Verwonding laten verzorgen door mijn zus!
Categorie: Incest / Familiesex | dinsdag 20 september 2016

Deze waargebeurde belevenis ben ik op gaan schrijven omdat het een bijzonder fijne was waar we enorm van genoten hebben. Mijn naam is Twan, ik ben een vrijgezelle man van 24 jaar, naast mijn werk ben ik regelmatig in de avonduren bezig aan mijn motorfiets, een beetje onderhoud, soms wat kleine reparaties en dat soort dingen, mijn garage heb ik omgetoverd tot een voor mijn doel prima werkplaatsje. Ook doe ik wel eens wat reparaties aan motorfietsen van vrienden, en ik ben bezig om een leuke motorfiets voor mijn zus in orde te maken waar ze volgend voorjaar op kan gaan rijden. Deze avond was ik weer lekker doende, muziekje erbij heerlijk was ik weer aan het sleutelen en de uitlaten aan het demonteren, het lukte niet geheel soepel alle steunen en alles was los. Uiteindelijk toch licht geďrriteerd geef ik er een flinke ruk aan, en wel dusdanig hard dat de motorfiets omvalt, ik laat die uitlaten los en probeer de motor op te vangen, het is maar een 500 cc fiets maar is al heel snel te zwaar.

Ik val achterover en de motor op mij, ik weet hem weer overeind te krijgen en als ik weer sta voel ik een enorme pijn in mijn bovenbeen, zie een scheur in mijn broek en een flinke wond in mijn bovenbeen. Waarschijnlijk is er een beugel waar de uitlaat aan vastzat in mijn bovenbeen terecht gekomen. Redelijk bloed het dus ik besluit naar binnen te gaan, doe mijn broek uit en ga onder de douche staan om het uit te spoelen. Daar zie ik dat het toch wel een flinke wond is die ook een beetje openstaat, en het doet verrekte veel pijn. Omdat ik er toch niet geheel gerust op ben besluit ik mijn jongere zus Astrid te bellen die verpleegkundige is. Op haar mobiel bel ik haar, helaas neemt ze niet op wel spreek ik een bericht in, een poosje later belt ze terug en zegt ze dat ze op haar werk ik, snel vertel ik wat er is gebeurd. Ze geeft aan dat ze tot 22.00 uur moet werken en dat ik dan naar haar appartement moet komen.

Ik bedank haar en zeg dat ik dat zal doen, ik trek aan boxer aan en een ruim vallende joggingbroek, als ik later bij Astrid aanbel blijkt ze net thuis te zijn. Ze geeft aan dat ze even snel onder de douche springt en dat ik zelf maar wat te drinken moet pakken “maar geen bier nu” roept ze erachter aan. Ik ga op de bank zitten en leg mijn zere been op de salontafel en zap wat door de diverse TV kanalen. Er is weinig boeiends te zien tot Astrid de kamer in gelopen komt, direct valt mij op haar loshangende tietjes in haar shirt die mooi heen en weer wiebelen als ze loopt. Ik vertel wat er is gebeurt en moet van haar mijn joggingbroek uit doen. Rustig bekijkt ze de wond en geeft aan dat er inderdaad even wat aan moet gebeuren, ze geeft aan dat ze even wat spullen bij elkaar gaat zoeken. Een verpleegkundige heeft natuurlijk altijd wel een voorraadje van die spullen in huis.

Als eerste wil ze mijn bovenbeen rondom de wond kaal scheren, daar geeft ze meerdere redenen voor aan, als ze daarmee bezig is heb ik inkijk in haar shirt en zie haar lekkere tieten los hangen, ik weet natuurlijk niet de maat maar het is toch wel een flink handje vol. Ter voorkoming dat ik een stijve ga krijgen wil ik er niet naar kijken, maar probeer dat maar eens... Steeds zit ze tegen het pijpje van mijn boxer aan als Astrid vraagt : “hou je slip daar eens wat omhoog Twan” dus dat doe ik daardoor tekenen mijn ballen zich af in mijn strak gespannen slip. Rustig is ze bezig de wond schoon te maken en te doen, ik merk wel dat ze hier ervaring mee heeft, als ze zegt : “nu zal het even wel pijn doen als ik er dit spul op doe om het goed te ontsmetten” als ze dat doet is het inderdaad wel even pijnlijk maar het trekt snel weer weg. Nu moet het maar even zo intrekken en drogen daarna zal ik het verbinden maar die slip mag er nu niet opkomen anders doe hem maar uit dat is beter, en ook heb ik ruimte nodig als ik je moet verbinden” ik kijk haar even vragend aan en zeg wat onzeker : “dan zit ik hier met mijn blote pik voor jou” lachend wimpelt ze mijn argument weg en zegt als ze naar de keuken loopt om nog wat drinken voor ons in te schenken : “denk je niet dat ik dat niet heel vaak zie bij patiënten ?”

Daar moet ik haar weer gelijk in geven dus doe ik mijn slip voorzichtig uit zonder dat het de wond raakt, en even later zit ik met mijn altijd kaalgeschoren pik bloot op de bank. Hij is niet geheel slap door deze situatie, als Astrid weer naast mij zit zie ik ze naar mijn pik kijken en zegt ze : “nou nou dat ziet er wel keurig verzorgt uit bij jou” lachend bedank ik haar voor het compliment. Ze bekijkt de wond weer even en ik zie dan haar tieten weer hangen, met een hand houdt ze mijn ballen wat aan de kant, haar warme hand voelt heerlijk om mijn ballen, wat me opvalt is dat ze mijn ballen wel in haar hand houdt. Met haar andere hand is ze met een wattenstaafje in de wond bezig, maar ik kan er nu niets aan doen dat mijn pik begint te groeien.

Het wattenstaafje legt ze weg en zegt dan : “kijk eens aan er wordt nog iemand wakker” verontschuldigend zeg ik : “het voelt ook wel erg lekker mijn ballen in jou hand” zonder iets te zeggen neemt ze mijn pik in haar hand en knijpt er zacht in, dan staat hij gelijk in vol ornaat recht omhoog, langzaam beweegt ze haar hand op en neer. Zacht zeg ik : “dit doe je ook bij al je patiënten ?” met glimmende oogjes kijkt ze me aan en zegt : “die zitten niet hier op de bank naast me”. Natuurlijk laat ik haar begaan en wacht af, dan onverwacht buigt ze voorover en neemt mijn grote paarse eikel in haar mond en zuigt er heerlijk op... Mijn hand leg ik op haar rug om onder haar arm door te gaan en een tiet in mijn hand te nemen, ik voel een heerlijke volle flinke tiet met een keiharde tepel. Die kneed ik lekker en trek aan de tepel. Ondertussen is ze mij gewoon heerlijk aan het pijpen, als ik onder haar shirt ga en haar blote tiet in mijn hand heb. Dan zonder iets te zeggen trekt ze snel haar shirt uit en gaat verder met pijpen, met haar warme hand kneed ze mijn ballen en zie ik een paar prachtige volle ronde tieten die ik vrij uit kneed en aan haar tepels trek.

“Astrid dit is zo lekker ik ga klaar komen bijna!”

Als ze dan gewoon doorgaat en ik voel haar tanden over mijn eikel,dan spuit ik mijn sperma in haar mond.... Met mijn ogen dicht geniet ik van mijn orgasme en nog steeds voel ik Astrid haar mond om mijn eikel, als ik weer kijk zie ik het zaad over haar hand lopen en is ze bezig om zoveel mogelijk op te likken, met schorre stem zeg ik : “dit hoort niet zusje maar was wel vreselijk lekker” met nog steeds mijn hand om haar tieten kijkt ze me aan en zegt : “ik zag die mooie blote paal van je en had er gelijk zin in om hem in mijn mond te voelen”. Nog licht nahijgend bekijk ik haar en zeg : “zal ik jou als beloning dan ook even lekker klaarmaken geil zusje van me ?” Daar antwoord ze op : “laat ik eerst alles verbinden dan gaan we daarna op mijn bed wel verder” nadat ze dit heeft gezegd staat mijn pik onmiddellijk weer keihard en recht overeind. Met haar hand pakt ze mijn stijve paal weer vast en zegt : “ik wil straks nog wel een poosje van deze lekkere paal genieten” en begint de wond op mijn bovenbeen te verbinden, al vrij snel is ze daarmee klaar en ruimt alle spullen op, terwijl ze bezig is bekijk ik haar prachtige nu blote tieten, “wat een prachtige tieten heb je Astrid” zeg ik haar, met haar handen tilt ze die even op en antwoord : “daar mag je op het bed weer mee spelen”.

Als we op haar slaapkamer zijn kleed ze zich helemaal uit en zie ik haar mooie ook helemaal kaal geschoren kutje, gelijk zeg ik : “ga maar liggen jij, eerst ga ik dat mooie kutje van je likken” onmiddellijk gaat ze schaamteloos voor mij klaar liggen met haar benen wijd. Ik ga tussen haar gespreide benen liggen en begin haar mooie kale kutje te likken, direct proef ik haar heerlijke sap en trek haar kutje wat open het klitje staat al mooi rechtop als ik door haar kutje lik en over haar klit ga schokt ze alsof er stroom op staat. Steeds sneller lik ik haar, ook word ze steeds natter en pers ik meerdere vingers naar binnen en vinger haar lekker...

Steeds wilder beweegt ze en luider kreunt ze!

Dit is wel het meest geile wat ik ooit gedaan heb ik lig hier nu het kale kutje van mijn jongere zus te beffen en ze geniet daar vreselijk van, mijn uiterste best doe ik om haar zo geil mogelijk te maken. Het sap loopt rijkelijk uit haar openstaande kut alles lik ik op drijf en drijf nat is ze drie vingers beweeg ik zo diep mogelijk in haar kut en lik en bijt zacht op haar klit. Luider en luider gaat ze tekeer dan met een soort van een krijs komt ze geweldig klaar, een straal geil perst ze naar buiten, haar kut trek ik nog verder open om er alles uit te likken, wild schokkend ligt ze te kreunen en te bewegen, werkelijk vreselijk intens ligt ze klaar te komen.

Even rust gun ik haar, Astrid ligt met gesloten ogen uit te hijgen als ze na een tijdje zegt : “tering Twan wat kan jij dat vreselijk goed en lekker” ik kruip wat omhoog zodat ik naast haar lig en antwoord : “dat komt omdat jij zo’n lekker geil zusje bent Astrid”. Dan kijkt ze me aan en zegt : “ga maar op je rug liggen dan kom ik op je zitten ik moet die paal nu in mijn kut voelen” bijna pijnlijk is mijn paal zo hard en groot wordt hij hiervan, ze neemt boven mij plaats en ik zie hoe ze haar prachtige kale kut over mijn paal laat zakken... Met gesloten ogen laat ze zich langzaam zakken en zie hoe mijn paal in haar geile openstaande kut verdwijnt als hij er helemaal in zit zegt ze : “mijn God Twan wat is dit vreselijk geil en lekker” langzaam begint ze op en neer te bewegen ik pak met beide handen haar geweldige tieten en neem de tepels tussen twee vingers, knijp er in en draai eraan. Steeds sneller wipt ze op en neer “Astrid wat een heerlijk strakke kut heb je wat ben jij lekker” geef ik aan, wat een heerlijk geil neukertje is ze toch.

“Jou paal is zo lekker groot, die past prima broer, ik ga bijna alweer komen!”

Hoor ik haar zeggen en ze laat zich op mij zakken zodat ze nu dus op mij ligt, mijn handen leg ik op haar billen en beweeg haar nu stevig op en neer over mijn paal. Dan redelijk onverwacht voel ik ze verkrampen en roept : “Twan ik kom weer dieper moet ik je voelen” met veel meer kracht druk ik ze omlaag zodat ik nog dieper in haar geile kutje kom. Schokkend en knijpend met haar kut beweegt ze op mijn paal, ik doe mijn uiterste best om niet klaar te komen natuurlijk daarom til ik ze even van mijn paal af om haar bij te laten komen. Met haar benen wijd gaat ze op haar rug liggen ik draai op mijn zij en zeg haar : “als je er weer klaar voor bent ga ik je hard en diep weer klaar neuken en je ook flink vol spuiten, daar is mijn geile zus wel aan toe”.

Rustig verteld ze dat ze al een poosje geen vriend meer heeft dus erg weinig geneukt heeft dus toen ze met mij bezig was ze wel heel erg veel zin kreeg, als ik dit alles heb aangehoord zeg ik : “nooit heb ik gedacht dat ik zo’n lekkere geile zus had, maar nu weet ik beter” en begin weer en beetje haar kut te vingeren want ik heb zin om haar eens goed te pakken te nemen. “Kom maar op me liggen broer ik ben er weer klaar voor om door jou geneukt te worden” geeft ze aan en ga ik tussen haar benen zitten pak haar bij haar enkels en duw haar benen uit elkaar. “Trek die geile kut maar open Astrid dan krijg je hem erin” zeg ik haar, als ze dat doet glij ik soepel haar heerlijk strakke en natte kut binnen, wat een hemels lekkere kut heeft mijn zus. In een rustig tempo beweeg ik mijn paal in en uit haar kut. Bij elke stoot bewegen haar flinke tieten prachtig op en neer, haar benen leg ik op mijn schouders en met mijn dan vrije handen pak ik haar heerlijke tieten en kneed deze heerlijk.

Onze hijgende en kreunende geluiden vullen de slaapkamer, wat is dit geweldig geil en enorm lekker om mijn mooie geile zus te neuken. Langzaamaan voer ik het tempo op, aan Astrid merk ik dat ze het stoten van mijn grote paal in haar kut prima kan hebben, met haar handen op mijn heupen trekt ze me bij elke stoot hard in haar. Tussen het hijgen en het kreunen door zeg ik : “ik ga nu doorneuken tot ik klaarkom en jou geile kut volspuit geil zusje van me” ze gaat met een hand naar haar kale kut. “Ja, Twan dat wil ik ook zorg dat je mij ook klaar neukt” is haar antwoord, met haat hand bij haar kut zie ik haar ook over haar omhoog staande klit wrijven.

Mijn paal in haar prachtige kale en natte kut te zien schuiven, met mijn handen kneed ik haar dikke tieten, dit alles maakt mij zo werkelijk vreselijk geil dat ik mijn orgasme voel komen en ik roep : “geil wijf ik ga bijna komen ik spuit je kut zo vol” wilder en harder stoot ik in haar kut en voel hoe mijn spieren zich beginnen te spannen. Astrid roept terug : “spuiten maar ik wil je zaad in mijn kut voelen ik kom ook” als ze dan met haar toch al strakke kut begint te knijpen is het voor mij zo ver... met een harde en diepe stoot voel ik de eerste straal zaad uit mijn paal spuiten diep in de kut van mijn zus, bij elke krampachtige stoot jaag ik een straal zaad in haar kut. Echt waar weet ik niet hoeveel ik spoot maar voor mijn gevoel meer dan dat ik ooit heb gespoten zo onwijs vreselijk en heftig kwam ik klaar.

Wat Astrid deed en hoe ze klaar kwam weet ik niet precies, want mijn orgasme was zo fantastisch wel voelde ik haar enorm met haar kut knijpen in mijn spuitende paal. Als ik wat tot rust kom en mijn ogen weer open zie ik Astrid bij te liggen komen met een bezweet gezicht, ik laat me voorover op haar zakken zodat ik nu op haar lig. Haar armen slaat ze om mij heen, mijn wat verslapte paal zit nog in haar volgespoten kut als ze zegt : “wat was dit geweldig lekker Twan, wat heb je veel in mijn kutje gespoten”. Heerlijk voelt het zoals ik op haar lig als ik zacht in haar oor zeg : “nooit heb ik geweten dat jij zo’n lekker geil wijf bent zusje” zo liggen we samen lekker bij te komen en na te genieten.

Als ik naast haar ga liggen zie ik mijn sperma uit haar nog openstaande kut lopen. Mijn armen sla ik om haar heen en trek haar tegen mij aan en zeg haar : “wat ben jij een vreselijk lekkertje graag wil ik jou wel vaker neuken dit was onwijs lekker geil zusje” ik streel over haar rug en over haar lekkere kontje. Met geile oogjes kijkt ze me aan en antwoord : “ik vond het ook werkelijk fantastisch, als ik morgen je wond weer doe dan mag jij mij weer doen” een lekkere tongzoen geef ik haar als teken dat ik het daar me eens ben. Dan kijkt ze me weer aan en zegt dan zacht : “het is bet al laat je mag wel bij me blijven slapen dan beginnen we de dag met een lekkere wip” dan waarschuw ik haar : “maak me nu niet weer geil want dan neuk ik je nu nog een keer”.