bed verder wilde of hier, hier riep ik. Dacht straks op weg naar bed bedenkt ze zich, dat risico wilde ik niet lopen. Ze keek naar mijn nog steeds stijve lul en zei, kom maar jongen, stop hem er maar in. Ik plaatste mij ervoor, ze zat met haar kont op de rand, zakte iets schuin naar voren, ik pakte mijn lul, gleed een keer door haar sappen en toen gericht op haar kutje. Ik penetreerde mijn moeder, de schat, de lieve schat, ik begon haar te neuken, steeds dieper en dieper, ze smeekte ook, dieper, sneller, harder.

Toen we op volle gang waren keek ze me aan, neuk je moeder, neuk me diep en hard geil ventje van me, ik voelde me trots, geil, onoverwinnelijk, ik was de man in huis. Haar gesmeek ging over in gejammer. Ik dacht dat ze spijt had, maar ze jammerde van genot, haar ogen en blik vol passie en genot. Ze riep dat ze weer ging klaarkomen en smeekte met mij tegelijk te komen, neuk me, spuit je sperma diep in mijn kutje jongen. Ik werd dol, beukte erop los, neukte haar hard en diep, ze gilde het uit van genot, ze snoof en riep in mijn oor: ik kom klaar schat. Haar lichaam trilde, schokte, ze tikte op me kont en ik kwam ook in haar klaar, in me eigen moeder, dit was gewoon te geil, ik trilde en zette me af met me tenen op het laminaat, kraste er met me teennagels in, ik trok me terug, zat op me knien hevig na te hijgen en mijn moeder hing achterover tegen de bank na te hijgen. Zag van dichtbij hoe mijn sperma langzaam haar kutje uit gleed langs haar billen, mijn zaad, mijn moeder, wat was dat lekker geil zeg.

Ik vroeg of ze wat te drinken wilde, stond op en wandelde naar de koelkast, pakte cola en schonk 2 glazen in, nam plaats naast haar op de bank, we namen een slok en ze aaide delen van mijn lichaam met een vingertop. Dit had mama echt nodig zei ze, maar niemand mag dit ooit weten, ik beloofde te zwijgen.

We douchten ons en Lianne kwam thuis, die avond heeft Mam's het aan Lianne opgebiecht. Lianne vond het geweldig en het duurde niet lang dat we het regelmatig tot vaak deden met elkaar.