Mijn moeder helpen met haar computer
Categorie: Incest / Familiesex | donderdag 23 januari 2014 05:11

Janny, heb je zin om na het werk wat te gaan drinken, vroeg ik met een vette knipoog. Helaas, ik heb andere verplichtingen, maar wellicht heeft Linda tijd en zin, was haar reactie, ook met een vette knipoog. Jannie en Linde zijn de meest wellustige meiden van het kantoor en een na-werktijd-drankje loopt vaak uit op een wilde nacht met heerlijke ongeremde sex. Maar helaas, ook Linda had andere afspraken. En mijn bezoek aan mijn stamcafé waar nog wel eens op sex beluste dames aanwezig leverde ook niets op. Dus ging ik met een geil gevoel en een halve erectie naar huis. Na een broodje en een kop koffie ging de telefoon. Mijn moeder, of ik de komende dagen nog de tijd had om eens naar haar computer te kijken. Die was traag en deed het niet zo goed meer. Ma, je hebt geluk ik heb niets te doen, dus ben ik over een klein uur bij je.

Ik sprong in de auto en een uur later zat ik bij mijn moeder aan de koffie. Een rijpe vrouw met grote borsten en een uitstekend figuur voor haar leeftijd. Mijn moeder had in mijn ogen geen geweldige erotische uitstraling, maar door mijn niet vervulde erotische verlangens keek ik nu toch wat anders naar haar. Vooral haar volle tieten prikkelden mijn fantasie. Maar mijn moeder was de kuisheid zelve, weinig bloot en geen lekkere decolleté. Maar ik begon me nu toch af te vragen wat er onder die kleren verborgen zat. Dat krijg je als je sexvriendinnen het aflaten weten. Ma ik zal je pc even onderhanden nemen. En dus begaf ik mij naar het kamertje waar de pc stond. Na een uurtje had ik de zaak weer op orde. En liep ik terug naar de kamer. Mijn moeder stond voorover gebogen over de tafel. In haar strakke rok tekenden zich haar heerlijke billen af. Ik bedacht me geen moment en ging achter haar staan en duwde mijn onderlichaam tegen haar stevige billen. Ik maakte een draaiende beweging, mijn erectie nam toe en ik voelde hoe mij mijn stijve lul door de kleren heen haar warme bilnaad vond. Mijn handen gingen onder haar arme door en ik omsloot haar volle borsten. Ik kuste haar in de hals.

Maar jongen dat kan toch niet; dat mag niet doen, wat doe je nu je gaat te ver dit wil ik niet!

Ik duwde mijn onder lichaam nog stijver tegen haar en fluisterde in haar oor, geile moeder dat meen je niet en doe niet zo schijnheilig. Ik heb op jouw computer gezien dat je veel naar porno-sites kijkt en veel sexverhalen leest, vooral verhalen over moeders en zonen. Dus nu niet zo preuts doen of de verkrachte onschuld uithangen. Volgens mij vind je dit gewoon lekker. Je bent veel geiler en wellustiger dan je je voor doet. Je hebt geluk ik ben ook geil dus kun je nu in werkelijkheid meemaken waar je anders alleen van droomt en over leest. Mijn moeder zei niets meer. Ze bleef stil staan ze zuchtte alleen maar. Ik bleef tegen haar aanrijden en masseerde haar borsten. Langzaam ontdooide ze en ontspande ze zich. Hhhhmmmmm ja dit is wel lekkerder dan lezen . . . . Ik stak mijn hand aan de voorkant onder haar rok en liet hem in haar slip(je) glijden. Hm ma je bent geschoren voel ik. Heb je het harige verleden achter je gelaten? Ja dat zie ik bij alle vrouwen op de sites die ik bezoek.

Ik voelde haar klitje. Ze reageerde als door een bij gestoken en duwde haar kont hard achteruit. Jaahhhh dat is lekker masseer mehhhhh. Ik begon stevig over haar klitje te wrijven en ik voelde hoe haar kut warm en vochtig werd. Is het lekker Ma? Je jongen heerlijk, ga door ik kom zo oohh wat is dat lekker. Mijn moeder hing ontspannen voorover terwijl ik haar klitje masseerde en toen plotseling voelde ik hoe haar kutje verkrampte en samen trok. Oooohhh jaaahhhh ik kommm ik kommmmm. Ze duwde haar kont wild naar achter, ze kreunde en steunde jaah heerlijk dat was lekker oohhh ja dat was lekker. Ik voelde de warme sappen uit haar kut lopen. Ma wat ben je nat ongelooflijk, volgens mij ben je hartstikke geil en moet je een stevige beurt hebben. Ik was verbaasd over het snelle orgasme van mijn moeder, maar ik genoot er wel van. Oohh jongen wat is het lang geleden dat ik klaar gekomen ben. En ik ben af en toe zo geil. Ik vinger me dan suf, maar als jij het doet is het vele malen lekkerder. Ga je me neuken . . . . Maar wel van achteren. Ik moet er nog aan wennen dat ik door jou, mijn zoon, geneukt word, ik wil je gezicht nog niet zien, maar je heerlijke pik wel voelen. Ja heerlijk ma ik heb een geweldige stijve en ik ben ook ontzettende geil, want de sexafspraken waar in vanavond op had gerekend gingen niet door.

Ik bleef achter mijn moeder staan terwijl ik mij uitkleedde en haar hielp met het ontdoen van haar kleding. Even later stond ze in volle glorie voor me. Vooral haar geweldige borsten maakten mij erg geil. Ik zoog aan haar tepels die gelijk recht op gingen staan. Oh jongen dat is lekker zacht zuigen dat doet me denken aan vroeger toen je klein was. Als je zoog kreeg ik altijd kriebels in mijn onderbuik en dat gevoel heb ik nu weer, maar heftiger. Ze nam mijn stijve lul in haar handen. Oohh jongen wat een heerlijk pik. Groot stijf en hard en wat een heerlijke paarse eikel. Ik heb er wel eens van gedroomd. Mijn laatste herinnering aan jou jongeheer was in je tienertijd en toen vond ik hem al geweldig maar hij alleen nog maar groter en dikker geworden. Mijn moeder nam de eikel in haar mond en masseerde mijn ballen. Ik bukte mij en liet mijn hand tussen haar benen glijden. Ik voelde haar natte kut. Ma, wat ben je lekker nat. Ja jongen dat functioneert nog prima. Je moest eens weten hoe vaak ik met een natte poes voor mijn pc heb gezeten, mijn slipje om mijn enkels om tijdens het lezen en het chatten lekker te vingeren. En dan voel ik het sap ook stromen. Maar nu mag jij er van genieten.

Mama, je hebt een heerlijke kut.

Je kleine schaamlippen hangen lekker naar buiten en daar word ik altijd ontzettend geil en opgewonden van. Jahh, die komen altijd extra naar buiten als ik geil ben . . . . Ze draaide zich om en boog zich weer over de tafel. Neuk me jongen neuk me. Ik duwde mijn eikel tussen haar lippen en wachtte. Mijn moeder duwde haar kont naar achteren maar ik ging ook naar achteren zodat ze alleen mijn eikel voelde. Oohh kom diep in mij kom diep in mij ik wil je helemaal voelen. Langzaam schoof ik mijn harde paal naar binnen. Oh ma wat is je kut nat, glad en strak. Ik duwde mijn schaambeen helemaal tegen haar billen. En toen weer langzaam terug. Oohh ma, oohh jongen wat heerlijk zuchten we allebei. Mij Hand ging voor haar zachte buik langs en ik masseerde haar klitje die nu ook gezwollen was. Langzaam ging ik steeds diep in haar natte gleuf en het laatste stukje met een felle stoot. Mijn moeder kreunde ja dit is lekker ik voel je tegen mijn baarmoeder. Stoot maar lekker diephhhhhhhh.

Ik voelde hoe mijn moeder klaar kwam!

Hoe haar kutje samentrok terwijl ik lekker diep door bleef stoten. Oh ik kom klaarrrrrr ik kom klaarrrrr oohhh wat zalig ga door ga doorr oohh jaa dit is lekker dit is geil. Beweeg sneller en dieper. Mijn orgasme begon ook op te komen en even later met een felle stoot, jaahhhhhh begon ik te spuiten ik voelde mijn zaad schoksgewijs diep in heer kutje spuiten. Oohh jongen dat is lekker ik voel je spuiten, ik voel je spuiten, ja spuit je helemaal leeg in mijn natte geile kut oohh wat zalig. De kut van moeder krampte samen om de laatste druppels sperma uit mijn harde lul te persen. Jaaahhh jaaahhhh oooohhhh heeeerlijk..

Ik viel voorover op de rug van mijn moeder, ik sloeg mijn handen om haar tieten. Oohh ma dat was zalig en wat heb je heerlijke tieten, ik voel je harde tepels. Ja jongen ik vond het ook fantastisch en geil. Blijf je vannacht slapen? Ik wil ook nog face-to-face geneukt worden. Ma dat lijkt me een prima voorstel. Als je nog net zo geil bent al ik wordt het nog een wilde nacht.

Ik trok mijn half stijve lul terug uit mijn moeders gezwollen kut en mijn sperma liep langs haar dijen naar beneden. Dit was een erotische belevenis die Janny en Linda mij niet hadden kunnen bezorgen.