Nieuwe vriendin voorstellen aan mama
Categorie: Incest / Familiesex | donderdag 21 november 2013 05:07

Vandaag ga ik, Pim (19) mijn vriendin Patty (22) voorstellen aan mijn moeder (44). Moeder ziet er voor haar leeftijd heel goed uit. Kort zwart haar, D-cup, 1m75, bijna vol slank, volle kont en altijd sexy opgemaakt en gekleedt. En zonnebankbruin(ook haar tieten) Mijn vader(51) en moeder zijn zo'n 10 jr geleden gescheiden,. Ik ben bij mijn vader blijven wonen en 8 jaar geleden is zijn vriendin Bianca (nu 34 en een lekkere blonde stoot) en haar dochter Kim (nu 16) bij ons komen wonen. En om de twee of drie weken ga ik naar mijn moeder. Moeder heeft nooit meer een lange relatie gekregen, maar veel korte en one-night stands, stiekem was ik geil op haar, net als op Bianca. Maar veel verder dan een beetje gluren en"" perongeluk" aanraken van borsten of kont kwam ik niet. Mamma liet wel merken dat ze het aangenaam vond door te kreunen, Bianca af en toe door te glimlachen, maar gaf me wel te verstaan, dit niet bij Kim te doen, die er al aardig volwassen uitzag en al een C-cup had en zich vaak uitdagend kleedde en gedroeg. Ik was wel geil op haar, maar begreep dat er sex met haar of relatie niet in zat. Af en toe had ik wel een vriendinnetje met wie ik wel masturbeerde en heel soms eentje met wie ik ook neukte.

Een half jaartje geleden leerde ik Pat (patty) kennen in een cafe. Al snel kwam ik bij haar thuis, ze woonde al op zich zelf en had al ruime sex ervaring en leerde op dat gebied veel van haar. Al snel nam ik haar mee naar huis (bij mijn vader), waar ze zich al snel thuis voelde. Ook bleef ik vaak haar bij slapen. Ik vroeg haar voor vaste verkering. Ze stemde er mee in met die voorwaarde dat ze 1maal in de maand 1 avond mocht stappen en dan mocht vreemdgaan. En ik moest eerst toestemming vragen om vreemd te gaan. Met die voorwaarden had ik wel wat moeite, maar Pat was zo lekker, lange blonde haren, C-cup( witte tieten), vol slank, 1m72, en een heerlijke kont (waar ik wel aan mocht zitten, ook aan het poepgaatje, maar mocht er helaas niet in, alleen hele lekkere boys mogen er in, kreeg ik te horen en had daar nog meer moeite mee), besloot ik toch ja te zeggen. Samen besloten eerst voor 2 jaar om te kijken of het gaat.

Ik had wel aan moeder verteld, alles, ze vond het zeer spannend en vroeg of ze haar mocht ontmoeten en dat ging deze zaterdag gebeuren, s-nachts zouden we bij moeder in haar flat blijven slapen. Om een uur of vier gingen we erheen. Pat had een kort spijkerrokje, witte blouse, en pumps en zwarte nylons. De ontvangst door mamma was allerhartelijkst, ze had lekker voor ons gekookt. Na eten gingen we TV kijken en wat praten, onder genot van wijntjes en biertjes. Het gesprek werd wat vrijer en mijn mamma, vroeg hoe is de sex bij jullie? Ik werd een beetje rood, maar Pat antwoordde geweldig, maar jammer dat Pim zijn schaamhaar niet wil scheren. Ben jij wel geschoren Patty, vroeg mamma. Ja hoor, antwoordde ze. Laat eens zien, zei mamma. Voor dat ik wist stond Pat voor ma, liet haar slipje zakken en beurde haar rokje op en stond met haar strak geschoren kutje bloot. Prachtig, zei ma en raakte snel met haar rechterhand Pat haar klitje aan. Ze gaf een gilletje.

Ik had ondertussen een stijve gekregen.

Nu die van jou laten zien, riepen Pat en ma in koor. Langzaam liet ik mijn boven- en onderbroek zakken, mijn stijve schoot te voorschijn, mijn ma nam in de hand en zei dat is een mooie Pim, maar dat dat schaamhaar kan echt niet. Pat zat geil te giechelen en ik werd steeds geiler. Ik durf me niet scheren, ben bang dat het een bloedbad word, zei ik. Doe ik het toch, zei ma, heb veel ervaring mee, wanneer ik een man tref die niet geschoren is, doe ik het altijd, tevens een lekker voorspel. Uitkleden, beval Pat, wat ik gewillig deed. Ma deed haar korte zwarte jurkje uit, wat ze droeg. En stond in haar tanga-slipje en mooie rode BH.

Ik was nu super geil en liep voor ma naar de badkamer. Ma deed de deur op slot en pakte een schaar en knipte het haar weg en pakte toen de bus scheerschuim en spoot de schaamstreek en balzak in. En toen het scheermesje, voorzichtig ma, zei ik en kuste haar op de mond, en stopte mijn tong in haar mond, ze tongde vurig terug. Mijn ballen stonden opspringen, heel voorzichtig begon ze te scheren en kneep me af en toe in de ballen. Toen het scheren klaar was, rukte ze met een hand aan mijn lul en met de andere bleef ze in de ballen knijpen Ik hield het niet meer en spoot met met volle kracht mijn mannenpap op ma haar buik. Ik kreunde hard. Ma liep daarna de badkamer uit, ik erachter aan. Pat zat in de kamer, poedel naakt nu een pornozender te bekijken en zich ongegeneerd te vingeren en in haar linker tiet te knijpen, toen ze ons zag hield ze er snel mee op en vroeg droog: gelukt? Ja, zei ma, maar er is een ongelukje gebeurt en je mannetje heeft me onder gespoten, ondertussen trok ze haar slip uit want anders droop de sperma er op. OHhoo, zei Pat en begon heel geil te giechelen.

Het spijt me, zei ma, echt een ongelukje, maar de sperma is natuurlijk van jou Pat, lik het maar van me af. Ma ging naast de naakte Pat op de bank zitten. Pat boog naar haar buik en likte mijn mannenpap op. Mijn lul groeide weer als kool en ik werd weer bloed geil, temeer omdat ma met 1 hand in een borst van Pat kneep en met de andere haar vingerde. Pat maakte ma haar BH los en ging in alle twee tieten van ma knijpen. Pat was klaar met likken en begon zwaarder te ademen en te kreunen. Ma ging door met vingeren en binnen de kortste keren kwam Pat gillend klaar. Ondertussen trok ik aan me lul. Pat lag in de armen van Ma te hijgen, ik liep er naar haar toe, trok haar aan haren naar me lul en riep: pijpen slet wat ze onmiddellijk deed terwijl ik aan haren bleef trekken. Ma lag zich nu te vingeren. Ongeveer te gelijk kwamen we klaar, ik spoot me mannenpap in de mond van Pat wat ze allemaal doorslikte. Ik kreunde zwaar van genot en ma liet ook duidelijk horen dat ze bij het vingeren klaar was gekomen. Ik lag nu tussen Pat en ma op de bank, ma kroop tegen me aan zoende me in de nek en wreef over mijn borst. Lieferd, zei ze, ik heb altijd al met een meisje willen vrijen, zou ik vannacht bij Pat mogen slapen. Och ja, zei Pat en streelde mijn ballen en met de andere hand kneep ze in mijn tepel, ze weet dat ik daar geil van word, ik heb ook een diep verlangen om met een oudere vrouw te vrijen, en bij je ma zou ik dat willen, voel me ook veilig bij haar.

Mijn lul begon alweer te groeien en dacht nu pak ik me kans.

Ik zei, ok Pat dat mag, als ik in je poepgaatje mag, nu meteen. Nee, beet ze me toe... dit is chantage. Maar ma begon me ballen te strelen en zei je mag bij mij schatje en begon me te tongen, heel lang. Ik vroeg aan Pat (die zich ondertussen weer aan vingeren was): Heb je toestemming om met Ma. Ja, zei ze maar alleen deze keer. Ma rende naar de badkamer om glijmiddel te halen. Ondertussen tongde ik even met de super geile Pat. Ma was weer terug en pakte mijn ballen en ik kneep in haar tieten. Eerst maar even in de kut om te wennen, zei ma. Ik begon wat met haar lipjes te spelen, en stak een vinger in haar kut. Nu spoot ze er wat glijmiddel in.

IK was bloed geil en had weer een optimale erectie. Ik ging liggen en ma liet haar kut over mijn paal zakken en begon te rijden, ik ging stoten ondertussen masseerde ik haar tieten. Toen haar tempo wat langzamer werd, sloeg ik haar in het gezicht en riep: beter neuken slet. Ze gehoorzaamde meteen. Nu liggen, gebood ik haar, benen wijdt. Ook dit deed ze, maar zette haar hand tegen me borst, en vroeg teder wil niet in mij kut klaarkomen, want ik heb van de week een buikgriepje gehad en ben bang dat de pil niet werkt. IK zweerde dit plechtig, ik wilde ook niet in haar kut komen, maar in haar poepgaatje.

Nu ging ik weer in haar kut, en begon te pompen en ging haar tongen, wat ze weer hartstochtelijk beantwoordde. En ze sloeg haar benen om mijn middel. Ik voelde dat ik ging komen haalde de Lul er gauw uit, tegelijkertijd hoorde ik ma en Pat (die weer lag te vingeren) klaarkomen. Ma ging op armen en knieŽn en deed de billen uit elkaar, ik spoot er een flinke lading glijmiddel op en masseerde het over haar anus en deed eerst 1 en toen 2 vingers in haar poepgaatje. Pat streelde ondertussen mijn ballen. Ma ben je er klaar voor. Ja, hijgde ze. Voorzichtig stootte ik de lul naar binnen, het was er nauw en dat was lekker, langzaam voerde ik het tempo op, en ging in haar tieten knijpen. Harder, harder begon ze roepen, wat ik deed, bloed geil was ik. Ma kwam luid klaar, ik kon nog even ophouden, maar spoot toen mijn mannenpap in haar darmen. Zo lekker was ik nog nooit klaar gekomen. Heerlijk, en nog wel in het poepgaatje van mijn eigen moeder.

Ook Pat hoorde weer klaarkomen, wat een onverzadigbare slet.

Na wat te zijn bij gekomen haalde ik de lul er uit, zonder schroom likte ma hem schoon, mijn sperma en haar eigen poep. Pat pakte ma bij de hand en zei nu naar jou bed, ze kusten mij op de wang en liepen hand in hand naar ma haar slaapkamer. Mijn mannensap droop uit haar kont langs haar benen. Ik ging douchen en naar de logeerkamer. Ik hoorde ondertussen dat de dames nog flink te keer gingen. Maar ik was moe, immers drie maal achter elkaar komen, doe je niet elke dag en in helemaal niet in de kont van je moeder. Het was al tegen de middag toen ik opstond, even wat opfrissen, de dames zaten al aan de koffie. Pat had haar haren opgestoken en een zwart trainingspak aan, want ze moest dadelijk korfballen.Ma had een kort spijkerbroekje, zwarte nylons, sportschoenen en strak truitje aan zonder BH, zo te zien. Ik zoende ze alle twee op de wang, pakte koffie en ging zitten. Pat kwam bij me op schoot zitten en zei: ma en ik hebben lekker gevreeŽn, we willen het vaker doen maar vragen jou dan om toestemming, jij krijgt dan een tegenprestatie, ik begrijp dat ik dan ook mijn kont beschikbaar moet stellen. Vind je dat ok. Ik zei: ja. Ze tongde mij langdurig, ik kreeg alweer stijve, met het vooruitzicht in de kont van Pat te mogen.

Pat ging naar korfbal en nam de auto mee. Ma en Pat gaven elkaar een hand en zoentje op de wang. Ik een zoen op de mond. Doei,doei en weg was ze. Nog een kopje koffie en nam aanstalten om met de bus naar huis te gaan. Zoende ma op de mond en stopte mijn tong in haar mond. Ze tongde terug, ging met mijn handen onder haar trui, en naar verwachting had ze geen BH aan, had dus vrije toegang naar haar tieten. Begon tegen haar aan te rijden, mijn lul werd zo groot hij knelde. Deed de rits open en de onderbroek naar beneden en probeerde ma 's broekje naar beneden te doen Maar ze sloeg me in het gezicht, dat is niet de afspraak, klootzak. De afspraak geldt dat Pat en jij niets zonder mijn toestemming doen, ik neuk je gewoon als ik dat wil hoer. Ik zag dat ma geil was, plotseling deed ze de trui uit en haar broekje en slipje naar beneden en ging gebukt voor me staan en zei, ok je bent me neuk bull, kom op, maar spuit aub niet in mij. IK vingerde haar eerst wat, maar was al snel nat genoeg om mijn lul erin te doen. Ik maakte draaiende bewegingen(Pat vind dat altijd zeer lekker) Ma ook zo aan haar gekreun te horen. Al spoedig kwam ze klaar, net op tijd haalde ik mijn lul uit haar en spoot over haar rug.

Heerlijk kwam ik weer klaar bij mamma.

Ze draaide zich om en gaf me een kus op de wang en zei je moet snel gaan, want zo dadelijk komt de volgende neukbull je bent heus niet de enige. Als die maar niet in je spuit, schamperde ik. Condooms jongen, zei ze en duwde mij richting deur, ik kon nog net de broeken weer optrekken. In de bus begon ik me zorgen te maken over Pat, dat korfbal met die jongens vertrouwde ik toch al niet, en ze heeft de smaak van de damesliefde te pakken liefde te pakken en met al die meiden naakte onder de douche en moest ik vanmiddag met ma aan haar vertellen. Tsja, wat een problemen weer!!!