Mijn nieuwe zusje!
Categorie: Incest / Familiesex | dinsdag 4 oktober 2016

Ik ben in een familie opgenomen toen ik 17 jaar was. Het is een lang verhaal hoe dit tot stand is gekomen en daar wil ik jullie ook absoluut niet mee gaan vervelen, maar mijn familie kon niet meer voor mij zorgen en daarnaast wilde ik daar door bepaalde problemen ook niet meer zijn. Een hoop gedoe en om een lang verhaal kort te maken kon ik daar terecht. Mijn nieuwe familie is dan ook erg goed voor mij, vooral mijn nieuwe zus. Want die meid weet van wanten. Haar ouders en de rest van het gezin en de familie weet niet beter of het is een keurige meid. Ze is ook heel erg goed opgevoed en dort geen illegale dingen, maar er is één ding dat ze uitzonderlijk goed is en dat ben ik. Ze gaat namelijk graag met mij naar bed en dat begon toen ik nog maar net in huis was en net 18 was geworden. Een paar weken later stond zij ’s avonds in mijn slaapkamer terwijl ik een boek aan het lezen was. Ze vroeg of ik even tijd had, want onze ouders – ik noem hen ook pa en ma – waren weg en ze had echt iets wat ze moest delen.

Ze ging naast mij op het bed zitten, terwijl ik in de bureaustoel zat. Ik draaide haar kant op en luisterde naar haar verhaal. Ze was gek op een jongen, maar wist niet zo goed hoe het aan te pakken. Ik vertelde haar dat ze gewoon haar gevoel moest volgen bij die jongen en het eerste moest doen wat in haar opkwam. Ze knikte, bedankte mij en ging de kamer uit, althans dat dacht ik. Ik draaide mij om, ging verder lezen maar toen zei ze mijn naam weer. Ik draaide om en zag dat ze compleet naakt in mijn kamer stond. Mijn zus wilde met mij neuken, dat was het eerste wat door mijn hoofd schoot en het tweede was dat we geen bloedverwanten waren. Dus ik stond op, deed de deur dicht en greep haar om haar middel. ‘Wil je dit echt?” vroeg ik haar zacht. Ze wreef over mijn pik en knikte. “Meer dan wat dan ook”, zei ze en ik tilde haar meteen op en ging in de bureaustoel zitten en zette haar op mijn schoot. Haar mooie warme en vooral ook naakte lichaam drukte ze tegen mij aan en ze begon mij in mijn nek te zoenen, trok mijn shirt over mijn hoofd uit en zoende op mijn borst, likte aan mijn tepels en speelde met haar kutje.

Ik zag dat en ik kon mij niet meer verder inhouden. Ik schoof dingen op mijn bureau opzij en zette haar mooie billen daar op de open plek neer, deed haar benen van elkaar en ging weer in mijn stoel zitten, reed tussen haar benen en liet de zitting zakken. Zo kon ik naar voren buigen een beetje en kwam ik prefect op de hoogt van de kut van mijn zus uit. Ik deed haar schaamlippen van elkaar en begon plagend heel zacht op haar al natte kutje te blazen. Daarna speelde mijn vingers een beetje met haar klitje, waarna ik een middelvinger heel langzaam naar binnen schoof en haar begon te vingeren, terwijl ik om haar clitoris likte. Ze ademde zwaarder en kreunde van genot. Ik had inmiddels een enorm harde lul, tilde haar van het bureau en legde haar op mijn bed en ging naast haar liggen. Ze draaide zo, dat ze mijn pik in haar mond kon nemen en zoog aan mijn eikel en een klein beetje van de stam van mijn lul gleed in haar mond.

Niet meer, ze wilde mij alleen maar opwinden.

Daarna kwam ze weer naast mij liggen en drukte ze haar lijf tegen mij aan, terwijl ze mij strak aankeek en haar been optilde. Behendig stuurde ik mijn kloppende lid tussen haar benen en schoof ik bij mijn zus naar binnen. Het voelde heel warm en strak en in een heel langzaam tempo naaide ik haar, maar dat mocht niet te lang duren van haar. “Pak me hard!” siste ze terwijl ze mij aan bleef kijken. De blik in haar ogen toen ik haar keihard af begon te palen, die zal ik nooit vergeten want ze was echt heel erg aan het genieten. Ik naaide haar zo hard, haar hele lijf schokte en het bed piepte en kraakte onder ons, maar aangezien we toch alleen thuis waren, maakte dat niet zo heel veel uit. Ik neukte het sappige kutje van mijn nieuwe zus zo hard als ik maar kon, tot ik merkte dat ze op mijn lul klaar ging komen. De sappen stroomden langs mijn pik en het werd nog strakker daar binnen en het voelde zo lekker aan dat ik ook ging komen.

“Spuit me vol, please?” smeekte ze.

Ik twijfelde geen moment en leegde mijn zak diep in haar. Ze voelde zo geil aan, ik deed alles wat ze van mij verlangde. Toen we klaar waren en in elkaars armen lagen bij te komen, wisten we dat we dit neuken ook geheim moesten houden, anders zouden er problemen komen. Dat hebben we gedaan en dat doen we nog steeds.We zijn allebei inmiddels in een serieuze relatie, maar kunnen elkaar niet loslaten. We neuken wekelijks, soms wel twee of drie keer in de week. Het kost veel moeite om dit in het geheim te doen, zonder dat er enige argwaan ontstaat, maar tot nu toe lukt dat behoorlijk.