De poedelnaakte dochter van mijn baas! [3]
Categorie: Incest / Familiesex | zaterdag 1 oktober 2016

Deel 3 - Maar daar hebben jullie kinderen toch niets mee te maken onderbrak Bianca weer. Daar komen we toe vertelde Diane. We hebben daarna regelmatig, zo eens om de twee maand met Cathy en Danny afgesproken om deze spelletjes te herhalen. Dan moesten we natuurlijk wel zorgen dat de kinderen het huis uit waren. Op een avond, nog niet zo lang geleden, Birgit, Cloe en Bram waren op skireis en Evy zou logeren bij een vriendin enkele straten verderop, hadden we met hen afgesproken. Rond een uur of negen s avonds zijn Danny en Cathy toen gekomen en een uurtje later waren we al hevig aan het neuken op het tapijt. Toen is echter Evy onverwacht thuis gekomen omdat ze haar tablet vergeten was. Danny, Cathy en Ben hadden het niet gezien, maar ik wel. Ik heb toen ook gezien hou ze ons stiekem vanuit de keuken stond te begluren en haar hand onder haar tennisjurk stopte. Ik vond het eerlijk gezegd erg opwindend te weten dat mn eigen dochter er opgewonden van werd ons zo bezig te zien. Toen ik klaarkwam keken we elkaar in de ogen en toen was ze plots weg. Ik was toen bang dat mama boos zou worden omdat ik hen betrapt had en ze gezien had dat ik me aan het vingeren was. Ik ben toen terug naar mn vriendin gegaan en de volgende morgen met een bang hartje en nat kutje terug naar huis gekomen. Vulde Evy aan.

Die ochtend, Danny en Cathy waren na ons neukfeestje al terug naar huis gekeerd, zaten Ben en ik in de tuin en heb ik hem verteld wat ik gezien had. Hoe Evy naar ons stond te kijken terwijl Cathy hem bereed en Danny mij achterlangs nam en er zichzelf bij vingerde. En Ben kreeg toen gelijk weer een stijve. Hij probeerde het nog te verbergen, maar ik vertelde hem strelend over zn pik dat ik er zelf ook opgewonden van geworden was. Ook al is het onze dochter, het was erg geil om te zien hoe ze zichzelf vingerde. Ik wou dat ik het zelf ook gezien had, misschien moeten we haar maar eens meer laten toekijken! lachte Ben toen. Pas toen we achter ons hoorden Menen jullie dat? merkten we dat Evy net thuisgekomen was. Ik was achteraf een beetje beschaamd dat ikzelf zo nat werd door jullie te bezig zien en was bang dat jullie boos zouden zijn omdat ik me erbij vingerde! Mag ik echt nog eens kijken?. Toen moesten Ben en ik wel even slikken. Papa heeft nu al een stijve en jij zal net als ik ook wel nat zijn... als ik mag kijken hoe papa je neukt zal ik dichtbij jullie blijven en zorgen dat jullie me goed kunnen zien vingeren. Kom, dan gaan we naar onze slaapkamer heb ik toen in trance gezegd, mn kut lekte en even later zat ik Ben te berijden op bed en zat Evy zichzelf, zitten op de knien naast ons te vingeren, tot ze plots Bens hand nam en die op haar kut legde.

Mag het mam?

Vroeg ze toen en ik kon niet meer doen dan knikken, terwijl Ben Evy vingerde streelde Evy dr eigen borsten en tepels. En toen Evy ook een van mijn borsten greep kwam ik spontaan klaar. Toen ik van Bens pik afgleed is Evy gelijk in mijn plaats bovenop Ben gaan zitten en ze heeft zich zonder ons verder vragen te stellen voorzichtig op zn pik laten zakken en is er passioneel op beginnen te wippen. Ik was toen net als Ben te opgewonden om te protesteren. Het was zo aandoenlijk ook om te zien hoe ze genoot van haar vaders pik in dr kut. Ik besloot zelf ook mee te doen en ging op Bens gezicht zitten en zoog op Evys tepels en afwisselend zij op de mijne. Toen ze klaarkwam kon ook Ben zich niet meer inhouden en spoot zich leeg in haar. Ik ben toen van Bens gezicht afgestapt en hij bleef nog met zn pik in haar kutje toen ze zich op hem liet neervallen. Ik zag het zaad langs zn schacht uit haar sijpelen. Toen ze daarna van hem afrolde was ik erg benieuwd hoe ver ze zou willen gaan en vroeg of ze ooit al iets met een vrouw gedaan had ook.

Ja, meer dan met jongens eigenlijk. Wil je mn kutje likken? Dan doe ik dat van jou? Ik ben gelijk omgekeerd bovenop haar gekropen, en we hebben elkaar heerlijk gebeft. Bij Ben was er ook weer leven in zn pik gekropen en die heeft me toen achterlangs geneukt, Evy ook de kans gevend af en toe aan zn pik te zuigen. Toen heeft hij me in mn kont genomen en kwam ik heerlijk klaar met Bens pik in mn kont en Evys tong in mn kut. Dat was de eerste keer dat we het samen met haar deden. Toen we samen in bed aan het nagenieten waren hebben we er haar wel op aangesproken dat haar broer en zussen er nog niets van mochten vertellen tot ze ook oud genoeg waren.

Ilse hield het nu niet meer. Pffff... Die verhalen zijn echt wel leuk om horen en erg opwindend, maar nu heb ik het echt nodig om zlf geneukt te worden hoor! Wil je me nu alsjeblief eindelijk nemen Ben??? Als goede gastheer kan ik dat moeilijk weigeren natuurlijk lachte Ben. Kom schat, hoe wil je het? Maakt niet uit, neem me hier en nu maar, ik wil gewoon zo snel mogelijk die paal van je in me! En ze stond op, boog over te tafel en duwde haar kontje naar achter. Ben ging achter haar staan en neukte haar hard en diep terwijl wij ernaar stonden te kijken. Niet in haar kutje spuiten, ik wil het proeven! sprak haar moeder toen ze merkte dat Ben ging komen. En toen Ben terugtrok sloot ze gelijk haar mond om zn eikel. De eerste stralen spoot hij in haar mond, om dan wat terug te trekken en de rest op haar gezicht terecht te laten komen. Ilse likte toen de rest van zn geil van haar gezicht.

Die nacht zijn zowel Davy, Ilse als Bianca bij ons blijven logeren. We gingen ze natuurlijk niet in een van de logeerkamers doen slapen. Ilse werd meegenomen naar de slaapkamer van Ben en Diane, Birgit en Bram sliepen zoals ze meestal deden samen en nodigden Bianca uit om bij hen te blijven en Davy en Cloe hebben toen de nacht bij Evy en mij doorgebracht. Niet dat er geen ruimte was voor Davy in Cloes bed, maar Evy had Davys pik nog niet gehad en het leek haar wel dat het leuk kon worden om hen beiden dan bij ons in bed te hebben. Chloe herinnerde me er ook aan dat ik haar eigenlijk de nacht ervoor al beloofd had dat ze bij ons mocht slapen niet dat ik enige overtuiging nodig had. In onze slaapkamer stelde ik voor dat Chloe en ik eerst gewoon zouden toekijken hoe Davy en Evy met elkaar neukten.

Ik was eerlijk gezegd even kapot en ik vond het sowieso altijd erg geil om Evy met een ander te zien. En als je zelf aan het neuken bent komt van kijken niet veel in huis. Chloe vond het goed en zo zaten we op de bank samen te kijken hoe Evy Davy op bed trok en hem begon te zoenen. Davy duwde Evy al gauw op de rug en begon haar kutje te likken. Het duurde geen vijf minuten eer Evy klaar kwam. Davy kroop toen bovenop haar en neukte haar een tijd in missionaris stand. Chloe zat heel de tijd met opgetrokken benen gebiologeerd te kijken en zichzelf te vingeren. Even later heeft Evy Davy op zn rug laten rollen en liet ze zich met haar rug naar hem gekeerd met dr kontje op zn paal zakken. Al wippend op zn paal in dr krappe kontje vingerde ze zichzelf en keek me geil recht in de ogen terwijl ze het deed. Toen had ik zelf ook genoeg van het kijken en besloot mn pik in haar kut te steken en haar samen met Davy tot een orgasme te neuken. Toen Evy een tiental minuten later afgepeigerd van haar climax ineen zakte en zich op het bed rolde stond Chloe gelijk op.

Dat wil ik ook! zei ze. Maar dan met jou in mn kont, Bart!

Dan kan ik mn vriend zoenen terwijl hij in mn pruimpje zit. Ik ging op mn rug liggen en hield mn pik omhoog zodat Chloe er zich op kon laten zakken. Oh, dit is zo zalig! zei ze toen mn pik tot de wortel in haar darm zat en na even erop gewipt te hebben vroeg ze aan Davy om in haar te komen. Ik wachtte even met stoten en hield me stil tot ook hij helemaal in haar zat, waarna we samen begonnen te stoten. Chloe omarmde haar vriendje stevig terwijl ze volgepompt werd en ik haar tieten kneedde en zij zoende hem passioneel. Ik moest moeite doen om het hoge tempo van Davy te volgen en kwam als eerste. Ik spoot het laatste van het zaad dat ik nog had in Chloes kontje terwijl Davy hard bleef doorstoten in haar kut. Chloe lag nu met haar rug op mn borstkas en ik verwende nog steeds haar lekkere tieten en rolde haar tepels tot ook zij en Davy samen klaarkwamen. Evy heeft van dit laatste niets meer gemerkt want die was al in slaap gevallen. Daarna hebben ook Davy, Chloe en ik ons gelijk te slapen gelegd, elk naast ons eigen liefje, in het brede bed. Douchen deden we morgen wel.

We zijn nu enkele maanden verder en de zomer is al een tijdje gepasseerd. De bladeren zijn van de bomen gevallen en s nachts vriest het al goed. Naakt in de tuin lopen en mn schatje, haar zussen en moeder er in openlucht een lekkere beurt geven zit er niet meer in momenteel. Nu niet dat er daarom minder geneukt werd, slaapkamers genoeg en de keukentafel, het tapijt in de woonkamer en de verschillende sofas zagen ook meer dan genoeg actie. Mn seksleven was dus sowieso nog meer dan boeiend genoeg en eigenlijk had ik niets te klagen maar toch leed mn humeur wel onder het gebrek aan zonlicht. Het was ook Ben en Diane niet ontgaan. De voorbije nacht hadden zij, Evy en ik samen doorgebracht en hoewel ik Dianes heerlijke kont toen volgespoten had en er nog altijd van genoot om mn eigen schatje op haar vaders paal te zien wippen hadden ze wel gemerkt dat ik minder enthousiast was dan anders. Nu ja, het lag niet enkel aan het gebrek aan zonlicht. Hoewel het bedrijf intussen uitstekend draaide, was het niet altijd met plezier dat ik naar kantoor trok. Eens alles vlot gaat, lijkt elke dag wel een herhaling van de dag ervoor. Het was dan ook niet dolgelukkig dat ik mn wagen er parkeerde vandaag. Weer een saaie dag en aftellen tot hij erop zit dacht ik bij mezelf. Maar dat was buiten de waard gerekend.

Bij binnenkomst merkte ik dat Babs (Barbara eigenlijk), de receptioniste en tegelijk ook mn assistente niet aan haar desk zat. Vreemd, zij is immers nooit te laat en zou zeker een bericht sturen indien ze niet kon komen. Jammer ook. Met haar 24, lang en stijl blond bijna wit- haar, stevige C-cup en eindeloos lange benen mag ze zeker gezien worden. Zeker aangezien ze steeds korte rokjes draagt en niet zelden een knoopje teveel openlaat van haar blouse. Sex heb ik nog nooit met haar gehad, al heeft ze al een paar keer hints gegeven dat ze er wel open voor staat. Een vaste vriend heeft ze niet en wil ze ook niet. Toen ik haar eens vroeg waarom een moordgriet als zij vrijgezel was antwoordde ze doodleuk dat er veel te veel lekkere mannen waren om van te genieten om er gewoon n uit te kiezen. Maar vandaag was ze er dus niet en zat genieten van haar mooie verschijning er dus ook al niet in. Het beloofde geen leuke dag te worden. Tot ik mn eigen kantoor instapte en Ben er zag.... Met zn broek op zn enkels en Babs, met geopende blouse, opgestroopt rokje, haar blote kont op mn bureau en haar benen rond Ben geslagen. Ben kreunde luid, een geluid dat ik al goed ken en wist dus dat hij net aan het klaarkomen was. Ah, ben je er ook zei hij glimlachend. Kan jij even overnemen?

Ik ben al gekomen maar ik ben er zeker van dat Babs nog meer zaad wil...

Babs keek even naar de paal in mn broek, keek me dan vragend aan en stak haar had uit, bij wijze van uitnodiging. Toen ik voor haar stond knoopte ze behendig mn broek los en voor ik het wist stond ik met mn broek op de enkels en een stijve paal klaar. Ze verschoof haar billen weer naar de rand van het bureau en opende haar benen. Ik zag nog wat geil van Ben uit haar kutje lopen en duwde mn eikel tussen haar geschoren lipjes, waarboven nog een klein plukje van al even wit-blond schaamhaar stond. Eindelijk zuchtte ze zacht, toen ik begon te stoten en mn ballen tegen haar kontje kletsten. Hoewel met haar geopende blouse het uitzicht van haar in een zwart doorschijnende bh verpakte borsten best opwindend was, wilde ik natuurlijk ook het naakte vlees wel voelen dus schoof ik haar BH omhoog om haar lekkere tieten te kunnen kneden en te knijpen in haar harde lichtroze tepels.

Die waren blijkbaar super gevoelig, want toen ik dat deed kwam ze spontaan klaar en kneep mn pik bijna plat met haar strakke kutje. Ik liet mezelf ook gaan en vulde haar kutje met mn warme zaad. Dat was heerlijk... glimlachte ik breed, terwijl ik mezelf terug aankleedde. Is het goed dat ik even de douche gebruik? vroeg Babs vrolijk, toen ze van mn bureau wipte en haar hand op dr kutje hield om te vermijden dat er nog meer zaad op het parket lekte. Toen Ben destijds die douche er laten installeren had dacht ik dat dat was om te kunnen douchen voor hij naar een afspraak of zo ging, nu vermoed ik dat die er eerder voor Babs was, toen hij destijds zelf nog de leiding over het bedrijf had, hahaha. Tuurlijk Babs. Neem je tijd maar antwoordde ik.

Was dat de eerste keer dat jij haar...? vroeg Ben, wat ik bevestigde. Dat zal dan wel aan jou gelegen hebben, want Babs is altijd wel zo geil! Lachte Ben. Maar al was het wel leuk om haar na al die tijd nog eens te neuken, t is eigenlijk voor jou dat ik hier ben. We merken thuis dat je al een tijd minder vrolijk bent en voor je hier toekwam vertelde Babs dat hoewel ze niets slecht over je vertelde dat het hier ook al opgevallen was dat je humeur niet meer hetzelfde is als voorheen. En das ook geen wonder! Je hebt er de voorbije maanden niet alleen een erg vermoeiend sexleven bijgekregen, je hebt ook nog eens zowat 60 uur per week gewerkt om de firma te laten uitgroeien tot wat ze nu is. Het wordt tijd dat jij en Evy eens op vakantie gaan. Zij weet er al van en is thuis jullie koffers aan het pakken! Maar wat met de firma dan intussen? Vroeg ik. Voor een paar weken kan ik dat gerust wel opnieuw van je overnemen en Babs zal me wel bijstaan. Bij je staan onder de douche zeker? lachte ik. Ok, das dus geregeld. Vanavond om 23 uur vertrekt jullie vlucht, je zal wel zien waarheen als je aankomt op de luchthaven. Ik moet nu weg, geef Babs nog een kus - of een lekkere beurt - van me en zeg maar dat ik ernaar uitkijk hier een paar weken op kantoor te zijn met haar. Knipoogde hij en verliet mn kantoor.

Toen Babs terug binnenkwam zag ze er onberispelijk uit en merkte je niet meer dat ze net lekker afgeneukt was. Is Ben al weg? vroeg ze licht teleurgesteld. Ah, neukt hij beter dan ik dan? Lachte ik. Nou nee, tuurlijk niet! Jullie neuken alle twee zalig! Ik had gewoon gehoopt jullie beiden straks nog eens in me te hebben, maar dan tegelijk... Nu ja, ik ben sowieso blij dat ik jou ook eindelijk gehad heb! Je hebt er geen idee van hoe vaak ik me de voorbije maanden al op de toiletten klaar gaan vingeren ben of me tijdens de lunch door een van de verkopers liet neuken omdat jij nooit aanstalten maakte om iets met mij te doen. Tja, ik had altijd wel zin in je en vermoedde wel dat je ervoor openstond, antwoordde ik, maar aangezien ik je baas ben wou ik toch niet het risico lopen een klacht aan mn been te hebben. Dan hebben we allebei heel wat schade in te halen. Zal ik je afspraken voor deze voormiddag maar afbellen? Er zijn toch geen echt belangrijke bij... knipoogde ze en vertrok gelijk kontwiegend naar haar desk.

Ikzelf stuurde een intern mailtje dat ik de komende twee weken op vakantie zou zijn en Ben intussen samen met Barbara de leiding zouden hebben. Tegelijk voegde ik eraan toe dat de deur van mn bureau deze voormiddag gesloten zou zijn omdat ik ongestoord Barbara op deze belangrijke taak wou kunnen voorbereiden... Toen Babs terug binnenkwam 20 minuutjes later, draaide ze gelijk de deur op het slot. Als je mij snel even goed voorbereidt met je tong zal ik daarna de rest van het berijden wel doen. knipoogde ze, waarna ze zich helemaal uitkleedde en wijdbeens op de drie-persoonsbank in mn bureau ging zitten. Ik realiseerde me nu ook gelijk waarom dat er zo een was die je tot bed kan omvormen, terwijl Ben destijds toen dit zijn bureau was nooit op kantoor overnachtte. Kom wenkte Babs me en ik nam op mn knien plaats tussen haar benen. Ze had een prachtig kutje met een goed zichtbaar clitje boven de licht uitpuilende, reeds geopende schaamlipjes. Ze haalde een vinger door haar kutje, hield die voor mn mond en liet me proven van haar heerlijke sappen. Dat smaakte naar meer en ik drukte gelijk mn mond op haar pruimpje en duwde mn tong diep erin.

Oh, ja, neuk me met je tong! kreunde Babs.

Toen ik ook twee vingers naar binnenbracht en haar snel en diep vingerde terwijl ik op haar clitje zoog kwam ze grommend klaar, waarbij een gulp sappen over mn vingers, langs haar bilnaad tot op de lederen bank liep. Terwijl Babs lag uit te hijgen trok ik snel het onderstel van de bank uit. Dit geil diertje verdiende wel het comfort van een King-size bed om goed geneukt te worden. Ik wou gelijk op haar kruipen, maar ze hield me tegen en vroeg me op mn rug te gaan liggen zodat ze me eerst eens kon pijpen. Glimlachend en me in de ogen kijkend liet ze geraffineerd haar tong over de hele schacht gaan, zoog ze mn ballen een voor een in haar mond, rukte ze aan mn paal en liet ze mn pik af en toe tot achterin haar keel verdwijnen om dan naar adem happend hem terug los te laten, terwijl slijmdraden van mn eikel tot haar kin hingen. Ik hou zielsveel van mn schatje Evy, en zij kan eveneens pijpen als de beste, maar Babs, dat was toch een klasse apart.

Na nog geen tien minuten spoot ik dan ook mn zaad in haar geopende mond waarna ze alles inslikte. Dat wilde ik eerst eindelijk eens in mn mond hebben, voor je mn andere gaatjes vult. fluisterde ze in mn oor en ging bovenop me zitten. Ze hield mn nog steeds staalharde paal onder haar kutje en liet zich traag zakken. Ik kneedde haar zachte billen en liet haar het tempo bepalen. Niet echt traag, niet echt snel gleed ze op en over mn paal terwijl haar tepels langs mn borstkast streelden en ze me zwoel met half gesloten ogen aankeek. Toen ze mn rechterhand naar haar mond bracht en een van mn vinger nat maakte met haar speeksel begreep ik wat ze wou en liet daarna langzaam die vinger in haar spannende kontje verdwijnen. Oooh, ja.... duw er een tweede bij... rek mn kontje op! zuchtte ze zacht in mn oor, nog steeds wippend op mn paal. Na enkele minuten, toen ik de indruk had dat haar strakke sterretje er klaar voor was vroeg ik haar zich om te draaien.

Ik wil mn paal in je kontje zien gaan zei ik.

Ze stapte even het bed af, nam mn smartphone en zei hier, film het maar.... Vond ik een schitterend idee! En zo zag ik even later op het scherm van mn telefoon hoe ze zich gehurkt, met haar kontje over mn staaf liet zakken. Na enkele minuten zo te stoten in haar heerlijke reetje gaf ik haar de telefoon om selfie-gewijs verder te filmen. Ze leunde achterover en filmde ons steunend op n arm verder terwijl ik hard en diep in haar kont bewoog. Met mn linkerhand kneedde ik haar borst terwijl ik met mn rechter haar lekkende kutje verwende. Een vijftal minuten later kwam ze nog steeds filmend klaar en liet ze zich van mn paal glijden om uitgeput met dr kont op mn buik en opgetrokken benen uit te hijgen. Ik besloot mezelf verder af te rukken en alles op haar buik te spuiten. Toen ik klaarkwam bedekte de eerste straal de lens van mn telefoon, waarmee Babs alles nog altijd filmde, twee kwamen in de buurt van haar gepiercete navel terecht en de laatste geraakte niet ver genoeg meer en spatte op haar natte kutje. Terwijl ik mn pik voelde verslappen smeerde ik met mn eikel het zaad tussen haar lipjes uit en zei: Kom, tijd om samen te douchen.

Onder de douche vertelde ik haar dat ze de rest van de namiddag maar vrijaf moest nemen en dat ik hetzelfde zou doen. Als ik hier blijf, blijf ik je neuken zei ik. En dat zou niet fair zijn tegenover het vrouwtje, die zou kwaad zijn als ik dan geen zaad meer voor haar over heb... Dus is het beter dat ik nu naar huis ga, haar ons filmpje toon en haar ook een goede beurt geef. Je gaat haar dat tonen??? schrok ze. Gaat ze dat niet erg vinden dat je met mij neukt??? Ik stelde Babs gerust en vertelde Evy en ik elk onze avontuurtjes hadden en niet bezitterig waren. Wel... ik had er sowieso niet op gerekend deze namiddag vrijaf te hebben, en heb dus geen plannen... Denk je dat je Evy zover zou krijgen om samen, met ons drie...?. Mn paal stond al direct weer rechtop. Geen idee, maar denk wel dat ze me dat zou gunnen als we het goed aanpakken. Weet je wat, maak maar reservaties voor drie personen in een goed restaurant voor deze middag, en boek gelijk een mooie hotelkamer in de buurt ervan. Dan bel ik Evy om te zeggen dat ik met haar samen wil lunchen en ze hierheen moet komen. Wacht een kwartiertje nadat Evy en ik vertrokken zijn en kom dan achter in je eigen wagen. Babs gaf nog een rukje aan mn pik, zoende me op de mond en zei Komt in orde chef en verliet de douche.

Het uurtje voormiddag dat nog overbleef daarna hebben we dan uiteindelijk besteed aan het voorbereiden van wat ze de komende dagen allemaal moest doen, wat ze eigenlijk al wist aangezien ze vaak beter weet dan ikzelf wat ik elke dag moet doen. Toen Evy rond de middag arriveerde stelde ik haar en Babs even kort aan elkaar voor en merkte dat zowel Evy als Babs elkaars lichaam stiekem even analyseerden en keurden. Babs wenste ons toen smakelijk eten en een goede reis deze avond, en Evy ik vertrokken. In de wagen zei Evy gelijk Lekker vlot ding, die receptioniste van jou. En ze ziet er goed uit ook. Ik bevestigde dat ze er inderdaad altijd erg lekker uitziet. Evy lachte en zei Ik begrijp nu wel waarom jij zo zelden een dagje verlof neemt knipoogde en kneep even in mn pik. Maar ik klaag niet hoor, ik snap nu ook wel waarom je wanneer je s avonds thuis komt altijd zo geil als een beer bent, als je daar een hele dag zicht op hebt en er niet aan mag komen!

Ik lachte, maar zei verder niets.

Toen we in het restaurant aangekomen waren gaf ik haar mn telefoon en vertelde Evy dat ze het geluid moest uitzetten en het recentste filmpje eens moest bekijken, maar wel zo dat niemand het kon zien. Benieuwd hield ze de telefoon wat onder de tafel en startte het filmpje. Aan de smile op haar gezicht te zien en haar harde tepels die door haar jurk priemden vond ze wel erg leuk om te zien. Toen het filmpje over was zei ze dat iets was wat we zelf ook maar eens moesten doen, onszelf filmen, of laten filmen. Was dat vandaag dan? vroeg ze. Ja, deze voormiddag. Was ook de eerste keer dat ik sex met haar had, maar zeker niet de laatste keer, als het van mij afhangt. Ja, dat geloof ik wel, geil ventje van me. Maar je zal helaas een paar weken moeten wachten, want de komende twee weken zal je haar niet zien h. zei Evy, waarna ze haar tong speels uitstak. En ik weet dat je werk en priv graag gescheiden houdt, maar met haar zou ik toch zelf ook wel eens n en ander willen doen. Ze straalt gewoon sex uit. Denk je dat ze ook bi is?. Geen idee eigenlijk. Dat kan je haar beter zelf vragen zei ik, ze komt er net aan en wees naar Babs die net de deur van het restaurant opende. Ik wenkte Babs die aan Evys lachen zag dat er alvast nog geen problemen waren en ze zette zich aan de tafel, naast Evy.

Sorry dat ik je nog kom storen voor je vertrekt, maar je moet deze volmachten nog tekenen. Ik vertelde dat het goed was dat zij eraan gedacht heeft en nodigde haar komedie spelend uit om dan maar samen met ons te lunchen, nu ze hier toch was. Evy wou je net trouwens zelf ook nog wat vragen Babs lachte ik. O? zei Babs terwijl ze Evy aankeek. Evy zei niet gelijk iets... Zeg het maar hoor. Moet ik nog iets voor jullie doen of zo voor jullie vertrekken? speelde Babs onschuldig. Wel, Bart liet me net een filmpje dat jij gemaakt hebt zien op zn telefoon, zon filmpje met mezelf erop zou ik ook wel willen. knipoogde ze. Babs vroeg toch een beetje verbaasd, maar duidelijk gerustgesteld Heeft hij dat laten zien? Vind je het niet erg? Enige erge is dat jullie me er botergeil mee gemaakt hebben en we hier niet weg kunnen voor we gegeten hebben. Neem allebei zo maar een slaatje ipv een menu zodat we snel ergens een hotelletje kunnen zoeken. sprak Evy stil . Is al gebeurd lachte Babs en legde een sleutelkaart van een chique hotel 200 meter verderop op tafel. Ik heb reeds ingecheckt voor ik naar hier kwam. Het hoeft niet gezegd dat het eten snel op was, we geen dessert genomen hebben en al snel onderweg naar het hotel aan het wandelen waren.

Eenmaal op de kamer gaf Evy haar telefoon aan Babs en zei “Zorg je dat alles goed te zien is? en begon dan mijn broek los te maken. Zelf maakte ik mn hemd los en even later stond ik als eerste naakt in de kamer en was Evy me aan het het pijpen, terwijl Babs alles filmde. Kom, geef mij die telefoon even zei ik, dan kunnen Evy en jij ook uitkleedden. Evy wou dr kleedje optillen, maar Babs hield haar tegen vroeg Mag ik?. Ze ging achter Evy staan en ritste traag de jurk open, liet eerst het ene en dan het andere schouderbandje van Evys schouders glijden, waarop het jurkje naar beneden viel en Evy naakt voor de camera stond. Ze draaide zich om en gaf Babs een voorzichtig kusje, waarna Babs haar gelijk terug zoende, maar dan passioneel en met dr tong in mn schatjes mond. Evy had gelijk antwoord op de vraag of Barbara biseksueel was. Al zoenend liet Evy ook Barbaras kleren verdwijnen en even later lagen beiden vrijend op het bed, terwijl ik alles filmde. Zelf had ik natuurlijk ook zin om te neuken en toen Evy met omhoog gestoken kontje Babs kutje likte gaf ik de telefoon aan Babs zodat die kon verder filmen hoe Evy dr klaar likte terwijl ik Evy achterlangs begon te neuken. Even later vroeg Evy me om op mn rug te gaan liggen.

Ze wou geneukt worden zoals Babs in het filmpje op mijn telefoon. Babs ging voor het bed staan en filmde met een hand hoe Evy zich net als zijzelf eerder op de dag met dr kontje over mn pik liet zakken, terwijl ze zelf haar kutje streelde met de andere hand. Nadat ik net als bij Barbara in mn kantoor, mn zaad op Evys kutje en buik gespoten had gaf Babs me de telefoon door zodat ik kon filmen hoe ze eerst mn verslappende pik en daarna Evys buik en kutje proper likte en hoe ze daarna mn zaad inslikte. Toen we nadat we gedouched hadden en we weer op straat stonden om afscheid te nemen gaf Evy Babs nog een dikke knuffel.

Jij mag zodra we terug zijn op kantoor neuken met mn ventje zoveel je wil, zolang hij maar energie genoeg overhoudt om mijn kutje ook te verwennen. Want als hij door jou te moe is voor mij ga je overuren moeten maken om hem erbij te helpen. Afgesproken! lachte Babs. Al wil ik daar gerust overuren voor maken zelfs als Bart niet te moe is ook hoor.... Je doet me al spijt krijgen dat we twee weken het land uit gaan zijn! lachte Evy terwijl ze in Babs kontje kneep. Zodra we terug zijn maken we er een leuk feestje van samen. Maar nu moeten we vertrekken. Succes met de zaak intussen! vulde ik aan.

Einde Deel 3