Met mijn dochter in bed
Categorie: Incest / Familiesex | donderdag 18 februari 2016

Het gebeurde allemaal ongeveer 9 jaar geleden. Mijn vrouw was ziek, en moest worden opgenomen in het ziekenhuis, zodat ik moest zorgen voor onze kinderen. De oudste was mijn 18 jaar oude dochter Barbara. Natuurlijk had ik mijn werk overdag, en zij was een grote hulp voor me, want ze zorgde voor haar 2 jongere zusjes. 's Avonds, toen we terugkeerden van het bezoekuur in het ziekenhuis, ging ze naast me op de bank zitten, op zoek naar troost en aandacht. De eerste week gebeurde er verder niets, maar ergens aan het begin van de 2e week vroeg ze me of ik me niet eenzaam voelde in bed, nu haar moeder er niet was. Ik antwoordde dat het bed was nogal leeg aanvoelde, en dat het een beetje vreemd was om te gaan slapen zonder mijn vrouw naast me. De avond ging voorbij, totdat het tijd was om naar bed te gaan.

Ik ging naar boven, kleedde me uit, hetzelfde ritueel zoals gewoonlijk, en in het zwakke licht van mijn bedlampje gleed ik in bed. Toen ik lag werd er op mijn deur geklopt. Het was Barbara, mijn dochter. Ze opende de deur en kwam binnen. In het schemerige licht kon ik zien dat ze nauwelijks gekleed was, op een kleine string na en een shirt dat zo klein was het niet eens de moeite waard was. "Papa, ik heb het koud! Mag ik naast je kruipen?" vroeg ze. "Dat begrijp ik, als ik zie wat je aan hebt, of beter, niet aan hebt," antwoordde ik. Maar, ik zag er geen kwaad in, stemde toe, en ze stapte in het bed van haar moeder.

"Wil je je arm om me heen slaan, pap?", vroeg ze.

Ze tilde haar schouders op, en ik sloeg mijn rechterarm om haar heen en trok haar naar me toe. Ze rolde meteen op haar zij, en gaf me een dikke knuffel. "Hmm, dat is beter!", zei ze, legde haar arm over mijn borst en speelde met haar vingers een beetje met mijn borsthaar. Het voelde prettig, ik draaide mijn hoofd naar haar toe en gaf haar een kus op haar wang. Ze glimlachte naar me, en ik voelde haar rechterbeen over me heen glijden. Haar been voelde glad, met mijn rechterhand streelde ik haar rug. Met mijn linkerhand streelde ik haar linkerarm, bereikte haar oksel en ging verder over haar zij. Haar shirt was omhoog geschoven en ik voelde haar naakte borst tegen mij aan. Onbedoeld raakten mijn vingers haar daar, en ik voelde aan haar reactie dat ze het niet erg vond. Ze glimlachte weer naar me, en ik wilde haar wang opnieuw kussen. Maar ze draaide haar hoofd naar me toe, en onze lippen raakten elkaar. Het was niet de eerste keer dat ik mijn dochter op haar lippen kuste, maar deze keer was het anders. Er hing iets in de lucht, we voelden het beiden.

Opeens draaide Barbara zich op me, sloeg haar armen om me heen en drukte haar lippen stevig op de mijne. Toen voelde ik haar tong mijn lippen likken, op zoek naar een een weg naar binnen. Ik wilde haar vragen wat ze dacht dat ze aan het doen was, maar kreeg de kans niet; haar tong vond zijn weg, en zette zijn zoektocht naar de mijne voort. Even later liet ze me los, en in het schemerige licht kon ik de blik op haar gezicht zien. Deze was anders dan gebruikelijk. Om eerlijk te zijn, die kus voelde helemaal niet verkeerd aan. Ze zat op haar knieŽn, alsof ze me bereed, keek me aan en boog opnieuw voorover. Opnieuw kuste ze me, en deze keer beantwoordde ik haar kus. Terwijl ze me kuste, drukte ze haar kruis stevig tegen het mijne aan, en begon langzaam heen en weer bewegen. Tussen twee kussen in trok ze haar shirt uit, en ik had vol zicht op haar stevige jonge borsten. Ik kwam wat overeind, nam een ​​van de tepels tussen mijn lippen en begon eraan te zuigen en te likken.

"O ja papa, zuig alsjeblieft op mijn tietjes!" zuchtte ze.

Dat hoefde ze geen twee keer zeggen, en ik genoot van de zoete smaak van haar jonge lichaam. Al zoenend en zuigend voelde ik haar tepels groeien en steeds harder worden. Ondertussen schoof ze nog steeds met haar kutje, dat nog steeds bedekt was door de minuscule string, op en neer over mijn lul. Ik kon de warmte van haar kruis voelen, en mijn pik werd steeds harder. Plotseling verbrak ze mijn omhelzing, en gleed naar beneden. Ze trok mijn onderbroek naar beneden, mijn pik bevrijdend uit zijn gevangenis, en ik hoorde "Ohh, die ziet er lekker uit papa, ik wil je afzuigen!" Ze vond het niet nodig op een antwoord te wachten, opende ze haar mond en liet mijn staaf in haar mond glijden. Oh, dit was zo geil! Mijn eigen dochter zoog op mijn pik! En ze was er ook nog verdomd goed in ook! Mijn paal ging in en uit haar mond, dan weer snel, dan weer traag, en intussen speelden haar handen met mijn ballen. Ik moest haar afremmen, wilde niet te snel klaarkomen!

Ik draaide haar om zodat haar kut boven mijn mond kwam, schoof haar string opzij en zag een mooie roze en geschoren natte kut. Haar lippen waren gezwollen, ik kon haar klit uit zijn schuilplaats zien komen. Ik legde mijn arm om haar heen, trok haar naar beneden en voorzichtig likte ik haar kutlippen. Ze proefde o zo zoet, zo goed, het maakte me nog geiler dan ik al was. Met getuitte lippen zoog ik op haar klit, en ik beet er zachtjes in.

Ze kreunde luid en diep, haar lichaam rilde. Ik liet haar klit met rust, perste mijn tong in haar neukgat en likte haar zoete sap op. Met ťťn hand kneep en masseerde ik haar tepels, met een vinger van de andere hand masseerde ik haar sterretje. Ik liet hem tussen haar schaamlippen glijden om hem nat en glad te maken, en drukte hem tegen haar kontgat. Vrij gemakkelijk gleed hij naar binnen, en ik hoorde Barbara happen naar lucht. Snel neukte ik haar kont met mijn vinger, tegelijkertijd haar klit likkend. Ik voelde dat ze trilde en opeens kwam ze. Haar geil stroomde in mijn mond, en ik slikte het allemaal door. Barbara rolde op haar rug, trok haar benen omhoog en trok haar string uit. Ze spreidde haar benen wijd voor me, en zei: "Kom op, papa, neuk je kleine meisje! Laat me je harde pik in mijn strakke kut voelen!" Ik ging tussen haar benen zitten, richtte mijn staaf op haar roze kut en duwde hem zachtjes naar binnen. Ze had gelijk, ze was erg strak, ik voelde haar spieren spannen rond mijn harde pik. Dieper en dieper drong ik in haar door, totdat ik volledig in haar zat, en voelde de bodem van haar prachtige poesje. Toen begon ik mijn pik in haar te rammen, en elke keer sloegen mijn ballen tegen haar kont. "Neem me, papa, kom op, geef mij je zaad alsjeblieft!", riep ze. Mijn pik gleed uit haar natte kut, en ik draaide haar op haar knieŽn.

"Papa gaat je op zijn hondjes nemen, schatje", fluisterde ik...

Opnieuw gleed mijn pik in en uit haar kut. Ik duwde haar schouders op het bed, zodat haar kont omhoog kwam, zodat ik nog dieper in mijn schatje zou komen. Terwijl ik haar harder en harder neukte speelde ze met haar kittelaar, en aan haar spierbewegingen merkte ik dat ze opnieuw klaarkwam. Ik trok mijn lul uit haar, keek naar haar pulserende kontgat, en plaatste de top van mijn staaf ertegen. Zorgvuldig en zonder haar pijn te doen duwde ik hem in haar kont. Ik hoorde haar zuchten en kreunen.

"Oh, papa, wees voorzichtig", zei ze...

Beetje bij beetje gleed ik naar binnen. In een traag tempo begon ik haar kont neuken, elke slag ging ik een beetje dieper. Ze vond het geweldig! En ik, ik wist niet wat me overkwam! Mijn eigen dochter wilde zo graag door me gedekt worden, ik wist niet dat ze dat wilde! Geleidelijk aan begon ik haar harder te neuken en ik voelde haar spieren samentrekken rond mijn lul. Opnieuw kwam ze klaar, en nu had ik het gevoel dat het mijn tijd ook werd. Maar als ik voor de eerste keer in haar klaar wilde komen, wilde ik in haar kut komen, niet in haar kont (niet nu, in ieder geval). Dus trok ik mijn pik uit haar kont, en ik ramde hem in hoog tempo nog eens een paar keer in en uit haar kut, en toen kwam ik ook.

Terwijl ik mijn zaad in haar spoot sloeg ik mijn armen om haar buik en trok haar strak tegen me aan, zodat ik zo diep mogelijk in haar komen kon. Terwijl ik haar vol spoot voelde ik haar spieren ontspannen, en terwijl ik nog steeds diep in haar zat vlijden we ons op het bed neer. Na een paar minuten draaide ze zich om, bukte en maakte mijn lul schoon met haar mond. Toen kroop ze weer omhoog, en gaf me een lange en tedere kus.

Vanaf die avond sliepen we elke avond samen tot mijn vrouw twee weken later weer thuis kwam uit het ziekenhuis. Daarna moesten we voorzichtig zijn, en konden we alleen neuken als mijn vrouw weg was. Nu woont ze op zichzelf en zien we elkaar niet meer zo veel. Maar zo nu en dan hebben we geluk, en kunnen we elkaar nog een keer behagen ....