Mijn schoonmoeder is lekker
Categorie: Incest / Familiesex | zaterdag 16 april 2016

Mijn schoonmoeder heeft al op jonge leeftijd haar kinderen gekregen, zij is maar 11 jaar ouder dan ik ben ze ziet er goed uit en verzorgt zich goed. Mooie borsten maar een klein buikje en een lekkere kont. Zij en ik hebben een speciale klik, we kunnen het goed met elkaar vinden. Al vanaf het begin zoenen we elkaar op de mond, dat vinden wij heerlijk om te doen. Mijn schoonvader is al jaren geleden overleden en zij heeft nooit de behoefte gehad om een andere partner te nemen. Als er een klusje bij haar in huis gedaan moet worden dan doe ik dat. Wat ophangen, verplaatsen of aansluiten. Ik doe dat graag want dan zijn we even alleen samen en geniet ik van haar gezelschap. We praten over van alles maar nooit over seks en zo. Dat doet de oudere generatie niet.

Vorige week was ik er weer om wat te doen, ik was klaar en ging op de bank naast haar zitten. Ze gaf me een zoen om mij te bedanken voor het klusje, onze lippen bleven langer op elkaar als anders. Het gaf mij een lekker kriebelig gevoel. Ik heb al langere tijd een fantasie over haar en die is dat wij samen seks hebben. Dus ik legde een arm over haar schouder en boog mijn hoofd naar haar toe om te zien of ik nog een zoen kon krijgen. En ja hoor ze trok niet terug maar zoende mij ook. Ik opende mijn mond en zij de hare, haar tong kwam tussen onze lippen door op zoek naar de mijne. Wat was dat raar om met haar te tongen en niet met mijn vrouw. Ik trok me terug maar mijn hart bonkte in mijn borstkas en mijn pik had ook al gereageerd.

Zij zei dat ze dit gemist had en dat zij al zo lang niets meer meegemaakt had. We begonnen weer te zoenen zeer heftig en ik werd er geil van. Ik pakte een borst van haar en begon die te strelen, door de stof voelde ik haar tepel hard worden. Ik ging met mijn hand tussen haar benen en dat liet ze toe. Ze was begonnen te hijgen want dit vond ze lekker. Ik zoende haar nu in haar nek en langzaam naar haar borsten over haar blouse en BH een harde tepel in mijn mond nemend en er licht op bijtende begon ze te kreunen van genot. Ik nam haar mee naar de slaapkamer en legde haar op bed. Ik maakte haar blouse los en kuste de vrijgekomen blote huid. De blouse was al gauw uit en meteen ook maar de BH losgemaakt.

Ze hield die nog vast want ze schaamde zich voor haar lichaam.

Ik stopte even en ging naast haar liggen. Een hand op haar borst en die lekkere harde tepel tussen mijn vingers. Ze zei mij dat vroeger de seks onder de dekens gebeurde en dat ze haar borsten nog nooit had laten zien aan een andere man. Ik troostte haar en zei dat ze mooi was en dat haar borsten nog steeds mooi waren en dat ik die wilde vertroetelen. Langzaam tilde ik haar BH op en begon de blote huid van haar borsten te kussen en te likken. Ik nam een tepel in mijn mond en zoog erop. Ze smaakte lekker. Ze woelde door mijn haar en trok me omhoog om weer te gaan tongen. Ik maakte haar broek los. Ik stak mijn hand in haar broek en voelde over haar onderbroek aan haar kut. Ze was al behoorlijk nat dat voelde ik aan haar slip.

Ik zoende haar en ging weer al likkend en zoenend over haar lichaam naar beneden. Lekker haar tieten weer een beurt geven en dan over haar buik naar beneden naar de bovenkant van haar broek. Daar stopte ik zodat ik dat ding van haar kont af kon trekken, helemaal uit en nu hield ze me niet meer tegen, ze lag te genieten.

Ik kleedde mezelf ook uit op mijn boxer na.

Nu lagen we allebei bijna naakt op bed. We bleven tongen en ik streelde haar hele lichaam en ze was nu begonnen om mij ook te gaan strelen. Mijn hand ging naar haar schaamstreek en zij deed haar benen wijd zodat ik haar, nu nog over haar onderbroek, haar kut kon strelen. Haar broek was nat, mijn vinger liet ik onder het bandje glijden en ik voelde haar schaamlippen. Ik begon haar te vingeren haar kut was zeiknat en mijn vinger sopte heerlijk rond in die heerlijke kut. Zij had haar hand op mijn stijve lul gelegd. Nog niet in mijn boxer. Haar hand gleed zo over mijn lul naar mijn ballen en weer terug. Ik maakte een paar neukbewegingen tegen haar hand. Al zoenend ging ik bovenop haar liggen mijn onderlichaam strak tegen het hare aan en ik wreef met mijn harde tegen haar natte poes. Nog steeds in ons ondergoed. Steeds maar weer zoenend likkend en strelend verkende we elkaars lichaam. Het leek alsof ik met een veel jongere vrouw bezig was zo had zij zich overgegeven aan onze vrijpartij.

Ik trok mijn boxer uit en ook haar witte, natte slip. Ze had een grote bos met schaamhaar en daar ging ik met hand doorheen over haar venusheuvel en zo tussen haar benen en weer die natte kut in. Eerst met n vinger al snel een tweede erbij. Ze kronkelde en kon niet meer stilliggen. Ik vingerde haar naar een hoogtepunt. Ze had mijn lul weer vastgepakt en trok eraan. Ik stond op knappen dus trok ik terug want ik wilde hem in haar hete natte grotje stoppen en lekker neuken. Ik ging tussen haar benen en zo bovenop haar liggen mijn lul gleed naar binnen. Ik wilde het langzaam opbouwen maar dat ging niet meer zij sloeg haar benen om de mijne heen en drukte zich dicht tegen haar aan drukte mijn lul diep in haar kut en neukte dat het een lieve lust was. Ik hield het niet meer en kwam met grote stralen in haar klaar en zij ook.

Hijgend ging ik naast haar liggen, mijn vingers weer diep in haar kut zodat ik haar en mijn geil voelde ik trok mijn hand eruit en smeerde ons geil over haar borsten en nog meer over de mijne. Ik ging weer bovenop haar liggen en tegen elkaar aan zodat we lekker aan elkaar vastplakte.

Zo bleven we een poos lekker zoenend liggen.

Onze vrijpartij was nog niet klaar ze was nog niet voldaan en ik ook niet door het zoenen en strelen werd mijn pik ook weer hard. Zij zag het en pakte hem weer vast en begon te trekken ik had mijn vingers weer in haar kut gestopt en vingerde haar. Ik zoende haar over haar lichaam zo naar haar kruis en begon aan haar schaamlippen te sabbelen. Ik deed haar benen nog wijder en pakte haar schaamlippen beet en trok ze open een klein haar klitje kwam tevoorschijn. Ik nam die in mijn mond en beet er een beetje in. Mijn tong gleed haar natte kut in en ik likte en vingerde haar weer naar een climax.

Ze kreunde en gromde van genot.

Ik draaide haar om en liet haar op haar knien zitten. Achterlangs liet ik mijn harde lul bij haar naar binnen glijden. Ik ging zo diep als ik kon in haar hete natte poes. Het was zo lekker dat ik voor de tweede keer klaar kwam. Ik trok mijn lul uit haar en spoot mijn geil tussen haar billen. Ze is een oudere vrouw maar heeft haar seksdrive weer teruggevonden. Zodra ik alleen met haar ben, tong ik met haar en voel aan haar heerlijke geile kut en als het kan neuken we weer. Het was heerlijk en ik was erg blij dat ik de kans heb gehad om met haar te vrijen. Mijn vrouw weet nog van niets maar daar ga ik verandering inbrengen. Omdat moeder en dochter heel goed met elkaar omgaan zal ze het zeker niet vervelend vinden.