Perverse moeder en dochter zijn sexslavinnetjes! [2]
Categorie: Incest / Familiesex | woensdag 15 februari 2017

Deel 2 - Zoals je in het eerste deel hebt kunnen lezen, was vrijdag 6 juli 2001 de eerste keer dat ik, Martin, het onnozele huisvrouwtje Monique (35 jaar) en haar tienerdochter Wilma (16 jaar) leerde kennen. Monique bleek een zeer geil sletje dat zich na minder dan een uur al bij haar lekkere hangtieten liet pakken en gretig haar mond over m'n lul liet glijden. Haar natte kale moederkut en kont volgde nog diezelfde avond. Haar lekkere tienerdochter was daarnaast een lust voor het oog en in m'n gedachten vormde een plannetje om ook haar dit weekend nog aan m'n paal te rijgen. De eerste stap was dat ze het hoerige gekreun van haar moeder en de details van al onze smerige seksuele uitspattingen moet hebben meegekregen door de dunne muurtjes van het kleine appartement. Terug naar de slaapbank waarop Monique op haar gemak mijn lul schoon lag te likken na een heftige beurt. Met mijn lul in haar mond keek ze me nog even verliefd aan als gisteren en ik wist dat er niet veel voor nodig zou zijn om haar m'n sexslaafje te maken.

Na nog wat gedommeld te hebben verscheen het koppie van Wilma, die ons wakker kwam maken, om de deur. Aangezien we net nog hadden liggen neuken, lag ik met m'n lul vol in zicht en zag dat dit Wilma ook niet ontging. Even keek ze gefascineerd en merkte toen dat ik m'n ogen al open had. Met haar afgeneukte moeder tegen me aan knipoogde ik naar d'r en rekte me nog eens extra uit. Ze bloosde diep en draaide zich snel om naar de keuken en toonde me hierbij onbedoeld nog even haar strakke kontje dat onder haar t-shirt uit stak.

"Wakker worden sletje van me, de ontbijtservice is er," schudde ik Monique wakker. "Mmmh," gaapte ze, "het was dus allemaal geen droom, fijn dat je er nog bent bink," en kneep hierbij zacht in m'n lul.

We stonden op en trokken de kleren weer aan die nog verspreid door de kamer lagen. De geile reet van Monique kwam weer heerlijk uit in de spijkerrok en als topje had ze nu een nog strakker shirt aangetrokken. Ik moest me inhouden om haar niet weer hard te nemen. Vervolgens vouwden we de slaapbank in elkaar zodat we hier even rustig een kop koffie konden drinken. Terwijl Monique na een kwartiertje in de keuken wat broodjes in elkaar flanste, zat ik met Wilma op de bank en vroeg haar naar d'r plannen voor het weekend. Met een licht beteuterd gezicht antwoordde ze dat ze de laatste tijd nogal krap bij kas zaten en dus meestal het weekend thuis doorbrachten.

"En wat dacht je er van als we er vandaag een verwendagje van maken? Ik trakteer." De reactie van de lekkere tiener had ik niet aan zien komen. Ze sprong op en vloog me om m'n nek waarbij ze haar stevige borsten tegen me aandrukte, "Dat is het liefste wat iemand ooit voor ons gedaan heeft!" Over haar schouder zag ik door haar spontane actie de aanzet van haar kontje en een katoenen slip onder haar zomerse jurkje vandaan komen. Benieuwd of dit geile grietje de gewilligheid van d'r moeder had overgenomen, legde ik mijn hand op d'r kontje en kneep er een keer stevig in. Zoals ik al had gehoopt was haar enige reactie dat ze haar lichaam nog iets steviger tegen me aandrukte en me een kus op mijn wang drukte. "Graag gedaan hoor meisje," zei ik terwijl Monique glimlachend met de broodjes de kamer binnen kwam lopen, "zulke lieve vrouwtjes verwen ik graag met wat extra's."

Na het ontbijt en een korte wandeling naar het centrum liepen we vervolgens de eerste kledingwinkel binnen en begonnen de dames aarzelend wat tussen de rekken te kijken. "Kom op dames, het is heerlijk weer, trek maar eens wat zomerse outfits aan. Dan ben ik de jury wel," knipoogde ik naar Wilma. Ik pakte voor beide een strak wit stretchjurkje uit het rek en zei, "Laat om te beginnen maar eens zien hoe deze staan." Zo gezegd, zo gedaan en binnen enkele minuten stonden de dames als brave sletjes voor me. Bij Wilma zat het jurkje als gegoten, maar de katoenen onderbroek, waarvan de randjes zichtbaar waren, was natuurlijk geen gezicht. Bij Monique was daar geen spoor van te bekennen, dus suggereerde ik dat Wilma ook maar vergelijkbaar ondergoed aan ging trekken.

Hierop moest Monique een beetje lachen, maar trok haar dochter wel terug het kleedhokje in waar ik de dames een beetje hoorde giechelen. Met blosjes op haar wangen kwam vervolgens Wilma het hokje uit met Monique in haar kielzog, "Nou zoals je vroeg dragen we precies hetzelfde ondergoed. Zo alles naar wens meneer?" vroeg ze met dezelfde blik waarmee ze vanochtend naar me had gekeken met m'n lul in haar mond. Die van een onderdanige en gewillige slet.

Ik liet mijn ogen over haar lichaam omlaag glijden en zag nu pas dat het jurkje haar eigenlijk te klein was waardoor haar tieten er aan de bovenkant uitpuilden. Het zien van de aanzet van haar tepelhof deed me beseffen dat de slet helemaal geen ondergoed droeg. En haar dochter dus ook niet. "Bijna," antwoordde ik en gebaarde dat ze naar me toe moest komen. Gewillig bood ze zich aan om gekeurd te worden, waarop ik het jurkje aan de voorkant over haar borsten omlaag trok en flink in haar tepels kneep. Onderdanig en geil keek ze me, diep ademhalend, in de ogen terwijl ik het jurkje terug omhoog schoof waarna haar tepels bijna door de stof prikten, "veel beter zo, sletje van me."

Monique draaide zich naar haar dochter en vroeg,"Lekker zo lieverd?"

Ondanks dat er geen woord uit haar mond kwam, sprak het lichaam van de tiener boekdelen. De blos op haar wangen had enkel in intensiteit toegenomen en ter hoogte van haar borsten begonnen ook haar tepels in door de stof te prikken. Veel geiler vond ik echter dat ze behalve de blos op haar wangen precies dezelfde geile en onderdanige blik in haar ogen begon te krijgen. De sletgenen had ze zeker van haar moeder meegekregen. Het was nog iets te vroeg om me aan haar lichaam te vergrijpen, maar m'n plan verliep voorspoedig. Het zou niet lang duren voordat ik over beide vrouwen als sexslaafjes zou beschikken. Bij de gedachte alleen al barstte mijn lul bijna uit m'n broek.

De dames hadden inmiddels de smaak te pakken en trokken alles van topjes tot korte broekjes en rokjes uit de rekken om die vervolgens allemaal te showen. Hierbij sloeg Monique geen gelegenheid over om me haar borsten en kut te showen. De gordijnen van de hokjes bleven bij het omkleden inmiddels vaker open staan dan dat ze gesloten werden. Ook van Wilma kreeg ik aanzienlijk meer te zien toen bij het laatste kledingstuk, een strak kort spijkerbroekje, zo voorover bukte dat ik tussen haar benen zag hoe de stof van het broekje tussen haar schaamlippen trok. Starend naar al dat lekkers kreeg ik pas laat door dat ze verlegen glimlachend naar me stond te kijken via de spiegel waarna ze snel het gordijn dicht trok.

De volgende winkel was een lingeriewinkel. "Nou dames, de gelegenheid om nog wat extra van dat strak aansluitende ondergoed te scoren," zei ik waarna ik me naar Monique draaide en fluisterde, "en om dat geile hoerenlichaam van je als een cadeautje aan me aan te overhandigen vanavond. Maak het spannend." Ik besloot even een winkel verder te kijken en het passen aan de dames over te laten. Daar trof ik het perfect cadeautje aan om de avond mee af te sluiten.

Terug in de winkelstraat waren de dames blijkbaar ook geslaagd en kwamen giechelend als schoolmeisjes naar buiten gewandeld. Hierbij overhandigde Monique me mijn creditcard en fluisterde in m'n oor, "Dit ga je je nog lang herinneren lieverd," waarna we met z'n drieŽn gearmd op het marktplein kwamen en besloten even te gaan lunchen.

Aangeschoven aan tafel en met de bestelling onderweg moest Monique even naar het toilet, wat mij de tijd gaf om Wilma even verder te bespelen. Ik vroeg haar of ze al een vriendje had, waarop ze begon te vertellen dat er geen leuke jongens bij haar op school zaten. Wel had ze al een keer gezoend, gaf ze toe. Na kort aandringen, om te weten of ze al verder was gegaan, keek ze omlaag en begon aarzelend, "Nou... euh... als een jongen in de kroeg die heel lief voor me is en veel drankjes voor me haalt... dan bedank ik ze meestal door ze eind van de avond klaar te pijpen." Mijn lul tekende zich op dit moment strak af in m'n broek, dus schoof ik hem wat aan de kant en vervolgde, "Dus jij hebt er wel wat voor over om verwend te worden?" Ze leek nu te begrijpen waar ik op doelde en stamelde, naar mijn kruis kijkend, "Maar... euh... jij en mam dan..?" Dat ze geen bezwaar maakte tegen wat ik suggereerde, maar enkel over haar moeder begon, vertelde me alles wat ik wilde weten.

"Wat zijn Martin en ik?" onderbrak Monique ons terwijl ze aan tafel kwam zitten.

Ik besloot de toon te zetten voor de rest van het weekend en antwoordde, "Je moeder is een geile slet die zich graag in d'r reet laat neuken als een gewillig teefje. Nietwaar, sletje van me?" Ondanks dat ze niet op d'r mondje gevallen was, stond Monique net als Wilma met d'r mond vol tanden. Ik liet mijn hand onder d'r rokje glijden en voelde dat ze na het kleding passen besloten had dat ze d'r ondergoed net zo goed uit kon laten. Met m'n vingers gleed ik dan ook moeiteloos langs haar natte schaamlippen en bracht m'n hand boven tafel, "Kijk maar, zelfs hier aan tafel zit ze met een soppende kut naast me."

"Jezus mam, wat ben jij een slet," kraamde Wilma uit.

Nu legde ik mijn hand op het been van Wilma en vervolgde, "En jouw dochter hier is volgens mij aardig uit hetzelfde hout gesneden. Zo heeft ze dat lekkere pijpsmoeltje al regelmatig vol laten spuiten voor wat gratis drankjes." Ook Monique speelde nu een verbaasde moeder en keek haar dochter afkeurend aan. "Dan belooft dat nog wat voor de leuke spulletjes die ze vandaag allemaal al heeft gekregen," zei ik terwijl ik Wilma diep in d'r geile oogjes keek. Hierna gleed ik ook over haar been omhoog en trof, geholpen doordat Wilma haar beentjes uit automatisme spreidde, eveneens een bloot, kaal en nat kutje aan. Hier herhaalde ik het gebaar door m'n hand boven tafel te halen en nu tegen Monique te zeggen, "De appel valt gelukkig niet ver van de boom hoor lekker sletje van me."

"Nu wil het toeval dat ik dol ben op sletjes zoals jullie, dus heb ik nog wat leuks voor jullie gehaald." Beide dames waren inmiddels de eerste schrik te boven en keken nu beide onderdanig en nieuwsgierig naar wat ik uit mijn jaszak haalde. Ik overhandigde hen beide een klein doosje, dat ze gretig aannamen en open begonnen te maken. "…ťn voorwaarde dames. Als jullie dit aannemen, weten jullie beide wat ik er voor terug verwacht," vervolgde ik terwijl ze nu allebei een gouden kettinkje met een M er aan omhoog brachten, "en hebben jullie de rest van het weekend om te bewijzen dat jullie het waard zijn om mijn privťsletjes te zijn."

Even speelde Monique met het kettinkje in haar hand, maar kon de fonkeling van het sieraad blijkbaar niet weerstaan en deed het om haar nek terwijl ze me intens geil aankeek. Toen draaide ik me naar Wilma om te zien wat haar keuze zou zijn, maar het lekkertje had de ketting al om en verleidelijk tussen haar borsten gehangen en keek me met dezelfde hitsige blik als haar moeder aan.

"Ik moet even naar het toilet," zei ik tegen de dames terwijl ik aanstalten maakte om op te staan en mijn hand op Wilma d'r schouder legde "ga jij maar even mee om me te bedanken voor m'n vrijgevigheid, sletje." Hierna stond ik op en volgde ze braaf enkele passen achter me.

Bij het herentoilet aangekomen hield ik de deur voor haar open en duwde haar voor me uit naar binnen. De jongen die bij de pisbak stond keek vreemd op, maar draaide zich terug naar de muur toen hij mij zag kijken. "Doorlopen," zei ik tegen Wilma terwijl ik haar een hokje in duwde. Ik sloot de deur en maakte mijn broek los. Wilma zakte enthousiast op haar knieŽn en was dus verbaasd toen ik me vervolgens naar het toilet draaide om echt te gaan pissen, "Nog even geduld sletje, jouw beurt komt zo."

Uitgepist draaide ik me met mijn nadruppelende lul uiteindelijk naar haar toe en pakte haar bij haar hoofd. Gewillig opende ze haar mond en begon geroutineerd met haar tong rond mijn eikel te draaien. Dat ze dit vaker had gedaan was te merken aan hoe ze vervolgens haar hoofd naar mijn buik toe schoof en mijn lul zonder enige weerstand haar keel in liet glijden. Zo neukte ik haar een tijdje in haar mond, trok haar toen aan d'r haren overeind draaide haar met haar gezicht richting de achterwand. Het lekkere kontje stak nu naar achter en na haar jurkje omhoog te hebben gerold, zette ik mijn eikel tegen haar strakke schaamlippen.

"Ooooh... ga je mijn kutje volspuiten geilerd?" kreunde het sletje.

Als antwoord stootte ik mijn paal tot aan de wortel in haar natte kutje en voelde hoe het zich heerlijk strak om mijn lul spande. "Aaaaaah... wat een grote... wat diep...!" piepte ze verder. Hierbij stootte ze haar kontje terug naar achteren en al snel hadden we een hard ritme te pakken. Net als haar moeder kreunde ze de boel bij elkaar, maar het enige wat mij interesseerde was dat ik dat tienerkutje vol wilde rammen. Dat moment liet overigens niet lang op zich wachten toen ik uit mijn zak het zaad op voelde borrelen. Met mijn duim op haar kontgaatje en mijn andere hand haar borsten knedend siste ik dan ook dat ik haar slettenkut vol ging spuiten. Straal na straal stroomde door mijn lul en diep haar kutje in.

Zo stonden we even na te hijgen tot mijn lul uit haar kutje gleed en ik deze zo weer in mijn broek propte. Tegen de zuchtende Wilma zei ik dat ze nog maar even uit moest gaan lekker, waarna ik de deur opende en oog in oog stond met een jonge gozer die blijkbaar nieuwsgierig had staan wachten. In zijn broek tekende zich een flinke paal af. "Die kan er wat van zeg," zei ik tegen de jongen en draaide me naar het volgespoten sletje dat op het toilet zat, "bedank deze lieverd ook maar even met dat pijpsmoeltje van je. Maar niet doorslikken." De jongen zag zijn kans en had zijn paal al uit zijn broek voordat hij goed en wel het hokje in was gelopen. M'n sletje opende overrompeld haar mond voor hem en al snel zag ik hem stotend te werk gaan terwijl hij af en toe ťťn van haar tieten beetpakte en er hard in kneep. De onervaren jongen had al met al niet meer dan een paar minuten nodig om schokkend zijn sperma in haar geile pijpbek te spuiten en draaide zich vrijwel direct om en ging er vandoor. Lachend liep ik naar Wilma die nu met haar mond vol warm zaad haar kutje nog even afveegde en zei, "Geef jij die hoer van een moeder van je zo maar eens een lekkere tongzoen."

We liepen samen het restaurant in en enkele blikken van de overige restaurantgangers zeiden dat ons avontuurtje zeker niet onopgemerkt was gebleven. Aangekomen bij de tafel tikte Wilma haar moeder op haar schouder en drukte zonder een seconde te wachten haar lippen op die van Monique. Overrompeld kuste deze terug, wat al snel in een tongzoen overging waarbij ik het zaad van de jongen letterlijk langs de kin van Monique zag druipen. Ik ging zitten en wachtte tot het schouwspel voorbij was, waarna Monique me hitsig aankeek en zei, "Wat heb je toch heerlijk zaad Martin, dat zou ik de hele dag wel door kunnen slikken."

"Oh dat?" antwoordde ik, "Dat zaad kan je nog wel vaker krijgen hoor sletje, het was alleen niet van mij." waarna ik knikte naar de starende jongen die drie tafels verder had meegekeken naar de zoenende moeder en dochter. Monique herpakte zich snel en veegde met een geil gebaar een druppel sperma nog van haar kin naar haar mond terwijl ze de jongen in zijn ogen bleef kijken.

De lunch was inmiddels gearriveerd en na deze smakelijk weg te hebben gewerkt, stapten we uit het restaurant weer naar buiten. Met aan beide armen een sletje wandelde ik richting een straatje waar ik eerder die dag een sexshop had gezien. "Eens zien of ze hier nog wat leuke speeltjes hebben dames," zei ik terwijl ik bij hun kontjes door de deur naar binnen duwde. Het bleek een beetje een smoezelige tent te zijn met een oudere Turk achter de kassa die met pretoogjes de dames bekeek. Ook de mannen die her en der in de winkel de video's en attributen stonden te bekijken, keken verbaasd maar geil op naar mijn sletjes.

De dames zelf stonden wat ongemakkelijk om zich heen te kijken. "Nou niet zo verlegen dames, kijk maar even of er nog iets spannends te vinden is hier," zei ik terwijl ik om te beginnen een forse dubbelzijdige dildo uit een wandrek pakte en deze demonstratief op heuphoogte voor de twee vrouwen hield. "Ik weet al wat mijn keuze wordt, kiezen jullie ook allebei maar iets uit," glimlachte ik waarna ik ze beide een andere kant op duwde door de winkel. De eerste die iets naar wens zag liggen was Wilma die geil lachend met een setje buttplugs aan kwam lopen. Blijkbaar had ze ook dat met die slet van een moeder van d'r gemeen.

Monique stond verderop bij het rek met SM attributen te kijken.

Naast en achter haar hadden twee heren meer aandacht voor haar dan de spulletjes in de rekken. Toen ze vervolgens voorover bukte om een setje schaamlip- en tepelklemmen te pakken, bood ze dan ook onbedoeld beide mannen een geil kijkje in haar shirt en kroop aan de achterkant haar rokje hoog genoeg op om de aanzet van haar kont te zien. Van een afstandje leken zelfs de contouren van d'r kut zichtbaar. Voordat de mannen er op af konden stappen, stond ze weer overeind en kwam blij als een kind in een snoepwinkel terug gewandeld. Samen liepen we naar de kassa toen onderweg m'n oog viel op het bordje [Gloryholes]. Een gemeen plannetje schoot me ter plekke te binnen en ik trok de dames mee naar de gloryhole ruimtes.

"Tijd voor een wedstrijd lieve sletjes," begon ik terwijl de dames me beide wat verdwaas aankeken, "De prijs is dat de winnaar samen met mij het hele weekend over de verliezer mag beschikken als sexslaafje". "Euh... en wat is de wedstrijd dan?" stamelde Wilma om zich heen kijkend.

Ik vervolgde met, "Beide gaan in een hokje zitten terwijl ik geschikte kandidaten zoek. De kandidaten stappen tegelijkertijd aan de andere kant van de muur de hokjes in en steken hun palen door die rondjes daar," hierbij wees ik op de gaten in de muur van de hokjes die ik geopend had. "Vervolgens is de winnares degene die het eerst met d'r mond, kont of kut vol sperma weer buiten staat," vervolgde ik waarna ik beide naar een hokje duwde. Wilma ging afwachtend op het krukje zitten, maar ik zag dat Monique er beter over na had gedacht. Met haar rokje tot haar heupen opgerold stond ze met haar kontje klaar voor het gat.

Ik liep de winkel in en besloot zo te kiezen dat ik die geile tiener de rest van het weekend kon misbruiken. Ik liep op de twee kerels af die net Monique hadden staan bekijken en sprak ze aan, "Jongens, die sletjes van net he? Die staan te wachten bij de gloryholes." Vol ongeloof liepen ze met me mee en bij de deur van Monique liet ik de eerste naar binnen en fluisterde, "Trek 'm maar alvast flink stijf. Ze staat met d'r kontje voor je klaar en het lekkerste vind ze het om een spuitende lul naar binnen te voelen glijden."

Met de tweede wachtte ik nog even en vroeg 'm of hij wel eens eerder z'n lul door een gloryhole had gestoken. Toe hij ontkennend antwoordde legde ik hem uit dat hij het pijpsletje al het werk moest laten doen, "Gewoon je slappe pik door dat gat steken, laat d'r maar flink werken voor je zaad. Daar houdt ze van, de slet." Toen wandelde ik terug naar de kant van de dames en hoorde uit de hokjes het hevige gekreun van Monique boven alles uitkomen!

"Ooooh neuk me dan klootzak, spuit m'n reet vol met die monsterlul van je...!"

Uit het hokje van Wilma klonk enkel gekokhals en het gedempte gekreun van het tienertje. Ondanks dat ik wist dat ze een lekker pijpmondje had, wist ik ook dat het geen match was voor de geile reet van haar moeder. Na enkel 5 minuten ging Monique d'r deur dan ook open en kwam ze met haar rokje nog opgerold voor me staan en draaide haar kont naar me toe ter controle. Haar schijtgat was flink opgerekt en een eerste druppel sperma liep naar buiten, "Knijp die afgeneukte reet nog maar goed dicht teefje, dan hebben we alvast een eerste opdracht voor ons slaafje."

Geiler dan de blik die ze nu in haar ogen had, had ik Monique nog niet gezien. Op dat moment kwam Wilma met haar mond gevuld met zaad haar hokje uit. De verwilderd geile blik in haar ogen veranderde maar nauwelijks toen ze Monique zag staan en besefte dat ze verloren had. "Slik dat maar snel door slaafje, het is tijd voor je eerste opdracht," zei ik terwijl ik Monique met haar handen tegen de muur zette en haar kont naar achteren trok, "die hoer hier heeft namelijk die slettenreet vol laten spuiten en dat ga jij er tot de laatste druppel uitzuigen."

Verrassend gewillig zakte ze door haar knieŽn en trok de billen van Monique uit elkaar waarna ze haar tong zonder enige aarzeling tegen de ster van haar moeder zette. Door het persen van Monique opende haar ster zich en kwam een mix van sperma, slijm en schijt zichtbaar in de mond van haar dochter terecht die nu haar hele mond er tegen aan drukte en begon te kreunen en zuigen. Zoiets smerig geils had ik nog niet eerder gezien, dit kleine sletje werd er alleen maar geiler van als ze smerig vernederd werd. Ik liet mijn hand tussen haar gehurkte benen glijden en voelde daar hoe haar kut werkelijk overstroomde van het geil. Ik trok haar hoofd naar achter, hield mijn met geil besmeurde vingers voor haar mond en snauwde "Hier vieze schijtsnol lik deze ook maar schoon."

Nadat ze ook dit had gedaan, liepen we terug de winkel in en naar de kassa. Onderweg zag ik nog een bondage touw liggen en bedacht me dat dat nog wel eens goed van pas kon komen.

Bij de kassa kon de oude Turk zijn ogen niet van Wilma af houden, dus nadat hij alles had aangeslagen zei ik, "En valt er over die prijs nog te onderhandelen?" Hierbij trok ik Wilma d'r jurkje aan de bovenkant open zodat hij haar stevige tieten zag. Verlekkerd keek hij naar haar strakke lichaam en geile smoeltje.

"Koem," zei hij met een zwaar accent terwijl hij ons met z'n drieŽn voor liet gaan door een gordijn achter de kassa. Al voordat onze ogen aan het donker gewend waren, pakte hij Wilma beet en rukte haar jurkje ruw kapot waarna hij haar op haar buik over een kleine houten tafel duwde.

"Jezus smeerlap," schreeuwde Wilma, "wat denk je?! Dat geile blonde sletje ga ik even lekker verkrachten? Met m'n grote behaarde lul even dat strakke lichaam kapot neuken?" Hierbij draaide ze haar hoofd en zag hoe de Turk zijn dikke worst tevoorschijn haalde en trok zelf haar billen van elkaar...

"Hier klootzak, hier wil je me neuken toch? Lekker de reet van een vies westerse sletje verkrachten? Pak me dan smeerlap!"

De Turk aarzelde geen moment en zette zijn grote eikel tegen haar ster en duwde zijn lul met kracht naar binnen. "Aaaaah...!" kermde en kreunde het sletje en opgewonden keek ik toe hoe de Turk wild op haar tienerlichaam inbeukte. Vanaf rechts van me voelde ik ineens hoe Monique haar hand over mijn kruis liet glijden en mijn gulp open maakte om mijn lul naar buiten te halen. Nog steeds genietend van haar hoerige dochter, trok ze me langzaam af en zag ik hoe ze ook met haar vingers onder haar eigen rokje was gegleden. Ik sla mijn arm om haar heen, pak haar bij d'r nek en duwde haar met haar mond richting mijn eikel die glom van het vele voorvocht.

Ze zakte door haar knieŽn en kwam voor me zitten om vervolgens, zonder een seconde te verliezen, mijn stijve in haar mond te nemen. Net als de Turk was ik woest geil geworden van het geheel en pakte dan ook stevig haar hoofd vast en begon haar in haar mond te neuken. Over haar schouder zie ik haar dochter genieten van de Turk die ondertussen hard op haar kont sloeg. Ik duw Monique d'r hoofd van me af en kijk in haar door lust gevulde ogen, waarna ik haar met een vlakke hand in haar gezicht sla.

In plaats van een schreeuw volgde er ook bij haar een kreun. Weer ramde ik mijn lul haar mond in en vloekte, "Jij bent net zo'n gore snol als je dochter he? Jij vindt het ook gewoon lekker om misbruikt te worden?!" Veel meer dan een diep gekreun uit haar keel kwam er niet uit, maar ik besefte dat er aan dit weekend geen grenzen meer zaten terwijl ik haar nu met haar hoofd strak tegen mijn onderbuik gedrukt hield en mijn lul in haar keel duwde. De slet was zichzelf inmiddels gewoon aan het vingeren en zat trillend op haar benen voor me.

Voor me zag ik de kont van de Turk aanspannen waarna hij meerdere malen langzaam diep in Wilma d'r reet stootte en zijn lul uit haar trok. Haar openstaande ster lonkte zo verleidelijk dat ik Monique aan de kant duwde op de grond en naar voren stapte. De nagenietende Wilma lag nog diep te hijgen op het moment dat ik mijn eikel haar kont in schoof. "Waaat...?" kreunde ze terwijl ze overeind probeerde te komen. Ik pakte haar beide armen en ging door waar die Turk net was gebleven, tot aan de wortel mijn lul in haar reet stotend. Luid kreunde ze bij iedere stoot en haar lichaam begon nu steeds wilder te trillen, "Oooohhh jaaa... oooohhh jaaa... ooooohhhh ik koooommm"

"Hť Achmed," riep ik naar de Turk die op een stoel was gaan zitten, "zorg even dat die slet haar bek houdt. Laat haar die smerige lul van je maar schoonlikken." Hij stond op en de schijtresten op zijn pik zaten overal. Zoals verwacht, maakte dit het sletje enkel nog geiler en hapte zijn smerige pik gulzig naar binnen. Al snel zat haar hele mond dan ook onder de bruine vlekken.

Tussen mijn benen voelde ik ineens hoe er iets de kut van Wilma inschoof wat haar kont enkel nog strakker om mijn lul deed spannen. Het getril maakte me duidelijk dat Monique een dikke vibrator had gevonden en die nu hard in het kutje van haar dochter aan het pompen was. Nu ook haar derde neukgat gevuld, maakte dat het leek alsof het sletje nu een voortdurend orgasme had. Haar lichaam trilde ongecontroleerd en schokte bij iedere stoot in haar kont.

Ook mijn lul stond nu weer op knappen en ik ramde een laatste keer diep in haar darmen waar ik een dikke stroom sperma naar binnen voelde spuiten. En nog een. En nog een. De Turk die inmiddels haar mond als neukgat aan het misbruiken was, begon ook harder te kreunen en spoot het laatste beetje sperma wat hij nog had haar mond in terwijl hij haar hoofd tegen zijn lul gedrukt hield.

Beide gleden we nu met onze lullen uit haar lichaam terwijl Monique bijna gewelddadig de vibrator door bleef rammen in Wilma d'r kut. Ik stapte iets naar achter en bij het zien van haar uitgeneukte kontgat, pakte ik nu Monique bij d'r haar en zei, "Nu is het jouw beurt om te zuigen teef," waarna ik haar met d'r hoofd tussen de billen van haar dochter duwde. Pompend in haar kutje gleed ze diep met haar tong de kont van haar dochter in en begon bijna smaakvol de spermaresten naar binnen te werken. Zelf liep ik naar het hoofd van Wilma die alleen nog maar kon kreunen en hield mijn ranzig lul voor haar mond, "Open met die schijtbek slaafje."

Gewillig maar uitgeput zoog ze mijn lul naar binnen en likte deze van boven tot onder schoon. Ook haar moeder had na enkele minuten doorgepompt te hebben het meeste uit het kontje van Wilma gelikt en kwam hijgend overeind. Ondanks haar gevinger was ze zelf nog niet klaargekomen en de brandende lust was in haar ogen te zien. Die frustratie zou vanavond nog goed van pas komen bij het bewerken van ons slaafje.

De Turk was in de tussentijd de winkel in geweest en kwam nu teruggelopen met onze aankopen. Hij zette de tas met spullen naast mij neer en zei, "Iesh gratiesh, voer joellie." ook pakte hij iets in plastic verpakt uit een doos die naast de tafel stond en legde dat naast Wilma. Hij wees naar ons afgeneukte slaafje en zei, "Voor hoer." Of het zijn accent was of dat hij echt dacht dat ze een hoer was, wist ik niet, maar op de plastic verpakking stond de afbeelding van een jurkje dat het laatste suggereerde. Toen liep hij naar voren de winkel in en begonnen we ons zo goed en kwaad als het ging te fatsoeneren.

Het zwarte jurkje bleek niet meer dan een kleine lap stof met dikke zwarte strepen, afgewisseld met doorschijnende vlakken. Haar tepels kwamen net boven ťťn van de zwarte strepen uit en waren dus volledig zichtbaar. Als ik Wilma zo tegen was gekomen, had ik inderdaad gedacht dat ik met een hoer te maken had gehad.

We stapten nu met z'n drieŽn door het gordijn de winkel in en bedankte de Turk die op zijn beurt ons bedankte en met zijn hand nog een keer tussen Wilma d'r benen greep om in haar kut te knijpen. Wilma kon niet anders dan haar kut naar voren duwen tegen zijn hand en zachtjes kreunen. Hierna liepen met al onze tassen de winkel uit, de warme zomeravond tegemoet. Met aan de ene arm Monique en d'r gefrustreerde geilheid en aan m'n andere ons slaafje voor het weekend bedacht ik me dat dit nog een hele geile avond ging worden.

Einde Deel 2