Ik neuk de vriendin van mijn zoon
Categorie: Incest / Familiesex | maandag 5 oktober 2015

De gebeurtenissen en belevenissen spelen zich af sinds afgelopen kerst ongeveer, in het begin had ik met alles best wel moeite, toen ben ik om alles een beetje helder te krijgen wat op de laptop in een document te schrijven. Nu geruime tijd later heb ik het in een logische volgorde gezet en als verhaal op deze site geplaatst. Mijn naam is Andre, de leeftijd is 50 jaar, ik fiets en sport zeer regelmatig, dus ik ben gewoon fit en een goede conditie, ook leef ik redelijk gezond. Ben ruim 1,90 meter, de eerste grijze haren komen, sinds een jaar of zes gescheiden, heb regelmatig een poosje een vriendin. Mijn zoon van 24 woont tegenwoordig weer bij mij, na een poos samenwonen, weer uit elkaar, bij mij komen wonen tijdelijk, nu inmiddels ruim een jaar, hij krijgt zijn leven maar moeilijk op orde, heeft nu al ruim een half jaar een vriendin, Bianca, ze is iets van 28 jaar volgens mij, een leuke spontane meid, regelmatig gaan we met ons drieën uit eten of zoiets.

Vorig najaar zijn we ook twee keer naar de sauna geweest en eerlijk moet ik zeggen ze ziet er prima uit, lekkere flinke stevige tieten, ze had kort getrimd haar op haar kutje, half lang haar, helemaal top vond ik haar, maar verder niets. Als mijn zoon, die ook Andre heet, we noemen hem meestal gewoon “Junior” op stap gaat met zijn maten drinkt hij nogal veel, ook na de voetbal training is dat zo. Zowel Bianca als ik hem daar al vaak op aangesproken, zij baalt er enorm van “dan lig je naast een dronken en snurkende vent in bed...” regelmatig blijft ze hier slapen en ben ik helaas getuige van gesprekken die ik helemaal niet wil horen. Zo is het in het verleden al vaak voor gekomen dat ik nog beneden zat en zij uit bed ging en met mij nog wat dronk, TV keek of gezellig zaten te kletsen.

Op tweede kerstdag 2014 had ik Junior en Bianca mee uit eten genomen, wij dronken een wijntje, Junior ook, maar ook nog erbij diverse biertjes... Toen we thuis kwamen weer aan het bier, niet dronken maar toch wel aangeschoten wilde hij naar bed en Bianca ging mee natuurlijk, nadat ik alle lichten had uitgedaan ging ik nar mijn slaapkamer, het slot van de avond vond ik zeer zeker niet leuk……. Op Junior zijn kamer brandde nog licht maar besteedde daar verder geen aandacht aan, op bed klikte ik mijn TV nog even aan, na een poosje gaat mijn deur langzaam open en stapt Bianca binnen met de vraag : “mag ik even bij jou liggen ? dat daar ligt zo erg te snurken”.

Ik geef aan dat het goed is, ruim bij mij vandaan gaat ze onder het dekbed liggen, we kletsen een poos, dan gaat ze weer terug. De dagen erna, tussen kerst en de jaar wisseling was Junior vrij, bekende gebeuren, dus elke keer kwam Bianca even bij me liggen, op de avond van de jaarwisseling waren er een aantal mensen, ook vrienden van hun bij mij, er werd weer stevig gedronken, Bianca zag er mooi uit, een lange jurk aan.

00:00 uur de jaarwisseling kreeg ik wel een hele intense dikke zoen en omhelzing van haar, zo tegen een uur of twee was iedereen huiswaarts, Junior was gewoon dronken zeg maar.Bianca en ik ruimde de grootste rommel op, ze sleepte Junior naar boven, ik wenste ze welterusten, ik kijk nog even naar het nieuws, als mijn deur weer opengaat en Bianca binnenstapt, nog steeds in haar jurk, lachend vraagt ze : “mag het weer” als teken van goedkeuring sla ik het dekbed open, dan voor mij geheel onverwacht doet ze langzaam har jurk uit en staat dan naakt naast mijn ben en komt naast mij liggen zonder het dekbed terug te slaan. Niet begrijpend kijk ik haar aan, dan zegt ze : “ vaak lig ik al bij je in bed, Junior doet niet wat hij moet doen, wil jij dat doen?” Ze draait op haar zij naar mijn toe en wrijft met haar hand over mijn borst, ik ben niet van steen, en ook helemaal gezond, dus dat mist zijn uitwerking niet… Ik blijf haar aankijken, draai me ook naar haar en ga haar schitterende tieten kneden we raken verstrengeld in een heerlijke tongzoen, ze streelt ook mijn keiharde paal, met haar benen wijd geeft ze me alle toegang, ook voel ik dat haar kutje nu helemaal kaal is “mag ik je likken” vraag ik.

“Heel graag, dat mis ik zo erg” dan duw ik haar op haar rug en ga tussen haar benen liggen, de geur en smaak is hemels, als ik haar ook vinger voel ik al dat ze heerlijk strak is. Geweldig ligt ze te genieten en om meer te vragen, al vrij snel komt ze hevig kreunend en vreselijk nat klaar, even doe ik rustig aan en ga weer verder totdat ze weer klaarkomt, deze meid is lekker en komt veel seks te kort, daar wil ik haar wel bij helpen, ze komt tegen me aan liggen om bij te komen van haar heftige orgasmes. Duidelijk voel ik dat ze zich op haar gemak voelt en lekker geniet, dan kijkt ze me aan en vraagt...

“Mag ik op je paal gaan zitten ?”

“Dat vind ik prima Bianca, maar door jou ben ik zo geil dat ik al heel snel klaar ga komen, ze geeft me een zoen en zegt “dan zal je daarna nog een keer moeten” en met haar kale kut gaat ze boven mijn paal hangen en langzaam laat ze zich op mijn zakken, langzaam zie ik mijn paal in haar prachtige kale kut verdwijnen. Wat is ze strak, wat is ze heet, met mijn handen pak ik haar bij haar kont en beweeg haar zo een paar keer heen en weer, en roep dan : “dit is te lekker ik ga in je kut spuiten” wild en snel wipt ze op en neer dan roept : “geef me alles, doe het, ik wil het” alsof mijn ballen ontploffen, wild stoot mijn onderlichaam omhoog en straal na straal schiet ik diep in haar buik, niet onder woorden te brengen het gevoel van die lekkere strakke kut om mijn paal. Ze komt voorover op me liggen en fluistert in mijn oor : “dat was geweldig, en wat gaf je me veel zaad” ze blijft op een bepaalde voor mij onbekende manier met haar kut knijpen of bewegen, bijna wordt ik niet slap. Ondertussen streel ik haar rug en fluister terug : “nu de druk van de ketel is ga ik je een vreselijke beurt geven”. Ze geeft me een heerlijke tongzoen en zegt : “ik ben er aan toe, ik droom ervan om vreselijk uitgewoond te worden…”

Dit gaat een lange en het nacht worden besef ik mij zelf, een lekker gewillig en vreselijk geil mokkel in bed!

Met haar opgetrokken knieën zit je naast mijn heupen, en langzaam schuit zo op en neer over mijn paal, haar harde tepels schuren over mijn borst, dit hemelse schepsel is mij opeen goddelijke manier aan het berijden. Mijn handen liggen op haar kontje, zo bewegen we op en neer, mijn harde paal glijdt in en uit haar hete strakke kut.

“Wat lekker is dit, zo wil ik klaar gaan komen” zegt ze hijgend!

Elke keer als ze naar boven komt even een kus, even raken onze gezichten elkaar, dan laat ze zich weer diep over mijn paal zakken, steeds gaat dat gepaard met een diepe kreun, Bianca ligt hier vreselijk van te genieten, en ik ook, ze knijpt met haar kutje, beweegt met haar onderlichaam, ik weet dat als zij straks klaar gaat komen dat ik het niet meer hou. Dan gaat ze wat sneller op en neer, met mijn handen op haar kontje duw ik een vinger bij haar kontje naar binnen, “daar moet je me ook een keer neuken” zegt ze tussen de stoten door! “Als jij gaat komen hou ik het ook niet meer Bianca” geef ik aan… met tussenpozen zegt ze : “als ik… kom ga ik... een beetje spuiten… zo geil is dit… dan wil ik alles… van je… ook je zaad!!!

Mijn vinger pers ik dieper ik haar kontje en beweeg haar nu sneller en diepe over mijn paal, Oh Jezus, wat ga ik meemaken en beleven… Dan spant haar lichaam, met een harde soort van schreeuw of krijs komt ze klaar, wild wipt ze op en neer, wat ze met haar kut doet weet ik niet, maar het sperma wordt uit mijn paal gezogen lijkt het wel, met een oerkreet pomp ik straal na straal in haar buik… Ze blijft schokken en knijpen, ongecontroleerd schok ik ook en spuit alles wat ik heb in haar, al mijn spieren van kruin tot kleine teen zijn gespannen en werken mee, dan alsof al haar krachten wegvloeien verslapt Bianca en blijft op mij liggen, helemaal nat van het zweet zijn we en nu merk ik dat zij ook heeft gespoten want alles is erg nat daar beneden.

Ik ben leeg, uitgeput en moe, ik til haar hoofd op, met een hemelse lach op haar gezicht kijkt ze me aan en zegt zacht : “dat was een tien plus” en geeft me en kus, ik antwoord : “zo intens is nieuw voor mij, niet ik, maar jij hebt mij uit gewoond”. We liggen even na te genieten als ze zegt : “het was geweldig, en we gaan dit vaker doen” waar heb ik dit aan verdient denk ik bij mijzelf, als zij in je bed ligt dan zou ik nooit meer drinken als ik met haar mag vrijen.

Junior kan ik dus niet begrijpen…

Na een poos gaan we ons wassen, ik verschoon het bed, Bianca gaat bij Junior liggen, zij kan niet bij mij blijven slapen helaas. Lang nog lig ik wakker, denkend wat me is overkomen, dit was zo onvoorstelbaar geweldig en fijn, deze wip staat in de top tien van mijn leven. De hele nieuwjaarsdag doen we dingen apart van elkaar, na wat over en weer berichten spreken we af dat we gezamenlijk eten die avond. Bianca ziet er weer erg mooi uit, met een half lange jurk, en ik weet wat er onder die jurk zit voor een heerlijk lichaam. Junior deelt mede dat hij naar de nieuwjaarsborrel van de voetbal gaat Bianca vraagt of hij het een probleem vind als ze hier blijft, zij weet dat het toch weer zwaar zuipen wordt, dat vind hij niet erg.

“Mijn avond kan niet meer stuk” bedenk ik mij als, als Junior vertrokken is, staat Bianca in de keuken, ik ga achter haar staan en pak haar bij haar tieten, ik voel dat haar BH vertrokken is, kneed haar goddelijke tieten, haar hoofd legt ze tegen mijn schouder, draait iets en we staan te zoenen, als ik onder haar jurk ga zet ze haar benen wat uit elkaar n voel ik dat haar slip ook weg is, en dat ze al vochtig is.

We stoppen even met zoenen als ze me aan kijkt met haar grote groene kijkers en zegt zacht : “nog zoveel lekkere dingen wil ik met je doen, waar zullen we beginnen vandaag ?” Met een heerlijke dikke tiet in mijn hand, en een kaal en nat kutje in mijn andere hand…….. wat moet ik zeggen dan…” zal ik je eerst eens lekker pijpen ? ik wil je zaad proeven” geeft ze aan, en duwt me op een stoel in de keuken. Met mijn paal in haar mond kijkt ze me aan met haar grote groene ogen, alles aan Bianca is mooi, lekker en geil, dat ze geweldig is in bed weet ik al, dat ze geweldig kan pijpen merk ik nu. “Oooooohhhhh wat heb jij een heerlijke pijp mond” zeg ik tussen het kreunen door, met een hand onder mijn ballen, en de andere rond mijn stam zegt ze : “mag ik je vaker pijpen dan ?” Dit geile wijf maakt mij helemaal gek!!” jij mag alles met me zo vaak als je wil” antwoord ik, heerlijk zoals ze het doet, dan weer diep, dan met haar tanden, dan weer hard zuigen. “Alles wil ik met je doen, en ook elke dag” waar gaat dit heen, hoe lang zal dit duren vraag ik mij af.

Het is wel de vriendin van mijn zoon.

“zo lekker doe je het ik ga komen” roep ik en mijn onderlichaam maakt schokkende bewegingen, dan straal na straal sperma spuit ik eruit, in haar mond, in haar gezicht, over haar jurk, weer mega veel spuit ik door haar pijp behandeling. Als ik ben bijgekomen, staat ze naakt naast me, haar jurk ligt op de vloer, : “zullen we de gordijnen even dicht doen” vraagt ze, mijn broek doe ik omhoog en loop de kamer in om dat te doen. Dit wonderschone schepsel blijft geheel naakt rondlopen, wat een genot om dat te mogen zien. Dan gaat ze in een grote stoel zitten, legt haar benen over de leuning en zegt : “hoog tijd dat je me klaar gaat likken, als dank voor het pijpen”.

Op mijn knieën ga ik tussen haar benen zitten en langzaam en rustig begin ik aan haar heerlijke kutje te likken, de smaak herken ik weer voorzichtig trek ik haar schaamlippen wat uit elkaar, haar klitje begint te groeien en steekt het kopje op…………. Wat is ze mooi, wat is ze lekker, trek haar onderlichaam iets verder onderuit, ze zit zelf haar tieten te kneden, helemaal in een geile trance is ze met zichzelf bezig en laat ze zich door mij beffen. Steeds verder trek ik haar kutje open, steeds een beetje sneller en dieper ga ik likken, zacht bijt ik af en toe op haar klit, steeds meer gaat ze bewegen met haar onder lichaam, en roept ze dat ik niet mag stoppen en haar klaar moet maken, lekker ga ik door en dan met een langgerekt “jjjaaaaaaaa” komt Bianca wild schokkend klaar, het vele sap wat er uit haar kutje komt lik ik op, als ik met haar klaar ben zit ze met een voldane lach een beetje wazig te kijken, onderuit gezakt in de stoel blijft ze zitten, wat is ze heftig, wat een “beleving” geeft deze vrouw, ik streel en kus haar, geef aan dat ze wat kleding aan moet gaan doen, voor als Junior thuiskomt.

“Als je straks weer bij me in bed komt gaan we weer een heerlijk potje neuken” zeg ik haar, blij kijkt ze me aan, en vraagt : “ga je me net zo goed en fijn neuken als gisteravond ?” “Alles zal ik je geven en mijn best voor je doen” zeg ik haar en trek haar uit de stoel om wat kleding aan te gaan doen, als Junior thuis komt en ze zit hier naakt lijkt me niet zo’n best plan. Met een joggingpak aan komt Bianca naar beneden, alvorens ik de gordijnen weer open doe neem ik haar even in mijn armen, wat een warmte, wat een passie straalt deze vrouw uit.

Na een poos horen we de nodige herrie, waaruit dan op te maken valt dat Junior thuis komt, uiteraard weer in “kennelijke” staat, medelijden heb ik met Bianca, kordaat helpt ze hem naar boven, als hij op bed ligt komt ze naar beneden, stil zit ze voor zich uit te staren een poos. Dan kijkt ze me aan en zegt : “ik weet niet wat ik hier mee aan moet, het enige wat ik verlang is wat liefde, aandacht, en als zijn vriendin behandelt worden, dit wil ik niet", helemaal kan ik haar begrijpen, maar zeg haar : “ik kan en wil je in deze geen advies of raad geven, wat je ook doet of welke beslissing je ook neemt ik sta achter je” ze staat op en kom op mijn schoot zitten, stil zitten we een poos, ik streel haar rug. Dan zeg ik : “zullen we naar bed gaan, dan zal ik je aandacht en liefde geven en zorgen dat je jezelf op en top vrouw zal voelen”. Als we boven zijn loopt Bianca zonder naar Junior te kijken mijn slaapkamer op en kleed zich uit, naakt loopt ze naar de badkamer, wat een heerlijkheid als ik haar naakt zie lopen. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is stapt ze naakt naast mij in bed, eerlijk moet ik zeggen dat ik me bijzonder fijn en relaxed bij haar voel.

Lekker komt ze tegen mij aanliggen, we strelen en kussen wat, ik duw haar op haar rug en streel haar overal, ze houdt ervan als ik haar kutje streel, ze doet gelijk haar benen uit elkaar, zacht vraagt ze : “wat ga je met me doen ?” met mijn volle hand pak ik haar kutje vast, kijk haar aan en zeg : “zo meteen ga ik op je liggen, mijn harde paal duw ik bij je naar binnen en ga je een vreselijke beurt geven” haar armen slaat ze om mij heen en zegt : “planning goedgekeurd, doe maar”. Als ik op Bianca ga liggen trekt ze haar benen op en stuurt mijn paal recht voor haar heerlijke strakke kutje, “kan je hem hebben ?” vraag ik haar zacht, “je hebt geen voorstelling hoe ik naar hem verlang” antwoord ze, heerlijk voel ik mijn paal in haar hete en strakke neuk tunnel glijden.

“Kom Andre, neem me maar goed te pakken, ik heb het zo nodig!”

Zegt ze hijgend in mijn oor, ik moet me in het begin wat inhouden, ze is zo vreselijk lekker en actief, dat ik veel te snel dreig klaar te komen, die goddelijke strakke en knijpende kut om mijn paal...“ even moet ik rustig beginnen schat, dan ga ik je als een geil sletje afneuken” zeg ik zacht in haar oor. “Dat wil ik elke dag met je meemaken lieverd” is haar antwoord, nadat ik een poosje op haar heb liggen stoten, ga ik achter haar zitten en leg haar benen over mijn schouder, nu ga ik harder en dieper stoten. “Jaaaaa, zo wil ik je voelen, oooohhhh wat lekker” ligt Bianca te roepen, wat een heerlijkheid om te mogen verwennen, nog nooit heb ik een kut gevoeld die op deze manier kan knijpen. “Wat neuk je me weer geweldig, dit wil ik zo graag, hard en diep” ligt Bianca te kreunen, ik weet dat ik het niet lang meer vol kan houden in die strakke en hete kut van haar dus ik ga vol uit in haar stoten, hard, diep en snel “nu ga ik je klaar neuken en vol spuiten lekkere geile slet” roep ik naar haar. “Neuk me zo hard als je kan en spuit me vol dan kom ik ook” roept ze, nog harder gaat ze met haar strakke kut knijpen dan spant elke spier zich aan bij mij en met een paar heftige stoten pomp ik alle sperma wat ik heb ik haar zalige kut.

“Alles geef ik je lekker wijf, roep ik wild stotend!

Met haar hoofd slaat ze heen en weer, haar nagels voel ik diep in mijn rug, als een bezetene komt Bianca klaar, onze lichamen gaan wild en spastisch te keer, de laatste druppels zaad spuit ik niet, die worden door haar krampende kut uit mij gezogen… Net zoals gisteravond heeft zij mij weer uitgewoond, nog nooit heb ik dit met een vrouw eerder meegemaakt. Na hijgend lig ik op haar bij te komen, “de seks met jou is onvoorstelbaar, we zijn voor elkaar geschapen” zeg ik in haar oor. Ik voel dat haar gezicht nat is van tranen, als ik haar aankijk zegt ze : “je maakt me zo blij en gelukkig” even weet ik niet wat ik moet zeggen en ga naast haar liggen…

Als ze het dekbed over ons heen trekt kijk ik haar niet begrijpend aan. Vannacht blijf ik bij jou slapen, morgen moet ik om zeven uur eruit, om half acht weg, dan is hij toch nog niet wakker” zegt ze. “Dan zal ik een ontbijtje voor jou maken” beloof ik haar... heerlijk liggen we tegen elkaar, ik wil niet slapen, hier wil ik van genieten met deze vrouw in mijn armen. De volgende morgen als ik wakker wordt is mijn dag alweer goed, het eerste wat ik zie is haar lachende gezicht, nadat ze weg gegaan is zit ik alleen in de keuken, het is plotseling leeg en koud in huis. Wat gebeurd er met mij door haar, vraag ik mij af, hoe moet dit verder, met de vriendin van mijn zoon...