Speciaal verjaardagskado
Categorie: Incest / Familiesex | donderdag 7 augustus 2014 12:49

Ik zal eerst even vertellen wie ik ben, Ik ben Lisette ik ben 20 jaar oud en woon nog thuis bij mijn ouders, broertje en zusje. Ik heb een vriendje Brian van 21 die vaak bij mij is verder bij mij thuis: mama Janine is 42 jaar oud, papa Jan is 40, daarna kom ik met mijn 20 jaar, Als 4e mijn broertje Marco van 18 en de laatste is mijn zusje Linda van 16. Over 2 weken is mijn zusje jarig en we hebben nog steeds geen cadeau bedacht, We hebben afgesproken met zijn alle een speciale verassing te regelen. Vanaf jongs af aan wordt ons al verteld over seks. Ik heb mijn vader eens naakt gezien met een halve stijve kwam hij uit de douche en liep hij richting zijn kamer. Ik ben hem gevolgd en spiekend bij de deur heb ik hem bezig gezien met mijn moeder. Sinds die dag geil ik op mijn vader en bijna een jaar later ben ik met hem de douche in gegaan. Mijn broertje deed dit een aantal weken geleden bij mij terwijl ik aangeschoten terug kwam van een feestje. Seks is in onze familie best bespreekbaar en dus weten mijn ouders precies wat we allemaal gedaan hebben. Mijn zusje is echter nog niet zo actief en daar moet verandering in komen vind ik.

Het is maandag avond mijn zusje is net vertrokken naar haar handbal training, tijd om als gezin bij elkaar te komen en wat te verzinnen voor haar verjaardag. We zitten met zijn alle aan tafel en de ideeŽn beginnen te komen: een scooter, een fiets, make up set, geld voor haar rijbewijs allemaal te eenvoudig. Dan komt mijn broer met een idee, We huren een stripper voor haar misschien vind ze dat wel leuk. Mijn vader reageert enthousiast ja das een goed idee kijken of ze daar wat actiever van wordt. Mijn moeder en ik vinden het niks en voor de rest komen er ook niet echt ideeŽn uit.

Dinsdag ochtend ik wordt wakker van de wekker en merk dat ik nat van onder ben. Ik heb vreemd gedroomd maar blijkbaar wel geil. Ik stap uit bed en ga voor de spiegel staan ik trek mijn slip uit en bekijk mezelf even. Een jonge dame van 20 met blond haar tot haar schouders, helder blauwe ogen en een leuk koppie. Cup DD op een strak buikje en slank postuur, een mooie billenpartij en een kaal geschoren nat kutje. Ineens herinner ik mijn droom weer, Het was mijn zusjes verjaardag en haar cadeau loog er niet om. Ze werd in de woonkamer verwend door mijn vader en mijn broer de bedoeling was dat mijn vader haar zou beffen terwijl zij mijn broertje aftrok. Maar het liep wat uit de hand en uiteindelijk werden mijn zusje en ik verwend door mijn broertje en vader. Ineens weet ik het dat wordt haar verjaardagscadeau. Het eind van de dag bespreek ik mijn idee met mijn moeder, ik dik het wat aan door te zeggen dat pap en ik het al gedaan hebben en dat ik hierdoor zo seksueel actief werd. Ze zegt het te bespreken met mijn vader en er morgen op terug te komen. Over 4 dagen is ze jarig dus veel tijd hebben we niet meer.

Woensdag ochtend er wordt op de deur geklopt en na een paar sec komt mijn moeder binnen gelopen. Schat, papa gaat akkoord met het idee maar ik wil dat we er met zijn alle bij zijn zodat jij of ik in kan grijpen als het te ver gaat. Lijkt me een prima plan dan ga ik Marco even inlichten, trek mijn badjas en laarzen aan en loop naar de kamer van Marco ik klop op de deur en loop binnen. Hij staat in zijn boxer voor de kast ik ga op zijn bed zitten en begin het plan te vertellen. Op haar verjaardag verwennen jij en papa haar, mama en ik kijken toe en grijpen in als het uit de hand loopt. In zijn boxer zie ik inmiddels een bobbel ontstaan, ik wijs ernaar terwijl ik zeg je vind het een goed plan zie ik.

Zaterdag Verjaardag van Linda.

Ik schrik wakker van mijn telefoon, wat raar ik heb toch geen wekker gezet. Een Whatsapp van Brian: Hey schat ik kom net voor het eten naar je toe kan ik dan mee eten en blijven slapen. Shit wat nu hoe moet dat nu moet ik hem vertellen over het cadeau over wat we van plan zijn. Hij weet wel dat ik wat met mijn vader gedaan heb maar verder niet. Ik stap uit bed en loop naar de kamer van mijn ouders gehuld in badjas en met mijn laarzen aan. Ik klop en loop gelijk binnen. Zo te zien zijn mijn ouders net wakker, mam Brian wil komen net voor het eten wat moet ik nu doen moet ik hem vertellen over het cadeau en hem laten komen of niet? Rustig maar meisje wat zou jij het liefste willen? Ik vind het eigenlijk wel geil als hij meekijkt, maar weet niet wat hij doet of wil als ik met andere bezig ben. Stuur hem maar een bericht met het plan en kijk maar hoe hij reageert. Ik stuur hem terug wat het plan is, vertel er eerlijk bij dat de kans groot is dat er meer gebeurd en we eigenlijk alleen als gezin het cadeau willen geven. Hij appt niet veel later terug dat hij het maar vreemd vind, maar hij komt wel en zal wel kijken hoe het allemaal loopt.

Ik loop naar de kamer van Linda waar mijn broertje ook net aan komt gelopen. Samen sluipen we naar binnen en zien we dat Linda net wakker is. Ze ligt op bed en trekt de dekens over haar borst tot haar nek. Marco en ik beginnen te zingen met 3 kussen en een dikke knuffel feliciteer ik haar met haar 17 verjaardag. Ik roep iedereen voor het ontbijt en ga dan naar beneden. Binnen een half uurtje zit iedereen aan tafel en heb ik de tafel gedekt en koffie gezet. We kletsen wat en zijn allemaal erg vrolijk, Wat krijg ik voor mijn verjaardag vraag mijn zusje. Ja, dat is een verassing voor vanavond als het bezoek geweest is.

Die middag komen mijn tantes en ooms op bezoek met hun kinderen. Gelukkig is de familie niet heel groot en is iedereen rond 4 uur weg. Om kwart over 4 komt Brian binnen hij feliciteert Linda en gaat op de bank zitten. Mam wat krijg ik nu als cadeau ik kan echt niet meer wachten, Mama kijkt mijn vader aan iedereen is geweest dus laten we maar beginnen. Mijn zusje wordt naar boven gestuurd en moet daar wachten tot ik haar kom halen. We sluiten de deuren en gordijnen en iedereen kleed zich uit. Even kijken we elkaar allemaal aan papa is wat stevig en zijn pik begint al wat te groeien ik weet dat hij niet zo groot wordt. Mama is slank net als ik en heeft ook grote borsten ze heeft een streepje boven haar kutje verder ziet deze er heerlijk uit voor haar leeftijd. Mijn broertje is aardig gespierd en heeft al een stijve hij is dun maar best lang en staat mooi vooruit. Brian is ook naakt hij is slank met een goed getraind buikje ook zijn pik groeit al wat en begint mooi stijf te worden zoals mijn broertje en vader is hij ook netjes geschoren.

Ik trek mijn badjas en laarzen aan en loop naar boven om mijn zusje te halen. Ik vertel haar dat ze zich uit moet kleden en een blinddoek moet omdoen. Waarom doe je zo raar Lisette wat heeft dat nu met mijn cadeau te maken. Ik antwoord net alsof ik boos ben wil je nu je cadeau of niet? Ze doet wat ik zeg en kleed zich uit als ze naakt is trek ik ook mijn badjas uit, zo nu zijn we samen naakt ga je mee naar beneden. Wat verbaasd kijkt ze me aan maar de nieuwsgierigheid is te groot en ze volgt me naar beneden. Net voor de deur naar de kamer laat ik haar stoppen ik dek haar ogen af met mijn handen en we lopen verder midden in de kamer laat ik haar stilstaan. Mijn vader en broertje komen om haar heen staan terwijl mama en Brian wat afstand houden. Ik laat mijn handen zakken en wrijf over haar borsten, geniet ervan zusje dit wordt je eerste ervaring met seks zoals ik dat ook met papa had.

Jan geeft Linda een kus die kus veranderd snel in een zoen, wat geschokt kijkt Linda in het rond maar snel wint haar nieuwsgierigheid en geilheid het van de onzekerheid en shock. Marco laat zijn hand over de borsten van Linda glijden hij streelt haar tepel en masseert haar borst. Linda steekt haar hand uit en pakt de pik van Marco vast langzaam begint ze ermee te spelen. Papa gaat op zijn knieŽn zitten en kust de kut van Linda, na wat kusjes worden het likjes en even later staat zijn volledige mond erop. Linda trekt Marco inmiddels af terwijl hij haar ene borst masseert en de andere verwend met zijn mond. Mama zit met gespreide benen op de bank en streelt haar kut, ik zie dat Brian ernaar kijkt daarna kijkt hij weer snel naar mij en mijn zusje. Ik begin ook aardig nat te worden en ga naast Brian op de leuning van de stoel zitten.

Marco begint al aardig te kreunen en ook Linda kan haar mond niet meer houden. Papa likt haar kutje en begint met zijn eigen pik te spelen. Het schouwspel voor ons maakt mama, Brian en mij enorm geil alle 3 spelen we met onszelf en worden ook behoorlijk geil. Papa staat op en zegt tegen Linda dat ze moet stoppen, Linda wordt op tafel gelegd en klaar gemaakt om geneukt te worden. Papa en Marco spreken af dat Marco eerst gaat omdat zijn pik dunner is als die van papa. Marco zet zijn eikel tegen het kutje aan terwijl papa langs Linda gaat staan. Linda pakt zijn pik vast en voelt dat Marco voorzichtig zijn pik naar binnen laat glijden, Jezus wat ben je nat Lin en zo nauw heerlijk. Aan het gezicht van Linda is te zien dat ze geniet en dat laat ze merken ook. Marco glijdt verder naar binnen terwijl Linda hevig kreunt ze stopt even met de pik van papa. Ik zit tegen je maagdenvlies Lin dit stukje kan even pijn doen maar probeer meteen weer te ontspannen. Linda zet zich schrap, Marco pompt zijn pik meteen naar binnen. Ze kreunt hard ohh maar ontspant direct weer, Marco begint haar voorzichtig te neuken terwijl Linda papa weer aftrekt. Ik zit mezelf te vingeren op de leuning van de bank terwijl ik Brian bij zijn pik pak, Mama ligt onderuit gezakt op de bank stevig te vingeren. Marco stopt met neuken en wisselt van plek met papa, papa laat zijn pik naar binnen glijden en begint gelijk stevig te stoten.

Mama ligt luid te kreunen op de bank!

Ze begint te schudden met haar lijf, ze komt hevig klaar en geniet even na op de bank. Linda begint ook steeds harder te kreunen terwijl Brian ineens begint te spuiten het zaad vliegt eruit en komt op het gezicht van Linda terecht. Ze likt met haar tong wat op, mhm das best lekker ze vraagt Marco en papa of ze op haar klaar willen komen. Papa trekt zijn pik uit de kut van Linda en roept mij bij zich. Zo schatjes als jullie ons nu eens lekker aftrekken dan zorgen wij dat we beide op jullie klaarkomen. Ik begin papa af te trekken terwijl Linda met de pik van Marco begint. Ik zie dat Brian weer is begonnen met zijn eigen pik, ik knipoog naar hem en hij lacht terug. Ik neem de pik van papa in mijn mond, ik stoot Linda aan nu jij ook zusje probeer het maar. Linda neemt de eikel in haar mond en begint eraan te zuigen, steeds verdwijnt er een stukje verder in haar mond totdat hij er helemaal inzit. Papa en Marco beginnen te kreunen en pakken onze hoofden vast hou je hoofd maar stil nu zullen wij het werk doen. Beide nemen we de ballen in onze hand en worden in onze mond geneukt.

Marco en papa beginnen te kreunen, Papa zegt dat hij bijna gaat komen en ik neem zijn werk weer over en begin hem heerlijk af te zuigen. Mijn tong maakt cirkels om zijn eikel, ik voel het zaad opborrelen en binnen een paar seconden voel ik het witte goud mijn mondje vullen. Gulzig slik ik alles door en lik daarna zijn pik schoon. Ik ga achter Marco zitten en masseer zijn billen en ballen, Linda blijft de pik van Marco in en uit haar mond nemen en pijpt hem op een snel tempo. Marco begint te kreunen ik waarschuw Linda dat hij zo gaat komen en dat ze alles in haar mondje moet houden en door moet slikken. Marco begint te komen en spuit het mondje van Linda vol, ze probeert alles binnen te houden maar langs haar mondhoek loopt een druppel weg. Ik kruip onder de benen van Marco door en lik het zaad van haar mondhoek af, We zoenen nog even totdat Brian ineens roept dat hij gaat komen Linda en ik gaan op ons knieŽn zitten en Brian komt voor ons staan. Hij trekt nog een aantal keer aan zijn pik en spuit dan 6 dikke stralen zaad over ons heen. Ik lik al het zaad van het lijf van Linda af terwijl zij dit bij mij doet.

Als ik die nacht in bed lig met Brian wordt ik ook eindelijk heerlijk geneukt. Uit de kamer van mijn zus hoor ik ook geluid, ik vraag me af of ze met Marco bezig zou zijn. Papa en Mama slapen al zo te horen. Brian en ik lopen naar de kamer van Linda. Om daar met zijn 4e een heerlijk neuk partij te beleven.