De grote lul van mijn zwager!
Categorie: Incest / Familiesex | zaterdag 26 november 2016

Mijn belevenis van onze najaars vakantie met onze familie heb ik besloten op papier te zetten en vond dat het hier wel paste op deze seksverhalensite. Al erg lange tijd proberen wij met broer en zussen iets te regelen om met zijn allen wat te gaan doen, dat ik wel een onmogelijke opdracht natuurlijk, iedereen heeft zijn werk en bezigheden. Uiteindelijk heb ik Tjitske, de oudste een besluit genomen en naar mijn twee zussen en mijn broer een e-mail gestuurd Nadat ik mijn huiswerk had gedaan met het voorstel om met zijn achten een midweek naar een vakantiepark te gaan. Twee data’s had ik als keuze mogelijkheid vermeld en er duidelijk bij vermeld wat het per persoon koste, niet meegaan behoorde niet tot de opties en wonder boven wonder kreeg ik op redelijk korte termijn alles geregeld en dat we half oktober een midweek in een park zouden verblijven in een vakantiebungalow. Een heerlijk luxe park had ik uitgekozen een klein stukje Duitsland in, op maandagmorgen diende een ieder aanwezig te zijn we hadden vooraf afgesproken dat overdag een ieder vrij was om te doen alleen of gezamenlijk dat we ’s avonds gezamenlijk zouden eten en ook af en toe gezamenlijk wat zouden doen. Op het park was een uitgebreid zwemparadijs, met sauna, diverse restaurants kortom er was voldoende te beleven en ook in de directe omgeving.

Ik ben de oudste van het stel 39 jaar, mijn man en ik hebben twee dochters, ben best nog wel slank beetje zonnebank bruin, donkerrood half lang haar, bij mijn tieten heb ik wat hulp gehad voor een maatje meer, maar het zijn niet van die grote neppers. Verzorg me goed en kleed me graag een beetje spannend. Alle namen van een ieder ga ik hier niet noemen want dat is niet boeiend maar de man van mijn jongste zus wel dat is Simon oorspronkelijk een Engelsman dus je spreekt zijn naam ook op zijn Engels uit. Hij is 27 jaar, heeft een donkere huidskleur ik vind het echt een stuk we kunnen prima met elkaar overweg, niet dat ik plannen met hem had maar ik mag hem graag. Mijn man en nog een zwager van mij zijn visliefhebbers dus gingen regelmatig overdag in de omgeving vissen. Op de maandagmiddag gaan mijn twee zussen en ik naar het zwem gebeuren en Simon besluit ook mee te gaan, ik heb een witte niet zo grote bikini aan.

Als ik Simon in zijn zwembroek zie ontdek ik dat hij wel een flink wapen moet hebben gezien de bult die daar zit. Als we in het water zijn probeert Simon mij onder water te drukken, hij is veel sterker als ik tijdens dat stoeien voel ik dat hij regelmatig mijn tieten in zijn hand heeft. Best wel lekker spannend vind ik dat we zwemmen daar wat als ik zeg at ik even in de sauna ruimte ga kijken om te verkennen, daar blijkt het een best wel ruime en nette afgescheiden sauna ruimte te zijn. Als ik terugkom en mijn bevindingen vertel geef ik aan dat ik er even heen ga, na wat heen en weer praten gaan Simon en zijn vrouw mee de andere zus gaat naar het huisje.

Daar moeten we naakt natuurlijk en krijgen een badlaken, mijn kutje is altijd helemaal kaal dus is alles goed te zien bij mij. Mijn zus blijkt kort getrimd te zijn en Simon ook maar ik zie daar bij hem een slurf hangen geweldig zomaar. Ook zie ik hem naar mijn flink wat grotere tieten dan mijn zus kijken, ik loop en beweeg me niet uitdagend maar geef Simon wel de gelegenheid om mij goed te bekijken. Na de eerste sauna ronde zitten we in de relaxruimte na een poos geef ik aan dat ik nog een ronde ga doen de andere twee blijven zitten.

Als ik in de sauna cabine zit gaat de deur open en stapt Simon binnen, ik begroet hem en hij komt naast me zitten, door de warmte is zijn paal wat groter geworden, wat een machtig apparaat bedenk ik mij. Als de andere twee mensen weggaan zitten we er nog samen, ik zeg : “mijn tijd zit erop maar ik blijf nog even dat is wel gezellig voor jou” brutaal bekijkt hij me en zegt : “jij hebt wel een paar prachtige tieten Tjitske” daar moet ik om lachen en antwoord : “dat was me al opgevallen dat je die lekker vond want je greep er maar wat graag in daarstraks”. Met zijn donkere ogen kijkt hij me aan en vraagt : “zou je het erg vinden als ik ze even in mijn handen neem ?” daar antwoord ik op : “nou ja zeg, dat vraag je toch niet aan je schoonzuster”.

Dan krijg ik een direct antwoord van hem : “als ik kijk hoe je jezelf door mij laat zien en bekijken mag dat best wel denk ik” inwendig moet ik wel lachen dat ik dus duidelijk zijn interesse heb en zeg dan : “nou vooruit doe maar dan, wel opletten dat er niemand binnenkomt” en gelijk pakt hij met zijn grote hand mijn tiet, een rilling gaat er door mijn lichaam, heerlijk kneed hij mijn tieten, in mijn snel hard wordende tepels knijpt hij mijn kut voel ik spontaan nat worden en zie zijn donkere paal met schokjes omhoog komen ik kijk hem even aan en zonder iets te zeggen neem ik hem in mijn hand. Dan voel ik een formaat paal wat ik nog nooit heb gevoeld, zo dik zo massief zo groot.

Met een brok in mijn keel zeg ik: “Tering Simon, wat een machtige paal heb jij!”...

Zonder twijfel zegt hij : “en als ik deze week de kans krijg neuk ik je met die paal een keer”. Mijn stem en adem stokken in mijn keel kan niets meer zeggen maar mijn hormonen werken op volle toeren en ik weet dat ik dit vreselijk graag zou willen. Zijn huid druk ik omlaag en zie een grote donkerpaarse eikel, als ik weer kan praten zeg ik : “beter dat ik terug ga voor het opvalt” met knikkende knieën een drijfnatte kut en bloedgeil loop ik naar de koude douche, daar kom ik weer een beetje tot rust maar het gevoel van die grote donkere paal in mijn hand...

Als ook wij in het huisje zijn druppelt iedereen binnen en besluiten we naar het restaurant te gaan. De rest van de dag proberen we elkaar onopvallend aan te raken in het restaurant gaan we met zijn allen dineren, ik merk aan mij zelf dat ik wat stil ben maar probeer zo normaal mogelijk te doen, maar mijn gedachten zijn steeds bezig met de woorden van Simon dat hij mij wil neuken en hoe het zou voelen als je zo’n paal in je kut zou hebben zitten... De rest van het gezelschap drinkt een stevig glas wijn ik doe het wat rustiger aan want ik weet dat ik van rode wijn erg makkelijk wat geil wordt en dat ben ik al voldoende nu.

Ik moet zorgen dat ik mijzelf onder controle hou, na de overigens erg gezellige maaltijd gaan we in ons huisje nog even verder met de gas open haard aan en tussen twaalf en enen in de nacht vertrekt iedereen naar bed. Ik lig klaar wakker naast mijn man te kijken na geruime tijd trek ik een jogging broek en jasje aan over mijn naakte lichaam en ga naar de huiskamer een heel klein lampje doe ik aan en maak voor mijzelf een kop thee. Als het water kookt en ik sta in het keukentje thee te maken hoor ik nog iemand de kamer binnen komen, het blijkt Simon te zijn zacht zegt hij : “ik hoorde je bezig, mag ik ook een kop thee ?”.

Hij komt achter mij staan en brutaal zonder iets te vragen gaat hij onder mijn jack en begint mijn blote los hangende tieten te kneden. Zijn gang laat ik hem gaan maar zeg wel dat hij op moet letten dat er niemand binnen komt, tegen de aanrecht sta ik te genieten van zijn knedende handen natuurlijk weet ik dat hij verder zal gaan en even later gaat hij met zijn hand in mijn joggingbroek en voel ik hem op mijn kale kut. Omdat ik in no time drijfnat en bloedgeil ben gaat hij erg gemakkelijk met twee vingers in mijn kut en begint mij heerlijk te vingeren, mijn benen zet ik een stuk verder uit elkaar en heerlijk beweeg ik mee op zijn in mijn kut stotende vingers. “Doorgaan Simon sneller doen” fluister ik geil en weet dat ik zeer snel klaar ga komen zo spannend en zo geil is dit, snel pak ik een theedoek die ik voor mijn mond hou en schokkend tegen de aanrecht sta ik geweldig klaar te komen Simon stoot met zijn onderlichaam tegen mijn kont en duidelijk voel ik zijn harde paal... Als ik weer stil kan staan merk ik dat ik erg nat ben tussen mijn benen maar dit was wel zo onvoorstelbaar spannend, heftig en super geil.

Simon heeft zijn hand nog op mijn kut en zegt zacht in mijn oor : “zal ik je dan nu gelijk ook maar neuken geile schoonzus want dat wil je toch? “ Zonder iets te zeggen knik ik met mijn hoofd en voel hoe hij mijn joggingbroek omlaag drukt, op mijn ellebogen ga ik op de aanrecht steunen en zo biedt ik hem mijn naar achter komende kontje aan en met een hartslag van 180 voel ik hoe hij die grote paarse eikel langs mijn kut wrijft. Omdat ik net ben klaargekomen ben ik drijfnat en is mijn kut goed soepel en voel ik hoe Simon harder drukt en voel ik hem binnen komen.... Een gekmakend geil gevoel maakt er zich van mij meester, wat er mijn kut binnenkomt heb ik nog nooit gevoeld zo dik zo groot mijn kut wordt verder opgerekt dan ooit tevoren. Maar zo onwijs geil ben ik en verlang naar die prachtige donkere paal dat ik mijn kontje verder naar achteren druk en hem dan ongeveer helemaal in mij heb zitten...

Zacht fluister ik : “neuk me Simon neuk me en geef me alles!”.

Dan begint hij in mij te stoten, de theedoek neem ik weer in mijn mond, wat ik nu allemaal voel is totaal nieuw voor mij, zo diep stoot hij daar is mijn man nog nooit geweest, zo strak zit hij in mijn kut, bij elke stoot wordt het genot heftiger en maakt mij geiler dan ik ooit geweest ben. Met de ene hand kneed Simon mijn tieten en trekt aan mijn tepels met zijn andere hand bewerkt hij mijn kut werkelijk waar ik weet niet meer hoe ik het heb, dit heb ik nog nooit meegemaakt . Simon geeft aan dat hij mijn kut zo strak en lekker vind dat hij als hij klaar komt mij vol gaat spuiten. Met mijn hoofd maak ik bewegingen dat ik dat goed vind, al een poos zit ik op de rand ban het klaarkomen en kan het niet meer langer tegenhouden.

Met een krampende en knijpende kut sta, of beter gezegd hang ik klaar te komen op Simon zijn stotende paal. Die gaat door in een onvermoeibaar tempo tot hij op een andere manier begint te stoten en als hij dan diep in mijn kut stilhoud krijg ik de eerste straal sperma van hem in mijn kut gespoten. Alsof mijn hele lichaam uit elkaar barst zo voelt dat en bij elke stoot krijg ik weer een straal zaad in mij gespoten. Gelukkig houdt Simon mij goed vast want mijn benen en knieën zijn tot een nutteloze massa verworden. Uitgeput hang ik over de aanrecht en voel hoe Simon zijn paal iets verslapt en hij met kleine naschokken nog wat in mijn kut stoot. Zijn sperma voel ik al uit mijn kut druipen en voel hoe het langs mijn benen omlaag loopt. Mijn best doe ik om weer wat bij de les te komen want stel je voor dat er iemand de kamer in zou komen nu. Als ik weer wat kan staan laat Simon mij los draai me om sla mijn armen om zijn nek en zeg : “dit was fout maar wel geweldig lekker bedankt zwagertje van me” en geef hem een kus.

In het licht van het kleine lampje kleed ik mij helemaal uit en daar aan de aanrecht was ik al het zaad een beetje uit mijn kut, Simon maakt de vloer schoon want ook daar liggen klodders sperma. Stilletjes doen we alles in de wasmachine die in de berging staat dan zitten we samen onze inmiddels koude thee te drinken als hij vraagt : “en hoe vond je het dit wilde je toch ?”. Eerlijk antwoord ik hem : “ja al lange tijd heb ik zin in jou, dat is nu niet minder geworden het was geweldig en hoe vond je mij ?” Zijn arm slaat hij om mij heen en trekt mij tegen zich aan, en zegt : “een heerlijke rijpe vrouw ben je en neuken doe je beter als je zus” als dank geef ik hem een kus, neem zijn half slappe paal in mijn hand en zeg daarop : “ik hoop dat we de kans krijgen dat je me een keer goed kan afneuken nog deze week”.

Onmiddellijk voel ik zijn paal weer harder worden dus laat ik hem los want we kunnen beter naar bed gaan als ik in het schemerlicht zijn grote paal omhoog zie staan wil ik hem toch even in mijn mond nemen. Dus vraag ik : “mag ik hem even in mijn mond nemen Simon ?” hij gaat achterover zitten en met mijn mond ga ik naar zijn paal, echt ver moet ik mijn mond opendoen en sluit mijn lippen om zijn grote eikel... Met een hand pak ik zijn grote kale ballen en speel ermee, mijn andere hand beweeg ik op en neer over die dikke stam, ik weet het zeker nu deze paal moet ik vaker in mijn kut hebben... Na even laat ik hem los en geef aan dat we naar bed gaan, even kussen we elkaar en zeg : “ik wil deze week nog vaker door jou geneukt worden Simon” hij kijkt me aan en zegt : “aan mij zal het niet liggen heerlijk geil wijf, we verzinnen wel iets”. Even later kruip ik naakt naast mijn slapende man en val heerlijk bevredigd in slaap.