Nichtje Ellen haar vriendin Miriam en ik
Categorie: Incest / Familiesex | vrijdag 10 juni 2016

Dag, ik ben Remco, en toen ik 17 jaar was heb ik een fantastisch avontuur meegemaakt! Mijn nichtje Ellen was 16 en ik was 17 jaar. We woonden vlak bij elkaar en waren erg op elkaar gesteld, en we hangen zo nu en dan bij elkaar rond. We waren vroeger ook nooit vervelend tegen elkaar, we waren beste maatjes, en toen nog jong waren gebeurde het regelmatig dat we bij ons in de tuin in de zandbak waren wezen spelen en als kolenwerkers zo zwart werden en dan samen onder de douche gingen, maar dat was nu al een hele tijd geleden. Op een dag vroegen haar ouders of ik een beetje op haar wilde letten want de rest van de familie ging het weekeinde naar de caravan om daar de boel op te ruimen en in de stalling te zetten, en Ellen en ik hadden die vrijdag nog school zodat we niet mee konden. Het was 4 uur in de middag toen Ellen thuis kwam en haar vriendin Miriam kwam met haar mee. Ze kwamen net uit school en ik had het laatste uur vrij dus ik was wat eerder thuis.

We gingen naar Ellen`s huis, en na het eten keken we wat naar Nickelodeon en toen het avond werd gingen we naar Ellen's kamer, want het was tijd om te gaan slapen. Omdat we toch maar met zijn drieën waren vroegen ze me of ik gezellig bij hen op de kamer wilde slapen. Ellen's bed was groot, zodat Miriam makkelijk bij haar in bed kon liggen, en ik zou dan op het uitvouw-logeerbed kunnen slapen. Het logeerbed stond evenwijdig aan hun bed, ongeveer een meter uit elkaar. De kamer had ook een badkamer, tegenover hun bed. Zodra we in hun kamer waren gingen ze de badkamer in om te douchen. Ik zat dus op het logeerbed en keek nog even televisie.

Ik hoorde ze kletsen en giechelen in de badkamer, want de deur was op een kier, en natuurlijk probeerde ik naar binnen te gluren maar het douchegordijn verhinderde dat ik iets kon zien. Toen ze klaar waren kwamen ze de badkamer uit met een handdoek om zich heen, en toen was het mijn beurt om te douchen, en ik draaide de deur achter me op slot. Tot mijn genoeglijke verassing zag ik dat ze hun slipje op de wasmand hadden laten liggen. Ik gaf mezelf een goede neus vol, en zag duidelijk vage sporen van vocht in hun slipjes, het zou dus best kunnen zijn dat ze een tijdje behoorlijk opgewonden waren geweest! Ik zag ook wat kleine donkere zachte haartjes in het kruisje, en ik was intussen keihard geworden.

Ik probeerde mijzelf, af te trekken, onderwijl snuffelend aan de slipjes maar door de spanning wilde mijn erectie niet goed hard worden en ook door de angst door hen betrapt te worden.

Toen ik klaar was met douchen, sloeg ik een grote handdoek om me heen en ging naar de slaapkamer. Ze lagen in bed onder het dekbed, en alleen hun hoofd stak boven het dek uit. Ze waren nog wakker en hielden me in de gaten met een brede lach op hun gezicht. Toen ik mijn kleding bij elkaar wilde rapen kon ik ze niet meer vinden, en toen ik hen ernaar vroeg begonnen ze te giechelden en het leek of ze me uitlachten. Ik nam dus aan dat ze opzettelijk mijn kleding verstopt hadden.

Ze zeiden "Ga maar gewoon naakt in je bed liggen"...

Ik haalde gelaten mijn schouders op en deed het licht uit en kroop naakt onder de lakens. Ik had ondertussen een fabuleuze erectie gekregen, terugdenkend aan hun slipjes in de badkamer. Ze lagen met elkaar te kletsen, en ik deed mijn ogen dicht en gleed achterover en hoopt dat ik wat zou kunnen slapen. Ik draaide mezelf in mijn slaapholletje maar kon toch, wellicht door de spanning van het geheel, de slaap niet vatten, en ze maakten met hun geklets ook nogal wat lawaai.

Er zal zo ongeveer een uur verstreken zijn, toen ik Miriam naar de wc hoorde gaan. Ik deed mijn ogen op een kiertje open en ik zag Miriam staan, helemaal naakt, tussen hun bed en mijn logeerbed, met haar rug naar me toe gekeerd. Ik had tot mijn grote genoegen volledig vrij zicht op haar smakelijke kontje! Ik bewoog me niet, zoals je wel zult begrijpen… Ze liep naar de badkamer en ik zag Ellen op haar bed zitten, het dekbed helemaal naar het voeteneinde geschoven. Ik realiseerde me dat zij ook naakt naar bed was gegaan.

Toen Miriam klaar was in de badkamer, stond mijn nichtje ook op en ging ook naar de badkamer. Miriam deed het bedlampje aan en keek naar me. Toen ze in de gaten had dat ik mijn ogen dicht had en niet bewoog nam ze aan dat ik sliep en liep ze naar de spiegel en begon haar in een staart te doen met haar rug naar me toegekeerd. Onder dat ze daarmee bezig was zag ik haar met haar ogen en even later ook met haar handen haar borsten en haar verdere lichaam inspecteren. Ze deed haar handen naar beneden en streelde zachtjes door haar schaamhaar.

Toen kwam mijn nichtje van de wc. En ik had frontaal vrij zicht op haar, van haar hoofd tot haar voeten, en ze was ook volledig naakt. Ze stond naast Miriam, en samen inspecteerden ze hun lichaam. Met hun rug naar me toe had ik vrij zicht op hun smakelijke voorkant via de spiegel.

Mijn nichtje wreef ook door haar schaamhaar, en beiden inspecteerden hun borsten. Toen keek mijn nichtje Miriam aan en zei met zachte stem "Jouw haartjes zijn zacht en donzig, de mijne zijn wat stugger en wat langer, zoals bij mijn moeder. Soms trim ik het wel wat bij, maar daar had ik de laatste tijd geen gelegenheid en tijd voor" Ze giechelden weer tegen elkaar. Miriam greep de borsten van mijn nichtje en kneedde voorzichtig Ellen`s ferme borsten. Dan gingen ze weer naar bed, met Miriam langs het logeerbed lopend, en ik zag van heel dichtbij haar zachte dunne schaamhaar, en haar ferme en delicate borsten met haar roze tepels, en ik kreeg onmiddellijk weer een stevige erectie. Aangezien ik op mijn zij lag, zagen ze mijn erectie niet onder het dekbed.

Ze gingen in kleermakerszit tegenover elkaar op bed zitten en ik zag hoe ze naar elkaars poesje reikten. Ze giechelde meisjesachtig, en gingen wat verzitten en spreidde hun benen. Dan streelden ze zonder enige gene voor elkaar, elkaars poesje en van tijd tot tijd keken ze naar mij. Het was duidelijk dat ze plezier beleefden aan wat ze aan het doen waren.

Toen gleden ze op hun rug en masturbeerde zij aan zij, naast elkaar. Zo af en toe streelden ze ook elkaars lekkers.

Mijn hand gleed naar mijn piemel en ik begon voorzichtig mijn eikel te strelen onder het dekbed. Miriam leek wellustig, ze was luidruchtig met veel ahhh en ohhhh, shiiiit, en ow gossssh... mijn nichtje kreunde alleen ahhh... Ze was erg onrustig in haar bewegingen, ze bleef maar wriemelen en zich half omdraaien op het bed, en gedurende een kort ogenblik wat haar kutje volledig aan me zichtbaar. Ze greep af en toe de hand van Ellen en bewoog die naar haar eigen kutje. Ik begreep dat er iets ging gebeuren en me muisstil moest houden, ik begreep wel dat ze binnenkort een orgasme zouden krijgen en Miriam keek steeds naar me.

Dus ik hield me nog steeds slapende omdat ik begreep dat ze anders hun concentratie zouden verliezen. Miriam’s benen waren nu wijd gespreid en een van haar benen hing langs de zijkant van het bed. Ze bleef me maar observeren, en ik was geschokt door haar volgende manoeuvre. Onderwijl dat ze zichzelf vingerde stond ze op en stond naast mijn logeerbed, en staarde me recht in mijn gezicht. Ik zorgde er wel voor niet te bewegen en hield me slapende. Toen rukte ze mijn dekbed van me af, en mijn stijve piemel was niet meer te verbergen. Ik probeerde nog mijn handen ervoor te houden, maar ze greep mijn handen en trok die opzij. Dan pakte ze me bij mijn ene hand en vroeg of ik haar wilde helpen, en wie ben ik om haar dat te weigeren, dus ik strekte mijn arm en streelde vluchtig haar kutje.

Toen ging ze weer bij mijn nichtje in bed liggen met haar benen naar me toe, haar benen hangend over de rand van het bed. Ik kroop mijn bed uit en knielde voor haar, spreidde haar benen en wreef haar kutje. Ze trok haar benen omhoog en spreidde ze nog wijder, haar hielen op de rand van het bed. Ik ging door met strelen van haar lekkers en genoot, en streelde haar klitje en de opening van haar schede. Ze hapte naar lucht, ze trilde en schudde, en kreunde luidop...

Even later kwam ze keihard klaar!

Tegen deze tijd probeerde Ellen ook klaar te komen, en we zaten naast haar en keken toe. Ze opende haar ogen een stukje en met haar andere hand greep ze me in mijn nek en stuurde mijn hoofd naar haar borsten. Dus wat kon ik anders doen dan die heerlijke heuvels kussen en sabbelen? Dan begon ook zij te kreunen. Miriam keek toe hoe ik de borsten van Ellen liefkoosde, ik zat in voorovergebogen positie en Miriam reikte tussen mijn benen door naar mijn piemel en begon die te strelen en over mijn eikel te wrijven. Dan fluisterde ze in mijn oor dat ik bovenop Ellen moest gaan liggen.

En wie ben ik om haar tegen te spreken? Ik liet me langzaam over Ellen heen zakken en voelde haar schaamhaar langs mijn piemel strijken. Mijn nichtje spreidde haar benen terwijl haar vinger doorging met het strelen van haar klitje. Miriam streelde ondertussen mijn kont en mijn ballen en Miriam fluisterde "Ga bij haar binnen, dan zal ze al heel snel lekker klaarkomen..."

Dus ik deed mijn heupen wat omhoog, Miriam richtte mijn piemel en toen ik me weer liet zakken gleed mijn piemel diep in Ellen`s schede, en mijn nichtje sloeg haar armen om me heen en hield me stevig vast. Ik ondervond totaal geen weerstand, dus het was zeker niet de eerste keer dat ze een piemel daar ontving!

Toen kwam Ellen klaar. Even later kwam ik ook schuddend en huiverend klaar, en Miriam zat naar ons te lachen.

Nu was het Miriam`s beurt…