Met mijn broer naar een verjaardag
Categorie: Incest / Familiesex | zaterdag 11 juni 2016

Vrijdag 10 juni was mijn stiefvader jarig, de man waarmee mijn moeder samenwoont. Daar kon ik geen geldige en geloofwaardige smoes voor verzinnen om niet te gaan. Carine ben ik een 26 jarige en getrouwde vrouw, mijn man had geluk die werkt in de ploegendienst en moest een nachtdienst draaien. De week ervoor had ik mijn broer Peter aan de telefoon, vanwege dat mijn man naar zijn werk was en dus de auto mee had stelde Peter voor om mij op te komen halen bij mij thuis, dat leek me wel een goed plan. Peet en ik hebben altijd wel een prima band gehad en aangezien Peet nogal een keer van relatie wisselt komt hij bij mij nogal eens zijn hart luchten of om raad vragen. Dat vind ik niet erg en ook vaak hebben we weer de grootste lol om zijn escapades. Uiteindelijk spraken we zo af dat hij hier zou mee eten en daarna zouden we samen naar de bewuste verjaardag gaan. Tijdens het eten zaten we al vet te geinen en Peet tegen mijn man : “ik leen jou vrouw vanavond en sta nergens voor in” op die manier waren we bezig.

Omdat moeder het altijd wel op prijs stelt dat we redelijk netjes gekleed zijn op een verjaardag besteedde ik wat extra aandacht aan mijn outfit, buiten het feit dat ik het ook leuk vond om met Peter samen te gaan. De mannen zaten na het eten gezellig te kletsen dus ging ik even onder de douche en omkleden, snel schoor ik ook nog even mijn altijd kale kutje helemaal glad, wreef me lekker in, deed een string aan en een BH daar een topje over en een rok tot net boven de knie, een leuk colbertje erover en Carine is keurig gekleed, mijn donkerrode halflange haar liet ik los hangen. Toen ik beneden kwam zei Peter gelijk : “dat ziet er wel heel erg mooi uit, ik weet niet of ik mijn handen wel thuis kan houden” dat beschouwde ik als een prima compliment. Mijn man reageerde stoer : “zolang je niet meer als je handen gebruikt mag het wel” wij pakte onze spullen mijn man gaf ik een kus en zei tegen hem : ‘tot morgenochtend”.

Wij op pad naar de verjaardag, was een klein half uurtje rijden, er zouden naar verwachting nog wat familie leden zijn met niet zulke hoge verwachtingen stapten we binnen, nadat we een ieder een hand hadden gegeven hielp ik mijn moeder wat met de bediening. Peter pakte mij een keer bij mijn kontje terwijl ik voor hem stond met de woorden : “lekker kontje heb je zus” zo waren we een klein beetje met elkaar aan het vervelen op de niet zo boeiende verjaardag. Zo tegen half elf konden we met goed fatsoen het feest verlaten, op weg naar huis rijdend stelt Peter voor om in een bepaalde kroeg nog een afzakkertje te nemen daar ga ik mee akkoord voor de grap zeg ik erachteraan dat in morgenochtend als mijn man om negen uur thuis komt uit zijn werk ik dan wel thuis moet zijn.

De kroeg die Peter voorstelt die kent hij wel, maar ik niet. Als we van de auto over het parkeerterrein lopen slaat hij een arm o me heen, en zegt : “kom lekker mokkel we gaan het op een zuipen zetten” daar antwoord ik op : “als je me maar veilig thuis brengt”. Binnen is het gezellig druk, diverse mensen begroten ons en belangstellend word ik bekeken door een enkeling die vermoeden volgens mij dat ik Peet zijn nieuwe vlam ben.

We gaan daar niet op in en aan de bar bestelt Peter een biertje en een wijntje voor mij, dan komt hij kort bij me staan en met zijn hoofd een bepaalde richting op wijzend zegt hij : “zie je dat blonde ding daar, die zit al een poos achter mij aan, als ze denkt dat jij mijn vriendin bent gaat het misschien wel wat over”. Mijn arm sla ik om zijn hals en antwoord : “zal ik dan doen alsof ik dat ben ?” hij legt een hand op mijn kontje en reageert : “een prima reden om jou dan bij je lekkere kontje te pakken”. Zo staan we lekker te kletsen en raken we elkaar op diverse manieren aan, eerlijk moet ik zeggen dat ik de aanrakingen van mijn broer zeker niet onaangenaam vind.

Mijn maatje C tieten, wel verpakt in een BH druk ik regelmatig tegen zijn arm, eigenlijk staan we elkaar een beetje op te geilen. Dat blondje staat ons wel steeds in de gaten te houden zie ik, dan met mijn arm om Peet zijn nek vraag ik hem : “moeten we om het echt te laten lijken niet even wat zoenen ?”. Hij kijkt me aan en denkt even na en zegt dan : “zoenen in het spel of zoenen omdat je dat wil ?”…………..oei daar weet ik even geen antwoord op en zeg dan toch na even : “geef me maar een zoen dan mag jij invullen wat het is”. Zo slaat hij een arm om me heen, trekt me tegen zich aan en drukt zijn mond op de mijne, vrijwel tegelijk open ik mijn mond iets en duw ik mijn tong bij hem naar binnen, heel even tongen we en gelijk wrijft Peter met zijn andere hand even onder mijn colbert over een tiet.

Als we stoppen kijken we elkaar aan zonder iets te zeggen……………zijn hand legt hij weer op mijn kontje en zwijgend staan we naast elkaar, dit alles gaf mij wel een heel speciaal gevoel…………. Nadat ik wat wijn gedronken had kijk ik hem weer aan en vraag : “ik wil nog wel zo’n zoen” direct trekt hij me nu steviger tegen zich aan en geven we elkaar een echte goede tongzoen en duidelijk kneed hij even een tiet, ik sta nu echt heerlijk geil te worden.

Mijn arm sla ik om peter zijn middel en vraag : “wat vind je van mijn tieten ?” na een slok van zijn biertje genomen te hebben zegt hij met een lacht : “lekker stevig voelen ze en wel een hand vol maar bloot kan ik ze beter beoordelen”. Weer even zeg ik niets dan om hem wat uit te dagen : “zal ik mijn BH even uit gaan doen ?” met grote ogen kijkt hij me aan en zegt dan : “bluf” onmiddellijk pak ik mijn handtas en loop naar het toilet, daar doe ik snel mijn BH en ook gelijk mijn slipje maar uit, je weet maar nooit, inmiddels ben ik al heerlijk geil…

Als ik weer naast Peter sta draai ik me naar hem en zeg : “voel maar” brutaal pakt hij mijn tiet in zijn hand en knijpt even in een tepel, OMG. wat is dat lekker en wat maakt het me geil…………. Op de bar maak ik mijn handtasje een klein stukje open en laat een stukje van mijn slipje zien en zeg : “die heb ik ook gelijk maar uit gedaan” ongelovig kijkt Peet me aan en vraagt : “je staat nu dus hier met een blote kut ?” lachend knik ik ja, na even zegt hij : “dat moet ik toch even controleren…” Met mijn voorkant sta ik tegen de bar en voel hoe Peter aan de voorkant stiekem onder mijn rokje gaat en even later voel ik hoe hij langs mijn blote en best al een beetje natte kut wrijft………… “Wat ben jij een stout geil wijf” krijg ik van hem te horen om te vervolgen : “tegen jou vent heb ik gezegd dat ik alleen mijn handen zou gebruiken, ik ga mij niet aan die belofte houden…………..”.

Hem recht in zijn ogen kijkend zeg ik : “als je te ver gaat grijp ik in, maar zullen we naar huis gaan ?” nadat Peter heeft afgerekend zegt hij in mijn oor : “kom geil wijf je moet nog met je benen wijd vannacht ”en slaat een arm om mij heen en lopen naar de auto, terwijl hij deze al gestart heeft trekt hij mij tegen zich aan en gaan we heerlijk zoenen, ondertussen vrijuit mijn tieten knedend en gaat hij met een hand onder mijn rok, mijn benen doe ik een stuk verder uit elkaar en pakt hij me bij mijn blote en kale kut, ik voel hoe hij een vinger naar binnen duwt, nog verder trek ik mijn benen op en doe mijn rok een stuk omhoog. Alle ruimte heeft Peter nu en vingert mij nu lekker stevig en diep, mijn kut maakt ondertussen soppende geluiden zo nat ben ik inmiddels...

“Oooooohhhh Peet wat maak je me geil!

Laat mij even klaarkomen!” zeg ik tegen hem, met zijn krommende en stotende vingers weet hij de gevoelige plekjes goed te vinden, heftig probeer ik met mijn onderlichaam tegen zijn hand te duwen om hem zo diep mogelijk in mijn kutje te voelen. Dan begin ik de eerste krampen te voelen in mijn buik en begint er een werkelijk geweldig orgasme door mijn lichaam te gieren wild schokkend en luid kreunend beleef ik het klaarkomen, Peter wrijft inmiddels langzaam en rustig over mijn wel heel erg natte kut, onderuitgezakt en met mijn benen wijd lig ik bij te komen. Zijn hoofd trek ik naar me toe en wil even met hem zoenen dan zeg ik hem : “wat was dat onwijs lekker broer, wil je me thuis straks even lekker neuken ik ben nog zo vreselijk geil.

Ondertussen heeft hij mijn topje omhoog gedaan en kneed mijn blote tiet en knijpt heerlijk in mijn tepels. Dit alles gebeurt in de auto op een parkeerplaats als Peter mij aankijkt en antwoord : “ja een flinke neukpartij met mijn geile zus zie ik wel zitten” ik breng mijn kleding weer een beetje op orde en rijden naar mijn huis. Thuis aangekomen als we in de kamer zijn zeg ik tegen Peter mijn broer : “uitkleden jij eerst zal ik je belonen omdat je mij zo lekker hebt klaar gemaakt” ik gooi ook alle kleding uit want ik wil me naakt aan hem tonen. Hij sluit me in zijn armen en overal op mijn lichaam voel ik zijn handen, dit is genieten ongeremd wil ik me aan mijn broer geven, zo heerlijk ontspannen geil zijn we.

Zijn kaal geschoren paal staat recht omhoog ik duw hem op de bank en kniel voor hem neer en begin zijn heerlijke paal te likken en er op te zuigen, met mijn handen maak ik trekkende bewegingen, heerlijk die grote dikke eikel in mijn mond met zijn handen op mijn achterhoofd beweegt hij me over zijn paal al vrij snel roept hij : “Carine wat doe je dit goed geil wijf ik ga in je mond spuiten” dan zwaar snuivend en met een paar stoten van zijn onderlichaam krijg ik straal na straal warm sperma in mijn mond gespoten. De heerlijke smaak proef ik en het meeste slik ik ook door, even zit Peter uitgeput naar me te kijken als hij zegt : “zitten met je benen wijd geile slet ik wil je kut proeven daarna neuk ik de sterren voor je ogen” met wijd opgetrokken benen ga ik op de bank klaar zitten voor mijn broer en antwoord : “alles mag je met me doen als het maar geil en lekker is”.

Zijn mond drukt hij op mijn weer openstaande kut en begint mij heerlijk te beffen, ook weer met zijn vingers bewerkt hij mijn kut, dus binnen de kortste keren ben ik weer geil tot het uiterste, geweldig goed likt en bijt hij op mijn inmiddels groot opgezette klit. Dan roep ik : “Peter neuk me nu ik wil je paal in mijn kut voelen” dan gaat hij op zijn knieën tussen mijn benen zitten en houdt zijn harde paal voor mijn openstaande kut, een paar keer beweegt hij hem door mijn gleuf en langzaam maar zeker duwt hij ham naar binnen.

Rillingen en duizelingen van het geweldige genot voel ik, mijn kut wordt heerlijk opgerekt door de binnenkomende paal, met mijn handen op zijn billen trek ik hem zo hard mogelijk tegen hem aan, geweldig diep voel ik hem nu in mijn kut bewegen. Peter heeft mijn enkels vast en duwt mijn benen zo ver mogelijk uit elkaar, prachtig om te zien hoe zijn paal in en uit mijn geile kut schuift, glimmend nat is die harde genotstaaf.

“Trek je kut open geile neukslet” zegt Peter tegen mij zo ver mogelijk trek ik mijn kutje open en stevig stoot hij de volle lengte in mijn smachtende kut, wat zijn we geil, wat is dit fantastisch Peter geeft aan dat hij het niet lang vol kan houden omdat dit zo geil en lekker is.

Dus geef ik aan : “rammen maar in mijn kut!

Ik ben ook zo geil neuk me maar snel klaar spuit mijn kut maar vol geile broer” dan gaan we helemaal los, ongeremd neuken we stoten tegen elkaar op met een vinger wrijf ik nog wat over mijn super gevoelige klit Peter begint luider te kreunen en roept : “ik ga je geile kut volspuiten lekker sletje” dan met een paar harde stoten en voel ik de eerste krachtige straal zaad diep in mijn kut spuiten, dar kom ik op klaar als nooit tevoren.

Ongecontroleerd pompt Peter wel heel erg veel sperma bij mij in mijn kut, wat is dit genieten, alsof mijn kut ontploft zo voelt het alsof er wel duizend naalden in mijn lichaam prikken zo tintelt en gloeit mijn hele lichaam, dit is klaarkomen in de overtreffende trap. Peter duwt mij op mijn rug op de bank en beweegt zo mee dat hij op mij komt te liggen als we weer wat rustiger zijn krijg ik een zoen en zegt hij : “dit was fout maar wel zo vreselijk lekker zusje, het lijkt me een goed plan dat ik je vaker kom pakken”. Mijn armen sla ik om hem heen en antwoord : “ja grote broer, dit was wel erg heftig en spannend, ik wil wel graag vaker je geile sletje zijn”.

Zo heerlijk zo vrij voelde ik mij na onze fantastische wip, echt wel een heel speciaal en intiem gevoel had ik terwijl Peter nog op mij lag, een uniek “geniet moment” vond ik het. Peter ging van mij af en liep naar de koelkast om voor ons beide een biertje te pakken, ook gaf hij mij een handdoek aan omdat er nogal wat zaad uit mijn nog openstaande kutje droop. Heerlijk naakt zitten we naast elkaar van ons biertje te genieten, beide zijn we een beetje onder de indruk van het wel erg onverwachte gebeuren maar ook door het bijzondere genot wat we eraan beleefd hebben. “Peter” zeg ik hem, en vervolg : “zeer zeker heb ik geen spijt ik vond het geweldig, dit moet wel super geheim blijven natuurlijk, maar zou je vaker seks met me willen hebben ?”.

Weer trekt hij me tegen zich aan en antwoord : “natuurlijk blijft dit ons geheim, en ja mijn lekkere geile zus wil ik wel vaker te pakken nemen, sterker nog, ik ga je zo meteen nog even op mijn paal zetten, jij bent zo vreselijk lekker”. Gelijk begin ik wat met zijn wat verslapte paal te spelen, al vrij snel staat hij weer overeind, ik ga bij hem op schoot zitten en laat me lekker over zijn paal zakken. Wat voelt dit close en intiem met mijn broer, we neuken niet echt heftig nu, langzaam beweeg ik op en neer, we zoenen wat, we strelen wat, Peet speelt lekker met mijn grote tieten, dit mag eindeloos duren. Zo zitten we heerlijk een poos te geilen en van elkaar te genieten we komen niet meer klaar, maar het beleven van het genot was nu belangrijker.

Alles ruimen we op en ik maak alles schoon, doe al mijn kleding in de wasmachine, en Peter inmiddels aangekleed en ik nog naakt, zo nemen we afscheid van elkaar op deze wel hele bijzondere avond.

We spreken af dat we volgende week weer een afspraak maken zoals ik het zelf zeg : “dan wil ik weer een avond jou geile sletje zijn.