Ik ga vreemd met mijn zwager [1]
Categorie: Incest / Familiesex | zaterdag 14 mei 2016

[1] Op één van de eerste echt warme zaterdagen van dit jaar was ik heerlijk vrij en had mijzelf voorgenomen uitgebreid van de zon te gaan genieten hier in de tuin. Ter voorbereiding was ik die zaterdag tijdig opgestaan en boodschappen gedaan, maar zal eerst even kenbaar maken wie we zijn. Mijn man is John en ik ben Erika, hij is 36 en ik ben 33 we wonen in een middelgrote plaats in een twee onder een kap woning. John werkt in de beveiliging en zou deze zaterdag rond het middaguur vertrekken voor zijn middag / avond dienst. Nadat ik thuis was gekomen en alle boodschappen had opgeruimd hadden we in de tuin koffie gedronken en vertelde ik hem dat ik van de zon ging genieten de rest van de dag. Een klein beetje jaloers gaf hij aan dat hij daar wel graag bij zou zijn omdat we dan wel vaak schaars gekleed achter in de tuin wat meer doen dan zonnen alleen. Plagend zei ik hem dan denk je maar aan mij dat ik daar alleen lig en met mijzelf speel in de zon daar dan.

Na de koffie ging ik naar boven en deed een klein bikinibroekje aan en de vorm van een string, mijn kutje is maar net bedekt zo lekker klein is deze, nog even had ik mijn kutje kaal geschoren zodat er geen hartjes te zien waren. Het bovenstukje liet ik uit, deed een hemdje aan wat vrij ruim viel, daardoor zag je wel een flink gedeelte van mijn loshangende maat C tieten, dat maakte hier thuis toch niet uit, met een fluit signaal zag John mij de tuin in lopen. Terwijl hij zijn dingen aan het voorbereiden was om naar zijn werk te gaan was ik met mijn voorbereidingen bezig, radio naar buiten, parasol installeren, ligbed plaatsen en dat soort dingen. Ondertussen liep ik mij te bedenken dat ik ook wel naakt in de zon zou kunnen gaan liggen, hier achterin naast onze schuur kan niemand mij zien, maar dat komt straks wel bedacht ik mij.

Nadat John bij het afscheid mij nog even bij mijn tieten had gepakt vertrok hij, “zo een heerlijk middagje voor mij alleen” bedacht ik mijzelf. Nadat ik mij geïnstalleerd heb en mijzelf met zonnebrand crème aan het insmeren ben besluit ik gelijk maar mijn bikinibroekje uit te doen, dat gooi ik op de tafel, ik smeer me daar heel goed in omdat daar de huid best wel teer is. Heerlijk met mijzelf ben ik bezig dit is echt wel genieten zo heerlijk in de zon, hierna pak ik een boek en ga aan het lezen, na enige tijd ga ik op mijn buik liggen te lezen.

Na verloop van tijd leg ik mijn hoofd op mijn armen en ben ik schijnbaar lekker warm in de zon, in slaap gevallen. Helemaal overhoop schrik ik wakker als er iemand water op mijn rug giet. Echt helemaal verrot geschrokken kijk ik in het lachende gezicht van mijn zwager die water uit mijn flesje op mijn blote rug druppelt...

“Klootzak, je laat me schrikken en wat moet jij hier” vraag ik hem geïrriteerd, mijzelf ook realiserend dat ik naakt lig hier en ook niet bij mijn bikinibroekje op de tafel kan.

Hij gaat op een ander ligbed zitten en antwoord met een lachend gezicht : “nou ik dacht ik ga even bij mijn broer op de koffie, tref ik mijn mooie schoonzus naakt aan”. Berry is de vier jaar jongere broer van John, een beetje nog jongensachtig type wel een vrolijke aardige gast. Gewoon een spontane levensgenieter is hij, “en nu heb je mij eerst stiekem staan te bekijken” zeg ik hem op beschuldigende toon. “Tja, als ik hier zo’n lekker mokkeltje naakt zie liggen kijk ik niet de andere kant op hoor” zegt hij, terwijl hij naar mij zit te kijken, en ik mij een beetje ongemakkelijk voel omdat ik op geen enkele manier kan bewegen zonder dat hij mijn blote tieten of nog meer ziet. Dus vraag ik hem vriendelijk : “Berry wil jij alsjeblieft mijn bikinibroekje aangeven wat daar op de tafel ligt ?” Om een beetje te vervelen doet hij dat traag en bekijkt het op zijn gemak met de woorden : “dit is zo klein dat er vast nog wel een gedeelte van jou lekkere kontje zichtbaar blijft” en gooit het naar mij. Daarop zeg ik : “let een beetje op je woorden ik ben wel je schoonzus” en trek het broekje aan, omdat ik het bovenstukje niet bij me heb heeft hij vrij uitzicht op mijn blote tieten.

Lachend zegt hij daarop terwijl hij zijn shirt uit trekt : “dan mag ik nog wel vinden dat je een lekker kontje hebt”. Om van onderwerp te veranderen vraag ik : “wil je wat drinken ?” gelijk antwoord hij dat hij wel zin in een biertje heeft, dus loop ik door Berry nagekeken naar de keuken, ook ik heb wel zin in een biertje dus pak ik er twee uit de koelkast, met mijn nog steeds blote tieten loop ik naar buiten en zie vanachter mijn zonnebril hoe hij naar mijn heen en weer bewegende tieten kijkt. Wel leuk vind ik het natuurlijk dat ik bekeken wordt door mijn zwager, omdat ik de opener vergeet vraag ik hem of hij ze open kan krijgen, dat lukt hem en als hij er mij eentje aangeeft duwt hij de koude fles tegen een tepel die zich gelijk opricht.

“Hé, gedraag je” zeg ik gemaakt boos, hij kijkt naar mij en zegt : “gezien je reactie is het wel erg lekker” en kijk even naar mijn opgezette tepel en antwoord : “ja is wel lekker” om de fles ook even tegen mijn andere tepel te houden. Lekker koud voelt dat, vervolgens zet die andere tepel ook flink op, Berry zit nog met zijn spijkerbroek aan en vraagt : “heb je er bezwaar tegen als ik mijn broek uit doe en in mijn boxer zit, het is nogal warm hier”.

“Zolang je jou boxer maar aanhoudt vind ik dat best” stem ik goedkeurend in zodat hij vervolgens de daad bij het woord voegt. Als hij gaat zitten met alleen zijn boxer aan bekijk ik hem en valt mijn mond open, uit zijn niet al te grote boxer komt er aan alle kanten zijn ongeschoren schaamhaar uit verbaast zeg ik : “Berry, dat kan echt niet zo” verbaast kijkt hij me aan en vraagt : “wat ?”. Wijzend op zijn boxer zeg ik : “dat daar, al dat haar het ziet er niet uit”, enigszins beschaamd bekijkt hij zichzelf en zegt dan : “er heeft nog nooit iemand wat van gezegd, maar mooi is anders”. Als hij op een gegeven moment vraagt : “bij jou is alles kaal daar volgens mij” bevestigend antwoord ik dat het zowel bij mijn man als bij mij helemaal kaal is altijd. Dan voorzichtig en een beetje onzeker vraagt hij...

“Misschien een rare vraag maar zou jij mij kaal willen scheren?”

Om even de tijd te nemen om daarover na te denken zeg ik : “eerst ga ik nog maar even twee biertjes halen” en loop naar de keuken daar sta ik even tegen de aanrecht aan om na te denken en bedenk als ik het hier op de keukentafel doe kan er niets gebeuren en is wel een beetje spannend. Als ik weer buiten bij hem zit zeg ik hem : “ik wil dat voor één keer doen, je gaat je eerst wassen onder de douche en dan doe ik het in de keuken”.

Dus nadat we ons biertje ophebben wijs ik Berry de weg in de douche en zoek ik alles bij elkaar wat ik nodig denk te hebben, ik loop ondertussen gewoon in mijn blote tieten natuurlijk. Als hij naakt op zijn rug op de tafel gaat liggen valt het me al wel op dat zijn leuter in slappe toestand groter is als die van John. Als ik met de tondeuse aan de gang ga moet ik zijn leuter toch in mijn hand nemen om hem opzij te leggen, in mijn hand voel ik hem groeien, “hé dat is niet de bedoeling” maar had het wel verwacht en Berry zegt : “ja wat denk je als jij hem in je hand neemt…”

Inmiddels is hij lekker stijf en heb ik een flinke grote en dikke stijve paal in mijn hand. Als ik met de tondeuse klaar ben wrijf ik hem lekker in met scheergel, zijn ballen masseer ik lekker in en ga aan het scheren om hem te plagen geef ik een kus op zijn paarse eikel en zeg : “sorry kon ik even niet laten” met zijn ogen dicht zegt hij : “die kus mag ook een tongzoen worden hoor” daar geef ik geen antwoord op maar even later neem ik zijn eikel even in mijn mond en zuig er even op, proef dan de smaak van zijn voorvocht…”je smaakt lekker” zeg ik zacht, dan vraagt Berry : “mag ik er bij jou ook een kus op geven dan ?”. Dapper antwoord ik : “dat lijkt me niet zo’n goed plan dan loopt het uit de hand, denk ik”.

Zacht antwoord Berry : “als we beide onze monden houden komt niemand het te weten” in stilte denk ik dat hij daar gelijk in heeft. Steeds neem ik hem weer even in mijn mond en trek lekker even aan zijn paal, steeds langer hou ik hem even in mijn mond. Als ik klaar ben met scheren en hem gewassen heb wrijf ik zijn stijve paal en ballen in met huid crème, met beide handen omvat ik zijn grote dikke paal en mijn mond sluit ik op zijn eikel nu is het een combinatie van inwrijven, aftrekken en pijpen, en ik ben natuurlijk inmiddels ook al wel lekker geil geworden…

Heerlijk zuig en lik ik op zijn eikel en trek flink aan zijn grote paal, met zijn onderlichaam stoot Berry steeds harder omhoog en roept : “als je niet stopt spuit ik in je mond” omdat ik inmiddels zo geil ben dat ik zijn sperma wil proeven ga ik lekker door, luid kreunend komt Berry klaar en krijg ik de eerste straal warm sperma in mijn mond gespoten, zijn schokkende en spuitende paal blijf ik aftrekken en alle stralen spuit hij in mijn mond, het meeste weet ik door te slikken wel, echt heerlijk en geweldig geil vond ik dit om te doen. Als hij uitgespoten is en ik hem schoongelikt heb, ga ik rechtop staan tussen zijn benen en hou zijn ballen en iets verslapte paal in mijn handen.

“Zo” zeg ik “dat ziet er beter uit klusje is klaar” met een blij gezicht kijkt hij me aan en zegt : “de hele behandeling was geweldig mag ik als dank jou nu klaar likken ?” Omdat ik dat wel zie zitten en ook natuurlijk bloedgeil ben antwoord ik : “beloven dat je er nooit over praat dan mag dat wel” al snel staat Berry en lig ik naakt met mijn benen wijd op de tafel en is hij mij heerlijk aan het vingeren en aan het likken. Met één hand kneed hij ook mijn grote tieten en trekt aan mijn tepels, heerlijk neemt Berry me onderhanden het is fout maar wel erg lekker spannend en vreselijk geil maakt hij mij. Met rasse schreden ga ik richting een geweldig orgasme luid kreunend en heftig schokkend lig ik klaar te komen op de keukentafel als het orgasme wat wegzakt ben ik geiler dan ooit, tenminste zo voelt het, en roep ik...

“Neuk me Berry, maak het af ik moet geneukt worden!!”

Zonder iets te zeggen gaat hij tussen mijn benen staan wrijft zijn paal een paar keer tussen mijn schaamlippen door en duwt hem naar binnen... Onwijs vreselijk lekker voelt het als hij mijn kutje oprekt en langzaam naar binnen schuift, wat enorm verlangde ik naar een paal in mij te voelen.

“Neuk me goed stevig en diep Berry, geef me een goede beurt” zeg ik hem hijgend, geil bekijkt hij mij en ziet op zijn stoten mijn grote tieten op en neer deinen en antwoord : “mijn mooie en vreselijk geile schoonzus ga ik een vreselijke neukbeurt geven” en stevig ramt hij zijn paal lekker diep bij mij naar binnen, wat een genot... Geheel onverwacht krijg ik hier een heerlijke beurt van mijn zwager en geniet daar wel vreselijk van, mijn man mag dit nooit te weten komen natuurlijk.

Geweldig lekker voel ik hoe Berry zijn paal met kracht in en uit mij beweegt zijn ballen voel ik tegen mijn billen slaan bij elke stoot. Met zijn ogen dicht staat Berry mij flink te palen, mijn enkels liggen op zijn schouders en met zijn handen kneed hij flink mijn tieten zeker weet ik wel dat hij mij klaar gaat neuken.

“Je moet me klaar neuken Berry maar je mag niet in mij spuiten” roep ik naar hem, hij geeft aan dat hij dat wel jammer vind en vraagt waar dan ik antwoord hem dat hij maar over mij heen moet spuiten. Als hij met een vinger ook nog over mijn klitje gaat wrijven is er geen houden meer aan en wild schokkend en kreunend kom ik tot een geweldig orgasme en voel hoe Berry zijn paal uit mij trekt en voel ik de warme klodders sperma op mijn buik en tieten landen. Als we weer terug op aarde zijn kijken we elkaar aan en zeg ik : “dat was wel een topper hoor Berry”.

Bezweet en na hijgend staat hij nog tussen mijn benen en antwoord : “jij bent wel een heel erg lekker geil wijfje”. Ik ga op de tafel zitten en met een handdoek van het scheren wrijf ik mijzelf schoon, nadrukkelijk zeg ik nog een keer : “niemand mag dit ooit te weten komen snap je wel hé”. Lekker naakt blijf ik lopen en pak voor ons wat te drinken, Berry blijft ook naakt en geeft aan dat hij zeer tevreden is met het resultaat van de scheerbeurt. Zo kletsen we wat en tussendoor maak ik een klein hapje klaar omdat we wel wat trek hebben inmiddels. Daarna zeg ik, mede omdat ik wel enorm genoten heb van mijn vreemdgaan : “nog een keer wil ik je in mij voelen dan gaan we ons wassen” onmiddellijk zie ik zijn paal weer groeien en zegt Berry : “met alle plezier voldoe ik aan al je wensen lekker schoonzusje van me”.

Dan zorg ik dat hij op zijn rug op de vloer gaat liggen en geef ik aan dat ik op hem wil komen zitten, ga boven hem staan en langzaam laat ik mij over zijn paal zakken die weer soepel volledig in mijn kutje verdwijnt... Met mijn handen steun ik op Berry zijn schouders en met mijn onderlichaam maak ik neukende bewegingen, echt geweldig overal voel ik zijn grote paal in mij bewegen. Omdat Berry veel groter is dan mijn man, voel ik mij wel veel gevulder dan ik gewend ben, zo overweldigend voelt dit grote formaat diep in mij…

Berry is druk in de weer met mijn slingerende tieten door mijn op en neer wippen en ook omdat ik wel zo vreselijk geil ben maakt mijn kutje soppende geluiden, echt een onvoorstelbare geile en spannende wip is dit. “Oooooohhhhhh Berry wat neuk je me lekker wat is dit geweldig” roep ik en voel weer een onbeschrijflijke wens in mij opkomen dat ik nog een keer klaar wil komen op Berry zijn paal. Die ligt ook steeds te roepen dat ik zo strak ben en zo hard met mijn kutje knijp, maar alles gaat puur automatisch gedreven door een onbeschrijflijke geilheid…

Een prima ritme heb ik gevonden waarin ik op en neer wip op Berry zijn heerlijke paal, bij elke keer dat ik naar beneden beweeg komt mijn klitje op een heerlijke manier even klem te zitten en op deze manier werk ik mijzelf weer naar een zinderend orgasme toe. Wat Berry roept en zegt hoor ik niet, zo heerlijk zit ik in een soort van geile trance op zijn paal te wippen, mijn buikspieren voel ik opspannen, en mijn kutje begint te knijpen als voorbode op het zo door mij gewenste orgasme…

Dan met een paar keer hard op en neer wippen kom ik werkelijk als een soort van explosie klaar, wat heftig wat intens wat geweldig en ook voel ik de warme gloed van een spuitende paal diep in mij, dit alles niet onder woorden te brengen, zo vreselijk onwijs heftig en intens. Mijn lichaam maakt ongecontroleerde bewegingen en Berry stoot ook ongecontroleerd zijn spuitende paal diep in mijn krampende kutje…

Als we uitgeraasd zijn en ik uitgeput op hem neerval realiseer ik mij dat Berry mijn kutje heeft volgespoten en dat ik dat eigenlijk niet wild. Maar door de vreselijk lekkere wip en het o zo heftige orgasme waren we even alle controle kwijt, Berry wrijft over mijn bezwete rug en zegt verontschuldigend : “ik waarschuwde je maar je hoorde niets meer en toen was het te laat” ik geef hem een kus en antwoord : “het was ook wel zo vreselijk lekker en goed wat je bij me gedaan hebt”.

Zo liggen we nog een poos bij te komen en van elkaar te genieten, voor ons beide is het wel even genoeg nu, uiteindelijk gaan we samen onder de douche en geef ik aan dat Berry beter weg kan zijn voordat mijn man thuiskomt uit zijn werk. Voordat Berry weggaat omhelzen we elkaar en bedanken we elkaar voor het fijne samenzijn en lachend vraagt hij : “wil je mij vaker scheren” omdat ik er ook vreselijk van genoten heb zeg ik : “houdt je mond wel dicht erover, maar ik wil je wel vaker scheren daar als je me dan ook weer op dezelfde manier bedankt...