Geile spanning in de familie! [1]
Categorie: Incest / Familiesex | dinsdag 4 oktober 2016

Deel 1 - Rob, 22 jaar, 1.95, breed in de schouders [door de sportschool] smal in de heupen, kort zwart haar en een stoer uiterlijk met altijd een lach op zijn gezicht. Rob is gezegend met een pik van wel 25 centimeter en een doorsnee van een centimeter of 6. Als hij in de sportschool kwam keken de mensen altijd op want het was een mooie verschijning en als hij in de stad liep draaide menige vrouw of jonge dame zich om, om te genieten van zijn lichaam. Rob werkte met computers, en was daar erg goed in. Als er ergens een probleem was werd hij er meestal naar toe gestuurd om het probleem te vinden en op te lossen. Rob woonde samen met zijn moeder Els en zus Iris in een groot vrij staand huis midden in een soort van park wat omgeven was door een groot hek. Els was een plaatje om te zien, ondanks haar 45 jaar zag ze er uit als een vrouw van net 30. Els is 1 meter 80, donker haar, een mooi gezicht [latina], een body waar iedere man, en vrouw van kan dromen. Grote ronde tieten, cup DD en een paar mooie rond billen. Haar kutje is kaal en dan beginnen haar benen waar geen einde aan lijkt te komen.

Els werkte in een luxueuze mode zaak waar je allen met je creditcard kon betalen. Ze ging altijd in een modieus mantelpakje naar haar werk. Haar billen strak omspannen door een rokje dat tot halverwege haar mooie dijen kwam. Er op altijd een zijde blouse en een jasje. Er onder altijd lingerie, meestal een bh met halve cups, zodat de zijde stof lekker langs haar tepels gleed en aan haar benen altijd kousen die opgehouden werden door een jarretelgordel. Aan haar voeten had ze altijd pumps met hoge haken die varieerde van 7 tot wel 12 centimeter. Iris, 25, was een kopie van haar moeder alleen haar tieten waren iets kleiner, cup c. Mensen dachten vaak dat ze zussen waren. Iris werkte in een dure parfumerie zaak en moest daarom ook altijd netjes gekleed gaan. Zij droeg vaak strakke jurkjes waarin haar rondingen goed in uit kwamen. Omdat de jurkjes vaak heel strak om haar lichaam zaten droeg ze meestal geen lingerie of het moest zo dun zijn dat de contouren niet door het jurkje te zien waren en ook zij liep altijd op pumps met hoge hakken of soms ook laarzen die tot over haar knie kwamen.

De man van Els en dus de vader van Rob en Iris was een half jaar geleden op een koude november dag komen te overlijden. Hij was als vertegenwoordiger die dag op een bedrijf en tijdens de rondgang had er zich een ongeluk plaats gevonden waarbij hij was overleden. De rechter had bepaald dat de schuld bij het bedrijf lag en dat deze daarom schadevergoeding en smartengeld moest betalen wat een bedrag was van honderdduizend euro ieder jaar tot dat hij pensioengerechtigd zou zijn. Tevens had de levensverzekering ook uit betaald zodat ze eigenlijk niet meer hoefde te werken. Maar de hele dag thuis zitten en liggen bij het zwembad wilde ze ook niet en waren ze gewoon hun ding blijven doen.

Maandag, de eerste dag van Rob zijn vakantie. Hij had 4 weken vakantie maar was niet van plan om weg te gaan omdat hij zich had voorgenomen om zijn moeder het eerste jaar niet allen in het grote huis te laten. Wat Rob niet wist was dat zijn zus de zelfde gedachten had en zo zaten ze dan ook iedere avond gezellig bij elkaar. Twee keer in de week gingen Els en Iris naar de sportschool en Rob deed dat op andere avonden als hij zeker wist dat Iris niet weg zou gaan. Rob bekeek de weersverwachting en zag dat het vandaag ruim 25 graden zou worden. Lekker dacht hij vandaag zonnen. Hij liep naar zijn kamer en pakte een zwembroek. Daarna pakte hij een grote badhanddoek en de zonnebrand. Opeens dacht hij waarom eigenlijk een zwembroek ik kan net zo goed naakt zonnen er is toch niemand thuis. Hij liep terug naar zijn kamer gooide zijn kleren op een stoel en zag zich zelf in de spiegel. Nog even de onderkant scheren zei hij tot zich zelf. Hij scheerde altijd zijn schaamstreek en ballen en hij zag dat er weer wat stoppeltjes door kwamen. Na vijf minuten was hij er mee klaar en toen kon het feest beginnen. Hij had zich net geďnstalleerd, zich net helemaal ingesmeerd met zonnebrand toen zijn telefoon ging.

Hij keek op zijn display en zag dat zijn moeder belde. Hij nam op en zei met een gekke bek hallo lekkerste moeder van de hele wereld. Hey, doe normaal joh, dat zeg je toch niet tegen je moeder. Rob zei, sorry mam, maar ik meende het wel. Wat kan ik voor je doen. Els zei, ik durf het bijna niet te vragen omdat het je vakantie is maar de computer hier doet heel raar. Loes, de eigenaresse, heeft al gebeld maar vanwege de vakantie periode kan de monteur pas morgen komen dus zou jij zo goed willen zijn en even willen komen kijken. Mam je weet toch, voor jou doe ik alles, maar je weet ik ben niet goedkoop. Ja, dat weet ik en dat weet Loes ook, dat komt wel goed.

Even later zat Rob in zijn auto op weg naar zijn moeder. Hij had snel een ruim zittende bermuda aan gedaan met daarop een strak hemdje en een paar slippers aan zijn voeten. Een onderbroek had hij niet aan gedaan zodat zijn pik lekker los hing in zijn broek. Hij kon zijn auto gelukkig vlakbij de winkel kwijt, maandagochtend niet druk, en pakte zijn altijd bij zich hebbend koffertje en liep de winkel waarop dat moment allen zijn moeder was. Ze stond voorover gebukt om wat artikelen uit een doos te halen. Rob zag de boorden van haar kousen en werd er een beetje geil van. Probeer je zo klanten te trekken vroeg hij toen hij vlak achter haar stond. Els schrok en rechte haar rug. Hoe bedoel je vroeg ze. Nou, toen je zo voor over stond zag ik de boorden van je kousen en ik dacht zelfs een stukje van je zwarte string te zien.

Els begon een beetje te blozen.

Heb je dat echt gezien, vroeg ze. Rob knikte maar zei, ik vond het niet erg om naar te kijken, heb je koffie. Els zei ja, kom maar mee die eigenlijk al lang blij was dat hij niet door ging over haar houding. Ze liepen naar het kantoor en Els pakte koffie. Loes kwam hem te gemoed lopen en gaf hem een hand en stelde zich voor. Mam zet de koffie maar neer dan wil ik eerst even horen wat er aan scheelt. Loes, overigens ook een hele mooie vrouw met rondingen op de juiste plaats en in de zelfde kleding als Els, legde uit dat ze vanmorgen de computer had aan gezet en toen ze wilde inloggen het beeld op zwart ging en ze niets meer kon en dat ze eigenlijk wel vandaag nog een aantal nieuwe dingen moest bestellen. Rob keek in het rond en zag wel drie beeldschermen staan.

Hij vroeg staan die allemaal op die ene computer. Loes bevestigde dit en zei, ik heb in de loop der jaren een paar beeld schermen erbij gekocht zodat ik dan makkelijker producten kon vergelijken zei Loes. Heb je de computer wel eens opgeschoond vroeg Rob. Ik weet niet waar je het over heb zei Loes. Opschonen is, oude bestanden weg doen zodat je meer ruimte overhoud voor de hedendaagse dingen. Hoe oud is je computer dan vroeg Rob verder. Loes zei een jaar of 5. Dat is al erg oud zei Rob. Ik zal kijken wat ik kan doen maar ik raad je aan om aan een nieuwe computer te gaan denken. Loes zei en als ik nu zeg dat ik een andere wil hoe lang duurt het dan voordat het klaar is voor gebruik en dat alle bestanden er weer op staan.

Als ik nu hier verderop een nieuwe computer haal heb je denk ik over heb uur of drie weer de beschikking over je computer. Ga maar een nieuwe halen. Hier heb je mijn creditcard. Het moet er een zijn die wel genoeg ruimte heeft voor extra uitbreiding. Komt goed zei Rob. Hij nam zijn laatste slok koffie en was weg. Loes die alleen woonde Riep Els in het kantoor. Ik moet eigenlijk een beetje boos op je zijn. Els kleurde een beetje en vroeg wat ze misdaan had. Jij hebt nooit tegen mij gezegd dat je zo’n lekker ding als zoon heb. Els begon te blozen en zei ik ga toch niet aan de grote klok hangen wat voor een lekker ding ik als zoon heb. Ik maak ook maar een grapje zei Loes maar het is wel een lekker ding. Als het niet je zoon zou zijn, zou ik hem proberen te versieren.

Doe effe normaal Loes zei Els, je bent veel ouder dan hij. Nou en, die jonge jongens kunnen het vaker achter elkaar dan die oudere mannen. Els keek Loes aan en zei je meent het echt he. Ja zeker weten. Heb je wel eens een man versierd die veel jonger was dan jij. Loes begon nu een beetje te blozen. Els wist genoeg. Zelf had ze ook zo haar gedachte maar niet echt de gedachte om het met Rob te gaan doen. Aan de andere kant was hij wel altijd dichtbij en tijdens haar huwelijk had ze ook wel eens met een jonge man geneukt in een parenclub waar ze met haar man wel eens heen ging, en inderdaad was het met die jonge man dat hij na zijn orgasme gewoon door kon neuken na een tweede orgasme.

Rob kwam terug met de nieuwe computer en terwijl hij alles aan het installeren was had zijn moeder wat broodjes gehaald. Rob drukte op de knop en de nieuwe computer kwam tot leven. Rob had met zijn geavanceerde gereedschap alle bestanden van de oude computer gehaald en begon deze nu terug te zetten. Els zat in het kantoor, het was haar lunchpauze, en at haar broodje. Wat was je eigenlijk aan het doen toen ik je belde vroeg ze. Ik lag net op een van de stretchers en had me ingesmeerd om lekker in de zon te gaan liggen zei Rob. O, sorry hoor ik zal het morgen met je goed maken op mijn vrije dag.

Els had gezien dat Rob geen slip aan had en zag af en toe zijn pik bungelen in zijn broek. Hij heeft wel wat in zijn broek hangen zo te zien. Ik ga weer aan het werk zei ze, wat maar beter was want ze begon het warm te krijgen en ook voelde ze haar kutje nat worden bij het zien van zijn bungelende pik in zijn broek.

Loes had nu even tijd om lunch te gebruiken. Ze zag dat Rob geconcentreerd bezig was met het installeren van haar bestanden en net toen ze klaar was met eten zei Rob dat hij ook klaar was. Hij zei kom maar even naast me zitten dan zal ik het een en ander uitleggen. Na een uurtje was het wel duidelijk en zei Rob dat ze altijd kon bellen als er iets was.

Dank je wel zei Loes hoeveel krijg je van mij. Ik ben alles bij elkaar 4 uur bezig geweest en als ik het tarief van mijn baas zou aan houden dan zou ik 800 euro moeten rekenen maar omdat je mijn moeders werkgever ben doe ik het voor de helft zonder bonnetje. Oké, zei Loes dat wordt dan 400 euro. Je weet dat we nooit geld in kas hebben en dat mensen alleen met een creditcard kunnen betalen. Dus moeten we even wat verzinnen hoe je dat geld krijgt. Rob dacht wat heb ik eigenlijk aan dat geld en zei, Je mag het bedrag ook uitbetalen in lingerie voor mijn moeder. Loes keek hem aan en dacht dus hij is wel degelijk geil op zijn moeder. Ja, dat is ook goed zei Loes en wat had je dan voor lingerie gedacht. Rob opende een site op de computer en bladerde een beetje door de pagina’s.

Hij kwam op een pagina met mooie setjes die bestonden uit bh’s met halve cups stringetjes met open kruis, korsetten en lange doorschijnende negligees. Ik vind dit wel sexy voor mijn moeder kijk zelf maar wat je voor het bedrag kan doen, doe het in een tas en zeg tegen haar dat ze thuis mag pas open maken. Ik denk dat ik wel weet wat ik er in doe maar het zal wel een paar dagen duren voor dat ik het binnen heb. Maakt niet uit zei Rob ik zie het wel verschijnen, o ja doe er ook een paar setjes bij met cup c voor mijn zus. Rob stond op en Loes zag dat zijn pik recht vooruit stond in zijn bermuda. Loes zei durf je zo wel over straat wijzend op zijn stijve pik in zijn broek. Rob keek naar beneden en zag dat zijn pik een grote tent in zijn broek had gemaakt. Ja, wel een beetje gęnante He, komt door de sexy lingerie, ik vind het heerlijk om naar te kijken. Ik hou de doos van de computer er wel voor zodat niemand het kan zien en neem ook gelijk die oude computer van je mee. Ik zal thuis kijken of er nog meer dingen opstaan die eventueel van belang zijn. Dat is goed zei Loes en kom gerust eens bij me thuis langs. Zal ik doen zei Rob en liep weg met de doos voor zijn kruis.

In de winkel kwam hij zijn moeder tegen en riep haar gedag. Krijgen we niets meer zei ze omdat ze gewend was altijd een zoen van hem te krijgen als hij weg ging. Hij zette de doos neer en liep naar zijn moeder om haar een zoen te geven. Els zag dat hij een tent in zijn broek had en vroeg of Loes hem had zitten opwinden. Maar Rob ontkende dit en zei dat het door de plaatjes met sexy lingerie kwam. Hij pakte zijn moeder beet en gaf haar een knuffel en een zoen. Tijdens de knuffel drukte hij zijn lichaam tegen die van zijn moeder zodat deze zijn harde pik wel moest voelen. Rob zei gedag en weg was hij.

Tijdens de theepauze zaten Loes en Els tegen over elkaar, ieder met haar eigen gedachte. Els zei een euro voor je gedachte tegen Loes. Je moet niet boos worden zei Loes maar ik heb me net klaar gevingerd met in gedachte de pik van jouw zoon en nu dacht ik hoe het zou zijn om zo’n pik in je kutje te hebben. Nou ik had ook zo’n soort gedachte. Daarnet toen hij naar huis ging riep ik hem terug voor een zoen en toen heeft hij die doos neergezet en zag ik hem op mij toe lopen met een stijve pik in zijn broek. Hij pakte mij toen vast om een knuffel te geven en drukte zijn lichaam tegen mij aan zodat ik zijn pik tegen mijn buik aan voelde. Er ging een rilling door mij heen en dacht bij me zelf dat ik daar wel een mee zou willen spelen. Maar ja het is mijn zoon dus zal dat niet gaan. Loes zei jullie zijn allebei volwassen en als jullie het nu beide willen dan zie ik niet waarom je het niet zou doen. Ik weet het niet zei Els ik zal er over nadenken. Loes zei als je hem wil verleiden doen dat wat sexy lingerie aan. Hij heeft mij net verzekerd dat hij daar geil van wordt.

Rob was inmiddels weer thuis, gooide snel zijn kleren uit en smeerde zich voor de tweede keer in die dag en ging heerlijk naakt liggen zonnen. Hij was in slaap gevallen en had niet gehoord dat Iris was thuis gekomen. Iris zag hem liggen en dacht, zo die durft helemaal naakt, dat zou ik ook wel willen. Iris was al de hele dag geil, waarschijnlijk door het warme weer. Haar kutje was de hele dag al nat en op haar werk had ze zich wel twee keer klaar gevingerd. Iris deed haar kleren uit wat bestond uit enkel haar strakke jurkje en liep naar buiten.

Naast Rob staande, die nog steeds sliep, keek ze eerst eens goed naar zijn nu slappe pik. Die moet gigantisch zijn als hij in erectie is dacht Iris, hij is slap al groter dan menig pik die ik heb gehad in erectie. Rob wordt eens wakker, zei ze, ik wil dat je mijn rug even insmeert. Rob opende langzaam zijn ogen en zag zijn mooie zus staan in eva kostuum. He, ben je eerder gestopt dat je al thuis ben. Ja, een pakketdienst was niet gekomen en we waren klaar met al het andere werk dus ik dacht het is mooi weer ik ga lekker zone. Groot gelijk geniet van het leven zolang als dat het kan. Wil je mijn rug in smeren vroeg ze voor de tweede keer. Rob zij ik wil je helemaal wel insmeren als je het niet erg vind. Iris zei doe gewoon joh, ik ben je zus, dat kan toch niet. Waarom niet zei Rob, vind je het niet lekker om door een ander te worden in gesmeerd. Ja, dat wel maar jij bent mijn broer. Ik zou het niet erg vinden als ik door mijn zus zou worden ingesmeerd zei Rob, en zeker niet zo mooie zus als dat jij bent. Oké, zei Iris maar haal je geen gekke dingen in gedachte.

Rob dacht, dat zullen we nog wel eens zien.

Iris ging op haar buik liggen en Rob knielde naast haar neer met de zonnebrandolie. Hij deed wat in zijn handen en begon Iris vanaf de boven kant van haar rug in te smeren. Na haar rug deed hij haar benen ban onder naar boven. Om de binnenkant van je dijen in te smeren zal je wel en beetje je benen op moeten doen. Ja, en dan jij lekker naar mijn kutje kijken. Mag dat dan niet vroeg Rob, ik heb al een tijd geen kutje meer gezien, al van af het overlijden van papa. Nou ik heb behalve jouw pik nu ook geen enkele pik meer gezien, laat staan gevoeld. Ik had mij voor genomen om tot een jaar na het overlijden van papa om 's avonds bij mama te zijn zodat ze niet alleen zou zitten. Ik heb de zelfde gedachte zei Rob dus ik ben de afgelopen maanden ook op me zelf aangewezen.

Ja, ik ook zei iris maar ik kan af en toe nog gebruik maken van mijn dildo en vibrator. Ja, dat hoor ik heus wel hoor zei Rob maar ik kan mij dan zelf lekker aftrekken op de geluiden die ik hoor. Iris schoof haar benen een beetje uit elkaar en Rob zag haar kutje te voorschijn komen. Zo, is mijn zus een beetje geil, ik zie een glinsterend kutje tussen je dijen. Man ik ben al dagen geil en met dit warme weer wordt het alleen maar erger. Rob smeerde nu haar billen en wreef diep tussen haar bilnaad zodat hij ook haar sterretje raakte. Iris kreunde. Ben je gevoelig daar vroeg Rob. Je moest eens weten als ik met mezelf speel heb ik altijd de dildo in mijn kutje en de trillende vibrator in mijn kontje.

Nu de voorkant dame zei Rob. Weet je dan je hele mooie tieten heb ging Rob verder, ze gelijk beet pakkend om ingesmeerd te worden. Iris la met haar ogen dicht. Haar tepels staal hard op haar tieten en dan die smerende handen van Rob, ze lag te genieten. En Rob vond het machtig mooi dat hij zijn oudere zus mocht insmeren. Van haar tieten deed hij eerst haar benen al vorens haar buik en schaamstreek in te smeren. Iris laag al van zelf iets met haar benen uit elkaar toen hij begon met het in smeren van haar schaamstreek. Naar mate hij dichter bij haar kutje en klitje kwam begon Iris meer en meer met haar heupen de draaien om toch maar de vinger van Rob tegen haar gevoelige klitje te late komen. Maar Rob had door wat ze wilde en deed net of hij wat nieuwe olie nodig had das waren de handen verdwenen uit haar schaamstreek.

Ze zuchtte een beetje teleur gesteld. Ze wilde net haar ogen open doen toen ze zijn vinger weer richting haar schaamstreek voelde gaan en nu drukte Rob zijn vinger gelijk op haar klitje wat een kreet van opwinding veroorzaakte bij Iris. Rob streelde haar klitje en stopte een andere vinger in haar zeik natte kutje. Doordat ze al zo geil was duurde het dan ook niet lang voordat Iris begon te schudden en te kreunen van haar orgasme. Rob kon er maar net aan voor zorgen dat ze niet van de stretcher af zou vallen door haar stevig vast te houden.

Iris keek in zijn ogen en zei laat me nu maar weer los ik ben nu weer rustig. Zo, dat had ik wel even nodig zo’n orgasme. Ja, dat kon ik wel merken zei Rob. Maar wil je mijn nu ook nog een keer in smeren. Dat wil ik wel zei Iris maar ik wil veel liever even met je pik spelen en je klaar maken. Dat vind ik ook niet erg zei Rob en nam plaats op de stretcher naast Iris. Jeetje, zei Iris is hij altijd zo groot, wijzend op de halve erectie van Rob. Nee, als hij straks helemaal stijf staat is hij nog een centimeter of 7 groter. Wat een mega pik wordt dat zei Iris en pakte hem voorzichtig vast. Ze bekeek hem van alle kanten en Rob die het wel lekker vond dat zijn zus hem zou bevredigen kon dan ook niet meer voor komen dat zijn pik uitgroeide tot een vollen erectie. Iris pakte zijn grote pik vast maar kon haar handen er niet helemaal om heen krijgen en met twee handen boven elkaar kwam de eikel nog boven haar handen uit. Langzaam begon ze Rob zijn pik af te trekken en toen het eerste voorvocht naar buiten kwam kon ze het niet laten om dat weg te likken.

Rob die de hele dag al geil was begon in zijn ballen wat te voelen toen zijn zus zijn eikel begon af te likken. Pijpen zou niet echt makkelijk gaan met zo’n dikke eikel dus likte ze maar aan de rand van zijn gevoelige eikel terwijl ze hem steeds sneller begon af te trekken. Rob kreunde en zei dat hij ging komen. Iris zetten haar mond over de eikel en liet zo Rob zijn sperma in haar mond spuiten. Iris was namelijk dol op sperma en vond het zonde om het zo in de lucht te laten spuiten. Waar ze alleen niet aan had gedacht was dat een grote pik ook wel eens veel sperma zo kunnen geven. Dus toen haar mond vol zat en er nog een straal sperma bij kwam, moest ze haar mond van zijn eikel af halen waarna de laatste straal vol in haar gezicht terecht kwam.

Na de sperma te hebben doorgeslikt zei ze wat heb jij veel sperma, was je al een tijd niet geweest. Valt wel mee zei Rob maar ik ben de hele dag al geil en zeker toen ik bij mama op haar werk was nam dit alleen maar toe zeker met Loes die mij probeerde te versieren, maar ik kon haat moeilijk gaan neuken terwijl mama in de winkel zou zijn. Val jij een beetje op oudere vrouwen vroeg Iris. Nou niet echt ik vind jonge vrouwen ook wel geil allen is het probleem dat de meeste jonge vrouwen schrikken van mijn pik als ze hem in erectie zien en dan snel weg lopen. Dat kan ik me voorstellen ik ben eigenlijk wel benieuwd of hij bij mij er in past. Misschien iets voor de volgende keer maar je moet nu eerst je gezicht weer een beetje toonbaar maken want ik denk dat mama zo thuis komt en die hoeft niet te weten wat er hier zich heeft afgespeeld. Ik zal de barbecue aansteken en dan kunnen we straks gelijk gaan eten als mama thuis is.

Wordt vervolgd...