De poedelnaakte dochter van mijn baas! [1]
Categorie: Incest / Familiesex | zaterdag 1 oktober 2016

Deel 1 - Het was alweer enige jaren geleden, maar gisteren besloot ik toch nog maar eens naar de AC te gaan. Voor wie dit niet kent, het is een leuke en druk bezochte parenclub in Vlaanderen. Tot voor enkele jaren – toen was ik nog geen single – was het elke maand wel dat m’n toenmalige vriendin en ik er heen gingen en nooit gingen we toen buiten zonder elkaar te zien neuken hebben. Maar dat is het verleden... Sinds onze breuk, nu 5 jaar geleden, ben ik er niet meer geweest. Ik had destijds zelf een hekel aan de opdringerige singles die er vaak waren en zag het dan ook niet zitten om zélf zo’n single te worden. Maar zoals gezegd, ik had besloten om toch maar de stap eens te zetten en de AC nog eens een bezoekje te brengen. Het was een uur of 9 toen ik aankwam die vrijdagavond. Op de ruime parking was reeds geen plaats meer. Dat werd langs de straatkant parkeren. Nu ja, het weer was goed en een korte wandeling, daar is nog niemand van doodgegaan. Toch maar een sigaretje opgestoken onderweg naar de deur – zenuwachtig.

Eenmaal binnen herkende ik de dame aan de ingang niet – bleek dat de club intussen nieuwe eigenaars had, maar dat ‘alles verder nog was zoals altijd’. En dat was ook zo, wel wat kleine veranderingen aan het interieur, maar ik vond nog blindelings m’n weg naar de bar. Het viel me al gelijk op dat er wel erg veel mensen waren op dit vroege uur. En jonge mensen, sommigen schatte ik nauwelijks twintig en de meesten zeker geen 35. Dat was “in onze tijd” wel anders. Toen waren wij met ons 28 de jonkies en waren zeker de helft 45+. Nu ja, klagen deed ik dus zeker niet! Al zeker niet toen zo’n jonge zwartharige dame in sexy lingerie naast me een drankje kwam bestellen en bij het wegwandelen, even zei “ik hoop dat je van triootjes houdt, dan zien we elkaar later nog” en knipoogde. “Maar dan heb je hopelijk wat minder aan dan nu, ik zie ook graag wat vlees”. Tja, ik was me idd nog niet gaan omkleden en was nog helemaal gekleed. Vroeger was het pas rond 23u dat de kleren uitgingen, de jeugd tegenwoordig denkt blijkbaar ‘waarom tijd verliezen?’ Ok, ook al ben ik al bijna 40, ik pas me graag aan en besloot m’n gin-tonic maar leeg te maken en naar de lockers te gaan om me om te kleden. Mezelf nog steeds verbazend over de quasi uitnodiging die dat onbekende jonge grietje me gaf liep ik de omkleed ruimte in en botste pijnlijk tegen iemand die er net uitkwam. “Bart???” “Ben???”

Toen leek de tijd even stil te staan... Ben is immers de 48 jarige eigenaar van het bedrijf waarvoor ik al 18 jaar werk en sinds 3 jaar de manager ben. Een heel toffe kerel trouwens die je nooit het gevoel geeft dat hij de baas is en jij maar een werknemer en kent de voornamen van iedereen, van de boekhouder tot de conciërge en de poetsvrouw. Maar nu stond hij daar dus voor me in een boxer en ik met m’n mond vol tanden... Hij verbrak de stilte. “Wel, dit voor ons allebei wel even schrikken. Maar we zijn hier en weten alle twee wel waarvoor dus... Maar ik reken wel op je discretie hé! Ben je hier alleen? Of heb je een nieuw lief intussen? Maar kom, laat ons iets drinken, ik heb dorst”. En toen deed ik hem aan de bar het verhaal over hoe ik hier al eerder was geweest, maar nu voor het eerst alleen. “Maar Ben, ben jij hier ook alleen, jij bent toch gelukkig getrouwd?”. “Ja, dat is zo. En wees gerust, ik ben haar niet aan het bedriegen, daar staat ze”. En hij wees naar een dame even verderop, die in sexy rode lingerie achterin de zaal in de zetels aan het praten was met een totaal naakt jong grietje die nauwelijks 20 jaar kon zijn. Slank, blond 1m70, een B- of C cup, donkere tepels lekker kontje en kaal kutje.

Ik herkende de eerste, z’n 42 jarige vrouw direct, we hadden elkaar al wel vaker gezien op een personeelsfeest. Ook zij mag er zijn: Lang, donkerblond haar, een stevige C waar de zwaartekracht geen vat op heeft een atletisch afgetraind lichaam. “Wel Ben, je hebt het getroffen!” zei ik, toch wat meer op m’n gemak. “Je vrouw is er al eentje aan het versieren voor jou! En gelijk de lekkerste die ik hier al gezien heb – maar als jij geen zin hebt wil ik er wel in jouw plaats over gaan!” “Daar vrees ik voor Bart.” Lachte hij “Ik zal het maar gelijk vertellen, want je ontdekt het ooit toch...” fluisterde hij toen.

“Dat is Evy, onze oudste dochter...!”

Ik kon m’n oren even niet geloven – en m’n ogen ook niet, wat een knap kind was dat zeg! (heb ik net tegen m’n baas gezegd dat z’n dochter lekker is en ik haar wil???? schoot het even door m’n hoofd). “Meen je dat nu, ben je hier met je vrouw én je dochter???” Vroeg ik stil terug. Ik wist wel dat hij kinderen had, maar hij hield z’n werk en priveleven strikt gescheiden. De keren dat z’n vrouw mee ging naar een personeelsfeest waren de zeldzame uitzonderingen. “Was niet echt het plan”, vertelde hij nog steeds stil “Maar ze ontdekte al tijdje geleden dat Diane en ik swingden en vroeg om eens mee te mogen – nu ze 18 jaar is kan dat. Als we weigerden zou ze het sowieso wel op een andere dag doen, maar ze had liever dat ze niet alleen naar hier moest komen, dus... Sowieso denk ik niet dat ze veel meer zal doen dan kijken en bekeken worden terwijl ze naakt loopt, daar heeft ze altijd al van genoten denk ik. Dus begin maar niet te dromen. Maar kom, we zullen bij hen gaan zitten“.

“Diane, herinner je je Bart nog?” Zij hij tegen z’n vrouw...

Ik nam haar even in me op. Door de rode kant van haar BH die haar volle C omvatte priemden duidelijk zichtbaar twee harde, donkere maar niet al te grote tepels, net als die van d’r dochter. “O hey, lang geleden” zei ze alsof het de normaalste zaak van de wereld was dat we elkaar hier tegenkwamen, stond op en gaf me drie zoenen, met één hand gelijk op m’n kont, direct gevolgd door Evy die hetzelfde deed. Ben legde aan Evy uit wie ik was en voegde er direct aan toe “En hij zei net dat je er erg lekker uitzag”. “Lekker kan je niet zien” was haar antwoord, “dat kan je enkel proeven” en ze stak lachend d’r tong naar me uit. “Is dat een uitnodiging?” gaf ik terug. Iedereen lachte gelijk terwijl Evy me met een geile glimlach aankeek en d’r tepels streelde. De toon was gezet en na de eerste schrik leek het alvast een leuke avond te worden.

Even later besloten Ben en Diane om te gaan zien of er al wat actie was boven en lieten ons achter. Daar zat ik dan met een joekel van een erectie in m’n boxer naast de 18 jarige, poedelnaakte dochter van m’n baas. “En?” Vroeg ze. Whu? “Wel, Ik ben al de hele tijd kletsnat en durfde het zo niet te vragen met pa en ma er nog bij... maar.. heb je al zin om eens te proeven?” En gelijk zakte ze wat onderuit in de zetel en deed d’r benen wijd... Antwoorden deed ik niet, maar ik zat wel héél erg vlug op m’n knieën voor haar. Zo’n heerlijk fris, kaal kutje had ik al vele jaren niet geproefd – en ze smaakte héérlijk – wat een genot. En genieten deed ze zelf ook. Terwijl ze met één hand met d’r tepels speelde duwde ze met de andere op m’n achterhoofd m’n mond harder op d’r natte spleetje, tot ze haar bekken van de bank ophief en binnensmonds kreunend, heerlijk op m’n tong klaar kwam.

“Kom” zei ze nadat ze even later wat bijgekomen was van haar orgasme en ik nog steeds op m’n knieën tussen haar gespreide benen zat. “Kom, laat ons ook naar boven gaan.” Veel tegenspraak hoefde ze van mij niet te verwachten en even later zag ik een paar heerlijke billen met een geil-glinsterend kutje ertussen voor me op de trap. “Eerst een douche” zei ze. En voor we de douches inliepen, trok ze m’n boxer naar beneden en gaf een kusje op m’n omhoog wijzende eikel. “Die zal straks nog verwend worden” zei ze. En met m’n pik in de hand trok ze me de douches in. We waren niet de enigen daar. Het grietje met het zwarte haar was er ook, op haar hurken zat ze zichzelf te vingeren terwijl ze een man van net als zijzelf zo’n 25 jaar pijpte. Toen ze ons zag binnenkomen en me herkende liet ze gelijk de pik uit d’r mond glippen. “Hey ben je ook eindelijk boven geraakt!” zei ze met een glimlach, nog altijd rukkend aan de pik. “Dat trio zal een kwartetje worden dan? Je had me wel mogen zeggen dat je een vriendin hebt hoor, ik ben niet egoïstisch” knipoogde ze. Ik vertelde Evy dat we elkaar eerder op de avond al even gesproken hadden. “Je mag hem wel even lenen hoor zei Evy” die deed alsof ik idd haar vriend was, “ik neem dan wel even van jou over.”

En gelijk ging Evy door de knieën om de pik van het zwartharige meisje over te nemen. De kerel gaf me een hand terwijl Evy hem pijpte en z’n vriendin hetzelfde bij mij begon te doen. Ervaring had ze, ze nam de volle 18 cm probleemloos diep in d’ r keel, liet hem dan weer uit d’r mond en maakte cirkels met d’r tong rond m’n eikel en masseerde tegelijk m’n ballen.“Dirk” zei hij “en m’n vrouw Nancy ken je al?” “Kennen is veel gezegd, maar aangenaam kennismaken is het zeker. Wij zijn Bart en Evy.” Nancy stopte naar mijn zin veel te vroeg even later met pijpen en stond recht, nam Dirk bij de hand en trok hem mee... “Kom schat, ik moet geneukt worden” sprak ze. “Wij gaan naar de spiegelkamer... Komen jullie zo ook?”. “We komen er direct aan” zei Evy.

“Wel, gaan we elkaar al ruilen nog voor we zelf ooit elkaar geneukt hebben?” zei ik lachend tegen Evy. “No way! Ik wil die pik van jou eerst gehad hebben” zei ze. En gelijk plaatste ze voorover gebogen d’r handen tegen de muur, duwde haar heerlijke kontje omhoog en vroeg me haar achterlangs te nemen. Ik vroeg nog of we geen condoom nodig hadden maar ze zei dat ik haar nu moest nemen, direct. Ik wreef m’n eikel enkele keren langs d’r natte lipjes en voor ik het wist werd ik quasi naar binnen gezogen. Jong was ze en strak, maar zeker al lang geen maagd meer. Daarvoor neukte ze veel te vlot mee. Kreunend vroeg ze om harder te stoten, wat ik graag deed. Met de douchestralen op ons beukte ik diep in d’r hete kutje, kneedde haar borsten tot ik kreunde dat ik ging spuiten. Snel draaide ze zich om en liet me twee stralen op d’r prachtige tieten spuiten voor ze m’n pik in de mond nam om de rest in te kunnen slikken. “Zou niet leuk voor Dirk geweest zijn had ik je in m’n kut laten komen, misschien wil hij me zo dadelijk wel likken” knipoogde ze. “Veel meer dan wat kijken zal ze niet doen” had Ben me gezegd...

Hoe goed vaders hun dochters kennen, schoot het in m’n hoofd.

Na ons gewassen, afgespoeld en afgedroogd te hebben gingen we gelijk naar de spiegelkamer: een goed verlichte vierkante ruimte, een matras of 9 groot met spiegels aan aan alle wanden. We zagen gelijk Dirk die door Nancy gepijpt werd en... Ben die haar op z’n hondjes aan het nemen was en achter hen een gespierde zwarte man die in missionaris stand een andere vrouw aan het neuken was, inderdaad: Diane. Nancy zag ons binnenkomen en zei gelijk tegen Ben, “sorry... maar ik wacht al een hele avond op deze pik. Maar z’n vriendin zal je net zo leuk vinden”. Ben wist niet direct wat zeggen... Evy evenmin. Nancy zag de aarzeling en zei tegen Evy: “Niet naar z’n leeftijd kijken, geloof me: hij neukt zalig hoor!” Niet wetend dat Ben, Evy’s pa was. Evy keek naar de grote pik van Ben, haar vader, die terwijl hij z’n eigen naakte dochter bekeek keihard bleef. Even keek hij vragend achterom naar Diane die nog steeds door de zwarte man geneukt werd. Maar in plaats van hem te helpen keek ze met glazige ogen naar hem en zei: “Laat haar goed genieten!”

Toen Evy dat hoorde overwon de geilheid het ook bij haar. Op haar armen steunend ging ze wijdbeens op haar rug liggen. “Kom” zei ze, stak haar hand naar d’r vader uit die intussen een nieuw condoom aan had gekregen van Nancy en trok hem op haar “Ik wil geneukt worden”. Terwijl ik zelf intussen Nancy doggystyle aan het neuken was en Dirk samen met de zwarte man, Diane verwende zag ik hoe Ben er nu toch van genoot om langzaam z’n eikel in z’n dochters kutje te laten verdwijnen. Eens hij er in zat, duwde hij door, met z’n ballen tot tegen d’r billen en begon hij ritmisch te stoten in z’n dochters strakke tunnel. Hij kneep in Evy’s tepels en zij duwde hem de lakens vastknijpend, met haar hielen dieper in d’r kut. Lang hield hij het niet – maar onder de omstandigheden was dat wel normaal denk ik – en hij spoot 5 minuten later z’n condoom vol in Evy’s kutje. Toen hij zich teruggetrokken had verwen hij naar beneden en bleef Evy met de benen wijd liggen. Nancy wenkte Dirk die niet aarzelde en met z’n van Diane’s mond natte stijve in de hand tussen Evy’s benen plaatsnam.

Evy knikte en gelijk werd ze opnieuw geneukt.

Zelf besloot ik van standje te wisselen en ging naast Evy liggen en vroeg Nancy om mij te berijden, wat ze graag deed. En zo werd Evy Door Dirk geneukt terwijl Dirk z’n vrouw die mij neukte kuste. En ik tongzoende Evy, met m’n rechter hand haar klitje masserend terwijl ik met m’n linker Nancy’s borsten kneedde en omhoog stootte in haar knijpende kutje. Hoe vaak Evy gekomen is toen weet ik niet, maar sowieso waren we een uurtje verder en verschillende standjes later alle vier uitgeput. Diane en de zwarte man waren ook al naar benden. Toen we weer beneden in de zetels ploften waren we het er alle vier over eens dat als we elkaar hier nog eens tegenkwamen we het zeker moeten herhalen. Evy zag d’r ouders aan de bar staan en stond op. “Ben zo terug” zei ze. Vanop afstand zag ik haar met d’r ouders praten, onderwijl rukkend aan de alweer stijve pik van Ben. Dan een kus en een lange knuffel aan hen en weer kwam ze terug. Ze trok me mee de dansvloer op. Ik in m’n boxer en zij nog altijd naakt stonden we zo te slowen.“

Zij vertrekken zo. Maar ik heb nog geen zin om te vertrekken. Ik ga vannacht met jou mee.” zei ze, “Vannacht gaan we heerlijk genieten van elkaar en morgennamiddag doen we bbq-tje bij hen thuis.” Ben en Diane zwaaiden naar ons van aan de bar, we zwaaiden terug en weg waren ze. Toen we naar de zetels terug gingen bleken Dirk en Nancy ook verdwenen. “Die zullen nog niet naar huis zijn, eerder in de jacuzzi of weer gaan neuken” lachte ik. “Gaan we ook nog eens zien boven of er nog wat te beleven valt? Ik vind het heerlijk om anderen te zien neuken...” fluisterde Evy in m’n oor, terwijl haar hand m’n boxer ingleed en m’n alweer harde pik masseerde.

Zo gingen we terug de trap op. Ze besloot gelijk door te lopen naar de tweede verdieping, onder het dak. Er was nog heel wat activiteit, zo veel dat we niet direct een plaatsje zagen om er nog bij te kunnen. Ik vertelde haar om de ander kant op te gaan, daar was een cinemazaaltje herinnerde ik me. En daar was meestal wel wat plaats. Op de matrassen tussen de zetels en het projectiescherm waren enkele koppels, we herkenden direct Dirk en Nancy, omringd door wat singles, aan het neuken. Wij gingen in de zetels op de eerste rij zitten en al kijkend naar zowel de film als wat live voor ons gebeurde zaten we elkaar te strelen. Plots stond de zwarte man naast ons en vroeg of ze erbij mochten komen zitten. “Ze?“ Dan zag ik naast hem een even donker meisje staan. Zo groot en gespierd als hij was, zo klein en slank was zij. Net zoals hij poedelnaakt, met een leuk snoetje, lang zwart haar in dunne vlechtjes en kleine borstjes, niet meer dan een A-cup en een kaalgeschoren kutje. “Kom erbij” zei Evy, zonder m’n pik los te laten...

Ze stelden zich voor als Mike en Daisy. Daisy ging naast Evy zitten en Mike ernaast. Daisy’s hand ging gelijk naar Mike’s pik, het viel op dat Mike goed geschapen was, zelf klaag ik niet maar die van hem was zeker vijf cm langer en ook dikker. “Past die wel in je kutje?” vroeg Evy gelijk aan Daisy. “Tuurlijk wel” lachte ze, “kijk:” En ze ging onderuitgezakt met d’r benen opgetrokken in de zetel zitten en vroeg Mike haar te neuken. Z’n pik gleed zonder enige moeite helemaal erin. “Ook eens proberen?” vroeg ze en Evy nam zonder nadenken dezelfde positie in waarna Mike een condoom om kreeg van Daisy, doorschoof en z’n eikel tussen Evy’s lipjes positioneerde. Deze keer ging het iets minder vlot, maar na een paar keer in en uit haar kutje gaan gleed hij ook bij Evy tot de wortel in haar kut. Na even toegekeken te hebben hoe Evy genoot van de pik van Mike besloot ik toch maar om zelf ook van plaats te veranderen en ging bij Daisy zitten die direct m’n pik ter hand nam en me begon te zoenen.

Na zo even gezoend, gestreeld en gevingerd te hebben deed Daisy ook mij een jasje aan en nam op de knieën plaats in de zetel en vroeg me haar te neuken. Ik stond achter haar en genoot van het zicht van m’n pik die tussen haar donkere billen in haar natte kut gleed. Evy zag ook dat we aan het neuken waren en knipoogde, en streelde met een vrije hand de borstjes van Daisy, die direct Evy begon te zoenen en ook een borst kneedde. Na Evy en Daisy die blijkbaar probleemloos het ene na het ander orgasme konden krijgen was Mike de eerste die klaarkwam – een veel strakker kutje dan wat hij gewoon is zal daar wel iets mee te maken hebben. Zo kwam het dat Mike even uitgeblust in de zetel plofte en Evy, Daisy en ik de matrassen opzochten, Daisy ging weer op handen en knieën zitten, met deze keer Evy die onder haar ging liggen.

Zo begonnen ze elkaar heerlijk oraal te verwennen en voelde ik Evy’s tong afwisselend zowel m’n ballen, pik als Daisy’s kutje likken terwijl ik Daisy diep achterlangs neukte – tot ik klaarkwam. Ik besloot Mike’s voorbeeld te nemen en relaxed van in de zetels toe te kijken hoe de dames bleven doordoen. Het duurde niet lang of een paar van de singles waagden zich voorzichtig dichterbij en zo lagen zowel Daisy als Evy al gauw hand in hand op hun rug met elk een onbekende op zich. Het duurde geen vijf minuten of ook die waren klaar, en voor ons allen was dat best ok. Nu waren we allemaal echt doodop. Tijd om naar huis te gaan. Evy en ik hebben die nacht heerlijk samen geslapen, neuken konden we echter geen van beiden nog. We hebben alvast heel wat te vertellen voor op de bbq straks.

Toen ik ’s ochtends wakker werd, alleen in m’n bed duurde het even eer alles doordrong. Ik was er zeker van dat ik het niet gedroomd had. En toen ik benden kwam, de koffie rook en Evy in de keuken zag staan met een T-shirt van me aan was ik zeker. Ik liep nog altijd naakt – zo slaap ik ook en m’n pik was al snel wakkerder dan ik zelf was. “Hey Goeiemorgen” zei ze. Ik ben al even op en durfde je niet wakker maken, ik dacht dat je de rust wel verdiend had na vannacht”. “Maar nu je op bent mag je me wel even een vluggertje geven, ik ben bloedgeil”. En gelijk ging ze op de keukentafel zitten met de benen open, oneer elke voet een stoel. Al zoenend liep ik met m’n pik haar natte tunneltje in en kon niet snel genoeg haar t-shirt uittrekken. Ze kreunde toen ik afwisselend op haar tepels sabbelde. Wat was dit zalig, 5 minuten na het opstaan reeds stoten in het natte kutje van een geile blonde 18-jarige.

Het duurde dan ook niet lang eer we samen klaarkwamen en ik deze keer wel m’n zaad ik haar kutje loosde. Ze wipte van de tafel en zei “Kom, nu douchen, het is al na de middag en zo vertrekken we naar de bbq!” Dat was ik al helemaal vergeten... De bbq... bij Ben en haar ma... bij Ben, haar pa die haar vannacht geneukt heeft... mijn baas. Toen we in de auto zaten en er heen reden, praatten we honderduit over de voorbije nacht, de heerlijke sex met Dirk, Nancy, Daisy en Mike, maar over de neukbeurt met haar pa... geen woord. Ook al stoorde het me niet, Ik durfde het niet ter sprake brengen en zij blijkbaar ook niet. Dat ik het jammer vond dat ikzelf haar ma niet geneukt had verzweeg ik ook maar even.

Toen we de oprit van hun landgoed opreden werd ik sowieso stil. Een oprit? Dat was gewoon een dreef op zich. Het duurde zelfs nog enkele minuten eer het huis zelf in zicht kwam. Privacy genoeg op die manier. Toen Evy de deur opende en we het huis binnenliepen stonden we plots oog in oog met een meid van een jaar of 16, met nauwelijks borsten en met enkel een bikinibroekje aan. “Hey zus” zei het jonge ding. “En jij moet Bart zijn? Heb al veel goed over je gehoord!” giechelde ze. “Ik ben Birgit, de jongste zus. De rest is al in de tuin, Kom.” En zo liep ik samen met Evy, mezelf afvragend wat ze bedoelde met wat ze van me gehoord had achter haar mee de tuin in. Toen moest ik wel even slikken. Diane stond Ben, die op de rand van het zwembad zat, te pijpen en op een luchtbed in het gras lag een jonge kerel iemand heerlijk te neuken! “Pa en ma ken je al en dat daar zijn m’n tweelingbroer Bram en Chloe, onze andere zus, zij is 17.” Evy zag me met de mond open staren... “Tja, ik zal het maar vertellen” zei ze lachend. En ze deed heel het verhaal dat het gisteren écht niet de eerste keer was dat zij en haar pa neukten, dat deden ze al sinds ze 14 was. Maar het was wel de eerste keer dat ze mee geweest was naar een club. En dat gisteren de eerste keer was dat ze buitenshuis geneukt had; en ik dus de eerste van buiten hun gezin was die in haar kutje geweest was.

Terwijl ze het vertelde keek ik nog steeds naar Bram die z’n pik in z’n zus Chloe stootte. Dat ik een stijve had moet ik wel niet vertellen. “Geshockeerd?” vroeg ze enigzins bang toen ik stil bleef. “Whu? Euh, nee... Ja... euh.. Vooral geil denk ik... Bram en je pa zijn gelukzakken!” Zowel Birgit als Evy schaterden van het lachen. “Nu wel, jij hebt nu toch ook niet te klagen zei Birgit, of dacht je dat het vlees op de bbq het enige vlees is waar je aan mag komen”. “Hij is wel van mij hé” zei Evy, gemaakt jaloers en met een kinderstemmetje, waarop Ben, nog steeds gepijpt door Diane van op de achtergrond op vaderlijke toon riep...

“Meisjes, samen delen en samen spelen!”

Birgit had intussen reeds m’n broek losgemaakt en Evy begon zichzelf uit te kleden waardoor we binnen de kortste keren allen naakt naakt waren, behalve Birgit die nog steeds het bikinibroekje aanhad. Ze lieten me plaatsnemen op een van de ligbedden en voor ik het wist zaten zowel Evy als haar 16-jarige zusje me omstebeurt te pijpen. “Laat je door hem likken” zei Evy, doet hij echt zalig!” Birgit stond op en deed langzaam haar broekje omlaag en een heerlijk gesloten kutje met slechts een plukje haar op de schaamheuvel kwam tevoorschijn. Ik liet haar in mijn plaats op het bed plaatsnemen, deed haar benen open en tastte toe. Het waren duidelijk zussen, dat proefde je wel. Ik nam dan ook m’n tijd om haar heerlijk met m’n vingers en tong te verwennen. Plots, toen ik omhoog keek zag ik dat ze net een pik in d’r mond nam. “Hey, Ik ben Bram, zal ik even overnemen, dan kan je ook met Chloe kennismaken? ” En zodra ik opstond ging hij gelijk in standje 69 met Birgit verder. Toen ik rondkeek zag ik hoe Evy intussen reeds door haar pa op z’n hondjes genomen werd en ze zelf Diane’s kut lag te likken. Chloe zat nog altijd op het luchtbed en wenkte me. Ik stapte er gelijk op af en nu pas kon ik haar goed bekijken. Bijna een kopie van Evy... Iets kleiner en iets voller, zonder mollig te zijn en donkerder haar, maar zeker dezelfde geile uitstraling en dezelfde kleine donkere tepels als Diane, Birgit en Evy op haar stevige borsten. Het sperma van Bram dat nog op d’r borsten zat accentueerde die uitstraling alleen maar.

“Neuk me” zei ze “praten doen we tijdens het eten wel”.

En zo lag ik met Chloe’s benen op m’n schouders alweer te wippen in een heerlijk jong kutje. Toen ze voelde dat ik ging komen beval ze me om het net als Bram op d’r borsten te doen, waarna ik vier dikke stralen zaad op d’r prachtige tieten mikte. Ze stapt gelijk van het luchtbed naar d’r ouders waar Ben ook op het punt stond om Evy’s kut vol te spuiten. “Jij ook papa, jij moet het ook op m’n tieten doen.” Het zicht en de woorden alleen waren genoeg om ook Ben tot een hoogtepunt brengen en ook hij spoot een grote lading zaad op z’n dochters borsten die nu wel helemaal onder het sperma zaten. “En nu mogen jullie het oplikken” zei Chloe tegen Diane en Evy, “Kom, Jij ook Birgit” riep Diane en zo zagen Bram, Ben en ik hoe de drie dames onze zaadmengeling opslurpten en zoenden met Chloe zodat ze zelf ook kon meegenieten.

Daarna had iedereen wel zin om iets te eten en werd eindelijk begonnen met de bbq zelf. Ik hoorde de verhalen van hoe ze bijna dagelijks neukten met elkaar en ik de eerste buitenstaander was die ervan wist, maar dat ze me wel vertrouwden en zo. Ik wist gelijk ook dat ik het nooit zou doorvertellen, en waarom zou ik? Ik had meer te verliezen daarbij dan te winnen, vertelde ik terwijl ik zowel links als rechts aan tafel van mij een middelvinger in de kutjes van Evy en Diane had.

Na nog wat lachen, eten en drinken was iedereen wel voldaan en gingen we aan het zwembad in buitensalon zitten, Diane die weer naast me zat streelde al pratend over m’n pik die in seconden hard was... Birgit zei, ernaar kijkend, onomwonden dat ze niet kon wachten om die eens haar kutje te voelen. “En toch zal je nog moeten wachten” zei Diane. “Want nu is het mijn beurt. En ik eis jullie allemaal op, heren! Voor het eerst zijn hier drie pikken beschikbaar om me helemaal te vullen en dan wil dat ook.” We vonden het allemaal een schitterend idee en Diane liet Ben op de grond liggen, en schoof met d’r natte kut in één keer over hem. Bram moest voor haar gaan staan zodat ze hem direct kon gaan pijpen. Maar eerst moest ik m’n pik in haar kont duwen. En dat deed ik met plezier, ik heb er altijd al van genoten om een lekkere vrouw anaal te mogen neuken.

Na enkele stoten hadden Ben en ik een gezamenlijk ritme gevonden en voelden we elkaar op hetzelfde tempo in Diane stoten terwijl Diane vol overgave zoog op de pik van d’r 16-jarige zoon. Bram en ik kwamen zowat tegelijk klaar, ik in de heerlijke reet van Diane en Bram diep in z’n moeders keel. Toen we terugtrokken ging Chloe gelijk op haar pa’s mond zitten terwijl Diane Ben nog steeds bereed en nu ook op Chloe’s tepels kon zuigen. Evy hapte de net klaargekomen pik van Bram in d’r mond terwijl Birgit hetzelfde bij mij deed en waardoor we beiden niet veel later weer een stijve hadden.

“Ik wil je ook in m’n kont!”

Zei Birgit en ze ging op haar zij liggen, zodat ik haar lepeltje-lepeltje kon nemen. Ik nam plaats achter haar maar liet toch eerst m’n pik een paar keer in haar strakke natte kutje glijden voor ik m’n door haar kutsap goed gesmeerde eikel tegen haar jonge sterretje zette. Zachtjes duwde ik door in dit heerlijke lijfje totdat m’n eikel de weerstand overwon en ik gemakkelijk tot de wortel in haar darm gleed. “Stoot maar” zei ze, “ik ben al wel wat gewoon.” Haar harde tepels rolde ik tussen m’n vingers terwijl ik haar diep in haar kontje neukte en keek naar Evy die intussen Bram bereed met ook zijn pik in haar kont. Diane lag intussen op haar rug gebeft te worden door Chloe en moedigde haar man aan om z’n pik in Chloe’s kontje te steken, wat beiden een goed idee vonden. Evy stopte toen met Bram te berijden en vroeg Birgit om te wisselen. M’n pik gleed moeiteloos in het nog openstaande kontje van Evy en het duurde daarna niet lang meer of ik kwam klaar.

Zo bleven we nog een tijdje doorgaan, tot we allemaal doodop waren en besloten om te gaan slapen. Net voor Evy en ik elkaar omarmend “onze” slaapkamer binnengingen hoorden we Chloe nog... “Papa, binnen twee maand word ik 18 jaar, ik ga dan ook mee naar de AC gaan om een lief te zoeken denk ik!”

Einde Deel 1