Mijn nichtje mist mij
Categorie: Incest / Familiesex | maandag 5 september 2016

Het was drie jaar geleden dat ik mijn lievelingsnicht voor het laatst had gezien. Door de omstandigheden in mijn familie was mijn vaders- en moederskant uit elkaar gegroeid. Mijn nicht behoorde tot mijn vaderskant en om die reden sprak ik en zag ik haar niet meer. Op een rustige avond kreeg ik een Facebook bericht en tot mijn verbazing kwam die van mijn nicht. Ze vertelde dat ze het spijtig vond hoe onze paden gescheiden waren en vertelde tevens, bijna vragend naar vergiffenis, dat ze contact met mij opzocht, omdat ze mij graag weer eens wilde zien. Alhoewel ik besloten had om afstand te nemen kon ik het niet laten om koelbloedig haar wens te negeren. Zij was immers mijn lievelingsnicht en mijn liefde voor haar was sterker dan mijn belofte naar mezelf toe. Ik vertelde haar dat ik zou proberen om dit waar te maken sinds wij ver van elkaar af woonden. Fast Forward naar voren en de zomervakantie was begonnen. Ik was destijds 19 jaar en zij was 20. Ik had mijn vakantie zo gepland dat ik langs mijn nicht op visite zou komen. Ik had al eerder aangegeven dat ik geen exacte datum voor haar had, maar dat zij mij rondom begin maand Augustus kon verwachtten. Mijn nicht woont in een boerendorp waar iedereen elkaar kent dus mij ook. Terwijl ik langs de huizen liep, als een zo volwassen mogelijk uitziende man die recht op zijn doel afging, probeerden de mensen die mij zagen mij aan te spreken. Ik negeerden hen en ging rechtstreeks naar het huis van mijn nicht.

Ik stond voor haar huis en hoorde haar stem door een geopende raam. Ik luisterde voor even naar haar lovende stem terwijl er een zachte bries langs mijn gezicht streelde. Het moment leek eindeloos lang te duren en ik vroeg mezelf met een droevig binnenstem waarom ik haar zo verwaarloosd had. Ik riep haar naam en het werd stil. Ze keek naar buiten en net zo snel als ze te voorschijn kwam verdween ze weer. Voor ik het wist was ze buiten en een aantal meter van mij verwijderd. We keken elkaar diep in de ogen. Langer dan gebruikelijk of wat normaal als comfortabel wordt ervaren. Het voelde alsof alle liefde die wij voor elkaar hadden gevoeld in al die jaren in die luttele seconden werd ontvlamd en wij samensmolten. Ik liep naar haar toe zonder oog contact te verbreken en gaf haar een knuffel.

Later die dag zaten wij op een muur van beton waar wij vroeger vaak op zaten en praatten over koetjes en kalfjes. Terwijl zij vertelde hoe lief zij het vond dat ik vroeger altijd voor haar opkwam terwijl haar broertje en haar andere neef vaak haar pestten of sloegen, keek ik naar haar schoonheid. Alhoewel zij nog steeds die prachtige, lonkende groene ogen had waren andere delen van haar lichaam veranderd in die drie jaar tijd. De lengte van haar bruine haar was veranderd van kaaklijn tot aan haar schouders. Haar borsten hadden meer volume gekregen en haar billen waren voller en ronder geworden. Ik zag nu pas in hoe vrouwelijk mijn lievelingsnicht wel niet was geworden en keek voor het eerst met lust in mijn ogen naar haar.

De zon ging onder en de maan viel uit de hemel. We hadden besloten om drank te kopen en om te gaan barbecueŽn. Ondertussen was de broertje van mij zus, mijn neefje, er ook bij gekomen tevens met oude vrienden van mij. We genoten van het vlees en ik zat schouder aan schouder naast mijn nicht. We leken wel een romantisch stel. Ik gaf haar te eten en zij gaf mij te eten en likten af en toe elkaars vingers schoon. We probeerden dit heel subtiel te doen om geen argwaan te trekken van de anderen. De spanning tussen ons liep op en dankzij mijn begeerte naar meer vroeg ik aan haar of zij alleen met mij wilde zijn. Ze antwoordde met een simpel ja en net toen wij wilden vertrekken zei mijn neefje dat hij ook mee wilde komen. We konden hem niet weigeren en dus liep hij mee.

Bij de basisschool aangekomen stopten wij om bij een bank te zitten achter de school tegen de muur. Ik zat aan de linkerkant, mijn nicht aan mijn rechterkant, in het midden, en mijn neefje naast haar rechts. Ik plaatste mijn arm rondom mijn nicht wat gemakkelijk ging sinds ik veel groter dan haar was en mijn schouder ver boven die van haar uitstak. Ze leunde hierdoor tegen mij aan in een hoek van zeg maar 15 graden. De seksuele spanning tussen ons was nog steeds aanwezig, maar ik was nog steeds argwanend uit angst of de gevoelens wel wederzijds waren en voor het feit dat mijn neefje 30 cm verderop zat. Al was het goed donker er was nog steeds het licht van de maan aanwezig.

Ik had besloten om mijn nicht een onschuldig, maar wel een seksueel kus te geven in haar nek net onder de hoek van haar kaak. Tot mijn verbazing liet ze haar hoofd naar rechts vallen waardoor ik meer toegang kreeg tot haar nek. Ik kuste haar opnieuw op dezelfde plek en liet zo licht mogelijk zonder te kussen strelend mijn lippen naar beneden glijden tot het einde van haar nek en kuste haar daar in haar nek. Ik ging verder naar voren en kuste haar bij haar nek dichtbij haar sleutelbeen. Ze kneep toen lichtjes in mijn rechterbeen dicht bij mijn knie en door de ontstane, seksuele spanning voelde die tinteling extreem goed. Ik stopte met kussen en legde mijn hand op haar buik en streelde lichtjes bijna aaiend haar buik. Ze draaide haar hoofd een klein beetje naar mij toe, wellicht een onbewuste reactie om mij te proberen te kussen, waardoor een licht maar typerende geluid van haar werd gemaakt doordat haar wang langs mijn baard schuurde. Ondertussen was mijn lul loeihard geworden door dit voorspel en begon het pijnlijk te knellen in mijn spijkerbroek. Nog even en ik zou klaarkomen door het geile gevoel sinds er al een druppel voorvocht naar buiten was gedruppeld.En dan te bedenken dat dit subtiele voorspel gebeurde waar mijn neefje bij zat.

Vanaf dat moment probeerde mijn nicht en ik samen mijn neefje met een smoes weg te sturen en samen alleen te zijn. We zeiden dat hij met zijn motorfiets iets te drinken moest gaan halen en met tegenzin ging hij weg. We luisterden aandachtig en vanaf het moment dat via het gehoor duidelijk was dat hij de hoek voorbij was sprong mijn nicht van de bank en op mijn schoot in een fractie van een milliseconde. De brute kracht waarmee ze dit deed terwijl ze haar tong in mijn mond doorboorde deed mij geloven dat ze mij wel kon smeken dat ik haar moest neuken. In de momenten dat haar tong niet diep in mijn mond zat samen te smelten met mijn tong riep ze vaak:"Ik wil dat jij mij likt! Ik wil dat jij mij keihard neukt!

Ik wil klaarkomen op jouw pik mijn geile neefje!"

Ik kon niet geloven wat uit haar mond kwam. Nooit geweten dat mijn lievelingsnicht diep van binnen een geile slet is en dat zij nu wilt dat haar neef diep in haar kut neukt. Mijn verbijstering begon plaats te maken voor mijn seksuele agressie en ik begon agressiever haar billen te kneden terwijl ik in haar lippen beet en haar nek kuste. Mijn nicht kreunt het uit van geilheid en net op het moment dat ik mijn lul wil bevrijden horen wij beiden een geluid van een motorfiets snel naderen. Mijn nicht kan net op tijd van mijn schoot springen voordat mijn neefje de hoek om is en ons ziet. Ik word nu pas bewust van de situatie en word bewust van het gehijg van geilheid die onze monden verlaat. Alhoewel ik ineens bewust was geworden dat wij op het punt stonden om incest te plegen, kon het mij niks schelen. Mijn geilheid was sterker dan mijn morele principe en ik zou mijn sperma diep in mijn nicht spuiten.

We zitten daar nu met zijn drieŽn niet zeker hoe wij hem nu weer (voor een langere tijd) moeten weglokken dus we blijven zitten. Dan doet zich een kans voor en dat is namelijk dat mijn neefje gebeld wordt door haar moeder, omdat ze terug naar huis moeten komen. Ik zie mijn kans schoon en zeg tegen mijn neefje dat hij alvast naar huis kan gaan met zijn motorfiets. Ik breng haar zus wel lopend terug naar huis. Hij aarzelde, maar geeft uiteindelijk toe tegen ons beiden en vertrekt.

Ditmaal ben ik degene die krachtig van de bank springt, mijn nicht omhoog trekt, omdraait en tegen de muur duwt. Mijn nicht probeert met haar handen zichzelf van de muur af te duwen, omdat ik krachtig mijn kruis tegen naar kont aanduw terwijl ik met mijn rechterhand haar haar vast pakt en haar hoofd naar rechts trek. Ik kus en bijt haar nek terwijl ik haar linkertiet masseer met mijn linkerhand. Ik zeg tegen haar:" Dus jij wilt klaarkomen op de pik van jouw bloedeigen neefje, hť?". "Ooohhh lieve neefje van me, ik smeek je, laat mij klaarkomen op jouw lik alsjeblieft!". Deze woorden worden mij teveel en ik bevind mezelf in een extase van geilheid. Ik knoop haar broek los en ruk haar broek met slip in een keer naar beneden tot haar enkels! Door deze handeling bevind ik met mijn gezicht vlak voor haar heerlijke volle kont en alhoewel het donker is zie ik wel iets vochtigs glinsteren door het maanlicht. Zonder gedachte duw ik mijn mond diep in haar kont en begin ik met het zuigen van haar kutsappen. "Ooooooowhhh jaaaaaa zuigen zuigen alsjeblieft! lik mijn kut oh jaaaa daarzo!" riep ze ui met een trillende stem terwijl ze haar kont tegen mijn gezicht aanduwde om te proberen mijn gezicht nog dieper in haar kut te begraven.

Ik begin door mijn toegenomen geilheid, haar gesmeek en gekreun nog agressiever te worden en begin zowat grommend haar kut te likken, zachtjes haar schaampillen te bijten, mijn tong diep in haar kut te douwen, haar clitoris te zuigen en wat nog meer mogelijk is. Mijn lievelingsnicht trekt de seksuele impulsen niet meer die ik bij haar creŽer en komt schokkend klaar op mijn gezicht terwijl de kutsappen langs mijn kaak glijden en een voor een druppelen op de grond. Mijn lieve nicht staat te trillen op haar benen en kan zowat niet meer staan, maar ik weet daar een oplossing voor.

Nog voordat ze was bijgekomen of Łberhaupt iets kon zeggen liet ik mijn spijkerbroek en boxer vallen en duwde zonder waarschuwing mijn lul tot aan mijn ballen diep in haar kut. Ik blijf even zo staan terwijl een zachte "ohhhh" geluid uit de mond van mijn nicht kwam en begon daarna rustig te pompen. Ik wilde namelijk genieten van het feit dat mijn lul in de kut van mijn bloedeigen nicht zat. Ik hield het niet meer in en duwde mijn nicht door mijn stoot tegen de muur aan en pakte haar nek vast terwijl mijn mond dicht bij haar linkeroor was. Terwijl ik met lange en snelle halen zat te pompen en zij (waarschijnlijk) onbewust met haar heupen zoveel mogelijk haar kut probeerde te roeren om mijn lul, fluisterde ik agressief in haar oor of ze het heerlijk vind dat haar lievelingsneef die ze drie jaar lang niet heeft gezien diep in haar kutje zit te stoten. Ze antwoord met een hese stem:"jaaa neefje van me, spuit alsjeblieft diep in mijn kut.

Kom in mij klaar, spuit je ballen alsjeblieft leeg in mij Ooowwh!!"

De woorden die ze uitsprak deed mij koken van binnen en ik voelde mijn orgasme aankomen. Daarnaast voelde ik dat haar kut lichtjes mijn lul samen knijpt dus mijn nicht kom ook bijna klaar of lijkt dit maar zo, omdat mijn lul dikker wordt? Ik pak met beide handen haar heupen vast om nog harder en sneller te stoten en zeg tegen haar dat ik in haar kut ga spuiten. Direct daarna begin ik net onder haar kaak in haar nek te zuigen en zegt mijn nicht dat ze ook gaat komen. Dus toch...

Ik pomp nu zo hard dat haar heupen tegen de muur zit aangedrukt en spuit haar kut vol met 6 volle stralen sperma terwijl ze geen kant op kan gaan. Dit gevoel blijkt haar teveel te zijn en komt klaar terwijl ik mijn sperma diep in haar baarmoeder spuit. Het knedende effect van haar orgasme zuigt de resterende sperma uit mijn lul, maar mijn lul blijft nog steeds keihard. Ik haal mijn lul eruit en zij draait zich om en zonder aarzeling gaat ze op haar knieŽn zitten en begint mijn lul schoon te zuigen en te likken. Wat een heerlijk gezicht om jouw bloedeigen nicht diep in haar ogen te kijken terwijl zij de kutsappen van jouw pik likt en de restsperma uit jouw lul zuigt. Ik til haar op bij haar nek en zeg tegen haar dat ze mij vanaf nu vaker gaat zien en ze zegt niks anders dan een geluidje van "mhm" met haar volle mond.