Ik laat me neuken door de vriend van mijn moeder!
Categorie: Incest / Familiesex | zaterdag 25 maart 2017

Mijn moeder loopt tegen de 50 jaar en lijkt op seksueel gebied aan een inhaalrace bezig te zijn. Ze is single maar heeft erg veel behoefte aan sex. Gevolg, bij ons is regelmatig één van haar vriendjes over de vloer. Over het algemeen lekkere kerels die proberen haar seksuele vuur te blussen of te temperen. Maar tot nu toe met weinig succes. Want er komen steeds nieuwe spuitgrage brandblussers. Haar relaties duren meestal niet langer dan een maand of twee en dan komt er weer een andere vriend. Die vrienden hebben één gemeenschappelijk kenmerk, ze zijn altijd rond de 35 jaar. En ik, Lia, 25 jaar, moet eerlijk bekennen dat er soms lekkere exemplaren tussen zitten. Vrienden van mijn moeder die tussen mijn dijen ook nattigheid veroorzaken. Maar het zijn vrienden van mijn moeder dus laat ik mijn belangstelling niet blijken. Zoals ik het ook prettig vind als mijn moeder geen flirterige aandacht schenkt aan mijn intieme relaties. Maar ik ben momenteel single en dan bekijk je de mannenwereld toch met een wat andere blik. En kom je nog meer tot de ontdekking dat seks niet altijd is te sturen. En dan kunnen er, zoals afgelopen weekeinde, opwindende dingen gebeuren.

Mijn moeder had weer een nieuwe vriend, Roald. En sportief lichaam, een lekkere uitstraling en de potente leeftijd van rond de 35 jaar. Te oordelen naar de geluiden die uit de slaapkamer kwamen, klikte het uitstekend tussen mijn moeder en Roald. De eerste helft van de nacht duidde op een ongebreideld en heftig sexleven. Ze lagen wild te neuken met veel gekreun, gegrom en af en toe een gil van mijn moeder. Dankzij die hitsige buren schoot bij mij de nachtrust er ook bij in. De tweede helft van de nacht werd het rustiger en kon ik toch nog wat slaap pakken. Maar het idee dat er aan de andere kant van de muur lekker werd geneukt, maakte mijn kutje ook nat. En ik moet zeggen vingeren op de neukgeluiden van anderen heeft ook zijn bekoring.

De volgende ochtend ging rond 9 uur naar beneden, gekleed in een boxer en een badjas. Aan de ontbijttafel zat Roald in boxershort en T-shirt. Na een goede morgen vroeg ik of mijn moeder nog in bed lag. “Nee, die is opgeroepen door het ziekenhuis vanwege een calamiteit. Ze hebben extra handen nodig. Maar ik weet niet wat er is gebeurd.” Mijn moeder is verpleegkundige en werkt in het ziekenhuis en bij grote ongevallen wordt ze wel eens opgeroepen, ook als ze geen dienst heeft. Dat betekende dat ik alleen was met Roald, schoot door mij heen. Zou ik ook in staat zijn hem zulke heftige geluiden te laten maken, zoals mijn moeder afgelopen nacht deed?!

“Had je vannacht een nachtmerrie?” vroeg ik. “Nee, hoezo?” “IK dacht dat omdat ik heftige geluiden uit jullie slaapkamer hoorde komen.” Roald begon te lachen. “Er was wel een merrie op de kamer, maar dat was bepaald geen nachtmerrie.” “Leg uit,” zei ik met een onnozel gezicht. “Wel die merrie was je moeder en als die sexueel los komt is er geen houden aan. Ze kreunt, en hijgt en schreeuwt af en toe, dat is ongelooflijk. En dan heb ik het nog niet over haar lichamelijke kronkels.” En met die uitleg door Roald begonnen we beiden hartelijk te lachen. “Het is niet de eerste keer dat ik dat hoor. Ik wilde je alleen een beetje stangen.” Ik pakte de koffiepot en boog mij voorover om in te schenken. Mijn badjas viel open en gaf Roald ruime blik op mijn DD-cup. Ik zag, tot mijn genoegen, dat de aanblik van mijn borsten reuring in zijn boxershort veroorzaakte. Blijkbaar was hij nog niet uitgeraasd . . . “Heb je nog plannen voor vandaag of zijn die veranderd nu mijn moeder niet meer beschikbaar is?” “Onze plannen zijn vaak niet erg vast omlijnd. We bedrijven veel sex en dat hoef je niet te plannen, dat doe je gewoon.”

Roald bleef maar kijken naar mijn opengevallen badjas.

Ik deed geen poging die dicht te doen. Er is immers niets leuker dan het opgeilen van mannen en hen proberen te verleiden. Roald schoof wat dichter onder de tafel omdat zijn jongeheer inmiddels uitgegroeid was tot een lul op volle oorlogssterkte. Er ontstond een wat broeierige sfeer. Roald schoof heen en weer op zijn stoel. Ik liet mijn hand over mijn borsten gaan, mijn tepels stonden inmiddels hard overeind. Af en toe ging ik met mijn hand over mijn boxer waarvan het kruis inmiddels door en door nat was. Ik zat op mijn stoel en bewoog langzaam heen en weer, mijn borsten wiegden mee. Roald kon zijn ogen er niet vanaf houden. Ik stond op sloeg mijn badjas open en ging naast hem staan. Ik duwde zijn gezicht tegen mijn borsten. “zuigen, Roald, zuigen,” zuchtte ik. “Nee ik hoor bij je moeder. Dit is niet goed.” “Misschien is het niet goed, maar wel heer erg lekker als je gevoelige tepels hebt zoals ik.” Ik greep zijn haar en duwde zijn hoofd tegen mijn harde tepels. “Zuigen,” blafte ik hem toe. Roald opende zijn mond en begon te zuigen. “ook zacht bijten,” zei ik tegen hem.

Ik had hem stevig bij zijn haar vast en zo kon ik de druk op mijn borsten sturen. Ik heb zeer gevoelige tepels, dus het duurde niet lang of het eerste lichte orgasme schoot door mijn lichaam. Ik duwde het hoofd van Roald nog steviger tegen mijn borsten. Mijn natte kutje werd nog natter. Ik zag de pik van Roald nog wat groeien. Even later kwam ik lekker klaar. “Dank je,” zei ik, “dat was heerlijk. Maar nu ga ik even douchen.” Roald bleef verbouwereerd achter. In de deuropening draaide ik mij om en zag dat Roald bezig was zijn stijve pik, een flinke jongen, te bevrijden.

Na het douchen hoorde ik Roald naar de slaapkamer gaan. Ik wachtte even en liep, naakt, ook naar de slaapkamer. Roald had nog steeds een dijk van een erectie. Zijn boxershort lag op de grond, want hij stond op het punt zich ook te gaan douchen. Ik ging achter hem staan en sloeg mijn armen om hem heen. Ik voelde zijn gespierde billen tegen mijn buik. Ik probeerde zijn lul te omklemmen. “Wauw wat een joekel!” was mijn reactie. Roald liet het lekker over zich komen. We draaiden ons naar elkaar toe en begonnen lekker te tongzoenen. En ik voelde zijn giga-pik tegen mijn buik omhoog kruipen. Mijn kutje en mijn klitje voelden gezwollen en waren kledder nat ofschoon ik nog niet had geneukt.

“Wat een pik Roald wat een lekkere grote die wil ik helemaal in mij voelen , neuk me, neuk me!”

Hij wreef met zijn handen over mijn rug en masseerde zacht mijn billen. Af en toe haalde hij zijn vinger over mijn sterretje. Het maakte mij alleen maar geiler en natter. Ik duwde mijn onderlichaam met kracht tegen zijn lul. Ik begon een draaiende beweging te maken. Ik voelde zijn pik kloppen. Onze tongen streden om voorrang in onze monden. Ik bleef de draaiende beweging maken. Roald ging sneller ademen. Hij greep met kracht in mijn billen en duwde mijn onderlichaam stevig tegen zijn kloppende pik. En wat ik hoopte gebeurde. Ik voelde de pik van Roald trillen en schokken. En even later kwam zijn warme zaad schoksgewijs tussen onze buiken ik voelde zijn spuitende pik. Ik bleef de draaiende beweging maken en Roald bleef spuiten. Hij kreunde zacht, “jahh ik kom, heerlijk, blijf bewegen lekker sletje van me.”

Mijn kut werd natter en natter. Ik voelde hoe mijn kutsappen naar buiten sijpelden, hoe het zaad van Roald over mijn venusheuvel naar mijn dijen liep en hoe al dat geile vocht langzaam langs mijn dijen naar beneden gleed. We zeiden niets, stonden dicht tegen elkaar aangeklemd, zijn pik een mijn borsten genoten van dit intieme contact. Ik begon zacht mijn bovenlichaam tegen zijn borstkas te bewegen, mijn tepels werden nog harder en mijn borsten begonnen te tintelen. “Roald neuk me, neuk me. Ik wil die dikke pik van je diep in mij voelen, neuk me.”

Even later lag ik met licht opgetrokken maar maximaal gespreide benen op bed. Roald keek geil naar mijn gladde kut. “Wauw Lia wat een lekkere kut, zij drupt nog van het vocht en wat hangen je kleine schaamlippen lekker gezwollen naar buiten. Daar word ik altijd ontzettend geil van.” “Niet lullen, maar neuken,” was mijn reactie. Roald duwde zijn eikel tegen mijn natte kut. Ik voelde direct dat dit een buitenproportionele pik was, zoals bij mijn vroegere minnaars nog nooit had gevoeld. Roald was een schat, want hij duwde zijn lul heel langzaam naar binnen. Ik kon zo aan de omvang wennen. Maar dat langzame naar binnen glijden zorgde er ook voor dat er golven van genot en wellust door mijn lichaam trokken. Ik had me nog nooit zo gevuld gevoeld. Het voelde of ik zou barsten of scheuren ik weet niet wat me overkwam. Golven van genot raasden door mijn lichaam. Ik had het gevoel te zweven dat had ik nog nooit eerder mee gemaakt. Ik klemde mij nagels in zijn rug om nog enig houvast te hebben.

Zijn penetratie deed mij al klaar komen. Het leek een pik zonder eind, Roald bleef maar door duwen, totdat we schaambeen op schaambeen lagen. Ik voelde hem tegen mijn baarmoeder duwen en tegen mijn klitje, wat een zalig gevoel. Roald bleef even stil liggen en trok toen weer heel langzaam zijn lul weer terug, totdat alleen zijn eikel nog tussen mijn lippen zat. En weer schoof hij tergend langzaam die geweldige die zalige lul naar binnen. En weer nam het genot bezit van mijn lichaam. Ik voelde de kutsappen opwellen. Ik trok mijn benen zo hoog mogelijk op om die zalige lul zo diep mogelijk te voelen, weer kwam ik klaar. Zijn ballen voelde ik tegen mijn billen. Weer trok Roald die zalige pik terug en weer kwam hij langzaam en diep bij mij binnen. Hij wachtte even en stootte toen met een felle beweging ook het laatste stuk diep in mijn natte gleuf.

“Auwauw, mijn baarmoeder, jahh heerlijk, neuk me diep, dieper, harder, sneller.!”

Roald begon feller en harder te bewegen. Hij gleed heerlijk op en neer in mijn natte kut. Ik probeerde met het samentrekken van mijn kut spieren in te spelen op zijn bewegingsritme. Bij iedere stoot raakt hij mijn baarmoeder en masseerde zijn schaambeen mijn klitje. “Jah neuk me, harder en sneller. Wat stoot je lekker diep!”

Ik sloeg mijn armen om hem heen, klemde mij aan hen vast, mijn nagels in zijn rug. En na een laatste paar felle stoten begon Roald te kreunen en te hijgen ik voelde zijn pik kloppen. En toen kwam schoksgewijs zijn zaad diep in mij, heerlijk. Ik voelde hoe mijn kut samentrok als reactie op zijn spuiten en zijn harde pik extra masseerde. “Jah heerlijk ik spuit,” “Ja ik voel je zaad diep in mij,” kreunde en hijgde ik, terwijl ik mij nog vaster aan hem klemde. We bleven langzaam bewegen bij elke stoot trok ik mijn kutspieren samen en bij elke stoot voelde ik weer zijn warme zaad. En zo bleven we liggen om onze sexuele passie tot bedaren te laten komen. Geleidelijk kwamen we tot rust. Mijn tepels waren nog steeds hard en uit mijn kut liepen mijn kutsappen vermengd met het zaad van Roald. Toen hij zijn half slappe pik langzaam naar buiten gleed, liepen de geile sappen langs mijn dijen. En zo bleven we heerlijk nagenieten.

“Hoe was deze jonge merrie?” vroeg ik. “Tomeloos wild maar ook erg lekker, die wil ik nog wel eens vaker temmen.”