Mijn kleine broertje word groot!
Categorie: Incest / Familiesex | woensdag 21 september 2016

Toen ik uit het huis ging en op mezelf ging wonen, kwam mijn kleine broertje Niels mij vaak bezoeken. Hoewel ik niet bepaald zat te springen om zo'n jongetje overal mee naar toe te nemen, was hij best wel koel en hij gaf mij niet veel problemen. Hij ging het liefste mee naar de sportschool en hij was heel goed op de klimwand. Mijn vrienden vonden het best leuk en ze konden goed met hem opschieten. Toen ik een mooie tandarts assistente als vriendin kreeg, vond zij mijn broertje ook meteen leuk. Ze behandelde hem als haar eigen broertje. Al snel woonde Kiki praktisch gesproken bij mij in mijn flat, en ik kreeg meer behoefte aan privacy. Niels was altijd bereid om weg te gaan als Kiki en ik alleen wilden zijn. Dan ging hij naar het zwembad of naar de bioscoop of hij vermaakte zichzelf op een andere manier. Maar toen we een keer weer met zijn tweeŽn waren, vroeg hij hoe het was om verkering te hebben met een meisje.

"Zeg Steven, hoe is het eigenlijk met Kiki?" vroeg hij mij, "Jullie kennen elkaar al een hele tijd. Doen jullie aan seks? En hoe is het om seks met haar te hebben?" "Ik zal eerlijk tegen je zijn, Niels," zei ik, "Seks met Kiki is het fijnste wat ik ooit heb meegemaakt. Het is ongelooflijk lekker." "Dat geloof ik wel," zei hij, "Want Kiki is heel sexy. Het lijkt mij een lekkere meid." Ik was er niet aan gewend dat mijn broertje zo open en bloot zijn mening gaf over mijn vriendin, maar ik vond het leuk. Hij werd al zo volwassen. Hoewel, ik was er niet voorbereid toen hij mij daarna vroeg of hij dan eens een keertje mocht toekijken als wij seks hadden. Ik dacht niet dat Kiki dat zou goedkeuren. Maar toen herinnerde ik mij dat, toen ik zelf zo oud was, ik heel nieuwsgierig was naar hoe volwassen mensen neuken. Dus op het gevaar af dat Kiki heel kwaad zou worden als ze het merkte, beloofde ik Niels dat ik mijn slaapkamerdeur op een kier zou laten, zodat hij kon kijken zonder dat Kiki iets merkte.

De volgende avond gingen Kiki en ik samen uit eten en kwamen om een uurtje of tien thuis. Niels zat TV te kijken op onze bank. Hij zei hallo en wij ook, maar Kiki was al aardig in een sexy stemming en ik wilde haar niet teleurstellen. Dus gingen we meteen door naar mijn slaapkamer en we kleedden ons uit. Ik dacht aan Niels en ik liet de deur op een kier staan zodat hij kon gluren, maar eerlijk gezegd had ik al mijn gedachten vooral bij Kiki, die avond. Elke man zou blij zijn om Kiki als vriendin te hebben. Ze kleedde zich uit en een paar perfecte borsten kwamen te voorschijn. Haar buik was strak en gespierd en haar huid was zijdezacht en mooi gebruind. Ze liet haar spijkerbroek op de grond vallen en draaide een rondje, alleen gekleed in haar kleine rode slipje, wetend dat ik aandachtig naar haar keek. Ze wist best dat, hoe verleidelijker ze het voorspel deed, hoe beter mijn prestaties in bed werden. Niet dat ik haar ooit teleurgesteld had, trouwens.

Ik was ook snel naakt en Kiki zakte op haar knieŽn en nam me zachtjes in haar mond. Ze wervelde haar tong rond mijn eikel, waardoor ik begon te trillen van genot. Haar handen kneedden mijn billen, terwijl ze me naar zich toe trok. Ik streelde haar haren en haar gezicht terwijl haar tong en lippen speelden met mijn zich langzaam verstijvende geslacht. "Hmm, wat lekker!" Ik snakte naar adem en moest goed oppassen dat Kiki me niet met haar mond klaar zoog, want ik wist dat haar kutje er naar hunkerde om geneukt te worden. Gelukkig stond ze op, en op een speelse manier duwde ze me op het bed, en deed snel haar slipje uit. Ik liet mij languit op mijn rug vallen, verlangend naar wat er komen ging. Kiki ging schrijlings boven op me zitten, en liet zich langzaam zakken. Ze stulpte haar natte vagina langzaam naar beneden over mijn stijve paal. De binnenkant van haar kut voelde heerlijk, net strak genoeg, stroef en rimpelig, maar goed gesmeerd, en ze bewoog precies goed om mij helemaal gek te maken. Zo ging het ook nu, en al snel begon mijn adem te stokken.

Zonder een slag te missen leunde ze voorover, en bood mij haar tepels aan om op te zuigen. Ik nam er eentje in mijn mond en streelde haar andere borst met mijn vingers, ik kietelde haar tepelhof en kneep zachtjes in haar tiet. Kiki kreunde van genot. Tegelijkertijd beantwoordde ik haar neerwaartse bewegingen met opwaartse stoten van mijn heupen. Al snel begon het bed te piepen telkens als haar kont tegen mijn dijen botste. Mijn lichaam spande zich en ik voelde mijn orgasme opkomen vanuit de stam van mijn penis. Ik ontlaadde mijn hete sperma terwijl haar kutje op mijn staaf bleef knijpen, zoals op een bijna lege tube tandpasta. Dankbaar realiseerde ik me weer dat mijn vriendin mondhygiŽniste was.

Vervolgens keek ik met plezier toe hoe Kiki op en neer bleef bewegen. Haar prachtige borsten deinden als golven van de zee, toen haar eigen orgasme haar overviel. Ze kreunde mijn naam en dat klonk mij als muziek in de oren. Toen ze helemaal klaar was gekomen, liet ze zich op mij vallen, haar wulpse borsten rustten op mijn borst en ik streelde haar rug terwijl de laatste druppels langzaam uit mijn penis drupten. Het was weer eens een memorabele neukpartij geweest en ik had de hele nacht wel willen doorgaan, als ik niet in slaap gevallen was.

De volgende ochtend, toen Kiki al naar haar werk was gegaan, kwam Niels slaperig de woonkamer in en liet zich uitgeput op de bank vallen. "Hť Niels," zei ik, "Heb je soms slecht geslapen, vannacht? ' "Veel slechter als jij." antwoordde hij grijnzend. Toen bedacht ik dat hij waarschijnlijk naar mij en Kiki had staan gluren. "En, beviel het je wat je gisteravond hebt gezien?" vroeg ik. "Ja, dat was heel koel!" antwoordde mijn broertje. "Jij bent een geluksvogel, maar ik kon de hele nacht niet slapen. Ik heb mijn hele lul blauw gerukt!" Vanaf die tijd bleef Niels vaak naar ons lijken als we seks hadden. Uiteindelijk heb ik het Kiki maar verteld, maar ze leek het helemaal niet erg te vinden. "Het is wel goed voor hem, want daar leert hij van," zei ze nuchter.

Na een tijdje kreeg Niels zijn eerste vriendinnetje.

Ik had hem goed voorgehouden dat hij een meisje nooit mocht dwingen. Als een meisje nee zegt, dan bedoelt ze nee, en dan moet je dat altijd respecteren. Maar jonge jongens willen maar ťťn ding, dus ging het snel weer uit. Niels had nog verschillende andere vriendinnetjes, maar geen enkele wilde seks met hem. Hij raakte gefrustreerd. Ik had medelijden met hem, maar ik legde hem uit dat een meisje het volste recht heeft om seks te weigeren, als ze nog niet het gevoel heeft dat ze er klaar voor was.

Het was erg warm weer, zodat Kiki, Niels en ik naar het zwembad gingen. Kiki en ik wreven elkaar in met zonnebrand en keken toe hoe mijn broertje bezig was met duiken en zwemmen. Kiki gaf commentaar: "Kijk, Niels is al aardig aan het groeien. Binnenkort is hij net zo sexy als jij!" Ik glimlachte bij die gedachte, en ik was trots op mijn broertje. Ik vertelde Kiki over de seksuele frustraties van mijn kleine broer. Ze glimlachte en zei: "Als zijn vriendinnetje hem zo in het zwembad zou zien, dan zou ze best seks met hem willen!" Toen realiseerde ik me dat mijn vriendin op mijn broertje viel.

Vreemd genoeg was ik niet boos of jaloers.

Niels kwam bij ons zitten en ik gaf hem geld om drie magnums te halen. We zwommen nog wat, en daarna gingen Kiki en ik nog wat wandelen. Tijdens die wandeling hadden we samen een ernstig gesprek over Niels. Die avond lag Niels languit op de bank naar een film te kijken. Kiki ging naast hem zitten. "Hť Niels, wat ben je aan het kijken?" Kiki zat op de bank naast Niels zijn voeten. "Lord of the Rings," zei Niels. "Best een koele film, maar hij is al bijna afgelopen." Kiki keek naar de TV, en begon intussen over Niels zijn voeten te wrijven. "Hť, dat voelt goed." zei hij. Hij wist nog van niets maar als het ging zoals wij hadden afgesproken, dan zou het nog een interessante avond voor mijn broertje kunnen worden. Maar hij kon het toen nog niet weten. In plaats van in de woonkamer, ging ik aan de tafel in de keuken de krant zitten lezen, waar wel zo dat ik zicht had op wat er gebeurde op de bank.

Kiki ging voortvarend te werk.

"Zeg Niels, wat heb je al een gespierde benen!" zei ze, terwijl ze haar handen over de gebruinde benen van mijn broertje liet glijden. "In feite ziet je hele lichaam er goed uit." "Nou, bedankt." reageerde Niels, een beetje verlegen. Kiki vlijde zich nu tegen mijn broertje aan, haar gezicht dicht bij het zijne. Haar hand hervatte het strelen van zijn dij, maar ze streelde wat dichter bij zijn kruis. Van waar ik zat, kon ik duidelijk zien dat mijn kleine broertje een erectie begon te krijgen. Kiki schoof haar andere hand onder het T-shirt van Niels, streelde zachtjes over zijn borst en zei schalks: "Je bent al net zo knap als je broer en als hij niet mijn vriendje was en als jij geen vriendinnetje had, wie weet?" Ik kon zien hoe Kiki plagend naar hem glimlachte."Steven is een geweldige geluksvogel, dat hij jou als vriendin heeft," zei Niels, en ik wist dat hij dacht aan de keren dat hij ons had begluurd. "Dank je, schatje," zei Kiki en ze gaf hem en kus op het bruine krullende haar dat zijn voorhoofd bedekte.Toen hoorde ik Kiki zeggen: "Weet je, Niels, Steven vertelde mij over de problemen die jij met je vriendin hebt en ik zei dat ik jou best graag zou willen helpen."

Niels schrok en begon te blozen.

"Hoe, eh, hoe dacht je dat dan te doen? Wil je soms met haar gaan praten?" Kiki lachte. "Nee lieverd, wat jij nodig hebt is, om een keertje echte seks te hebben met een meisje. Want het is hoog tijd dat je wat ervaring opdoet. En dat zou je het beste kunnen doen met mij." Mijn kleine broertje schrok zich een hoedje. "Bedoel je?...Eh?" stotterde hij. "Ja hoor, ik heb erover gepraat met Steven en wat hem betreft is het OK. Wij houden allebei van je en we gunnen het je graag." Toen stond ik op en liep naar de woonkamer. "Ja hoor Niels," zei ik, "Kiki heeft gelijk. Wij denken allebei dat jij het nodig hebt om echte seks te hebben met een ervaren vrouw, en bovendien denken we allebei ook dat het best leuk zal zijn." In de ogen van mijn broertje zag ik, dat de situatie tot hem door begon te dringen "Wow, en wanneer zouden we dat dan gaan doen?" Kiki greep hem bij de bobbel tussen zijn benen, glimlachte en zei: "Wat dacht je van nu meteen, lief Nielsje?"

"K.KÖKoel!" stotterde mijn broertje dapper.

Kiki en Niels stonden op van de bank en zij leidde hem naar onze slaapkamer. Niels had ons al die tijd mogen begluren, dus ik vond dat het nu mijn beurt was om hem en Kiki te begluren. Ik deed de lichten in de woonkamer uit en stelde mij op bij de kier van de slaapkamerdeur. Mijn lichaam gloeide al bij de gedachte aan wat ik allemaal zou gaan zien. Toen ze in onze slaapkamer waren, trok Kiki meteen haar T-shirt uit, waardoor haar grote blote borsten bloot kwamen. Ze stapte in de richting van Niels, die verlegen naast het bed stond. Ze trok zijn T-shirt over zijn hoofd en vervolgens sloeg ze haar armen om hem heen, drukte haar blote borsten tegen de zijne. Kiki was ongeveer vijf centimeter langer dan Niels, maar hun borsten raakten elkaar perfect. Toen kuste ze hem zachtjes op de lippen, en al snel zag ik dat hun tongen zich verstrengelden. Niels was kennelijk best ervaren in het tongzoenen.

Mijn broertje verloor geen tijd en liet zijn handen naar beneden glijden tot op Kiki's spijkerbroek. Hij begon haar billen te streken, terwijl Kiki de knoop van haar broek begon los te maken. Ze deed de rits los en liet hem op de grond vallen, waarna ze alleen nog een slipje aan had. Ik begon ineens het gevoel te krijgen dat ik wilde ruilen met mijn broertje, maar daar was het nu te laat voor. Zodra haar broek uit was, stak Kiki haar duimen achter het elastiek van Niels zijn korte broek en begon hem naar beneden te duwen. Niels hielp haar door zijn benen bij elkaar te doen en snel stapte hij ook uit zijn onderbroek en gooide hem weg, waarna hij volledig naakt was. Ik keek trots naar het gereedschap van mijn broertje. Het zag er goed uit en ik kon wel zien dat hij familie van mij is. Ik wist dat Kiki heel tevreden zou zijn.

Kiki ging op haar knieŽn, net als ze vaak deed met mij. Maar nu was het niet ik maar mijn kleine broertje, die het middelpunt was van haar onverdeelde aandacht was. Door de verzaligde blik op het gezicht van Niels, begreep ik dat hij heerlijk stond te genieten. Ze likte en zoog mijn kleine broertje een paar minuten, alvorens te stoppen. "Oh Kiki, niet stoppen, nog even doorgaan." kreunde Niels. Ze stond op, en begon haar prachtige borsten tegen hem aan te wrijven. "Niels, als je afgezogen wilt worden dan moet je dat maar aan je vriendinnetje vragen, want vanavond is het menens, vanavond ga je echt neuken. Want dat is wat ik je wil leren!"

Vol verwachting keek ik toe hoe Kiki haar slipje afstroopte en op het bed ging liggen. Ze spreidde haar benen, hief haar knieŽn op en nodigde Niels uit om tussen haar benen te komen liggen. Mijn broertje knielde voor haar op het bed en leunde voorover, hij steunde op zijn handen aan weerszijden van haar lichaam. Hij duwde zijn onderbuik naar de hare, maar met zijn typische tiener onhandigheid lukte het hem niet om zijn penis in haar vagina te steken. Ik zag wel dat zijn jongenslul heel groot was opgezwollen, zijn eikel was paarsrood. Ik kan me niet herinneren of ik ook zo opgewonden was toen ik mijn eigen maagdelijkheid verloor. Kiki reikte naar beneden en greep zijn lul en leidde hem naar het beloofde land. "Ja, duwen maar! Goed zo, Niels!" Ze kreunde van genot toen de onschuld van mijn kleine broertje voorgoed verdween in haar warme liefdestunnel.

Gelukkig had ik een pakje Kleenex bij de hand, want ik masturbeerde mezelf terwijl ik naar deze erotische peepshow stond te kijken. Ik keek gespannen toe hoe mijn kleine veertienjarige broertje een rijpe volwassen vrouw neukte, mijn eigen vriendin Kiki! Kiki schokte en kreunde terwijl Niels haar neukte, misschien nog wel harder dan als ze het met mij deed. Ik kon goed zien dat zij het ongelofelijk geil vond en ik probeerde mij voor te stellen wat zij voelde op dat moment. "Oh Kiki, wat heerlijk!" kreunde Niels en hij versnelde zijn stoten. Hij neukte Kiki op dezelfde manier als waarop hij het mij zo vaak had zien dat doen. Kiki reageerde door haar benen stevig om zijn middel te slaan, en met haar nagels zachtjes over zijn rug te krabben.

"Niels, ja! Ja!" hijgde Kiki toen ze mijn broertje's ballen tegen haar kutje voelde.

Ik kon haast niet geloven dat het een veertienjarige jongen was, waar ik naar keek. Die Niels had echt veel geleerd van het kijken naar Kiki en mij, dat was duidelijk. Kiki begon te rillen en te kreunen en ik herkende het typische orgastische ritueel van haar. Die tiener bezorgde mijn Kiki warempel een echt orgasme! Wat goed van hem, knap hoor, Niels! Door de deurkier heen zag ik hoe het lichaam van Niels zich spande en ik hoorde hem hard kreunen. Onmiddellijk spoot ik ook mijn eigen zaad in de Kleenex, die ik in mijn hand had. Niels liet zich uitgeput op Kiki's grote borsten vallen en strekte zijn benen uit op het bed tussen de hare. Hij zat nog steeds diep in haar en noch de jongen noch de volwassen vrouw maakten enige aanstalten om zich van elkaar te scheiden. Ik ging op de bank zitten, om rustig naar de TV te kijken. Na een tijdje nam Niels een douche en ging naar de film. Ik schoof bij Kiki in bed, die al in slaap gevallen was. Ik maakte me wel wat zorgen.

Ongeveer twee weken later kwam ik wat vroeger terug uit mijn werk. Toen ik binnenkwam zag ik Niels zijn broek op de vloer van de woonkamer liggen. Daarnaast lagen een rose T-shirt en een slipje. Ik hoorde gekreun on de slaapkamer en het gepiep van het bed. Niels zou toch niet denken dat hij nu het recht had om Kiki te neuken, wanneer hij maar wou? Voorzichtig sloop ik naar de kier van de slaapkamer deur. Niels was druk bezig het blonde meisje te neuken, waarmee ik hem wel eens gezien had in het zwembad. De beide tieners waren duidelijk enthousiast aan het genieten. Na een paar minuten toekijken, raakte ik ervan overtuigd dat dit meisje heel goed wist hoe ze een jongen moest behagen in bed. En ik was heel blij voor mijn broertje.

Later die avond vertelde Niels ons dat ze net verhuisd was en met haar moeder bij ons in de buurt was komen wonen. Niels was de eerste jongen van haar leeftijd die ze hier had ontmoet, en ze had haar oude vriend heel erg gemist, vooral de seks die ze met hem had. Niels glimlachte breed en zei: "Maar nu mist ze hem helemaal niet meer, hoor!"