Mijn zwager wil mij pijpen!
Categorie: Incest / Familiesex | zaterdag 24 december 2016

Mijn vrouw was bevallen, ons eerste kindje was geboren. Apetrots was ik, uiteraard! Op vrijdagavond was het druk bij mijn vrouw in het moederhuis. Een hele bende vrienden, mijn schoonbroer en zijn vrouw, de oma's en opa's, ... het was een gezellige boel. Tegen het einde van de bezoekuren werd me gevraagd of ik niet mee ging iets gaan drinken in de stad. Eerst twijfelde ik, maar mijn vrouw zei dat ik dat maar moest doen. Misschien morgen al, en anders maandag kwam ze naar huis met het kindje en dan was het voor een tijdje gedaan met uitgaan. Samen met enkele vrienden trokken we de stad in. Het was heel leuk en ook al snel heel laat. Na n pintje bier was ik overgeschakeld op water en cola, omdat ik toch nog een kilometer of 20 moest rijden en uiteraard geen risico's mocht nemen.

Mijn zwager, die samen met zijn vrouw ook deze leuke bende vergezelde, zei me dat ik gerust mocht drinken. Hij had het er met zijn vrouw over gehad, ze zouden de logeerkamer voor me in orde brengen en ik kon daar blijven slapen. Na een kleine twijfeling nam ik ook dat aanbod aan. Het was immers jammer dat ik als feestvarken zelf helemaal niets kon drinken. En zo kwam het dat het al tegen de vroege uurtjes was alvorens we de pub als laatsten verlieten. We wandelden naar het appartement van mijn schoonbroer en zijn vrouw, Bart en Els die aan de rand van de stad wonen. Els maakte snel een bed voor me klaar, een kwartier later sliepen we allen.

Met toch wel een klein beetje een houten hoofd werd ik de volgende ochtend wakker. Ik wandelde de gang op in mijn boxershort, me niet afvragend of er al iemand anders op was. Ik had eigenlijk ook geen idee hoe laat het was maar het was stil en in eerste instantie dacht ik dat de anderen nog sliepen. Maar dan zag ik de badkamerdeur op een kier staan. Nu ja, kier: de deur stond wel een goede 10 cm open, en er brandde licht. Voorzichtig keek ik binnen en tot mijn verbazing zag ik net Els haar slaapkleed uit trekken. Ze had er niets onder aan en stond naakt met haar rug naar me toe. Amaai, wat een schoon lijf had zij! Dat had ik eigenlijk nooit eerder in haar gezien. Het kon natuurlijk ook zijn dat het kwam omdat ik al enkele weken geen seks meer had gehad met mijn hoogzwangere vrouw waardoor nu elke vrouw mooi is.

Els kon me niet zien, dus bleef ik even staan kijken. Wat een heerlijke kont. Beetje breed, maar dat zag ik wel graag in vrouwen. Ook mijn eigen vrouw had brede heupen. Heerlijk! Els zette de douchekraan open en stapte in de douche. Ik kon het allemaal fijn zien, maar ik wilde nu ook wel eens haar tieten zien. Eens onder de douche draaide ze zich een beetje, nu moest ik voorzichtig zijn zodat ze me niet zou zien. Maar die kans was klein, van waar ik stond en in het donker. Nu zag ik Els in profiel. Wat een leuke tietjes! Zeker n, misschien zelfs twee maten kleiner dan die van mijn vrouw. Maar die van Els bleven wel mooi op haar lekkere lijf geplakt staan zonder af te zakken. Els zeepte zich in en ik zag haar haar handen over haar borsten gaan. Dat liet me niet onberoerd, mijn boxershort was een maatje te klein geworden. Ik bleef kijken hoe Els zich inzeepte en haar haren waste. Het was verschrikkelijk opwindend. Heel even draaide ze zich nog iets meer om, waardoor ook haar kutje zichtbaar zou moeten worden voor me, maar door de aangeslagen douchewand kon ik het helaas niet zo goed zien.

In mijn fantasie was ze helemaal kaal geschoren.

Als Els gedaan had met douchen maakte ik dat ik weg was en ging terug naar de logeerkamer. Ik kroop terug onder het deken en nam mijn paal in mijn hand. Nagenietend van het mooie naakte lichaam dat ik net had kunnen gadeslaan trok ik zachtjes aan mijn harde lul. Ik was bang dat ik een lading zaad in de lakens zou spuiten en trok die daarom van me af en ging er bovenop liggen, mijn boxershort hing rond mijn knien. Langzaam maar zeker begon ik harder aan mijn leuter te trekken en sloot mijn ogen. Opeens hoorde ik iets, ik wist niet wat. Ik keek om en tot mijn grote verschrikking zag ik Bart, mijn schoonbroer, in de deuropening staan, naar mij kijkend en zichzelf ook aan het aftrekken. Het enige dat ik uitbracht was "Wat?!", maar Bart reageerde er niet op en trok aan zijn paal die er flink uit de kluiten gewassen uit zag. Hij sloeg zijn hoofd achterover en melkte zijn paal vrij hard. Hij kreunde en zuchtte. Ik bleef hem aankijken tot ik besefte dat ik nog steeds zelf zo goed als naakt bovenop de lakens lag en mijn lul in mijn hand iets slapper geworden was.

Ik wist niet goed wat te doen. Mezelf verbergen onder de lakens? Blijven kijken naar hoe mijn schoonbroer stond te rukken? Hem uit de kamer sturen? Bart begon luider te kreunen. Ik had geen idee waar Els op dat moment was, maar als ze kortbij was moest ze dit toch horen? Maar daar trok Bart zich duidelijk niets van aan. Hij vertraagde zijn ruktempo een beetje en keek weer naar mij en glimlachte. "Heb je al gedaan?" vroeg hij me hijgend. Ik zei niets en bleef hem aankijken, zelf niet goed wetend of ik boos moest worden of niet. Bart stapte naar voor, tot aan de rand van het bed waar ik nog steeds naakt op lag. Mijn lul was intussen slap geworden. Een andere mannenlul kon me duidelijk niet opwinden.

Bart begon terug harder te trekken.

Nu stond hij echt wel kort bij. Ik kon zijn lul horen, het voorvocht maakte een soppend geluidje. Ik kon het zelfs ruiken. Zelf trok ik ook terug aan mijn slappe lul, er kwam langzaam weer leven in. Bart kreunde en hijgde luider en sneller. Zoals hij nu stond en als hij zou klaarkomen zonder zijn hand over zijn eikel te leggen zou hij zeker zijn zaad tegen me aan schieten. Het was heel erg vreemd, maar het wond me toch een klein beetje op. Ook mijn lul was op volle sterkte en ik trok me al kijkend naar zijn wapen af. Ik hoorde dat het bij Bart nu wel moest komen, ik wist niet wat te doen maar instinctief zette ik me recht voor hem en nam het van hem over. Voor het eerst in mijn leven had ik een andere mannenlul dan de mijne in mijn handen. Hij voelde hard maar toch zacht aan, en warm. Ik was enorm geil op dat ogenblik, al had ik nog nooit eerder iets gevoeld voor mannen.

Bart legde zijn handen op mijn hoofd en duwde me beetje naar zijn paal toe. Hij wilde duidelijk dat ik hem in mijn mond zou nemen, ik wist niet of ik dat wou. Zijn soppende en glimmende eikel was nu op slechts 20 cm van mijn gezicht vandaan en ik trok hem af. Bart riep een luide "Jhaa!" en ik voelde een kwak zaad tegen mijn voorhoofd vliegen. Een tweede belande op mijn wang net onder mijn oog en naast mijn neus. Ik sloot mijn ogen voor het geval er nog een derde straal kwam. Bart duwde nog harder tegen mijn achterhoofd en dwong me helemaal tegen zijn spuitende lul aan, de derde lading kwam vol op mijn mond. Happend naar lucht opende ik beetje mijn mond, maar door de druk die Bart nog steeds uitvoerde schoot zijn eikel tussen mijn lippen. Ik was verloren en nam de lul in mijn mond. Een volgende, gelukkige kleinere en minder krachtige, lading kwam uit zijn lul en liep zacht op mijn tong. De onbekende smaak was vreemd, maar niet echt vies. Ik had de lul intussen los gelaten maar Bart maakte lichte neukbewegingen in mijn mond.

Bart maakte een kleine stap achteruit, de lul viel al halfslap uit mijn mond, ik liet het zaad uit mijn mond over mijn kin lopen. Ik opende mijn ogen die ik al die tijd had gesloten gehouden en zag nu naast Bart Els staan. Ik schrok, Bart leek dat niet te doen. Maar Els keek hem kwaad aan. "Verdomme Bart." Ondertussen keek ze mij aan, mijn gezicht onder het zaad van haar man. Ze bukte beetje voorover en legde haar hand tegen de zijkant van mijn hoofd. Met haar duim wreef ze het zaad op mijn wang weg. Ze glimlachte. "Ge hebt juist iemand zijn stiekeme droom in vervulling doen gaan;" zei Els. Ze vertelde zacht dat Bart al heel zijn leven voor zowel vrouwen als mannen valt, en om de een of andere reden had hij een enorme boon voor mij. Ze likte het zaad van haar duim en stond recht. Ze draaide zich om naar Bart, die nog steeds stond na te hijgen. Ze zoenden elkaar en fluisterde iets, daarna ging ze weg. Ik keek Bart aan en voelde me heel erg op mijn ongemak nu. "Sorry" stamelde hij. En fluisterend vertelde hij dat hij vanmorgen gewoon even naar mij wou kijken, dacht dat ik nog sliep maar me dan masturberend betrapte.

"Ben jij klaar gekomen?" vroeg hij. Ik knikte van niet.

"Mag ik?" zei hij zacht, knikkend naar mijn lul die nu slap op mijn buik lag. "Wat?" vroeg ik. "Mag ik je pijpen?" Ik wilde dit niet. "Bart, ik wil niet ... Ik bedoel... Ik ben niet voor de mannen." "Ok" zei Bart. Hij draaide zich om en verliet de kamer naar de badkamer. Ik wreef al het overgebleven zaad van me af aan de lakens en trok mijn boxershort goed en mijn jeansbroek en t-shirt aan en ging naar de keuken waar Els koffie aan het zetten was. "Alles ok?" vroeg ze me aankijkend. Ik zei van niet, dat dit niet iets is wat ik van Bart en al zeker niet van mezelf verwacht had. Els verzekerde me dat het onder ons zou blijven. Ze kende deze goesting van Bart en heeft dat een plaats kunnen geven in hun relatie. Ik vond dit allemaal heel erg bizar.

"Bart zijn grote droom is een trio!"

Uiteraard met een tweede man erbij. zei Els dan. Pas dan viel het me in hoe het vanmorgen begonnen was. Door naar haar te kijken als zij aan het douchen was geraakte ik opgewonden en ben ik mezelf gaan aftrekken op mijn kamer waar ik door Bart betrapt werd. Aarzelend biechtte ik dit op aan Els. Ze glimlachte en stapte naar me toe. Ze nam me bij mijn kruis. "En ben je op mij klaar gekomen?" vroeg ze. Neen, dat was ik nog steeds niet. "Ik zou je daar wel vanaf kunnen helpen" zei ze "en Bart zou dat zelfs heel graag meemaken." Ik keek haar aan. Moest zij me nu vragen om me te mogen pijpen, dan zou ik niet aarzelen. Mijn paal stond al terug op volle sterkte. Els kneep er in. "Maar zou je het niet beter houden voor thuis?" Ik knikte. "Maar Els, ik ben zo geil nu. Ik wil je." Ze knikte. "Dat weet ik, en ik heb er ook wel zin in. Maar we doen dat toch maar beter niet." Ik knikte, ze had gelijk. Ze liet me los en ging aan de keukentafel zitten.

Niet veel tellen later kwam Bart in de keuken. Zonder iets te zeggen nam hij een tas koffie, hij durfde me zelfs niet aan te kijken. Ik zei dat ik me ging douchen en dan naar huis zou gaan. Bart knikte en Els zei "Ok." Ik liet hen achter in de keuken. In de badkamer en mijn kleren terug uit stond mijn lul toch opnieuw op volle strekte. Na al die gebeurtenissen hier moest ik toch klaar komen voor ik verder kon met mijn dag. Langzaam begon ik aan mijn uit zijn vel springende paal te trekken. Ik zocht naar iets van Els en vond haar slaapkleedje. Niet veel seconden later kwam ik daar hevig spuitend in klaar. Ik hing het slaapkleedje terug aan de kapstokje. Els zou wel begrijpen wat ermee gebeurd was.

Wat een begin van de dag!

Mijn dochter is ondertussen bijna 8 maanden oud. We zagen (en zien) Els en Bart vrij veel, Bart was immers als Peter gevraagd voor onze dochter. Maar nooit werd er nog iets over deze speciale ochtend verteld, nooit werd er naar verwezen. Ook nooit kreeg ik een blik van Els die mij aan die ochtend herinnerde. Nog steeds staat haar mooie naakte lijf op mijn netvlies gebrand, nog steeds zou ik graag eens met haar tussen de lakens duiken, maar het liefst zonder Bart er bij.