Seks met mijn botergeile tante
Categorie: Incest / Familiesex | zondag 20 december 2015

Ruud zat tijdens de verjaardag van zijn tante verveeld in de bank te hangen en had eigenlijk andere dingen te doen. Nu zat hij hier met zijn ouders en vond deze verjaardag een soort staatsiebezoek. Hij hoorde ondertussen alles gelaten aan en had niets anders te doen dan zijn familieleden te bekijken. Alle ooms en tantes gleden aan zijn zicht voorbij en bij iedereen had hij wel een gedachte hoe hij of zij zou zijn. Ook bij zijn jarige tante vroeg hij zich af wie ze nu eigenlijk echt zou wezen, als persoon zonder dat de familie erbij zou zijn. Enfin, hij keek naar haar gezicht en natuurlijk ook naar haar lichaam, gehuld in een blouse, spijkerbroek en jasje. Ook haar benen bekeek hij en terwijl zijn tante alle kanten opdraaide begon hij meer en meer te kijken naar haar benen en vooral kruis die strak opgeborgen was achter de knopen van haar gulp.

Steeds meer begon Ruud te fantaseren en voornamelijk zijn eigen geile gevoel begon hand over hand toe te nemen en schrok op toen zijn oom voorstelde om boven op de spelcomputer een spel te spelen. Niet veel later gingen beiden naar boven en koos Ruud een spel uit en na de benodigde uitleg verdween zijn oom weer naar beneden en gemotiveerd volgde Ruud het spel. Maar na een half uur was de aardigheid ervan af en liet Ruud het spel het spel en keek een beetje door de kamer, stond op en bekeek wat aan de muur hing. Op zijn gemak liep hij door de kamer en later keek hij door de gang en liep naar de badkamer voor een slok water en zag het wasrek hangen met gedroogde kleding. Even keek hij nog naar de trap en liep op zijn tenen naar het rek en bekeek de slipjes en een bh-tje van zijn tante en liet die door zijn vingers glijden.

Opeens realiseerde Ruud zijn gevoelens van geilheid en gleed met zijn vingers door de slipjes van zijn tante. “Hoe zou het haar staan?” dacht hij licht opgewonden, liep plotseling snel de badkamer uit en gluurde in de slaapkamer van zijn oom en tante. Vanaf beneden kwamen de geluiden zodat Ruud even snel in de nachtkastjes keek en 2 vibrators van zijn tante zag liggen en nog wat ander klein trillend spul.

Achterin het laatje lag een enorm grote vibrator die hij pakte.

“Wauw, zou ze die in haar kut kunnen hebben?” vroeg Ruud zich verbaast af en nam hem in zijn mond. Hoewel de smaak van plastic overheerste meende Ruud toch echt ook zijn tante te proeven en voelde hij hoe zijn lul hard begon te worden. Niet veel later maakte Ruud zijn broek open en legde zijn lul weer goed waarna hij zijn broek wilde dichtdoen. Maar in plaats van dicht te doen haalde Ruud zijn lul helemaal uit zijn broek en liet zijn eikel langs de vibrator gaan en zag hoe hij een spoor van zijn voorvocht erover trok. Met een glimlach legde hij de vibrator weg en nam de andere 2 uit het laatje en herhaalde zijn rituelen. Beiden, met zaad besmeurde vibrators legde hij terug op hun plek en verdween meteen terug naar de spelcomputer. Even speelde hij het spel verder maar zette het weer op pauze, luisterde naar de geluiden en haalde weer zijn lul uit zijn broek en begon, onderuitgezakt op de stoel zich af te trekken.

Met lange rustige slagen zat Ruud te denken aan de spijkerbroek en benen van zijn tante. Haar slipjes en bh en veegde het voorvocht van zijn eikel die kloppend in zijn hand lag. Hij keek ervoor uit om niet klaar te komen en met een zucht borg hij zijn lul weer op en maakte zijn broek dicht en keek besluitloos naar het scherm voor hem. Toen hij weer geluiden hoorde begon hij weer met het spel om ontdekking te voorkomen en zag hij zijn oom de kamer inlopen en een schaaltje met snacks voor hem neerzetten, daarnaast een fles bier. Een beetje heen en weer praten en oom vertrok weer naar beneden. Het gevoel bleef bij Ruud en opnieuw haalde hij zijn lul uit zijn broek. De macht van het gevoel om klaar te komen werd steeds heftiger en begon hij weer rustig te masturberen, stond op en leunde tegen het raam terwijl hij met zijn benen uit elkaar zich rustig aftrok.

Razendsnel trok hij zijn broek dicht en vloog naar de spelcomputer en hervatte het spel, net op tijd voordat zijn tante binnenkwam. “Heb je geen zin om beneden te zitten?” vroeg tante die naar het scherm keek terwijl ze tegen hem sprak. “Nee, eigenlijk niet echt. Allemaal wel gezellig maar ik moet wat te doen hebben” legde Ruud het uit. “Had je liever naar de vriendin gegaan?” vroeg tante terwijl ze de haren van de kat van zich afveegde. “Ik heb momenteel geen vriendin, 3 weken geleden is ze verhuisd dus die relatie is over en uit” sprak hij en keek niet eens meer naar het scherm maar naar zijn tante.

“Vervelend, dus dan maar op zoek naar een andere vriendin toch! Meisjes genoeg!” gaf tante aan en liep door de kamer en legde hier en daar wat spullen goed. Even bleef ze staan en de lucht van zaad kwam in haar neus en keek voorzichtig naar Ruud die zich nergens van bewust was. “Ik zal even het raam openzetten. Wat frisse lucht” gaf tante aan en zag Ruud zijn schouders ophalen. Even keek tante nog naar haar neefje en dacht na om daarna weer naar beneden te vertrekken. “Ik kom straks nog even naar boven. Kom dan wel even bij je zitten. De anderen willen even het dorp in om hun benen te strekken” sprak ze en bleef haar neefje aankijken. “Oké, gezellig, ik ben er!” lachte Ruud die het spel meteen weer met rust liet.

Na 10 minuten hoorde hij allerlei geluiden in de hal beneden en dacht aan de woorden van zijn tante dus concludeerde hij dat ze zouden gaan. Na het dichtslaan van de deur kwam tante naar boven en keek nog even naar het scherm. “Ik ga maar even de was doen nu ze weg zijn. Dan kan ik meteen kijken of je kan winnen” lachte zijn tante en vertrok met de wasmand naar de badkamer om even later terug te keren bij Ruud. “Even de was opvouwen. Dan is dat klaar” gaf ze aan en gooide de was op bed en zag Ruud zich omdraaien en naar haar kijken. Zittend op het bed pakte tante haar spijkerbroeken en vouwde die op en legde ze op een keurige stapel. Daarna nam ze haar slipjes die ze, pratend met Ruud, uit elkaar trok en ze rustig opvouwde om ook die netjes op een stapel te leggen. “Zo blijf ik maar bezig” lachte ze.

“Echt zwaar werk is het denk ik niet. 2 spijkerbroeken en wat ondergoed” lachte Ruud en zag dat zijn tante de 2 broeken in de kast legde. Haar slipjes moesten waarschijnlijk in hun slaapkamer worden opgeborgen omdat zijn tante daarmee naar hun kamer liep. Na terugkomst ging ze weer op het bed zitten en keek naar Ruud. “Zal ik het raam dichtdoen? De zoete lucht is uit de kamer verdwenen” sprak ze terwijl ze naar haar benen keek. “Ik begin dik te worden” hoorde Ruud zeggen toen ze de spijkerbroek iets van haar buik wilde afhalen. “Welnee, niet aan de orde” gaf Ruud aan en keek naar haar kruis wat zijn tante niet ontging. Dat Ruud zijn ogen iets te lang op die plek hield ontging hem en zag zijn tante gaan staan. “Echt wel, ik heb geen ruimte meer in die broeken. Ik ben eruit gegroeid en moet maar een andere aandoen” ging ze verder. “Dan maar een andere aantrekken” lachte Ruud en keek naar haar gulp waarbij hij de vormen van haar kutje zag. “De broek zou best wel eens te strak kunnen zitten” bedacht hij zich.

“Het ziet er nog goed uit dus hou deze maar aan” corrigeerde hij zichzelf meteen. “Ga jij eens staan? Kijken of je recht van spreken hebt en of jouw broek ook zo strak zit zoals de mijne” vroeg tante plotseling. Toen Ruud bleef zitten kwam zijn tante naar hem toe en trok hem overeind en keek naar zijn kruis en zag de vorm van zijn lul door de stof heen.

“Jouw broek is ook te krap hoor” lachte ze. “Ik trek een andere aan” ging ze meteen verder en keek Ruud naar haar strakke billen toen ze een andere broek uit de kast haalde. “Even deze aan” zei ze en bekeek de broek op haar gemak”. “Dan wordt het die, dus trek je die maar aan” gaf Ruud aan, hopende dat zijn tante het voor zijn ogen zou doen. “Ja, even naar de badkamer” lachte ze en vertrok.

Schoorvoetend liep Ruud door de kamer en keek vluchtig of hij iets van zijn tante zou kunnen zien. Door de kier van de badkamer deur zag hij hoe zijn tante haar broek uittrok en stond in haar slipje. Meteen daarna ging de badkamer deur open en gooide zijn tante haar broek op de gang en zag vanuit haar ooghoeken haar neefje gluren.

De deur liet ze voor wat het was en gaf daardoor haar neefje uitzicht op haar lichaam. Rustig bewoog ze zich in zijn gezichtsveld, deed haar vingers onder het elastiek van haar slipje om die goed te doen en bukte zich iets waardoor Ruud een zicht kreeg op haar strak zittend slipje. Met een staalharde lul bekeek Ruud alles en zag hoe zijn tante haar broek aandeed. Snel ging hij weer op de stoel zitten om niet ontdekt te worden. Weer kwam zijn tante de kamer in en liet Ruud zien dat die broek meer ruimte had waarna ze naar beneden vertrok, samen met hem.

Toen aan het bezoek een einde kwam en de meesten al weer naar huis waren vertrokken nodigde zijn oom hem uit om morgen met de boot een stukje te gaan varen. ‘Dan blijf je hier slapen en kunnen we morgen vroeg vertrekken” opperde zijn tante en niet veel later zaten ze met hun 3-en in de huiskamer. Toen het bedtijd werd vertrokken ze naar boven en kon Ruud even douchen en tandenpoetsen om daarna meteen in bed te gaan liggen. Na een klop op de deur kwam zijn oom nog even vragen of alles in orde was en vertrok nadat hij de deur dicht deed die meteen weer openging en hij zijn tante zag.

“Als je morgen eerder wakker bent dan wij dan maak je zelf maar koffie” sprak ze en gaf hem een kus en verdween. Even keek ze nog achterom en liet de deur een stuk openstaan en vertrok naar de badkamer. Vanuit het bed had Ruud een goed zicht en zag zijn tante zich uitkleden en alleen met een slipje aan poetste ze haar tanden en keek daarbij naar links en rechts alsof ze niets doorhad maar Ruud zag kijken. Opzichtig trok ze haar slipje uit, pakte een washandje en begon met geborgen knieën haar kutje en billen te wassen om daarna naakt over de gang naar haar slaapkamer te lopen zonder acht te slaan op Ruud. Na een aantal minuten hoorde hij zijn oom en tante praten en lachen en gleed hij zijn bed uit om beter te luisteren. Het verbaasde hem dat zijn tante hun slaapkamerdeur niet helemaal had gesloten maar iets zien was niet aan de orde omdat hun bed in een andere hoek opgesteld stond om die vanuit de gang te kunnen zien.

“Kom hier met je kut” hoorde hij zijn oom praten en plotseling hoorde hij een kreun van zijn tante. “Dieper met je tong en zuig op mijn klitje” hoorde hij zijn tante zachtjes zeggen waarna een lange kreun volgde. Met een staalharde lul stond Ruud zich af te trekken in de gang en luisterde naar alle geile geluiden, het gezoem van de vibrator en woorden van zijn oom en tante tot hij plotseling de passpiegel zag. Met kloppend hart zag hij hoe ze samen bezig waren. Zijn tante met haar benen uit elkaar en een lul in haar mond. Rustig was ze zijn oom aan het pijpen die met zijn vingers tussen haar dijen zat. Steeds meer begonnen ze te hijgen en kreunen en leefden in hun eigen wereld en keek Ruud, 20 minuten lang, zichzelf aftrekkend naar hun en zag hoe zijn tante werd geneukt.

“Wat is je kut toch nat en geil” hoorde hij zijn oom duidelijk zeggen.

Na een ingehouden brul spoot zijn oom zijn zaad diep in haar baarmoeder en zag hoe ze een vibrator in haar kutje duwde en ermee kreunend begon te spelen. Even keek ze in de passpiegel en zag haar neefje staan en niet lang daarna kwam ook zijn tante kreunend klaar die daarna de vibrator uit haar kutje haalde. Meteen vertrok Ruud naar zijn kamer en liet de deur open en onder de dekens speelde hij met zijn gevoelige lul. Terwijl Ruud zich veilig waande hoorde hij zijn tante de gang op komen om naar de badkamer te gaan en lag zich af te trekken toen hij haar zich weer op haar gemak zag wassen. Ze spoelde uitgebreid het zaad uit haar kutje en showde zichzelf even onopvallend voor Ruud. Met de deur helemaal open wist ze dat ze hem een goed zicht op haar lichaam bood zo in het volle licht van de badkamer.

Ruud lag met ingehouden adem te masturberen en moest alle zeilen bijzetten om niet te spuiten. Het zaad hielp over zijn handen, langs zijn zak naar beneden en bekeek zijn tante die nog steeds naakt in de badkamer stond. Toen ze klaar was ging het licht in de badkamer uit en liep tante naar hun slaapkamer maar keerde om en keek om het hoekje van de deur naar Ruud die zijn ogen had gesloten.

“Slaap je al Ruud?” fluisterde zijn tante maar Ruud zweeg en hield zich slapende. Even kwam zijn tante een stuk de kamer in en stond naakt te kijken en verdween daarna naar haar slaapkamer. Verbaast tolde allerlei gedachten door zijn hoofd maar het overweldigende gevoel van geilheid had de overhand en trapte de dekens van hem af en ging verder met aftrekken. Alles wat hij had gezien maakte dat hij zo geil was al boter en had niet door dat het vele voorvocht uit zijn eikel lekkend langs zijn zak op het matras liep zodat die een grote vlek gaf. Maar alles werd teveel voor hem en kreunend kon hij zich moeizaam inhouden. Met gesloten ogen nam hij alle tijd en keer op keer hield hij op wanneer klaarkomen dreigde en lag hevig hijgend op bed. Opnieuw was het zijn tante die weer de gang opliep om een slok water te drinken en zag Ruud liggen met zijn lul in zijn hand, zichzelf rustig af trekkend.

Zijn tante bleef staan en keek naar hem.

Terwijl Ruud zich bleef aftrekken streelde zijn tante haar tepels en ademde net zo zwaar als haar neefje en ging er iets beter bij staan om te kijken om zich ondertussen te vingeren. Traag gleden haar vingers over haar klitje en door haar kutje en zag hoe haar neefje zijn lul vol in het zicht had om daarna even snel te masturberen en weer te wachten.

“Mijn God” sprak zijn tante tegen zichzelf. “Hij gaat straks spuiten”.

Toen Ruud even zijn ogen opende zag hij zijn tante in de gang staan en hield op en bleef muisstil liggen, niet wetend wat te doen en keek naar zijn tante die zich stond te strelen. Het besef kwam bij Ruud terug. “Als zijn tante het wilde zien dan mocht ze het zien” concludeerde hij geil en begon zich weer af te trekken. Met lange trage slagen trok hij zich voor zijn glurende tante af en begon ingehouden te kreunen. “Ohhhhhh wat ben ik geil” sprak Ruud zachtjes uit, wetend dat zijn tante dat zou kunnen horen. “Neem mijn lul in je hand en trek me af. Laat me over je kut en tieten spuiten. In je gezicht en in je mond” kreunde Ruud zijn fantasieën uit naar zijn tante die kreunend in de gang stond te kijken en alles aanhoorde. Ruud zag opeens zijn tante weglopen naar haar kamer en met een zucht wilde hij zich klaartrekken toen hij plotseling zijn tante weer zag staan.

“Vreemd” dacht Ruud maar realiseerde zich dat ze dat misschien had gedaan om te zien of zijn oom al sliep en nu ze teruggekeerd was behoorde dat tot de mogelijkheden. Opnieuw begon hij te spelen met zijn loeiharde lul en ging plotseling op zijn handen en knieën zitten, pakte zijn lul en trok die weer af en keek met bijna gesloten ogen naar zijn tante. Langzaam, met zijn lul in zijn hand richtte Ruud zich op zodat hij, met een rechte rug op zijn knieën zat en traag maar zeer goed zichtbaar voor zijn tante zich aftrok. Constant liet hij zijn tante zien hoe groot zijn lul was.

“Het zaad loopt uit mijn ballen” kreunde Ruud zachtjes in opperste geilheid die nog groter werd toen zijn tante hijgend in de deurpost naar hem keek. “Ruud, wat ben je allemaal toch aan het doen” kreunde zijn tante die naar hem toe kwam lopen en op het bed ging zitten kijken. Overmoedig door geilheid bleef Ruud zich aftrekken en keek naar de harde tepels en borsten van zijn tante.

“Ik hoorde jullie en werd zo vreselijk geil” sprak hij zachtjes.

Met open mond zat zijn tante te kijken en zonder het zich te realiseren nam ze zijn ballen in haar hand en speelde er zachtjes mee. Daarna duwde ze zwijgzaam zijn hand van zijn lul en begon hem af te trekken. Ruud legde zijn hand op haar schouder maar niet lang daarna had hij haar tepels tussen zijn vingers en speelde ermee. “Ik moet klaarkomen tante” kreunde Ruud. “Spuit je ballen maar leeg. Spuit tegen je tante aan” hijgde ze, ging goed zitten en trok Ruud met een constant ritme naar een hoogtepunt en toen hij aangaf dat hij kwam nam ze zijn lul in haar mond en voelde hoe haar mond vol stroomde met ladingen vers zaad dat ze moest doorslikken.

Nadat Ruud was bijgekomen bekeek hij zwetend zijn tante. “Blijf je nog even?. Ik wil naar je kijken” hijgde Ruud waarna zijn tante op bed ging liggen en haar benen opende. “Kijk dan maar even naar mijn kut. Kijk hoe mijn vingers door mijn gleuf gaan” kreunde ze geil. “Als dit maar ons geheim blijft” sprak ze snel en liet haar vingers tussen haar geopende dijen glijden. Al kijkend nam Ruud zijn half slappe lul in zijn hand, trok er langzaam aan, legde zijn andere hand op de buik van zijn tante en ging op zijn knieën tussen de benen van zijn tante zitten en trok zich af. Terwijl ze naar elkaar keken werden ze door geilheid overmand en kwamen beiden klaar waarbij Ruud zijn zaad tegen het kutje van zijn tante spoot dat ze met haar vingers tussen haar schaamlippen smeerde. Na een snelle kus verdween zijn tante naar haar slaapkamer.

De volgende dag stond Ruud vroeg in de keuken en maakte koffie toen zijn tante aan kwam lopen en op een stoel ging zitten. “Geen woord over gisteravond hè” sprak ze snel en pakte de koffie aan die Ruud haar gaf. “Nee, natuurlijk niet” sprak hij zachtjes. “Wat vond je ervan?” vroeg Esther. “Ik vind het heerlijk om je zo te zien en ook te horen toen je bezig was” gaf Ruud aan. “Dus je geilt erop om jezelf af te trekken terwijl je kijkt en luistert” vatte Esther het voor zichzelf samen en keek hem aan waarbij ze langzaam haar benen uit elkaar deed. “Dus zo?” vroeg ze en zag Ruud kijken. “Of zo?” ging ze verder en trok haar slipje opzij en liet haar kutje weer zien. “Eigenlijk allebei. Maar soms is het zicht op een slipje onder een rokje of T-shirt geiler” sprak Ruud met een stijve lul. “Je bent een voyeur. En ik laat het graag zien” hijgde Esther die met haar vingers door haar kutje ging. “Dus neuken is minder van belang voor je?” hijgde ze terwijl ze haar klitje had gevonden. “Ja, bijna net zo lekker” gaf Ruud aan en kneep even in zijn lul die hij daarna tevoorschijn haalde en zich begon af te trekken. Beiden met een kop koffie in de hand waren ze naar elkaar aan het kijken terwijl Esther zich meer en meer begon te bewegen. “Lekker zo, nu ik weer met mijn gleuf bezig ben” hijgde ze, zette de koffie op tafel, opende haar benen helemaal en trok met 2 handen haar kutje helemaal open. “Kijk maar goed, kijk of je mijn geile kut kan zien glinsteren. Gisteren heb ik je zaad in mijn spleet gesmeerd” hijgde ze van geilheid. “Als ik zo blijf trekken spuit ik opnieuw je kutje vol met zaad” kreunde Ruud die voor haar ging staan en keek naar de snel bewegende vingers van zijn tante.

Toen er boven gestommel te horen was vertrok Esther naar de woonkamer en fatsoeneerde zich terwijl Ruud in de keuken bleef om koffie in de schenken voor zijn oom en ondertussen hoopte dat zijn lul snel in hardheid zou afnemen. Toen zijn oom de keuken in kwam lopen kreeg hij meteen een beker koffie in zijn handen gedrukt en vroeg of Ruud goed geslapen had. Beiden bleven nog even napraten en liepen naar de kamer waar Esther de krant aan het lezen was. “Even de plannen voor vandaag doornemen” sprak zijn oom en dat was niet meer dan op de boot stappen en een stuk varen. “Hengels mee!”. “Willen jullie nog koffie en een broodje? vroeg Esther terwijl ze opstond en de krant in de krantenbak legde. Meteen stootte Victor Ruud aan en keken ze tegen het slipje van Esther. Verbaast keek Ruud naar Esther, notabene door zijn oom erop geattendeerd. “Blijf even zo staan Esther, laten we onze dag goed beginnen” lachte Victor die naar zijn neefje keek die opnieuw zijn ogen uitkeek. “Stelletje viezeriken zijn jullie! Koffie of niet?” sprak Esther, pakte de kopjes en vertrok naar de keuken zonder op antwoord te wachten.

“Het blijft altijd lekker om naar te kijken” lachte Victor die naar zijn vrouw “JA” riep zodat ze wist dat er koffie meegenomen kon worden. “Ja” sprak Ruud alleen maar uit om eventuele misvattingen te voorkomen. Toen Esther weer binnenkwam en de koffie neerzette trok Victor zijn vrouw naar hem toe zodat ze steun moest zoeken op de rugleuning van de bank. Direct liet Victor even zijn hand over haar billen glijden en trok haar shirt een stuk op zodat Ruud opnieuw tegen haar slipje keek. “Ze heeft heerlijk billen! Vind je niet?” sprak Victor lachend en begon met 2 handen haar billen te kneden. Ruud bleef zwijgen maar zijn lul was hard door de ontstane situatie waaraan hij nimmer had gedacht. “Doe normaal Vic, mijn neefje zit naast je” gaf Esther aan die recht wilde gaan staan maar op haar plaats werd gehouden. “Heerlijke billen en schitterend om te zien” ging Victor door waarna hij haar losliet. “Dwaas, doe eens normaal. We zijn niet alleen!” lachte Esther en ging weer zitten. “Als we ons eens aankleden dan kunnen we weg” sprak Victor plotseling serieus, stond op en liep naar boven. “Je hebt echt geluk denk ik maar” lachte Esther naar Ruud die alles op zich af liet komen en het probeerde te verwerken. Nog even ging ze voor Ruud staan om de koffiekopje van tafel te halen en bukte zich flink waardoor Ruud onder haar shirt kon kijken naar haar slipje. “Kan jij het touwtje even tussen mijn billen vandaan halen?” vroeg Esther met de kopjes in haar handen en voelde de vingers van Ruud meteen haar slipje inglijden om het touwtje tussen haar billen vandaan te halen. “Kijk even goed of ik tussen mijn billen rood ben door dat touwtje. Ik geloof dat het snijdt” gaf ze aan waarna Ruud zijn handen op haar billen legde en keek. “Trek mijn billen even uit elkaar” sprak ze zachtjes en meteen voelde ze hoe Ruud haar billen uit elkaar trok en keek naar haar kontje. “Ik zie geen irritatie” sprak Ruud hijgend uit. “Echt niet?” ging Esther door “Nee, echt niet” sprak hij en liet haar billen los waarna Esther naar de keuken verdween. Meteen legde hij zijn lul goed en kon niet anders dan wachten totdat zijn oom en tante weer terug zouden keren om daarna te vertrekken.

De boot kende Ruud niet eens. Andersom ook niet. Groot was hij niet maar had een kap dus wanneer het eventueel zou gaan regenen kon je wel droog zitten. Een krappe koeling was wel aanwezig en voor de rest een grote puinhoop. “Dat wordt ondertussen maar eens uitmesten” sprak Esther die de bende zag. “Dat wordt zeker de eerste keer nadat jullie die boot hebben gekocht zeker” lachte Ruud die benieuwd was waar het begin zou zijn. “Dat komt later allemaal wel” erkende Victor de bende, trok de motor aan, maakte de boot los en vertrok. Meteen opende Esther de koeling. “Koud is het niet meer maar wel lekker en zocht een soort wijnglas. “Dan maar uit de fles” sprak ze en nam een slok waarna ze in de ravage naar iets aan het zoeken was. Esther boog zich in alle houdingen en gaf wederom een uitstekend zicht op haar slipje en keken Ruud en Victor tegen de bolling van haar kutje. “Blijf zo zitten schat” lachte Victor en pakte de fles Whisky, nam een slok en gaf de fles aan Ruud door die ook een slok nam. “Ik ben de Whisky aan het zoeken voor jullie” gaf Esther aan. “Staat die niet helemaal voorin?” gaf Victor een hint en stootte Ruud aan met zijn knieën”. Nog verder moest Esther hierdoor buigen en keek Ruud opgewonden naar haar slipje en wilde niets liever dan dat ze zo zou blijven zitten. “Ik kan hem niet vinden dus jullie hebben pech” zei Esther terwijl ze moeizaam overeind probeerde te komen. Snel nam Victor nog een slok, gaf de fles door en borg die net op tijd op zodat Esther niets doorhad. “Als jullie wijn willen dan zeg je het maar” sprak ze rondkijkend uit. “Ik denk dat wij wel andere dingen willen hebben” sprak Victor zijn niet verwoorde voorkeur uit. “Dat zal dus even niet doorgaan. Je zal moeten wachten!” sprak Esther begrijpend uit en besloot met het zoeken definitief te stoppen. Na 15 minuten nam Victor weer een slok en liet de fles overnemen door Ruud terwijl Esther hun aankeek. Het drong schijnbaar niet tot haar door. Pas nadat ze zelf een slok wijn uit de fles nam liet ze die zakken. “Je hebt de fles wel gevonden! Waar lag hij?” sprak ze verbaast uit toen het tot haar doordrong. “Hier stond hij. Terwijl jij de al aan het volgieten was met wijn en voor in de boot aan het zoeken was hadden wij de fles al aan onze mond” bekende Victor. “Had je dat niet even kunnen zeggen? Bespaarde me gescheurde spieren” gaf Ester te kennen. “Hadden we dat gezegd dan hadden we niets kunnen zien” ging Victor door. “Wat had je niet kunnen zien? Je hebt hem toch gezien!” “Dan hadden Ruud en ik niet onder je rokje kunnen kijken. Dat leek mij op dat moment een stuk belangrijker. Mannen zijn genieters” sprak Victor rustig en omzeilde een flink stuk hout dat in het water lag. “Je bent een zwijn! Mijn neefje zit erbij weet je nog!” sprak Esther die haar haren probeerde goed te doen. “Met deze snelheid kan je wel aan de gang blijven lieverd. We gaan te snel en we willen je haren zien wapperen” lachte Victor die met wel minder dan een kwart knoop door het water zoefde terwijl de vliegen en muggen ons inhaalden en kwaad keken omdat er geen snelheid in de boot zat. “Ik had een kerel moeten trouwen met een speedboot. Dan liep de tijd aan boord gelijk met die op mijn horloge” sprak Esther minderwaardig over de boot uit. “Piep niet. Met deze 8 pk motor halen we makkelijk 4km per uur. Met die snelheid kan je de boot niet opruimen. Dat ik mijn motorvermogen onder controle probeer te houden geeft jou de mogelijkheid om aan het werk te gaan. Ik heb mijn verantwoordelijkheden” gaf Victor aan met de fles Whisky aan zijn lippen. Ruud wist het. Ruud wist dat hij gelijk had en nam de fles over! “Zoals je er nu bijzit lijk je op een gestigmatiseerde non in een pedofielopleidingcentrum” lachte Victor. Ruud dacht over de woorden na en herinnerde een internet pamflet van iemand met “Wanted” boven zijn hoofd met daaronder “arrest”en een onbeduidende naam. Enfin Ruud begreep de maatschappelijke boodschap. “Laat die Whisky maar eens staan. Dit gaat niet goed anders” adviseerde Ester lachend en nam een slok wijn. “Als je nu eens je slipje uittrok dan hoeven wij niet te fantaseren en maakt het het allemaal een stuk interessanter” ging Victor onbeschaamd door. “Let jij nu maar goed op. Met deze snelheid zijn mensenlevens in gevaar” lachte Esther. “Jammer Ruud” sprak Victor. “Ik heb mijn best gedaan maar er zit geen schot in” lachte hij en nam een slok. “Of er schot inzit hangt af van je perverse gedachten” ging Esther door. “Of je moet dit willen zien” gaf ze aan en opende haar benen. “Kijk, het begint er op te lijken” sprak hij, stond op en trok zijn broek naar beneden en liet zijn lul bengelen. “Je bent dus erger dan ik” lachte Esther en trok haar slipje opzij. Met bonkend hart was Ruud getuige tussen een erotische strijd tussen beiden.

“Laat jij ook maar eens je broek zakken” sprak Victor naar Ruud. “Laat haar zien dat we in overwicht zijn” ging hij verder. “Welke kerel kan deze slijmerige geile kut weerstaan” gaf Ester met de fles in haar hand aan en hield haar slipje nog steeds opzij. “Zie je de kut van je tante” straalde Victor. Maar ook Ruud was aangeschoten van de Whisky en antwoordde eerlijk.

“Wat mij betreft kijk ik er de hele dag naar...”

“Als jij de motor overneemt dan ga ik even neuken” liet Victor weten en liet gewoon de stang van de motor los en ging naar zijn vrouw. Met een harde lul ging hij tussen de dijen van zijn vrouw zitten en drukte zijn lul in de kut van Esther die Ruud geil aankeek. “Let jij op Ruud, hij zit al met zijn lul in mijn kut” sprak Esther kreunend uit terwijl ze merkte dat haar man haar shirt uittrok. Binnen 1 minuut zat Esther met een lul in haar kut met haar tieten bloot voor haar neefje. “Trek jij ook maar je broek uit en trek aan je harde lul” stamelde ze, wetend wat Ruud wilde. Ruud liet de stang los en maakte zijn broek open.

Niet veel later toonde hij zijn harde lul aan Esther die stevig geneukt werd door haar opgewonden geile vent. Langzaam en alles in de gaten houdend pakte Ruud zijn lul en keek naar zijn oom en tante die voor hem aan het neuken waren. Victor had zijn hand in de nek van Esther en trok al neukend haar hoofd naar zich toe zodat Ruud zich even verplaatste om in de ogen van zijn tante te kunnen blijven kijken. Met open mond en gespreide benen keek Esther naar haar neefje die weer aan het masturberen was. Gedurende enige tijd waren ze bezig totdat Esther aangaf te willen stoppen. “Jullie gedragen je op het water. Straks worden we aangehouden dwaas” ging ze tegen haar man verder en bleef met geopende benen naar beide mannen kijken. “Eens kijken of er nog een fles wijn voorin ligt” gaf Esther aan en ging op haar knieën zitten zodat Ruud weer keek tegen haar billen en kutje. Haar borsten schommelden rustig heen en weer. Het viel Ruud op dat ze helemaal niet zocht en alleen maar uitdagend zo bleef zitten zodat hij weer begon te masturberen. “Es, kijk!” gaf Victor aan en begon, zittend naar Ruud eveneens te masturberen. “Jullie masturberen, ik dan ook” sprak Esther geil en met hun drieën zaten ze zichzelf openlijk te bevredigen. “Niet klaarkomen jullie” kreunde Esther die de wijnfles nam en die voorzichtig in haar gleuf duwde. Toen de hals een flink stuk in haar kutje zat stond ze op en ging tussen beide mannen staan en begon de fles in en uit te bewegen. Ruud genoot van het spel en was hijgend met zichzelf bezig, langdurig bekeken door Esther.

Plotseling stond Victor op en haalde de fles uit de kut van zijn vrouw, duwde haar iets voorover en liet aan Ruud zien hoe hij zijn lul tussen de dijen van zijn vrouw duwde en haar begon te neuken. Met zijn handen op haar heupen draaide Victor zijn vrouw iets zodat die met haar gezicht vlak voor de stijve lul van Ruud zat en zijn ballen pakte en er kreunend mee begon te spelen. Dit was allemaal teveel voor Ruud en gaf aan dat hij klaar ging komen.

“Mooi kerel, spuit je zak maar leeg” lachte oom Victor!

Beide mannen kwamen bijna brullend klaar en spoot Victor zijn zaad in de kut van zijn vrouw die voorovergebogen haar mond opende en 2 stralen sperma van Ruud in haar mond opving terwijl de rest over haar handen liep. Toen Ruud zijn ogen opende gaf Esther hem een knipoog en opende haar mond en liet Ruud zien dat ze zijn zaad had opgevangen. Nadat ze het had doorgeslikt likte ze haar lippen af en ging rechtstaan. “Ik ga mezelf klaarmaken” lachte Esther en ging zo zitten dat Ruud een perfect zicht had op haar kutje en kon genieten van zijn tante die na 5 minuten plotseling even recht ging zitten om daarna in een orgasme door te schieten. Met geopende ogen keek ze Ruud aan terwijl ze snuivend en kreunend klaarkwam.

Met een brede lach op zijn gezicht had Victor naar Ruud gekeken die ademloos alles had geregistreerd van Esther. Gedurende de dag werd Ruud steeds door Esther uitgedaagd en stond zijn lul vaker overeind dan dat die slap was. “Je moeder zou ons zo moeten zien” lachte Victor.

’s Avonds zaten ze na het eten vermoeid in de bank toen Esther plotseling de woorden van haar man ter sprake bracht. “We weten dat Ruud graag gluurt en wij graag uitdagen” sprak Esther bedachtzaam uit. Zowel Ruud als Victor keken haar aan. “Als we nu eens mijn zuster gaan uitdagen. Ruud stelt zich verdekt op en bekijkt alles op zijn gemak. Wij kunnen dan ons spel spelen en jij kan mijn zus neuken” legde Esther de situatie uit die meteen werd uitgedacht door vooral Victor. “Hoe sta je er tegenover dat ik Heleen ga uitdagen en dat jullie je verdekt opstellen en kijken wat er gebeurd!” vroeg Victor om advies. “Dat kan natuurlijk ook. Eigenlijk beter. Zo kan ik ook nog eens kijken en voor Ruud zorgen en jij kan je hart mogelijk ophalen tussen de dijen van mijn zuster” gaf Esther toe en keek naar haar neefje. “Hoe zou je het vinden om je moeder misschien te zien neuken?” vroeg ze.

Het hele plan werd door Esther en Victor besproken terwijl Ruud met een stijve lul zat te fantaseren over de beelden die hij misschien te zien zou krijgen. “Trek je maar even af” lachte Esther die de stijve lul van Ruud zag en plaatste haar voeten op de rand van de tafel zodat Ruud weer zicht kreeg onder haar rokje. Haar slipje lag nog ergens op de boot. “We gaan het even goed bespreken nu” lachte Victor en kleedde zich uit en trok zijn vrouw over zijn knieën, pakte haar heupen en begeleidde Esther op zijn lul om daarna tegen de rugleuning te gaan hangen. Esther legde zich tegen zijn borst en liet Ruud kijken hoe de lul van Victor in en uit haar kutje gleed en al pratend en kijkend naar Ruud behoedzaam haar klitje streelde.

“Heb je al een idee hoe je het wilt aanpakken?” vroeg Ruud masturberend aan Victor en haalde rustig zijn hand over zijn lul en hield die soms recht vooruit bewust voor de ogen van Esther. “We zetten een aantal grote schermen in de kamer. Dat hangen in kasten is niets. We zorgen ervoor dat Heleen niet achter de schermen kan kijken en jullie rustig kunnen kijken. We stellen de bank zo op dat jullie alles kunnen zien van dichtbij. Ik ga haar verleiden en dan kijken we wel hoever we kunnen komen. Ik geeft geen garantie” lachte Victor geil en hoorde hoe de kut van zijn vrouw sopte tijdens het neuken. Ruud zat met zijn benen ver uit elkaar zich rustig af te trekken terwijl hij tussen de benen van Esther keek die voor Ruud haar schaamlippen ver uit elkaar had getrokken. Ruud voelde zijn ballen steeds samenknijpen van geilheid.

Midden in de nacht werd Ruud nog gewekt door Esther die op zijn harde lul ging zitten en met haar tepel in de mond van haar neefje zich naar een orgasme neukte. “Spuit me maar vol” kreunde Esther en voelde hoe de lul van Ruud begon te kloppen en niet veel later was haar baarmoeder gevuld met zaad. “Nu wilde ik dit even snel” sprak Esther en pijpte nog even zijn lul schoon en toonde hoe het zaad uit haar kut liep. Niet veel later stond ze in de badkamer.

De volgende ochtend werden de grote schermen en een aantal grote dozen en wat andere toneel attributen van het bedrijf van Victor gehaald en opgesteld in de kamer. De banken werden verplaatst en de opstelling gecontroleerd. Door de enorme bende was het haast niet mogelijk om achter de schermen te kijken maar was het uitzicht vanuit daar was wel perfect. “We stellen hier een camera op. Wanneer je op het knopje drukt neemt hij op. Laat je los dan stopt hij” was de uitleg van Victor die zichtbaar opgewonden was toen alles klaarstond en getest was. Zelfs het uitzicht naar de keuken was min of meer optimaal zodat Esther besloot haar zuster te bellen. “Heleen, luister eens, ik moet met Ruud spullen kopen voor Victor die hier gaat beginnen maar waarschijnlijk hulp nodig heeft. Wij moeten die spullen van ver halen dus zijn wel een aantal uren onderweg. Kan jij komen helpen hier?”

Na 20 minuten was Heleen gearriveerd en zag de bende. “Ruud en Esther zijn al vertrokken” gaf Victor aan die meteen meldde dat hij last van zijn schouder had. “Ik denk, nu je hier toch bent, dat jij aan het werk moet en ik mijn schouder maar niet moet belasten” lachte Victor. “Ik kom om te helpen. Niet om te werken was de opdracht” gaf Heleen aan en vroeg wat er aan de hand was. Ruud en Esther zagen hoe Heleen door de kamer liep in haar strakke spijkerbroek en T-shirt om daarna naar de keuken te lopen. “Erg strakke broek heeft ze aan” fluisterde Esther nauwelijks hoorbaar op haar knieën zittend. “Ik ga even achter je zitten Es” sprak Ruud zacht en had zijn handen op de heupen van zijn tante gelegd om zo min mogelijk geluid te maken bij het zich verplaatsen. Toen hij achter zijn tante zat keek hij naar het strak gespannen jurkje, haalde zijn lul uit zijn broek en hield de heupen van Esther opnieuw vast. Rustig bewoog Heleen door de kamer en toen Victor aangaf naar de garage te moeten bleef ze alleen achter en deed snel haar borsten even goed in haar bh. Toen Ruud dat zag kneep hij even in de heupen van Esther die met een glimlach achterom keek. Terwijl beiden naar Heleen keken ging Heleen zitten en stond meteen weer op, maakte haar broek open en deed nu haar slipje goed. Een duidelijk blik werd gegeven op het rode slipje. Nadat de vingers van Heleen onder het elastiek waren gegleden en de string tussen haar billen goed was gelegd deed ze haar broek weer dicht en wachtte op Victor. “Je hebt je toch wel gedragen hè, in de tijd dat ik weg was” vroeg Victor uitdagend. “Ik kan beter vragen wat jij in de garage aan het doen was. Heb jij je soms misdragen?” lachte Heleen. “Een getrouwd man als ik gedraagt zich per definitie”. “En ik ben een getrouwde vrouw dus misdraag me!” gaf Heleen aan. “Wat dat betreft komt dat goed uit want we zijn vandaag samen. Dus…” “Ik heb me gedragen hoor. Zou niet anders durven. Heb alleen mijn bh goed gedaan” antwoorde ze naar halve waarheid. “Als dat het enige is dan valt het wel mee. En als ie irriteert doe je hem uit joh” “Wanneer je helemaal van de privématerie op de hoogte wilt zijn dan heb ik mijn string ook even goedgedaan. Ik weet het al wat je gaat zeggen……” lachte Heleen naar Victor. “Je broek zit toch veel te strak om te werken. Dat is geen doen en ik heb last van mijn schouder dus ik denk dat er van werken niet veel komt” opperde Victor bewust zijn zorgen. “Van die broek heb ik geen last hoor maar zit inderdaad wel strak” bekende ze en zag dat Victor naar haar benen en kruis keek. “Als er niet gewerkt hoefde te worden zou ik de hele dag naar je kijken. Esther had vanochtend ook een broek aan die zo strak zat dat die schuurde bij haar schaamlippen” ging Victor uitdagend verder. “Heeft ze die aangehouden?” “Nee joh, daarin kon ze niet eens meer lopen. Dus uit ermee” sprak Victor snel. “Heb jij daar geen last van?” vroeg Victor meteen verder een wreef over zijn schouder. “Nee, maar als ie strakker zou zitten dan kan ik er niet eens inkomen door die dikke kont van me”. “Je hebt geen dikke kont. Die ziet er heerlijk uit en daar kan ik uren mee spelen” ging Victor met een grote smile verder. “Ik vind van wel”. “Ik heb er verstand van dus ga eens staan” probeerde Victor en hielp Heleen meteen overeind. “Vooruit dan maar” lachte Heleen die ging staan en haar billen toonde. “Hou toch op met de dikke kont van je. Ze zijn heerlijk. Ik heb er al zo vaak naar gekeken” lachte Victor luid.

Terwijl Ruud achter Esther bleef zitten liet hij zijn hand stilletjes over zijn lul glijden en keek naar de billen van zijn tante. Met zijn vrije hand trok hij behoedzaam haar jurkje omhoog totdat hij haar broekje zag zitten. Esther voelde zijn hand over haar broekje gaan en duwde haar billen iets naar achteren zodat zijn harde lul tegen haar broekje kwam. Ze voelde hem zich aftrekken en zag hem weer strak de kamer inkijken om niets te missen.

“Zie je wel. Ik heb altijd gelijk wat dat betreft. Je figuur is heerlijk” bekende Victor. “Ze zijn in overeenstemming met je borsten” ging hij meteen verder. “Zit je dan ook altijd naar mijn borsten te kijken?” vroeg Heleen onschuldig. “Nee, nooit gedaan” sprak Victor naar zijn waarheid. “Nooit gedaan? Leg uit?” “Ik heb je borsten nooit gezien. Nooit bloot. Alleen de vorm en geschatte grootte” ging Victor erop in. “Je kan kijken naar de borsten van mijn zuster. Die zijn precies hetzelfde als de mijne” vertelde Heleen. “Hmhm. Dan weet ik in ieder geval dat je ook grote tepels hebt die gevoelig zijn” en draaide Heleen een slag om, hield zijn hand op haar heup en keek naar haar borsten. “Helaas kan ik het niet zien. Ik bedoel of je tepels ook groot zijn”. “En gevoelig zeker” antwoorde Heleen snel. ”Ja, dat bedoel ik. Wat dat betreft ben ik best nieuwsgierig hoor”. “Dus ik mag ondertussen concluderen dat jij in de bank wilt zitten vandaag om naar mij te kijken wanneer ik in mijn slipje en borsten bloot aan het werk ben. “Je schat mij verkeerd in. Maar je voorstel is uitstekend. Jij vandaag in je slipje met blote borsten en samen blijven we op de bank zitten” gaf Victor aan. “Zeur niet. Want dan verzin je wel dat ook jouw broek knelt” sprak Heleen die keek naar de bobbel in zijn broek. “Dat hoef ik niet te verzinnen want dat is nu al het geval. Kijk maar” sprak hij terwijl hij opstond.

Ruud en Esther zagen Heleen kijken naar het kruis van Victor en door de spanning legde Esther even haar hand op haar billen en voelde de harde lul van Ruud tegen haar hand. Meteen trok ze haar hand terug en bekeek die waarna ze die aflikte. Weer keek ze achterom en gaf Ruud een knipoog, keek even snel naar zijn lul en keek weer de kamer in. Ruud wist dat zijn zaad uit zijn lul liep en deed het slipje van zijn tante iets opzij en liet zijn eikel over- en tussen de schaamlippen van zijn tante glijden. Met zijn lul strak in zijn hand tikte hij met zijn eikel even tegen het klitje en haalde zijn eikel over de lipjes en zag hij hoe Esther lichte neukbewegingen ging maken terwijl ze haar borsten onder haar jurkje haalde. Even boog Ruud naar voren om haar borsten te strelen waardoor zijn eikel in het kutje van zijn tante gleed en streelde haar tepels maar hield zijn eikel tussen haar schaamlippen.

“Ik zie het inderdaad. Op die manier is ook jouw broek te klein” sprak Heleen die verder alleen maar keek. “Dus we hebben samen nu een probleem” sprak Victor nu zachtjes en liet zijn hand glijden over de buik van Heleen om die daarna op haar borst te leggen. Meer zeker van zichzelf omdat Heleen niet afweerde kneep hij zachtjes in haar tepels die nog bedekt waren door haar bh-tje. “Ik geloof dat je inderdaad ook grote tepels hebt en die wil ik maar wat graag zien” ging Victor door. “Ik dan met blote borsten en jij keurig gekleed. Volgens mij heb je alleen maar een grote mond” lachte Heleen die haar lippen natmaakte met haar tong. “Wacht, dan zal ik het bewijzen” hijgde Victor lichtjes en trok langzaam zijn broek uit en stond met een harde lul in zijn boxer voor Heleen. Met aandacht keek Heleen naar zijn boxer en toen ze zijn hand onder haar shirt voelde glijden pakte ze zijn lul vast en kneedde daar iets in. “Je durft” lachte ze en voelde hoe zijn vingers onder haar bh-tje gleden en haar tepels aanraakte. “En jouw tepels zijn net zo hard” gaf Victor aan en ging naast Heleen staan, draaide haar speels een stukje om zodat Ruud en Esther konden zien hoe hij Heleen begon uit te kleden. Eindelijk waren haar shirt en bh-tje uit en streelde Victor haar tepels om die daarna in zijn mond te nemen.

Ruud zag hoe hard de tepels van zijn moeder waren en hijgde in het oor van zijn tante. Een borst had hij in zijn hand, zijn eikel liet hij nog steeds stilletjes langs de lipjes glijden en voelde de zachte neukbewegingen van zijn tante. Ruud zorgde ervoor, met zijn hand op zijn lul, dat slechts zijn eikel in het geile natte kutje van zijn tante zat en hield hem daar terwijl ze beiden keken naar de vorderingen van Victor.

Heleen bolde even haar rug toen de zachte lippen van Victor vervangen werden door zijn tong en hielp hem, door haar buik in te houden, met het losmaken van haar broek die daarna langzaam naar beneden werd getrokken, duidelijk zichtbaar voor Ruud en Esther.

Het was Esther die de hand van Ruud vastpakte en die vasthield zodat Ruud nu moest waken dat zijn lul niet te diep in de natte gleuf van zijn tante doorgleed. Ook was het Esther die opeens haar billen naar achter stootte en voelde hoe Ruud volledig doordrong in haar kut. Weer keek ze achterom en weer die knipoog en begon Ruud haar zachtjes te neuken. Meer dan overvloedig nat was Esther door de situatie en legde haar vingers op haar klit en keek weer samen met Ruud de kamer in. Nog even werd snel de camera ingeschakeld.

Steeds opnieuw haalde Ruud zijn lul uit de kut van Esther om die daarna meteen weer terug te laten glijden in het warme vertrouwde kutje. Met overslaand hart zag Ruud hoe het slipje van zijn moeder werd uitgetrokken om daarna de duim van Victor omhoog te zien gaan. Toen Ruud dat zag neukte hij zijn tante even hard en diep en pakte zijn tante bij haar haren. Meteen liet Esther haar hand tussen haar benen glijden op zoek naar zijn ballen en liet zich rustig neuken. Ze was verbaast over zijn beheerstheid terwijl juist bij haar de sappen uit haar gleuf langs haar benen liepen. Ruud was blij dat ze stopte met het strelen van zijn ballen en dat ze geen neukbewegingen meer maakte zodat hij nu zijn lul diep in de geile kut van zijn tante kon stilhouden en op zijn gemak kon kijken naar zijn moeder die met de boxer van Victor ingleed en zijn lul begon af te trekken.

Vlak voor de ogen van Esther en Ruud werd Heleen gevingerd...

Ze hoorden het soppend en slurpende geluid uit haar kutje. Opnieuw begon Ruud te bewegen in de geopende kut van zijn tante en volledig opgehitst door de geile beelden voor hun begon hij Esther hard te neuken. Met beide handen op haar heupen moest ze de stoten opvangen en daarbij voorkomen dat hun lichamen tegen elkaar kletsten om ontdekking te voorkomen. Opeens voelde Esther warme golven zaad haar baarmoeder inspuiten en keek ze achterom maar Ruud bleef geobsedeerd naar zijn moeder kijken die vlak voor hun ogen de lul van Victor aan het pijpen was. Ruud bleef hard. Ruud bleef keihard en zonder het zich bewust te zijn bleef hij zijn tante neuken die steeds meer moeite had om niet klaar te komen. Om dat te voorkomen maakte ze zich los en voelde hoe een golf zaad haar kut uitstroomde, draaide zich om en nam de eikel van Ruud in haar mond. Zachtjes trok Ruud zich in haar mond af terwijl Esther haar klitje bewerkte.

Ruud pakte Esther wat harder vast toen hij zijn moeder hoorde kreunen van geilheid en hun hoorde praten. Bij hun hoorden ze wel hun lichamen tegen elkaar kletsten. Bij haar zag Ruud haar borsten bij elke stoot schudden en onbewust drukte hij zijn lul dieper en dieper in de mond van zijn tante die alle moeite moest nemen om hem geruisloos af te weren. Maar Ruud leefde in zijn eigen wereld en in een constante roes van opperste geilheid drukte hij steeds verder zijn lul in haar mond totdat hij plotseling doorschoot. Verbaast keek hij even op en zag hoe Esther haar mond helemaal om zijn lul had. Hij voelde de warmte van haar keel plotseling en streelde haar wang. Esther hield haar mond over zijn hele lul en trok niet terug en toen ze haar ademhaling onder controle had begon ze Ruud aankijkend haar hoofd te bewegen. Met grote geile ogen zag Ruud hoe Esther haar handen op haar rug deed en rustig haar hoofd bewoog over zijn hard lul. Elke keer weer voelde hij hoe zijn buik haar neus raakte. Elke keer voelde hij haar zachte keel. Terwijl Esther zo met hem bezig bleef schoof hij geruisloos de doos voor hem iets opzij en keek Victor recht in zijn ogen die even met een glimlach naar het gezicht van zijn vrouw keek.

In het geile spel met Heleen trok hij haar beetje bij beetje naar de dozen, duwde haar voorover en ging achter haar zitten en trok haar billen uit elkaar. Even keek Victor naar Ruud en liet hem tussen haar billen kijken. Ruud rook de geile sappen uit de kut van zijn moeder die er, op enkele centimeters afstand schaamteloos geil bijstond. Esther haalde zijn lul uit haar mond en hapte naar adem om daarna te kijken naar haar neefje. Voorzichtig hielp ze Ruud overeind die zijn ogen niet van de kut en kontje van zijn moeder kon afhouden die gelikt werden door Victor.

Plotseling stopte Victor en plaatste zijn vingers op het klitje van Heleen en trok haar billen helemaal naar achteren. Toen Esther dat zag begreep ze haar man en duwde Ruud zacht haar voren. Terwijl Heleen verder werd gestreeld en gevingerd likte Victor soms haar kontje en praatte zacht tegen haar. “Ik ga nu even je kontje snel en diep likken!” gaf Victor aan wat een luidde kreun bij Heleen opleverde die haar tepels kneedde. Langzaam draaide Victor zijn hoofd werd en duwde Esther het gezicht van Ruud naar voren. Even keek Ruud nog naar Victor en duwde daarna zijn tong diep tussen de billen van zijn moeder en likte haar kontje. Meer was in deze houding onmogelijk en Ruud likte haar daardoor zo diep mogelijk. Na enige minuten kreeg Ruud kramp en trok zich terug waarna Victor meteen zijn tong door de kut van Heleen liet glijden. Veel aandacht besteedde hij aan haar nu geopende kontje, ging staan en drukte zijn lul langzaam tussen haar billen. Esther nam de lul van haar neefje weer in haar mond en begon hem te pijpen terwijl ze met haar klitje speelde. Esther wilde klaarkomen en met de lul van haar neefje in haar mond keek ze Ruud aan en kwam in een geruisloos orgasme terecht. Het eventuele geluid dat ze zou maken werd overstemd door Victor die haar klaarkomen zag aankomen en met meer geluid dan anders spoot hij zijn zaad in de klaarkomende Heleen die met haar heupen draaide om de lul van Victor goed in haar kont te voelen. Het zaad van Victor liep langs haar benen en niet veel later spoot Ruud het gezicht van zijn tante vol. Het zaad droop van haar gezicht terwijl ze keek naar de opengehouden billen van haar zuster waar het zaad van haar man uitliep.

In de late namiddag zat Ruud thuis in zijn slaapkamer. De filmopname lag op zijn schoot.