Ik vindt mijn geile nichtje in seksadvertentie!
Categorie: Incest / Familiesex | vrijdag 13 januari 2017

Na mijn scheiding ben ik alweer een paar jaar single en in die tijd heb ik de nodige scharreltjes en one night stands gehad. Door één van die vriendinnen werd ik een paar jaar geleden gewezen op een app voor op je telefoon, KIK messenger. En met KIK is het mogelijk om te zoeken op gebruikersnaam. Als je daar dan een meisjesnaam in typt gecombineerd met bijvoorbeeld “geil, sletje, kutje” of iets dergelijks dan komen er vaak hele leuke profielen tevoorschijn, soms met foto, maar ook vaak zonder. Vaak zijn die profielen al niet meer actief, maar sommige wel, en op die manier heb ik al een paar leuke contacten opgedaan. Waarvan een paar ook werkelijk tot een ontmoeting en geile seks hebben geleid. En soms, wanneer ik niets te doen heb, of me eens verveel, wat niet zo vaak voorkomt, dan ga ik op zoek naar nieuwe profielen. Zo ook onlangs.

Ik zat op een zondagmiddag wat te zoeken op mijn telefoon en op gegeven moment tikte ik “geile”in, gevolgd door een willekeurige meisjesnaam. Meteen kwam er een profiel naar boven met een foto. Ik keek naar de foto, die wat klein was, maar door het profiel aan te klikken kun je een grotere foto zien, en toen ik dat deed schrok ik toch wel even. Dit leek verdacht veel op mijn 19 jarige nichtje Marlies! Ik twijfelde wel, maar ze was het sprekend. Ze gebruikte hier echter een andere naam en had ook veel meer make-up op dan ik van haar gewend was. Ik heb zo een tijdje naar die foto zitten kijken en mijn twijfel begon steeds meer af te nemen. Volgens mij was het haar echt, met een gebruikersnaam die niets te twijfelen over liet over de bedoeling van dit profiel. Voor de zekerheid heb ik nog op haar Facebookprofiel naar haar foto’s zitten kijken en zag dat zelfs het kleine moedervlekje in haar hals overeen kwam. Hier was echt geen twijfel mee over mogelijk, dit was ze zeker.

Nou hebben zij en ik al jaren een ontzettend goede band met elkaar, dit is begonnen toen ze wat minder kind en wat meer vrouw werd. Ze komt ook meer dan regelmatig bij me op bezoek wanneer ze de stad in wil waar ik woon, want ze woont zelf in een klein dorp waar niet zoveel te doen is. En het gebeurt dan ook regelmatig dat ze, vaak samen met één of twee vriendinnen hier eerst wat komt eten of drinken voordat ze de stad ingaan. Of, wat ook weleens voorkomt, dat ze dan de hele avond hier blijven en TV kijken, of dat we gewoon de hele avond zitten te kletsen over van alles en nog wat. In het verleden gebeurde het dan nog weleens dat het zo laat was geworden dat de laatste bus naar hun huis al weg was en ik de dames dus ’s nachts naar huis bracht. Tegenwoordig hoeft dat niet meer, want Marlies heeft haar rijbewijs en is ze niet meer afhankelijk van het openbaar vervoer. En toevallig hadden we afgesproken dat ze a.s. woensdagavond weer eens langs wilde komen. Deze keer alleen.

Marlies is een mooie slanke blonde meid, met niet al te grote tietjes en die natuurlijk nog erg stevig zijn, en één van de lekkerste kontjes die ik ken. Maar de vriendinnen die ze soms bij zich heeft, zeker Kim, die mogen er ook zijn, dus je begrijpt dat ik het geen straf vind om een avond met een paar mooie meiden van 18, 19 door te brengen. En wanneer ik dan na zo’n avond in bed lig gebeurt het regelmatig dat ik mezelf heerlijk aftrek met één van die meiden in gedachte. Ook mijn nichtje, want ik kan niet ontkennen dat ik bij het zien van haar kontje in een superstrakke spijkerbroek, of haar mooie strakke stevige tietjes in een strak shirtje toch altijd een behoorlijk stijve lul krijg. Hoewel ik eerlijk moet zeggen dat haar gedag er nooit aanleiding toe heeft gegeven. Het is een keurig net meisje die zich ten opzichte van mij niet te vrij of uitdagend gedraagt. Oké, ik ben zoals ze zelf zegt haar stoere “lievelingsoom”en ze mag altijd graag met me knuffelen of tegen me aan zitten. En wanneer ze me ziet moet er ook altijd uitgebreid gekust worden, maar ik heb daar nooit iets achter gezocht. En vandaar ook een beetje mijn schrik bij het zien van haar foto op dit profiel. Het paste niet bij het beeld wat ik van haar had.

Ik zat nog steeds met mijn telefoon in m’n hand en twijfelde of ik haar anoniem een berichtje zou sturen. Mijn gebruikersnaam op KIK, lijkt in verste verte niet op mijn eigen naam en op mijn foto ben ik niet herkenbaar, tenminste niet voor haar, want je ziet alleen een deel van mijn lichaam waar de nadruk vooral ligt op mijn keiharde lul, dus ze zou niet weten wie ik ben. Maar hoe moest ik beginnen? Omdat het woord “sletje” ook ik haar gebruikersnaam voorkwam stuurde ik haar een berichtje dat ik haar inderdaad een erg geil sletje vond op deze foto, en dat ik haar wel wat beter zou willen leren kennen. En wanneer mijn foto haar wel beviel, zij me maar berichtje terug moest sturen. Ik twijfelde nog een moment voordat ik op verzenden klikte maar deed het toch en ik zag dat er naast het verstuurde berichtje een “D” verscheen. Dat wil zeggen dat het bericht is afgeleverd en dat haar profiel dus nog actief was. Daarna heb ik nog wel wat verder zitten zoeken, maar kon er mijn gedachte niet meer bij houden en ben maar wat anders gaan doen.

Toen ik die zondagavond alleen op de bank naar de TV zat te kijken, hoorde ik om 21:00 uur, dat er een berichtje op mijn telefoon binnen kwam en ik schrok een beetje toen ik zag dat het een melding van KIK was. En ja hoor, ze was het. Ik opende het bericht en las. “Wow, wat een lekkere grote geile pik heb jij!” gevolgd door een heleboel hartjes. Dit klonk niet als de Marlies die ik kende en ik begon toch weer te twijfelen. Zou het dan toch iemand anders zijn die veel op haar leek? Ik stuurde haar een berichtje terug met de vraag of zij iets wist te doen met zo’n harde lul en meteen zag ik dat ze begon typen . Het duurde even voordat het antwoord binnen kwam, waarin ze zei dat ze hem het liefst meteen in haar mondje zou willen hebben en dat ik dan tegelijkertijd haar kale kutje moest likken en dat ze al nat ontzettend nat was nu…. Ik begon het zowaar warm te krijgen, hoewel ik toch echt wel wat gewend ben wanneer het om geile praat gaat. Maar het idee dat het dit keer met, hoogstwaarschijnlijk, mijn eigen 19 jarige nichtje was, zorgde ervoor dat mijn lul keihard werd.

Ik vroeg haar of ze alleen was en het duurde weer een tijdje voordat er antwoord kwam, het was dan ook een heel verhaal. Ze was alleen op haar kamer en lag in bed, ze had mijn berichtje vanmiddag al gezien maar was niet in de gelegenheid geweest om eerder te antwoorden en was nu met het smoesje, dat ze moe was en vroeg naar bed ging, naar haar kamer gegaan en had al een tijdje naar mijn profielfoto liggen kijken terwijl ze met haar kutje speelde. Mijn lul stond op springen toen ik het las en ik vroeg haar wat ze aan had. “Alleen een broekje en een T-shirt, meer niet” antwoordde ze “dus je kunt overal makkelijk bij” weer gevolgd door een aantal hartjes. Ik antwoordde dat ik met met mijn harde lul in m’n hand zat en dat ik mezelf af zat te trekken terwijl ik naar haar foto keek en dat zij met met haar hand haar broekje in moest gaan om met haar kutje te spelen.

Daarna maakte ik met mijn telefoon een foto van mezelf waarop goed te zien was hoe ik mijn harde lul vast had en stuurde die naar haar toe. Voor de rest kon je op die foto niets zien waar ze iets uit zou kunnen herkennen, want ze was tenslotte vaak genoeg bij me binnen geweest en kende mijn interieur. Ik zag dat ze mijn berichtje gezien had, maar het duurde een hele tijd voordat er iets terug kwam. Een foto waarop te zien was hoe ze met haar benen wijd op haar rug lag terwijl ze met twee vingers van haar andere hand haar kutje lag te vingeren. En haar shirt omhoog geschoven zodat ik ook haar mooie tietjes nog net kon zien. Haar gezicht was niet zichtbaar, maar wat ik op deze foto wel kon zien was een deel van het interieur van haar kamer en een foto die op een plankje naast haar bed stond. En daardoor was alle twijfel in één keer weg. Dit was een foto van haar, samen met haar vriendinnen tijdens een avondje stappen en die ik ook op haar Facebookpagina was tegen gekomen.

Wow, ik was nu dus echt aan het geilen met mijn 19 jarige nichtje…..

Ik stuurde weer een berichtje terug dat ik het een heerlijk geile foto vond en dat ik mezelf nu eerst daarop af ging trekken en dat ze zichzelf moest blijven vingeren totdat ze was klaargekomen. Ik was ontzettend geil geworden van haar foto en mijn lul was harder dan ooit. En toen ik mezelf af begon te trekken duurde het dan ook niet lang voordat ik een lading sperma over mijn buik heen spoot. Ik besloot om daar een foto van te maken en stuurde die naar haar toe. Het duurde een hele tijd voordat de D naast het bericht veranderde in een R, als bewijs dat ze het had gelezen en zag dat ze daarna direct begon te typen. “Je bent óók echt klaar gekomen!!!!!!!!, ik ook en het was heerlijk” Ik wilde haar antwoorden, maar ik zag dat ze nog aan het typen was. “Dit was echt supergeil” schreef ze en in mezelf moest ik eigenlijk wel een beetje lachen toen ik dat las. Ze moest eens weten met wie ze samen was klaar gekomen.

Ik vroeg haar of ze dit wel vaker deed zo, met onbekenden en ze antwoordde dat ze dit account pas een paar dagen geleden had aangemaakt en ik de eerste was met wie ze contact had. Ik vroeg haar of dat ze geen vriendje had waarmee ze zulke geile dingen deed, hoewel ik het antwoord daarop al wist natuurlijk. Nee, antwoordde ze, ze had geen vriendje maar ze had al wel een tijdje fantasieën over hoe het zou zijn om op deze manier contact te hebben met jongens of mannen . En meteen daarna. “dus jou berichtje van vanmiddag kwam als geroepen”met een knipoog er achteraan. Ik zag dat ze weer zat te typen en wachtte totdat het bericht binnenkwam. Terwijl ik daarop zat te wachten zat ik te bedenken wat ik hier verder nou mee aan moest. Zou ik haar laten weten wie ik was, of toch maar niet? Misschien later dan? Na een tijdje hoorde ik mijn telefoon weer en opende haar bericht. Het was weer een heel verhaal. “Ik ben best vaak erg geil en kan dan aan niets anders denken dan een lekkere harde pik in mijn kutje, maar aan de andere kant wil ik ook niet meteen met iedereen het bed induiken, want ik woon in een klein dorp en iedereen kent elkaar, dus op deze manier leek me de beste oplossing. Niemand weet dat ik dit doe en dat wil ik ook graag zo houden” Ik moest weer in mezelf lachen toen ik het las. Ja, dit is Marlies, en wanneer je de woorden kutje en lekkere harde pik niet mee zou tellen, dan hoor ik het haar zeggen. We kletste zo nog een heel tijdje door en vroeg haar ook naar wat meer persoonlijke dingen, die ik al wel wist natuurlijk.

Ze gaf op mijn vragen een eerlijk antwoord, maar wel op zo’n manier dat een vreemde er niets uit op zou kunnen maken. En ook op haar vragen aan mij kon ze niet opmaken dat ze zojuist samen met haar oom was klaar gekomen Ze vroeg me ook hoe oud ik was en op mijn antwoord dat ik ouder dan 40 was kwam direct de reactie dat ze dat helemaal geil vond omdat ze sommige oudere mannen erg geil vond. Op een gegeven moment zag ik op de klok dat het inmiddels al aardig laat was geworden en vertelde haar dat ik naar bed ging. Ze antwoordde dat ze ook ging slapen, maar dat ze eerst nog even naar mijn foto zou gaan liggen kijken met daar achteraan weer een heleboel hartjes. En meteen daarna of ik morgenavond ook weer tijd had om nog wat te kletsen. Ik stuurde haar een berichtje terug dat ik er morgenavond weer zou zijn en besloot dat ik haar nog één ding wilde vragen . “Is je gebruikersnaam ook je echte naam? “ Ik kreeg terug dat dit niet zo was, maar dat ze dit veiliger vond. Ik antwoordde haar om haar te vertellen dat ik dat wel begreep en dat ook verstandig vond en wenste haar welterusten. Even later kwam er nog een berichtje terug met een paar XXX en weer een aantal hartjes erachteraan. Toen ik een tijdje later in bed lag, heb ik nog even naar haar foto liggen kijken waarop ze zichzelf zo heerlijk ligt te vingeren en voel hoe mijn lul er alweer van begint te groeien en krijg zin om mezelf er nog even lekker op af te trekken. En nadat ik nog een keer lekker op haar foto ben klaar gekomen, draai ik me om en probeer in slaap te vallen wat uiteindelijk pas na een lange tijd lukt.

De maandag erna begint vroeg. Er staan veel afspraken in mijn agenda en daardoor heb ik niet veel tijd om aan mijn geile nichtje te denken en doordat ik de hele dag druk ben, vliegt de dag voorbij. Wanneer ik ’s avonds naar huis rij vanaf mijn werk hoor ik een berichtje binnen komen, ik kijk even heel kort en zie dat het een KIK bericht van Marlies is maar besluit om het zo straks pas te lezen. Het is al na 7 uur voordat ik thuis ben, maar had op mijn werk al wat gegeten dus ik kijk direct op mijn telefoon. Het is weer een foto, maar deze keer genomen voor een grote spiegel waar ze met haar rug naar toe voor staat zodat haar hele lichaam is te zien. Ze heeft alleen een strak wit broekje aan, en doordat ze met haar benen iets wijd staat komt haar kontje fantastisch mooi uit. Wow, ze weet wel hoe ze zich op haar best moet laten zien. En terwijl ik zo naar die foto kijk krijg ik zin om haar echt te neuken in plaats mezelf op haar foto’s af te trekken.

Ik besluit om haar via WhatsApp een berichtje te sturen waarin ik haar vraag of ze plannen heeft voor deze avond en of dat ze zin heeft om vanavond langs te komen, in plaats van woensdag? Ze antwoordt vrijwel direct terug. “Ehm, nee niets belangrijks, dus lijkt me leuk. Ik ga nu eerst even sporten dus tot over een uurtje? xxx” Ik stuur haar een paar xxx terug en besluit snel onder de douche te springen om mezelf op te frissen en mijn lul lekker glad te scheren en wanneer ik beneden kom zie ik dat het al 20:00 uur geweest is en ze dus ieder moment hier kan zijn. Nu moet ik nog bedenken hoe ik het gesprek de juiste richting op kan sturen, maar aangezien Marlies en ik nooit een gebrek hebben aan gespreksstof , moet dat wel gaan lukken. Ik hoor een auto stoppen en als ik naar buiten kijk, zie ik dat het Marlies is, ze stapt echter niet uit, maar ik zie dat ze met haar telefoon bezig is. Op dat zelfde moment hoor ik dat er een berichtje binnen komt op mijn telefoon en zie dat het een KIK bericht is van haar, waarin ze haar excuses maakt maar dat er iets tussen is gekomen en of ze anders vanavond later, als ze thuis is, nog een berichtje mag sturen?

Net als ik wil antwoorden zie ik dat ze nog meer aan het typen is, en als ik naar buiten kijk zie ik haar inderdaad nog voorover gebogen in haar auto zitten. “PS hoe vond je m’n foto????” lees ik, maar net als ik wil gaan antwoorden zie ik dat ze uitstapt en naar de voordeur komt lopen. Ze is inderdaad wezen sporten en ik krijg het warm als ik zie hoe ze er uit ziet. Een wit shirtje wat een beetje los om haar bovenlichaam zit maar waar wel duidelijk de tepels van haar mooie harde tietjes te zien zijn, haar lange blonde haren nog nat, omdat ze waarschijnlijk daar net heeft gedouched en een superstrakke fel rode yogabroek waarin haar strakke figuur nog eens extra wordt benadrukt. Ik zucht nog een keer diep voordat ik de deur voor haar open doe en kijk dan in haar lachende gezicht. “Hey”begint ze “dat is alweer veel te lang geleden” gevolgd door 3 kussen waarvan de laatste op mijn mond zoals ze altijd doet . Ik omhels haar en terwijl ik haar tegen me aan trek met mijn hand op haar rug, voel ik haar huid door dat dunne shirtje heen waar ze zo te voelen inderdaad niets onder aan heeft. “Wat leuk dat je je oude eenzame oom weer eens op komt zoeken” begin ik “want die begon je nu toch wel erg te missen.“

Ze keek me lachend aan en antwoordde dat dat wel mee zou vallen. Ik knipoogde een keer naar haar en terwijl ze in de smalle gang strak langs me op loopt naar de kamer ruik ik haar frisse geur. Ik kon mijn ogen niet van haar kontje afhouden en toen ze achterom keek om te vragen of we aan de hoge tafel gingen zitten of op de bank, zag ze volgens mij waar ik naar keek. “Ehm, ga jij maar op de bank zitten, ik moet nog even snel een paar dingen doen voor mijn werk op de laptop die op de hoge tafel staat en nog een paar berichtjes versturen” antwoordde ik “En pak zelf maar alvast wat te drinken.”

Ik pakte direct mijn telefoon om haar laatste berichtje via KIK even kort te beantwoorden. “Ja hoor, geen probleem. Je kunt me vanavond nog wel wat sturen. En je foto was prachtig, kreeg er direct een stijve lul van. Je bent écht een lekker geil sletje Xxx“ Net nadat ik op verzenden had geklikt, hoorde ik dat op haar telefoon het bericht binnen kwam en ze kwam al lezend uit de keuken lopen. Ze ging op de bank zitten en terwijl ik net deed of dat ik druk aan het werk was op mijn laptop, bekeek ik haar reactie. Ik zag een glimlachje verschijnen en ik vroeg haar “Nieuw vriendje??” Ze keek me lachend aan en ik zag dat ze een beetje een kleur kreeg. “Hahaha nee hoor” antwoordde ze “Dit is Kim waar ik voor vanavond eigenlijk mee af had gesproken, sorry maar ik moet haar even beantwoorden. Mag wel he? ” “Ja hoor” antwoordde ik terwijl ik net deed of ik weer druk aan het werk was. Ik had gelukkig mijn telefoon op stil gezet, want na een tijdje kwam er een KIK bericht van haar binnen en nadat ik mijn telefoon had ontgrendeld las ik.

Hmmm dat komt door die lekkere geile pik van jou en vanavond ga ik mijn natte kutje weer lekker voor je vingeren terwijl jij jezelf aftrekt. Xxx” Vanuit mijn ooghoeken keek ik naar haar en ik voelde mijn lul alweer groeien. Ik klapte mijn laptop dicht en liep naar de bank en ging tegenover haar zitten. Ik probeerde zo normaal mogelijk met haar te kletsen en wonderbaarlijk genoeg lukte dat redelijk en al snel zaten we weer over van alles en nog wat te praten. Maar onderwijl zat ik wel te bedenken hoe ik het gesprek naar het onderwerp KIK kon sturen. Op een gegeven moment kwam het gesprek op vriendjes terecht en ik vroeg haar hoe het daarmee stond. Ze antwoordde dat er op dit moment geen serieus vriendje was en dat ze daar nu door allerlei ander zaken ook geen tijd voor had. “Maar jij dan?” vroeg ze “Jij nog geen nieuwe vriendin, of scharreltje?” Ik antwoordde haar dat ik daar momenteel ook niet echt mee bezig was, maar dat ik online zo af en toe wel wat contacten had.

Ik zag dat ze weer een beetje een kleur kreeg, maar kon aan haar gezicht zien dat haar interesse wel was gewekt en ze vroeg direct hoe ze zich dat dan voor moest stellen. Ik pakte mijn telefoon en opende haar profiel op KIK, maar dan wel zo, dat alleen haar profielfoto was te zien. En toen ik haar mijn telefoon liet zien, zag ik dat ze ontzettend rood werd. “Met dit meisje heb ik gisteravond online contact gehad, lijkt wel wat op jou, zie je” begon ik zo neutraal mogelijk. Ik keek haar aan en ik kreeg een beetje medelijden met haar toen ik aan haar gezicht zag dat er bijna tranen in haar ogen kwamen. “Hé” begon ik snel “niets aan de hand meisje, ik vond het geweldig met je gisteravond en jij ook volgens mij” Ze keek me aan met haar mooi blauwe ogen waar nu echt tranen in stonden.

“Was jij dat????? Maar je bent mijn oom!

Wat moet de rest van de familie hier wel niet van denken” Ik antwoordde lachend dat het misschien beter zou zijn om dit maar voor onszelf te houden omdat de familiebanden hier niet echt door zouden worden versterkt. Ze schoot door haar tranen heen in de lach en ik benadrukte nog een keer dat ik het ontzettend geil met haar had gevonden, ondanks dat ik wél wist dat we familie waren. Ze wreef met haar handen de tranen uit haar ogen en keek me aan toen ik opstond en naast haar ging zitten. Ik pakte haar vast en hield haar tegen me aan. En terwijl ze met haar hoofd tegen mijn borst tegen me aan lag vroeg ik haar of dat zij nooit fantasieën had gehad over ons samen, want sinds gisteravond wist ik dat ze op oudere mannen viel. Ze keek me niet aan toen ze zachtjes antwoord gaf.

“Jawel, heel vaak zelfs. Waarom denk je dat ik hier zo vaak kom? En Kim, mijn vriendin die er vaak bij is, vind jou ook echt een lekker ding zegt ze altijd.” Ik glimlachte in mezelf en pakte haar hoofd vast. Ze kijkt op en even zitten we zo zwijgend tegenover elkaar met onze gezichten bijna tegen elkaar aan. Ik zie aan haar ogen dat ze weer wat rustiger wordt en trek haar hoofd nog iets dichter naar me toe totdat onze lippen elkaar raken. Met mijn tong ga ik zachtjes langs haar lippen en op een gegeven moment voel ik ook haar tong. Langzaam leg ik haar achterover op de bank terwijl ik doorga met kussen en voel hoe ze zich langzaam ontspant. Ik voel hoe ze mijn shirt omhoog schuift en over mijn rug streelt terwijl mijn handen op zoek gaan naar haar mooie harde ronde tietjes. Haar tepels zijn keihard als ik er met mijn vingertoppen overheen ga.

In een kort verstandig moment vraag ik haar, of ze zeker weet dat zij dit net zo graag wilt als ik maar de enige reactie die ik krijg is dat ze mijn billen vastpakt en haar onderlichaam tegen mijn inmiddels keiharde lul aanduwt. Al kussend zak ik met mijn hoofd af naar beneden, doe haar shirt omhoog en neem één van haar tepels in mijn mond. Ik hoor haar kreunen terwijl ze mijn hoofd vast pakt en me tegen haar aan borst aan trekt. Daarna zak ik nog verder naar beneden en ga met mijn tong over haar mooi strakke buik totdat ik bij de band van haar yoga broek ben. Mijn handen heb ik inmiddels onder haar billen geschoven en terwijl ik met mijn mond óver haar yoga broek afzak richting haar kutje, kneed ik haar lekkere kontje met mijn vingers. Ze doet haar benen uit elkaar en drukt haar kutje omhoog tegen mijn mond aan en ik kan door de stof van haar broekje heen haar kutje ruiken. Ze ruikt heerlijk en ik druk mijn mond er strak tegenaan. Ik hoor haar kreunen en wanneer ik omhoog kijk, zie ik dat ze met haar ogen dicht achterover ligt te genieten. Omdat ik even gestopt ben opent ze haar ogen en kijkt me aan.

“Ik wil je” fluistert ze en ik weet dat er nu geen weg meer terug is. Langzaam trek ik haar yogabroek en slipje in één keer naar beneden en kijk tegen het mooiste gladde kutje aan wat ik in tijden heb gezien. Ze haalt één been uit haar broekspijp zodat ze haar benen nog verder uit elkaar kan doen en zit zo met haar benen wijd voor me op de bank. Ik ga op mijn knieën voor haar zitten zodat ik er goed bij kan om dat heerlijke natte jonge kutje goed te likken. Ik begin zachtjes de binnenkant van haar dijbeen te likken en ga heel langzaam richting haar kutje. Wanneer ik met mijn tong zachtjes haar lipjes aanraak hoor ik dat haar adem even stokt. Heel langzaam ga ik richting haar klitje en wanneer ik die heel zachtjes aanraak, hoor ik haar kreunen. Ik zet mijn mond helemaal op haar kutje en ga met mijn tong langs haar klitje. Ze smaakt heerlijk en het duurt dan ook niet zo heel lang voordat ik voel dat haar spieren beginnen te spannen en dat ze luid kreunend klaar komt. Ik besluit even rustig aan te doen en lik met mijn tong af en toe plagend net naast haar kutje. Wanneer ik voel dat ze wat begint te ontspannen kijk ik omhoog en ik zie dat ze haar ogen weer heeft geopend en me glimlachend ligt aan te kijken.

“Wow, dit is wel iets anders dan mijn eigen vingers!”

Ik vraag haar of ze dan nog nooit eerder is klaar gelikt door een vriendje, waarop ze antwoordt dat ze wel eens is gelikt, maar nooit lang genoeg om er op klaar te komen. Omdat ik nog steeds op mijn knieën voor haar zit, trekt ze me omhoog zodat ik weer boven op haar kom te liggen. “Dit is eigenlijk niet eerlijk”begint ze lachend “Ik heb bijna niets meer aan en jij bent nog helemaal aangekleed” Ik ga naast haar zitten, maar ze zegt me dat ik op de rug op de bank moet gaan liggen. En wanneer ik lig komt ze direct op haar knieën naast me zitten en begint mijn spijkerbroek los te maken. Wanneer ze alle knopen los heeft trekt ze mijn spijkerbroek iets naar beneden, maar mijn boxer blijft omhoog. Ik zie haar kijken terwijl ze over de stof van mijn boxer over mijn keiharde lul wrijft en ik voel dat haar vingers wat trillen. En wanneer ze met haar vingers achter het elastiek mijn boxer naar beneden trekt zie ik haar gebiologeerd naar mijn lul kijken.

Wanneer ze hem vastpakt zie ik dat er een sliertje voorvocht aan mijn buik blijft plakken. Marlies ziet dit ook en likt dit voorzichtig van mijn buik om vervolgens direct daarna met haar lippen over mijn eikel heen te schuiven en me langzaam begint te pijpen. Ondanks niet zo heel veel ervaring, pijpt ze heerlijk en ik voel dat er niet veel voor nodig is om me te laten spuiten. Af en toe haalt ze hem uit haar mond en trekt ze me even af en het duurt dan ook niet lang voor dat ik voel dat ik klaar ga komen. Zij merkt aan mijn reactie dat ik bijna zover ben en wanneer ik kreun dat ik ga komen neemt ze mijn lul zo diep als ze kan in haar mond en pakt met één hand mijn ballen vast en begint die heerlijk te masseren. Tja, dan gaat het hard natuurlijk en ik voel hoe ik luid kreunend een volle lading in haar mondje spuit. Ze blijft daarna met mijn lul in haar mond nog even zitten en ik voel hoe ze een paar keer slikt. Daarna komt ze langzaam omhoog, legt mijn lul op mijn buik en kijkt me glimlachend aan….. “Ik kan nog niet veel uitbrengen en moet eerst even bijkomen” zeg ik tegen haar waarop ze lachend antwoordt. “Tja, je bent ook geen 20 meer he”

Ik trek haar lachend naast me op de bank en zo blijven we een tijdje tegen elkaar aan liggen. We liggen met onze gezichten bijna tegen elkaar aan en doen niets. We kijken elkaar alleen maar aan en ik zie haar ogen lachen… Dan begint ze te praten. “Als je eens wist hoeveel ik hier over heb gefantaseerd wanneer ik ’s avonds alleen in mijn bed lag. Of samen met Kim als we naar huis gingen wanneer we hier waren geweest” Ik keek haar verbaasd aan. “Dat meen je niet! Dus we hebben waarschijnlijk vaak op hetzelfde moment aan elkaar liggen denken met dezelfde fantasie?” “En samen met Kim??” Ze keek me lachend aan. “Ja, die geilt al heel lang op je en heel vaak kwam zij met het idee om niet de stad in te gaan, maar lekker bij jou te blijven” “En wanneer we dan samen naar huis reden praatte ze alleen maar over jou en hoe lekker zij jou wel niet vond” Ik viel van de ene verbazing in de andere. Kim, 18 jaar, klein, beetje gezet, fantastische tieten, heerlijk kontje en een lekker geil koppie…

Ik lag me voor te stellen hoe dat er dan uit zou zien en voelde hoe mijn lul weer met kleine schokjes overeind kwam. Marlies voelde dat ook en keek me quasi boos aan. “Nou ja zeg, ik begin over Kim en jou lul begint te groeien” Lachend pakte ze mijn lul vast en begon me voorzichtig af te trekken terwijl ze in m’n oor fluistert “Maar hij is nu van mij” Doordat ze langzaam door ging met aftrekken voelde ik dat hij weer keihard werd en ik was niet de enige.

“Ga eens zitten” zei Marlies “ik ga jou neuken!”

Ik ging op de bank zitten en Marlies kwam met de rug naar me toe voor me staan. Het uitzicht op haar mooie ronde kontje zorgde er voor dat mijn lul inmiddels weer kaarsrecht overeind stond. Ze ging met haar kutje boven mijn lul staan, pakte hem vast en liet zich langzaam zakken totdat hij helemaal in haar natte kutje was verdwenen. Ik voelde hoe ze met haar spieren haar kutje af en toe dicht kneep en me tegelijkertijd heerlijk begon te berijden. Ik ging met mijn hand naar voren en kon net bij haar kutje komen en terwijl zij me neukte als een ervaren slet, wreef ik met mijn vingers over haar klitje. Ik voelde dat dit niet lang zou duren en ik hoorde Marlies kreunen “ja ga door, niet stoppen, ik ga zo weer komen, spuit me vol” Ik voelde mijn zaad alweer omhoog komen en masseerde haar klitje nog wat harder en net toen ze kreunde dat ze klaar kwam, spoot ik mijn tweede lading zaad. Maar nu in dat heerlijke natte jonge kutje…

Uitgeput bleef ze zo even op mijn schoot zitten en ik voelde hoe mijn sperma uit haar kutje druppelde en voelde het tussen mijn benen door lopen. Na een tijdje kroop ze van me af en kwam ze tegen me aan liggen en zo hebben we zonder iets tegen elkaar te zeggen nog een poosje liggen nagenieten. Inmiddels was het donker geworden en ik bedacht me dat het maar goed was dat je vanaf de straat niet bij mij in de kamer kon kijken. Want dan hadden de buren, net als ik, ook de avond van hun leven gehad. Marlies schoot in de lach toen ik haar dat vertelde en keek de kamer rond die bezaaid lag met onze kledingstukken. “Volgens mij hebben ze hier een feestje gehad als ik het zo bekijk” lachte ze. Ik keek op de klok en zag dat het bijna 00:00 uur was. “Shit, je moet zo naar huis meisje, anders weten ze niet waar je blijft” Haar gezicht betrok. “Ja, hier blijven is geen optie he?” Ik pakte haar vast en hield haar een tijdje stevig tegen me aan. “Nee, maar je weet dat je hier altijd binnen kunt lopen wanneer je daar zin in hebt” antwoordde ik. Ze keek me lachend aan “Ga er dan maar van uit dat ik daar in de toekomst heel veel zin in ga hebben”

Dit alles is nu zo’n half jaartje geleden. Marlies “komt” nog regelmatig (en ik ook) Doordat we elkaar beter hebben leren kennen is de seks geweldig en nog belangrijker. Doordat we elkaar al ons hele leven kennen, vertrouwen we elkaar en durven de meest intieme fantasieën samen te delen. Eén van die fantasieën was dat Marlies ook wel erg geil werd van sommige meisjes en dan vooral van haar vriendin Kim. En het vervolg hierop wil ik t.z.t weer graag met jullie delen.