De ontmaagding van Kathleen
Categorie: Incest / Familiesex | zondag 15 november 2015

Een vrolijke en leuke meid fietst van school weer naar huis als haar weekend weer gaat beginnen. Het is Kathleen die over twee weken eindelijk 17 jaar oud word. Ze ziet er goed uit lang donkerblond haar blauwe ogen slank figuur mooi cup B maar die zijn nog verder aan het ontwikkelen. De laatste tijd op school bij haar vriendinnengroep word er over seks gesproken vooral wie er nog maagd is. Zij is er eerlijk over en heeft bekend dat zij nog maagd is al haar andere vriendinnen zeggen dat ze dat niet meer zijn. Maar de meesten van hen kunnen niet echt vertellen hoe ze het hebben ervaren dus Kathleen vermoed dat de meeste van haar vriendinnen dus ook nog maagden moet zijn. Maar twee hebben het echt gedaan de één vertelde het in geuren en kleuren en dat het voor haar het meest fantastische moment in haar leven was de andere was het vervelendste moment van haar leven. Kathleen heeft zeker echte piemels gezien dat komt omdat zij uit een nudisten familie komt.

Papa, mama haar tweeling broers en zij zijn altijd naakt in hun huis. Behalve als er bezoek komt, dat word ook altijd duidelijk aangegeven en afgesproken. Dat van die ene vriendin heeft Kathleen erg nieuwsgierig gemaakt nu wil zij dat ook meemaken. Maar hoe gaat ze dat aanpakken ze is altijd enorm zenuwachtig in de buurt van jongens en zit te twijfelen dat komt door de twee verhalen. Eén goed en de andere slecht en wanneer weet je als je een goede jongen aan de haak hebt geslagen. Met al dit in haar hoofd komt ze weer thuis. Wanneer ze haar fiets in de schuur heeft gezet gaat ze naar binnen. Eerst een klein halletje daarna de woonkamer alle gordijnen zijn zoals gewoonlijk dicht.

Mama is in de woonkamer, naakt natuurlijk,Kathleen zegt “hoi mam, daar ben ik weer”. Mama reageert “hoi lieverd, hoe was je dag”. Waarop Kathleen antwoord “laat mij eerst mijn kleren uitdoen daarna kunnen we praten”. Bij het weglopen naar haar kamer hoort mama nog zeggen “goed schat, tot zo”. Een minuut of 15 later komt Kathleen ook naakt beneden het is rond een uur of 3. ze pakt eerst wat te drinken en gaat bij haar moeder op de bank zitten. Kathleen is bijna het evenbeeld van haar moeder zelfde kleur haar en ogen alleen Kathleen is groter en haar moeder heeft een iets forser figuur en grotere borsten cup D. Even zitten ze naast elkaar en na een slok van haar drinken te hebben genomen.

“Mama, hoe was jou ontmaagding en met wie is dat gebeurt?” vraagt Kathleen aan haar moeder.

Mama reageert “het was met papa, hij was erg lief en geduldig en voor mij, ik zal dat nooit vergeten hij deed het erg goed het was in één woord fantastisch”. Heel even is het stil als mama dan aan Kathleen vraagt “maar schat, waarom wil je dat weten dan?”. “Nou, op school hebben mijn vriendinnen daarover gehad, ik weet zeker dat 2 vriendinnen het echt hebben gedaan de rest twijfel ik over” reageert Kathleen. “En wat heb jij hen verteld?” vraagt mama. “ik heb gezegd dat ik nog maagd ben” antwoord Kathleen. “Ben erg blij dat jij daar eerlijk over bent en je hoeft daarvoor zeker niet te schamen” reageert haar moeder naar haar. Weer is het even stil als mama vraagt “heb je een vriendje waar jij je ontmaagding aan wilt geven?”.

Kathleen kijkt even verschrikt en antwoord “Nee, ik heb geen vriendje waar ik dat aan zou kunnen geven, maar zou niet graag de laatste zijn in mijn vriendinnengroep die ontmaagd word”. “Gut te gut, lieverd, je hoeft je daar geen zorgen over te maken, het is iets heel speciaals geef het tijd die voor jou ook zal komen” antwoord haar moeder. Daarmee is Kathleen best wel gerustgesteld en laat het daarbij. Verder hebben gewoon lol met elkaar en praten over andere vrouwen dingen. Rond een uur of 4 komt de tweeling Lars en Leon ook thuis. Ze zijn de twee jaar ouder broers van Kathleen. Na elkaar begroet te hebben gaan zij ook naar hun kamer en na een tijd komen zij ook naakt weer naar beneden. Mama en Kathleen beginnen rond kwart voor vijf met het maken van het avondeten. Papa komt altijd om half zes thuis die dan ook op de ouderlijke slaapkamer zich uitkleed en zich daarna bij hen voegt. Zo genieten ze van het avondeten en kletsen dan uitbundig met elkaar. Een heel hechte familie maar nu kijkt Kathleen toch iets anders de de pikken van papa en haar broers maar niet te opvallend.

Zo begint voor het weekend zaterdag middags gaat ze lekker met een groep vriendinnen lekker de stad in. Window shoppen kletsen over de leuke jongens die ze die dag zien. Kathleen mag al uit maar moet wel rond een uur of één thuis zijn. Dus ook deze zaterdagavond gaat ze lekker uit met haar vriendinnen. Lekker dansen in een club in de binnenstad maar al snel zijn er een aantal vriendinnen niet meer te bekennen. Rond 12 uur nog steeds niet en besluit afscheid te nemen van de rest van haar vriendinnen. Ze vond deze avond niet echt leuk omdat ze eerst dacht een leuke jongen te ontmoeten maar helaas niks. Op haar fiets fietst ze terug naar huis, thuis aangekomen gaat ze naar haar slaapkamer toe. Mama en papa slapen al en haar tweeling broers zijn ook nog niet thuis. Die zijn ook uit gegaan maar mogen veel later thuiskomen. Kathleen kleed zich uit frist zich nog even op en gaat dan slapen.

De volgende ochtend rond een uur of 10 word ze wakker en appt een aantal van haar vriendinnen waar die gisteravond ineens waren. Natuurlijk krijgt ze geen berichtjes terug omdat het nog wel vroeg is. Ergens in de middag krijgt ze berichtjes van de meesten vaar haar vriendinnen. Zonder haar weten hadden ze besloten om op jongens jacht te gaan met maar één doel hun ontmaagding te verliezen. Een aantal is het gelukt maar voor hen was het een nare ervaring en willen het zo snel mogelijk vergeten. Kathleen is natuurlijk boos dat zij was uitgesloten maar vind het terecht dat voor de meesten het een nare ervaring was geworden. Haar groep vriendinnen bestaat uit 10 waarvan er nu zeker 6 geen maagd meer zijn. Van twee andere vriendinnen krijgt ze ook een berichtje dat ze wel een vriendje hebben gevonden maar het nog niet gedaan hebben. Die zondag gebeurt er verder niet veel bijzonders. Maar het kijken naar de pikken van haar vader en broers maken haar wel warm van binnen. Kathleen doet dit weer zo onopvallend mogelijk wat ook lukt.

Maandags op school laat ze weten dat ze wel boos was op haar vriendinnen omdat ze haar achteloos hadden achtergelaten op zaterdag. Ze bieden natuurlijk allemaal hun excuses aan haar aan de reden was omdat zij eerlijk heeft laten weten dat ze nog maagd was en haar tot niets wilden dwingen. Kathleen kan ermee leven maar hoopt wel dat zij volgende keer er wel bij word betrokken. Op woensdag zijn ze altijd rond 12 uur vrij. De twee vriendinnen die afgelopen zaterdag een vriendje hebben gescoord. Hebben die middag afgesproken met hun vriendjes de rest gaat nog lekker de stad in. Natuurlijk Kathleen ook die wel even haar moeder appt dat zij de stad in gaat en rond een uur of 4 thuiskomt. Weer een leuke middag in de stad als ze thuiskomt rond een uur of 4. Zich op haar kamer uitkleed een opfrist en weer bij haar moeder komt en haar ook weer helpt. Die avond krijgt ze berichtjes van de twee vriendinnen die naar hun vriendjes waren en ook zij zijn geen maagd meer. Maar bij hen was het een fantastische belevenis en zullen dat nooit vergeten.

Nu is Kathleen een beetje verdrietig zij en nog één vriendin zijn nog maagd. Zo gaat de schoolweek voorbij maar hoe en door wie zij ontmaagd wil worden blijft in haar hoofd hangen. Op vrijdag tijdens het avondeten vraagt mama aan Kathleen “en schat, wat wil je hebben voor je verjaardag?”. Nu ziet Kathleen een kans om het te vragen “nou, als cadeau wil ik mijn maagdelijkheid verliezen”. Echt iedereen op Kathleen na verslikt zich en daarna zegt mama “nou, schat dat is wel een heel moeilijk cadeau om te geven dat het namelijk incest”. Kathleen weet dat heel goed maar reageert toch “nou en, ik wil niet de laatste zijn van mijn vriendinnen die nog maagd is en alle jongens die ik tegenkom vind ik niet geschikt dus dat is wat ik wil”. Allemaal zijn ze weer stil en in de erge stilte word er verder gegeten. Na het eten gaat Kathleen een beetje verdrietig naar haar kamer en gaat op haar bed liggen. Na een uurtje hoort ze Lars en Leon op de gang praten.

“Zeg Leon, wat een gek zusje hebben wij toch ontmaagding verliezen als verjaardagscadeau” hoort ze Lars zeggen. “Ja, maar als het mijn zusje niet zou zijn, zou ik haar dat best wel geven” hoort ze Leon zeggen. “Daar heb je een punt ze is een erg mooie vrouw geworden maar toch het blijft ons zusje” is wat Lars zegt. Waarna Kathleen hoort dat ze naar hun kamer op de zolder gaan. Weer is Kathleen teleurgesteld en na een aantal uren valt ze in slaap. Ergens rond een uur of 12 schrikt ze wakker staat op gaat nog snel even tandenpoetsen.

In de badkamer staat ze snel even haar tanden te poetsen en doet daarna ook nog even een plasje. Wanneer ze terug loopt ziet ze door de kier onder de deur van haar ouders hun slaapkamer licht branden. Normaal slapen die rond deze tijd als ze dichterbij de deur komt hoort ze mama en papa praten. Ze legt haar oor op de deur en het is als toeval ermee speelt want ze hebben over het voorval tijdens het avondeten. “Hoe kan Kathleen nou op zo'n idee komen dat te vragen als verjaardagscadeau” zegt mama. “Ik weet dat niet, maar zij heeft ons allemaal daarmee overvallen” zegt papa terug. “Ja, het zal wel door haar vriendinnen komen, ik heb met haar vorige daarover gesproken maar het idee hoe durft ze dat van ons te vragen” antwoord mama. “Je weet wat ze van schorpioenen zeggen als ze hun zinnen op iets hebben gezet gaan ze ervoor” zegt papa. Nu praat mama iets meer geïrriteerd “ja, hallo het is wel onze dochter dit kunnen wij niet zomaar doen en dat heb ik duidelijk laten blijken aan Lars en Leon dus ook aan jou”. Hiermee word Kathleen weer teleurgesteld wat mama zegt. Maar dan hoort ze papa zeggen “schat ik moet je wel wat bekennen”.

Waarop ze mama hoort vragen “oh ja, wat is dat dan?”.

Papa weet niet goed hoe hij moet beginnen maar probeert het toch, “Nou, je weet wel soms in de ochtend of avond als ik terug in bed kom en enorm geil ben dit komt ook door Kathleen als ik haar weer eens naakt zie, ze is en word een heel mooi vrouw ik kan dat niet meer ontkennen” hoort ze papa tegen mama zeggen. Kathleen vrolijkt weer iets op dan hoort ze mama boos “zo, zo, dat is de reden vind je mij niet meer aantrekkelijk en denk jij als je seks met mij hebt aan Kathleen?”. Ze hoort papa reageren “nee, nee, jij bent voor mij nog steeds en altijd de mooiste vrouwe en niet om het één of ander jij hebt dat ook bij Lars en Leon”. Daarmee heeft papa haar en mama is er stil van. Papa zegt als laatste “laten we erover denken het is beter dat ze iemand die ze kent het voor haar doet dan een wild vreemde en dan er nooit meer echt van zal genieten”. Waarna Kathleen een stuk blijer vertrekt naar haar slaapkamer en gaat slapen.

Zo gaat het weekend ook weer voorbij geen bijzondere dingen die zijn gebeurt. Op school gaat ook alles goed haar enige maagdelijke vriendin is dat ook nog. De anderen hebben het er wel over maar dat boeit haar niet heel veel. Thuis word er niet of nauwelijks over gesproken wat haar wel weer een beetje teleurstelt maakt. Vrijdagochtend word ze door haar familie wakker gemaakt. Ze komen allemaal zingend binnen “er is er één jarig hoera, er is er één jarig hoera, en dat ben jij”. We doen dat bij iedereen en elk jaar dus dat is Kathleen wel gewend. Mama heeft een verjaardagsontbijt vast van papa en haar broers krijgt ze eerst felicitaties en kussen op haar wangen.

Kathleen is inmiddels goed gaan zitten waarna ze van mama haar verjaardagsontbijt krijgt en daarna ook felicitaties en kussen op haar wangen. Daarna gaan ze weer weg Kathleen eet haar ontbijt op en gaat daarna douchen. Na gedoucht en afgedroogd te hebben gaat ze naar beneden waar ze allemaal op haar wachten in de keuken. Ze krijgt weer leuke cadeautjes van allemaal die zoals altijd door mama worden uitgekozen en gehaald. Als de tijd is aangebroken om naar school te gaan is Kathleen daarvoor natuurlijk aangekleed. Weer op haar fiets gaat ze naar school waar ze door haar vriendinnen word gefeliciteerd. Bijna al haar vriendinnen zijn er op één na haar maagdelijke vriendin is er niet. Bij de eerste les komt ze erachter waarom niet ze is ziek gemeld door haar ouders. Kathleen vind het wel jammer want ze heeft al haar vriendinnen in het begin van de week uitgenodigd om vanavond met haar, haar verjaardag te vieren.

Zo komt er ook een einde aan weer een schooldag die het weekend inluid. Thuis is mama al bezig geweest met de hapjes voor die avond. Nadat Kathleen weer uit haar kleren is en zich heeft opgefrist komt ze weer bij mama en helpt haar weer mee. Na het avondeten kleden ze zich allemaal aan wat voor iedereen niet gemakkelijk aanvoelt. Kathleen heeft van mama en papa een mooie jurk en schoenen gekregen deze doet ze aan. Van haar broers wat natuurlijk mama voor hen heeft gehaald leuke sieraden die bij haar jurk passen. Ze mag al sinds haar 14de make-up ophebben zolang het er natuurlijk uitziet dus dat doet ze ook op. Rond half 8 komt ze beneden als laatste en kort daarna gaat de deur bel. Kathleen doet open en al haar vriendinnen staan er die ze dan binnen laat. Ze word door hen weer gefeliciteerd waarna zij naar de woonkamer ingaan. Rond half 9 is iedereen er de woonkamer is erg vol maar wel erg gezellig. Het is dan tijd voor de verjaardagstaart die mama met papa de woonkamer binnenbrengen.

Zeventien kaarsjes staan er brandend op die Kathleen mag uitblazen wat haar in één keer lukt.

Maar net voordat zij die uitblaast zegt mama “maak een wens”. Kathleen wenst in haar zelf, dat ze snel ontmaagd zal worden. Er word natuurlijk gevraagd wat ze heeft gewenst maar zegt dan “als ik het vertel komt mijn wens niet uit”. Ze snijdt de taart aan en verdeelt de stukken die ze dan lekker allemaal opeten. Na de koffie/thee en taart komt er frisdrank en alcohol dit voor degene die ouder dan 18 zijn. Na een tijdje komen ook de hapjes op tafel dit word gedaan door mama en Kathleen. Zo is het weer een heel gezellige avond als haar vriendinnen laten weten dat ze morgenavond ook wat speciaals voor Kathleen hebben. Word dat door mama uitgesteld naar volgende week zaterdag omdat er morgenavond ook nog gasten zullen komen. Kathleen vind dat wel een beetje vreemd want iedereen is hier vanavond al. Misschien weet mama meer dus gaat Kathleen er niet op in. Na een leuke en gezellige avond die ook weer ten einde komt gaan ze na het opruimen allemaal weer slapen.

De volgende ochtend helpt Kathleen mama weer mee de laatste restjes schoon te maken. Die middag is ze weer met haar vriendinnen in de stad waar ze dan aan hen vraagt “nou wat is de verrassing die jullie voor mij vanavond gepland hadden”. Eén van haar vriendinnen zegt dan “daar moet je tot volgende week opwachten”. Kathleen weet dat het geen zin heeft om verder door te vragen dus maakt voor die middag er nog een leuke dag van. Rond het etenstijd gaat ze na afscheid te hebben genomen naar huis. Thuis eten ze weer gezamenlijk en naakt hun avondeten. Tijdens dat gebeuren laten Lars en Leon weten dat zij vanavond weer uitgaan en niet thuis zullen komen. Ze blijven slapen bij een vriend want ze gaan naar een dancefeest een aardig wat kilometers hiervandaan. Nadat zij zich hebben aangekleed vertrekken ze en wensen ons nog een gezellig avond met de andere gasten.

Kathleen baalt wel een beetje want ze had dolgraag met haar vriendinnen uit gewild. Maar helaas ze krijgt nog bezoek vanavond alleen wie is voor een vraag. Ze gaat naar haar kamer en vermaakt zich daar nog een beetje. Het vreemde is wel dat mama en papa geen aan stelten maken zich aan te kleden of alles klaar te maken voor bezoek. Rond half 8 is er nog steeds niks gebeurt dus Kathleen gaat nog even douchen als ze daarmee klaar is en de badkamer uitkomt staat mama op haar te wachten in de gang en nog steeds naakt. Ze zegt “schat het bezoek heeft afgezegd”. Ze reageert “jammer, nu heb ik niet veel te doen vanavond mijn vriendinnen kan ik wel proberen te appen als ze nog plannen hebben”.

Waarop mama reageert “waarom maken wij er een keer geen gezellig avond van, wij met zijn drieën?”.

Omdat mama het heel lief heeft gevraagd stemt Kathleen in waarop mama zegt “we zien je zo beneden wel lieverd”. Enkele minuten later komt Kathleen beneden en ploft bij mama op de bank. Papa zit in zijn fauteuil en samen kijken ze naar tv waar niet veel bijzonders op is. Kathleen verveeld zich dit is geen gezellige avond mama heeft dat ook in de gaten dat Kathleen zich enorm verveeld terwijl en net 10 minuten voorbij zijn. Ineens vraagt mama aan Kathleen “schat heb jij jezelf weleens laten klaarkomen”. Kathleen schrikt wel een beetje van deze vraag maar antwoord wel “nee, mama dat ik zelfs nog nooit gedaan” en kijk haar vragend aan. “Nou schat, vanavond gaat jou verzoek dat je vorige week ons mee verraste in vervulling”. Nu kijkt Kathleen verbaasd en blij naar mama en reageert “echt, mama”. Mama antwoord “ja schat, maar je mag het met niemand erover hebben want dit is namelijk strafbaar”. Ze kijkt mama erg serieus aan en zegt “ik beloof het mama”. Mama weet dat Kathleen het er met niemand over zal hebben en zegt dan “maar voordat dat jij ontmaagd gaat worden ga ik jou eerst dingen leren en eerst ons geheim vertellen”.

“Kathleen, papa en ik zijn biseksueel dat betekent dat wij op allebeide geslachten vallen en daar ook seks mee hebben” vertelt mama aan haar. Kathleen kijkt erg nieuwsgierig en reageert “oké, en hoe kom ik er achter wat ik ben?”. Mama zegt verder niets legt een hand op één van de borsten van Kathleen. Ze begint er zachtjes in te kneden en Kathleen begint licht te zuchten omdat mama het heerlijk doet. Mama's hoofd komt naar de hare eerst kust ze normaal op Kathleen's mond die haar kussen ook beantwoord. Mama begint ook haar tepel te strelen en Kathleen's lichaam reageert heerlijke golven van genot gaan door haar lichaam heen. Kathleen opent haar mond iets dat merk mama ook en zij drukt ligt haar tong in Kathleen's mond. Rustig begint mama haar nu ook te tongzoenen en al vrij snel doet Kathleen met haar mee.

Kathleen's lichaam word warmer en de golven worden ook heviger die eindigen rond haar poesje. Mama merkt dat Kathleen enorm geniet hoe zij haar borst en tepel streelt en zoent. Haar hand zakt al strelend richting Kathleen's poesje als mama's hand daar aankomt voet die gezwollen aan. Met één vinger streelt ze tussen Kathleen's lipjes en mama voelt dat Kathleen al nat is. Als mama haar klitje vind en die aanraakt schieten er heftiger golven van genot vandaar door haar hele lichaam. Niemand zelf Kathleen zelf niet heeft die ooit aangeraakt maar oh wat voelt dat oh zo zalig aan. Mama gaat gewoon door en de golven van genot worden heftiger en heftiger. Zelf zo erg dat Kathleen voor het eerst in haar leven schokkend klaarkomt en nu een stuk natter bij haar poesje is. Dit is voor mama een teken dat zij nu een vinger in haar poesje kan gaan drukken.

Nog steeds innig tongzoenend voelt Kathleen een vinger van mama haar poesje binnenkomen. Ook dat voelt erg lekker aan haar vinger gaat steeds verder in haar poesje totdat die er helemaal in zit. Mama zet dan haar duim op Kathleen's klitje die daar lekker overheen wrijft en de vinger in Kathleen's grotje tegen haar g-spot begint te wrijven. Kathleen weet niet hoe ze het heeft haar hele lichaam staat in brand van genot. Haar moeder is zo enorm zalig bezig en laat haar een heel nieuwe en geile wereld voor haar opengaan. Weer binnen mum van tijd komt Kathleen voor de tweede keer klaar deze is een stuk heftiger dan haar aller eerste. Nadat deze ook is weggeëbd vind mama het even genoeg ze stop met zoenen haalt haar duim van Kathleen's klitje en haar vinger uit haar grotje. Met geil glazige oogjes kijkt Kathleen mama aan en zegt “dankjewel mama, dit was enorm zalig”. Mama kijkt haar genietend aan en reageert “graag gedaan lieverd, moet je eens zien hoe nat de binnenkant van mijn hand en vinger is van jou sap”.

Mama laat het zien en Kathleen kijkt er met veel ongeloof naar ze had niet verwacht dat zij zoveel vocht zou produceren. Mama komt met die vinger naar Kathleen's mond en zegt “proef je eigen sap het zal lekker smaken”. Ze gelooft mama en laat de vinger in haar mond komen en werkelijk mama heeft gelijk het smaakt lekker. Nadat ze mama's vinger heeft schoon gelikt laat ze die uit haar mond komen en likt dan ook nog de binnenkant van mama's hand schoon. Wanneer deze ook schoon is zegt mama lief “nu weten we zeker dat jij seks met dames lekker vind”. Kathleen glimlacht en reageert “ja, mama je deed het enorm geweldig”. Mama glimlacht even naar haar wijst dan naar papa en zegt “kijk, papa vond het ook erg geil, moet je zien hoe opgewonden hij ervan is geworden.

Kathleen kijkt in de richting van papa die met een stijve pik naar hen kijkt.

In deze toestand heeft ze papa nog nooit gezien maar het wind Kathleen wel op. Mama zegt dan tegen Kathleen “zullen wij papa daarmee even helpen want hij staat al de hele week met een volle zak”. Waarop Kathleen reageert “ja mama, die mag in mijn grotje ik ben daar helemaal klaar voor”. Waarop mama even lacht en dan zegt “rustig aan lieverd, wij gaan eerst wat anders doen”. Kathleen kijkt vragend naar mama die haar aanspoort met haar mee te komen. Nieuwsgierig volgt ze mama naar papa die nu wat beter ervoor gaat zitten in zijn fauteuil. Hij heeft ook zijn benen verder uit elkaar gezet waar mama eerst tussen gaat zitten. Kathleen gaat naast haar zitten en kijkt toe wat mama gaat doen. br />
Mama pakt papa's stijve pik vast Kathleen ziet de mooie grote eikel van papa die glimt van vocht. Mama gaat met haar hoofd richting papa's pik en begint over de eikel te likken als of het een ijsje is. Papa vind dat erg lekker want hij begint licht te zuchten van genot. Mama likt zo zijn eikel schoon waarna zij langs zijn schacht al likkend naar zijn ballen gaat en door ook overheen likt. Ook dat doet ze even waarna ze weer likkend omhoog gaat bij papa's eikel aangekomen. Opent mama haar mond en dan neemt ze eikel in haar mond en papa's pik verdwijnt steeds verder in mama's mond. Kathleen zit indrukwekkend ernaar te kijken het wind haar op hoe mama zo met papa bezig is. Mama is een tijdje bezig en laat Kathleen zien hoe zij moet pijpen maar ook laat zij papa vrij dicht bij zijn orgasme komen maar dat heeft Kathleen nog niet echt in de gaten. br />
Mama stopt dan en zegt “nu ben jij aan de beurt Kathleen om papa lekker te gaan pijpen”. Ze gaat van haar plek af zodat Kathleen mama's plaats kan innemen. Van zo dichtbij heeft papa wel een grote pik en Kathleen begint wat mama ook eerst heeft gedaan. Papa is erg geil en produceert veel voorvocht die Kathleen van zijn eikel likt. Bij het proeven van papa's voorvocht vind Kathleen dit ook lekker smaken laat dit ook blijken. Alles wat mama heeft laten zien doet Kathleen precies na en papa moedigt Kathleen aan “oh, goed zo lieverd, ja, jij bent ook heel goed bezig en echt natuurtalent”. Met papa's pik diep in haar mond kijkt ze hem geil en tevreden aan ze is erg blij dat papa het lekker vind. Papa zucht en steunt van genot en weet dat hij zo gaat klaarkomen. br />
Kathleen hoort ineens papa zeggen “oh ja, ik ga komen”. br />
Ze voelt zijn pik wat dikker worden in haar mond en wil eigenlijk zijn pik uit haar mond laten komen. Maar dan voelt ze de hand van mama achter op haar hoofd die haar tegenhoud. Papa spuit dan zijn zaad in haar mond het is best wel veel het meeste moet ze wel wegslikken maar er komt ook wat lang haar mondhoeken naar buiten. Ook papa's zaad smaakt lekker en Kathleen weet zeker dat zij vaker zal gaan pijpen. Mama laat haar hoofd niet los en Kathleen gaat lekker door totdat papa geen zaad meer spuit. Wat Kathleen nog niet opvalt is dat papa een goedkeurend knikje aan mama geeft die dan Kathleen's hoofd loslaat. Nu komt Kathleen omhoog en papa's pik verlaat haar mond maar deze is nog steeds even hard. Mama reageert “dat was lekker hè lieverd?”. Kathleen antwoord “oh ja, dat smaakte erg lekker en ben er zelf ook weer erg geil van geworden”. “Dat is goed lieverd want nu ben je klaar voor het echte werk” reageert mama naar haar. br />
Kathleen ziet dan dat het 10 over 8 is daarover is ze wel verbaasd want het leek wel een eeuwigheid dit gebeuren terwijl het nog geen 30 minuten heeft geduurd. Dat zij al 2 keer is klaargekomen en papa 1 keer. Mama neemt de leiding en laat Kathleen plaats nemen op de bank. Ze laat haar zo zitten dat papa tussen haar benen kan komen zitten. Wat hij ook doet zo kan Kathleen precies zien en voelen wat er verder gaat gebeuren. Kathleen word nog wel wat zenuwachtiger want nu is het zover. Papa haalt eerst nog een keer zijn eikel tussen haar opgezwollen lipjes door die dan glimt van haar voorvocht. Kathleen kijkt er ook geil naar en verlangt naar één ding de pik van papa in haar te voelen. br />
Weer schuift papa en eikel tussen haar lipjes vind haar grotje en drukt die langzaam erin. Kathleen voelt haar grotje uitrekken wat wel een heel lekker gevoel geeft. In haar gedachten gaat het gebeuren ze word een echte vrouw en nog wel door haar eigen vader. Papa's gedachten zijn ook geweldig hij denkt alweer een vrouw die ik mag ontmaagden eerst mama en nu zijn eigen dochter. Langzaam en rustig drukt hij zijn pik verder in Kathleen's grotje en wat voelt ze net als bij haar moeder toen zeer strak aan. Kathleen voelt de pik van haar vader langzaam en rustig steeds dieper in haar komen. Ze kreunt intens van genot ze denk nog maar aan één ding het gaat gebeuren het gaat gebeuren. Tot driekwart kan papa zijn pik in haar steken dan voelt hij de weerstand. Hij stopt even en reageert “lieverd, we zijn er bijna het zal zo pijn gaan doen daarna zal ik wachten totdat jij aangeeft dat wij verder kunnen gaan”. br />
Ze kijkt papa geil aan en zegt “oké papa, doet het maar ik wil het enorm graag”. br />
Na die woorden zet papa wat meer kracht bij die stoot. Kathleen schiet in tranen uit en schreeuwt “auw, papa, auw het doet toch meer pijn dan ik dacht auw!”. Maar papa zit nu helemaal in haar en wacht geduldig op zijn dochter. Kathleen heeft nog steeds pijn maar het word wel wat minder ook traant ze niet meer. Na een seconde of 30 vermant Kathleen zich en zegt “papa, je mag nu wel weer doorgaan, maar wel voorzichtig hoor”. Hij glimlacht geil naar haar en zegt “ja hoor, lieverd ik beloof het”. Hij trekt zijn pik terug weer doet het pijn bij Kathleen die het weer uitschreeuwt “auw! papa auw!”. Waarop papa reageert “sorry lieverd maar het zal wel verdwijnen”. Zij woorden zijn niet gelogen na een aantal keer in haar te hebben gestoten en Kathleen die keren het weer uitschreeuwt van de pijn. Trekt de pijn ineens weg en gaat over naar intens genot en Kathleen schreeuwt het uit maar niet van de pijn. “oeh, aah, jaaa, wat word het lekker oooh, oooh oehh oooh!”. br />
Papa voert het tempo nu ook wat op hij zal zijn dochter nu echt laten voelen hoe lekker neuken is. Kathleen blijft maar schreeuwen van genot “ooohh jaaa, oehhh, oehhh jaaa, jaaa papa ik kom ik kom”. Dat merkt papa ook aan zijn pik Kathleen knijpt daar heerlijk om heen. Omdat hij al klaar is gekomen kan hij het langer uithouden. Hij moet wel wat meer kracht zetten en neukt haar door. Dat maakt Kathleen's orgasme nog heftiger en blijft maar schreeuwen van genot. Papa weet dat hij zeker nog een kwartier vol kan houden in zijn dochters enorm strakke grotje. Kathleen heeft haar ogen gesloten schreeuwt nog steeds van genot bij elk orgasme dat zij door papa's heerlijk geneuk krijgt. Papa kijk af en toe naar mama die er ook enorm van geniet en zich zelf lekker zit te vingeren. Na een kwartier komt hij ook in Kathleen klaar die dan ook weer schreeuwend klaarkomt. Zijn pik diep in Kathleen komt hij op haar liggen zijn pik word lekker leeg gemelkt door Kathleen's strak en knijpende grotje. br />
Beiden genieten ze van hun heerlijke orgasme als deze na een minuut is weggeëbd. Een minuut later of zo floept papa's slap wordende pik uit Kathleen's grotje. Papa komt dan omhoog gaat wat naar achteren hij ziet Kathleen's grotje openstaan en zijn zaad komt er ook uit. Hij gaat met zijn hoofd erna toe en likt en zuigt aan Kathleen's grotje. Dat vind Kathleen ook erg lekker aanvoelen maar papa zuigt alleen alle gemengde sappen uit haar grotje. Net niet lang genoeg om Kathleen weer een keer te laten klaarkomen maar lang genoeg dat zij hier ook van geniet. Daarna staat papa op en geeft mama een innige tongzoen en deelt de sappen met haar. br />
Nu hebben ze een groot geheim en Kathleen is heel blij met haar ontmaagding dit was zo fantastisch en zal het nooit vergeten. Wat ze niet weten is dat toch één ander persoon het weet. Want net voor Kathleen's ontmaagding staat Silke de vriendin die ziek was voor hun deur. Net voordat zij op de deurbel wil drukken hoort zij via een ventilatie luik van het woonkamerraam die openstaat. Dit “auw, papa, auw het doet toch meer pijn dan ik dacht auw!”. Verschrikt laat Silke haar cadeautje vallen en drukt toch maar niet op de deurbel. Ze is nu ook vertwijfeld en denkt heb ik het nu goed gehoord. br />
Word Kathleen door haar eigen vader ontmaagd ze wil weglopen maar haar benen werken niet mee. Ze staat bewegingloos voor de deur en na 30 seconden of zo hoort ze Kathleen weer schreeuwen “auw! papa auw!”. Aan de ene kant wil Silke weggaan maar aan de andere kant wil ze toch heel zeker weten wat er achter die gordijnen gebeurt. Die kant wint het ze probeert wel naar binnen te gluren maar helaas dat is toch onmogelijk. Ze hoort nog wel een aantal keren Kathleen uitschreeuwen van de pijn maar dan verandert het in “oeh, aah, jaaa, wat word het lekker oooh, oooh oehh oooh!”. br />
Wat later hoort Silke “ooohh jaaa, oehhh, oehhh jaaa, jaaa papa ik kom ik kom”. Oh mijn god dit kan toch niet waar zijn door haar eigen vader nog wel gaat er door Silke's hoofd. Oké hij ziet er goed uit ik wou dat ik zo'n vader zou hebben is de volgende gedachte. Nog een tijdje luistert Silke naar de uitschreeuwde Kathleen die alleen nog maar meer ervan geniet. Ze kan het niet meer uitstaan en weet nu dat zij de enige maagd is. Ze loopt dan weg nadat zij haar cadeautje heeft opgepakt.