Mijn zus adverteerd in de TUK
Categorie: Incest / Familiesex | vrijdag 29 april 2016

Mijn zus adverteert in de TUK. Ze biedt gedragen slipjes en foto's aan. Wat dacht je! Ik hoorde het voor het eerst en ik was hartstikke nieuwsgierig. 'Hoe voelt dat nou?', vroeg ik de dag nadat onze ouders en ik het te weten waren gekomen. Mijn zus had betraande ogen - papa was des duivels. 'Tja, wat moet ik zeggen', antwoordde ze, 'het is heel fijn te weten dat iemand opgewonden raakt van jouw lichaam'. 'Maar vind je het niet erg dat je wordt gebruikt dan?', drong ik aan. Ik wilde echt alles van haar weten. 'Aan de ene kant is het inderdaad verschrikkelijk. Maar aan de andere kant...' Haar stem stokte, ze staarde wat dromerig voor zich uit. 'Nou?' 'Nou, het is juist wel fijn te weten dat die mannen je zo behandelen. Het is dan alsof je niet anders meer wil en niet anders meer wilt horen en weten dat je een slet bent...'

Op de bewuste zaterdag keek ik uit het raam. Mijn vader en zus liepen naar de auto. Later zou ik horen dat ze naar het ziekenhuis gingen voor een Aids-test, die neuroot. De wagen reed weg en ik kreeg een wee gevoel in mijn onderbuik. Met knikkende knieŽn liep ik naar mijn zus haar kamer. Het rook er naar tranen. Onder het logeerbed stond een koffer die ik nog nooit had gezien. Voorzichtig klikte ik de sluiters open - tjak-tjak! Langzaam zag ik mijzelf de deksel openen..., en waarachtig! Dat wat ik vermoedde, zat erin! Allemaal hoerenkleren!!! Nylons, geile onderbroekjes - zou ze die voor geld opsturen, dat is toch zonde! - bh'tjes, lakschoenen met naaldhakken, lange handschoenen. Ooh, wat opwindend allemaal. En voordat ik wist waar ik werkelijk mee bezig was, stond ik mijn nakie en bekeek mijn lichaam in de passpiegel. Ik voelde me mooi, vrouwelijk en heet. De kriebel in mijn onderbuik zakte omlaag en nestelde zich tussen mijn benen.

Even haalde ik mijn vingertjes langs mijn schaamlippen.

Ik rilde en wilde doorgaan. Bijna iedere dag maak ik mijzelf klaar, maar net voordat ik toen het punt bereikte dat ik niet meer kon stoppen, keek ik naar de koffer en kreeg een idee. De spanning in me laaide op. Alleen al de gedachte dat ik die kleren aan zou trekken , van mijn zus, de hoer, dat wond me verschrikkelijk op. Ik zakte door mijn knieŽn en graaide in de valies totdat ik vond wat ik zocht. Nylonkousen die tot aan mijn dijbenen reikten, dat had ik nog nooit aangehad! Die waren voor mij de ultieme bevestiging van een sletten-outfit. Ik ging op de bedrand zitten.

Ik keek in de passpiegel terwijl ik ze langzaam en super verleidelijk aandeed. Ik dreef weg in mijn kutje, ik had het niet meer. Af en toe raakte ik mezelf aan. Kippenvel trok over mijn lijfje - het was heerlijk, sletterig, fantastisch! Eenmaal de kleren aan, ging ik staan. Ik bukte, spreidde mijn benen zo wijd mogelijk en nam allerlei uitdagende en hoerige posities aan, en ik keek in de spiegel... De kleren van mijn zus. Wist ik veel wat ze daarmee allemaal had uitgehaald, hoeveel begerige handen er al overheen hadden gestreeld. Maar in mijn hoofd waren dat er honderden geweest. Allemaal voor dat ene ding: neuken , pakken, beuken tussen die benen. Die heerlijke benen van mijn zus, met dat zachte fantastisch ruikende spleetje ertussen. En nu had ik het aan, haar twee jaar jongere zus. Ik voelde me slecht, heerlijk pervers en het werd ondraaglijk geil . Ik liet me op de grond zakken, lispelde tegen mijn spiegelbeeld dat ik een hoer was, dat ik mijn zus was.

Ik spreidde mijn benen weer, zo wijd mogelijk.

Ik keek recht in mijn natte kut, mijn vunzig-opgewonden kutje. Verbaasd zag ik dat de binnenkanten van mijn benen echt nat waren - ik was echt zo geil als ik me bedacht! Mijn hoofd werd er nog lichter van. De laatste remmen waren los... Op de tast pakte ik een slipje uit de koffer. Was het schoon, was het gedragen? Ik weet het niet meer, maar ik drukte het kruisje tegen mijn gezicht. En ik keek in de spiegel... Als een razende vlogen mijn vingertjes naar mijn schaamstreek. Ik bevoelde en bewoelde zo veel en zo snel mogelijk mijn lekkere plekjes. Ik zag hoe mijn beenspieren zich spanden en ontspanden op het ritme van de geilgolven die door mijn onderlichaam raasden. Mijn tietjes trilden, de tepels barstten bijna van opwinding. Ik had het niet meer. Ik moest elk moment verdergaan om mijzelf over te geven aan genotszalige perversiteiten. Ik begon aan het slipje te likken, aan het kruisje. Ooh, het was zo zalig om het te durven, om het te doen! Eindelijk, eindelijk kwam ik klaar. Heftig, zoals nooit tevoren voelde ik de enorme druk als vanzelf in mijn spleetje opwellen. De orkaan zwol. Ik gromde, hijgde de meest smerige dingen naar mijn eigen spiegelbeeld.

'Ik lik je teef! Smerige hoer! Jouw zusje likt je kut!!! Jouw kutgeil op mijn tong! Dat komt er nou van, ik bef je!!!'

Trillend kwam ik weer bij mijn positieven. Het was zalig geweest. Ik schrok, hoelang had ik hier wel niet gelegen?! Maar het viel mee, slechts een minuut of tien. Ik stond op en keek nog eens in de passpiegel.

De ergste opwinding mocht dan wel bevredigd zijn, toch voelde ik me nog steeds een geil wijf en ik besloot de kleren aan te houden. En juist op dat moment ging de bel... 'Wie kan dat zijn?!', schoot het door me heen. Vliegensvlug pakte ik het eerste de beste hesje dat ik zag, uit mijn zus haar koffer natuurlijk. En ik holde naar beneden. Schichtig hield ik de deur op een kier en keek wie er stond. Het was Ton, de vriend van mijn zus. Hij had een rode kop. 'Hoi Mandy, ik ben hier om met je vader te praten. Is 'ie er?', stamelde hij. Ik slaakte een zucht van opluchting en liet hem binnen. 'Nee', antwoordde ik in het voorbijgaan, 'ze zijn met zijn tweeŽn de deur uit en mama is er ook niet'. Ton had mij nog niet opgemerkt, zo gespannen was hij. Opeens realiseerde ik me dat hij deze kleren zou herkennen! Maar het was te laat. De mooie man stond in de woonkamer en draaide zich naar me toe om wat te vragen. 'Mag ik dan hier blijven wa...', klonk het nog, en toen zag hij wat ik aanhad. Het bloed schoot naar mijn wangen. Ik probeerde wat te stamelen, maar niets kwam tussen mijn lippen.

'He, die kleren ken ik! Ben je je aan het verkleden of zo?', vroeg hij op een prettige toon.

'Ach, eeh, tja...' Ik wist werkelijk niets uit te brengen. 'Geeft niets hoor', antwoordde hij voor me, 'het is allemaal hartstikke spannend om zo'n zus te hebben'. Dat luchtte op, blij als ik was dat hij het ijs had gebroken. 'Ja, we hebben het gehoord, over dat adverteren en zo', zei ik nog wat zenuwachtig. 'Zelf ben ik vooral benieuwd naar de bladen waar ze in staat', ging ik snel verder. 'Dat komt goed uit', antwoordde mijn zwager. 'Daar kwam ik met jouw vader over praten, en het een en ander laten zien'.

Ton ging op de bank zitten en pakte een stapel blaadjes uit zijn tas. Nieuwsgierig nam ik naast hem plaats en bekeek de plaatjes. Mijn zwager bladerde al, op zoek naar zijn vriendin, mijn zus, de hoer. Even stopte hij en keek naar mij. Hij lachte en zei: 'Ja, inderdaad. We zouden bijna vergeten dat hier meisjes in staan die nog jonger zijn dan jij'. Het groentje in mij lachte beschaamd terug. En daar was ze; hetzelfde vlees en bloed als ik stond daar met een onherkenbaar gemaakte man wiens pik ze in haar mond had. Een moment lang keken we allebei zwijgend naar de foto, toen vroeg Ton: 'Nou? Wat vind je ervan?' Ik wist niet zo goed wat te zeggen, kon niet zo snel op een smoes komen. Dus besloot ik maar de waarheid te zeggen, de waarheid die ik nog geen tien minuten daarvoor ook al tegen mijzelf had verteld.

'Ik vind het opwindend', antwoordde ik zacht.

Ton draaide zijn hoofd weer naar me toe en fronste zijn wenkbrauwen. 'Is...', begon hij aarzelend, 'is dat ook de reden dat je nu in haar kleren rondloopt?' Bijna onmerkbaar knikte ik instemmend. 'Ooh Jezus, wat geil', fluisterde Ton zachtjes uit, 'Wat een hoerenmeiden...!' Ik draaide onrustig op mijn billen, de jeuk kwam terug. Het voelde alsof mijn vaginaatje weer liters geilvocht produceerde. Een kreuntje ontsnapte aan mijn keel; ik kreeg er een kleur van. 'Weet je wie die man is', vroeg Ton hees terwijl hij tegelijkertijd naar de afbeelding knikte. Zwaarder ademend schudde ik ontkennend mijn hoofd. 'Dat ben ik', klonk het antwoord bijna onhoorbaar...

Mijn hart klopte in mijn keel. Mijn buik voelde aan als een palingfokkerij en mijn ademhaling sloeg bijna op hol. We keken in elkaars ogen. Ook Ton kon zijn geile lichaamsreacties niet verbergen. Vanuit mijn ooghoek zag ik leven in zijn kruis. Hoewel mijn blik was gevangen door zijn geile ogen, zag ik de pik rijzen in zijn broek!!! Diezelfde pik die daar in het blaadje stond! Met mijn zus, en ik keek in de spiegel... De man zijn neusvleugels bewogen zienderogen sneller en sneller. Wat konden we doen? Alleen een onverwachts binnenvallen van mijn ouders had ons nog af kunnen houden van... Ooh, het was zo fantastisch je helemaal te laten gaan! Tegelijk bewogen onze hoofden naar elkaar en even later lagen we verstrengeld in een diepe, hartstochtelijke kus.

Onze tongen dansten, maar niet voor lang. Wild ontrukte mijn zwager zich eruit. Even wist ik niet wat hij zou doen en kreeg al spijt dat ik me zo had laten gaan. Maar al snel bleek dat mijn vertrouwen niet werd geschonden. Ton scheurde al staande bijna letterlijk de kleren van zijn lijf. Een enorme pik zwiepte tevoorschijn, voorvocht druppels kwamen op mijn naakte huid terecht. Ook ik kon niet meer wachten. In een keer was mijn hoerige gemoedstoestand weer terug. Bijna als in een automatisme greep ik de trillende mannenspeer en bracht hem in mijn mond. De zout-bittere, geile mannensmaak deed me bijna achterover slaan van genot. Ik weet nog dat ik het vreemd vond dat ik het echt, maar dan ook echt lekker vond. In een flits realiseerde ik me dat ik bij mijn geroutineerde zwager mijn best moest doen. Maar een fractie van seconde later ging alles vanzelf. Ik genoot van die mannenpik tussen mijn lippen, in mijn mond, voor de eerste keer in mijn leven. Mijn tong glibberde van het ene plekje naar de andere. Aan het gekreun boven mij te horen kon Ton mijn acties wel waarderen.

Ik voelde me weer heerlijk smerig , pervers!

Ik liet zijn pik zo diep mogelijk in mij glijden totdat ik ervan moest kokhalzen. 'Rustig maar, niet te snel in een keer. Anders blijft er niets van ons over', hijgde Ton die zich weer in de bank liet zakken. Nu kon ik op hem gaan hangen. Ik begroef mij gezicht diep in zijn naar man-ruikende kruis. Met mijn tanden op elkaar hield ik mezelf in bedwang om me niet te pletter te schurken tegen zijn goddelijk geurende mannenlijf. Een felle genotscheut in mijn neukgat leidde mijn sensaties even af. 'Wat doet hij nou?', schoot het door me heen. Ik keek en zag dat hij mijn clitoris probeerde aan te raken, zijn tong hing zoals due van een geile hond over zijn onderlip. Ineens realiseerde ik me wat mijn zus had gezegd over mannen die zich helemaal laten gaan om jouw lichaam, mijn hoerenlijf. Ik begreep alles, en het was een heerlijk inzicht.

Nog trekkend en rukkend aan zijn buisvormige schuimspaan ging ik naast hem zitten en liet me loom en gewillig naar achteren vallen. Vrijwel meteen betastten zijn geile, grote handen mijn zachte, jonge lijf. Iedere aanraking, elk teken van mannenlust, was een orgasme op zichzelf. Hij kuste me, ik spreidde mijn kut. En hij begon me te likken, propte zijn tong tussen elk rood-roze lapje vlees dat ik aan mijn onderlichaam heb zitten. 'Wat ben je nat, wat ben je opgewonden!', kermde mijn zwager met een hoge stem uit. 'Ik wil het', hijgde ik zachtjes terug. Ik gooide mijn armen boven mijn hoofd en klauwde van genot in de leuning. Steeds verder trachtte ik mijn benen te spreiden, het gewillige gat net voor mijn kont was nog nooit zo aanwezig als dat moment. 'Ik moet gevuld worden. Neuk me, neem me tussen mijn benen.

Stop je vleesstok tussen mijn dijen', kreunde ik.

Mijn stem trilde. In een vloeiende beweging, zoals een kat zich uitrekt, veranderde mijn zwager van positie en ging tussen mijn benen liggen. Een van zijn handen streelde mijn schaamvlees. Ik wist niet meer hoe ik het had, mijn nagels drongen in het nep-leer van de bank. Uit alle macht probeerde ik zijn vingers in mijn vagina te denken, maar het lukte niet. Maar de redder was in aantocht. Met grote ogen zag ik dat zijn andere hand de oh zo verwachte pik naar mijn tochtige grot leidde. De spanning werd me bijna te veel, alles leek zich in slow motion af te spelen. En toen, en toen stak hij zich in mij, tussen mijn benen, stijf langs mijn gevoelige vlees. Heel langzaam schoof hij dieper en dieper. Ik hief een langgerekt gehuil aan dat van toon veranderde naarmate ik meer en meer werd gepenetreerd.

'Neuk me, paal me. Schuif die heerlijke mannenlat in mijn lichaam. Het is fantastisch', hijgde van achter mijn keel terwijl ik mijn benen zo stijf mogelijk om hem heen sloeg. Met moeite wist hij zich daardoor op en neer te bewegen. Hij greep me bij mijn billen. Nu nog voel ik die vingers heerlijk in mijn zachte vlees dringen. 'Laat los die benen. Zo kan ik niet doen wat je vraagt', siste hij tussen zijn tanden. En ik liet zijn middel los, maar draaide tegelijkertijd op mijn buik. Zijn pik gleed met een zuigend geluid uit mijn strakke sneetje. 'Van achteren, doe het zo', smeekte ik hem. Wat hij zei over teef had me geprikkeld. Op dat moment wilde ik ook zo genomen worden. Ik wilde gedekt worden, als een geil beest, door een geil beest. Ik keek onder mijn lichaam door en zag nog net de pik van achteren in me dringen. Ton's kloten zwiebelden wat, maar toen trok zijn zak tegen zijn heerlijk mannenlijf aan. En dat zag ik! Ooh, neuken is echt. Ik werd gedekt.

En dekken deed zwagerlief me. Ik stelde mij voor dat mijn zus hier ook was. En ook dezelfde kleren aan had, mhmmm... Ik dacht dat ik gek werd. Steeds sneller joeg Ton zijn geprikkelde stengel tussen het gewillige vlees van mij. Ik wilde zo graag, voelde zo veel, het was fantastisch. Met een hand ondersteunde ik me; met de andere streelde ik mijzelf, overal, waar ik maar bij kon. Eerlijk is eerlijk, ze kwamen al snel bij mijn kut. Bij mijn enorm gezwollen clitoris. De hoer in me was los en ik wilde dat met mijn zwager delen. 'Kijk naar me, kijk naar het sletje dat jij naait', kreunde ik.

Een moment later gilde Ton uit: 'Jezus, je naait jezelf!'

Vrijwel op datzelfde moment zwol zijn penis in mijn onderlichaam. Het ging gebeuren! Hij ging in mij spuiten, fantastisch!!! 'Ja, ja, spuit me! Bevrucht me, benaai me!', krijste ik totaal buiten zinnen. En voordat ik was uitgesproken stroomde de warmte in me, de mannelijke warmte. Ik voelde aan mijn lijf dat Ton al zijn spieren spande. Wat later drongen zijn nagels in mijn kontje. Het deed pijn, maar ik genoot; het dekken was begonnen... Het zaad, althans de warmte ervan, drong steeds verder in mijn lijfje. Ik wist niet dat het zo zou zijn. En ineens was het afgelopen, de stroom stokte. Ton barstte uit in een intens en diep gekreun. Vermoeid zakte hij onmiddellijk terug, zijn pik gleed uit mijn lichaam, voor mij bijna onmerkbaar nu. De al in stijfheid afnemende knots glom van geil en zaad. Ik draaide me om en nam hem weer in mijn mond. Het zaad smaakte onbeschrijfelijk. Iedere beweging die mijn tong over de eikel maakte beantwoordde Ton met een spastisch geschok.

Op dat moment werd ik weer die aanzwellende kriebel gewaar in mijn kutstreek. Het was net alsof ik het die momenten tevoren niet had opgemerkt. Ik werd overvallen door mijn eigen orgasme.

Een kwartier later stond ik onder de douche. Ton en ik hadden met moeite het sperma van de bank weten te krijgen. Kussens bedekten de nog vochtige zaad- en geilvlekken. Zwagerlief zat in de tuin met de deur open, alsof hij zo op zijn schoonvader en mijn zus zat te wachten. Maar eigenlijk werd door de open deur het huis gelucht, en dat was hard nodig ook. Toen het pa en zus binnenkwamen was ik nog boven. Ik zag ze pas de volgende morgen, bij het ontbijt. Er was niets dat aan mijn escapade deed denken. En toch, de dag zal komen dat zij mee mag doen, of ik met haar. Samen met haar en haar vriend, mijn zwager, in de TUK...