Ik neuk voor de eerste keer mijn geile tante
Categorie: Incest / Familiesex | zaterdag 5 juli 2014 06:53

Met een onderdrukte kreun, duwde Frits zijn kloppende eikel tussen de dikke sappige natte lippen van zijn tante. Daarna schoot zijn blik snel naar het gezicht van zijn tante en na een korte kruising van hun ogen, hielden beiden hun adem in terwijl Frist zijn zalige harde staaf het strakke kutje van zijn tante in liet zakken. ‘OOoooohhhhhh………..’, kreunde Frits’ tante diep en op zware toon terwijl ze voelde hoe dit flinke lul van haar neef zich in haar lichaam naar binnen drong. Tante's kutje was drijfnat maar Frits voelde veel weerstand en sidderde van genot terwijl hij zijn grote paal langzaam tot aan de stam naar binnen duwde. ‘Mmmmmmmaaaahhhhhhhh’, kermde tante zwaar hijgend toen ze Frits’ ballen tegen haar billen voelde tikken. Ten teken dat hij bijna of helemaal in haar zat. ‘Oooohhaaahhhh…..’, gromde Frits diep en duwde zijn kont stevig naar voren om de laatste millimeter van zijn keiharde lul in het kutje van zijn tante te persen. ‘Aaaahhhhhhhhhh………..’, piepte tante zachtjes op haast onhoorbare hoge toon toen ze haar neefje zijn bekken met ferme kracht naar voren voelde duwen en zijn eigen haar rijpe baarmoedermond aantikte, ‘Ooohhh…………’.

De kloppende jonge dikke harde flinke lul van de neef in het rijpe strakke zeiknatte bloedgeile bronzige kutje van zijn tante. De gedachten aan wat er komen zou gaan deed hun beiden zich voor een moment stil houden. Even genietend van elkaar en hun samensmelting.

‘Oh tante….’, kreunde Frits fluisterend vol liefde, hartstocht, passie, verliefdheid en geilheid. ‘Mmmmm’, kreunde tante terug, ‘Fritsssszzzzzzz…..’. ‘Oohhhhh!!’, gromde tante diep toen Frits haar begon te neuken, ‘Oohh!! OOOHH!! OOHHH!! AAHH!! AHHH!! OOH!!! AAHH!! OOHH!! AAHHOOHH!!’. Met elke lange, grote, diepe slag liet tante zich een kreun ontgaan! Het klonk Frits als muziek in de oren!! ‘AAHH!! AHH!! AHH!! AHHH!!’, gromde, steunde, kreunde en zuchtte tante diep, ‘OHH! OHH!! OHH!! AHH! OHH!’. Frits keek breed glimlachend naar zijn tante die onder hem lag. Diep, zwaar, zacht kreunend en steunend onder elke diepe penetratie van zíjn lul in haar machtige kutje!! Haar oude benen gespreid door zijn stevige jonge onderarmen die hij in haar knieholten had geplaatst. Haar zalige kutje zo spreidend en makkelijk toegankelijk makend voor zijn harde, grote paal!

‘Ohh mijn god’, kreunde Frits diep terwijl hij zijn keiharde lul met harde, rake klappen in het zeiknatte kutje van zijn tante ramde, ‘Oohhhh…. Ohh góóóddddd……’. Tantes kutje voelde zo ongelofelijk lekker aan zijn lul dat Frits nu al moeite moest doen om niet klaar te komen!! Tantes kutje voelde zo ontzettend lekker warm, nat, uitnodigend, liefdevol en beminnelijk aan zijn keiharde staaf dat het zaad al tegen het kookpunt aan zat in zijn grote ballen.

‘Pffffff…..’, zuchtte Frits het uit, ‘Oohhh wat lékker!’. ‘Mmmmmmm……’, kreunde tante bevestigend terwijl ze op haar lippen beet. Frits keek zijn tante aan en zag haar geconcentreerde, genietende en bezwete gezicht.

Met elke slag en stoot zag hij haar ogen draaien en kaak verstrakken.

‘Oohhhhh!! Ahhh! Oohh!!’, kreunde tante met elke stoot van haar neefjes’ lul in haar hunkerende kutje. Frits’ eikel botste met regelmaat diep in haar kut tegen haar baarmoedermond aan. Het gaf haar een tinteling wat ze nog nooit had gevoeld. Ze voelde zich in de zevende hemel. ‘Ooohhh Fritssss….’, kreunde ze diep en keek haar prachtige neef in zijn ogen en gleed met haar handen over zijn heerlijke lichaam heen om vervolgens zijn billen te grijpen en Frits tegen zich aan trok. Daarna spreidde ze haar benen zo wijd als ze kon en trok haar neefje nog een tandje strakker tegen zich aan. Ze wilde hem diep in haar voelen! Ze wilde hem voelen stoten en beuken tegen haar rijpe baarmoedermond! Ze wilde het, ze wilde het, ze wilde het!! Haar kutje voelde zich geil als nooit te voren en ze wilde het krijgen ook!

Woorden waren niet nodig om Frits aan te sporen. Hij voelde hoe tantes kutje zich spreidde en begon zijn tempo op te voeren!! Doordat zijn tante hem stevig tegen haar aan trok, neukte Frits zijn zalige tante met korte, krachtige, diepe stoten!

‘Mmmmm!’, klonk het uit beiden kelen terwijl Frits zijn tempo bleef versnellen en dieper en dieper in de kut van tante probeerde te raken!! Met harde, korte rake klappen dreunde Frits’ dikke, harde staaf keer op keer op keer op keer op keer ver naar binnen bij tante! Keer op keer op keer op keer op keer op keer beukte zijn dikke eikel tegen tantes baarmoedermond! Het maakte tante hélémaal gek!!

‘OOHH FRITS!!’, kermde tante het uit en trok haar neef met volle kracht tegen zich aan! Haar benen spreidde zich nóg een tandje verder en met een zware diepe kreun kwam tante klaar!!!!

‘OOOHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!’, gromde tante diep terwijl haar kut zich strak om Frits’ pompende paal sloot, ‘AAAHHHHHHHHHH!!!!!’. Het prachtige geluid van zijn klaarkomende tante, haar bloedmooie gezicht tegelijk ge- en ontspannen was, haar zálige kutje wat zijn al zéér gevoelige eikel en lul met volle kracht omsloot en probeerde te melken, deed Frits nog geen tel na zijn tante ook klaarkomen!!! ´MMMWWAAAAHHH!!!!!!, bromde Frits vanuit zijn tenen en pompte zijn spuitende lul tot in het aller, aller diepste puntje van de rijpe, zuigende, uitgehongerde kut van zijn tante!

´OOOOHHHHH!!!´, piepte tante luid en hoog toen ze Frits´ zaad in haar kut voelde kolken en zich gevuld voelde worden met zijn heerlijke sperma!! ´OOHHJJAAAAAAA!!!!´, riep tante uit, ´OOHH FRITS!! OOHH!!!´. Frits beukte en ramde en stootte zo diep, ver en hard als hij kon met zijn zaad schietende staaf de zuigende, slikkende, samentrekkende, knijpende rijpe kut in! Elke druppeltje zaad wat er maar in zijn grote zware ballen zat, zou en moest hij aan zijn tante geven!!

‘Ooohhhhhh’, kreunde tante volop genietend van haar neefje die zijn zaad ver en diep in haar bloedgeile kut aan het lozen was, ‘JJjaaaaaaaaaahhhhhh………..’. ‘Mmmmwwoohhhhhhhhh…………’, kreunde Frits grommend terwijl hij zijn laatste stoot in zijn tantes kut deed en het aller, aller laatste restje zaad uit zijn ballen in haar rijpe baarmoeder had gespoten.

‘Oohhh Frits….’, fluisterde tante zuchtend terwijl haar neef zijn staaf diep in haar kut hield en zich vermoeid bovenop haar liet zakken. ‘Mmm…’, kreunde Frits terwijl hij zijn tante liefdevol begon te tongen en zoenen. ‘Ahhh….’, gromde tante diep genietend van de passie van haar neef en sloot haar benen om zijn billen. Haar neefje en zijn zalige pik heerlijk vast klemmend.

Na hijgend, zuchtend en steunend lagen tante en Frits heerlijk van elkaar te genieten tot ook bij hun de tijd en realiteit doordrong. ‘Zouden ze ons gehoord hebben?’, vroeg tante met een glimlach en serieuze maar ook plagerige ondertoon. ‘Ach….’, schokte Frits met zijn schouders. ‘Mmm’, kreunde tante bevestigend en duwde haar neef liefdevol van zich af. Frits rolde naar zijn tante in bed en keek naar de oude vrouw. Zijn geheime verliefdheid. Eindelijk had hij de liefde met haar bedreven en het was nog beter dan hij al die jaren zich had voorgesteld. De vele jaren van hunkeren, vleien, voorzichtige aanrakingen, complimenteren en aanbidden waren eindelijk voorbij.

Tante stond op en excuseerde zich van Frits. Terwijl ze zich wat ging op frissen en langs het bed liep, keek ze naar haar mooie neef. Haar stiekeme liefde. Terwijl hij opgroeide naar de prachtige kerel die hij nu was, was ze verliefd op hem geworden. Ze was gevoelig voor zijn vleierij en complimentjes. Soms als hij haar weer eens aanraakte of ‘per ongeluk’ stootte, had ze hem wel zijn kleren van het lijf willen trekken en hem willen bereiden als een paard. Het hunkeren en verlangen was eindelijk voorbij.

Toen tante terug kwam in de kamer lag haar neefje nog compleet naakt op bed. Tante nam een moment om te genieten van zijn mooie naakte lichaam. En Frits nam dat moment om te genieten van haar mooie naakte lichaam. Hun blikken kruisten. En het opzwellen van Frits’ lul maakte woorden overbodig.

Tante klom op haar neefje en gaf hem een zoen.

Met één hand greep ze de lul van Frits beet en voelde de staaf van haar neefje opzwellen in haar hand. Met een grote glimlach keek ze haar jonge neefje aan. Vervolgens drukte ze zijn eikel tussen haar natte, licht geopende volle schaamlippen en nam plaats op haar nieuw gevonden lover. ‘Mmmmmm’, kreunde tante uit toen ze over de volledige lengte van haar neefjes lul was gezakt. ‘Ppffff….’, zuchtte ze nog wat wennend aan de omvang van zijn jeugdige staaf.

Ze voelde hoe Frits zijn handen op tilde en over haar lijf streelde. Een siddering van genot schoot door haar lijf bij het voelen van zijn zachte strelende vingers, terwijl zijn eikel diep in haar kutje zat en haar baarmoedermond aantikte, wat tante een tweede siddering van genot gaf.

Tante zuchtte diep en begon haar neefje te berijden. Heerlijk boven het jonge lijf bewoon tante op haar eigen ritme. Zalig de heerlijke lul van Frits op haar tempo in haar kut leidend. Met rake, zalige stoten liet ze zijn harde eikel tegen haar rijpe baarmoedermond aan stoten om gelijktijdig met haar clit langs zijn lichaam te schuren.

Tante boog wat verder voorover om haar clitje harder over Frits’ lichaam te duwen en zo haar genot te vergroten. Frits greep de gelegenheid direct aan om zich te storten op de grote, volle tieten van zijn rijpe tante. ‘Oohhgoodddd…’, kreunde Frits toen hij zijn lippen sloot om de heerlijke dikke tepel van zijn geliefde tante, ‘Oohh…….’.

Alleen al de gedachten dat hij nu daadwerkelijk de machtige volle borsten van zijn oh zo gewilde tante tot zijn volledige beschikking had lieten hem bijna klaarkomen. ‘Oohhhh….’, gromde hij al zuigend aan ook de andere verrukkelijke tepels van de immense tieten, ‘Aaahhh…..’. Tante ontging Frits’ gegrom niet en ze duwde trots haar flinke borsten wat verder in Frits’ gezicht. ‘Jjjaaaaa…’, kreunde ze zachtjes terwijl ze genoot hoe haar kleine neefje zich op haar rijpe maar gevoelige tepels stortte. ‘Mmmm…’, kreunde ze hem bemoedigend toe en ze ‘voerde’ Frits maar al te graag haar borsten.

‘Aaahhh…’, kermde Frits zwaar grommend met zijn mond vol heerlijk rijpe tepel. Diep snuivend door zijn neus omdat hij de zalige tepels van tante gewoon weg niet los kon laten uit zijn mond, genoot hij met meer dan volle teugen van zijn verrukkelijke tante. Haar zalige, warme, rijpe kutje zat strak om zijn lul gespannen en hij werd héérlijk door tante bereden. En ondertussen had hij ook nog haar zalige, prachtige, sappige dikke tieten met grote spenen voor zijn neus bungelen. Zaad begon alweer te borrelen in Frits’ ballen en met zwaar gehijg en gegrom stortte hij zich weer op het verwennen van zijn tantes borsten.

Breed glimlachend en genietend van de volle aandacht voor haar vrouwelijk schoon, wreef tante liefkozend door haar neefjes haar. Ze merkte hoe haar kleine geile neefje het zwaar had met wat ze hem aanbood en genoot er van om door hem bemind te worden.

In een gestaag en constant tempo neukte ze zichzelf op en neer over zijn zalige harde lul. Zacht maar met rake stoten, vulde haar kutje zich keer op keer met haar neefjes heerlijke pik. ‘Mmmmm….’, bromde tante diep vanuit haar lichaam toen Frits met zijn hand haar borst stevig vast greep en op haar eigen ritme, met zijn tong haar dikke, opgezwollen, gevoelige tepel verwendde. ‘Ooohhhjjjaaaa’, piepte ze, ‘Oohhhfffrrriiitttssszzzzzz…’. Haar neefje had een derde siddering in haar los gemaakt en nu begon ook bij tante haar tweede orgasme los te komen.

Frits voelde hoe zijn prachtige rijpe tante reageerde op het verwennen van haar borsten en deed nu drie dubbel zijn best! Met zijn andere hand pakte hij tantes andere grote borst beet en begon deze heerlijk te masseren en kneden terwijl hij haar opgezwollen tepel tussen zijn vingers nam en op die manier haar extra te stimuleren. Met een tweede diepe goedkeurende kreun liet tante haar kleine neefje merken dat hij op de goede weg zat en aangemoedigd door zijn heerlijke verwennerij aan haar borsten, begon tante meer en meer aandrang te krijgen om klaar te komen.

‘Ooohhh….’, zuchtte Frits en tante beiden diep. Vol geilheid en heerlijk genietend van elkaar en hun zalige samensmelting probeerden beiden hun orgasme uit te stellen.

‘Aaahhssshhiiiiitttt….’, gromde Frits die voelde hoe zijn geile rijpe tante haar tempo versnelde en nu met harde, rake stoten zijn harde paal bereed, ‘OOhhhh…. Ooohhhh.. ooohhhhh…’. Tante voelde haar kutje meer en meer branden en neukte haar neefje harder en harder!! Frits’ zalige grote lul in haar krappe kutje, zijn heerlijke aanrakingen en verrukkelijke verwennerij aan haar gevoelige tepels en borsten en haar clit die alsmaar gevoelige werd en harder, sneller en ruwer over Frits onderbuik werd geschoven en geduwd….!!

‘Aaahhhh…..’, kreunde Frits zwaar hijgend en diep kreunend terwijl hij heel veel moeite had om niet klaar te komen onder alle heerlijke verwennerij waaraan zijn tante hem onderwierp!! ‘Ooohhhgggoooddd….’, steunde hij bijna op zijn tanden bijtend, maar in plaats daarvan bleef hij stuf de verrukkelijke tepels van zijn rijpe tante verwennen!

‘OOhhhffrriiitssszzzz….’, piepte tante vol genietend uit en spoorde nóg een tandje harder aan. Ze reed nu haar kleine neefje met volle kracht en zware klappen! Hard liet ze haar onderlichaam draaien en kronkelen over zijn machtige lul om het harde apparaat ver en diep in haar hunkerende verliefde kutje te laten stoten en rammen!! Volop genietend van de stevige natte tong en knedende vingers die haar dikke gevoelige tepels verwende, bromde en gromde tante zwaarder en zwaarder!!!

‘Oohhikkkkoommmm’, stamelde Frits het tenslotte als eerste uit in complete onmacht om zijn orgasme verder uit te stellen. De strijd verliezend van zijn rijpe hem compleet gek makende tante. Zijn tante waarvan hij al jaren droomde en hem nu super, super heerlijk verwende met haar prachtige zalige geweldig verrukkelijke mooie lichaam!! ‘Aaahhh…’, kreunde hij diep zuchtend en terwijl zijn zaad zich een weg omhoog baande vanuit zijn zware ballen naar zijn eikel, zoog hij nóg een laatste keer diep de linkertepel van tante naar binnen en greep haar haar rechterborst en tepel stevig beet.

Met die actie duwde Frits zijn tante ook over de richel en met een diepe ingetogen kreun kwam ook tante tot een spetterende orgasme! ‘IIikkkkoooookkkkkk….’, gromde ze en haar kutje begon spastisch te bewegen terwijl tante zich volledig liet gaan en haar zaligste orgasme in tijden beleefde!! ‘Ooohhhhhhhhhhhhhhhhhh……’, kreunde ze diep terwijl ze haar neefje schokkend neukte en haar kutje zich opende voor haar neefjes lul om de volgende milliseconde weer verschrikkelijk strak te sluiten om diezelfde spuitende lul!!

‘Oohh.. ohh.. ohh.. ohh.. ohh…’, piepte tante het uit zwaar klaarkomend bovenop haar neefje! Met schokkende stoten slokte haar constant knijpende en zuigende kutje de zaad spuitende lul van Frits diep in zich op! Frits’ sperma werd gretig ontvangen en een warm onthaal gegeven door de rijpe baarmoeder van tante! ‘Oohhh…..’, pufte en steunde tante die langzamer schokkend maar nog wel met samentrekkende kut over de pik van haar neefje schoot en zijn sperma haar baarmoeder vullend.

‘Pfffwwaahhhh….’, kreunde Frits na het lossen van zijn laatste druppel zaad in de rijpe kut van zijn tante, ‘Oohhhwwwoowwww….. ‘. Tante boog haar hoofd vermoeid en zag de breedste glimlach die ze ooit had gezien. ‘Mmmmm….’, kreunde ze en gaf haar heerlijke neefje een geile zoen. Frits beantwoordde maar al te graag de kus van zijn tante en gleed met zijn tong haar mond in. Het duurde een seconde voordat hij antwoord kreeg, maar daarna voelde hij hoe tante haar heerlijke tong de zijne vond.

‘Oh god…’, kreunde Frits al tongzoenend met zijn heerlijke geile rijpe tante bovenop hem liggend, met zijn lul in het door hem voor de tweede keer volgespoten kutje en haar volle zalige borstpartij bovenop zijn borst liggend. ‘Dit gaat een lange nacht worden tante van me’, dacht Frits en nieuwe gedachten over de volgende vrijpartij speelden alweer door zijn hoofd.

‘Oef’, zuchtte tante die pijn in haar benen begon te krijgen en eigenlijk haar benen moest strekken, maar niet wilde. Na hun tweede heerlijk orgasme was ze op haar lekkere neefje gaan liggen en daar lag ze heerlijk op haar kleine neefjes brede borst. Genieten van zijn liefdevolle strelingen over haar rijpe, zachte huid. Toch werd de kramp tante teveel en met wat gezucht en gesteun en hulp van Frits, worstelde ze zich omhoog en glimlachte verontschuldigend naar haar neefje.

‘Ben geen 18 meer’, lachte ze. ‘Ik ook niet’, reageerde Frits met een even grote glimlach. Tante lachte op de flauwe maar ware opmerking terwijl ze recht op ging zitten. Zich klaarmakend voor de volgende stap: Van haar neefje af zien te komen.

Frits keek naar zijn tante die op zijn lul gespietst zat en ondanks twee orgasmes, voelde hij de geilheid weer komen op borrelen bij het zien van het prachtige volle lichaam van zijn jeugdliefde. ‘Mmm’, zuchtte tante zachtjes met een grote glimlach die haar jonge neefje vol genot naar haar zag kijken met als gevolg dat zijn lul begon te zwellen in haar volgespoten rijpe kut.

Ze was verbaasd over zijn potentie maar bedacht zich tegelijkertijd dat zij zelf de reden hiervan was. ‘Oohhh god’, kreunde Frits zie zijn handen op de knieën van zijn prachtige tante legde en vervolgens met zijn vingers omhoog over haar lichaam gleed, ‘Wat ben je toch mooi….’. Frits vingers hadden al snel de volle dikke tieten van zijn tante weer gevonden. ‘MMmm, kreunde tante met een grote glimlach van zowel het lieve compliment als het feit dat Frits zijn handen niet van haar af kon houden. Toch trok ze zijn handen van haar borsten af. ‘Sorrie schatje, ze zijn even te gevoelig nu’, verontschuldigde ze zich aan haar jonge minnaar terwijl ze zich op richtte en Frits’ lul uit haar kutje liet glijden.

‘Oh sorrie lieverd’, riep tante uit toen ze voelde hoe Frits’ sperma uit haar kut sijpelde en op haar neefjes buik druppelde, ‘Ohh…’. Tante hield haar hand voor haar mond terwijl de laatste druppels zaad uit haar kutje vielen en op Frits’ onderbuik spetterden. ‘Ohjee…’, zei ze licht beschaamd en zich wederom verontschuldigend aan haar neefje toen ze zag wat voor ‘rotzooi’ ze had gemaakt op zijn lichaam. ‘Geeft niks’, antwoordde Frits die het eigenlijk wel geil werd van wat het kutgeil en sperma wat op zijn lul, ballen, bovenbenen en onderbuik lag.

Tante keek haar neefje aan en wist zich even geen houding. ‘Heb je het wel eens geproefd?’, vroeg Frits die de hand van zijn tante pakte en vervolgens met haar vingers door de mengelmoes van kutgeil en zaad gleed.

Tante keek naar haar vingers en hoe Frits die besmeurde met zijn sperma en haar eigen sappen. Vervolgens werd diezelfde vinger naar haar mond gedirigeerd terwijl Frits rechtop naar zijn geile tante ging zitten. Tante keek naar haar neefje met een blik die vroeg of hij nu écht verwachtte dat ze dit zou proeven. Frits zag de blik op zijn heerlijke tantes gezicht en smeerde met zijn andere vrije hand, een vinger vol orgasme sappen op. Vervolgens nam hij zijn tantes vinger en bracht deze naar zijn eigen mond. En zijn eigen vinger bracht hij richting zijn tantes mond. Met een lichte knik naar zijn tante opende hij zijn mond en liet haar vingers naar binnen glijden om vervolgens zijn lippen om haar kleine vinger te sluiten en hun beiden lichaamssappen er smakelijk vanaf te likken.

Tante zag hoe haar neefje schijnbaar genoot van de mengel moes van zaad en kutgeil en opende daarna zelf licht haar mond. Voor Frits was dit kleine openingetje voldoende en vlot gleed hij met zijn lange vinger in de kleine heerlijke mond van zijn prachtige tante. Tante schrok licht van de vlotte reactie van Frits en sloot vertwijfelend haar mond om zijn stevige vinger. Daarna voelde Frits hoe zijn tante voorzichtig zijn vinger aanraakte met haar tong. Om vervolgens aan haar blik te zien dat hun gezamenlijke resultaat haar verrassend genoeg smaakte.

‘Oohh…’, kreunde tante en keek met grote ogen naar haar neefje die haar vol verwachting aan keek. ‘Oohh….’, stamelde tante die haar neefjes vinger uit haar mond liet glijden en breed glimlachte. Frits boog wat voor over en gaf zijn zalige rijpe minnares een heerlijke tongzoen. Beiden proefden het sperma en kutgeil in de ander hun mond en beiden raakten hier opgewonden van. Frits gleed met zijn handen door tantes haren en pakte haar hoofd beet om heerlijk geil met zijn tong met de hare te kunnen spelen. Tante was zeer aangenaam verrast door het gevoel wat het haar had gegeven om haar neefjes sperma en haar eigen kutsappen te proeven en eten. Maar ook de smaak zelf had iets wilds bij haar losgemaakt. Opgewonden en bronzig zoende en tongde ze haar neefje terug terwijl ze met haar vinger over zijn schaamstreek veegde om de rest van het sperma en kutgeil op te vegen. Al zoenend en tongend gleed tante met haar vinger tussen hun monden en gretig werd het plakkerige goedje van haar vinger afgelikt.

Vervolgens gleed tante met haar vinger weer tussen hun monden vandaan en veegde een nieuwe lading op. Die wederom gretig werd verorberd. Kreunend, zuchtend, grommend en brommend ging dit door tot tante haar neefje schoon had geveegd.

‘AAh…’, gromde tante die zich uiteindelijk van Frits los trok en met wilde geile blik naar haar lieve jonge minnaar keek, ‘Ohhhgoddd….’. Tante ging op handen en voeten zitten en dook naar Frits’ buik. Daar begon ze met grote geile halen haar neefje 100% schoon te likken van zijn zaad en haar kutvocht. ‘Oohhwwww…’, kreunde Frits diep die opgewonden toekeek hoe zijn tante hem aan alle kanten gretig en vol overgave begon schoon te likken, ‘Oohh tante….’. ‘Mmmm…’, gromde tante die haar neefje vol geilheid en opwinding aankeek en op de tast zijn heerlijke lichaam schoonlikte. ‘Ohhsshhiitt….’, zuchtte Frits zwaar en zag hoe zijn tante zijn lies schoonlikte en zo gevaarlijk dichtbij zijn zware ballen kwam. Tante voelde zich door het dolle heen van opwinding en geilheid en slurpte elke minuscule druppel die ze maar zag, rook of voelde op. Zonder dat ze er zelf erg in had, was ze al aan Frits’ balzak begonnen. ‘AAahhh…’, kreunde Frits diep toen tante zijn gevoelige ballen vol opwinding en geilheid in haar mond nam om ze krachtig naar binnen te zuigen en zo zijn vel schoon te sabbelen van hun heerlijke kutgeil en sperma.

Zichzelf afvragend vanwaar die zware kreun, keek tante op richting haar neefje en besefte toen dat ze zijn ballen aan het verwennen was. Eén tel keek tante naar Frits’ dikke lul die vlak voor haar ogen fier omhoog stond, de geur van sperma en kutvocht, en met haar mond vol met de ballen van haar neefje besefte ze plotseling dat ze nu iets aan het doen was wat verschrikkelijk verboden was. Maar nu inmiddels al geen weg terug meer voor mogelijk was.

Tante liet Frits’ ballen uit haar mond glijden en klom over hem heen en plaatste haar mond naast zijn oor. ‘Jij bent van mij deze nacht kereltje’, kreunde ze fluisterend en keek haar neefje vervolgens aan. Frits glimlachte zijn tanden stralend bloot. ‘En jij van mij’, glimlachte hij terug terwijl hij zijn tante van zich af duwde en haar op haar rug in bed gooide.

Daarna greep hij haar benen beet, spreidde ze en dook er tussen. Met één been over zijn schouder en het andere been opzij duwend met zijn ellenboog had Frits volle toegang tot het muskige bronzige kutje van zijn tante. De meer van uitnodigende geur van geilheid vulde zijn neusgaten en met dezelfde opwinding die tante had, stortte Frits’ zich op de kut van zijn zalige rijpe minnares.

Diep kreunend en grommend kromde tante haar rug toen Frits’ sterke tong haar schaamlippen raakte en haar begon met likken. Zijn tong raakte alle plekjes van haar kutje en zijn mond leek overal te zijn!! Vol overgave stortte Frits zich op het verwennen van zijn tante haar kutje! Hij genoot van haar diepe kreunen en zuchten terwijl hij met zijn tong en mond haar overal tegelijk probeerde te likken, zoenen, sabbelen en kussen. Terwijl hij verwoed haar benen gespreid probeerde te houden, trachtte hij met zijn handen haar clitje te strelen en wrijven. Ook met zijn tong gleed hij geregeld over het kleine genotsknopje van zijn zalige tante. ´OOhhh….´, gromde tante diep, volop genietend van de enorme verwennerij en rauwheid en geilheid waarmee haar kleine lieve geile neefje op haar bloedgeile drijfnatte kut dook, ´Oohh fritss….. Ooh schattt….´. Frits hoorde zijn tante amper meer maar voelde des te meer hoe haar lichaam kronkelde en draaide onder de verwennerij van zijn spelende tong en vingers!! Dit maakte hemzelf ook geiler en geiler wat als gevolg had dat hij met nóg meer passie en geilheid te werk ging.

´Aaahhhhhhh….´, kreunde tante diep en zwaar grommend terwijl haar lichaam begon te tintelen en haar kutje in brand leek te staan, ´AAahh… Ahhh… Aaahh…. Ahhhmmmmm… Mmmm… Mm….´. Tante draaide en kronkelde met haar lichaam terwijl haar jonge geile neefje verwoed stug door bleef gaan met het verwennen van haar bloedgeile kut en gevoelige clitje. ´Ooohhhffrrriiitttsssszzzzzzzz´, kermde tante uiteindelijk en greep Frits´ hoofd beet om het met volle kracht tegen haar klaarkomende kut aan te duwen.

´Ooohhhhhjjjaaaaaa…..jaaaaaaa…..jjaaaahhhhh……´, kremde tante piepend terwijl ze schokkend en trillend Frits´ stevige vlotte spelende tong krachtig tegen haar klaarkomende kut aan duwde! ´AAhhh….. jaaa…jaaaa….jaaahhh….jaahh… ahhh…hhhhhhh……´, zuchtte tante die met een paar laatste schokken haar kut stevig tegen Frits´ mond en tong aan drukte om vervolgens verslapt in de dekens en het matras te zakken. ´Oohhhhh……hhhhh……mmmmmhhhh….mmmmm….´, zuchtte tante zachtjes en zwaar hijgend. Op adem komend van haar spetterende, heftige orgasme. Frits kwam naast zijn nahijgende tante liggen en gaf haar een innige tongzoen. ´Mmmm…..´, zuchtte tante van genot en bij het proeven van de intens smaak van haar eigen kutgeil. Met haar hand gleed ze over Frits´ gezicht voelde ze hoe nat en plakkerig zijn mond, kin en nek waren. En terwijl ze lekker met haar schatje zoende, moest ze glimlachen over hoe verschrikkelijk nat haar kutje geweest moest zijn om Frits zo nat en vochtig te krijgen.