De poedelnaakte dochter van mijn baas! [4]
Categorie: Incest / Familiesex | zaterdag 1 oktober 2016

Deel 4 - Enkele maanden later... Evy en ik vormen nog altijd een koppel, en op het werk gaat ook alles heel vlot. M’n eigen huis verhuur ik intussen wel en ik woon nu gewoon in bij Evy, haar broer, zussen, Ben en Diane. Het was vrijdagochtend en ik vertrok naar kantoor. Toen ik de parking opreed zag ik Bens wagen er staan. Beetje vreemd, want erg vaak kwam die niet meer naar het bedrijf, het management liet hij aan mij over. En wanneer hij kwam vertelde hij dat wel op voorhand. Toen ik binnenkwam zag ik hem praten (denk eerder flirten) met de receptioniste. “Ah, slaapkop, ben je er ook!” zei hij met een glimlach. “Kom mee, ik moet wat bespreken met je.” En zo gingen we naar m’n bureau. Daar legde hij me uit dat hij hier met me wou spreken opdat thuis niemand het zou horen, zeker Chloe niet. Hij vertelde me hoe ze binnen 14 dagen jarig was en ze dus een feestje voor haar zouden plannen op zaterdag. En nu ze 18 wordt mag ze ook de AC binnen, knipoogde hij. “Maar Diane en ik zouden liever hebben dat ze daar de eerste keer met jou en Evy naartoe gaat. We zouden liever niet hebben dat wij haar zelf mee binnen nemen, dan lopen we teveel risico dat ontdekt wordt dat we het ook met onze kinderen doen, snap je...?”. Ik knikte.

“Maar je mag Chloe natuurlijk nog niets vertellen!”. Zijzelf hoopt natuurlijk op een spetterend sexfeest voor haar verjaardag. En daarom willen we vanaf de middag een gewoon tuinfeest doen aan het zwembad, met cadeautjes, vrienden en familie en een bandje als entertainment zonder dat er enige kans is op geneuk.” legde hij uit. “Maar tegen een uur of 9 is het de bedoeling dat er een limo haar komt oppikken en haar zonder dat zij het weet naar de AC brengt. Jij en Evy moeten dan ook naar daar vertrekken en zorgen dat jullie nog voor haar arriveren. Evy weet er al van en al jij ook akkoord gaat...” Ja, natuurlijk! Gaf ik aan. “OK dan! De gasten en Chloe maken we wijs dat er voor Chloe backstage tickets zijn van haar favoriete band en dat ze daarheen gaat, als verassing”. Ik glimlachte en voelde al een erectie opkomen. Sinds de keer dat Evy en ik elkaar leerden kennen waren we niet meer naar AC geweest, daar hadden we geen behoefte aan, maar de herinneringen aan die avond... Hmmm, ik droomde even weg. “Wel,” schudde Ben me wakker toen hij weer het woord nam, “Ik ga nu een namiddagje met Diane naar Bredene... van het mooie weer genieten. Ik zie je vanavond thuis.”. Ja, ja, op het naaktstrand van de jonge grietjes genieten zeker dacht ik. Nu ja, hij had gelijk.

Twee weken later op zaterdag ging om 10u m’n alarm af. Ik had besloten wat uit te slapen omdat het een zware en lange dag zou worden - ook al miste ik zo wel de pijpbeurt die m'n schatje me normaal elke ochtend geeft. Evy en de anderen waren dus al lang op en druk bezig in de tuin om de cateraars en anderen instructies te geven. Iedereen van het gezin was nu ook deftig gekleed ipv naakt rond te lopen natuurlijk. Enkel Chloe was nog binnen. ze zat Tv te kijken en keek een beetje sip. “Hey birthday girl, proficiat! Eindelijk 18!” zei ik en gaf haar een knuffel en een kus. “Is er wat?” vroeg ik. “Wel, het is m’n verjaardag en het is wel leuk zo’n feest... voor de anderen, maar ik had eigenlijk gehoopt op... wel... een “intiemer” feestje. Nu loopt het vol mensen en kan ik niet eens geneukt worden... op m’n eigen verjaardag dan nog wel...” “Maak je geen zorgen” zei ik. “Vannacht, na de feest kom je maar bij mij en Evy slapen en zullen we je samen urenlang verwennen.” “Da’s lief” zei ze... ”'t Zou erg zijn om niet één keer geneukt te worden op m’n verjaardag.

En die pik van jou wil ik elke dag wel in me.”

En zo glimlachte ze alweer, wetende dat ze iets had om naar uit te kijken. Ze moest eens weten. Het feest zelf was al bij al wel leuk, ik leerde ook de rest van de familie kennen en ook zonder gevuld kutje leek Chloe zich toch best te amuseren. Stipt 9u arriveerde de limo en toen nam Ben het woord. “Chloe, voor jou wordt het helaas tijd om je eigen feestje te verlaten.... Maar niet getreurd, deze heer brengt je met de limo naar het Coldplay concert in Rijsel waar je een meet-and-greet zal hebben met de band nadien! Gelukkige verjaardag schat!”. Iedereen applaudiseerde en Chloe glunderde, ze nam afscheid van iedereen en kon niet snel genoeg de limo in. “Wie weet kan ik daar ook wel iemand verleiden om één van m’n gaatjes te vullen” dacht ze in zichzelf.” Intussen verlieten Evy en ik ook stiekem de feest en haastten ons aan iets hogere snelheid in m’n audi naar de AC.

Toen de limo daar ook aankwam stonden Evy en ik reeds te wachten aan de ingangspoort. Chloe besfte het eerst niet, ze stapte uit, keek rond en zag ons staan. Toen zagen we haar ogen wijd open gaan, ze besefte waar ze was. Ze huilde bijna van geluk en vloog eerst Evy en dan mij rond de nek. Net voor we de inkomdeur openden zei ze stil: “Ben bloedgeil, maar toch wat nerveus hoor. Me niet alleen laten hé!” En ze kneep in m’n arm. Ik kneep in haar kontje en zei: “Wees gerust, je gaat genieten vannacht! En Evy en ik willen daar geen seconde van missen.” Na binnenkomst gaven we Chloe een korte rondleiding beneden, toonden haar de twee danszalen, vertelden haar dat wij het liefste de kleine zaal hadden, met wat kalmere muziek en vooral: de zetels achterin en gingen dan aan de bar iets drinken. Een jonge kerel van een jaar of twintig die met z’n vriendin naast ons kwam staan toen Evy even naar toilet was bekeek haar.

“Niet zo staren” lachte z’n slanke vriendin die in een string stond, maar verder net als hem naakt was. “O, maar vind ik niet erg hoor!” lachte Chloe al erg op haar gemak. “Tja, zelfs met dat jurkje zie je er sexy uit” vertelde de kerel, ik probeerde me gewoon even voor te stellen hoe je er naakt uitziet. We lachten. “Wat is er zo grappig?” Vroeg Evy die net terug kwam. De jonge kerel keek verbaasd. “Hoeveel knappe vriendinnen heb jij eigenlijk meegebracht???”. En weer lachten we. We vertelden dat Evy en ik een koppel waren en Chloe haar beste vriendin, die hier nog niet eerder geweest was. Zij heetten Lise en Jan. Zelf waren ze hier ook voor het eerst, vertelden ze, al hadden ze in het Antwerpse ook al eens een club bezocht. Chloe, Evy en ik besloten eerst in het restaurant iets te gaan eten en Chloe zei gelijk “Hopelijk tot later?” “Zeker weten!” antwoordden Lise en Jan in koor.

In het restaurant aangekomen werden we gelijk begroet. Mike en Daisy waren er ook en vroegen ons om bij hen te komen zitten. Evy kreeg gelijk een tongzoen van Mike en ik van Daisy. Mike wou Chloe een hand geven, maar Chloe trok een pruillip en vroeg “Krijg ik geen zoen dan?” Mike lachte, nam haar in de armen en gaf Chloe een innige tongzoen en kneedde onder haar rokje even haar kontje. Onderwijl genietend van het lekker buffet vertelden we weer hoe Chloe Evy’s ‘beste vriendin’ was en zo. Chloe stak niet onder stoelen of banken dat ze na wat ze van Evy reeds hoorde over Mike’s grote pik, ze die wel snel hoopte te zien... en meer dan zien alleen. “Komt goed uit” lachte Daisy “Dan kunnen Bart en Evy mij nog eens verwennen intussen, dat was laatst ook het toppunt van m'n avond. Maar zullen we ons eerst maar eens gaan uitkleden?”

In de locker ruimte besloten zowel Evy als Chloe volledig naakt te gaan, terwijl Daisy een kleine string aanhield. Maar toen ze dan de andere twee naakt zag deed ze ook dat laatste stukje stof maar uit. Daisy bekeek Chloe. “Wow” zei ze, jullie tepels zijn zowat exact dezelfde, ware het niet dat Chloe’s borsten wat groter zijn zou ik denken dat ik dubbel zag. Jullie zouden wel zussen kunnen zijn!” Mike lachte gelijk. “Vraag me af of jullie ook even nauw zijn”. Ik vertelde trots dat ik dat zou kunnen verklappen, maar dat het toch leuker voor hem zou zijn om het zelf te ontdekken. “Kom, we gaan naar boven” sprak Evy, “kunnen we Chloe daar ook rondleiden”. En zo gingen we de trap op, Mike en ik strategisch achter de dames om te genieten van de drie naakte kontjes. We toonden de verschillende kamers en zalen op de eerste verdieping waar al heel wat mensen aan het neuken waren en Chloe hield het niet meer...

“Ik heb nu echt wel zin om ook lekker gepakt te worden!

Ik sta gewoon te lekken!” zei ze luidop. “Kan ik helpen?” vroeg Jan die net met Lise passeerde. Chloe bekeek Lise vragend, waarop die bevestigend knikte en Chloe Jan mee op een een van de matrassen trok. “Doe je zelf ook mee?” vroeg ze op har knieën omkijkend aan Lise. En zo zagen Evy, Mike, Daisy en ik hoe Chloe met Jan en Lise plaats nam op de matrassen. Jan zat op z’n knieën en Chloe deed z’n slip omlaag. Ze hapte gelijk z’n stijve lul in haar mond en pijpte hem diep. Lise streelde Chloe’s rug en kneedde haar ronde billen, om dan achterlangs haar kutje te vingeren en met de andere hand haar borsten te kneden. Daisy die voor me stond greep achterlangs m’n pik en haalde die uit m’n boxer en begon me langzaam af te trekken. Evy die achter Mike stond deed hetzelfde bij hem. Intussen had het drietal op de matrassen van positie gewisseld. Chloe werd door Jan op z’n hondjes geneukt terwijl zij Lise likte.

“Zullen we ook meedoen?” Vroeg Daisy en zonder een antwoord af te wachten kroop ze op haar knieën de matrassen op. Ik keek nog even genietend naar haar mooie zwarte kontje, volgde haar en Mike en Evy deden hetzelfde. Lise werd nog steeds op haar rug liggend door Chloe gelikt en Daisy begon op Lise’s tepels te sabbelen. Ik deed snel een jasje aan en liet m’n pik achterlangs in Daisy’s natte pruim glijden. Ze keek even achterlangs, glimlachte en ging dan verder met Lise’s borsten verwennen. Naast me lag Mike met z’n grote zwarte pik rechtop op z’n rug en m’n schatje liet zich voorzichtig op z’n gevaarte zakken. Eens ze weer gewend was aan z’n zwarte speer was ze al snel in hoog tempo aan het wippen, terwijl hij haar dansende borsten kneedde. Chloe vroeg Jan om ook op z’n rug te liggen en besloot ook hem te berijden. Lise lag nu even alleen, maar dat was buiten Daisy gerekend die in 69 over haar heen ging zitten en het beffen van Lise's kutje overnam van Chloe. Toen ik weer achter Daisy plaats nam om haar verder te neuken, nam Lise m’n pik eerst in haar mond. Wat kon dit meisje pijpen zeg! En dan plaatste ze m’n eikel weer voor het grotje van Daisy. Terwijl ik Daisy langzaam neukte likte Lise vol overgave aan het clitje van Daisy die dan ook vlug klaarkwam. Toen Daisy van haar afrolde en Lise m’n nog altijd stijve pik zag kwam ze lepeltje lepeltje voor me liggen en vroeg me haar te neuken, wat ik dan ook graag deed. Ook al was ze 20 jaar, dit lekker diertje had een kutje dat net zo nauw was als dat van Birgit.

Al neukend zag ik hoe Evy van Mike’s pik af ging en Chloe wenkte om van plaats om te wisselen. Daisy kwam even helpen om terwijl Evy reeds op Jans pik aan het wippen was, de zwarte pik van haar vriend in het nauwe tunneltje van Chloe te helpen. “ja, jullie kutjes zijn inderdaad ook al net zo strak” lachte hij. Een zwetende Chloe lachte wat en concentreerde zich dan weer op de massieve pik die in haar drong. Daisy zat achter haar, zoende haar in de nek en speelde met Chloe’s harde tepels. Lise intussen liet m’n pik uit haar kutje glippen en plaatse m’n eikel tegen haar sterretje.

“Wil je?” vroeg ze, terwijl ze zich wat draaide.

Ik antwoordde niet maar rolde een tepel tussen m’n vingers en duwde m’n eikel voorzichtig haar al even spannende kontje in. Na enkele minuten stoten in Lise’s zalige kontje werd het mij teveel, terwijl ik m’n vriendinnetje zag wippen op de lat van Jan en zag hoe ook Mike intussen al hard in Chloe lag te stoten kwam ik kreunend klaar in de kont van Lise. Toen Jan aangaf dat ook hij ging komen ging Evy van hem af en vroeg het op haar gezicht te doen. Zo kreeg ze drie stralen vol in haar gezicht, bij de vierde opende ze haar mond om ook daar z’n zaad in te krijgen. Toen Mike op het punt stond om te spuiten in Chloe’s kut liet Daisy ook hem stoppen om ook op haar gezicht te komen. Zo zaten zowel Daisy als Evy met een van zaad druipend gelaat en nodigden Lise en Chloe uit om het op te likken. Mike, Jan en ik zaten uitgeblust te aanschouwen hoe de vier jonge dames het sperma oplikten en al tongzoenend uitwisselden met elkaar. ‘k Vond het al jammer dat ik zelf ook niet op Lise’s of Chloe’s gezicht gekomen was. Nu ja, dat kan altijd een volgende keer nog.

“Dat was een mooie show zeg!” hoorden we een bekende stem achter ons zeggen, en zagen Ben en Diane staan, die blijkbaar eens de gasten weg waren ook besloten om toch naar hier te komen. “Een vermoeiende show.” Antwoordde Evy, er gelijk ‘toneelspelend’ aan toevoegend: “Jullie waren hier enkele maanden geleden ook, niet?” En dan tegen Chloe: “Deze kerel heeft ook een erg lekkere pik, moet je eens proberen als je de kans hebt.” “Ik ben benieuwd. Als ik vanavond de kans krijg zal ik die zeker grijpen!” lachte Chloe, het spelletje meespelend. “Maar nu beneden eerst wat uitrusten, we zien jullie straks nog wel, ik ben Chloe.” “Ben en Diane, hopelijk tot straks”, gaven haar pa en ma haar knipogend nog mee. Aangekomen in de zetels beneden kon ons geluk niet op toen we ook Dirk en Nancy er in de zetels zagen zitten. Ze zagen ons ook en zwaaiden gelijk om bij hen te komen zitten. We stelden hen ook aan Chloe, Lise en Jan en Daisy en Mike voor, maar die laatsten kenden ze al, nu ja, ze hadden nog niet eerder veel gesproken maar op andere avonden wel al een paar keer geneukt. We vertelden ook weer het beste vriendin verhaal en dan ook dat vandaag Chloe’s verjaardag was en we haar hier mee naartoe genomen hadden opdat ze zich eens sexueel zou kunnen uitleven en laten verwennen. “Wel, als dat het geval is, ben je hier zeker op de juiste plaats” sprak Nancy. “Weet je wat? Waarom neem je Dirk, Bart, Mike en Jan straks niet eens mee naar boven zodat je ze helemaal voor jezelf hebt?” Chloe vond het een fantastisch idee en zei: “En die andere man die jij me aanraadde Evy, Ben? Die ook!”

Evy lachte en zei “Jij kleine nymphomane!”.

Chloe stond op en sommeerde ons om mee te gaan naar boven en we volgden haar. In de de gang kwamen we Ben en Diane tegen die we kort uitleg gaven en zo liep Chloe gevolgd door vijf mannen de trap op. Eens boven vlogen de boxers uit en ging Chloe als eerste de matrassen op gevolgd door ons. “Kom jongens, ik ben er klaar voor en heb handen en gaatjes genoeg!” Zei Chloe die wijdbeens en rechtop op de knieën zat. Ben en ik namen elk een tepel in onze mond tewijl Dirk Chloe’s kletsnatte kut begon te likken en daarna ook een vinger in haar kontje stak. Mike en Jan lieten zich om de beurt aftrekken en pijpen door de overgelukkige Chloe. Even later vroeg ze Mike te gaan liggen en liet zich op z’n pik glijden, Ben moest haar in haar kontje nemen terwijl ik, Jan en Dirk heerlijk afwisseldend gepijpt werden. Jan, Ben, Dirk en ik wisselden geregeld van plaats zodat we elk afwisselend in haar mond en kontje zaten. Enkel Mike bleef op z’n plaats, die mocht met z’n massieve zwarte pik dan ook niet in haar kontje.

Nadat Chloe zo een tijd uitgewoond was en nauwelijks nog op haar knieën kon zitten droeg ze ons op allen om de beurt in haar mond te komen, zonder een druppel te morsen. Nadat zowel Jan, Dirk, Ben en ik zo door haar klaargepijpt werden en haar elk een flike dosis zaad lieten slikken liet ze zich pas van Mike afglijden om ook hem helemaal leeg te zuigen. Dirk en ik ondersteunden daarna de totaal afgepijgerde Chloe toen we de trap weer naar beneden namen. Daar zagen we dat de andere dames zich intussen ook niet verveelden. Daisy zat er de onderuitgezakte Diane’s kutje te likken terwijl naast hen Lise en Evy in 69 elkaar verwenden. Nancy bleek naar boven te zijn, die werd wellicht zelf reeds goed genomen door één of meerdere kerels veronderstelde haar man. Chloe zakte onderuit in de zetel en kon nauwelijks nog wat zeggen, ze zat gewoon dolgelukkig met een glimlach op het gelaat met de benen gespreid haar kutje zacht te strelen. Een lief had ze hier nog niet gevonden deze keer, maar het was wel de beste verjaardag die ze zich had kunnen indenken.

Ben en ik besloten te gaan relaxen in de stoomsauna. Er zaten al twee koppels van ergens in de dertig, waarvan de dames de rechtopstaande pikken van de mannen zachtjes streelden. Ben en ik besloten maar gewoon te zitten, te rusten en wat te genieten van de kalmte en het uitzicht. Nadat we wat uitgerust waren besloten we terug naar onze plaatsen te gaan, maar daar bleek niemand meer te zitten, op Chloe na dan die nog altijd onderuitgezakt zat. “Is de rest alweer naar boven?” Vroeg ik. “Ja, denk het antwoordde Chloe. Denk dat ik even in slaap gevallen ben en toen waren ze allemaal weg. Maar heb zelf ook wel weer zin nu. Gaan we ook naar boven?” “Zin in een triootje met ons?” vroeg Ben. “hmm, normaal altijd wel” fluisterde ze. “Maar nu we hier zijn wil ik toch liever andere palen in me... Jullie kan ik morgen ook nog hebben. Vind je ‘t erg? Ben lachte om z’n pragmatische dochter. “Geen probleem, dan gaan we boven wat palen voor jou zoeken en dan zoeken Bart en ik wel wat kutjes.”

Toen we boven aankwamen zagen we rond de grote zaal met matrassen verschillende mensen staan. Koppels en ook meerdere mannen alleen die gebiologeerd stonden te kijken naar wat er zich afspeelde. Bleek dat Evy, Daisy, Diane en Lise er samen wel 10 mannen, waaronder Dirk, Mike en Jan aan het verwennen waren. Er stond een jonge knul vanop afstand zich af te rukken op het schouwspel. Chloe stond naast hem en zei “zachtjes aan, straks kom je nog voor je mij een beurt gegeven hebt, en ze streelde over z’n billen”. De knul wist niet wat hem overkwam toen Chloe vervolgens op de matrassen kroop en hem wenkte. “Ok, die is weer even bezig” zei Ben. “Kom, wij gaan ook eens op zoek.” Niet veel later kwamen we in één van de gangen Nancy tegen, zoenend met een slanke Aziatische dame, net als haar zo’n 25, ook gitzwart haar, maar met kleine borstjes en een streepje haar op d’r kutje ipv kaal.

Ben kon het niet laten om Nancy even bij de borsten te grijpen waardoor ze haar nieuwe vriendin los liet. “Hey, ik vroeg me al af waar jullie gebleven waren!” zei ze enthousiast. “Dit is My Lin, ze is hier alleen en ik vertelde haar zonet over jullie en we wilden jullie net gaan zoeken! Hebben jullie nog wat energie over om twee hete vrouwen te verwennen?” “Ik in elk geval wel!” zei ik. “Ik droom er al heel m’n leven van om eens een knap Aziatisch meisje te mogen neuken, dus als dit m’n kans is ga ik ze niet laten liggen!” “Dan neem ik met veel plezier jou wel voor m’n rekening, Nancy. Vorige keer kwam Bart storen, maar nu wil ik je neuken tot ik klaarkom in die natte kut van jou!” voegde Ben toe. We besloten allen samen naar de spiegelkamer te gaan en even later lag ik bovenop My Lin in haar sappige kut te stoten. Nancy zoende haar en dan weer mij terwijl Ben haar opnieuw achterlangs neukte. Ben werd net als ik wel wat vlugger moe, na alle eerdere inspanningen, dus besloten we op de rug te gaan liggen en de dames het werk te laten doen.

Opgewonden keek ik toe hoe My Lin zich op m’n harde paal liet zakken...

Terwijl bij Nancy haar borsten reeds hevig op en neer gingen terwijl ze zat te wippen op Ben’s pik. Na een tiental minuten voelde ik alweer een orgasme aankomen en toen ik net voor ik klaarkwam een vinger in My Lin’s kontje duwde was ook zij zover. Ze klauwde klaarkomend in m’n borst terwijl ik m’n condoom vulde in haar bloedhete kutje. Ben en Nancy waren nog altijd bezig... My Lin bedankte me voor de heerlijke beurt, zoende me en was dan weer weg. Ik besloot naar beneden te gaan. Een gin-tonic verdiende ik nu wel dacht ik. Niet veel later kwamen ook de anderen, op Chloe na naar beneden, helemaal voldaan.

Bij Evy droop het zaad nog van d’r stevige tietjes, wat ik een enorm geil zicht vond. Een kwartier of drie later begonnen we ons wel af te vragen waar Chloe bleef. En net toen we haar wilden gaan zoeken kwam ze ook binnen, met de jonge knul, z’n nog altijd stijve pik in haar hand. “Hey jongens.” Zei ze. Dit is Davy. “Als jullie het niet erg vinden rijd ik niet met jullie mee vannacht.” Zei ze tegen Evy en mij. “Davy heeft nu al een lading in m’n mond, twee in m’n kut en één in m’n kont gespoten en blijft nog stijf! Ik ga vannacht met hem mee om te ontdekken wie van ons het eerste opgeeft.”

“Is goed, geniet ervan meissie!” zei Evy. “En als je denkt dat hij het aankan, neem hem misschien morgen mee, dan doen we weer een bbqtje!” Fluisterde ze nog in haar oor.

Einde Deel 4
Slot